Új privát üzeneted érkezett!

hanna30 írta:Vicky! A Mozartgolyó helyett lehet 2 uh? :lol:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Hanna:
Na a szuperség kiderül majd kb. 18 éves korukban... :)

Én meg eladtam pár rucit, és kinéztem egy ruci csomagot teszveszen :)
Milyen rucikat szereztél??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Vicky! :oops: :oops: :oops:

Mágnes! El sem merem mondani. :) Majd msn-en megmutatot. Ruhacsomagot szereztem én is, na meg óriási nacit:

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 

 
 

Hanna:
Ez nagyon édes ruha! :) Imádom a kantárosakat!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes! Te mit néztél ki? Megvan a link?
Én gyönyörű rucikat vadásztam. :oops: :oops: :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna:
húúú megnézem holnap, 20 darabos hapsiruha.
De szerintem el fogják vinni, amíg nem jön be Anna ruháiból lóvé, addig nem invesztálok nagyobb összeget.
Na most megyek, egyszem leánymagzatom még a lakásban lófrál szutykosan, beáztatjuk kicsit a vízbe.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok húú de sokat irtatok :lol: de ennek nagyon örülök :D Szerintem jó ha van légzésfigyelő én tuti hogy megveszem utánna el is tudom adni nem bukok sokat rajta az első kettő lányomnál nem volt de már bánom hogy nem vettem mert féltem is rendessen,mindig azt néztem hogy lélegzik-e,boginál még mai napig nézem pedig már 2 múlt :D Rita:nekem is ott van a lepény 1 hét múlva lessz kontroll ,nekem is azt mondták hogy még feljebb mehet hát majd kiderül....viszont amit nem értek hogy eddig azt mondták hogy a mellsö falon van most meg már azt hogy a hátson...lehetséges ez? kata8110:nagyon szép a pocakod :D picúranyu:nagyon édes a kis kristóf :D én is szeretnék már egy 4d-s fotót :cry: de most nem fog összejönni mert most raktuk rendbe a házat,késöbb meg már állitólag nem olyan jó.

Kép
gizella82
 
 


Vicky: OK, akkor csomagolunk és megyünk -- én is 2 UH-t kérek, ha lehet :oops: :lol:
Hanna: nagyon helyes, bűnözz ilyet máskor is! Tündéri ez a kis kantáros -- hányas méret? Csak mert nekünk is van-egy, már írtam a kék fehérből egykord, az 56-os, félek, nehogy kicsi legyen Martinnak :oops:
Na jó, dobok fel néhány ruci és egyéb képet, mert megígértem Martin ajándékát,hogy megmutatom.

Nagyszülőktől
Kép

Kép

Tőlünk:
Kép

Kép

Kép

Nem rakom fel az egész arzenált, mert még van jó néhány kisruci :oops: Hiába,nem tudok ellenállni :lol: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Mágnes! Jó fürdést. :)

Gizella! Azt hiszem a 30. héten még jó az uh, de kérdezd Vickyt. :lol:

Kata! Szuperek!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Biga.Csiga! Nézd meg:http://www.vatera.hu/chicco_trio_babakocsi_89648270.html

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Jó estét! :) De sokat írtatok, jaj de jó. :)

kata8110: köszi a pocakfotót, számítok rád legközelebb is. :wink: Amúgy most nem 4D-s UH-n voltunk kimondottan, csak a doki pár percre megmutatta úgy is, akkor mentette el ezt az 1 db 4D-s képet is. Majd a 24-25. héten szeretnénk újra kimondottan 4D-sre menni.

krisz78: nekünk van kemény 8 db 62-es bodynk. :D Még akkor vettem, mikor kiderült Kristóf kisfiú. Amúgy leginkább erre az Uh-ra vártam, most már nyugodt szívvel, de apránként nekiállok én is. Ha látok valamit, jó árban van, akkor be fogom szerezni. Bár, most az elsődleges cél a babaszoba berendezése.

bretovsky: gratula a kis fütyishez! :lol: A méhlepény miatt ne izgulj, nekem a 15. héten azt mondták hátul tapad, most meg már a mellső falon. :shock:
Szerintem jó dolog, hogy anyukád tud majd segíteni neked. Nálam az az esélyes, hogy az uccsó hetekben kicuccolok hozzájuk éjszakára, szülés után 1 hétig pedig nálunk lesz. Biztos jól fog majd jönni a segítsége. :D

hanna30: totál igazad van, üvegmosó=cumisüvegmosó, csak a cumisüvegmosó 10X annyiba kerül. :lol: Amúgy fura, de mikor olvastam, hogy cumisüvegmosó, én az üvegmosóra gondoltam alapjáraton.
Én amúgy a sterilizálóért sem vagyok oda. Ott a lábas, víz, totál megfelel. Én is felnőttem valahogy a 80-as években. :lol:

