Új privát üzeneted érkezett!

Marek! Én L-es bugyit vettem...110-es csípőre azt írják. De mosható, szóval nekem szimpi. Ha kilátszik valami, ne nézzenek oda. :)
És Captivához nekem sincs még "belsőm".Persze a dobozon az volt, hogy van benne egy adag - szerintem valaki kiszedte. :oops:

Éva! Uzsokiban fogok szülni.

Tejserkentő teákkal kapcsolatosan ki tapasztalt? Azt olvastam, csak tejbelövellés után ajánlott.
Van valami, ami a tejbelövellést segíti? Valahogy ezen kezdtem el most parázni. (jól beosztom, minden hétre legyen aggódás)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Üdv. az újaknak.

Marek!

Azt tudtad, hogy a kórháztól nem messze, sőt nagyon is közel van egy Brendon. MI a múltkor mikor voltunk bementünk, egész jó, nem túl nagy üzlet viszont kurva jól fel van szerelve. Ha gondolod nézd meg.
Szuper híreket kaptál tegnap, remélem most jobb kedved van. Mikor mész a jövő héten (lehet írtad, csak elsiklottam felette bocsi).

Látom már mindenki készíti a baba-mama csomagot, én még semmit nem vettem, össze sem írtam mi kéne, azt hiszem megnézem nyugtonmalac listáját, mert már azt is elfelejtettem, hogy a múltkori szülésre miket vittem.

Az a legnagyobb bajom, hogy nekem tudat alatt totál leköti minden energiámat és gondolatomat a szülés, és egyszerűen ettől már telejsen ki vagyok. Komolyan mondom sokkal jobb volt boldog tudatlansággal várni az első babát. Most, hogy már tudom mire számíthatok tiszta para vagyok, de a legnagyobb para, hogy ne legyen császár.
Most mondjátok meg normális vagyok, hogy állandóan ezzel foglalkozom, de csak tudat alatt?????

Az allergiám is egyre rosszabb, remélem tényleg jön már valami időjárás változás és legalább attól megszabadulok.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Tücsök
Te is allergiás vagy? Üdv a klubban! Rohadtul élvezem...!!!

Szerdán megyek hétre. Elméletileg háromnegyed nyolctól negyed kilencig ctg-n vagyok, de most héten is korábban felraktak, úgyhogy előbb végeztem. Ha arra jársz nézz be! Hogy honnan ismersz meg? Kicsi vagyok, óriási a hasam, rövid barna hajam van és randa vagyok... Ilyenből nem sok szaladgál.... :lol:

Ismerem azt a Brendont (az m5-nél ugye?). A hordozót azért nem ott vettem, mert nincs egyik áruházban se, mindenhol rendelni kell.... :roll:

Peva
Lehet, hogy van a Captivában ilyen betét? Meg mondom őszintén én meg se néztem!!! :roll:Mondjuk nem is tudom, hogy működik, lehet, hogy mindjárt szétkapom a cuccot és megnézem... :lol:

marek
 
 

 
 

Évi: köszi! Nagyon oda vagyok ezért a babakocsiért! :D Rögtön beleszerettem, amikor megláttam és úgy vártam hogy megérkezzen! :lol: Az anyagiakról meg csak annyit, hogy a doktornőtől még meg sem kérdeztem, hogy mennyiért vezeti le a szülést...

Nyugtonmalac: azok alapján amiket írtál/írtatok, mostmár elgondolkozom én is ezen a szülésznőfogadás dolgon. De azért megkérdezem a dokinőmet, hogy őt kit ajánl, hátha van olyan, akivel szívesen együtt dolgozik.

Borkaby: köszi a linket!

Marek, Mtücsök: én is allergiás vagyok sajnos :( . Ülök itthon egész nap a légtistító mellett és nem mozdulok ki. Szegény gyerek "sokkterápián" van a sok tüsszentéstől, ha kimegyek az utcára. Ti szedtek rá valami homeos varázsszert?
linhbaba
 
 


Linhbaba
Nem szedek rá semmit, csa Sterimarral próbálkozom, de az nem ér már semmit. Meg calcium pezsgőtablettát szoktam még inni...hátha....de ha szeles az idő, akkor semmi nem segít... :cry: Te szedsz rá valamit????

marek
 
 


Marek

Luffeel orrsprayt használok, néha egész jól vagyok tőle, csak eleinte felerősíti a tüneteket, azt ki kell bírni. De szerintem tényleg hat.
Egy barátnőm ajánlott egy Histaminum nevű készítményt a nyálkahártyaduzzanatra, de azt még nem próbáltam.
Az allergológus azt mondta, hogy szteroidos orrsprayt használhatok :shock: , de mondtam arra nem vagyok hajlandó. Inkább nem mozdulok ki itthonról.
linhbaba
 
 


Sziasztok!

Üdv az újonnan csatlakozónak!

Na, a fenenagy pofámmal és a makacs rendmániámmal rendesen rábaszaríntottam, azaz majdnem, de kopp-kopp-kopp talán nincs baj: egy hete csak ganajozok, felújítás, pakolás stb., sosem volt türelmem megvárni, hogy hazaérjen a férjem és együtt kezdjük, én mindig magam nekiálltam itthon, hiszen rohadtul ráérek, már táppénzen vagyok aug. közepe óta. Erre tegnap - ráadásul semmit nem csináltam, azon kívül, hogy egy adagot de. kiteregettem meg du. bementem a városba vásárolni és vissza - este elkezdtem szépen vérezgetni. Nem ám barnát, hanem olyan szép pirosasat... usgyi a kórházba, a dokim pont ügyeletes volt. Mázli, nincs nyitva semmi és a gyerek is rendben, mindent megnéztek rajtunk, de most egy hét szobafogság, fekve, ill ülve a hülye fejemnek. Megérdemlem...
Úgyhogy azt javaslom azoknak, akik hozzám hasonlóan merészen még bejárnak dolgozni meg jönnek-mennek, intézkednek, vegyék magukat takarékra, mert én nagyon berezeltem és tényleg a szerencsén múlott csak, hogy nem lett baj.

Jut eszembe Lovászkatával mi van? Bent vannak még vagy hazaengedték? Lehet, h oldalakkal előrébb volt róla szó - én is terhes vagyok basszus...:)

Na, Tena bugyi...nem mintha kicsi lennék, de azért lamantinnak sem mondanám magamat, és mégis XL méretűt adtak a patikában. :O Most felpróbáltam és végülis ha jól ki lesz bélelve, lehet, hogy nem lesz nagy. :)

Mtücsök, Te is a Jahn F. kórházban szülsz, vagy keverem a dolgot?

Kép
anhel
 
 


Anhel!

Igen ott fogok szülni, te is???? Kinél? Választottál szülésznőt?

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Sziasztok!
Üdv az újaknak! :)
Szt Istvánosok: tegnap kezdődött a szülésfelkészítő tanfolyam (senki nem vesztett semmit, ha kihagyta a tegnapit), jövő héten a szülési folyamatról fognak beszélni, és lehet kérdezni is. Talán oda már érdemes lesz menni. Azért készüljetek fel, hogy lesz egy-két elmebeteg hozzászólás, és kérdés(pl.vki megkérdezte, hogy neki pöttyös a hasa, valyon mitől lehet ez, stb.), de hát nem vagyunk egyformák... :D
Babaexpo: jó hogy írtátok, majdnem elfelejtettem! A tavaszira azért mentem, hátha ezt már nem érjük meg egyben, de most már azt hiszem, kihúzzuk addig.
Vezetni én is vezetek még- nem is tudtam, hogy az rosszat tehet Babunak. :shock: HOgyan?
Kórházi cuccokat még csak vásárolgatok, de ahogy titeket olvaslak, össze kell kapjam magam. Pedig az utóbbi időben szinte nincsen nap, hogyx ne vennék valamit. Apa a hogy vagy után rögtön azt kérdezi este: ma mit vettél, cica? :D
Mindenkinek szép napot,
Masrcsi

macianyu
 
 


De jó! :)
Igen, én is. A Bárány doktor úrnál. A szülésznőm pedig az Ildi lesz. Őt még személyesen sajnos nem ismerem, de a héten találkozunk.
És Te?

Kép
anhel
 
 


Én is ezt a fuffeel homeos orrsprayt használom, nem nagyon használ és próbáltam a histamint is, az még ennyit sem ért. Sajnos. Pedig én alapvetően homeopátia párti vagyok.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Anhel
Én csak néztem nagyot, amikor írtad, hogy te lakáfeljítasz.... gondoltam, biztos én vagyok beszari, de én nem mernék már ilyet csinálni... :roll: Most viszont már vigyázz magadra!!!! De mi lehetett a vérzés???? Ha piros, akkor tuti nem a nyákdugó... :roll:

Tényleg Ancsa!
LKatáról tudsz valamit? Nem úgy volt, hogy hazajönnek????

Anhel
Ildi=Bábaildi? Mikor találkoztok?

Ma megint olyan melót kaptam az uramtól, hogy itt fogok ülni a gép előtt még éjfélkor is... :roll: Amikor megláttam, gyorsan lefeküdtem fél órára, mert láttam, hogy ez másképp nem fog menni... :roll: Szóval írjatok sokat, mert szétunom az agyam munka közben! Ráadásul ez a meleg is kiakaszt, meg ülni se jó... De muszáj, mert ebből a melóból fizetjük ki a dokit, meg a szülésznőt.... :roll:

marek
 
 


sziasztok
viszaolvastam, de most reagálni nem tudok, valahogy ma nem fog az agyam :oops: :oops: :wink:
üdv az újaknak.
linhbaba: én is okt.28-ra vagyok kiirva és nekünk is fiunk lesz :lol: :wink: és 1 évvel vagyok fiatalabb töled :lol:

lányok adjatok tippet, hogy mennyivel nagyobb méretü szoptatós melltartót kell vennem, hogy jó legyen rám :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Marek, na ja, bánom is, hogy nem tartottam féken magam.
Nem, tuti nem a nyákdugó, bár beszartam kissé este és mondtam is az uramnak, ha most Dórinak meg kell születnie mégis, hát adjuramisten de kapja össze a gyerekszobát, mert ennek a lánynak még semmi nincs készen, de persze közben vmi-ért mégis nyugodt voltam. Fene se érti, a beszaráson túl azért éreztem, hogy a babának nem lehet baja. (nem tudom megmagyarázni, sőt, az is lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak, hogy a kórházig ne ezen stresszeljek)
Szombaton megyek Ildihez reggel, ja igen, ő az. :)

Laptopon nyomod a fordítást? Félig fekve vagy kanapén nem tudsz dolgozni?

Kép
anhel
 
 


Timi, szoptatós melltartó ügyben, én azt hallottam, hogy olyat kell venni, amibe még befér a kezed a cicid mellé (számolva a betéttel is). Leguccsóba kapcsolva is kényelmes legyen, stb.

Ha már olyan béna vagyok, hogy pocakfotót nem bírok csatolni, megadom az enyém méretét, szörnyülködjetek a sátorlapokon :D : 95D (terhességem előtt 80C voltam).

Kép
anhel
 
 


marek
lovaszkata annyit írt nekem, hogyha nem lesznek görcsei, akkor mennek haza.
Írtam neki, de még azóta nem írt semmit :roll: Remélem jól vannak!
Ha nem ír, akkor holnap írok neki, hogy mi van velük,hogy vannak :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 



Anhel
A laptopot a férjem használja. Széken ülök egész nap és lóg a lábam... Annyira jó... És ez a meló... :evil: Asszem inkább befejezem azt amit mára terveztem és ezt a másikat elteszem holnapra, mert nem bírom idegekkel!!! :mrgreen:

Ja, és végre megszületett a barátnőm kislánya, úgyogy most kb. fél órája bőgök. Ugye ez normális???? :?

marek
 
 


Marek: valóban sokszor vagy szomorú, elkeseredett, de te vagy a legmókásabb hozzászóló is :) Akkorákat szoktam kacagni a megjegyzéseiden :D

A mamámnak nagyjából igaza is lenne a duzzogásban, mert bizony elfelejtettük felköszönteni a névnapja alkalmából aug 18-án. Anyu most hívta fel a figyelmünket. Csakhogy mi mindig mindenki szüli/ névnapját is elfelejtjük. Már megszokhatták. Nem értem miért nem lehet felhívni minket, és közvetlenül nekünk mondani, hogy elfelejtettünk valamit…
De ő soha nem hív fel minket, csak ha baja van. Pedig nyugdíjas, ráérne… De nem. Direkt nem hív fel soha. Legutóbb mikor véletlenül felhívott, majdnem leesett az állam.. Mi történt? Na, meghalt a számítógépe, a segítségünkre volt szüksége. A párom 2 hétig tökölt vele, de egy köszönöm sem jött vissza tőlük. Ezek után nekem nem sok kedvem van a hegyi beszédüket végig hallgatni, ami ránk vár, mikor majd bocsánatot kérünk és köszöntjük utólag.
Mellesleg Lilimet idén köszöntötték fel először névnapja alkalmából, azt is csak azért, mert pont aznapra szervezett anyukám programot Lilinek, és a mamámnak is, és szóltam anyunak, hogy hívja meg a lányt egy fagyira a jeles alkalomból… Különben idén is kimaradt volna. Persze ez engem nem érdekelne, csak ne csinálná ezt a műsort:
„Minket már teljesen leírtak, soha fel sem hívnak…” – beszólással..

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Kép

Ejjha, de porogtok :D

Zsuzsi :)
Szoritok, hogy beforduljon a Baba! Siman lehetseges, az egyik topikban egy lanynak a 38. heten fordult iranyba a baba

Marek :)
Orulok, hogy minden ok!! Fogyas miatt irigy vagyok- persze tudom,milyen aron tortent-, en hizok,mint egy kismalac…

Ellenanyagnal nekem is azt mondtak, hogy ha veratomlesztest kell kapjak, akkor csak specialis vert kaphatok ( fel oldal latin szoveg a leiras, hogy mit mivel kell koncentralni), meg hogy a baba lehet verszegeny.

Nusildi :)
Ajendek Lotti-ruci csodaszep. Koszi a pink-felsom dicseretet. En mindig szerettem a rozsaszint, de a halvanyat, az ennyire eroset nem. De miota pocis vagyok, nagyon tetszenek az eroteljesebb szinek. Ebbol a fazonbol van tuzpiros is, a kovetkezo foto majd abban keszul :D

Eva :)
Udv! Szepek vagytok! A mi idopntunk okt 20, hatha egyutt szulunk :D (szinten imre)

Emmalena :)
Szuper, hogy ezzel a vizsgalattal ki tudjak szurni a betegseget. A mi csaladunkban is elofordult a mellrak, meg meg egy csomo masfajta is… :(

Szia Borkaby :)
Homeopatia: annyira szeretnek hinni benne, de nekem a szoptatasra adott bogyo nem segitett, es azota eros ketsegeim vannak…

Linhbaba :)
De joooooooooo, meg egy Imres sorstars
Mi sem tudunk nev ugyben dulore jutni.

Inez :)
Tenyleg izgi :D En legelobb 4 het mulva szeretnek szulni.

Tena bugyi:
Oooooooooooo, ram ram nezett a patikus es kozolte, hogy kenyelmes legyen, ad xl-eset :oops:


Peva :)
Mikor Akost szultem, a szobatarsam itta a Laktoherb szopis teat, o mar szules napjan is itta es nekem is adott belole. Lehet azert nem hatott, mert nem a belovelles utan kezdtem el? (igaz, nekem nem is volt belovelles :shock: , sem Pamela Andersonos cicik, sem bekemenyedett cicik…szoval az en legnagyobb param is a szoptatas :roll: …)

Anhel :)
Hala istennek, hogy nem lett baj! Most aztan tessek pihenni am!

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Nyugtonmalac
A Tena hálós hasonló, csak több méret van. Az árakat nem tudom összehasonlítani, mert még nem fizettem ki anyának...
A másik meg használhatatlan, az tény...viszont olcsó....

marek
 
 


Ancsa: jó 5let a doki bevonása a problémába, hátha hatásosabban tud segíteni, ha előre tud a gondról. :)[/b]

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac
Mamák jó fejek tudnak lenni!!! Egyébként én is mindenkinek elfelejtem a mindenféle napját. Tök ciki. Egyedül a férjem szülinapját tudom, mert akkor van, amikor az enyém, meg apukám névnapját, mert az is akkor van, amikor a szülinapom.... És a saját szülinapom naná hogy nem felejtem el!!! :lol: :lol:

Mamádnak van számítógépe???? :shock: Az én nagymamám azt se tudja, hogy mi az... :roll: :lol: Mindig azt hiszi, hogy tévé... :shock:

marek
 
 


Peva: a tejbelövésre a baba folyamatos cicire tevése a megoldás. A 3. napon belövell a cici, a legjobb, ha ezt este teszi :S Felismered, mert megdagad, szét akar szakadni, és fáj, mint a fene.
Megoldás: Beállsz a zuhany alá, meleg vizet zuhanyozol a melleidre, és masszírozni kezded (körkörösen, illetve kívülről a bimbó felé... Ha a tejcsatornák felszabadultak, és elég lazának találod a cicidet + a tejcsi mint a zuhanyrózsa beindul, akkor teszel rá türcsit, felöltözöl ezerrel, és szaladsz a babádért mellre tenni. Mind a kettőre, hagy így a jól ki. Ha nem teszed, be fog durranni, be is gyulladhat, és azt nehezebb kezelni. Akkor a szoptatás is fájni fog.
Feltétlenül kell segítséget kérni, ha nem vagy biztos magadban! És fejni, fejni, fejni, amint a baba befejezte a szopizást. Minél több szoptatás után, de minimum napi 1-2x
Attól függ, milyen lehetőségeid lesznek.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ma egy 17 év körüli srác átadta a helyét a buszon, visszafelé pedig egy nagyon-nagyon öreg nénike. Tőle nem is akartam elfogadni, de annyira erősködött, hogy meg is sértődött volna, ha visszautasítom. Ezzel a hely-átadási verseny 4:1-re áll a nők javára. :D

Kép
szöszke
 
 


Tücsök: én is máskép készülök a második szülésre, sokkal körültekintőbb vagyok, mert már sajnos tudom mi vár rám :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Anhel, vigyázz magatokra! Takarékot komolyan kell venni! Jó, hogy nincs komolyabb baj!

LK: nem tudom mi van vele, de nagyon izgulok. Jó lenne, ha lenne telefonos kapcsolata, és kapnánk hírt róla...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Tena bugyi
2 db-os 432 ft.

Marek :)
Nem semmi, hogy 1 napon szulettetek a ferjeddel :D

Masodik szules:
A fajdalomtol nem felek, mert ugye mar egyszer tuleltem. Bar a dokim azt mondta a 2. gyorsabb ( Akos 19 ora alatt lett meg), de intenzivebb es fajdalmasabb lesz :shock:
En 2 dolgon aggodok: az egyik, hogy minden rendben legyen a babaval. olyan sok csunyasag tortent a varandossag alatt, hogy en tenyleg csak akkor nyugszom meg,ha megszuletik.
A masik, hogy Akos holletet el tudjuk rendezni mialatt en szulok. Szuleink videken laknak, igy val. az lesz, hogy engem bevisz parom a korhazba,aztan Akost le a Mamakhoz es O visszajon. Hacsak nem pont itt lesz Anyukam,mikor indulni kell, ugy egyszerubb lenne :D

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Marek: normális a bőgés ilyenkor. Nagyon szeretnék már babázni! Én is sírni akarok! :D[/b]

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: a papám aktív számítógép felhasználó, a mamám a passziánszt nyomja rajta... :) Csak ne húznának fel mindíg a hülyeségeikkel... És terhesen még ingerlékenyebb vagyok az ilyen dolgokra... nincs is kedvem szocializálódni a családommal... Annyira nem érdekel senkit, hogy terhes vagyok, és annyira nem figyelnek oda a velemjárókra. Nem is dúlok fúlok tovább... Jobb nekem, ha befogom a szám...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Kriszta: a szülés - Lili elhelyezés kérdés engem is aggaszt. :S Nehéz lesz...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Megettem az óriási adag vacsorámat és már nagyon várom a pótvacsit!!! :evil: :evil: :evil: Annyira éhes vagyok!!!!! De nem mérgelődünk, hanem fordítunk, mer az jó... :roll:

marek
 
 


Marek: befalod aszavakat, mohón a mondatokat, és mindjárt nem leszel olyan éhes... :wink: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


lefeküdtem aludni kb. fél 6-kor és most sikerült felkelnem. ilyen jót már rég aludtam, de most tuti egész éjjel fent leszek, főleg, hogy Tomi is kialudta magát úgy érzem a pocakom jobbra-balra vándorlásából :D Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én 2 hete kb. éjfél körül fekszem és 4-5 óra körül kelek, aztán max. délután alszom újból. Már volt egy elméletem, hogy ez biztos azért van, mert szegény bébink nem tud aludni az allergia miatti horkolásomtól, a férjemmel egyetemben :D, de tegnap éjfélkor bevacsiztam és láss csodát, ma 9-ig nyugton aludhattam. úgyhogy lehet, hogy az éhség keltett... :shock:
Én az allergiára aloe vera first-t fújok az orromba, több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel.

Köszönöm a Tena-s infót!!! Elmegyek holnap a patikába és veszek egy 2 db-os csomagot és letesztelem. aztán utána vajon hányat vegyek? 10 db elég?

Képzeljétek, egy barátnőm mesélte,hogy ő szülés után minimálisan vérzett csak, nem is kellett neki semmi plusz bugyi meg betét, elég volt két-három napig egy sima always, utána pedig semmit nem használt. úgyhogy ilyen is van :o És ő is simán szült.

A szoptatás megkezdésére amúgy olvastam itt a neten valamit, ha ma tényleg nem alszom,akkor lesz időm előkeresni. :)

Borkaby
borkaby
 
 


Aloe first orrba bele??? Lehet, hogy kipróbálom. Mondjuk én ezt használom fülfájásra (arra tök jó) és aranyérre (ha nem ülnék ennyit, akkor talán...) és az ismét duzzadt gátsebemre is. Szóval minden lyukba fújjak egy kis first-öt? Lehet, hogy kipróbálom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tíz Tena bugyi???? :shock: Szerintem azért túlzás. Én kettőt vettem, lehet, hogy veszek még kettőt, de mivel én rendes bugyit fogok használni amint nem kell a pelenka méretű betét, ezért szerintem négy a maximum, amit veszek.

marek
 
 


Én asszem lépek, mert elültem a seggem. Mára még terveztem egy kis pelenkavasalást, de asszem mégis kihagyom. Hiába...nem vagyok már a régi... :roll:

Jóccaka!

marek
 
 


nekem is a háziorvos azt mondta még gátsebre is fújjam majd nyugodtan az aloét... szóval, biztos,ami biztos, minden lyukba lehet :D :D :D csak lehet,hogy a szórófejet érdemes néha lecserélni :D
borkaby
 
 


huh :oops: akkor a tena lady-t egy kicsit túlkalkuláltam... még jó,hogy nem vettem még meg...
borkaby
 
 


A szórófej cseréje nem hülyeség... eddig erre nem is gondoltam... :lol: :lol: :lol:
A Tena bugyival meg kicsit optimista voltam. Kicsit szorít az s-es combban.....Asszem a másik kettő m-es lesz.... :roll: Vagy sürgősen norbi update diétába kezdek, hogy nem vesszen kárba... :P

marek
 
 


Jó reggelt mindenkinek! :lol:
Hoztam hírt Lovaszkatáról.
Most jól vannak,vérnyomása is lejjebb mennt :lol: Talán Hétfőn engedik haza, hamarabb nem. Puszil mindenkit.

Én is 10-et viszek be a kórházba a Tenából, plussz nagyméretű eü.betétet sokat, de én azért,mert én szülések után nagyon véreztem és sokáig, és biztosan szükségem lessz ennyire. sajnos.
Sőt,azon gondolkodom,hogy még kevés is lessz talán, de van itthon még 20 Db Tena, ha kell majd behozatom a kórházba. :? de remélem nem lessz rá szükségem.

Ma megyek a védőnőhöz, gondolom megint a sulyommal lessz elfoglalva,mint mindíg :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa
De gondolom az nem a Tena bugyi, hanem a betét. A betétből tényleg több kell, mint négy.... :P

Cukorjelentés
Egyre több inzulin, egyre magasabb cukor... :? Valakitől valami ötlet???? Lassan ott tartok, hogy inkább szeretnék a 35. héten szülni, hogy ne miattam legyen cukorbeteg Bori. Inkább legyen egy kicsit koraszülött, de az rohadtul nem jó neki, hogy nem tudják beállítani a cukrom... szerintem.... :roll:
Linhbaba
Nem tanultál valami okosat ezzel a cukor dologgal kapcsolatban?

marek
 
 


Jó reggelt!

Hú Marek nagyon sajnálom, hogy csak nem akar rendeződni ez a cukor téma.

Nekem ma megint nagyon szar éjszakám volt, most tudtam volna aludni, de azért mégsem aludtam, mert annyira de annyira zsibbadnak vagy nem is tudom mit csinálnak a végtagjaim. Amint leülök vagy lefekszem egyből jön ez az érzés. Nincs valakinek valami ötlete?
Már reggel ötkor mentem a pékségbe és sétáltam egy kicsit, mert azt hittem megőrülök, annyira zsibbadt. Ha felállok vagy járkálok akkor jobb, de akkor sem az igazi.

Aki tud légyszi segítgsen.

Köszi

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Mtücsök
Nem semmi... Mennyit alszol egy éjszaka? Még mindig a jól bevált 2 órákat? :? Nagyon durva!
Zsibbadásra nincs ötletem. :cry: Ez eddig engem elkerült....

marek
 
 


Igen az átlag a két óra az is négy-öt felvonásban, komolyan már kezdem megszokni. Na jó csak vicc volt.

Nekem Dórikával is volt ez a zsibbadás, de nem ennyire durván. :cry: :cry: :cry:

Figyu, lehet én is szerdán megyek. Olyan nagyed és fél nyolc között vérvétel utána uh.
Megbeszéltem az Erzsikével és utána még vele is talizok, már alig várom.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Akkor nézz be a ctg-re, ha épp arra jársz!!! Hánykor találkozol Erzsikével? Lehet, hogy nekem is kéne, hogy megbeszéljük ezeket a császáros dolgokat... :roll: Neked egyébként ő fogja csinálni a ctg-t?

Basszus, én nem bírnám ennyi alvással!!! Neked előtte is voltak alvásgondjaid, vagy csak most kezdődött?
Én mindig rossz alvó voltam, de azért nem ennyire...
Nappal legalább tudsz egy kicsit pihenni?

marek
 
 


Én sem vagyok egy jó alvó, ami abban nyilvánul meg, hogy mondjuk tudtam aludni este tíztől reggel hatig, de minden apró zajra felébredtem.
Nappal nem igazán tudok aludni egyrészt mert itt van Dórka másrészt, meg én napközben nem vagyok képes lefeküdni.

Azt, hogy hánykor találkozunk még nem beszéltük meg, mert még az orvossal nem beszéltem, hogy szerdán vagy csütin kell mennem. Ha megtudom szólok neked.
Nem tudom, hogy a CTG-t ki fogja csinálni, mert az előző szülésnél is ő volt a szülésznőm, viszont a CTG-t nem ő csinálta, csak már akkor mikor szülni mentem a kórházba.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Jó reggelt!

Rég aludtam ilyen kellemeset! Csak 1x keltem fel pisilni éjszaka, ilyen időtlen idők óta nem volt :)

timirosicka: Tök jó!!!! Hol fogsz szülni? Az is tök jó, hogy fiatalabb vagy mint én. Eleinte az emberek mindig megkérdezték, hogy "milyen fiatalon vállal gyereket, így tervezték"... Pedig szerintem 25 évesen már nem naposcsibe az ember.

Marek: a cukorbetegséged a terheség alatt alakult ki, vagy már előtte is diabeteses voltál? Annyit tudok, hogy a terhesség második felében a szövetek inzulinérzékenysége csökken, ezért kell növelni az inzulinadagokat, de ez terhességi diabetesben "normális". Gondolom tartod a diétát is, naponta 5x eszel....etc. Jársz diabetológushoz gondozásra? Ha igen, csodálkozom hogy nem tudja beállítani a cukrodat.
A testmozgás segíthet még, mert a sportolás fokozza a szövetek inzulinérzékenységét és fokozza az izmok cukorfelvétlét.
Sajnos ennél több ötletem nem nagyon van...

mtücsök: lehet azért zsibbadsz, mert a baba nyom egy ideggyököt vagy egy nagyeret. Nincs semmi olyan pozíció ami jobb lenne?
linhbaba
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy ilyen ritkán jövök de hétfön beszaratott minket a kisfiam.Elmentünk kórház nézöbe mert most félegyházán szülök és egy nagyon aranyos szülésznő volt.Mondta felrak CTG-re csak úgy az nem árt erre a gép 5perces rendszeres fájásokat mutatott :shock: :shock: Én nem éreztem semmit de másnap megnézet a doki magnézium citricit kell szednem de nem nyilt a méhszájam Kép Pihennem kell sokat.Most Zsófi elutazott egy hétre szóval tudok pihenni de holnap festik Gabiék a gyerek szobát(jókor jutott eszünkbe :oops: )Nekem kb 4hetet adott szerinte pont úgy születik majd mint Zsófi szóval 38+6-ra ami október 6 lenne :lol:

Inez!Tessék pihenni!Jó fejek a munkatársaid ha téged ugráltatnak.Meddig dolgozol?

Üdv az újaknak!

Megy a drukk Katának és Napsugárnak!!!!!!!

Nem mindenre tudok reagálni igyekszem potolni.

Vigyázatok magatokra!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


A bőgés normális. Minap benéztem a szeptemberi baba topikba és már attól sírhatnékom lett. Az egyik kislány annyira szép, hogy percekig csak néztem a fotóját és könnyeztem. Gondolom ez is normális ilyenkor. Legalábbis remélem, mert újabban ha meglátok egy kutyát az utcán (nem kell ám, hogy kóbor legyen) bepárásodik a szemem.
A legszélsőségesebb eset azé a kabócáé, akit a férjem meg akart menteni - azaz, ki akart tenni a kertbe, mert beköltözött a lakásba és iszonyat hangosan ficerélt este - míg a nagy ügyeskedés közben véletlenül megszabadította az egyik lábától. Szegény sánta kabóca esetét pedig elmesélte nekem. Na nem kellett volna. Nem is zajongott már aznap este. :(

Reggel megint pánikolva ébredés, "jajistenem, se kész gyerekszoba, se kimosott kelengye, semmi nincs készen, minden csak úgy félúton" és hát ugye nem is csinálhatom egy hétig... úgyhogy ma olvasás, ill. itt fogom rontani a levegőt. :)

Kép
anhel
 
 


Linhbaba
Természetesen tartom a diétát és hetente járok diabetológiára. Olyankor mindig emelnek az inzulinon, úgy, hogy kb. addigra épp beállt a cukrom. Amikor emelik, akkor újra magas, pár nap múlva ismét jó, de akkor megint emelik, mert ugye az első két nap magas.... Nem lehet, hogy hagyni kellene az inzulint, amikor egyszer már beállt? Persze én nem értek hozzá, csak én azt látom, hogy mindig akkor piszkálnak bele, amikor már tök jók az értékeim..... :roll:
Ja, egyébként "csak" terhességi cukorbetegség...legalábbis remélem...

Kata
5 perces fájások, úgy, hogy nem is érezted? :? :shock: Király! :roll: Megy a drukk, hogy továbbra is minden rendben legyen!!!

Anhel
De jó, hogy itt rontod a levegőt, legalább lesz aki szórakoztat, miközben fordítok.... :P Mondjuk most elmegyek és sorbaállok az OEP-nél... :roll: Jó programnak ígérkezik... Valaki esetleg csatlakozna? :wink: :P

marek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?