Wruska!
Nagyon szép poci! Formás és csini kismami vagy nagyon!
Komoly... nézegettem a képet és kirázott a hideg (jó értelemben
)... furi, hogy nemrég még ez a kishörcsög a pocakban volt, annyira távolinak tűnik, pedig még csak 4 hónapos, mégis, mintha évek teltek volna el!
Most nézem, Mikulás hozta baba lesz Olivér...
Nekünk akkor lesz 2 éve, hogy megismertük egymást Zolival...
No, ezt a ki mit adott a gyereknek tudom folytatni!
Atis 1 éves volt, amikor a dédinagypapa (ahogyan ők nevezik a dédipapát) egy szál kolbászt nyomott a gyerek kezébe...
Le is van fotózva, komoly a gyerkőc a kaaabásszal a kezében! Persze, ráugrott rögtön, de csak nyalogatta...
Barnus is kb. ennyi lehetett, amikor átvittem kicsit hozzájuk (a szomszédos telken laknak), hogy pesztrálják, mig gyorsban megfőzök és már éhes lett. Mikor mentem át érte, látom, hogy a dédivel vigan csemegézi a kolozsvári szalonnát...
Hát igen, a régi öregek még nem voltak olyan szivbajosak táplálás terén, mint most a mi korosztályunk pl.
(legalábbis némelyik anyuka) Hol volt akkor a védőnő, hogy megmondja, mit adhatsz és mit nem a gyereknek? Hát sehol és mégis felnőttek anyáink és nagyanyáink is...
Gondolom, mondanom sem kell, semmi bajuk nem lett a fiúknak az égegyadta világon!
Zoli mondjuk kiakadt, meg anyósomék is, amikor múltkor odaát voltak Zsófival és anyósom élettársának anyukája elkezdte nyújtogatni a Pilóta tallért, hogy biztosan éhes a gyerek, azért sir...
természetesen gyorsan lebeszélték róla, hogy kedves anyuka, még tán nem kéne egy 3 hónapos gyereknek csokistallért adni...
Kész volt a mama.... meg énis, mikor meghallottam!
Köszi a haj- és képdicsiket! Nagyon szeretem az új fejemet, mert könnyü vele bánni! Pillanatok alatt megmosom! Tegnap festettem be este mahagónira, mert a szine sem volt túl jó, kiváncsi leszek, mit szól hozzá Zoli, nemsokára hazaér...
Megyünk ma a C&A-ba körülnézni téli cuccok után Zsófinak. Van ilyen DM-es 50%-os kuponunk és kell neki jópár ruci (valahogyan 74-est senkitől nem kaptunk)... keméééény, a 68-as ruhák épphogy jók rá!
Nem is hosszában, széltében kicsik!!!
A kis puflákmanó!
Lelövöm magam, mert megint velem lesz teli az oldal! Nemtom, miért nem regényirónak mentem????????