A rucik pedig tündériek!
Ilyen kantárosat én is néztem már! Tipikusan kispasis. Már csak egy kis póló, baseball sapka, tornaciő hiányzik hozzá, és már nyomulhatna is a kicsike. :D
Vendég
 


gizella82: 4D-s Uh mindig nagy élmény. Nekünk azt mondták, hogy fölösleges elmenni a 15. héten, de nem bántam meg. Szenzációs élmény volt! És szerintem éppúgy fantasztikus élmény a 25. hét után is! :)
Vendég
 


Picurany! :lol: :lol: :lol:

Na, azért, nem fölösleges elmenni, mert a kisfiamról a 14. héten készültek a sztár fotók. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: köszi :D Olyan jó ilyen csepp kis holmikat nézegetni,vásárolni :D

Egy gyors kérdés: egyik tapasztalt mamink írta (bocsánat, nem emlékszem,ki volt :oops: ) az overallt.
Láttam már olyan kis igazi overallt, akár 56-osban, 62-esben is, ami orkán,vastag,igazi téli! Olyat érdemes venni? Vagy ha majd kiviszem, akkor rétegesen, takaróval, bundazsákkal??

Gizella: én is úgy tudom, hogy a 30.hétig szuper 4D-s fotót lehet csinálni a pofijáról! Persze, az egész baba már bőven nem fér rá, de csak növekedjenek :D

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Bizony-bizony! :lol: És éppúgy hatalmas élmény lehet, ha valaki még korábban elmegy! Egyszerűen fantasztikus dolog 4D-ben látni. :D Szóval ki ne hagyja valaki! Gizella, ti sem! Ha nem jön össze a 25. hétig, utána is van még időtök bőven! Én láttam már 34 hetes 4D-s képeket is, odáig voltam értük!
Vendég
 


Kata! Én az overállal még várok. De nem tudom, merjek-e 56-os méretet venni. Jöhetnének a rutinosak segíteni. :)
Az újszülöttet mindig rétegesen öltöztetjük.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Ja, igen..
Picuranyu! Az én kisfiam méretei is ekkorák voltak egy hete. :oops: Csodálkoztam is, hogy nagyobb a koránál. Mivel 2 helyen is ezt mérték, gondolom, annyira nem mérték el.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


kata8110: Egyetértek Hannával, ezzel szerintem várjuk, a vége felé már jobban fogjuk látni, hogy a kicsi mégis mekkora, mekkorára lenne szüksége, hisz tényleg rétegesen öltöztetjük, lehet, hogy overálból emiatt nagyobb szám kéne. Nem?
Vendég
 


hanna: :) nem hinném, hogy méréshibák lennének! :) Akárhány szögből nézed az Uh-n, mindig más értéket dob ki. Az egyik mérés szerint 27-én szülnék, egy másik szerint már 29-én, egy harmadik szerint már 22-én. :lol: Szóval ezek a centik szerintem totál lényegtelenek. Ha a doki azt mondja, hogy korának megfelelően fejlődik, akkor minden OK. :D
Vendég
 


SZiasztok!

Nagyon szép pocija van mindenkinek!!! Én is kerekedek rendesen!:-)

Tali: sajnos nálunk ebédel az egész család...így tök esélytelen. Nálunk ünneplünk 3 elmaradt szülinapot és 2 névnapot! De nagyon sajnálom! :roll: .

Légzésfigyelő: Nekem volt SOmával, lesz most is. Engem megnyugtat. A Madarász utcai gyerekkorházban van egy alváslaboratórium, kiváló szakeremberekkel és van egy csecsemőhalál prevenciós központ. Ők is árulnak orvosi szempontból is (nemcsak piaci) kiváló készüléket, megtanítják használni és egy fél napos tanfolyam keretében elmondanak mindent a megelőzésről is és arról is hogy mi a teendő ha ne adja isten beriaszt a masina és baj van! Én 5 éve kijártam ezt a "tanfolyamot" a férjemmel és ez nekem nagyon nagy biztosnágot adott. A készülékem megvan...el fogom vinni a Madarász kórházba "beméretni" hogy jól működik-e és a tanfolyamot újra végighallgatom!
Nagyon ajánlom nektek! Ennek így van értelme....
Lehet egyébként ott a korháztól készüléket kölcsönözni is...illetve 5 éve lehetett!
Ha valakit érdekel meg tudom adni az orvos nevét számát aki ezzel foglalkozik, be tudtok jelentkezni ha gondoljátok!!

Jó éjt!
Peni

KépKép
peni
 
 


hanna: pl. a combcsont szerint ma 18 hetesek és 5 naposak voltunk, BPD szerint pedig 19 hetesek és 3 naposak. :) Szóval mindegyik mérésnél annyira másképp jön ki, hogy hány hetes is vagy! Nálam meg amúgy sem nagyon lehet tudni, mikor is foganhatott, főleg az én ciklusommal. :)
Anno úgy indultunk, hogy február elején szülünk. Aztán ebből lett január 29-e, majd 27-e, a 4D-s szerint már 24-e volt. :) A végén már 15-énél fogunk tartani! :lol:
Vendég
 


Hanna,Picuranyu: azt persze én is tudom, hogy rétegesen öltöztetünk. Nem is a méret a kérdés, hanem hogy olyat szokás-e venni, vagy rétegesen öltöztetve + jól betakarva, bundazsák? Csak mert nekem olyan nagynak tűnt, hogy a kis picike,törékeny babát abba beletölteni :lol: Az már olyan komoly ruhadarab,nadrágszárral,kis kesztyűvel -- ez speciel C&A-ban :wink: A méretet persze, később látjuk meg, mint ahogy túl sok 56-os bodyt,rugit nem veszek, majd ha a hajrában kiderül, belefér-e egyáltalán abba a méretbe :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Picuranyu! Én tudom, mikor fogant. :oops: :oops: :oops:
A házikója is itthon van.

Kata! Attól függ, milyen hideg lesz. Sajna, van amikor kell a takaró is. Bár, ha így haladunk, januárban 20 fok lesz.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


légzésfigyelő: az teljesen egyértelmű, hogyha koraszülött lesz, vagy adódnak problémák (reméljük nem így lesz), akkor kötelező kellék. A tanfolyamra mindenképpen megyek, aztán majd meglátjuk.

mágnes: meg tudnád adni a linket, ahol hírdeted a babaruhákat???
Már egy-két dolgom nekem is van, a múlt hétvégén hoztam el anyuméktól a hugikám régi ruháit és a nővérem gyerekeitől maradt, még használható ruhákat.
Olyan jó érzés volt válogatni. :-)

Nem egyszerű a megfelelő méret kiválasztása. Bizony már nem egyszer hallottam, hogy a bevásárolt ruhák nagy részét nem tudták használni szülés után, mert már eleve nagyobb volt a baba a legkisebb ruháknál. De ezt előre meg úgysem lehet tudni, úgyhogy szerintem egy-két kisebb ruhát muszáj beszerezni. Valamiben csak haza kell vinni azt a csöppséget!!! :-)

4d: szerintem is kihagyhatatlan!!!! Mi már kétszer voltunk (paramamizás következményeként :-) ), és még egyszer mindenképpen szeretnék elmenni!!!! Bár mióta érzem Bianka mocorgását már nem parázom annyit, mint az elején.

Kép
jandrea
 
 


kata8110: :) én nem hiszem, hogy venni fogok. :) De ez csak az én véleményem. :wink: Én január végén szülök, ha minden igaz, 2-3 hétig tuti nem viszem ki, aztán ott is vagyunk, hogy február eleje, ki tudja mekkora lesz addigra. Ha akkor úgy gondolom, hogy kéne, akkor persze, venni fogunk, de szerintem ha jól felöltözteted, és egy jó vastag pléddel betakarod, úgy is jó.

hanna30: :D Igen, te tudod, szóval neked tényleg fura lehet, mikor látod, hogy a méretei nagyobbak a koránál. Nálunk a 4D-sem dobta ki, hogy idősebb, otthon utánaszámoltam, nem is foganhatott volna meg akkor! :lol:
Nálunk más a szitu. Persze hőmérőztem meg minden, de azért az sem szabad elfelejteni, hogy nekem extra hosszúságú ciklusaim voltak. Meg is lepődtem, hogy elsőre összejött. :lol:
Vendég
 


Jó éjt Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Én is lépek. :) Szép álmokat kismamik!!!!
Vendég
 


Utolsó és első! :D
Jó reggelt! Szokásomhoz híven már megint kidobott az ágy. :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Jó reggelt! :D

Picuranyu: én is így vagyok vele, ki tudja egyrészt hány fok lesz, meg takarókba bebugyolálva lehet,hogy nem kell szegényt beletuszkolni,hogy mozdulni sem bír :lol: Még ha esetleg decemberben meg is érkezik, akkor is január közepe jobb esetben, mire kiviszem ténylegesen sétálni :wink:

Hanna: :D Milyen ruhacsomagot szereztél?? Kíváncsi vagyok nagyon! Olyan kispasis? :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


SZiasztok!

Kata! mindenképpen nagyobb zsákot vegyél! Kényelmesebben alá tudod öltöztetni és jó lesz egy darabig! OYlat nézz amit lehet használni nadrágos és zsákos variációban is, szóval a zipzárral lehet átalakítani!
Igaza van Andreának, hogy muszáj venni egy két kisebb ruhát is...56-os méretet szoktak leggyakrabban venni elgkisebb ruhadaraboknak. Kivétel ha a korábbi gyermekek vagy a szülők nagyon magasak! De igazán akkor sem kell 62-es méretnél nagyobbat venni. Ritka azért az ennél hosszabb újszülött nem?
Nekem zsákokban vannak még a pici ruhák, nem is akarom kibontani. Különben is kell egy szekrény mert nem tudom hova tenni majd őket.

Vicky! nekünk lesz streilizálónk: egy szépséges fazék :) fedővel mert úgy extrásabb:)
Húúúú a 2400-as üvegmosó mit tud? mAgától beleugrik az üvegbe és sika mika?

Mágnes! Te beoltattad Annát pneumo ellen? Merthopgy októbertől ingyé van és azt olvasom kötelező is lesz 2 éves kor alatt.

Vickybabe az tök szupi ha a péceli út felöl jössz mert oda nyílik az utcánk egészen a város szélén:) pirviben elküldöm a telószámom, csörögj rám és megbeszéljük mikor menjek a sarokra:)

JA és képzeljétek átment a kocsi a vizsgán! És csak 10ezer forintba került! Én meg Mátéval addig tök ját játszótereztem a hajógyári szigeten....húúúú azok a hatalmas csúszdák! Nagyon élveztem:)
katuska79
 
 


Sziasztok!
Jandrea:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=7622542
Ez az összes ruci, amit feltettem most.

Overall:
Mi azzal megjártuk. 56-os méretűt vettünk, olyat, ami keze lábas. Abban hoztuk volna haza Annát. el is hozta Apa nagy lelkesen a kórházba, én szépen felöltöztettem Annát, és amikor az overall következett volna, a zippzár a feje tetején végződött, a lábát, kezét már értelme sem volt beledugni a helyére, akkora volt rá..:) Így vastag plédbe bebugyolálva hoztuk haza.
Az overall helyett a bundazsák nagyon jó. Ennek nincs lába, olyan, int a hálózsák, viszont nem baj, ha nagy! :) Arra viszont ügyeljetek, hogy ha autóztok, olyat vegyetek, aminek az alsó részénél láb között van egy kis luk a hordozó biztonsági övének áthúzására. E nélkül ugyanis nem tudjátok bekötni a hordozóba a csemetét ..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


katuska:
Nem olttattam be, de alig várom az októbert, rögtön szólok is a védőnőnek, nehogy kifussunk az időből. Úgy örülök, hogy 2 évre emelték a határt. :) Még beleférünk.. :)
Te beolttattad? Vagy most fogod ?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Rita! szerintem attól függ miylen kapcsolatban vagytok...szerintem sok a két hónap de ez egyéni vélemény. Én nem bírnám egy hétig sem...hiába van jó kapcsulatunk mégiscsak más már az életünk.
Mi úgy tervezzük, hogy ha nem érkezik hamarabb a baba akkor a kiírt napon szólunk valmelyik mamának, hogy jöjjön fel így ha menni kell akkor lesz aki vigyázzon Mátéra. Meg amíg bent leszek addig is tud rá vigyázni, apa meg dolgozhat nyugodtan.
De én magamból indulok ki, mert engem nem viselt meg különösebben az utolsó időszak,simán tudtam mindent csinálni nem kellett, hogy bárki is itt üljön és nézzen aggódva.... nem halálos betegség ez.

A szobafestést midnenki még most végezze el, hogy rendesen ki tudjon szellőzni!

Kata! sajnálom ezt a gyomorégés dolgot. Akkor is fáj ha állsz, ülsz vagy csak ha fekszel? Feküdni mindenképp próbálj meg úgy, hogy a fejed, nyelőcsöved magasabban legyen a gyomrodnál. Vagy még esetleg a gyógyszertárban kérj olyan tápot amit a refluxos babák kapnak. R-es tápok. Nekem segített mert a tejet nem szeretem...igaz az is tej de legalább nem oylan zsíros és nem feküdte meg a gyomrom.
katuska79
 
 


Katuska!

köszi!! Pl. nem is tudtam, hogy van ilyen cipzárral variálható verzió :oops: Az milyen praktikus lehet! Én csak olyat láttam, ami nekem nagyobbacska koromban volt, az a cippzáras, nadrágos verzió, csak ici-piciben. 56-osból vettem 2-3 rugit, meg az Auchanban egy 5-ös bodycsomagot, a többi 62-es (van vagy 5 body, meg vagy 8 rugi, ha nem több, de lehet, vagy 10 is :oops: ) -- inkább legyen picit nagy, mint kicsit. Meg a mi magasságunkat elnézve, ahogy te is írtad, nem biztos, hogy túl pici lesz :wink:

Gratula a kocsihoz, akkor letudva egy újabb gond :wink: Azok a csúszdák, isteniek!!! Mi is tök sokat mentünk, mikor kicsi voltam -- télen meg szánkózni, ugyanarra a dombra, csak a másik oldalára :lol:

Sterilizáló: eszembe sem jutott, príma fazekaink vannak :lol: És fedős is, mi is ilyen luxuscikkekben utazunk :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Mágnes! igen én is most fogom! Októberben megyek úgyis a védőnéninehz és kérek időpontot. Jól tudom, hogy 4 szuriról van szó?
Annak idején csak az agyhártyagyulladás ellenit adattam be egy éves korában. Azért nem mindegy, hogy 80 ezer vagy ingyen.... ráadásul más országokban már régóta kötelező!
katuska79
 
 


Látod Kata miylen kincseket rejt a konyha szekrény?

Azon ameredk csúszdán le mertél jönni? Ahol az a kötél átjáró van...na az nagyon durva.

Máté nagyon bátran ment mindegyikkel, igaz a fedettben együtt csúsztunk, a többinél meg középen elkaptam mert különben úgy jött le, mint egy golyó....így lelassítottam. De ha 50-szer nem battyogott fel azokon a gumitéglákon akkor egyszer sem. nekem a második kör után légszomjam volt....apa meg majdnem beszorult a csúszdába:)
katuska79
 
 


a 4 szuri 1 éves kor alatt van, én úgy tudom. Ha betöltötte az 1 évet, akkor már kevesebb kell. Nem tudom mennyivel, de remélem nem 3-4 ,mert akkor decemberig hogy kapja meg? :shock: Minden hónapban oltás... szegény.. úgy örültem, hogy 6 éves koráig nem kell semmi ilyen procedúra..

Mi a Meningitisz ellenit adattuk be, az 12 ezer volt. A bárányhimlőt nem kértem, essen csak át rajta, a rota pedig szintén nagyon drága....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Katuska: én elvagyok a tejjel, a baba kapcsán megint megszerettem, tegnap is majd' egy liter megittam este :oops:
Sajna akkor is fáj,ha ülök, nem kifejezetten fekvésre jön elő. És ilyen hullámokban, szóval nem egy állandó dolog, csak túlságosan gyakori :roll:

Mágnes: köszi neked is a tipett az overallra/bundazsákra! Akkor szerintem ez a cippzáras verzió lesz és ha kibújik Martin legfeljebb kap egy nagyobbacska kezes-lábast később.

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok LÁnyok!
Overál vagy bundazsák: szerintem mindegy, lényeg, hogy jól körbefogja. Szerintem a pléd tél közepén kevés, főleg, ha kocsiba is kell rendszeresen ültetni. Ha a bundazsákot is be lehet kötni, akkor mindegy. Kata, te január elejére várod, szerintem valamelyik érdemes...
Nekem van egy overálom, még Mesié volt. Kicsit nagy lesz Kispocokra, de nem baj :) És asszem bundazsákot is sikerül valahonnan leszakítani :D
Méret: inkább 62, mint 56, hiszem várhatóan február végéig használni fogod...
De lát5om, közben a többiek is leírták a véleményüket, örülök, hogy egyetértünk :wink:
Tegnapi élmények:
UH: Kispocok már nagyobb a koránál (kb erre számítottam, a másik kettő is a 18-ik hétig kisebb, utána nagyobb volt a számított koránál, és előbb is születtek). Továbbra is hosszabb a combija (23 + 6, szemben a többi adattal, amik 22+3 és 22+6 között mozognak). És tuti csajóca :lol: körbenéztük jobbról-balról-elölről-hátulról :lol: mindenhonnan puncis :) minden kis belsősége rendben van, annyit mocorgott (megint, vagy még mindig?), hogy alig lehetett elcsípni :) és nagy élmény volt a fülecskéje :)
Méhszáj zárt, teljesen rendben, a keményedések nem nyitották ki. Ne is, még dolga van csukva :wink: egyébként sincs semmi eltérés... a szívhang hallgatás közben is sokat dolgozott... :) kis izgága... a doktornéni azt mondta, hogy a nagyok megcsinálták neki a helyet, azért ilyen aktív, mert sokkal kevesebb dolga van, mint egy elsőkének :)
Hű, a rengeteg témához, ami 1/2 nap alatt termelődök, azt sem tudom, mint mondjak :) majd lassacskán...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Sajnos én búcsúzni jöttem. Mindenkinek jó nagy pocit és egészséges bb-t januárra!

a többit apróval, aki nem akarja, könnyebben át tudja ugrani:


szóval a babánk nagyon beteg, elég összetett, kromoszóma eredetű rendellenessége van, és sajnos nem lenne életképes. a születés után nagyon hamar meghalna. elég nehéz órákon -napokon vagyunk, vagyok túl, talán pont azért, mert olyan nehéz elengedni most. A dilemmánk az volt, hogy mikor engedjük el: most vagy 4 hónap múlva. De úgy érzem, hogy most könnyebb még -lehet, h. sokan nem értenek velem egyet-, mint amikor már erősebb a kötődés.
kedden megcsinálják a méhlepény-biopsziát meg a magzatvízvizsgálatot, aztán elindítják a szülést. Nem lesz könnyű, de tudom, hogy nem sokára talán újra babás lehetek, és megint lesz szép nagy pocim...
Jó volt veletek lenni, azért majd olvaslak TIteket titokban, lehet, hogy néha írok is majd ezt-azt, ha nem baj...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


madaran:
Nagyon sajnálom, ami veletek történt! Drukkolok nektek, és kérlek azért, ha tudsz ,jelentkezz be néha.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Anna: nagyon sajnálom :( nagyon sok erőt kívánok nektek, és remélem, hamarosan újra arról számolsz be, hogy pocakos vagy

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Anna ez oylan szomorú. Igazaotk van ha inkább most engeditek el. Nem hinném, hogy bárki bármi rosszat is mondana vagy gondolna erről. De hogy könnyű-e...
NAgyon sok vígasztaló ölelést kívánok...
katuska79
 
 


Anna: ezt megkönnyeztem! :cry: Nagyon-nagyon sok erőt kívánok és teljesen egyetértek veletek, talán most még "könnyebb" -- nem, ez semmiképp nem az... Gyere, amikor csak szeretnél és én is remélem, mihamarabbi pocakosodásról számolhatsz be nekünk.
Nagy ölelés:

Kata

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Anna! :cry: Nagyon sok erőt.

Később írok mindenkinek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Anna: nagyon nagyon sajnalom, meg egy 6 hetes kis embriot is nehez elengedni, nem hogy egy 6 honapos kis aranybabat. Legy eros, es igen nem sokara ujra babazhatsz.

Kép
brestovsky
 
 


Mágnes! akkor Ti azért fizettetek olyan sokat mert a többszöri oltást választottátok?
Mert én csak 3400.-Ft-ot fizettem a neisvac-c-ért egy éves korban. (ja azóta 6600.-Ft-ra emelkedett az ára...no comment)
katuska79
 
 


Sziasztok!

Madaran: nagyon együtt érzünk veled!!! Nagyon vigyázz magadra és nagyon fontos, hogy ne add fel!!!!!!! Lesz még gyönyörű, egészséges babád!!! (Tudom, könnyebb mondani, mint átélni!!!) És én is egyetértek veled abban, hog inkább most kell elengedni.

Kép
jandrea
 
 


Katuska: az felejtő, hogy mindenhol ugyanannyiba kerülnek a cuccok
Lányok, beborult, fúj a szél... akkor szegény fejem jogosan jelzett, hogy hülye idő lesz :evil: remélem, addig nem lesz eső, amíg Mesiért sétálok...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: