Új privát üzeneted érkezett!

na jó, pont ugyanilyet nem, mert azért nem árt ha a szüleire hasonlít a manó :D

de ha lehet, akkor még rakjál fel képeket! annyira jó nézegetni :D

tisztára feldobta a kedvem így a munka közben :D
Vendég
 


Szilvi!
Örülök! ;)
20150601134430
 
 


Vikimami: 1* felkel éjjel??? :shock: ne panaszkodj!!! :twisted: az nagyon jó!!
:wink: 6 hetesen 5 kg sok?? nekem olyan szép arányosnak tűnik Lackó!! de hát eleve nagy baba volt. mennyivel is született Lackó 3,5 - 4 kg -val ? 1-1,5 kg 6 hét alatt nem sok szerintem.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

Az éjjelek miatt nem is mernék panaszkodni. Hagy minket pihenni.

3,75-el született, 3,5 kg-val jöttünk a kórházból haza. Sztem is formás (elfogult vagyok) :oops:
20150601134430
 
 


Viki: mi nem vagyunk elfogultak és h Monic szavaival éljek, nem vettünk be nyalitablettát. ami igaz, az igaz, Lackó szép formás. és nyúlt is???mennyit nőtt már?
Lackó nagyon rendes kisfickó, h csak 1* kelt fel!! nagyon jó fickónak látszik minden képen!! el se hinnénk , ha panaszkodnál rá!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


viki: czinkinek igaza van! :D nagyon formás :D már most látszik, hogy dögleni fognak utána a csajok :D :wink:
Vendég
 


Adtam magamnak egy kis szabadidőt, mielőtt elkezdek pakolni.

Cszinke: Csak november-ben írják majd ki valószínűleg a metet. A 0 perces 11,9 A 120 perces 59,0 volt. Tudom, hogy van akinek ennél sokkal rosszabb, de úgy érzem amíg ez rendbe nem jön, addig az inszemnek sincs annyi esélye, és kárba mennek a lehetőségek. Ráadásul a maratoni ciklusok miatt csak megy az idő, mert kiszámíthatatlan minden, és nem lehet rendesen tervezni. Legközelebb úgy szeretnék belevágni, hogy legalább nagyjából beáll a cikusom és nem azt kell tippelgetnem, hogy megjön-e 60 napnál hamarabb.

Viki: Köszi. annyira rendes vagy!

Ha hazaér a férjem megbeszélünk még néhány dolgot. Pl. keressek-e endokrinológust, akinek van magánrendelése is? Vagy várjak november 6-ra és addig legyen még egy inszem? Vagy egyszerűen várjuk ki mindennek a sorát és közben töltődjünk fel egy kicsit. Kérjük-e ki a doki véleményét, vagy csak közöljük vele a döntésünket?
Igazából én most nagyon döntésképtelen állapotban vagyok. Azt sem tudnám eldöntetni, hogy fekete vagy fehér kabátot vegyek-e fel :) Besokalltam a várakozástól, a sikertelenségtől, a házasélettilalmaktól, az időpontra éléstől. Hogy minden hülyeségre figyelni kell attól kezdve, hogy csak zuhanyozhatok addig, hogy milyen fehérneműt veszek, hogy hová ülök le. Hogy ne használjak tampont, ne menjek uszodába. Mikor sportoljak- mikor ne. Mikor milyen bogyót egyek. Annak szurkoljak, hogy megjöjjön, vagy annak hogy ne.
Én igazán optimista vagyok és megyek előre vagy az akadályokat kerülgetve, vagy mint egy kis faltörő kos. De most jobban összetörtem mint bármikor korábban. Holnapra biztos lesz megint akciótervem, és nem is akarom sajnáltatni magam, mert tudom, hogy nektek épp ilyen vagy ilyen volt, de most nagyon rossz, és jól esett kiírni magamból. Bocsi. :oops:

hofeherke
 
 


Viki: Lackó tényleg csodás kisbaba, pontosabban már nem is annyira kicsi :) Ez lemaradt az előzőből

hofeherke
 
 


Mara drága: azért vagyunk itt, h ha kell mi sírjunk, ha kell, akkor mi vigasztaljunk!! szóval no para, sírjál csak a vállunkon!!:wink:
én ua dillemmában voltam mint te!
-2007. márc-ban voltam először dokinál, h nem jön meg, most hagytam abba a fogigátlót. uh-n kiderült a cisztás pfészek.
-ápr-ban mentem a mostani dokimhoz, aki ráírta a papíromra, h pcos, de nem mondta, h mi az , nem mondta, h menjek endokrinológushoz, nem beszélt a metről. jött 3 hó closty és spontánkodás, még több ciszta. aztán jött a vizsgaidőszak, nyáriszünet, mi is szüneteltünk.
-aug-ban elmentem az MM-be, felírták a metet.
sokat rágódtam, h elmenjek e hozzájuk! 40e-be került 2 konzultáció + 1 diétás tanácsadás + vv (hormonok + cukor + ir). de a korházban 3 hót kellett volna várnom, én meg rögtön akartam a metet!! hozzájuk 3 hét alatt bejutottam, és szedhettem a metet!!! utána már nem mentem vissza hozzájuk, házidokival felírattam a metet az mm-ben kapott papír alapján. nekem nagyon megérte!!!
akkor , amikor az ember rögtön babát akar, még várjon 3 hót és utána még jönnek a vizsgálatok + esetleg még + konzultációk?? nem köszönöm, nekem nem!!
inkább fizettem, és nem vettem magamnak semmi rucit, meg semmit!!
-okt-ben visszamentem a nődokimhoz, h akkor folytassuk ahol abbahagytuk júniusba. már kaptam a puregont, de még spontánkodtunk. majd még1* már dupla puregonnal. pfészkeim továbbra is csak cisztásak voltak.
-jan-ban volt hsg, puregon + első inszem. persze nem sikerült.
ekkor döntöttük el, h 3 hó pihi. doki nem mondott rá semmit. kell az embernek egy kis pihi néha, hormon és stresszmentesen, és kell, h kicsit anyagiakban is fellélegezzen.
-jan-ban emeltem meg a met adagom 3*500ról 3*850re és nekem még ez nagyon kellett!! meg a lazulás, meg a boldogság és bejött.

szóval ne aggódj!!! teljesen természetes, h tök bizonytalan vagy!!!
egyébként a nődokik és az endokrinológusok nem kommunikálnak egymással. a pcos topikon és a honlapon is láthatod, h milyen szomorú a helyzet.
pcos topikon sokan akartak spontán babát inszem és lombik nélkül, ,,meggyógyulva,, a mettől. de van egy idő, ami után már sajnos kell az inszem v lombik. vkinek elég 1 hó met, vkinek 3, vkinek 6hó, de vki több , mint 1 éve szedi és nincs baba.
tehát, ha mondjuk szerencsés vagy és 1 hó alatt rendberak a met és bebabásodsz, akkor megéri elmenni magánba, mint várni 2 hót , h bejuss a korházba. de ha 6 hót kell szedned a metet, és mivel magánba mentél , nyertél 2 hót, lehet, h az is megéri. .....
nektek kell döntenetek!! de sarlatán endokrinológushoz menni nem szabad. bár metet feliratni az is elég, hisz tuti, h ez kell neked!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


lányok, én nagyon tudatlan vagyok még ezeket a dolgokat illetően, így előre is bocsi a kérdésért: de mi az a met???
Vendég
 


Szilvi: A metformin beceneve. Inzulinrezisztenciára írják fel. Ez az a betegség, amikor a szervezet nem érzékeli termelt-e elég inzulint, ezért túltermelés lesz belőle. Önmagában is okoz meddőséget, de a PCO (Policisztás petefészek szindróma) hátterében is ez állhat. És még sok minden más nyavaját is okozhat, ha eldurvul.

hofeherke
 
 


Szilvi: metformin, ir-re egy cukorgyógyszer. endokrinológus írja fel inzulin rezisztencia, pcos (policisztás oválium szintróma - cisztás petefészek, nincs menszi, nincspé, hízásra hajlamosság, pattanásos bőr, hajhullás, rossz hormoneredmények) esetén.
nekem a terheléses ir-em (cukros lötyi után megnézik 2 órával) volt magas, cisztás volt mind2 pfészkem, hízásra voltam hajlamos és hullott a hajam. kaptam a metformint, fogytam 6 kg-t, megállt a hajhullásom, sajna menszim és pém nem lett, bár stimuztunk közben, ami rontja kissé a met hatását.
ha magas az ir, akkor nem jól adagolja vmelyik mirigy a hormonokat, ezáltal ciszásodnak a pfészkek, nincs pé, nincs menszi. persze van olyan pcos is, akinek van rendes menszije, péje. nagyon nehéz szűrni!
de 2 stimumentes és metforminos hó után volt spontán menszim (igaz csak barna) és pém és akkor jött össze Mákszem.
nőgyógyászok nagy többsége nem vizsgáltatja az ir-t, nem igazán foglalkoznak vele, vki teljesen elveti a met használatát. de sajnos a stimuk is rontják az ir-t.
eléggé csapongtam, de azért remélem érthető!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Még Monicnak ígértem pár napja egy képet, most meglett, de ha jól sejtem, most meg nem fogja megnézni. De azért felteszem. Ez az én 35. hetes pocakfotóm Lilivel...
Kép

Mara,
hidd el, a te IR-ed még nem is olyan rossz, nekem már legutoljára a 122-es inzulin mellett is 10,6 volt a terhelt cukrom. A diéta meg csak rontott rajta. Amióta nem tartom be, csak nagyjából, sokkal jobb. Én már 15. hónapja szedem a metet, van szépen ciklusom is, csak ugye el voltam záródva. Anno Lili előtt is kaptam, és a 3. hónapban össze is jött.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska: a pcos topikon írták, h van olyan, h első babánál elég vmennyi met, de kistesónál már nem elég ua met. lehet, h váltanod kéne arra az a betűs gyógyszerre , amit 3 hónapig szedsz , nem lehetsz babás, majd újból met és babagyártás. ha jól emlékszem 3*850-t szedsz?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Linácska: szép pocid volt!! :wink: kívánom, h hamarosan legyen ua!! :wink:
megnéztem az a betűs gyógyszer: avandamet.
a pcos topikon van egy csajszi, aki elkezdte a metet 07.júniusban 3*500, majd dec-ben emelt 3*850re, és most kap avandametet 2*1000-t, mert nem javul.

Milyen típusú gyógyszer az Avandamet?
Az Avandamet két hatóanyagot, roziglitazont és metformin-hidrokloridot tartalmazó gyógyszer.
Tabletták formájában kapható (sárga: 1 mg roziglitazon és 500 mg metformin-hidroklorid, valamint 2
mg roziglitazon és 1000 mg metformin-hidroklorid; halványrózsaszín: 2 mg roziglitazon és 500 mg
metformin-hidroklorid; rózsaszín: 4 mg roziglitazon és 1000 mg metformin-hidroklorid).
Milyen betegségek esetén alkalmazható az Avandamet?
Az Avandamet-et olyan (főként túlsúlyos) betegeknél alkalmazzák, akik 2-es típusú cukorbetegségben
(nem inzulinfüggő diabéteszben) szenvednek.
Az Avandamet-et olyan betegeknél alkalmazzák, akiknél az önmagában, a lehető legmagasabb
adagban adott metformin (egy cukorbetegség elleni gyógyszer) nem fejt ki kielégítő szabályozó hatást
(„kettős terápia”).
Az Avandamet adható szulfanilurea-származékkal (a cukorbetegség elleni gyógyszerek egy másik
fajtájával) együtt is olyan betegeknek, akiknek a lehető legnagyobb tolerálható dózisban adott
metformin és a szulfanilurea-származék
A gyógyszer csak receptre kapható.
kapott roziglitazon és metformin adagokat.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
én már 3x1000-et szedek. Igazából én valahogy hülyén működök, mert ilyen rossz IR mellett nincs PCOS-om, meg van rendesen peteérésem, normális cilusom. 15. napon pé, 29. napon mensi. Hormonok tök jók, szóval nem értem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Viki,
jajj, Lackó annyira, de annyira szép kis legény! Minden képen olyan kiegyensúlyozott.

Mara,
nagyon sajnálom! Nyugodtan borulj ki, majd idővel elrendezed magadban.

Linácska,
ugyanolyan a fölsőd, mint amit Monic vett? :lol:

i.kata
 
 


Amúgy még az nem tiszta nekem teljesen, hogy az IR önmagában gátolja a teherbeesést, vagy azon keresztük, hogy felborítja a ciklust. Mert ok, ha nincs peteérés, nincs baba, de ugye nekem minden van ilyen sz*r IR mellett is. A férjem kolleganője szintén rossz IR mellett lett most terhes, nem is tudom, hogy akarták-e, vagy csak jött, nem is kezelték, semmi, csak hogy terhes lett és megnézette így derült ki. Amúgy elég túlsúlyos is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata!
Igen, kiegyensúlyozott, mint 1 jóllakott napközis. :lol: :lol: :lol:

Mara!
Ne godolklozz ma! Aludj egyet. Szüneteltesd mára minden komoly gondolatodat!
20150601134430
 
 


Linácska: passz!!!
én is mondtam sokszor a páromnak, h nem működöm rendesen, mire ő állandóan lehurrogott, h én nem gép vagyok!!! :twisted: szóval nem vagy gép!! :twisted:
és minden ok lesz!! most már tuti átjárható vagy , jön az a kistesó!! :wink:

nekem a védőnő mondta, ahol nyugodt az anyuka, nem parázik mindenen és természetes dologként éli meg a babavárást és boldog, kiegyensúlyozott, ott nyugodt lesz a baba is, végigalussza az éjszakát, nem lesz hasfájós, anyukának lesz teje!
Vikimamiéknál ez érződik!!! Vikimamiék a követendő példák!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


köszi lányok az infókat! :) most már valamennyire képben vagyok, bár még azt nem állítanám, hogy teljesen értem a dolgot.

nekem eddig sose volt gondom a cukrommal. olyan mint a nagykönyvben, teljesen normális.
Vendég
 


Szilvi: a cukrom nekem is jó, nekem csak a terheléses inzulinom volt magas. szóval a 2 nem ua, sajnos!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltam tüszőkukucson. A 10. cn-on. A bal oldalon van 14 mm, a jobbon 13 mm tüsző, mnyh 5,4 mm. Szerintetek ez a mnyh vastagság jó? A doki mondta, hogy úgy néz ki, hétfőn lesz inszem.
p__lilla
 
 


Lilla: hajrá hétfői inszem!!
addig növeszd tüszőcskéid, nyh-d!!

sziasztok, mentem!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


volt terheléses cukor vizsgálatom is és az is rendben volt. de ezek szerint a terheléses cukor nem egyenlő a terheléses inzulinnal. legalábbis gondolom. remélem azért az is rendben van. bár kétségtelenül én sem vagyok egy nádszálkarcsú leányzó.
Vendég
 


Ciasztok csajok,


Sikerült kifosztanom tegnap a C&A-t nagyon boldog voltam. Elkészitettem első pocak fotoimat, küldöm nektek sok szeretettel!!


További szép estét,


Zsuzska Kép

Kép

Kép
pgsuska
 
 


Lilla,
én is ma, 10. napon voltam UH-n, nekem 4 db 13 milis és 1-1 14 és 15 milis van, és 5 mm-es nyálkahártya, nekem azt mondták tökéletes. Nekem keddre mondták az inszemet.
Ezek szerint te leszel a zebrapárom :lol:

Czinki,
én pl. próbálom a vetélésem úgy felfogni, hogy a mindenféle betegségem ellenére ez csak a véletlen számlájára írható, biztos rosszul osztódott, nem tudott fejlődni..., ez sokat jelentett.

Ja, és a mai szurimat megint az újszülött osztályon kaptam, és most ott volt az összes baba-bébi. Volt egy 5300-zal született kisfiú, háát, tiszta lelkiismerettel nem nagyon tudtam azt mondani rá, hogy de szép. De a többi nagyon édi volt.

Meg nem is meséltem, hogy amíg az Uh-ra vártam, volt ott egy 40 körüli nő, épp telefonált valakivel, hogy úgy néz ki, terhes, legalábbis valamiért nem jön meg, és ha mégis az, nézzen utána az a valaki, hogy mi kell hozzá, hogy elvetesse. Aztán megkérdezte tőlem, hogy én is terhes vagyok? Mondtam, hogy nem, de szeretnék már másfél éve. És elnézést kért, hogy ezt pont előttem beszélte meg, mert hogy ez nekem milyen rossz érzés lehetett. Amúgy már van 3 gyereke, 18,15 meg 3 éves, a 3 éves is csak becsúszott, de a 4-et már nem tudja vállalni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska ez a szitu kicsit kellemetlen volt a hölgyikének valószínű. Gratulálok a tüszőkhöz, hajrá, hajrá. Csak így tovbb.

Micsoda doktorok vagytok már. Nem is megyek dokihoz, ha valamit nem tudok, tőletek megkérdezem.

Mara fel a fejjel. Itt mindenkinél kiborul a bili, de azért vagyunk, hogy elsírjuk egymásnak a bjunkat.

Monic jó pihenést.

Szia Zsuzska. Jól tetted, hogy bevásároltál. Csini a poci.

Dita miért idegesítenek fel téged folyamatosan? Most már én nem bírom, elmegyek és mindenkit felpofozok.


Dita meg Szilvia, meg inszemesek, nektek mennyi utrot kellett feldugdosni?

timejka
 
 


timejka: én 3×1 hüvelyi utrot kaptam és 2×1 duphastont.
Vendég
 


Most nézem, hogy azt írtam, hogy Szilvia.

2x2 utrot írt a doki és komolyan mondom, hogy a p...m fáj. Most ha csak 1x1-et dugok akkor sem lesz baj, nem?

timejka
 
 


Linácska
Ez tök szupi, együtt fogunk meginszeminálódni. :lol:
Amúgy nekem is több darab volt, de mindkét oldalról csak a legnagyobbakat mondta be az asszisztensnek. A jobbon tuti volt még a 13 milis mellett kettő alig kisebb. A balt sajnos nem láttam. De holnap megyek megint kukucsra és meg fogom kérdezni.
5300 gramm?????? Hú, akkor óriásbébi született.
p__lilla
 
 


Timejka: szerintem akkor inkább 3×1-et próbálj meg. Abból a délinek úgyis nagy része kifolyik, ha dolgozol közben.
Vendég
 


VIKI
Ez az oroszlános rugi nagyon ott van! :wink:
Mini Laci pedig még mindig dönörű!!! 8)

MARA
A mondandód mintha az én fejemből kerültek volna ide a topicba, teljesen megértelek...... ehte ugyanígy érzek, a minap belenéztem a tükörbe és olyan öregnek éreztem magam, karikás a szemem, fáradt az arcom....
Elgondolkoztam, hogy miért kaptam ezt az élettől..... ez valami bűntetés, és vezekelnem kell még, esetleg örökre???
Annyira veled vagyok, veled érzek. Kinek mondhatnád el ha nem nekünk, hisz ahogy írtad mi mind egy cipőben járunk, valakinél ez már csak a múlt, és nálunk is csak a múlt lesz nemsokára!
A legjobbakat kívánom neked, ma ürítsd ki a fejed, aludj egyet, aztán tiszta fejjel kigondolod majd a következő lépést! Nagyon drukkolok, hogy a sok csalódásért mielőbb kárpótoljon téged egy kis angyalka! :wink:

ZSUZSKA
Határozottan nőtt az oroszlánbarlang mióta nem láttalak.
Nagyon tecc! :lol: :lol: :lol:

TIMEJKA
A páromról egész jól leperegnek az ilyen dolgok, most átvettem a módszerét, és nem foglalkozom vele a hónap végéig, addig meg úgyis babás leszek, szóval minden meg lesz oldva. Kiváncsi leszek a vonalzóinkra, hogy holnap számolnak-e!

LINÁCSKA
Érthető a hölgy, annak ellenére, hgoy nekünk szörnyű ilyet végighallgatni.
Ma a híradóban egy újszölött kisfiút hagytak a kórházban törölközőbe csavarva. Teljesen megzakkant ez a gólya, hogy ilyen nőkhöz megy helyettünk!
Az élet annyira igazságtalan!

LILLA
Épp ma gondoltam rád, hogy nagyon eltűntél. Hurrá és hajrá zebrapárok, ez nagyon jót jelent! :lol: :lol: :lol:

Jelentem összevesztem a párommal, mert kint festegettünk, és a vége felé bejöttem, hogy elkészítsem a vacsit. Én már meg is kajáltam, elkezdtem a tévét nézni, be is sötétedett, ránéztem az órára hát már majdnem két órája nem jött be. Kimentem megnézni, hogy hol lehet, már agyon kerestem szomszédoknál mindenhol, néztem a motort, hogy a helyén van-e, hátha elment mocizni. Úgy eltűnt, mintha a föld nyelte volna el. Persze a második szomszédnál volt hátul a kertjükben, de hát annyi nincs benne, hogy szóljon, hogy hová megy??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pont most mondják a híradóban a Miskolci kitett babát, annyira fel tud az ilyesmi bosszantani. :roll:

dita75
 
 


TIMEJKA
Nekem orál utrót írtak fel 3x1-et, de most már én is hüvelyit fogok kérni a délit meg beveszem orálisan! :lol: :lol: :lol:

Na ez most egy kicsit félreérhető volt! :oops: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita
Nem tűntem el, csak annyit írtok, hogy nem tudok visszaolvasni. Sajna beindult a suli, és még annyi időm sincs, mint eddig volt.
p__lilla
 
 


Dita nem értettem félre, nem vagyok olyan.

Szilvi ez eszembe se jutott, megpróbálom a 3x1-et.

timejka
 
 


Kukurikúúúúúú!

Timejka,
az 1x1 nagyon kevés! Próbáld tartani az adagot, vagy legalább azt a 3x1-et, amit a lányok ajánlottak. Én többnyire 3x2-t dugdostam, de volt olyan, hogy 2x2-t.

Linácska,
én ezt sosem fogom megérteni, hogy "becsúszott". Ha valaki nem akar gyereket, azt már elég sokféle módszerrel meg lehet akadályozni. :roll:

Dita,
a kitett baba ha azt vesszük még szerencsés sok más babához képest, mert legalább nem valami szemetesben végezte. Gondoljunk arra, hogy ez azoknak kedvez, akik nagyon szeretnének babát, de még esetleg lombikkal sem lehet.

i.kata
 
 


Móning!

KATA
Hát te tényleg elég korán kukorékoltál!

Én megbeszéltem egy randit a kollégámmal, 6.20-6.25-ig vártam rá, nem jött, úgyhogy gyalog értem be fél 7-re! Szednem kellett a lábaimat az eltékozolt 5 perc miatt. Persze ő is beért velem együtt az úja autócsodával, de ha 20-ra beszéltük meg akkor 20-ra legyen ott , és tegnap még ő papolt nekem, hogy nem vár rám egy percnél többet! :twisted:

dita75
 
 


Dita,
párom megint ment külföldre, így korán kelek vele együtt. De amúgy minden nap 6.30-kor kelek.
Én nagyon utálom, ha valaki késik. Én szerintem még szinte soha sehonnan nem késtem el, talán 1-2x itt Pesten, de az is a dugó miatt volt. :roll:

Szerintem szépen lassan lecsúszunk az októberi lombikról :cry: Mostmár azért kezdek reménykedni, hogy ne siessen a mensi!

i.kata
 
 


SziasztoK!

Mara!
Értelek, h most mennyire összetörhettél. De csak azt tudom mondani, h hátha a spontán megteszi hatását!!! :wink:

A többieknek drukkok mennek!!!!!!!!!!

Én kezdtem reménykedni ebben a (spontán) hónapban, de a mai hőm lezuhant és hát nem tudom, h ez most mi lehet. Mert az eddigi hőjeim rekordmagasságokat mutattak, csak ma zuhant meg.
Persze az is lehet, h hamarabb jön meg (bár, ha ennyivel, akkor az nagyon durva), mert a melleim nagyon fájnak - tudjátok, úgy oldalt.

babszika
 
 


Sziasztok Lányok,

Linácska: hát nem csodálom, h bocsánatot kért a csajszi!
5300gr??? jesszum peti!! :shock:

Timejka: próbáld meg dugdosni a 2*2-t!

Babszika: ++++++++!!!!!!!!!!

Kata: :cry: mennek a drukkok!!!+++++++++++!!!!!!!!!!!!!remélem nem csúsztok le okt-ről. dokit hívod, mit mond??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


KATA
Nem tudom hányadik dpo-n vagy, de nincs egy 10es teszted?
Igazán meglephetnél minket egy zebrással! :wink: :lol:

Ja direkt felkeltem előbb, hogy még véletlenül se késsek..... erre ő késik, de nem is baj, mert ha gyalogosan összetalálkozunk és együtt jövünk dolgozni akkor is mindig huhognak, meg ilyenek. Ma is kiszállt az autóból és mondta, hogy várt a házunk előtt, hogy el tudjon hozni...... aztán az egyik fószer beszólt, hogy na itt ebből még több is lesz! Némely emberek szemében fiú és lány között nem lehet barátság, mondjuk a párom szemében sem, mert féltékeny rá mint a dög. (Ezt mondjuk nagyon nem bánom :wink: ) :D

BABSZI
Nekem ha leesik a hőm aznap már jön is a piri! :cry:
Remélem te csak nem tartottad be rendesen a hőmérőzés szabályait és ezért mutatott esetleg fals adatot! :roll:

dita75
 
 


Kata,
azért megeshet védekezés mellett is. Van egy szegről-végről ismerős, aki 21 évesen összejött egy pasival, életében először lefeküdt vele, védekeztek (gyógyszer), majd rendesen 4 hónapig megjött neki. 24 hetes volt, mire kiderült egyátalán, hogy terhes. Ugye el sem lehetett vetetni már, semmi. A happyend, hogy azóta is boldogan nevelik együtt a kisfiút a sráccal.
Amikor meg a kórházban voltam, volt egy roma csajszi, elég idős, van már 3 gyereke. Nagy pocakkal mesélte, hogy cisztája volt UH szerint, elaltatták, megműtötték, azt mondták, minden ok, 2 hónap múlva visszament, hogy valami nem stimmel, csak ott van az a ciszta, mert nő a hasa. Ikrek voltak. Szintén nem tudta már elvetetni, tiszta kétségbe volt esve, hogy neki nincs pénze a 3 mellett még kettőt felnevelni. UH, altatás,műtét, minden, és így sem vették észre, a babók meg túlélték, és makk egészségesek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Végre számolnak a vonalzók! Igaz egy nappal le vannak maradva, de majd észben tartom azt az egy napot!

MONIC
Ha olvasod esetleg: én minden reggel beveszem a 20 csepp propurt, meg este is. Ma reggel a bevétel után fél órával megfújtam a szondát itt a munkahelyen és semmit nem mutatott ki. A főnököm rágózott azt meg kimutatta! :shock:

dita75
 
 


Jól van, maradok a 2x2-nél, talán kibírom ezt a pár napot még.

Linácska cigányasszony története nem semmi. Ilyenek az orvosok.

Kata Te nem tesztelsz?

A clostis topicba van megint egy kismama. Eddig clostizott, aztán abbahagyta és terhes lett.

timejka
 
 


Persze amikor azt kívánom, hogy akkor már késsen sokat, akkor megjön. Szóval ma van 1.cn. Nem zavar, csak félek az időpont csúszás miatt.
Csibi, nem hívom, mert megbeszéltük vele, ha nagyon beleesik a tervezett időpont, akkor csúszunk 1 hónapot. Ahogy számolom, úgy a párom már nem lesz itthon, de azt mondta a doki, hogy egy kicsit majd variálhat a szurikkal.
Na mindegy, mostmár nem élem bele magam, hogy októberben meglesz. :cry:

i.kata
 
 


Dituli!
Még ma tuti nem jön meg, mert annyira nem esett még le :wink:
De végülis az is lehet, h a fél óra számítana?! Mert az tény, h ma hamarabb keltem - rátapintottál :roll:

Timejka!
Érdekes ez a closti. CSak mert anno én is míg szedtem, addig semmi hatása nem volt. Aztán mikor abbahagytam, 2 ciklusom is gyönyörű lett tőle, szép kis pé-kkel. De sajna nem lett bébi.

babszika
 
 


Dituli!
A vonalzóknak az a bajuk, h nem a mi időzónánkhoz vannak beállítva.
Anno nekem is voltak ilyenek, de emiatt letettem róluk. :evil:

Kata!
Igenis tessék akarni és hátha! Ne beleéld magad, hanem akard, h beleférjen! Hátha!!!! :wink:

babszika
 
 


Kata: a fene essen bele!!
tudom , sovány vígasz, de mindjárt itt van okt. pihiztek egy kicsit, addig még te is méregtelenítesz, jártok a pároddal akupunktúrára, javultok mindketten, az is növeli az esélyeket!! próbáld a rosszban ezt a pici jót meglátni!!
lehet, h ez a sulis terepjárás sem lenne kedvező a rákészülésre.
fel a fejjel!!! ++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Babszika én most abbahagyom a clostit, ha netán mégsincs baba, majd megírom, hogy a closti nélküli hónapok mit hoznak, de remélem, hogy nem lesz ilyen.

timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: