Hát én abban bízom, hogy bent minden rendben van, mivel nekem rendesen megjött, és teljesen normális volt a menzim. Ami fura volt, mondtam is a dokinak, hogy amikor pé-m volt, akkor iszonyatosan fájt a hasam és 37 volt a hőm, pedig én nem szoktam mérni, de most megmértem, mert azt hittem hogy lázas vagyok. Akkor tetőzött, másnap semmi bajom nem volt. Azt mondta a doki, hogy ez még a hormonok hatása, ezért is várjunk még egy hónapot. Viszont nekem azt mondta a doki, hogy következő hónapban már ezerrel apára fel és effektíven nem hívott vissza, csak ha sikerül a baba. Szóval semmi hormonvizsgálat. Úgy vettem ki a szavából, hogy ilyenkor vetélés után, helyreáll a hormonháztartás, amit a műtét után mondott is. Bár azt is tudom, hogy azért ez nem mindig van így. Annus az én dokim is a Sote II-n van. Megkérdezhetem, hogy a Te dokidat hogy hívják? Akár priviben is írhatod.
Szóval azért már kezdek pozitívan gondolkozni, ami kell is. Nekem is úgy jött össze a baba Annus, hogy semmi görcs, ezer más féle gondolat és sikerült, úgy mint Nektek. Szóval igaz, hogy nem kell görcsölni. Tudom hogy hülyeség, de én éreztem már az elején, hogy vanami nem kóser és ez nem csak para volt. Minden wc-zésnél néztem, hogy nem e esetleg vérzem, valahogy ösztönszerűen. És amikor láttam, hogy vagy egy kis paca, már egyből tudtam, hogy nincs remény és mondtam is a férjemnek. Amikor bementünk a kórházba, meg sem lepődtem a doki diagnóziság. Viszont most azt érzem, valahol ott bent, és annyira erősen, hogy a következőnél minden ok lesz. Ebbe kapaszkodom. Képzeljétek, tegnap előtt éjszaka azt álmodtam, hogy a szülőszobán vagyok és szülök. Ami fura volt, hogy minden részletet megálmodtam és annyira jó volt. Teljesen fel voltam pörögve reggel, akkora élmény volt. Lehet hogy ez beteges már. Viszont a baba nemét is megálmodtam, de az titok, hátha teljesül
Jaj Annus, kicsit irigykedem, de jó értelemben, remélem érted.
Sokat vártatok rá, már épp ideje volt hogy jöjjőn a baba. Látod, meglátta a szép szobát amit kreáltatok neki
Pihizz sokat-sokat és minden rendben lesz.