Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Boginak hőemelkedése van, most alszik, pedig most evett volna gyümit.
A dokink szabin van, másikhoz nem szeretném nagyon vinni, de ha muszáj...
plussz köhög, tüsszög...
gondolom tőlem kapta el...
mikor vigyem dokihoz, ha már láza is van?

később olvasok és reagálok...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem: Sajnálom, hogy beteg Bogi. :( Sztem figyelgessed, de én már most elvinném orvoshoz. Jobbulást mindkettőtöknek!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Ollem: Nagyon ügyi bogi! Figyeld nagyon a lázát és ha fentebb megy, akkor vidd el feltétlenül. Szerintem adjál neki citromot, abba sok a C-vitamin.

Lekri: Sajnálom és tudom, mit érzel. :( Nekem a héten ment el tejesen, két napja nem szoptatom!

Bambi: Azta! Dani nagyon ügyi és aranyos lehet. Már nálunk is kezdődik a fejre húzásos dolog. Tényleg gyorsan telik az idő, sajnos!
Ati széklete most zöldes, inkább híg. Volt régebben szó a zöld kakiról, de nincs időm visszaolvasni, így reménykedek hogy lassan jobb lesz.

Celesztina:
Tök jó, hogy elég a tejed!!! Csak így tovább. Waw, mekkora baba Julinka!
:shock:

Edina


Kép
medina83
 
 

 
 

Sziasztok!

Iwiw: Tuti azért lett törölve, mert nem alakult át clubbá. Nem kell mindjárt bosszút sejteni mögötte :)

Ercsi, persze, dönthetőbe ülhet most is, bár ha nem párnázott, elképzelhető hogy el fog dűlni, mint Liza teszi a sportkocsinkban...annak tök merev a háttámlája, nem süllyed bele, így még mindig elborul. A mózes meg már kicsi :( De nem baj, úgyis hordozom 90%-ban :)

Ha engem kérdezel, mindenképp fa járóka. Jobban bele tud kapaszkodni is, ha bűvészkedni akar, és jobb kinézn iis belőle. Csak próbáld ki, 10 percen keresztül nézz át rajta... katasztrófa. És már fajárókából is van olyan ami összecsukható.

Keksz: Nekünk jó, sőt jobb mint valaha. De meg kell mondanom, rám jó hatással vannak a szülések :) MInden szülésem óta jobb, érzékenyebb lettem vagy mi
:oops: :oops: :oops:

Egyedül a méhszájam szokott fájni néha, azt meg is szeretném nézetni, nehogy vmi méhszájseb legyen...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


ollem Nagyon tündéri Bogika! 38-től hőemelkedés?jobbulást!

[color=olive]Köszi a bókokat a Picúrra ,Szössz eddig senki nem mondta h rám hasonlít mindenki az apját mondja és anyukámat.[/color]

[b]Medina
Még csak anyatejet evett eért nem próbálok barackot meg nincs székelési ingere az a baj!

Köszi mindenkinek a bókokat ,neked is Lituka!

Jezsek Marci nagyon stramm kiskölyök látszik h jó izmos!
Ma főztem tojást 45 percig!
Celesztina szépen ül Julinka

Jövőhéttől megyünk babamasszázsra már alig várom!

Ma meg lesz már egy angol idegenvezetésem ez az első mostanában mondjuk az utolsót máj.11-én tartottam.


Ja figyelmetekbe ajánlom Gyulát,mert nagyon szép a város és a fürdő érdemes amíg jó idő van akár egy hétvégre is lejönni. :lol:
Kép Kép

Gáz,ha leülök a gép elé eltelik egy óra utaána meg írtó lelkiismeretfurdalásom van h ellógtam az időt a feladatok elől.

Ja én a babaúszásról pont a Kismamábasn olvastam +,- dolgot is. :roll:

a baba magazin e havi számához Hipp tejpép van ajándékba!

Persze barátnőm rögtön mondta h azt csak 1 éves kortól lehet adni ,ha nem hypoallergén. Mondjuk ehhez nem értek .[/b]

Kép
kritta
 
 


Bambikám, mivel ma megyünk csempét nézni gyorsan monddd meg mi a baj a Zalakerámiával. Nem ragaszkodom ám én ahhoz, csak drapp színűt és mattot és nagyobb darabokat és gyönyörűt szeretnék :))))))))))))) várom, ha van ötleted.

köszi a köszöntést:)

Marcinak van ám csaja már, még meg sem született, ellenben a gyönyörűséges Kővágóörsön van ingatlanja:)most bocs, hogy csak Bambinak, kicsit elúsztam, rohanok melózni...

lolka_zs
 
 


sziaszt


na sajna a babauszinak annyi:(
voltunk szemészeten, mert apró pöttyök vannak másfél hete a szeme alatt. Állítólag valami speckó ekcéma, kaptunk rá krémet és vagy elmúlik tőle vagy nem. De az uszi nem tesz jót neki.

m

Kép
marjan78
 
 


Merjan sajnálom, hogy nem jött össze az uszi.
Kritta köszi a bókot :-)
Zsuzsofi a mózes már nekünk is kicsi, de még nem próbáltam bele a gyerekülésbe, csak tegnap meg ma adtam enni benne neki, de valahogy úgy össze van benne nyomorogva. Nem is szereti. Nem tudom a kocsiba mi a fenébe fogjuk rakni, de meg kéne már próbálni. Az a baj, hogy ennek a rohadt autónak ferde az ülése. A háttámla fele van bedöntve, ez azt jelenti, hogy ha berákom a gyerekülést az egy kicsit előrébb döl, mint kéne. Ha meg talppal együtt rakjuk be, annyira megdöl, hogy szinte egyenesen ül benne a gyerek. :( Rakok majd képet, hogy hogy néz ki a gyerekülésbe. Lehet, hog kicsi neki? :shock: :(
Ollem jobbulást mind a kettőtöknek! Én figyelném, és ha holnap sem lesz jobban, elvinném a dokihoz. De lehet, hogyestére egy kúp jót tenne.
Celesztina száp baba Julinka. Hát ő sem egy csöppség :D

Kép
marcianya
 
 


Én már alig várom az úszást, csak nem tudom, időbe hogy fogom megoldani. 5-kor kezdődik, háromnegyedre kell ott lenni. Ezzel csak annyi a gond, hogy végre van a Marcinak egy jó kis napirendje, és állt. 5-kor eszik. :? Elötte meg jó nagyokat szokott aludni. De most legkésöbb 4-kor meg kéne etetnem, hogy ne rögtön evés után menjen a vízbe. Még a születése utáni első hetekbe volt egyszer, hogy kb negyed órával az evés után fürdettem, és nem kis mennyiségű kaja jött vissza.
Na mindegy, majd megoldjuk valahogy.
Ma megint csak 30gr barackot evett, és kérte a tápit.
Azt nem tudom még, ha uzsira adok gyümi levet, azt a tápszer elött, vagy után adjam? És mannyit?

Kép
marcianya
 
 


Marcianya, ha nagyon ferde az ülés (a mienk is az az autóba, de nem olyan vészes) akkor a mélyebb része alá (ami a háttámla felé esik, tegyél egy összetekert türölközőt. Ezzel feljebb tudod emelni, biztonsági szempontból meg nincs jelentősége (hacsak nem izofixes az ülés)

A hordozóval nekünk nincs gondunk, abban jól ül Liza, a babakocsi sportrészét nem tudom használni még. Csak úgy tudnám, ha kétoldalt kipáárnáznám, de ahhoz még meleg van, megsülne sztem. De mindegy, mondom, mert nagyon ritkán veszem elő a babakocsit.


Én úgy döntöttem nem viszem Lizát úszni. Nincs rá pénzünk. Bence úszása 7000 Ft, mellé nem futja még 10e :( Így itthon úsztatom a kádban, meg ha megyek úszni, és apa tud velem jönni, akkor lesz medencében is.

Pedig olyan jó fürdőrucijai vannak :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Mary: lehet, nálunk túl lazák, de ha nincs magas láza akkor majdhogynem be sem engedik a gyereket a dokihoz. Min. 38'C -de mi is visszuük ha nincs ekkor aláza akkor is, max azt mondjuk, volt ilyen magas is.

Medina: ja, jóóó nagy :lol: Lau ruháit hordja részben

Kritta: hova mentek babamasszázsra? Minap láttam, hogy közelünkben is indul egy ilyen tanfolyam, gondolkodtam rajta... Jó idegenvezetést! Azért fura lehe ennyi időn után újra, nem?

MArjan: sajnálom a pöttyöket, ilyenről még nem is hallottam, akkor sajnálom a babauszit is. Vmi más kettőtöknek? Olyan zenebölcsi vagy baba-mama torna vagy babamasszázs?

Marcianya: :) megnéztem minap és Lau majdnem annyi kiló volt mikor kinőtte a gyerekülését mint most Marci lehet kb. Nekünk olyan gracos hordozós van. Mi is számítunk rá, hogy hamar venni kell újat. Tápszer-gyümiléről nincs ötletem, tápszereket nem ismerem így nem tudom előtte jobb vagy utána. Ha tippelnem kéne utánára mondanám, legalábbis Julinka a tejpéptől mndig megszomjazott, de a táp azért más... Ez az uszi-napirend dolog kicsit azért dühítő lehet hogy pont akkor van :roll: drukk, hogy akkor könnyen átálljon a 4 órai kajára!

nos, én sem hagyhatom ki a tesó-összehasonlítós fotóduót:
Kép Kép
szerintem nagyon hasonlítanak -és magyarázat végett: egyik képen Lau van 4 hósan másikon Julinka nemrég fotóztam

Kép Kép
celesztina
 
 


Zsuzsófi, köszi a tanácsot, ki fogom próbálni. Nem izofixes az ülés.
A sportkocsit én pont ma akarom összerakni, mert képtelen vagyok már a mózeskosárba lecipelni ( 2. emelet ) a gyereket. Megszakadok olyan nehéz! Úgyhogy összerakjuk, és úgy rakjuk le a babakocsi tárolóba. Megnéztem,és azt írja 3 hónapos kortol lehet használni. Sajna én nem tudom hordozni, mert utálja. Már 2 féle kengurut is vettünk, és nem bírja. Mondjuk kézbe sem szeret lenni.

Kép
marcianya
 
 


Celesztina tényleg nagyon hasonlítanak. Milyen szép volt Lau is kicsinek (is)! A gyerekülésbe csak az bosszant, hogy eddig kb 1-szer sem ült benne, csak tegnap meg ma, amikor ebbe próbáltam etetni.

Kép
marcianya
 
 


hát izé ahogy látom így egymás mellett a két képert sikerült olyanokat feltennem amik nem igazán érzékeltetik a hasonlóságot :roll:

Marcianyu: akkor azért mégsem bénáztam el a fotókat :) sajnálom a gyerekülést :? mi a babakocsival járunk hasonlóan, kicsit dühít, de vigasztal, hogy ha majd eladjuk az árából szép babaholmikat tudunk venni (remélem, hogy arra megy el és nem a vízóra cseréjére -msot egy csomó tárgy bekrepálni készül itthon :x )

Kép Kép
celesztina
 
 


sziasztok

Medina
sajnálom:( hát mi még tudok szopizni de van,hogy kell pótolni.bár ma még csak 1x kellett.

képzeljétek
este fél7kor Kiksi kapott 160ml anyatejet.utánna mentünk fürdeni mert fáradt volt.fürdés után még 120ml tápszert evett.ez ugye 280ml.én naiv azt hittem,hogy legalább hajnalig nem is kel.1.10kor felkelt és éhes volt.hiába probáltam a cumit nem kellett neki.10percig evett mind2 cicit oda adtam neki.utána 4.50kor kelt és 6.40kor.

Ollem
jobbulást neketek :( :(
Celesztina
szerintem hasonlitanak a lányok.:)bár Julinka picit nagyobb:):)

Kép Kristóf

Kép Levi

szerintem ők nem nagyon hasonlitanak.bár mindenki más szerint le se tagadhatnák,hogy tesok
Vendég
 


Lekri van étvágy a gyerkőcnek! Van bennük is hasonlóság. Édes mind a kettő.
Velem megint kiszútr a gyerek. Kéne főznön a vacsit, de nem akartam nekiallni, amíg nem ébredt föl és nem etettem meg. Fél 11-kor evett, fél délbe elaludt, és még alszik. Mostanába ráállt a 4 óránkénti evésre. Most már végképp nem tudom, mi legyen a babauszival. Na mindegy, majd szombaton kiderül. Jó ez a barack téma. Még ha nem is eszik őrült mennyiségeket, de jó nagyoka alszik (tőle? ).
Celesztina nem csak az a baj, hogy kinöte a gyerekülést, hanem az, hogy akkor mibe rakom? Hétvégén egy csomót kipróbáltunk, és mivel még nem tud ülni, viszont nagy, hát nem is tudom...

Kép
marcianya
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 11:14-kor.

Kép
marcianya
 
 


Voltunk Bogival dokinál. elvittem, biztos ami biztos. Legalább megnyugodtunk, hogy semmi komoly, figyelni kell a lázát, ha 38 fölött lesz, akkor lázcsillapitó plussz pénteken vissza vinni, ha gond van. Inkább elvittem, jobb ha látja orvos, mert tudjátok hétfőn sebészeten is voltunk, attól is lehet bármi....
még nem olvastam vissza, szerintem megyek szundizok egyet, elég rosszul aludtam éjjel. hajnali négytől meg Bogi nyüglődött, óránként , fél óránként, aztán tiz percenként ébredt, cumi, itatás, alvás....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Marjan, sajnálom az ekcémát. :( Remélem elmúlik a krémtől.

Ollem, jobbulást Boginak. Elvitted végül orvoshoz?

Tegnap végigfutottam miket írtatok és gyönyörű babaképeket láttam. Sajnos a mai napunk sem sokkal jpbb, mint a tegnapi, csak picivel... A tegnapi napot "végigfogzottuk", folyamatosan nyűglődött, nyöszörgött, sírt, dörgölte mindenbe az alsó ínyét, egész nap f.sott (na jó nem, csak háromszor, de ahhoz képest hogy ő egyszer szokott egy nap és ennyire nem hígat, sok).

Megyek mert Apu hajt hogy csináljak már tiramisut... ezek a pasik 8)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Na, mostanra kezdem kicsit utolérni magam, de még mindig eléggé el vagyok havazva...
Muszáj dolgoznom egy kicsit, mert jövő héten audit lesz a munkahelyemen és be kell segítenem, mivel nem vettek fel helyettem senkit. A munkáim nagy részét megcsináltam előre február-márciusban, de azért még mostanra is maradt jócskán!
Még jó, hogy ezeket meg lehet itthonról is csinálni, bár ami máskor kb. 2 óra alatt megvan az Beni mellett most olyan 5-6 órás elfoglaltság... :roll:
Ráadásul ami még nagy szívás, hogy elromlott a kocsinkban a szervo, szerelőhöz kell venni... hát, mit mondjak, ez sem hiányzott most... :( :( :(

Egyébként jól vagyunk, Beninek most már egész jó napirendje van, 5x eszik és 2x 1-1,5 órát alszik egy nap; a köztes időben meg a játszószőnyegén és a pihenőszékében egész jól elszórakoztatja magát. Este 7 körül kezd fáradni kicsit, akkor foglalkozni kell vele, de fél 8 körül már úgyis készülödünk a fürdésre, masszírozom, tornászunk, pancsol, eszik, aztán fél 9 körül alszik is!

Lekri: húú, nem semmi mennyiséget eszik Kristóf, nem lehet valami kellemes ennyiszer kelni és nem bírnám... :shock: :shock: :shock: És szerintem hasonlítanak! :D Ahogyan Julinka és Lau is, bár tény, hogy Julinka jobb husiban van... :D :D :D

Babaúszás: asszem mi se megyünk, mert árban az férne bele, amit Emi mondott, viszont az szombatonként van és az meg nekünk nem jó... :( :( :(

Marjan: sajnálom a pöttyöket, remélem azért hamarosan elmúlnak!

Ollem: jobbulást Boginak! Én holnap elvinném dokihoz, ha nem múlna el a hőemelkedése,vagy egyből, ha magasabb lenne a láza... :roll:

Ercsi: köszönöm a meghívót! Fel is tettem Beni születéstörténetét a blogra. :D

Bambi: "Most nagyon jó. Megállítanám az időt."
Ezzel én is így vagyok. Mindig azt mondom, hogy de jó lenne, ha mindig ilyen pici maradna! :wink:

Dobok egy képet is, de a félreértések elkerülése végett, nem vagyunk bayern szurkolók, csak Beni keresztapuja az, az ő kedvéért készült a fotó... :wink:

Kép

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Reggeli
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 11:14-kor.

Kép
marcianya
 
 


Celesztina: Igenis látszik a hasonlóság!

Kritta: Jó idegen vezetést majd! És biztos jó lesz a babamasszázs is.

Lekri: Szerintem a tieid is nagyon hasonlítanak.

Marcianya: Szerintem azért mehettek uszira. A mozgáskoordináió miatt nagyon jó. Én biztos viszem majd, csak még nem tudom, hogy a Camponába, vagy az Oázisba Miklóson.

Edina


Kép
medina83
 
 


Marcianyu: nem is értem..nem te választhattad az időpontot??? nekünk pont a kaja alvás stb miatt megadtak 6 időpontot...déltől 2ig félóránként..amelyik nekünk a legjobb arra vigyük a picurt..igy mi 2re járunk :) nagyon bababarát uszioktatás pedig nem is fővárosi..

Zsu: olyan drága a uszitok?? nálunk 1400 Ft/alkalom igy havonta 5200 ftból megúszom.

én ahová szívem szerint vinném de nincs rá keretem az a gekko készségfejlesztő...lehet butusnak tartotok érte de bizony ha anyagilag ugy állnék vinném...de sajnos havi 20 000 Ftom nincs rá :(

Kritta: a néni akinek a házát megvettük pont Gyulára költözik :) nagyon szép város :D

Celesztina: sztem is hasonlítanak :) az én fiam kiköpött bátyám :D

Lekri: biztos azért nem mert Kristóf is olyan kis Michelin baba mint legtöbbünké :)

Mariann: jobbulást nektek :(

Beni nagyon édes ZorroCsalád :D
Vendég
 


Litu: Nálunk minimum 1500 Ft/alkalom. Ez már nagyon jónak számít. Most kérdeztem az Oázist, ott 2900 Ft/alkalom, ha jól tudom a Camponás meg 6000 Ft/4 alkalom. Így lehet, hogy marad a Campona, pedig az Oázis kb 5 percre van.
Az az igazság, hogy a Camponához rá kell hajtanom a 0-ásra és azt kifejezetten utálom, na de ez van.

Edina


Kép
medina83
 
 


Ja, és most olvastam én is a Gekko-ról. Vinném én is. Dehát nincs "kedvem"... :?

Edina


Kép
medina83
 
 


Lituka:)

Kristóf annyira nem Michelin baba(ha jól gondolom azt jelenti,hogy telt,ugye?)csak azon a képen.amugy nem annyira.6200g és 62cm:) Kép Kép

na igy elnézve a képeket tényleg az:):)csak nekem ő Levi után "vékonynak" tünik :lol: :lol: Levi ilyenkor már ütötte a 7,5kg-t és cmre hasonló volt :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Pénteken indulunk kora reggel Cserkeszőlőre.már alig várom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
igaz vasárnap már este jövünk haza.
Vendég
 


Zorroné
Beninek jól áll a "tölcsér" a buksiján :D :D :D

Szőlő
ilyen rágokát nem probáltad?azt a hüthetőset?
Vendég
 


Lolka,
felhívtam a barátnőmet (ő ott dolgozott), azt mondta, hogy nyugodtan vedd meg, mert 2-3 éve nagyot javult a minősége. (Nekem még előtte húzták le...) Csak kérdezz rá a szállitási határidőre (ha nincs raktáron annyi amennyi kell), mert azzal szoktak csúszni.

Betegeknek jobbulást!

Kép
1bambi
 
 


Gekko?
miért vinnétek??? (őszintén érdekel)
Én nagyon nagy túlzásnak tartom az ár-óra arányt.
Nem tudom, hogy miket csinálhatnak, kiváncsi lennék.
na meg heti 1 v. 2 óra nem kevés? Oké, biztos otthon is lehet csinálni a feladatokat, de akkor is...
na, mi benne a jó? (lusta vagyok az interneten megnézni, gondoltam, hátha Ti röviden, tömören)

Nagyon helyesek a bébik. Kristófnak milyen kék a szeme :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Beni meg tiszta anyja szerintem. Celesztinának meg jó tápláló a tejcije :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi
 
 


Lekri,

én is voltam így, hogy fejtem, de nem jöt sak 30-40 ml 2 ciciből. De aztán visszajött a tejcsi megint. De nem lehet, hogy nem sikerül a mellszívóval kiváltanod a tejleadási reflexet? Mert én este lefejem és üvegből adom neki kiegészítve tápszerrel és eltart egy ideig, mire megindul a tejcsi, addig meg csak egy kicsi nagy szenvedés árán.

Képzeljétek Alma elaludt 1-kor és még mindig alszik. Átálltuk teljesen a 4 óránkénti evésre. Igaz 3-kor kellett volna egyen. Kiváncsi vagyok mikor kel fel. Éjjel megint felsírt fél 1-kor, de cumival visszaaludt és csak 3/4 4-kor szopizott.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Lituka
1400???!!! :shock: , nálink 2600, és csak egy időpont van szombaton 5-6-ig. Én sem bánnám, ha lehetne választani, de ez van. Mondjuk lehet, hogy nem kéne ragaszkodnom ehez, kicsit jobban körbe kéne néznem, de olyat kerestem, ami a III. ker-hez közel van, de végülis mindegy lenne, mert ott a kocsi...Tud valaki valami jót? És Lituka te akkor mész oda, amikor akarsz, vagy azért kell előre időpontot egyeztetni? Mert ahogy most kinéz, már megint nemtudok előre jósólni. Úgy látom most áll át a 4-órás evésre.
Ollem, örülök, hogy semmi komoly. Remélem hamar elmúlik.
Beni és Kristóf is milyen nagy már!

Kép
marcianya
 
 


hát itt vagyok. Bogi alszik már egy órája. Nem mentem be a szobába hozzá aludni, mert igen éberen alszik...lépteimre mocorgott, hát akkor tuti felébredne, ha az ágyunkba feküdnék (kicsit recseg)
Köszi lányok mindenkitől a jobbulást (Zorróné, Szőlő ,Lekri, Marcianya, Bolygó, Medina....) remélem tényleg nem megy fel a láza.
Meg a képdicséreteket is köszönöm mindenkitől.
Még lógok egy igért képpel, csak nem volt még időm ma letölteni....

Zorróné!

Beni nagyon édes!

Szőlő!

Pont "elkerültük" egymást. Elvittem dokihoz.

Lekri!

Az orruk hasonlit. édesek.

Kritta!

Köszi Bogi nevében is a tündéri jelzőt! :D
Hőemelkedés 37 től van 37,5 től láz. 38 fölött kell lázcsillapitót adni.

Celesztina!

Julinka milyen nagy baba...ő is ügyin ül az etetőszékbe.

Medina!

félreértettél, nem mászik Bogi, még nem is kuszik. csak ahogy ül előre döl és hasra helyezkedik, vagy oldalra valahogyan.

Mire megirtam Bogi felébredt, de olyan sikitó hangon sirt, mintha fájna valamije....mikor "magához tért" nyugodott csak meg. most meg jól elvan. gyanakszom hogy neki is a foga lesz .....a keze állandóan a szájában van, és az alsó inyét dörzsöli, hogy Szőlő Mazsija. többször kakil, higabbat, éjjel hajnalban rosszul alszik, sokszor felsir éjjel.

van egy oldal cime. A baba fejlődésének mérföldkövei ha vkit érdekel, felteszem, hol találjátok. de lehet, hogy sokan már olvastátok....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


az iwiw-ről csak annyit akartam még, hogy jó lett volna ha előtte szólt volna, mármint, hogy törli, mert 1-2 embernek szoktam nézni a képeit és onnan/adatlapról tudtam hozzájuk lépni (mivel nem x-eltünk egymásra, meg a becenév/kép alapján navigáltam magamat).

Kép
1bambi
 
 


Bambi: Állítólag egyénre szabottan foglalkoznak a gyerkőccel. Pl. sok vesztibuláris ingerlés. A figyelmét javítják, látással kapcsolatos sorrendemlékezet, hallással kapcsolatos megkülönböztető képesség, stb. Állítólag ilyenkor a legfogékonyabbak.
De jó lenne, ha lenne egy igyenes óra is, hogy azért mielőtt kiad ennyi pénzt az ember, tudja mire.

Gumimaci hol vagy?????


Milyen sokat alszanak a ti babáitok nappal. Én örülök, ha egy-egy etetés között alszik fél órát. Viszont éjszaka nagyon jó baba. Este 9-től reggel 6-ig aludt, aztán egy gyors kaja és még 8-ig, Úgyhogy inkább játszok vele nappal, bár néha nehéz a takarítás, mosás és főzés mellett. Apa annyira rá szokott a főtt kajára, hogy már minden nap azt akar enni.
Ma például tökfőzeléket csináltam, egy kis kókuszgolyót és hurkát-kolbászt. Mert én meg nem eszem a tökfőzeléket. brrrr.... :)

Edina


Kép
medina83
 
 


megyünk vasárnap anyuhoz, lehet, hogy 1 hónapig is ott leszünk. Muszáj befejeznem a disszertációm még az idén és itthon nem tudom egyedül Alma mellett. Na meg jó az idő még és a kertben Alma is nagyon jól elvan.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ollem: Bocs a félreértésért! Akkor is ügyi! Felsírni Ati is szokott így.
Nem lehet, hogy a foga miatt van hőemelkedése?

Edina


Kép
medina83
 
 


Kisfruzsi: Azért tudsz majd jönni ide néha, ügye? Neked is jó lesz azért egy kicsit, hogy más is foglalkozik Almával és nem csak a tanulás miatt.

Edina


Kép
medina83
 
 


[quote="medina83"][ írta:medina83b]Ollem: Bocs a félreértésért! Akkor is ügyi! Felsírni Ati is szokott így.
Nem lehet, hogy a foga miatt van hőemelkedése?


semmi gond. lehet, hogy a foga okozza a hőemelkedést...
az tuti, hogy az inyét nagyon dörzsöli és nyála is folyik

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Medina,
perzse ott is van net. Majd jelentkezem azért onnan is!
Igen jó tényleg egy kicsit ha más is van vele. Imádom, de estére olyan fáradt vagyok!!!!!!!!!

Evés és fáradtság, na én is ezekkel küzdök :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Celesztina,

Már akartam kérdezni, hány fok van nálatok? Ilyen meleg? Nálunk otthon Alma naciban és pooban van, de van, hogy hosszú ujjúban.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Én is itt vagyok.
Nagyon büszke vagyok magunkra! Fél 3-kor ébredt, 3-kor evett, 4-kor már aludt, én meg mindjárt kész vagyok a csirkepöri-csigatésztával+eper puding. Még 5 percet fől, és el is zárom.
Kisfruzsi azért ha tudsz, gyere néha.
Egyre több gyerkőcnek jön a foga! Én amikor mondtam a védőnőnek, hogy nagyon dörzsöli az ínyét, mindent rág olyan, mint egy kiskutya, és folyik a nyála, azt mondta ááááááá az még korai, majd 6 hónaposan... :?

Kép
marcianya
 
 


felébredt, ettünk 4-kor. Most megyünk sétálni, majd jövünk.
Csak azt nem tudom, hogy akkor már ne is adjak neki enni csak lefekvéskor? :shock:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kisfruzsi!

ha Bogi négykor eszik, akkor nyolckor fürcsi és utána vacsizik és kidől, kaja közbe elalszik.
jó tanulást és pihit neked.

épp most eszik (ő fekve eszik mellettem, igy egyik kezem még szabad...netezni közbe... :lol: )

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ercsi: köszi a meghívót! Igyekszem feltenni én is a szüléstörténetet, de nagyon lassú most a freeblog.

Marcianya: Ügyi vagy! :) És mért ne jöhetne a foga?? Minden babánál 6 hónaposan jön?? Ezt a hülyeséget! Már bocsánat!

Nekünk is kellett egy naci, mert láttam, hogy libabőrős Ati.

Edina


Kép
medina83
 
 


megint kakilt....
ma háromszor kakilt mindig evés közbe...tiszta pelusba...

Hol vannak már a "régi szép idők" amikor mindig dél és egy óra között kakilt.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Marcianya, én meg pont ellentétesen, mondom á, ez tuti nem a foga, védőnő mondta hogy de bizony, ez az. Az előbb vettem neki gélt, de még nem kenem be mert most nyugi van. Most nézi a Grace klinikát :lol:

Az agáz hogy szerintem hiába indult el neki, még jópár hét amíg kijön.

Bambi, írták már mások is hogy nem törölte az iwiw adatlapot, hanem a rendszer törölte, mert nem személy volt és nem alakult belőle klub.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Ollem 3 kaki egy nap? De jó! Marci örülök, hogy ha minden másnap produkál. Már ő is beállt a multkor a reggel 9-es kakira, de mióta barackozunk, ez már a multé...
Szőlő nálunk 2 nap volt ami elég húzós volt, az egyik a tegnap késő du. Alig bírtam megnyugtatni, olyan fájdalmasan sírt, még enni sem akart. Aztán csak lecsúszott a kajcsi, és elaludt a kezembe. Mire felébredt, már mosolygott, semmi baja nem volt.

Kép
marcianya
 
 


Jaj, és a lényeg!!!
Kb 1 hete akkora puszikat kapok az én egyetlenemtől! Bekapja az egész arcomat, és nyalogatja :lol: Apának eddig nem adott, csak nekem de tegnap végre megszánta, és kapott ő is egy jó nyálasat.
IMÁDOM! Mostanába állandóan a nyelvét nyultogattja, és vigyorog közbe, olyakor olyan mint egy kisördög. :D

Kép
marcianya
 
 


Csajok, tök jó a blog, ahogy alakulnak a szüléstörténetek :)

Kép Kép
szõlõ
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?