Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!

Nálunk a barátnőm tp-n volt, és a férje vette igénybe a gyest!!!
Vendég
 


Fenci!

TGYÁS= terhességi gyermekágyi segély
Vendég
 


Nati
Én is montam Apának, hogy igényelje, de nem nagyon töri magát. :? Igaz, max. 1 hónapra tudná. Eddig meg nem akartam variálni, mert akkor állandóan járhattam volna haza intézni a tp-s papírokat. Az meg csomó pénz lett volna - üzemanyag. :?

Fenci
TGYÁS - terhességi gyermekágyi segély :)
gtünde
 
 

 
 

Sziasztok!

Vagyok, csak olvasó üzemmódban.
Vacakol itthon a netem, és sok a melóm odabent, de azért figyelek rátok.
Köszi a hiányolást. Terveztem, hogy írok, de amikor tudnék, nincs net.
Ja és a képeket itthon nem látom, sem az emokat.

Tehát. Hajdúszoboszlón voltunk, keddtől-péntekig. Pénteken pedig elmentünk Debibe, meg Hortobágyra, a Madárparkba. Fiam imádja a madarakat. Is! Két napot strandoltunk, napoztam. Nagyon jól esett. Szükségünk volt már rá.
Most nekünk is elkezdődött a suli. Nati! Gröni! Nektek is sok erőt!

Vicamami!
Mikor mész megint dokihoz?
Képet jó lenne ha már kaphatnátok!

Rólam. 14 napon vagyok. Nem hőmérőzök, és nem csinálok LH tesztet sem. Lesz ami lesz. Csak reménykedek ezerrel.

Mindenkinek szorítok. Aki babásodni szeretne azért!
Aki meg már babás, annak meg azért, hogy a kellő időig bent maradjanak a babucik!

Puszi mindenkinek!
kolibri28
 
 


Mofly
Asszem Te kérdeztél Szilcsiről. Hétfőn írtam neki és már válaszolt is. Jól vannak. Megint kukis a baba, akárcsak Tizánál meg Barbinál. Úgy látszik, itt a férjek csak egyfélét tudnak. :) Szerintem nyugodtan írj neki, biztos örülne!!
gtünde
 
 


Vicuska!
köszi az infot. pont ma határoztam el én is h veszek másik termékenységi tesztet. igaz, én mindig tisztán látom a páfrányokat, vagy a buborékokat. én csinálom a hőgörbét, de nem ezen a weboldalon. itt is lehet? hol?,?????

Fenci!

én is tudom h a 2 naponta akcio a legjobb, de mivel most ennyi tünetet észlelek magamon, amint már fentebb leirtam, azért gondolm h nem hagynám ki a mai napot és bemegyek a barátomhoz a rendőrségre, mert ott dolgozik. jo mi? irt smst h megért engem h már nem akarok csalodni, meg h félek h megint nem jön össze, és ő mondta h szól ha bemehetek:)
de most megint azt irtátok h 2 naponta. tényleg nem tudom mit csináljak. mi van ha reggelre felmegy a hőm? akkorn tényleg ma volt peteérésem. Tőled is kérdezem h ezen az oldalon hol tudok hőt vezetni?ja és a kis katonák lehet h bent vannak 3-4 napig, de meddig életképesek? ugy tudom nem addig. meg hát tegnapi akcio után sajna 20 percnél továbbnem tudtam fekve maradni. a vérvétel eredménye után holnap érdeklődöm, de szerintem még egy hét.
dike
 
 


Fenci!
Nyugi, nem vagyunk egyformák. nekem pl. a 13. hét körül múlt el a cici fájdalom, de nöni csak kicsit nött :cry: Ja és azért közben volt néha egy -két nap mikor nem fájt. Àllandóan a cicimet nyomkodtam , hogy fáj e még!!!! :lol:
Próbálok pozitív lenni! :wink:

vicuska!
tegnap,ma jobban voltam, kevesebb volt a keményedés, hétfön volt több. Remélem már így marad vagy elmúlik! :wink: :wink:

Dike!
Èn is a kétnaponti mellett voksolok, mi is úgy voltunk együtt és a 20. napon hoztuk össze a trónörököst. :lol: :lol:
Nekem szerencsém volt,mert meg is éreztem a peteérést, szurkált nagyon! Drukkolok neked!!! :wink:
susy75
 
 


Na a érthetetlen szavak helyett egy á vagy é kerül!! Szarakodik a laptop! :twisted: :twisted:

Babácska!
Hogy tudok utólag a hozzászólásomon javítani????
susy75
 
 


Éjt!

Mingyá dobom a képeket!

Tüncsi!

Igen a párommal rájöttünk, hogy nekünk is így kellett volna tenni, hogy amint megtudtuk, hogy jön a baba, papíron vissza kellett volna menni dolgozni...mert ugye, ha 4 órásra megyek vissza, akkor nem kell a gyedről se lemondani...asszem

De most csak 2 hónapig kapom a gyest, illetve, addig, amíg meg nem születik a törpe...utána gyest visszamondom, és jön a tgyás, és mikor az lejár nem gyest kapok megint, hanem gyedet, viszont ennek az összege lesz jóval vacakabb! De már okosabbak leszünk, a harmadiknál! :wink:

Igaz hová rohanok, addigra eltrörölnek mindent, és gyakorlatilag majd a munkahelyen szülök, és a kórházból oda is megyek vissza, mert ugye a gyerekes anyuka nem termelőképes!!!!!!!!!!!!!

Őrület!

Fenci
A cicifájáshoz megnyugatatásképpen hozzátenném, hogy nekem egyáltalán nem volt, viszont a 12. héttől folyamatosan tejelek! Mint a tehén :lol: :lol: :lol: :lol:

Dike

Peteérésfigyura nem fogsz járni...sztem érdemes lenne egy teljes ciklust végig lhzni, abból kiderülhet hogy melyik nap körül van...nekem pl gyógyszerrel 28 napos ciklusaim vannak, de a 18. napon repedek...szóval ez egyénenként változik.

gyors küldés...

Kép
ticsimû
 
 


köszi Susy és gratulálok nektek. de nekem ma szurkál nagyon, és nem tudtam a barátommal akciozni, mert bejöttek a kollégák:)majd holnap reggel, már alig várom. remélem nem késel le semmiről.
dike
 
 


ja és Susy vagy Bárki!!!itt a babaneten lehet vezetni hőgőrbét? bocsi a tudatlanságért
dike
 
 


Ticsimű!

pénteken megyek uh ra az lesz a 11 napon. szerinted miért ilyen korán? de akkor legalább már látja adoki, h van e volt lesz e tüszőrepedés nem?
dike
 
 


Fenci

Ciszta+duphi nem tom...jó kérdés? Hol van az a fránya ciszta...petefészekben?

Gondolj rám holnap...vár rám 40kg paradicsom lecsónak, és lének elteendő....hulla leszek, mire befejezem...

Na képek

Kép

a szekrény...láccik a felirat? én firíszeltem ki fábú...igaz lefestve csak temperával van... :oops: :oops: :oops:

Kép

cobafotó 1, a rendetlenséget még számítsátok le... :oops:

Kép

coba 2

Kép

coba 3

na pusszantás mindenkinek, megyek alukálni, ha hagy a fiatalabb úr, megint műti a bal alsó hajlékomat...ott mi van? nem ott van a vakbél, az a jobb oldal...azt má kiműtötte... :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû
 
 


dike

mikor nekem az első tüszőkukuccs volt engem a 7. napon nézett meg...részben, hogy elindult-e vmi, részben, hogy nincs-e ciszta

ez a 11. nap nagyon jó..már látni kell majd neki, hogy milyen vastag a méhnyálkahártya....és van-e petesejt...vagy volt-e? ő látni fogja...ne aggódj, minden rendben lesz

az apacucc pedig 3-4 napig életképes...maximum lánykátok lesz, mert a fiú spermák előbb elfáradnak...de tényleg ne akciózzatok minden nap, mert akkor viszont nem lesz elég tartalmas az anyag!

a sors küldte ma a kollégákat hidd el! Így lesz ám full ragacsos... :wink:

hajrá!

Kép
ticsimû
 
 


jaj most nézem, vmi vacak a fotókkal, illetve a géppel...a dátum nem stimmel!

így aztán hogy legyek naprakész!

:evil:

Kép
ticsimû
 
 


Na, tegnap nem tudtam jönni, mert a kölök sz@rt elaludni. :evil: :evil:

Gyugyikám
Hát…a házunk… :) Még mindig csak az alap van meg. Apával abban maradtunk, hogy mégis jövőre indítjuk a többit, mert 2 évig úgyis távol leszünk, addig legalább nem kell a kölcsönt törleszteni.
Na, ez az ételkiborogatás – nekem is szoktak ilyen napjaim lenni, amikor kiesik minden a kezemből; hú de utálom. :evil:

Nati
Hú, akkor nem irigyellek. Mármint, hogy Apa nálatok ilyen időbeosztásban dolgozik. Nálunk legalább reggel később ment. Persze, azt még nem tom, Bp. hogy lesz, de nem is gondolok rá. :)
Megjött?? Hát az meg hogy lehet???

Zsófi
Hát én sem vagyok épp Bp-fan. :? Én szívesebben költöznék inkább vmi környező kistelepülésre, de akkor meg, ha szükségem van Apára vmiért napközben, akkor nehezen tudna hazaugrani. De asszem 2 évet talán kibírok. :)
Hát, a helyedben én is sokat strandolnék. Biztos nem bírnám ki, hogy ne ugorjak le minden nap. De azért irigykedhetünk, nem?? :)
Ja, és ami kimaradt:
Július: Zsófi :D

Vicky
Sajnálom a nyaralást! Az meg főleg bosszantó, hogy nem is tehettek ellene semmit. :( Szar időt én is szuggerálom!! :wink:
Hú, a Te pocakod is szép méretes már! Igazi kismamis!! :) Nekem is kőne még gyorsan csinálni egy képet, nehogy lemaradjunk a végéről.

Vicus
Drukk begyűjtve!! Ma van a kritikus éjjel. :?
Aztán óvatosan a kertészkedéssel Te lány!!! Na, nekem abszolút nem hiányzik a meló. Én azonnal röppentem tp-re, amint betöltöttem a 12. hetet. Nem is vágyom még vissza. Mondjuk, ha olyat csináltam volna, amit szeretek, akkor biztos más lenne, de így…

Susy
Keményedéseknek hess!!! Hányszor van egy nap?? Mert asszem 10-ig okés. Jó nagyon a bútor! Majd azért dobj képet a kész szobáról is, ha meglesz! Úgy az igazi!

Grönikém
Hát nem is várjuk el, hogy sokat írj! Ennyi pont ölég. Csak hogy tudjuk, minden okés odabent. Nagyon ügyik vagytok ám!!!

Fenci
OK, akkor március. :) Már csak a többieket kell meggyőzni. :)
Cicifájás: Rékánál kb. a 6. héttől fájt, de úgy, hogy nem tudtam rajta feküdni. Dórinál alig. Lehet, hogy már megedződött?? :?

Tündi
Uccsó év? Akkor még szakdolit is kell írnod?? Hú, elég húzós lesz akkor megint. Örülök, hogy az ovi jól indult. Gondolom, Neked is könnyebb így. Balázs nagyon gyorsan fejlődik. Én azért örülök, hogy Réka nem járt 10 hónaposan. :)

Ticsi
Szupper az attópálya!! Réka tuti egyből lecsapna rá! Nagy autófan. :) Na, meg egész nap a repülőket lesi. Van, hogy alig találom meg az égen, amit meglát, ő meg egyből kiszúrja. Már a hangjukra is felfigyel. Eszméletlen a csaj! Árpi jó nagyot nőtt!! Igazi kis kópés a fizimiskája. :) Azért kivi lennék, mit csinálnának, ha összeeresztenénk őket. Mondjuk, Réka egyelőre csak eljátszik más gyerkőcök mellett, még nem igényli az együttjátszást.
Nekünk meg tök szerencsénk volt múltkor az okmányirodában. Mi, ugyi, nem vagyunk házasok. Úhogy mentünk intézni az apaságit. Fél óra alatt végeztünk, pedig Apa be volt tojva, hogy sokat kell majd várni, mert előtte ünnepnap (08.20.) volt. Szerencsére nem így történt. Anno Rékánál már nem tudtuk elintézni. A szülés után kellett személyesen intéznünk az anyakönyvet, de addig Anyukám vigyázott Rékára, na meg Apa előre odaszólt, hogy megyünk, otthon kisbaba van, így hamar végeztünk. De jó, hogy írtad ezt a postás dolgot. Majd utánajárunk ennek mi is. Így azért egyszerűbb.
Én is gondolkodtam, hogy el kellene mennem tp-re, Apa meg menne GYES-re, de akkor nekem a hüle tp-s papír miatt állandóan haza kellett volna járnom, ami meg rengeteg pénz lett volna. Így maradt ez a variáció, ami most van. A szabi.
Ne is mondd ezt a kert dolgot. Amíg itthon laktunk, olyan (na szép nem) tűrhetően nézett ki, de ami most van… Após nem éppen egy mezőgazdász típus. Nekem meg olyan nehéz megállnom, hogy ne csináljak vmit. De sok értelme nincs, hiszen nem leszünk itthon, no meg nem szeretnék idő előtt szülni. Réka mellett nekem sosem volt olyan, hogy mindennel kész legyek és csak üljek. :shock: Irigy-irigy!!
Árpi súlyához itt van egy kis segítség: http://www.babaszoba.hu/services/percentil Én megcsináltam Rékának. A súly picit átlag alatt van, de még belefér. A magassága meg tök jó.
Bútorok nagyon tecc! Fenyő, igaz?? Én is fan vagyok! Nekünk Rékának IKEA-s ágya van, meg a pelenkázó is az. Dóri ágya örökölt lesz. Kicsit kopott, de működőképes. Rékának varrtam szupi falvédőt, mert a külső fal mellett alszik. Meg dekupázsoltam dobozkákat (még Rékának vettem Győrben, oszt most csináltam csak meg, égőőőő :oops: ), képet. Na, meg hímeztem is. Majd én is teszek fel képeket hétvégén. Addigra nagyjából kész lesz a berendezés. Árpi ágya hol van? Vagy én vagyok vaksi?!?
Ja, még akartam kérdezni, hogy akkó most hol is laktok? Mert más van az iwiw-en, meg itt a tábliban.

Hú, na lépek is, mert késő van.
gtünde
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Végigolvastam.....
Most csak ennyire fussa. :oops: :oops:

Időzavarral küzdök. Meg a ku**** allergiával. Orrom, mint egy piros duda. Jó lennék bohócnak. :lol: :lol:

Tegnap reggel 7:47-kor felcsöngetett elsőszülöttem, hogy lekéste a buszt. 8-kor bezárják a suliajtót!!!! :shock:
Kócosan, csipásan, bugyi nélkül, betartva a közlekedési szabályokat persze :wink: , bevittem kocsival.... Sikerült. :lol:

Ma csak 2 órám van, hazaértem:arrow: jelentkezem.

Kép
zapáné
 
 


Kávés Jó reggelt Hölgyek!

nem jelentkeztem vóna ejnye bejnye..na beirok magamnak egy egyest :lol: mentségemre szolgáljon nagyon energikus napjaim vannak szaladok ezerfelé amig birom 8)

elkezdtem a vasat hátigen.......azértr más ugy ha az ember nem szédeleg egész nap mint az őszi légy :shock: szedem a maltofert napi egyet iszom plussz vas multivitamint és emeltem a magnéziumomat ( köszi Susy :wink: ) és esténként bedobok egy aszalt szilvát (köszi Gtündiii :wink: ) és így a kishelységben sincsenek gondok :lol:

kérek széepn mára drukkokat megyünk genetikai uhra az ucsóra az istenhegyire a Hajdú doktornőhőz reméljük itt is minden rendben lesz

puszi mindenkienk örülök hogy újra olyn spkan vagyunk hogy nem tudok mindenkienk írni ezért egy össznépi ölelést küldök és taliban béármikor én is!!!!!!!!!!na jó a március az tényleg szupi lenne bébik ügyében is 8)
Vendég
 


Szép napot! :lol:

Kép

Fenci!
duphi-ciszta ügyben én se vagyok szakértő..... :? , hú én tegnap beírtam a googleba a Tgyást meg gyest meg gyedet, és elkezdtem olvasgatni, de elég ködös maradt... :roll:
cici nekem még elég érzékeny :shock:

Dike!
itt a béneten nincs görbevezetés, a ciklus.hu-n van és a fertilityfriend.com-on(angol). a rendőrségen akartatok szexelni? :roll: :lol: :lol:

Kolibri!
remélem azért feltöltődtél kicsit :P apával minden okés? :oops:
drukk a péhez :wink:

Susy!
a szerkesztés úgy megy, hogy a hozzászólásod jobb felső sarkában van egy szerkesztés gomb, ott tudod módosítani 8)

Ticsi!
klassz a szoba :P
jó paradicsomozást 8)

Tünde!
remélem jól telt az éjszaka :D

Gyugyi!
bugyi nélkül? :lol: na de kérem szépen.... :D

Mami!
hova szaladsz ezerfelé? :roll:
drukk a dokihoz!gyere utána a jó hírekkel :wink:
Vendég
 


Halihó!

Vicuska!
Az tegnap kimaradt, hogy pár hét mire megjön a bútor. Persze dobok pocifotót, csinálok hamarosan. :lol:
Lassacskán már töled is kérni fogjuk!!!!! :wink:

Tünde!
Rakok majd fotót a kész szobáról is,de szerintem az még minimum 1 hónap.
Keményedés változó. Kedd, szerdán 10 alatt volt, de hétfön pl tuti több. :( azt mondta a dokinö, ha 3-4-nél nem több óránként,akkor oké!

Ticsi!
szép a szoba, olyan hangulatos! :P


Mi most épp azon agyalunk, milyenre fessük,átfessük e egyáltalán, mennyire legyen színes stb.
susy75
 
 


Dike!
szerintem a bneten nem tudsz görbét vezetni. Viszont itt igen:
fertilityfriend. com vagy wunschkinder.net, vagy ciklus.hu
susy75
 
 


Ticsimű!
igazad van én sem szoktam mindennap akciózni, a tegnapi lett volna a kivétel, mert annyira azt hittem h tegnap minden jel a peteérésre utal, de tévedtem, szerintem. a hőm ma reggel is ugyanugy 36.5 volt, és vettem gabriel Lh tesztet és az negativ lett. na ez mennyire megbizható?? bevált már valakinek????????? ha kötelezően választanom kéne akkor előszőr kislányt szeretnék, de persze a lényeg h egészséges legyen.
dike
 
 


Legyekmamai!!
szoritok, h minden oké legyen a genetikai ultrahangon. megkérdezhetem hányadik hétben vagy?

Vicuska!

én is a ciklus. hu-n vezetem a hőgőrbém, de egyszerűen én nem tudom h lehet azt ide bemásolni vagy mit kell vele csinálni h ti is lássátok??teljesen analfabéta vagyok a számitógéphez!!! ja és igen bementem a rendőrségre, mert a párom ott ügyeletes és szólt h kimentek a kollégák, és kb egy óra mulva jönnek vissza a járőrözésből. be is mentem villany lekapcs, aztán 5 perc mulva már jöttek mert hát persze h most gondolták meg magukat h inkább irodáznak éjfélig...de hát már nem bánom, mert lehet még sem volt peteérésem. nem semmi mi????rendőrségen!:)
dike
 
 


Napot!

Két láda paradicsommal végeztem, és tele a fazék...hová teszem a másik két ládát?
ajaj....

Tünci!

Az Árpi Ágya a nagy franciaágy kihúzva...és egyben az enyém is.... :oops: :oops: :oops: :oops:

A tavalyi nyaralás óta nem tud egyedül aludni, elrontottam... :oops: :oops: :oops:

Két hétre mentünk, és apjuk nem tudott maradni az első héten, magam mellé vettem a gyereket, hogy egyikünk se legyen egyedül...hát ez lett a vége!
Megcsináltam úgy, hogy amikor ki van húzva rá lehet tenni az oldalaira deszkát, ennek a tartói láccanak a képen, ha összecsukom akkor majdnem akkora lesz, mint egy gyerekágy, kicsit nagyobb...ha majd egyedül is képes lesz aludni visszaköltözök apjukhoz, és akkor kicsi marad az ágy...nem akartunk még egy rácsosat venni, mert abban már úgysem maradna meg...ez a két fotelágyunk meg volt, ha majd mindketten nagyobbak lesznek lesz nekik egy-egy fotelágy, és amíg legurulnak oldaluk is lesz...ha addig kibírják az ágyak...:D

Suzy

Sokan azt mondják, köztük apukám is, hogy lányos a szoba...oké igaz, barackvirág színe van mindennek, a fal alsó része, a függöny...de az az igazság, hogy én annak ellenére, hogy lányos a szín azt szerettem volna, ha meleg a szoba érzete, és ezt egy világoskék szobával nem érhetem el...akinek nem tecc nem kő begyönni...

Amúgy tele van macival, imádom a macikat... :oops: :oops:

A színes szoba nagyon jó ötlet, sztem, ha nekem is több időm lett volna tuti az lett volna...vagy festett falakkal, mármint valami figurális festéssel...unokatesóméknál van ilyen a falon...nagyon szép.... de akkor se lett volna csupa kék!

Egyébként is, ez a szoba csak addig lesz gyerekszoba, amíg fel nem nőnek, utána a lurkók mennek az emeletre! ott meg majd ők kiválasztják a színt! :D

Kép
ticsimû
 
 


Kép
zapáné
 
 


Ticsi!!!!!!! Gyönyörű, huncut, imádnivaló kisfiad van!!!!! :) Olvadni fognak utána a csajok az tuti!!!! Ha már most nem... :)

Tgyás, gyed, gyes... hiába csináltam végig a hercehurcát, f**gom sincs az egészről! :oops:

Bendus beteg. :( Tegnap lázas volt, Nurofent kap, ma már jobb a helyzet, délután megyünk dokihoz vele. Még sosem volt beteg, még oltás után sem lázasodott be soha. :(

Kép
Kép
sleepin
 
 


Dike

Görbékhez nem értek. Az lh tesztek közül én a rossmannban kapható babymarkot használtam, viszonylag olcsó, papíralapú. így egy éles eszközzel ketté is vághatod, így az 5 helyett 10 teszt lesz benne...

sztem ha ma vagy a 10. ciklusnapon, akkor vegyél most tesztet, de amikor belépsz a fórumba, az első fórumon tudsz rendelni nagyon olcsón, asszem...és kezddj el lhzni, vagy nem is tudom, hiszem uhuzni is fogtok...no nem tom

Kép
ticsimû
 
 


Dike :)
Ha tőlem kérded, teszteljjjj! :lol: :lol: :lol:
Használtam rossmannost is, meg rendeltünk is anno Lucával.
A körülbelüli pé előtt úgy 5 nappal kezdtem. Félbevágottal. éles olló, határozott mozdulat. Két ujjaddal kitámasztod, hogy ne csússzon el!
10 napon keresztül, minden nap ugyanakkor, lehetőleg délután.
Minnyá keresek neked sorozatot az archívumból! :wink:

Görbét úgy tudsz feltenni, ha elmented a saját gépedre egy mappába. Onnan meg a "melléklet feltöltése" segítségével. Asszem át kell alakítani és kicsinyíteni. (Társítás, paint)
zapáné
 
 


Kép
zapáné
 
 


Kép
Ez Leótól van!
zapáné
 
 


Gyugyi!

Ez őrület! Ennyi teszt! Végre valami régi jó látvány! kérünk még!:D

Csajok meg kell veletek osztani könnyeim tárgyát!

Amióta megvettük a gyereknek a kisasztalt, meg a székeket, ESZIK!!!!!!!!!!!

De mint a sáska! Reggeli ebéd vacsi, és már ott kezdi a napot, és egész nap molyol rajta, rajzolunk, takarítja, annyira élvezi. Ki be rendezgeti a székeket! Én el vagyok olvadva! Ennyit egy év alatt nem evett, mint az elmúlt két napban!

A f....k kell etetőszék! inkább leköltöztünk apjukkal mellé, és együtt eszünk...isteni élmény, a bőgés kerülget!

Sleepin

Már vannak kinézett hölgyeink....igaz súlyban még javarészük többet nyom, sőt van aki magasságban is a fejünkre koppint, pedig velünk együtt született, de sebaj, majd behozzuk!
A védőnő már lestoppolta magának...:D

Mamika!

Miért kell ennyi genetikai uhu? Már nagyon jó időt futottatok! hogy bírod a rohanást? Nem lehet könnyű két babóval a pocokban...ajaj.

nem tom még mit akartam, de mingyá folyt...

Kép
ticsimû
 
 


Tünci!

Megnéztem a linket...elvileg a normál tartományba esünk mi is, szóval senkinek semmi kifogása nem lehet, tök átlagos testsúlyú, és magasságú gyerekem van...csak ha a doki, meg a védőnő ránk néz apjukkal, akkor nem érti....de ki nem szarja le! :D

Kép
ticsimû
 
 


Mindenki!

megvetten ma a tesztet neve: Gabriel ovu lh. csináltam egyett fél 12 kor és negativ lett. figyeljatek ebbe 7 db van 3600 ft körül volt. mi van ha 7 napon belül nem is lesz peteérésem?azért nem olcso, ha 7 naponta veszek. szerintetek az jo megoldás ha csak 2 naponta tesztelgetek? a hőm a mensi elmulása ota 36.5, ennek még ugy is le kell esnie tüszörepedéskor nem? sajnos itt ahol lakom nincs rossmann de bemegyek majd Fehérvárra és veszem ha ez a hónap sem lesz nyerő. de én most ugy érzem mindent megteszek érte. legalább is remélem!!!
dike
 
 


Ticsi :)
Kép
zapáné
 
 


Ticsimű!

Gratulálok a kis sáskához, h ennyit eszik:)))))
dike
 
 


Helló drágáim... :)

van két makkegészséges bébim jeeeee :lol: Kéremn tisztelettel ikrek létükre nagyobbak a koruknál másfél héttel 8) Ma vagyiunk 28+3 ugye 29+5 re becsüli őpket a gép, és majdnem tök egyfomrának, doktornő szerint nagyon ügyesen növesztgettem őket, előfordul ilyenkor már hogy az ikrek lemaradnak az egyeskék mögött ők meg ilyen lóbébik :lol: (lám van miből táplálékozniuk 8) :oops: :wink: , pedig én má megint fogytam már kevesebb vagyok mint foganáskor de bánja kánja...jut is marad is 8)

Ticsimű!

nagyon szép a kisfijad és ha nem is eszik sokat sose bááánd...főleg ha most belekezd....lehet eddig méltatlannak találta ezt az etetőszék ügyet..ne viccelj ilyen fess csodás fiatalembernek külön asztal jár :lol: :wink: ez már nem lett volna kötelező, csak mivel elmultam a misztikus 35 és semmilyen vérviszgálatunk nem lehetett a sok bébi miatt, ezért a 18 hetes és a 28 hetes genetikai uh a két fontos támpontom egészségileg....a doktornővel jókat rötyögtübk megdicslért amiért vihogva pattanok fel az ágyra és nem jajveszékelve :lol: na de miért is kéne jajveszékelni ezt sosem értettem :shock: majd fogok ha téányleg fáj valamim ne féljetek.,..vagy ha sírba kergetnek lurkóim a bömbölésükkel majd hallgathatjátok 8) (na jó olvashatjátok)

Dike!

nekem az lh zás nem igazán jött be én is rendes hőgörbés kisjány vótam, egy hónapban nem mégpedig a lombikéban, mert TUDTAM hogy sikerülni fog 8) (igaz zsófika??? :wink: pozitiv gondolkodááááááás)

Hja és a dokinő szerint a 36 héten szülök betöltött 2400 gramm átlagsulyú ikreket....ÁMEN :wink: :lol:
Vendég
 


Mami :)
Kétszeres hipphipphurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép

Dike :)
Lh-nál nem elég kétnaponta, mert az lh csúcs gyorsan gyün és gyorsan megyen. Kétnaponta a hcg okés.
zapáné
 
 


köszi Zapáné. de ha látom h holnap vagy valamelyik reggel 36.5ről leesik a hőm, ami ugye peteérést jelent, az nem jo ha akkor kezdem el? vagy az már késő?

mami gratulálok!!
dike
 
 


mami!

grattttttt!

Te is úgy jársz, mint Vera a másikban...mire szülni megy 10-15 kg-val kevesebb...igaz neki vmi pajzsmirigy gondja van...terhesen szokott fogyni...

Itt a városban is ismerek ilyen emberkét!

ÁMEN!

Kép
ticsimû
 
 


dike

elvileg a kilökődés előtt 36 órával lesz két csík a teszten...ha már leesik a hőd a teszt nem fog jelezni

Kép
ticsimû
 
 



Kép
ticsimû
 
 


bocsi a leesik a hőd helyett a felmegy a hődet akartam írni!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
ticsimû
 
 


Mamika!
szuper hírekkel jöttél :D persze én ezt tudtam ám, hogy így lesz :D
óriásbébik? :roll: tényleg, te meg akarod őket szülni úgy igazándiból? :shock: ....á....érted....vagy csaszi lesz? :roll: :lol:

Ticsi!
gratula az evőbajnokhoz! :D elképzelem, ahogy lekuporodtok vacsizni :P :P

Susy!
keményedés mondjon le!!! :twisted: :lol:

Gyugyi!
tecc a sorozat :D :D
mostanában nem akarsz ilyet csinálni? :roll: :lol:

Dike!
csak nem fehérvár mellett laksz? :wink:
Vendég
 


vicuska

köszi a grattot, már elkiabáltam, mert nagyon örülök, de remélem így marad ennek ellenére!

Hogy vagy?

Nincs semmi róka?

Már csak 4 nap! NAgyon kivik vagyunk! Hozol majd képet ugyi?

Kép
ticsimû
 
 


okés értem...

Vicuska! Móron lakom!te?
dike
 
 


Vicuska :)
Csinálhatok! :lol: :lol:Megy nekem a pohárba brunyálás!:lol: :lol: De minek?? :roll:
zapáné
 
 


Ticsi
Képzeld, a héten Rékára sem lehet ráismerni kajálás ügyben. Olyan szépen ebédel, hogy csak na. Na, de azért még lekopogom. :) Persze mi sem etetőszékezünk. A konyhaasztalnál ebédel egy rendes széken ülve, sejhaja alatt egy többe hajtott pokróccal. :) Mondjuk nála a vacsi még mindig kolbász vagy felvágott a lá natúr. Kenyér alig csúszik, pedig régen nagy kenyérzabáló volt. Ma meg itt volt Anyukám és hozott magának töpörtyűt, hát Réka azt is minden nélkül ette. :shock:
Nekem nem tűnt fel a lányos szín. Különben is, igazad van, így sokkal „melegebb” a szoba.
Nekünk sima fehér a fal. Marad is így, A kiegészítők lesznek színesek. Meg hát ez csak ideiglenes szállás. Amúgy én is szeretnék majd a falra klf figurákat, állatokat, ha lesz hova fessem. :)
Ja, és ügyi vagy a betűkkel!! Tennap elfelejtettem írni. :)
Na, én meg most szoktatom Rékát az ágyába. Ui. Debiben Apa nem volt hajlandó áttenni, ha elaludt, mert olyankor ált. felkelt éjjel és úgyis maga mellé kellett, hogy vegye, meg imád vele aludni. Na, de amint hazajöttünk, én első este, elalvás után áttettem az ágyába és reggelig aludt. :shock: Azóta annyit változott a helyzet, hogy akkor rakom csak át, mikor én is megyek aludni. Ja, és már az ő ágya sem rácsos. Így meg jó, mert hajnalban vagy reggel, mikor felébred, van, hogy átcuccol hozzánk és alszik még tovább. :)

Mami
Gratulálok! Nagyon rendesek ezek a kölkök, hogy így fejlődnek. :)

Gyugyikám
Hát ez a tesztsorozat… :lol: Más nem is tudna ilyet feltenni. :D

Éjszaka nem történt semmi. Jippi!!! Most már sokáig fogom húzni, úgy érzem. :)
gtünde
 
 


Lányok!
Vki tervez homeos cuccokat szedni szülés előtt/alatt? Én úgy gondoltam, kipróbálom. Ártani nem árthat. Most keresgélek. :)
gtünde
 
 


nincs senki?
dike
 
 


Szép estét Mindenkinek!

Na, megint jól eltűntem :o

Mamikám :D
szuper!!! Millió gratula!!!! Nagyok a kicsikék? :D Biztos mindenféle fincsiséggel eteted őket! :D vitaminokkal, hogy állsz? Csaszis szülésed lesz ?

Vicus :D
Neked is óriási gratula és boldog babásodást a továbbiakban is!!!

Tüncsikém :D
Istenem, hogy megy az idő :D olyan furi, hogy nemrég még azon nevedgéltünk, hogy mennyire ficánkol Fici ( na ezt jól megmondtam)....Dóri is ilyen ficánka ?

Gyugyikám :D
hát, igen...ilyen tesztgyűjteménye is csak neked lehet !!! Nekem is nosztalgiám támadt! Pedig már olyan régen kidobtam őket, és le meg nem fényképeztem a sorozatomat :roll: pedig mint tudjuk volt egy-pár :D :D :D

Ticsi :D
nagyon szép a szoba! én is szeretem a nyers fenyőt, nálunk is fenyőbútorok lettek a babaszobába...

Árpi egy tünemény!!! Nagyon szépséges !!!


Az én drágám sem éppen kicsiny termetű....35. héten 9,6 cm-es fejátmérővel büszkélkedhetünk :shock: és még mindig nem fordult be, még mindig párnának használja a gyomrom...doki azt mondta ha így maradunk csaszi lesz belőle...úgy gondolom a lényeg csak az, hogy egészségesen jöjjön elő erre a világra, igaz? :D :shock: Keményedések nekem is voltak, mostanra csökkent az intenzitás...ez vajon mitől függ? :shock:


Mindenki másnak is millió tsók....

Kép

KépKép
babcsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?