Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és Szilvi: azt a méhpempőt hol veszed meg? És mennyiért? Már én is hallottam róla, nagyon dícsérték babásodás szempontjából is, meg idős bácsitól is hallottam, hogy influenza ellen ette.

Kép
németh
 
 


kinga: én ezt vettem, simán gyógyszertárba:

http://herbalnet.hu/termekek/78/2814

mondtam nekik, hogy propurt szeretnék, de azt mondták hogy az nekik most nincs, de ez ugyanolyan.
Vendég
 


Kinga:Hol fogtok építkezni?

Kép

Kép
syl100
 
 

 
 

Szilvi!

Tényleg, de buta vagyok, már én is hallottam a Maternáról, csak nem ugrott be. :lol: Én az eurovitnek szedem a kismamavitaminját. Eddig még semmi negatívumról nem tudok beszámolni, úgyhogy ezek szerint bevált! :lol:

Kinga!

Bérlet...ne is mondd, én hosszú tanulással töltött évek után megsirattam a diákkedvezményeket a bkv-n... :lol: Remélem hamarosan babásodom és akkor újra kedvezményesen utazom majd.

Építkezés!

Hajráááá! Jó buli, mint tudod, mi épp benne vagyunk! Szept. végére talán fenn lesz már a tető is. Jó érezni, hogy halad az életünk, mi? :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sly: Üllőn.
Szilvi: köszi! Nem tudod még, hogy pénteken jössz-e dokihoz?
Tabati: igen tudom, hát tegnap azért kétségbe is estem, hogy most már aztán tényleg itt kell hagyni a mi szép kis lakásunkat és elmenni a bizonytalanba?! Elég sz.r érzés, bármennyire is várom az építkezést meg azt, hogy családi házunk legyen.
Lyndee: neked meg tegnap elfelejtettem gratulálni a kisfiadhoz! :wink:

Kép
németh
 
 


kinga: nem tudom, mert ma - ahhoz képest milyen gyengén, fájdalom nélkűl jött meg piri - úgy vérzek mint a niagara.
attól függ mikor lesz vége pirinek, mert biztos hüvelyi ultrahangot csinál a doki.
Vendég
 


Remélem holnap már jobb lesz!

Kép
németh
 
 


Áhoj dievčatá!

Jelentem megjöttünk Szlovákiából! Naggggggyyyyon jóóóóóóóóóóóóóó volt!!!!!!!!!!Még maradtam volna egy picit (csak páááár napoooooot!)
Szóval élménybeszámoló:
30.-án reggel mentünk gyorsvonattal Komáromba, csekély másfél óra volt az út, így nem volt nagyon vészes. Komáromba jött az unokatestvérem apukája értünk kocsival. Újabb egy óra utazás, na ez már cseppet kényelmetlenebbül. (Most képzeljétek el: Skoda Fabia (nem kombi) benne ül Papusom a maga 116 kg-val, Csabám 105 kg-val, én 107 kg-mal, meg anyu 80 kg-mal, plusz Feri bácsi! Erőteljesen lent volt a kocsi alváza!
Noh, végre megérkeztünk, természetesen házi ízek, igazi falusi fogadtatás volt. Végülis több mint tíz éve nem voltunk ott. (Ebéd: Tyúkhúsleves, májas hurka, kolbász, s némi pálesz - természetesen mind házi) Aztán jött a rokonság. Sec, perc alatt lettünk vagy húszan! Hát szó, mi szó lett mindjárt hangzavar. Természetesen mindenki anyu iránt érdeklődött, ő egy darabig bírta is a gyűrődést, aztán nagyon elfáradt! Első nap jó sokára kerültünk ágyba. Én kb. 20 másodperc alatt aludtam el.
Második nap kirándultunkegyet Nyitrára, egy nagyon szép helyre mentünk fel egy hegyre. Volt ott egy apátság szerű, aminek a templomját éppen felújították, de be lehetett menni. Képzeljétek, régészeti feltárás volt éppen, és emberi koponyák, meg lábszár csontok "lógtak ki a falból"... Éééérdekes volt...
Aztán indult a rokon látogatás ide-oda!
Mindenhol nagyon kedvesen fogadtak minket. Olyan jó érzés volt. Az egyetlen baj az volt, hogy mindenhol meg akartak minket szabály szerűen ebédeltetni. Amit az én gyomrom egyszerűen nem bír! (De azért segített egy kis pálesz! )
Harmadik nap már szomorú volt, mert ott lebegett felettünk a hazajövetel "szaga". Maradtam volna még! De anyu sikeresen elrontotta a hétvégét hazafelé a pályaudvaron. Vagy egy órával előbb kiértünk a pályaudvarra, mint kellett volna. Hogy a vonatunk melyik vágányra érkezik nem tudták megmondani biztosan. (Idő közben változott a vágány szám) Mondtuk anyának, hogy üljünk le az első vágánynál az árnyékba, és ha majd itt az idő, akkor átmegyünk a másikhoz (a többi vágányhoz először is át kellett menni egy felüljárón, és nem mellesleg mindegyikhez odatűzött a nap.) Ebbe anyu látszólag belenyugszik, öt perc múlva mégis közli, hogy menjünk át a másik vágányhoz. Mondom neki, hogy minek, mert ott süt a nap, és még több mint fél óra van az indulásig. Na erre elkezdett veszekedni velem, hogy én őt hülyének nézem, mert hát végül is ő csak egy roncs, és különben is szálljak le róla, és hagyjam békén! Hát mit mondjak elég szarul esett. Még meg is bőgetett. Unokatestvérem jött oda és vígasztalt, próbálta belém a lelket önteni. Így anyám végigduzzogta, az utat, s a végén még Papussal is összeveszett, mert szerencsétlen nem a hozzá közelebb eső pályaudvari WC-be ment a Délinél, hanem a messzebbibe. (Kb. harminc lépcső volt a különbség...)
A kedélyek megnyugatása végett, azóta kibékültünk anyával...

Remélem ti azóta babásodtatok!

Millió puszi

Kép
anda81
 
 


Kinga. Hú akkor most nektek jön a változás. Épitkezés szép új ház, baba:)
Nem mentem még el . Az épitkezés miatt. Most mennék de megvárom hat e a vitaminom.
Képzeljétek én most sok embertől hallottam az Aloes vitaminokrül mert sokan babásak lettek.
Na én gyorsan be is léptem, hogy folyamatosan tudjam szedni. Már az egész család eszi:)
A lányomnak persze gyerek vitamint vettem meg nekünk is van eg yolyan mint a méhpempős dolog amiről beszéltetek.
Én most két félét szedek a Macát és a Berry Nectart. Ez a Berry a nőt pont alulról teszi helyre. Nagyon jó a méhre a petefészekre és a női testrészekre. Na kiváncsi vagyok ám:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Nekem ERdélyben ajánlgatta egy néni ezeket az aloes vitaminokat, csak én nem merek ennyi mindent szedni, meg dönteni sem, hogy mi lenne a jó, mert ezer meg ezer praktika van... Mellesleg meg marha drága is, nem?

Anda!

Ezek szerint jól éreztétek magatokat, s a végére még egy békülés is volt! Sok türelmet és kitartást anyudhoz! :roll: :wink:

Lyndee!

Tényleg, én is elfelejtettem gratulálni a kisfiadhoz, olyan rég jártam erre és annyit kellett visszaolvasnom, hogy mire a végére értem elfelejtettem, hogy mire is akarok reagálni! Szóval nagy nagy gratula!! :D

Szilvi!

Érdekes, nekem is fájdalommentesen jött meg kivételesen, de nekem normál volt és szerencsére már el is múlt, úgyhogy nincs semmi baj. Amúgy meg amikor a kórházban voltam, akkor folyamatosan véreztem és nekem mindig hüvelyi uh-t csináltak. :? Eleinte zavart, de ha a dokikat nem zavarta... :oops: :lol:

Kinga!

Akkor hogy is lesz ez most nektek? eLADJÁTOK A HÁZAT, ABBÓL ÉPÍTKEZTEK KÖZEBN MEG ALBIBAN LESZTEK? (bocsi nem figyeltem, de már lusta vagyok kitörölni :oops: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Én sem szedek most csak 2félét. Nem olcsó. De például a Maca ami terhesség előtt jó szedni az 5000Ft és 60szem van benne. Tehát két hónapra elég. H aazt nézem az Elevit Gravida is annyi eghy hónapra 2-2,5ezer! És nem kell folyamatosan szedni elég kúra szerűen.
A másik ami folyékony az is 5ezer de az is sokáig elég. Vettem ám én krémet is most magamnak. Nagyon jó és ki is próbálatm irtó kevés kell belőle. Tehát az is elég majd 1évig biztosan. Ha igy nézzünk akkor nem drága. Persze amikor meg kell venni akkor drága. CSak nem mindegy meddig használjuk.
És tudom, hoyg jó amit gyártanak. Nem is tudtam csak most, hogy a földön az aloe virágok 99% a Forever cégé maguknak termesztik ezt a gyógynövényt. A maradék 1% van a boltokban.
Hihetetlen szerintem.

Kép
csucsu05
 
 


Köszi Mindenkinek a gratulációt! :D
Bár még nem akarjuk elhinni teljesen mert a lányba is beleéltük magunkat és már kislány ruhákat nézegettünk.Szerencsére nem vettünk semmit még előre és még egy darabig nem is fogunk.

Most teljesen más dolgok foglalkoztatnak,mert nem lett jó a terheléses cukor vizsgálatom.Túl magas lett a cukrom és most diétáznom kell.Jövőhéten meg is ismétlik a vizsgálatot és ha az sem lesz jó irány a kórház...2-3 napra be kell feküdni.
Az igazsághoz hozzá tartozik hogy eszméletlenül "édesszájú" vagyok,imádom a csokit és a sütiket....és ez most egy hatalmas büntetés az élettől.
Már kezdtem örülni hogy ehetek,mert már nem jön ki a kaja,és tessék....nem fenékig tejföl a kismamák élete sem.


Szilvi:Én érzem hogy már nagyon közel jártok a cél felé,sikerülni fog mert sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga:Remélem hamarosan rendbejössz és ahogy csucsu mondta,talán új ház új remények! :wink:

Anda:talán a pihi meghozza hatását :lol:

tabati:talán nektek is az új házra vár a baba?

KépKép
lyndee
 
 


Csucsu!

Hát az a leglényegesebb, hogy higgy benne! :wink:

Lyndee!

Olvastam már sok kismamáról, akinek terhességi cukorbetegsége lett. Egy pozitívum azért mégis van benne, nézd azt az oldalát, hogy diéta mellett legalább nem fogsz meghízni. Tudom, sovány vigasz, de vigasz mindig kell, nemde? :wink:

Amúgy meg vegyetek semleges színű rucikat, pl. fehéret, sárgát, azzal tuti nem tévedhettek nagyot és végre engedhettek a szép kis babaruhák csábításának! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja! A baba meg ne várjon csak az új házra, mert az még pár év, mire elkészül, sajna anyagi okai vannak, de ez már nem is meglepő a mai világban szerintem. Szóval jöjjön csak előbb, mert van helye itt is! :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Csucsu: jól hangzanak ezek a vitaminok, majd utána nézek a neten. Remélem használni fog neked! De mit építkeztek még? Azt hittem már teljesen kész vagytok.
Anda: jó lehetett az utazás, imádom az ilyen falusias vendégszeretetet! Jó, hogy kibékültetek anyukáddal.
Tabati: igen, amíg nem épül fel a házunk sajnos albérletbe kell mennünk. De csak kibírjuk majd valahogy.
Szilvi: hogy vagy?
Lyndee: hát igen, nem fenékig tejfel. De tényleg sovány vigasz, de legalább nem hízol el. Nekem is diétázni kellett Mátéval, de nekem azért mert rettenetesen meghíztam és magas volt a vérnyomásom. Állandóan csak főzeléket lehetett zabálnom. :( Mindig mondtam, hogy ha megszületik a Máté elmegyek egy csülökcsárdába bezabálni. :oops: :lol: De aztán nem lett belőle semmi.

Kép
németh
 
 


Kinga: szerintem csak hétfőn megyek dokihoz. egyrészt mert még vérzek, másrészt mert szerintem ha pénteken mennék, csak megnézné úgyis a tüszőimet és visszahívna hétfőn reggelre megnézni hogy mekkorát nőttek.
szóval pénteken szerintem semmi értelme, amellett hogy valószínűleg még vérzek is majd egy kicsit, meg így legalább csak egyszer kések el munkából.

hétfő a 9. nap lesz, akkor már úgyis látnia kell érdemleges méretű tüszőt.
Vendég
 


Kinga: Mostmár valóban kész minden. De mire kész lett már junius vége jőlius volt. Mire minden a helyére került szóval most augusztusban tudtam volna előszőr menni. De valahogy mindig közbe jött valami. Most szeptembertől mehetek lesz időm. De most meg úgye reménykedek hogy össze jön a ababó tehát várok a mensiig:) Hátha :)

Kép
csucsu05
 
 


hahó lányok!

hova tűnt mindenki?? nehogy kihaljon már a fórum! ébresztő :) :wink:
Vendég
 


Szilvi: akkor majd legközelebb találkozunk! :) Egyébként nem csodálkoznék, ha az hétfőn lenne, mert most nagyon belendült a vizsgálatom.
Tabati: merre jársz?
Csucsu: remélem akkor nem is lesz szükséged a hülye kivizsgálásra!
Én nagyon elfáradtam ma. Délelőtt lenyomtunk Mátéval egy bkv bérlet-dm-bolt túrát. Délután meg vasaltam, porszívóztam, játszótérre mentünk, ráadásul egy hatalmas nagyra, ahol állandóan rohanni kellett Máté után. A hátam mindjárt leszakad. Holnap meg kelhetek korán, jön anyu vigyázni Mátéra, amíg megyek a dokihoz, előtte meg akarok főzni, hogy legyen mit ebédelniük. És még most fogok menni hajatmosni, meg szőrteleníteni, stb.

Kép
németh
 
 


kinga: még így olvasva is soknak hangzik! nem csodálom hogy elfáradtál!
akkor hétfőn találkozunk! :wink: :)
Vendég
 


Vagyok én is lányok, csak rengeteg a munka, meg elég össze-vissza úgyhogy jövök, ha tudok! Nem tudom írtam e, hogy megint anyós-após mentes hetünk van, volt itt a sógorom lakásán, úgyhogy még szerdáig élvezzük is a "kettecskén" létet! :wink: :D Jó ez így, pont most ezen a húzós héten, legalább este nem kell még hozzájuk sem alkalmazkodni! :lol:

Kinga!

Amúgy most már nem értem, hogy veled mi van... :roll: :oops: Mit találtak megint a másik oldalon? :shock: Bocsi kicsit lemaradtam... :oops: :oops:

Szilvi!

Te meg türelmesen várod a piri végét gondolom... Azóta nem is beszéltél a dokival telefonon sem? Angiról nem tudtok valamit? Érdekelne, hogy hol tart már. Azóta semmi hír, hogy fizetős volt neki az első vizsgálat. Lehet, hogy inkább másik dokihoz ment? :roll:

Csucsu!

Te is a "közös" dokihoz mész?

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: most úgy néz ki, hogy talán holnap estére távozik tőlem piri.

Nem beszéltem vele, mert nincsen értelme. Megmondta az inszemkor , hogy ha negatív a teszt akkor találkozunk a következő ciklusban.

Angival minden rendben, mi szoktunk váltani üzenetet néha. Megvolt neki az inszem és most türelmesen vár (illetve inkább türelmetlenül), hogy ne jöjjön meg piri :D úgy emlékszem, hogy múlt hét csütörtökön volt neki az inszem.
Vendég
 


Akkor majd mondd neki, hogy néha írjon ide is, mert minket is érdekel, mi van vele! Enyje-benyje! :evil: Hagy drukkoljunk neki is!! :wink:

Végül is igaz, mit mondjon, csak gondoltam hátha mondta, hogy azért hívd fel, hogy mi a helyzet... De majd akkor hétfőn megmondja! :)

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Tabati, ari vagy hogy érdeklődsz rólam. Nem, nem mentem másik dokihoz. Megvagyok elégedve a közös dokinkkal, úgy érzem jó kezekben vagyok.
Amúgy vasárnap ( aug. 31-én ) volt az inszem, még sokat kell várnom az eredményre. Ilyenkor nagyon lassan mennek a napok.
Nekem az a bajom, hogy szinte állandóan görcsöl a hasam, ilyen méh összehúzódás szerű érzés, mensis fájdalommal. Azt hiszem ez az idegesség, az izgalom miatt van. Próbálom magam nyugtatni, de mindig úgy érzem, h csak a hasamra tudok gondolni. Pedig ezek a görcsök tuti nem tesznek jót. Szedek Magne B6-ot, de nem segít. Nem tudom mit tehetnék. Van valakinek valami ötlete?
Vendég
 


Angi!

De jó, hogy jelentkeztél, tessék most már gyakrabban jönni! :wink:

Biztos, hogy az idegesség miatt fáj a hasad? :?: Hasmenésről már hallottam, hogy idegesség miatt, nade mensis fájdalom...? :shock: Én nem tudom... Mindenesetre semmiképp nem szabad idegeskedned, mert az tuti nem tesz jót. Valamivel tényleg el kéne foglalnod magad! Igyál citromfű teát, az nyugtató és az íze is fini! Mikor kell majd nem megjönnie?

Kép
Kép
tabati
 
 


Angi: Nem lehet, hogy a beágyazódástól vannak ilyen görcseid??
Nem ámitani akarlak csak nekem mikor terhes voltam a lányommal a PÉ-től kezdve voltak kisebb görcseim és mensis fájdalmam. Tehát az a babától is lehet.
Mindenesetre ne izgulj inkább legyél optimiosta, hoyg sikerült a kicsi:)

Kép
csucsu05
 
 


angi: szorítok, hogy sikerüljön az inszem!!!!

kinga: voltál dokinál?? mit mondott??
Vendég
 


Tsókolom!

Jelentem itt vagyok! Tegnap is itt voltam, de mire el tudtam olvasni a termést, megérkezett a párocskám, és szinte azonnal honfoglalást hajtott végre a gépnél!

Szóóóóóval, tegnap FELMONDTAM! Bementem délelőtt a főnökömhöz, és nagyon diplomatikusan közöltem vele, hogy kaptam egy nagyon jó álláslehetőséget, amit szeretnék elfogadni. Először kicsit meglepődött, aztán gyorsan palástolta zavartságát. Azt mondta, hogy biztosan jól átgondoltam a helyzetet, ha már erről akartam vele beszélni, ő nem gördít akadályt a munkám elé. Természetesen elenged, írjam meg a papíromat. Felajánlotta, hogy közös megegyezéssel mondjuk föl a munkaszerződésemet, mert akkor ha bármi van, a munkaügyi központba be tudok menni. Jah, és amin a legjobban lepődtem meg! Azt mondta (és ezt többször is hangsúlyozta), hogy ha nem találom meg a számításaimat az új munkahelyemen, akkor - ha nem is azonnal - de nagyon szívesen visszavár! Köpni nyelni nem tudtam, hogy az én főnököm tud emberi módon is viselkedni. Mindenesetre nagyon jól esett,hogy ezt mondta. És én is megnyugodtam, hogy azért nem égettem fel minden hidat magam mögött!
Annyi volt a kérése, hogy a jövő hetet még mindenképpen dolgozzam le ott, mert most egyesültünk a másik tak.szövvel, és az átálláshoz kell egy kis idő (ennek örömére, holnap és holnapután mehetek dolgozni! )
Így ha minden igaz,akkor már csak egy hetet kell ott lennem, utána mehetek az új helyre dolgozni. Nagyon furi lesz! Úgy megszoktam már a napi menetrendet. Az egyik szemem sír, a másik meg nevet! Mindent egybe vetve, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szerettem ott dolgozni. Nagyon jó ismeretségekre tettem szert, és ezt sajnálom otthagyni. De sajnos a mai világban a pénz beszél! A nettó hatvanezerrel több, az több. Pláne, ha most megint ekkora áremelésekre számíthatunk... Azért furcsa lesz a csend, hogy nem járkálnak az ügyfelek, nem zavarnak a munkában a többiek. Várom már! Szerintem jót fog tenni egy kis változás! És hátha babó is úgy fogja gondolni, hogy most már itt az ideje a találkozásnak!

Angi:
Drukkkkkk hegyek! :D :D

Kinga:
Doki :?: :?: :?:

Kép
anda81
 
 


anda: gratula a bátor lépéshez!! :) de én biztos vagyok benne hogy jól döntöttél!!! és a nyugis környezet meg fogja hozni a babót is, meglátiűod majd :wink: :D
Vendég
 


Na megint nem kaptam jó híreket a dokinál. Megcsinálta azt a vizsgálatot, hogy mennyi spermium maradt bennem, hát 0. Igazából azt mondta, hogy nagyon-nagyon vékony a méhnyálkahártyám és iszonyú zárt a méhszájam, sokkal zártabb, mint amilyennek ilyenkor lenni kellene. Úgyhogy következő ciklusban megismételjük. A "képletek" jól vannak, nincs semmi gázos velük. Ovu utáni állapot. Úgyhogy már megint egy hónap várakozás. :cry: Kicsit (na jó eléggé) el vagyok keseredve, de azzal nyugtatom magam, hogy legalább jó kezekben vagyok.

Szilvi: így hétfőn nem fogunk találkozni. Mentek holnap esküvőre? Jól emlékszem? Bocsi, de most lusta vagyok visszaolvasni. Ha igen, akkor jó szórakozást!

Angi: drukkolok! És milyen jó neked, hogy már itt tartotok! A fájás nem tudom mitől lehet. Lehet, hogy az amit Csucsu írt, vagy pszichés? Legalábbis én képes vagyok már fizikai fájdalmakat, hányingert meg mindent beképzelni. De a lényeg, hogy tényleg nem idegeskedj sokat!

Anda: Na igen, egy nyugis munkahely biztos, hogy jót fog tenni neked! Nagyon ügyes vagy!

Tabati: jó anyós-após mentes napokat! Aztán reméljük meg is lesz az eredménye! :wink:

Jó hétvégét mindenkinek! Élvezzétek ki a jó időt, hátha hétfőtől tényleg beköszönt az ősz.

Kinga

Kép
németh
 
 


kinga: ez annyira nem rossz hír azért. nekünk is hasonlókat mondott kivéve a méhszájat. elsőre mikor meghallottam én is nagyon el voltam keseredve. főleg hogy mondta is rögtön hogy akkor inszem. végigbőgtem az utat hazafelé.
de aztán átgondoltuk, megbeszéltük a dolgot a férjemmel és helyrejött a lelkünk :)
ne kenődjél el! jó kezekben vagy!

ami az esküvőt illeti, jól emlékszel :) hétvégén ereszd el a hajam lesz:) holnap utazunk:)
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat. Jövő vasárnap leszek 14. DPO-n, még nem tudom melyik nap teszteljek.

Tabati: köszi a citromfű tea ötletet. Még ne hallottam róla, de azt írják nyugtató és altató hatású. Lehet kipróbálom majd, mert rámférne egy kis nyugodtság. Tényleg nagyon izgulok, biztos hogy pszichés ez a görcs is. De nagyon próbálom magam nyugtatni és ma már jobb is volt, nem éreztem annyiszor.

Csucsu: jó hallani, hogy másnak is volt ilyen és ráadásul babától! Remélem nálam is van ilyen oka is!

Kinga: eddig én akitől hallotam, hogy megcsinálták a tesztet, mindenkinek rossz lett, nekem is. Azt mondta a doki, ez a meddőség leggyakoribb oka. Egy ismerősöm magán intézménybe jár, kérte ezt a vizsgálatot, de azt mondták neki, nem csinálják mert nagyon ritka. Ehhez képest nálunk 3-ból 3. Hát ez érdekes!
Sajnálom az 1 hónap csúszást. De azért reménykedni kell a spontánban, hátha időben bejutott pár kiskatona!!!

Szilvi: jó mulatást nektek!

Anda: neked pedig sok sikert az új munkahelyhez.

Jó hétvégét minenkinek!
Vendég
 


No, nekem is sikerült végre még a mai napon a gép elé ülnöm! :) Annyi dolgom volt, hogy egész nap nem jutottam ide, pedig egyedül voltam itthon. Munka után haza, majd bevásárlás, aztán főzés, még sütit is csináltam. :D Majd megint egy kis munka, de addigra már párom itthon volt, úgyhogy ő d is dolgozott a gépen. Most nézi az estét, úgyhoyg sikerült nekem is picit feljönnöm.

Anda!

Nagyon gratulálok az új munkahelyedhez! Szuper lehet, én nagyon szeretem az új dolgokat. Persze kicsit biztos nekem is fájna a szívem, de tényleg ahogy leírtad, tuti jobb lesz. Nyugisabb, no meg az anyagiakban 60 ezer :shock: , na az nem semmi. Megérzitek majd, talán tudtok kicsit félretenni... :?: :wink:

Angi!

Örülök, hogy segíthettem! :D Kicsit kényeztethetnéd is magad, kádfürdő (persze nem forró, mert hátha baba van :wink: ), illóolaj, menj el kozmetikushoz egy jó kis arcmasszázsra, vagy párod kérd meg, hogy masszírozza meg a lábad (mi mindig masszírozzuk egymásnak és az valami isteni :D ) Tea mellett, jöhet még egy kis vaníliás, vagy karamellás tej lefekvés előtt, ki hogy szereti. Szóval most már aztán igazán ne idegeskedj, mert annyi nyugtató dolgot felsoroltam, hogy valamelyik hátha bejön! :wink:

Szilvi!

Még egy uccsó buli a nyáron? :lol: Hát jó mulatást akkor neked!! Nálunk sajna tutira beköszöntött a dolgos ősz, mégha most kánikulát is jósolnak a hétvégére. Kövezzetek meg, de így, hogy dolgozni kell ezerrel, én már szeretnék jó kis őszi időjárást. (na jó, az eső nem hiányzik, de a hulló, meg színesedő falevelek,l már nagyon! )

Kinga!

Igazuk van a lányoknak, most annak kell örülni, hogy tudják mi a bibi, és ahogy így kiderült, tényleg jó kezekben vagytok annál a dokinál! Csak azt nem értem, hogy ha ez a bajod , akkor a kisfiaddal nagyon szerencsések lehettetek, hisz valszeg ez nem újkeletű probléma. Úgy hallottam, hogy ha valakinek van már egy gyereke és utána nem akar jönni a második, az általában hormonzavar, mert a terhesség után ez is megváltozhat. Erre nem mondott semmit a doki? Vagy azt amit Szilvinek is, hogy tulképp nem lehetetlen a spontán, de kevés az esélye?

No, nem letörni, hanem örülni, aminek épp lehet! :wink:

Mindenkinek jó hétvégét, nem tudom mikor jövök legközelebb. A durva egyébként az, hogy aug. 21én adtuk be a számítógépet a szervízbe és még mindig nem jeleztek nekünk, hogy kész van. :shock: Úgyhogy jövőhéten érdeklődünk, mert sógoromnál csak szerdáig vagyunk, és jó lenne, ha addigra otthon is lenne már gép. Azért nem sietik el a javítást! :evil: :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok! :D

Azért nem voltam mostanáig, mert tegnap is és ma is be kellett mennem dolgozni! Beolvad a mi takarékszövetkezetünkbe egy másik, és ennek "összefésülését" a hétvégén kezdtük el csinálni. Hát mit ne mondjak... Lesz még vele dolguk a kollegáknak és kollegináknak!
Aztán moziban voltunk Csabámmal. Megnéztük a Mamma Mia-t! Naaaaaaaaaagggggggggyyyyyyyyyyyooooooooooonnnnnnnnnnnnnn jó volt! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem látta!

Kép
anda81
 
 


No hát úgy látom mindenki pihent a hétvégén! :wink: Nálunk megint a nettel voltak problémák, no meg főztem is rengeteget, főleg a zuzapörkölttel kínlódtam, nade hosszú is lenne elmesélni, lényeg az, hogy bénáztam, mert életemben először csináltam, de végül sikerült, fini lett.

Eljött hát az ősz, de aztán ne engem kövezzetek, én esőt nem kértem! :lol:

Anda!

Mindenki azt mondja, hogy szupi a film! Jó lenne megnézni, de hát idő... Vajon meddig játszák még? Én a zenéjüket is imádom! :D

Képzeljétek, most hogy végre bejött a net és szeretnék utalni a netbankon, most meg a telefonom nem fogadja az smst. Vagy legalábbis napokkal később érkeznek, mint amikor elküldik őket! Úgy látszik még mindig nem kászálódtam ki a pech szériából! :lol:

Többiek?

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga: A fő, hogy jó a dokid és meglátod mostmár tényleg eljön a te időd. HOl van a dokid pontosan? MÁrmint melyik kórházban?

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok!

én is megvagyok, csak beterített a munka :(

ma reggel voltam dokinál a 2. inszemet megbeszélni.
Ma vagyok a 9. napon, csinált uhut, jobb oldalon van egy 11 mm-es tüszőm, a méhnyálkahártya 5,7 mm.
Pénteken kontroll és ha minden jól megy hétfőn lesz az inszem.
Azt még nem tudom, hogy alakul a tüszőrepi beadása. Majd pénteken egyeztetek az aszisztenssel.
Vendég
 


Szilvi!

Komolyan mondom nálad csak úgy pörögnek az események! :wink: :D Vagy csak én vagyok egy másik időzónában? Totálisan lelassulva... :roll: :lol: A héten is olyasmit rontottam el a munkámban, ami tök evidens, és még csak észre sem vettem. Annyira égett a fejem! :oops: Bele kéne már lassan rázódni és rájönni, hogy nem nyár van, nem lehet lazsálni!

A múltkor a bal oldaladon volt érett tüsződ? Csak kíváncsiságból kérdem, mert azt mondják, hogy nem feltétlen felváltva műkszik a dolog, van, hogy egymás után ugyanazon az oldalon, meg ha kiveszik az egyik petevezetőt, akkor minden hónapban van az egészséges oldalon. Persze nem feltétlen, de ez a gyakoribb.

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: igen, a múltkor a bal oldalon volt.
Vendég
 


Sziasztok!
Képzeljétek ma megjött. Ami a legborzasztóbb az egészben, hogy 18 napos volt az előző ciklusom. A végtelenségig el vagyok keseredve, eddig sem sikerült teherbe esnem, erre meg most kezdi ezt a rohadék szervezetem, hogy egyre rövidebbek lesznek a ciklusaim aztán a végén non-stop menstruálni fogok?! :evil: Legszívesebben egy sötét szobában összegörnyedve feküdtem volna egész nap.

Még jó, hogy nem tegnap jött meg, mert voltunk strandon! Még így utoljára az idén elmentünk. Egyébként én is örültem már ennek az esős időnek, de délutánra meg milyen meleg lett!

Szilvi: na akkor megint lehet izgulni érted! Szerintem most már sikerülni fog! Valahogy úgy érzem, remélem jó lesz a megérzésem!

Anda: akkor még jobb ötlet volt, hogy kiléptél! Azt a filmet én is nagyon szeretném megnézni! Mindjárt meg is pendítem Apának.

Tabati: hát igen, bele kell rázódni a melóba! Most, hogy beírtam a naptárba, hogy ma megjött, most látom, hogy már 8 nap eltelt szeptemberből! Nyakunkon a karácsony! :D

Csucsu: köszi a bíztatást, na de ez a mai nap...

Angi: nehogy eltűnj megint!

Kép
németh
 
 


kinga: most hány napra jött meg?

remélem van benned egy kis boszorkányvér és igazad lesz, hogy ez az inszem sikerülni fog :wink: :)
Vendég
 


Kinga!

Nekem is tessék megjósolni a babát, mi együtt haladunk Szilvivel! :!: :lol:

Hát ha már te sem érted mi zajlik benned, én mit mondjak! Mióta babát szeretnénk, rövid ciklusokra vágyom, hogyha nem jön össze, akkor hamar lehessen újra próbálkozni. De látom már, hogy nem szabad ilyeneket kívánni... :roll:

Lányok!

A zuza még egy uccsót rosszalkodott, csak hogy méltón fejezze be pályafutását! Ma melegítettem meg a megmaradt adagot a mikróban, erre nem szétfröcskölte teljesen a mikrót? :evil: Takaríthatom ki! :evil:

És már nemcsak fogadni, de írni sem tudok smst. :evil: Volt már valakinek ilyen problémája? Gyanús, hogy a telefonom rossz, de semmi nem látszik rajta, tudok hívást fogadni, meg telcsizni is, csak az sms a gáz. Megőrülök, hogy ezért kell venem egy új telefont!! :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja! És a számítógépünk javítása 33 ezer ft. lesz. És csak most kezdenek hozzá, mert párom betelefonált, hogy aug. 21. óta várunk már, hogy mikor lesz kész. Erre felhívnak, hogy ha megfelel az összeg, akkor megrendelik az alkatrészt, és még egy másfél hét míg elkészül. De mit csináltak eddig??? Ha nem telefonálunk rájuk, akkor meddig várhattunk volna? :?:

Ui: befejeztem a panaszkodást :oops: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Szilvi: Hajrá 2. ( utolsó ) inszem! Akkor mégse hétvégén lesz?
Tényleg olyan jó gyorsan haladnak itt a dolgok, én is erre figyeltem fel anno!
Kinga: sajnálom a pirit, ez a 18 nap tényleg nagyon rövid. Mindenképp kéne a dokival beszélned, így nincs meg a luteális szakasz kellő hossza. Gyógyszerrel szerintem ezen lehet segíteni.
Tabati: nekünk már sokszor előfordult, h szarakodott a telefonunk, akkor kikapcsoltuk, majd újra vissza. Eddig még mindig meggyógyult. A memória nincs megtelve? Próbálj kitöröéni pár sms-t. A mikróban mi mindig mikrófedőt használunk, azt könnyebb elmosni, mint az egész mikrót kipucolni. Ismered? Ilyen lyukacsos műanyag tál.
Vendég
 


Köszi Angi a tanácsokat! :lol: Eszembe sem jutott látod a telefon kikapcsolása, mert én még éjjelre is bekapcsolva hagyom. No, ki is próbálom, jó ötlet.

Mikrófedő meg van...otthon... :lol: , de most a sógoromnál lakunk és itt nics, úgyhogy marad a takarítás. :evil: :lol:

Megy ám a drukk neked is, jobban vagy már? Remélem nem idegeskedsz már annyit! Értesíts a fejleményekről, oké? :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Hát nem jött be a ki be kapcsolás sajna... :( , de még nem hiszem el teljesen, hogy az én telóm a rossz, lehet valami a vodafonnál...? :roll: Vagy ez csak önámítás? No, mindegy, kivárok, aztán ha nem javul felhívom őket, és a vége úgyis egy új teló lesz... :roll: :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: nekem már volt iylen gondomés bevittem egy szakboltba ott megnézték. És kiderült valami el lett állítva rajta. Vidd be te is. Akkor én is vodafonos voltam és ingyen megnézték. Bármilyen vodafonos boltba értenek hozzá. Valami kódot irtak be és jó lett.


Kinga: Én ezt nem értem. 18Nap?? az nagyon kevés.A doki mit mond?
Ez mitől lehet?


Szilvi: hajrá inszem:) :) kezem lábam csúriban:)

Kép
csucsu05
 
 


Szilvi: na hát én is remélem, hogy boszorkány vagyok! Ha bejön átcserélem az avataromat seprűre. :D

Tabati: nem tudom, mi lehet a telfonoddal. Nekem a múltkor akkor volt valami hasonló gond, amikor átállítottam, hogy az összes tel. számomat a sim kártyára mentse és akkor valamiért nem tudta az üzenetközpont számát, ami elvileg ugye benne van a tel. memóriájában. Vagy még esetleg vedd ki a sim kártyádat és tedd vissza. Végül is az amolyan hideg újraindítás szerű. Reméljük a zúzapörkölt többet nem rosszalkodik! :lol: És persze, hogy neked is drukkolok nagyon!

Angi: igen, fogok beszélni vele. Csak azt nem értem, hogy ha a hormonjaim rendben vannak elvileg, akkor hogy lehet ez. Vagy ezt nem hormonok szabályozzák? De lehet, hogy kérni fogom a hormonvizsgálat megismétlését is, mert ugye aznap nézték azt is amikor az immunvizsgálatom volt, aztán ki tudja, hogy az immuneredményeim az enyémek-e, azok után. Neked mikor kell tesztelni?

Csucsu: tegnap elfelejtettem megírni neked,hogy a régi MÁV Kórházba járok/járunk. Érdekelne esetleg téged is a doki?

Kép
németh
 
 


A hormoneredményeimre gondoltam, hogy az enyémek-e. Azután, hogy az immuneredményem végül nem volt igaz. Na de erre gondolom rájöttetek ti is.

Kép
németh
 
 


Kinga: Igen érdekelne. Irj már róla akár priviben is. Mennyibe kerül nála eg yvizsgálat, inszem stb... Jó lenne egy jó doki. Melyik a régi MÁV? Hol van? Beugrik ha leirod hisz pesten laktam 30évig. Köszi előre is:)

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: