Új privát üzeneted érkezett!

nevedgéltünk = nevetgéltünk :shock:

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Tüncsi :D
milyen homeós bogyókra gondoltál?

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Szijja Babcsi!!!! :D :D

Fura volt a tesztek között keresgélni........ Alig találtam meg a mappát! :)

Ha kérdésed van a csasziról, fordulj hozzám bizalommal! Kettő is volt!
Előnye: hüvelyem, mint lánykoromban! :lol: :oops: :lol:

Szerintem babókádnak egyre kevesebb a helye, azért nem ficereg annyira! :)


Tüncsi :)
Én is imádtam velük aludni!!!! :) Hallgatni este a szuszogásukat, tappanccsal a számban ébredni...... Na, ezt már nem vállalnám be. A fiam patácskája 41-es!!! :shock: :lol:


Megyek vacsoracsatázni........

Nati :)
Láttam, kerestél.... Be kéne kapcsolni a hangszórót. 8)
zapáné
 
 

 
 

Gyugyi!!!!

Kép

Basszus, minnyá megyek dógozni!

Voltam ma alkalmasságin, mennem kellett a szemészetre is, és megkérdezte a doki, hogy eddig miért nem jártam rendszeresen szemészetre, mert a pajzsmirigy betegeknek rendszeresen járni kell!! Viki te ezt tudtad??? Mert én nem!! :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Úgyhogy fél év múlva látni akar. Majd megyek és leba...om a pajzsmirigyes dokimat, higy mé nem szólt!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Mami!

Kép
Vendég
 


Gyugyikám :D

köszi, annak örülnék, mert semmit nem tudok gyakorlatilag a csasziról..mondjuk, hogy zajlik? A babuciba nem megy át a gyogyi? Mikor adják oda neked ? Az érzéstelenítés után kapsz katétert is? és utána adnak méhösszehúzót? az mennyire gázos? meg az egész hogy zajlik? Na nem akarok parázni, csak mégis, hogy tudjam mire készüljek...Aztán még ki tudja az is lehet, hogy egyszer csak béfordul a helyes irányba a Drágám! vagy már nem valószínű? na most jó sokat kérdeztem, te meg írhatsz litániát ! :shock: köszi-köszi :D :D :D

Elképzeltem ahogy a fiad 41-es lábacskájával a szájadban ébredsz! :shock: :shock: :shock: :D :D :D hihihihihi....

Nati :D
Szióka!!!

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi!
Babaszoba gondolom már készen van! Rakhatnál róla fotót!
Azta,mindjárt itt az idö!!!!! :lol: :lol:

Mami!
Szuper,hogy ilyen klassz manóid vannak és ennyire szépen megnöttek. :wink: :wink: :lol:

Tündi!
Èn málnalevél teát fogok inni majd az uccsó hónapban. Hátha segíti a szülést! :wink: Homeos bogyókra olyanra gondoltál,ami a szüléshez, szoptatáshoz jó?
susy75
 
 


Babcsi :)
Holnap írok. Most lefekszem. Aludni. :)

Jó éjt Mindenkinek!
Kép
zapáné
 
 


Babcsibém
Na, jó, hogy jelentkeztél! :) Én nem is értem. Alig kérdeztél vmit Gyugyitól. :D
Hát, Dóri is mozog eleget. Nekem már régóta fejjel lefelé van. Remélem, nem tervezi a visszafordulást. Legközelebb 1-én megyek dokihoz. Akkor lesz UH is. Már kíváncsi vagyok, mert legutoljára a 4D-sen voltunk Bp-en.
Te mondod, hogy megy az idő?? Hiszen nemrég lettél babás, aztán már lassan szülsz is. Még az is lehet, hogy beelőzöl. :) Amúgy Gergely baba hogy viselkedik odabent?? Rakhatnál pocis meg babaszobás fotót is! Na, meg a járgányról is, ha megvan már.
Keményedés nekem is kicsit kevesebb van, mint pár hete. Remélem, ez normális.
Hú, homeos bogyók: anno, még a "mégsem"-ben szült Dzsulee homeos bogyókkal. Le is írta, miket hogy szedett. Ő azt mondta, sokat segítettek. Meg rákerestem a neten is. Most majd átolvasom az egészet, aztán kiokoskodom, mit kellene. Van, amit már a 36. héttől kell szedni és van, amit vajúdás közben, meg szülés utánra is van. Ezek ált. segítik a könnyebb szülést - méhnyakizmot puhítják, lazítják, fájdalmat enyhítik, vérzést csillapítják stb. Én anno csak a tejcire szedtem bogyót. Volt is rendesen. Nem tudom, attól-e, de én úgy érzem, az is segített.
Ha gondolod, átküldök egy doksit, amiben több leírást összegyűjtöttem.
Amúgy császárról kérdezheted Szilcsit vagy Tizát is. Nekik még elég friss az "élmény". De javaslom, hogy iwiw-en keresd őket.
Közben eszembe jutott, h. vhol (talán itt a bneten) olvastam, hogy a baba megfordítására is van vmi homeos trükk, de eccerűen nem találom sehol. Pedig még úgy rémlik, ki is írtam vhova. Ha meglesz, megírom.

Susy
Na, a málnalevél tea Rékánál is tervben volt, csak pont akkor született, amikor el kellett volna kezdenem inni. :) Még megvan az egész zacsi, de ha jól emlékszem, nemrég lejárt. Majd még gondolkodom, hogy így fel merjem-e használni. És igen, ilyen homeos bogyókra gondoltam. :) Még túlhordás esetére is találtam "koktélt".
gtünde
 
 


gtünde
 
 


Reggelt!

Babcsi!!!
Kép
Vendég
 


Szép Napot Mindenkinek :D

Susy :D
te is nagyon haladsz...olyan gyorsan telnek a hetek, hogy az ember alig hiszi el :shock:



Gyugyikám :D
o.k. várom a litániát...még azt is írd meg, hogy utána milyen a felépülés...mennyire tudok majd a babával foglalkozni..szoptatás stb, emelés..stb...na jó, most már tényleg eldugulok :D


Tüncsikém :D
Bizony, még emlékszem mikor itt rohangáltam sikítozva örömömben a lakásban kezemben a tesztemmel :D :D :D Most meg a pici ruhácskáit rendezgetem...

Gergő izgő-mozgó baba..olyan édi mikor kidugja egyes részeit itt-ott, a fejecskéje például teljesen kitapintható, a többiről nem tudom, hogy mi lehet ...hihihihi...olyan aranyos...

a linket köszi, megyek a patikába és veszek belőle...bár a doki azt mondta, hogy azért nem fordul be mert valamiért nem tud (baba túl nagy, méh formája, köldökzsinór)...bár lehet ám, hogy még magától is megfordulna (még csak 35 hetesek vagyunk) nem? remélem nem a köldökzsinór csinál valamit odabenn :shock:

a tejcsimennyiség növelőnek mi a neve?


Nati :D
reggelt! ez a baba nagyon édi!

rakok néhány képet..a képeket a falon én festettem a figurákból ami bordűrön van..egy fotelt azóta már beraktunk és hozzá lábtartót, és egy pici szőnyeget kell még lerakni...

Kép

Kép Kép

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Tünde,
Én szedtem szülés előtt, alatt homeost, és szerintem nagyon sokat segített. Szülés után is szedtem vérzésre, gátsebre, tejre, azok is segítettek. Málnalevél teát is csak ajánlani tudom.

Babcsi,
Gyönyörű pocakod van, és nagyon szép lett a szoba :wink: Tejcsire szedhetsz homeosból Urtica Urens 5CH-t. Van egy kapszula, More Milk, ami még hatásosabb, csak elég drága.
Vendég
 


Szia Pandus!
Köszönöm a dícséretet és az infot! Dórika olyan gyönyörű!! Mint egy kis ékszerdoboz! azokon a pancsizós képeken egyszerűen imádnivaló!!!! :D :D :D

A málnalevél konkrétan mit csinál?

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok!

Mami,
Szuper hírek!! :D

Babcsi,
Sziiiaa! Jó, hogy benéztél! :D Hú, mekkora pocakod van már! Szép a szoba.

Vicuska,
Drukkolok hétfőre!

Nekem, képzeljétek, kedden meg is jött magától. Kivételesen örülök neki. A veszett hasi görcseim is megszűntek. Jó lenne szeptemberben babásodni. Ha nem, akkor októberben lombik. Addig gyűjtöm a leleteimet.

Kép
mofly
 
 


Babcsi!
Igen, repül az idö!!! :lol: :lol:
Nagyon klassz a szoba. :wink: tetszik, én is nekikezdek saját kezüleg képeket gyártani a falra a kicsi fiamnak. Ha készen lesznek megmutizom!!!
A málnalevél segíti ellazítani a méhnyakat, méhszájat ha jól tudom!

Amúgy a várandósságban van pár topik, ami homeopátiával foglalkozik!


Mofly!
Èljen a piri!!! 8) 8) 8) 8)
susy75
 
 


Mofly :D
kivételesen örülünk pirinek!! :D

Susy :D
Köszi! Olyan jó érzés mikor az ember jánya a saját kis lurkójának fest!
még ezt is festettem a falra...az éjszakai égboltra (az ágy felett van) ragasztottam fluoreszkálós csillagokat meg holdat csak az itt nem látszik :D ...

Kép

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi!
Nagyon ügyi vagy! Feszített vászonra festettél? Èn pont tegnap kezdtem neki, Tigris lesz a Micimackóból az egyik képen!! :lol: :lol:
Elöször a figurát fested meg, és utánna a háttérszínt, vagy fordítva???

Ja és Gergö még simán megfordulhat. Menj le négykézlábra, könyékre támaszkodva napi pár percre. Állítólag segít!
susy75
 
 


Susy :D
Köszi! Igen, feszített vászonra olajjal és akrillal...Először megrajzolom a figurát és utána igen, először azt festem ki és utána a hátteret.

A négykézlábolást már csinálom egy ideje de eddig nem történt semmi...az én drágám nem igen akar fejjel lefele lógni :D :D :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Hahóóóó!!!

Babcsi!!! Pelenkázóra zenélő körforgó??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: Ilyet még nem láttam, nem is értem miért nem jutott ez nekem is eszembe, sokszor segitett volna :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépek a képek! Én nem tudok rajzolni, szerintem rajzból csak azé nem buktam meg, mert a padtársam mindig rajzolt helyettem is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szabi ma a bölcsiben ebédelt, és nem sírt egész délelőtt. Megette a másik kisfiú ebédjét is, mert az nem fogadta el a gondozó néniktől a kaját, erre Szabi elvette előle :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenki sírva jött ki, csak Szabi mosolygott, és persze utána el sem akart engedni :P :P :P
Vendég
 


Nati :D
Szabi nagyon talpraesett , ügyes kishapsi!!! Így kell ezt csinálni!!! :D

A pelenkázón a forgó szerinted nem fog a pelenkázásban zavarni?

Köszi a dícséretet! Mindig szerettem rajzolni és most aztán tényleg volt mi illetve ki inspiráljon! :D

Tüncsi :D
Vettem pulsatilla-t és egyet már el is szopogattam...meglátjuk milyen eredményt hoz!

Pandus :D
Köszi az infot! Voltam patikába és megkérdeztem more milk-et, és sajna tényleg elég drága mert 6000 ft körül mozog, szóval azt csak akkor ha gond van...de a másik bogyó 500 ft körül meg lehet venni... :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi,
Málnalevél segíti majd a tágulást, így rövidebb lehet a vajúdás, ami akkor nagy segítség :wink: More Milket én is akkor vettem, amikor azt hittem, hogy kevés a tejem. Urtica is jó amúgy. Vannak még teák is, csak az a baj, hogy van olyan baba, akinek fáj tőle a hasa, így én nem mertem kipróbálni.
Vendég
 


Babcsi!

Azt majd tapasztalod, hogy fog -e zavarni, de ha igen akkor leveszed :D :D :D :D
Vendég
 


Tünde, Babcsi!
ezt egy másik topikon találtam! :wink:


Hogyan készüljünk a szülésre?
A terhesség utolsó 4 hetében érdemes homeopátiásan is felkészülni a szülésre.

ARNICA 9 CH napi 1x5 golyó
-Vérzésmegelőző, visszérjavító

CAULOPHYLLUM 5 CH napi 1x5 golyó
-A méhnyak izomzatának puhítására, előkészíti a könnyebb vajúdást.

IGNATIA 15 CH napi 2x5 golyó
-Ha a kismama izgul, és emiatt gyors a szívverése.

Homeopátiás szerek a szülőszobán
A homeopátia a szülésre való felkészülés idején, a szülés alatt és a gyermekágyi időszakban is jól alkalmazható, mivel ezeknek, a készítményeknek nincs mellékhatásuk, és így nem jelentenek kockázatot sem a baba, sem a kismama számára. Az alkalmazható homeopátiás szerek listája a következő:

Vajúdás kezdetén:

Arnica 30 CH, 1x5 golyó
-Vérzékenység csökkentésére, véraláfutások, sérülések gyorsabb gyógyulása érdekében.
Babának és mamának egyaránt hasznos.

Caulophyllum 15 CH - félóránként egy adag
-Homeopátiás oxitocin. Idő előtti burokrepedés, fájásgyengeség esetén segíti a méhnyak tágulását. Kitolási szakaszban erősíti a gyengülő, leálló fájást.

Cimicifuga 15 CH - félóránként egy adag
-Ha a Caulophyllum nem hat. Fájáserősítő, méhnyaktágító hatású. Hisztérikus, beszédes állapot jellemzi.

Gelsemium 15 CH 3-4 adag
-Izgalom, lámpaláz, általános izomgyengeség miatt stagnáló szülés.

Pulsatilla 15 CH 3-4 adag
-Rendszertelen fájások, álmosság vajúdás alatt, friss levegőt igényel a szülő nő.

Sedatif PC
-Komplex készítmény, enyhe nyugtató hatású.

Császármetszés esetén:

Arnica 30 CH -egy adag a műtét előtt
-Csökkenti a vérzést, segíti a sebgyógyulást

Staphysagria 15 CH, 3x5 golyó naponta
-A sebfájdalom és a katéterezés okozta kellemetlenségek enyhítésére

Sedatif PC
-Ha a kismama fél a műtéttől.

Hypericum 15 CH, napi 2x5 golyó
-Gerincérzéstelenítést követő fájdalom csökkentésére

Gyermekágy alatt:

Echinacea D4, napi 3x5 golyó
-Fertőzés esetén, antibiotikumos terápia kiegészítése

China rubra 9 CH, napi 3x5 golyó
-Vérveszteség miatti gyengeség kezelésére
susy75
 
 


Pandus :D
és a málnalevelet, hogy kell inni? mikor kell kezdeni?

Vettem lactoherb teát mert ajánlották. Ez is okozhat puffadást a babánál?

Nati :D
hihihihi...milyen igaz! :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Susy :D
köszi! szerinted az 1 x 5 golyó azt jelenti, hogy naponta 5x vagy, hogy egyszerre 5 golyó? :shock: és a 3X5? mert ugyi értelmesebb lenne 5x 1-t vagy 5x 3-at, nem? Nem értem :shock: :oops:

Kép

KépKép
babcsi
 
 


amit Tüncsi tett fel nekem az is ezt írja:
A farfekvéses baba megfordulhat, ha a Pulsatilla C15-ös higításából naponta 1x5 golyócskát szed. Akkor most egyszerre szopogassak ötöt? jajj, de buta vagyok :oops:

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi,
Egyszerre kell az 5 golyót, az egy adag. Én szedtem a Staphysagria-t, Arnica-t, Cimicifuga-t, Caulophyllum. Szülés előtt csak a Chaulophyllumot a 36. héttől. Málnalevelet is a 36.héttől, forró vízzel leöntöd, és ízesítés nélkül megiszod. Kicsi igazi citrom mehet bele. Napi 4-5 csészével ittam.
Vendég
 


Baba megfordításra van még olyan praktika is, hogy zseblámpát kell tenni a pocakod aljához, mert a babák mennek a fényre. Viccesen hangzik, de két ismerősömnek így fordult meg a babája, ami nem volt kellemes érzés, de legalább hatásos. Van valami füstölő izé is, amit a láb közé kell tenni, az is megfordítja elvileg, csak már nem tudom mi volt az :roll:
Vendég
 


napot!

Hú de termékenyek voltatok!


Babcsi!

De örülök Neked! Mire elolvastam mindent, a többiek már leírták a válaszokat...annyit hadd tegyek hozzá a homeos bogyókhoz, előtte fél órával, utána fél órával a szopogatáshoz képest ne egyél, ne igyál semmit...

Én is a pulsatillát szedtem volna, ha nem fordult volna meg...
És én is az urtica urenc 5ch-t szedtem, tejre, nagyon jó volt!

Szüléshez nem szedtem, de most lehet fogok, d enekem a szülésznő azt mondta, nála lesznek ilyen szerek, és majd adja, és visszaveszem előre ne kezdjek semmit... :shock:

A málnalevelet én is fogom inni a 36. héttől, azt az instrukciót kaptam, hogy 36. héten 3dl/nap, a 37. 6dl...illetve 2 pohár, hát kinek mekkora...pl az én teásbögrém egy söröskorsó méretű...és így tovább növelve...azt nem tom, hogy ha itthon megkopasztom a málnát, akkor az vajon ugyanolyan-e mintha a boltban venném

Tünci!

Nézdd meg nekem lécci, mi van a zacsin, ha még nem dobtad ki...mennyi levelet kell elforrázni....blabla stb

ÉSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Elkiabáltam a tegnapot!

Bejöttem az udvarról vacsit csinálni, mondom apjuknak pakoljanak össze és lassan ők is jöjjenek be...

Beérnek, a gyerek bőg...fogja a kezét...aszongya apjuk fáj a csuklója, mert húzatta magát fölfelé, és biztos megrándult.
Oké kézmosás, tutuj...ülünk a kanapén, kicsit megnyugodott...de fel se akart kelni a kanapéról...
Ott volt a vacsi...ki tutuj után menjünk fürdeni...üvöltés az öltözés alatt, és persze a vacsi földre hányt lett. Fürdés után bekentem richtofittal, és befásliztam, mondom, hátha segít.
Eltettük az üres gyomrú gyereket aludni...egész éjjel lestem, hogy mi van, de mint egy darab fa, meg se moccant...fájt a keze...reggel úgykelt, hogy fáj...hát elmentünk a sebészetre, ott a doki egy mozdulattal helyrerakta, a könyökét... :shock:
Mi azt hittük a csuklója fáj...aszongya a doki gyakran előfordul, szülő elviszi a gyereket sétálni, a gyerek megugrik vmi felé, és a szülő megrántja, ezzel kirántja a kis csontot a nagy mellől ott a könyök belső oldalán...mondom oké, nekem aztán mondhatja, nem értek én ehhez...erre,hogy ha máskor ilyen van, csak megcsavarom, megnyomom, visszaugrik, kész...na jóóóóóóóó van...és ha eltöröm...hát vazze inkább megyek a sebészetre vele, de aszem inkább ott marad a gyerek az udvaron, de én nem húzom többet, se az apja...

Most kutya bajunk, ettünk, alszunk...én is megyek mellédőlök, mert hulla vok, ráadásul a teljes jobb lábam is begörcsölt az éjjel...megemelem a magnéziumomat...sztetek mennyi a max mennyiség?

Na pusszantás...

Kép
ticsimû
 
 


Babcsi

A barátnőm gyerökje is kb ilyenkor fordult meg...azt mondta olyan volt, mintha átmenne rajta a gyorsvonat...4390gmal született...40+3ra

5 golyót szopogass

Pandácska

Málnalevélről írjál nekem lécci...hány kanál, mekkora, mekkora csésze...méz se mehet bele? milyen íze van? meddig kell ázni hagyni...én palástoltam anno és ott ha kicsit tovább ázott, hát jesszus...és csak mézzel bírtam meginni, úgy nagyon finilett

köszi

Kép
ticsimû
 
 


Jaj

BAbcsi

elfeljetettem, nagyon jó a gyerekszoba!!!!!!!!! nagyon ügyi vagy...én is terveztem az egyik falra egy olyan képet, ahol fák, meg házak, meg utak vannak, és ahol lehetne jáccani a gyerekkel...gondoltam csinélok tépőzáras kis rongy autót, meg gyümiket, meg ezt azt, és majd ott molyolunk...de már azon a falon van a fotelágyból lett franciaágy...és nincs több ilyen nagy fal...nem beszélve az idő hiányról...mennyire más volt az elsőt várni...

Ja és Árpim elintézte a falgraffitit...tollal!!!!!!!!!!!!!!!

Azért még nem adtam fel!

Kép
ticsimû
 
 


Pandus :D
na akkor ezt a zseblámpásat is kipróbálom! akkor még 4 golyócskát elszopogatok, az így jó lesz?mert ugyi már 1-t megettem :D

A málnalevelet is kipróbálom.

Tics :D
köszi a dícséretet! Hát, gondolom jóval több időd volt készülődni mikor Árpi még a pocidban volt! Amiket leírtál azért nagyon jól hangzanak!!! kár, hogy kevés a fal! Az egyik ismerősöm is telefestette a falat mesefigurákkal és annyira klassz lett!

én is reménykedem, hogy hátha megfordul még és nem az van, hogy nem tud..szóval szedem a bogyót és tornázgatok...:D

amit leírtál Árpi könyökéről...húúú..azért a doki nem hiszem, hogy komolyan gondolhatja, hogy majd te rángatod a gyereked kezét :shock:

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Hellobello!

Én is szedtem ittam mindenfélét szülés előtt. Szedtem Caulo-t, meg még vmit, várjatok, lelesem... azt hiszem Arnica-t. A szülés alatt is ezeket, csak többet. (Dobáltam befelé, hátha! ;) )

Aztán utána a Staphi izét meg az Arnica-t. Meg ittam a málnalevél teát én is. Én lazábban nyomtam, mint Pandi, én napi fél literrel ittam meg "csak". Az adagolás rajta van a csomagoláson.

Szerintem segítenek ezek a szerek, legalább is én spec. a vajúdás alatt "tök jól" voltam, nekem a burokrepesztés után jött a gáz... (3szor rátekeredve a köldökzsinór + 24 órája nem aludtam -gyakorlatilag azóta vajúdtam, csak minek még kórházba menni, nem folyik a víz...) Ebből okulva szerintem menjetek a kórházba, ha már komolyodnak a fájások (és sűrűsödnek). Én a nagy tapasztalt nem tettem... :) Mondjuk nem bánom, mégis csak jobb otthon letudni, amit lehet... Meghát olyan snassz nappal szülni menni. Éjjel 3-kor sokkal izgibb... :lol:

Ticsi... Hát igen, rántsd vissza a könyökét, és ha rosszul csinálod? akkor eltörted a gyereked könyökén... Ez olyan mintha a fodrász azt mondaná így vágd le... Idióta...

Bende meggyógyult, szerencsére csak 1 napos láz volt és másnap este csak hőemelkedése volt, mára meg semmi. (kop kop kop)

Kép
Kép
sleepin
 
 


babcsi!
Úgy van, ahogy a lányok írják ha 1x akkor egy alkalommal, egyszerre 5 golyó. Ha 3x, akkor 3 alkalommal öt golyó!

Pandácska!
Az elemlámpás ötlet nem semmi!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ticsi!
Szegény Árpi! :cry:

Babcsi! az még fontos, hogy mielött szopogatsz kb fél órával elötte ne egyél, igyál mentolosat, koffeintartalmút, ne moss fogat stb, mert akkor nem hat!
susy75
 
 


Viki :D
szülésznő azt mondta majd csak 5 percesekkel menjek...neked hogy volt? persze ha csaszi lesz gondolom ez nem számít....a doki azt mondta, hogy nem időzítünk hanem ha beindult a szülés akkor csinálja meg a császárt...de azt nem beszéltük meg, hogy mikor kell bemenjek abban az esetben...remélem nem lesz rá szükség...

Susy :D
köszi

Kép

KépKép
babcsi
 
 


sziasztok. voltam uh-n de a dokim nem volt ott, mert tárgyalásra ment de odaszolt az uh-ra h nézzenek meg. ja a 11. napon vagyok és a tüszöérést nézték. 8mm endometrium, bal oldalt egy 13mm tüsző jobb oldalt egy 16mm es. na most én nem tudom eldönteni h a 11. napon ezek jo méretek e, a doki meg nem magyarázte meg, mert hát csak egy uh-os volt. legközelebb vasárnap megyek.

ha valaki tud vmit az adataimrol mondani megköszönném.

Vicuska te hova valosi vagy?
dike
 
 


Dike :D
ezek nagyon jó méretek a 11. napon...a tüszők naponta 2mm-t nőnek és úgy kb. 20mm-esen repednek...szóval a 16 mm a domináns ami nagyjából 2 nap múlva reped majd meg...a 8mm-es nyálkahártya is szép..még fog nőni is, igyál sok folyadékot...egyébként mikor szokott lenni pé-d?

Kép

KépKép
babcsi
 
 


dike!
ezek szerintem tök jók a 11. napon. :lol: Még pár nap és repednek a petécskéid!!!

Ticsi!
Magnéziumból bármennyit bevehetsz. én volt,hogy napi 1000 mg-ot nyomattam. :wink:
susy75
 
 


ja de jo, h ezt mondjátok, most olyan boldog vagyok. ha ez a hónap sikerülne jun 2ra lennék kiirva a kalkulátor szerint, és junius 1 én van anyukám, meg az én névnapom is!de jo lenne Istenem!!tényleg igyak sokat, attol jobban nő a nyák. most azonnal neki állok inni!!!!!:)
dike
 
 


nem tudom mikor szokott lenni peteérésem, mert mult honapba pl 51 napon jött meg a mensim, ami azt jelenti, h kb 36. napon volt a pé-m.
dike
 
 


Dike :D
ha jól emlékszem vettél LH tesztet, igaz? ha most elkezded használni elvileg mutatnia kéne 1-2 nap múlva a pé közeledtét (36 órával előtte)...egyébként pedig mindent bele!! :wink:

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Hali!

Dike!
nagyon jók az értékeid :lol:
ja, és privi ment :D

Babcsi!
szia :P, szép pocak, szép szoba 8) 8)

Ticsi!
szegény gyerek :shock:

megvan a szép műkörmöm :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


dike!

gratula...ezek tényleg nagyon jó értékek...még a végén ikreid lesznek...vkinek a sok víz mellé bejött a sok joghurt, meg a sok hús...ezek szerint a sok fehérje!

ez a hosszú mensi vajon miért van...gondolom szoktál tesztelni úgy a 30. nap körül...vagy nem? mi van, ha megfogansz, de nem tudod megtartani, merr kevés a progid, vagy vmi...mert a peteérésed jó időben van elvileg ezek a méretek arra utalnak...

na nem kezdelek el idegesíteni,mert nem értek hozzá...csak gondolkodok...vagy azt se kéne hangosan...eccer már letiltottak róla :roll:

Kép
ticsimû
 
 


Hello csajszik!

Mofly!

nagyon örülök a mensidnek no most aztán mindent bele!!!!!!!!!! :lol: 8)

Babcsi!!

hun fox végül is szülni???a babszoba gyönyörű majd lefotozom a miénket is ha készen lesz bár az én kreativíytásom csekély, ezért ábrák és rajzok nem lesznek de sebaj :wink: nekem elvileg császár lesz, de tegnapi uhn mindketten fejjel lefelé figyeltek :shock: ami azért izgi, mert két hete még mindketten fejjel felfelé voltak....tudnak még ezek ficánkolni kigondolnáááá

öööö

mitis

kinekis

miértis...


ööööö



hjaaaa

Gtündi és Ticsimű nektek is kitartáááááááás akárcsak Babcsinak ugy nézem pár héten belül csodás bébifotokat láthatunk 8) na maondjuk nagy tudomány nemkell hozzá, hogy ezt kiszámoljam :wink: :roll:

nagyon tetzsik ez a sok homós bogyó, ha hüvelyi szüólésre készülnék én is biztosan mind szedném....sok sikert hozzá csajok...

ma átrámoltam két könyvespóc tartalmát amik eddig a jelnelegi dogózóban (mostantól gyerekszoba) voltak más helységekbe...aprólékosan, óvatosan haladtam de irtózatosan elfáradtam és megfájdult mindenem.....hát ti kedves kicsi és pici bevállalós anyukák egyszerűen nem is értem hogyan csináljátok komolyan :shock: ha neklem még napi 12 órában egy 1-2 éves után kéne szaladgálnom möghalnék bele....le a kalappal :P (mi asszem többet nem vállalunk 8) )
Vendég
 


Kép

Szavazzatok!!!! :oops: :oops:

http://www.kisalfold.hu/jatek/augusztus ... tepic_1889

Tóth Andrea
Ki legyen augusztus szépe?

A büszke anyuka :D :D :D


Babcsi :)
Nem felejtettem el! Le fogom írni! Mindent! :wink:

Kép
zapáné
 
 


Gyugyi


Má nyomom is!!!!!!!!!!

Mami

Én irigyellek, hogy eccerre letudod a kettőt, isteni lesz mikor együtt eljáccanak, te meg csinálhatod a dolgodat...asszem egyelőre én se szeretnék 3-at, majd három év múlva...persze ellene tenni nem fogok, de asszem érte se sokat!

Vicuska

Tesztet nem csináltál azóta? mi lesz a sok teszttel...egyet tarts meg, és pöllants rá nagy hassal kivi lennék mit mutatat...én még nem mertem venni, elég vicces lenne :D

Mofly

Mindent bele! Örvendezzünk pirinek!


Tünci

Az iwiwes lakhely az a mostani, az állandó lakcím az itt ami régen volt, mert ide még nincs lakhatásink...mi is vándormadarak vagyunk, de remélem innen már nem megyünk sehová

Kép
ticsimû
 
 


Tünci

Elfelejtettem, Réka kajcsija szupi...

A kenyér nálunk se nyerő........egy ideig pirítva megette, de má úgy se jó...

viszont újra lenyeli a túrórudit!!!!!!!!!!

ez megint egy mennyei csoda!

érzem haladunk!

Kép
ticsimû
 
 


sziasztok :D

Zapáné, szavaztam :wink: 2. helyen áll :wink: :D

Mofly, hurrá pirinek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ilyet is ritkán írunk...most aztán megadrukk a spontán babához!

Dike, ezek tényleg jó értékek, úgy tűnik, semmi gond a peteéréseddel :wink:

Babcsi, nagyon szép a babaszoba! Mi is fenyőbútorokkal rendezzük be, úgyhogy duplán tetszik! Pü-ben megírnád lécci,hol vettétek a kiságyat és a pelenkázót?

Mami, csak óvatosan a pakolással! Hihetetlen, hogy ekkora méretekkel, ketten még mindig tudnak bukfencezni :lol:

Vicuska, gratula az új műkörömhöz :lol: és már csak 3 nap :wink: :wink:

Sleepin, nem semmi Bende baba, hogy még sosem volt beteg és most is 1 nap alatt meggyógyult! Igazi kis vasgyúró :lol:

Susy, Pandácska és a többiek, köszi a homeos infót, le is mentettem, hogy pár hónap múlva ne kelljen újra megkérdeznem :lol:

Ticsi, Babcsi, hú de izgalmas lehet ez az utolsó hetekbeli készülődés! Már alig várom :D

Nati, gratula Szabihoz, nagyon ügyes a bölcsivel! :lol: Mikor kezded a melózást?

Mi kedden voltunk uh-n, Mazsola már komoly 520 g súllyal bír és mindene tökéletes :lol: olyan büszke vagyok rá!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: és kicsit sem leszek elfogult anyuka :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Kép
zapáné
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?