Új privát üzeneted érkezett!

Szia Tünemény!
Gratulálok a dobogó szivecskéjű pöttyöcskétekhez. Közted és köztem egy nap különbség van, én szerdán megyek a dokihoz, remélem én is látom dobogni.
Hasi ultrahang volt, vagy hüvelyi? Gondolom hasi, hogy a párod is bemehetett, vagy a hüvelyihez is beengedik az apukákat? Hogy van ez? Gondolom én férjecském is örülne, ha láthatná.
tici
 
 


Tici: nekem eddig csak hüvelyi volt és simán bent lehetett a párom :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Köszi Lányok! :D :D Hüvelyi uh volt, és apát simán beengedték, felé forditotta a monitort, hogy ő is lássa. De mivel kellett az ő infoja is a családi betegségekkel kapcsolatosan (náluk van down kóros a közeli családban), igy jó hogy bejött. Anya részéről is vinnem kell majd papirokat, mert ki kell szűrni lehet-e valami örökletes betegség.

Igaz, hogy csak egy villogo pöttyöcske volt ott, de apának is sokat jelentett, hogy bejöhetett..szerintem segit neki is felfogni, hogy tényleg van ott valaki, aki ÉL...annyira megható volt, hogy ahogy kiértünk az ajtón, már mondta, hogy nehogy elkezdj sirni, mert látni fogják rajtad az irodában :lol: :lol: de azért egy két könnycsepp a megnyugvástól csak kijött :D :D

Hú Sildi! jól birod!! lagzik...én már olyan korán fáradtnak érzem magam, hogy nem tudom mit csinálnék egy egész éjjel tartó bulin :D és mindjárt itt a tiétek is :D :D lánybúcsú meg legénybúcsú is lesz :D :D polgári+templomi vagy most csak polgári?? Biztos nagyon szép leszel majd menyasszonyi ruhában!!!

Kép
tünemény
 
 

 
 

Tünemény:

Hát nagyon nehezen bírom, nekem mostanában legkésőbb este 9kor lövik a pizsit, de most a miénkig nincs több ilyen buli. Lesz templomi és polgári is, legény/leány búcsú nem lesz, azt inkább kihagyjuk Még szervezni való is van bőven... :)
Ja, sajnos a mi családunkban is van down kóros, de szerencsére már anyánál kiderítették, amikor engem várt, hogy nem öröklődik.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Na ez az. Azt írtam, hogy nincsenek tüneteim. Mégis... :lol: Én nem vagyok egy sírós, elérzékenyülős típus, mégis Tünemény szavain majdnem pityergek. :oops:
tici
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: Tici :lol: :lol: :lol: én is ilyen bőgős vagyok :lol: és az a jó :D és viszed majd apát is uh-ra?

jaaaaajjjjjjj...eddig csak a neten lógtam, még nem dolgoztam semmit!!!!! és semmi kedvem elkezdeni :lol: :lol: :lol: Ti dolgoztok? Az a baj, hogy valószinűleg addig dolgozom majd, mig tudok, mert kell a pénz, meg ismerve magam, halálra unatkoznék otthon, brazil sorozatokat nézve a Zone Romantik csatornán, meg hallgatva a reggeli tvműsorokat...és egyébként se mehetnék minden nap a brendonba körülnézni :lol: és talán egy évet leszek majd otthon a picurral, mert igy szerintem még visszavesznek, de tovább már nem lehetséges :( :(

Kép
tünemény
 
 


Sildi: jól bírod a lagzikat!!!! Mikor lesz a tiétek? Megvan már a ruhád? Megmutatod????
Imádom a menyasszonyi ruhákat!!

Tünemény: gratula a pöttyöcskéhez!!! Ezek szerint tuti egyedül van! Most már aztán igazán megnyugodhatsz!
Azért irigyellek is, én most 6+4 vagyok, reméljük, h nálunk is van már szívműködés, de én csak 11-én megyek dokihoz! :(

Nekem végig jók voltak a melltartóim, most meg már nagyok is...... :cry: :?

Zsu
svs
 
 


Jaj, Erika Boldog névnapot!! :oops: :)

Zsu
svs
 
 


Köszi Zsu a névnapit! :D :D ez a legjobb eddig :D (ja és apától kaptam a két kispatkánycsajunk mellé egy törpenyuszi lányt!!! (kisirtam magamnak, és most meglepett vele, irtó puha és aranyos)) akkor nálatok is lesz szivműködés, 11-re meg főleg! :D a ti Emmátok kis fotójával nem tudok betelni, mert irtó édes kis pofija van, ilyesmi ennivalót szeretnék én is :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


ja, és igen, egyedül van...mégse kell ikerbabakocsi, meg két kiságy... viszont lesz falfestés legalább a kiságya fölé, mert irtóra megtetszett, és sokkal barátságosabb lenne a mi egyszerű kisszobánk...
http://www.reklam-dekoracio.hu/dekoracios_festes.php
olyan mint az igazi, és én egy micimackósat néztem ki :D :D még apának is tetszik az ötlet :D (szegénykém, múltkor azon siránkozott, hogy ő papucs, mert mindig az van amit én akarok :lol: :lol: szóval majd engedek neki is néha)

Kép
tünemény
 
 


Köszi az Emma dícséretet!!!! 8)
Jó ez a falfestés, majd meg is mutatom Apának! Egy szobában lesztek a picivel?
Nálunk valszeg a gardróbban lesz a kiságy eleinte, az a mi szobánkból nyílik. A hálóban nem fér el, Emma mellé nem akarjuk (és nem is fér el). Hogy aztán később mi lesz, az majd kialakul menet közben! :roll:

Azért tényleg engedj néha apának is, én is próbálok.... :oops: :roll:

Zsu
svs
 
 


Zsu: október 4-én lesz, a ruhám már rég megvan, elég egyszerű, de épp olyan, amilyet szerettem volna :)

Ezen a linken meg lehet nézni (nem én vagyok a ruciban a képen :lol: )
http://www.viktoriaszalon.hu/bz_enlarge ... 000,-%20Ft.

Nálunk is döntően az van, amit én szeretnék, bár a babaszoba kialakítása csak a költözés után lehetséges. A nevekkel állunk hadilábon, régebben olyan sok tetszett, de most, amikor már élesbe megy a dolog, nagyon nehéz a választás :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi!!! Nagyon szép!!! nekem is az ilyen elállós, hercegnős fazonok tetszenek :D :D

mi úgy döntöttünk nem költözünk, mert újabb hitel lenne, és most inkább maradunk még, meg apának is közel van a munkahely, ha meg költöznénk, akkor újat kéne keresnie.

nálunk két szoba van, egymásból nyilnak, a belső, kisebbik lesz a babaszoba, ennek van felül galériája is, igy ha már növöget, az lesz a kuckója, és csinálunk neki csuszdás 'lejárót' :D :D a nappalit meg szépen lassan a mi hálónkká alakitjuk, az ágy egyébként szombaton lett összerakva, és irtó kényelmes!!! és hatalmas is :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Sajnos mi egyelőre itthon lakunk Anyával és a két öcsémmel, ide semmiképp nem szeretnék szülni. Most az első a lagzi, aztán meglátjuk merre tudunk lépni. Örülnék én akár olyan két szobás kis kuckónak is, mint a tiétek :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tünemény!
Eddig is elkísért minden vizsgálatra, de a váróteremben várt rám. Bár eddig nem is volt nagyon mit nézni. Megkérdezem tőle, hogy szeretne-e bejönni (mert nagyon rosszul viseli az orvosi-kórházi környezetet), és ha igen akkor megkérdezem a dokit a vizsgálat előtt, hogy jöhet-e. Szerintem akar jönni. :lol:

Sildi83!
Megnéztem a ruhát, nagyon szép, és biztos Te is gyönyörű leszel benne. Anno (több mint 4 éve) az én ruhám is hasonló volt. A testvéremnek volt a lagzija két hónapja, ő is babát vár és már igencsak nagy a hasa, de alig-alig látszódott. Ő is eléggé fáradékony volt (most is az), de biztos az izgalom hatására teljesen jól bírta az egész napot, sőt még a táncot is.
tici
 
 


Sziasztok!

Csajok tegnap főztem egy nagy adag husilevest. A fiam ma 3 tányérral evett belőle. Igaz én is zabálom (szó szerint) és már alig van belőle. Nemsoká főzhetem az újabb kondér levest :) Annyira kívánom a husilevest :)

Ettike: hogy vagy? Remélem nem fáj már a pocid! Mit mondott a doki?

Tici: nekem sincs sok tünetem. Kicsit alvósabb vagyok, meg zabálom a levest, meg a cicim fáj, meg néha émelygek, de ez szerintem nem sok tünet.
Miért kell utrót használnod? Volt régen valami problémád a hormonjaiddal?
Nálunk apa a hüvelyi uh-ra is bejöhetett.

Piglet: megvétózom azt, hogy már nem lesznek tünetek. Én a fiammal a 7. héttől voltak hányós tüneteim egészen a 20-n sokadik hétig. Szóval még a 6 hét körül normális, ha nincs ilyen jellegű tünet.

Tünemény: boldog névnapot neked!!!! Szuper, hogy már 5 mm a babó és láttátok a kis lüktető szívét :)

Sildi: gyönyörű ez a ruha!!!! Nekem is ilyen stílus a kedvencem!!! Tuti gyönyörű leszel benne!

Névválasztás: mi a szülőágyon is vitáztunk mi lesz a neve a kölyöknek (Keve és Kende volt a két név amin vitáztunk) :) A szülésznőm már röhögött rajtunk, hogy nincs még nevünk :) A végén mondta a szülésznő, hogy még másnapig meggondolhatjuk, de mire jön az anyakönyvvezető legyünk szívesek a véglegest kitalálni :lol:

Lakás: mi egy panel 4-én lakunk. Eredetileg 2 szobás volt, de mikor Kende született átalakítottuk. A nagyszobát szétválasztottuk és csináltunk egy hálót, és egy gyerekszobát. A régi kisszobából meg egy nappalit. Így Kendének bőven elég volt a szobácskája, de hogy most ketten lesznek, így egy kicsit zsufin leszünk. Én egyből összerakom a két gyereket. Máshogy nem férünk el. Aztán remélem Kende hamar megszokja, hogy a tesóval van együtt.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok.

voltam dokinál.babuval minden ok.már 2 cm-es.
a hasam valószínűleg azért fáj ennyit mert ugyi Patrikot nagyon sokat emelgetem meg cipelem.így most ezerrel pihi,pihi,pihi.
meg írt fel duphaston-t napi 3*1-et.munka kilőve sajna ahogy éreztem.és a szex is.

tünemény:

érdemes elkezdeni már most kenni a hasad,combod,és a melleid is.
hogy a bőrőd előre felkészítsd a nagy nyúlásra.

ja és képzeljétek most hogy sima uh-n voltam alig látszódott a babu.a 4D-n meg olyan szépen látszott mindene.nagy a külömbség az biztos.

és azt mondta az uh-s nő hogy hátrahajló méhem van.én úgy tudom ilyen esetben nehezebebb a teherbe esés,és én még alig 1 hónapja nem szedtem a gyógyit mikor babu beköltözött a pocimba.ugyhogy én tényleg nagyon fogékony vagyok.
a dokival is jót röhögtünk ezen.
és annyira édes volt.nem fogadott el semmit pedig vagy 1 óráig velem foglalkozott.

na eldugolok és megyek feküdni.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok Lányok!

Etti! Nagyon vigyázz most már magadra!!! Ne emelgesd Patrikot, nehéz megállni, biztos, de most inkább pihenj jó sokat, és majd mamáék/apa vigyáz rá! Remélem azért jobban érzed magad!

9hetes 4D-n már jól látható, ahogy mozog?? lehet hogy majd én is elmegyek, mert olyan kis kiváncsi vagyok, és olyan izgi dolog ez a kukucskálás :lol: :lol:

Ma voltam vérvételen, és mindig úgy megdicsérem a nővérkéket/doktornőt (aki veszi a vért), hogy úgy szúrta, hogy nem fájt :lol: :lol: pedig hányszor adtam már vért is, mégis be vagyok tojva a tűtől :lol: :lol:

És köszi a névnapi köszöntőket :D aranyosak vagytok! és nekem is jól jönne egy jó finom húsleves...én is ezeket kivánom, és olyan nagyon jól esik :D apa meg sorra produkálja a terhességi tüneteket :lol: :lol: tegnap nem dolgozott, majdnem egész nap aludt, állandóan az édeset kivánja, megint nálam van fél tábla milka csoki, mert ha megtalálja, megeszi (igy meg legalább ha kér, még örülni is fog neki, hogy nálam van :lol: ), kezd fázós lenni, mert eddig mindig melege volt, most meg állandóan lehúzza rólam a takarót!!! :lol: :lol: :lol: én meg nem kivánom az édeset, sőt! néha nem is akarom hogy adjon puszit, mert érzem rajta a turó rudit :lol:

Megint olyan kis boldog vagyok :D tegnap beszéltük meg apával, hogy októberre megvesszük a kiságyat meg a szoptatós fotelt (irtó kényelmes, a brendonban láttuk, és apa már lefoglalta meccsnézésre is :D ) meg lesz falfestés a kisszobába, igy mikor jönnek a szülők, már látni fogják a babaszobát is :D ez a tervünk :D


névválasztás: ha lány lesz, biztos Luca lesz a neve, ezt már tavaly megbeszéltük :lol: , de ha fiú, akkor tuti viták lesznek, mert eddig Milánoztunk, de nekem inkább a régi magyar nevek tetszenek, amiket mondogatok is apának, de nem barátkozott meg egyikkel se nagyon...Berci is szóba jött sokszor, de ilyenkor morcos, mert már megint elfelejtettem, hogy az oktatóját is igy hivták (3-szor bukott meg a drágám, szóval Berci biztos nem lesz :lol: :lol: )

most megyek reggelizni, szép napot mindenkinek

Kép
tünemény
 
 


Csodás reggelt minden Kismaminak! :D

Etti: örülök, hogy semmi baj, pihenj sokat, az amúgy is csak jót tesz.

Tünemény: Jaaj, de jó Nektek, hogy már októberre lesz kiságyatok! Arra a szoptatós fotelre én is kíváncsi lennék, épp azon tűnődtem valamelyik nap, hogy mindenképp szükség lesz egy olyanra. Lassan becsalom a Páromat a Brendonba, csak nézelődni. No meg akkor kipróbálok egy olyan fotelt is :D
A Luca név nekem is a szívem csücske, de sajnos Apának nem tetszik, most épp a Lili van terítéken, meg a Balázs, de szinte napi szinten változnak :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!

Remélem nem bántok meg senkit, ha néha adok egy-két tanácsot. De nekem ez már a második gyerek, így egy pici tapasztalatom van. (Mint még egy párunknak itt a topicban.)

A Brendon nagyon jó babaáruház, de inkább csak nézelődni. Nézzétek ki mit szeretnétek, mert a legtöbb dolgot máshol olcsóbban meg lehet venni.
A bababútorok nagy része például Faktum, amit az RS Bútorboltban olcsóbban lehet kapni, vagy a Bocskai úti bababoltban, ahol még kedvezményt is adnak.

Babakocsit a Mini Manóban vagy Kikában Budaőrsön, és a gyereküléssel is ez a helyzet.

Szopatatós fotel: Biztos, hogy szükségetek van rá? Ha nem tudtok máshol szoptatni, akkor hajrá, de szerinet drága annyiért. És ha kicsi a lakás, akkor egy csomó plusz helyet foglal.
Én például soha nem használtam.
Vendég
 


Catherine: Jaj, dehogy bántasz meg, sőt, én személy szerint örülök a tapasztaltabbak tanácsainak. A Brendonban mi max. kuponokkal fogunk vásárolni, már ha lesz olyan, amit érdemes megvenni. Az a baj, hogy itt, Egerben, van egy Brendon, meg pár kisebb bababolt, amik általában még drágábbak, meg a Tesco. Pest felé meg nem nagyon megyünk, csak úgy érné meg, ha egyszerre megvennénk ott szinte mindent, de hogy egy-egy darabért felutazzunk, az az útiköltség miatt már drágább, mintha megvesszük itt helyben.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Catherine én is igy vagyok vele, mint Sildi, jó hallani tanácsokat, mit hol érdemes, mert mi is bemegyünk minden bababoltba amit utunk során találunk, és ott is körülnézünk, milyen minőség van, és milyen árak vannak. A kikában is voltunk, de nem sok babakocsi volt kinálatnak, igy a brendonban többet ki tudunk próbálni, mivel még nem vesszük meg, jó ha többet nézelődünk, és összehasonlitgatunk :D az RS bútort mi is megnézzük majd, mik vannak :D

de tudod milyenek a kezdő lelkes kismamik, megvesznek mindent ami a legjobb és a legszebb, vagyis először csak azokat nézegetik, utána meg úgyis arra költik a pénzt amire van :lol:

Kép
tünemény
 
 


Kisvirág_30!
Nekünk elég nehezen jött össze a baba, tavaly novembertől folyamatosan jártam dokihoz. Többek között a hormonjaim sem működtek rendesen. Most is kaptam tüszőérlelő szurikat, és gondolom a biztonság kedvéért kaptam az utrot. Már volt egy inszeminációnk, akkor az inszemináció után 3 nappal már kellett használnom. De utálom, mert aki már használt (nő létére van aki még nem használt???) hüvelykúpot tudja, hogy elég kellemetlen tud lenni (visszafolyik, folyamatosan tisztasági betétet kell használni, ráadásul úgy érzem, hogy annyira krémes, hogy zuhanyzáskor mintha le sem tudnám mosni rendesen). De ez nem panasz, a babáért természetesen mindent!!!

Nem tudom miért, de a gyerekholmi nézegetésre, a vásárlásra meg pláne nem tudom rávenni magam. Úgy érzem, hogy ez annyira korai még. Mintha el sem hinném, hogy terhes vagyok. Gondolom ez a szívhangnál majd változni fog (remélem holnap). És megbeszéltük a férjemmel, hogy ha lesz szívhangja, akkor veszünk egy utónévkönyvet. :) Eddig a Vivien és a Viktória merült fel.
tici
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltunk UH-n anya dokijánál.És nőtt a zsákocska,már 10mm.Pénteken kell mennem az enyémhez,és aztán abbahagyom a csalinkázást. Nekem azt mondta a doki, hogy szerinte 3 hét múlva lehet már hallani szívhangot. Kíváncsi vagyok pénteken mit mond az enyém. Jó lenne már látni a babát a zsákban. Kaptunk tegnap képet is,és bár csak egy kis fekete folt látszik rajta,nekem ez(ő) a világ lehszebb fekete foltja. :oops:
De nem csinált ő se hűvelyi uh-t.Nem tartja annyira biztonságosnak,és ha hasival is lehet látni,akkor nem szívesen alkalmazza.Hát dokija válogatja a dolgot.
Pénteken kérek a dokitól beutalót toxoplazmózis vizsgálatra,mert picit aggódok a kuty miatt.De semmi pénzért meg nem válnék tőle.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Toxoplazmózist nem a cicáktól lehet kapni? Mióta babát várok, hozzá sem merek nyúlni nagymamámék cicusához, ráadásul úgy néz ki, épp most lesznek kiscicái...nem tudom, hogy fogom megállni a nyomorgatást :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Attól leginkább, én is úgy tudom.De a kutya is hazahozhatja, ha mondjuk cicakakit talál és megeszi.Próbálunk rá odafigyelni, de hát én félős vagyok,és jobb megnézetni.Megyünk mi is majd nagyanyósékhoz,ahol a cicák az ágytól kezdve mindenhol alszanak.Előre félek.Enni tutira nem fogok ott egy falatot sem. Már is ciki, hogy hogy védekezzem ezt ki.Nem akarom megbántani ssem őket. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!Én is április elejére várom a harmadik babát,nekem tuti császár mert 2 már volt,eléggé izgulok ez miatt,mert egy éve volt a császárom,szóval nem volt sok idő a regenerálódásra a hegemnek.A cicáktól ne félj,csak az a lényeg ne érintkezz nap mint nap cica kakival,az okozhat toxémiát.Ha oda mész valakihez nyugodtan ehetsz-ihatsz így nem sértődnek meg.Nem lehet semmi bajod mert nem vagy velük rendszeresen.Nálunk is a nagyszülőknél van rendszeresen jártunk oda én nem simogatom,mert nem vagyok cicás de a gyerekeim igen...csak a kézmosás a fontos.Ja ha valaki túl van már három császáron szóljon!Izgulok!Éva
málna05
 
 


sziasztok!jó reggelt!

Aki már volt 4D ultrahangon elmondaná,hogy hol volt?Vannak ilyen centrumok akik erre specializálódtak,bár az ismerőseim azt mondják még csak odébb "érdemes"elmenni.De ott részletesen "át"is nézik a babát,úgy értem megnézik a méreteit meg minden?

Bababútor:hát szerintem is a Brendon írtó drága,oda csak nézelődni érdemes menni.Aztán máshol megvenni.Nálunk is apárom már nagyon be van zsongva,állandóan nézi ababacuccokat és már venne is,alig tudom leállítani,hogy még korai.Főleg,most költözés elött állunk,végre-végre saját házba-úgyhogy egyenlőre még nem is tudok hova tenni semmit.

Én is héten voltam vérvételen,remélem jók lesznek az eredményeim.
Nem vagyok igazán kívános,meg terhességi tünetek is kevésbé.
Pocim nekem is reggelre lemegy,de este meg olyan nagy...Na jó azért már reggel sem tudnám letagadni.Semmi nem jön rám.
Na bocsi ha hosszu voltam, csak sok a meló és nemigazán jutok ide.De olvaslak titeket!Mindenkinek jó babavárást!
Ja,és ti meddig terveztek dolgozni?
l.edit
 
 


Sziasztok Kismamik!

én majd 11-12hét körül megyek 4D-re, tudom, korai, de mi ezzel akarjuk majd bejelenteni a dédiknek meg nagyinak-nagybácsik/néniknek hogy bővül a család...úgy néz ki, oda megyek amit Catherine ajánlott, http://www.4dultrahang.hu/ nekem ez elég közel van, és a praxis 4dről meg hallottam itt rosszakat is... de ezzel is szimpatizálok, mert itt a fórumon szép képeket raktak fel akik náluk jártak: www.4dgenesis.hu . majd meglátom, de úgyis beszámolok milyen volt :D

úgy néz ki a babadolgok még várnak, mert megint jött egy 'muszáj felújitás' és ez kiviszi a pénzt az ablakon, igy várunk, és gyűjtünk :D

ugye a nyuszi nem gond az ilyen toxo izénél?? párom vett egy törpenyuszit, lakásban vagyunk, és remélem ez nem gond...

no dolgozom is egy kicsit, puszi

Kép
tünemény
 
 


Ildi: nagyon szép a ruhád! :) Aztán majd kérünk olyan képet is, amelyiken rajtad van! Nászútra is mentek?

Ettike: Sajnálom, h nem mehetsz dolgozni, meg, hogy a házaséletnek is lőttek, de fő, h a bébi jól van! 2 cm? Már egész babaformájú, nem?

Tünemény: már vérvételen voltál? Jó, h nem viselt meg!
Enyém doki, azt mondta, h októberig semmi kínzás nem várható, csak az UK-k! Mit ne mondjak, nem bánom!
A Luca szép név, nekem is tetszik!

Nem tudjátok, h meddig kell a kiskönyvet kiváltani?

Brendon alapból tényleg nagyon drága, de azért ki lehet fogni nagyon jó akciókat, ha nézgetitek a neten! Én például nem szeretem az olyan boltokat (pl. Bocskai úti Elefáni, Visegrádi utcai Mária), ahol egy csomó mindent ki sem tesznek, és ha színt szeretnél választani, akkor eléd teszik a katalógust. Az azért nem ugyanaz. Persze, lehet, h csak én vagyok túl bogaras. Meg szerintem érdemes azon is elgondolkodni, ha az ilyen „rendes” helyeken nincs gond az esetleges garanciával, míg máshol lehet. Velünk szemetek voltak a Mária bababoltban, többet be sem tesszük oda a lábunkat!

Éva: üdv neked, gratula pocakhoz! Mekkorák, milyen neműek a gyerkőceid?

Lányok, nekem olyan lapos a hasam, h éppen csak nem horpadt. Mondjuk Emmánál a végefelé midnenki olyan 6 hósnak tippelt, nem bánnám, ha most sem lenne óriás pocakom.

Niki: szuper, h minden rendben volt! Sztem most már döntsd el, h kiben bízol és csak ahhoz menj, máskülönben összezavarhatnak! :roll: Párod bent volt veled?

Tünemény: én is úgy gondolom, h a genetikai UH- kat megcsináltatjuk 4D-s helyen, az első ilyen a 11-13. hét lesz, úgyhogy a legjobbkor mész.

Zsu
svs
 
 


Hahóóóóóóóóóóóóóóóóó, van itt valaki? :roll:

Zsu
svs
 
 


Zsu: persze, majd közzé teszek egy pár képet a nagy NAP után :) Nászútra nemigen megyünk, most szombaton indulunk egy hétre Olaszországba, emiatt is izgulok rendesen, de az orvos szerint nem árthat.
Én már a múlt héten kiváltottam a kiskönyvet, hogy meddig kell, azt nem tudom, de gondolom a 12. hét előtt. Nekem a nőgyógyásztól kellett vinnem egy leletet, amin rajta volt, hogy élő embriót láttunk :) Jaaaaj, alig várom, hogy újra láthassam a bent ficánkoló emberkét. 15-én megyünk legközelebb ultrahangra, a rá követő héten pedig jönnek a 12 hetes vizsgálatok. Majd én is nagyon szeretnék 4D-set, de szerintem majd csak később. Minden esetre már a következő normál uh-ról is kérek képet :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok Csajocskák!

megy a hasam rendesen...mondjuk jobb mintha nem tudnék, mert azzal is szenvedek (szinte gyerekkorom óta), de itt az irodában elég kellemetlen...ettem ma szilvát...lehet hogy ez az oka...majd még kitapasztalom :D

Zsu én a kiskönyvet most pénteken fogom megkapni a védőnőtől. Nekem is olyan leletem van amin az élő embrió info van, ezt kell majd vinni.

Bárki bármit mond, kinéztem a babakocsinkat...ma is láttam egyet a west endbe, az ebédidőmben, meg is kérdeztem a tapasztalataikat, és meg vagyok elégedve...Stokke explory a favorit, a másik egy másik brendonos, a nevét elfelejtettem, de mózessel, hordozóval meg üléssel ez is majdnem ugyanannyi 225körül van...lehet hogy lehetne a pénzt másra is költeni, de ha már nem járok el sehova, nem költök magamra, akkor legalább egy jó babakocsira ruházzak be...lehet hogy szivok vele, de most nagyon erre hajlok...és a főnököm olyan, hogy biztos ad majd valami 'segitséget', igy ez jó lesz majd kipótolni a hozzávaló részt :) bármi lesz is, akkor is kijön a 150-200as összeg...


mennem kell, hivott a főnök, és igy is lesznek ezután vélemények, de szivesen hallgatom, mert lehet hogy meg tudtok győzni :D
puszi
Era

Kép
tünemény
 
 


ja, és most már háromszor voltunk együtt apával...először nem mertük, meg nekem se volt semmi gondolatom rá, azután 2napra rá megint...most megint 2napra rá, de úgy hogy reggel már ment volna munkába, puszilgatott és mondta hogy majd este milyen jó lesz...mondtam neki hogy nekem nem este kell, hanem most...hát kicsit adta ő a morcit, hogy elkésik a munkából, de azért csak levette a cipőjét (is) :lol: 4perc és már szaladt is :lol: :lol: :lol: mondta h legalább tud ő ilyen gyorsat is :lol:

Kép
tünemény
 
 


Nekem a hagyományos babakocsik tetszenek, mi egy Pierre Cardint néztünk ki, valami 30ért, szerintem az lesz. Mivel nem téli lesz a babó, a mózest nem tartjuk szükségesnek, a lényeg, hogy vízszintesig dönthető legyen a háttámla. Azt hiszem babakocsik terén elég konzervatív az ízlésem, de nekem a 3 kerekűek sem tetszenek.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tünemény: na ezzel én is így vagyok, nekem mindig akkor és azonnal kell, amikor jön az ihlet :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tünemény!

A Stokke valóban az egyik legdrágább babakocsi, de vannak nagyon előnyös tulajdonságai.
Én tutira csak akkor venném meg ennyiért, ha semmi másra nem kellene azt a pénzt költeni.
Ráadásul mi Beninek vettünk anno egy Peg Perego Pliko P3 Completto-t. Akkor volt 150 ezer körül mindennel együtt. Most a húgomék használják. És én nem is szeretném visszakérni, de a férjem nem akar újat venni. Ez még nagy csata lesz.

Sildi!

Ki fog zenélni nálatok a nagy napon? Csak nem Barta Zsolték? Mert akkor már nagyon hasonlítana az esküvőnk, viszont tuti jó buli lenne. :D
Képeket kérünk majd mindenféleképpen!

Zsu!

A Bocskai úti azért tud olcsóbb lenni, mert kisebb helyen vannak, és nem tesznek ki mindent. De máshol meg tudod nézni, és ott olcsóbban megvenni. A garanciával pedig ott biztosan nincs gond.
Gyerekcuccok egyébként csak a budaőrsi Kikában vannak nagy számmal. Mi azóta nézünk be oda mindig, amióta megvettük Beni második gyerekülését. Karácsony előtt már nem volt kedvünk ezért is mászkálni. Az inerneten végignéztem, és az általam ismert boltok közül a Mini Manóban volt a legolcsóbb. Ráadásul ott volt a főnök, így alkudni is lehetett.
Két nappal később valamiért be kellett ugranunk a Kikába, és akkor láttam megdöbbenve, hogy ugyanaz a biztonsági ülés akciós. 15 ezerrel volt olcsóbb, mint a mi kialkudott árunk.
Azóta nem hagyjuk ki a Kikát sem.
Vendég
 


Sildi!

Mózes azért jó, mert a legtöbb ygerek 5-6 hónapos koráig ( amiénk 3 hónapig) nagyon jól tud aludni benne bárhol. Ha valahova elmentek vendégségbe, akkor nem kell azon gondolkozni, hogy hova tedd le aludni.
Ráadásul nálunk az első két hétben abban aludt a hálószobánkban. Nappal pedig vittem magammal a nappaliba. mindeig ott lehett ahol én voltam és nem kellett felébresztenem sem.

Egy dologra viszont senkinek nem ajánlom a mózest. A kocsiba bekötni. Akárhogy is írják, hogy alkalmas rá, ez nem igaz. Csak nézzetek meg egy tesztvideót, hogyan viselkedik ütközésnél. Épeszű ember nem rakná bele.
Vendég
 


Olaszország szép lehet, biztos jó is lesz nagyon! Tényleg nincs miért aggódnod, érezzétek jól magatokat! Azért semmi drog, pia, cigi....... :lol: :wink:

Stokke babakocsit nem ismerem (jó kis ára van :shock: ), de biztos szuper, én valszeg most PP Plikot vagy PP Unot vennék! Azért gondoljátok át jól, még ráértek. Pl. fontos lehet a súlya is, minél könnyebb, annál könnyebb vele navigálni, az emelésről nem is beszélve. Meg az, h az autóba hogyan fér be. :!:
Pierre C- k is jók.
Nekünk Bergon volt, tulajdonképpen mindent tud, strapabíró és nem drága, de elég nagy, kisebb boltba nehezen tudtam vásárolni vele. Most nem venném meg, de mivel az van, azt fogjuk használni. Utána meg tesó megkapja Emma mostaniát, PP Aria- ez nagyon szuper, könnyű, kényelmes, imádom!

Nekünk is jó esténk volt Apával, utána jól is aludtunk..... 8)

Zsu
svs
 
 


Jaj, kösz a kiskönyves infokat. A védőnőm elmegy 1 hónap szabira, előtte kéne mennem hozzá. Majd kérek jövő héten papírt a dokitól!

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Tegnap elég vacakul voltam, nem is tudtam jönni. Egész nap feküdtem volna, ha a kicsi fiam hagyott volna. Ma már jobban vagyok. Délelőtt voltam a tb-be, bankba, postán szóval ügyintéztem :) Most apa elvitte a kölyköt, én meg főzök, meg netezek :)

Ettike: örülök, hogy minden ok volt a dokinál. Hát sajna Patrikot meg kell győznöd, hogy anya nem emelheti.

Tünemény: apa kívánós :lol: jó fej. Milyen az a kocsi amit kinéztél? Tegyél fel linket. Bár én sajna nem engedhetek meg magamnak ilyen drága kocsit és mást sem :(

Tici: értem akkor miért kell az utró. És nem kaphatnál helyette duphastont? Azt nem kell dugdosni, szájon át bevehető és ugyanaz, mint az utró. Sajna én is ismerem ezeket a tüszőrepi szurikat, meg hormoncuccokat. :( Nektek spontán babóca lett, vagy inszem?

Kutyafüle: a toxoplazmózist a cicák és a nyers húsfélék terjesztik. A kutyák tudtommal nem. De azért kérdezd meg a dokid.

Edit: én annó a budán a praxis rendelőben voltam. Nagyon elégedett voltam velük.

Zsu: Érdekes amit a Mária nagykerről írsz. Velünk annyira rendesek voltak, mikor autósülést vettünk. Még a raktárba is bevitt a fickó és kicsomagolta az összes színválasztékot és mindent alaposan elmondott. Lehet valami hülye eladót fogtatok ki.
Ha jól emlékszem a 12. hét előtt kell a kiskönyvet a védőlánytól kérni.

Szoptatós fotel: hát az én véleményem az, hogy felesleges bútordarab. Akinek első baba lesz, az még nem is tudja milyen pózba fog szoptatni. Valaki pl. csak fekve tud és akkor mit kezdesz a fotellal? Szerintem egy szoptatós párnával többre mentek. Azt tudjátok már most terhesség alatt is használni, meg szopikor, meg a babát is bele tudjátok ültetni. ;) És olcsóbb is. De nem akarok senkit lebeszélni semmiről. Mindenki azt vesz amit akar, csak egy tipp….

Bababútor: szerintem is jó a faktum bútorok (RS-be). ;) Nekünk olyan a kiságy és fele áron van, mint a brendon. De ott van a Kika is, meg a Kenguru goldok is. Meg nézelődjetek a neten van ezerféle nagyker is.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


JAJJJJ de drágák vagytok!!! köszi a sok tanácsot, most látom, hogy óbudán van egy kengurus üzlet, mi meg pont mellette a praktikerbe voltunk tegnapelőtt...majd legközelebb elcsábitom apát oda is

csak jöjjünk már egyszer rendbe a felújitás után :evil: :evil:

holnap szabin leszek, és most meg túlórázhatok a sok rámrakott munka miatt...szép, pedig csak egyetlen napot akartam...ez van...méghogy a könyvelés nem veszélyes munka...lehet hogy nem, inkább őrült stresszes és túlórás!!!

na folytatom a havizárást, puszi mindenkinek


ja és a stokke linkje:
http://www.stokke-stroller.com/hu-hu/st ... oller.aspx

Kép
tünemény
 
 


Nagyon jó ez a Stokke, csak iszonyatosan nagy összecsukva. Főleg ha egy esernyőre csukható Peg Peregoval hasonlítjuk össze. És a súlya is nagyobb.

Az összecsukott méret nagyon fontos, mert mi ha csak egy hétvégére megyünk valahova, akkor kell a babának egy csomó ruha, pelenka, hordozható ágy, babakocsi. Ruhák nekünk, és akkor még ott az elsőszülött gyerek cuccai. Ez csak egy kombiba fér el, vagy egy órási csomagterű autóba. Pedig a miénk sem kicsi.
Vendég
 


Sziasztok!


én elég ritkán tudok ide ülni mert a fiam(Etele)1éves most indúlt el a lányom(Málna)3éves és elég aktív szóval lekötnek,és ha ez nem lenne még elég nemrég vettünk egy házat és azt újítjuk folyamatosan ami így hogy benne lakunk és gyerekek vannak elég macerás.Mindegy.Babakocsit mi az elején a testvérkocsinkat használjuk,mert még az Eti sem lesz nagy ez egymás előtti kocsi,jó,mert jól lehet vele közlekedni.Egy ABC Design tandem Light.Én nagyon szerettem,de van egy egyes babakocsink is az három kerekű,de nekem tetszik,most azt használjuk.
málna05
 
 


hogy lesz a nevetek alatt kép?
málna05
 
 


Málna: ha bemész a profilodba akkor ott az Avatar feltöltésnél tudsz képet betenni, de az avatar max mérete 80x80 pixel és nem lehet nagyobb, mint 10 KByte. ;)
Szép neveket választottatok a gyerkőcöknek. A kis pocakbébinek már van neve?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Szia Kisvirág!Ha a fiam lány lett volna Bodza lett volna,így ez adott most,ha fiú gőzöm sincs.Nem szeretem a külföldi neveket és a gyakori neveket.A Málna pl. most megy oviba és mindenki elsőre megjegyzi a nevét,nincs még egy ilyen nevű így nem kell a megkülönböztetésen gondolkozni az óvónőknek. Nálatok?
málna05
 
 


Málna!

Nagyon jók a neveitek!
A Bodza nekem is tetszik. :D
Mi viszont direkt olyan neveket adunk majd, ami külföldön is létezik. Ha véletlenül majd kint akar tanulni vagy dolgozni, ne okozzon gondot.

Eddig csak lánynevekben gondolkoztunk. A Zoé volt a befutó, de mostanában olyan sok van belőle. Éppen ezért vetettük el a Jázmint és a Szonját is. Nekem még a Rebeka és a Tamara is tetszik, de azokkal Apa nincs kibékülve. Emma pedig egy barátom kislánya lett, aki nemrég született.
Szerintem nagyon nehéz választani, és a következő hónapokban úgyis változik a helyzet.
Vendég
 


sziasztok.

csak gyors bekukk.

babakocsinak én ezeket néztem ki.valószinű ezekközül választunk majd.csak előtte élőben is megnézem.
a P.P. a nagyon nagyon kedvenc.

Peg Perego Babakocsi GT-3 Completo Moka :
Kép

ABC Design Babakocsi 3 Tec 2008 Coral Blue
Kép

I'coo Babakocsi Targo Country Olive Mars Attac
Kép

én amúgy is imádom a 3 kerekű kocsikat.sokkal könyebb vele közlekedni szűk helyen mert az első kerék valószínüleg elfér és csak a hátsókat kell centire figyelni így nem kell előre hajolni hogy most elféreke vagy sem.
meg (én legalábbis)a bolti ajtókat is a kerékkel nyitom.így nem kell forgatni a kocsit.
de persze "izlések és pofonok" szokták mondani.
nekem a súly sem számít mert felhozni semmiképp nem tudom így a kocsi lenn marad a tárolóban.

nekem ez a stokke nem jön be.láttam már én is élőben babával de valahogy olyan..........szerintem hülyén néz ki na.
meg az a szegény kislány olyan mereven feküdt benne,mint egy kötözött sonka.sok kocsit elrontanak azzal hogy olyan keskeny az ülése hogy télen a mi esetünkben 8 hónap körüli babák már nem férnek bele kényelmesen beöltöztetve.

de ez is csak egy vélemény.én a nagy robosztus babakocsikat szeretem.inkább nem megyek be egy boltba de a gyereknek kényelmes legyen.

Kép
Kép
ettike
 
 


Persze a babakocsi is ízléstől és igényektől függ, mindenkinek másik jön be!

A Bodza nagyon jó, meg a Szonja is!
Talán túl sok név közül lehet már választani, ezért is olyan nehéz! Mi olyat igyekszünk/ igyekeztünk, ami nem tucatnév, de külföldön is érthető, de azért nem külföldi hangzású! Ezt jól megmondtam! :oops:
Mondjuk most némileg ellentmondok majd magamnak, mert ha ez a bébi fiú, akkor Barnabás lesz, külföldön ez nem az igazi, de mindketten odavagyunk érte. Lánynevünk nincsen, Zita lenne,de pont aznapra vagyok kiírva, szal az kiesett!

Zsu
svs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: