Új privát üzeneted érkezett!

2008.09.03. szerda

KOS 03.21. - 04.20.
Úgy érzi, hogy mindent meg tudna most valósítani. Csupa jó dolog történik Önnel. Egyik barátja buliba hívja, ahol ragyogó személyekkel ismerkedhet meg.

BIKA 04.21. - 05.20.
Rádöbben, hogy számos dolgot teljesen automatikusan tesz, ezért igyekszik tudatosabbá válni. Egyik barátja ebédelni hívja, és közben a csevegés elegendő energiát ad Önnek a továbbiakhoz.

IKREK 05.21. - 06.21.
Bolygója arra ösztönzi, hogy nyíljon meg az igaz szerelemnek. Várja az igazi partner, aki beteljesítheti sorsát, és akivel élete végéig boldogan élhet.

RÁK 06.22. - 07.22.
A Vénusz kedvező hatása megkönnyíti a kapcsolatteremtést. Választékos beszédével, huncut mosolyával sokakat levehet a lábáról.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Valaki segítséget vagy tanácsot vár Öntől. Ne tudjon mindent jobban, ha nincsenek alapos ismeretei a témában.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Álhírekkel, féligazságokkal próbálják félrevezetni. Nem könnyű megállnia, hogy véleményének ne adjon hangot, de evvel még várjon. Eljön annak is az ideje.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Délelőtt megcsörren a telefonja, és sajnos rossz híreket közvetít. Külső események nagy hatással lesznek Önre, de az irányítás már nem az Ön kezében van.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Örömmel tapasztalja, hogy megérte az új elvárásokhoz alakítania szokásait. Képes változtatni a régi munkamódszerén, ha egy újjal eredményesebb.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Nyaralás után ne szidja magát, és ne leltározzon! Az eseményeknek úgy kellett történniük, ahogy történtek. Tanuljon belőlük.

BAK 12.22. - 01.20.
Rendkívül komplikált ügyben kell dönteni, ezért elemzi az érzéseit, és hogy mit, hogyan érhet el. Nem kell elsietni semmit, találja meg a helyes utat, s utána cselekedjen.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Felülvizsgálja anyagi helyzetét, mert szeretne egy drága technikai eszközt vásárolni. Ezt bátran megteheti, mert munkáját könnyíti általa. Megtetszett valakinek, s Önön múlik, hogy lehet-e folytatás.

HALAK 02.20. - 03.20.
A gyakorlatias, átgondolt megoldások híve Ön, ezért egy feladattal is könnyen megbirkózik. Utána dicséreteket gyűjthet be. Szabadidejét töltse aktív pihenéssel! Partnerében megbízhat.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Picimami menjünk haza most azonnal, na mit szólsz hozzá :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hát igen még ma is lekaphatom apát ha jó a vonalzóm akkor csak holnap lesz pé-m :wink:

Kép
Kép
minimano74

rendben Gabi!
én benne vagyok.
Induljunk.
Kapd el apát!!
:D :D :D

picimami

:lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

Kép
Kép
minimano74

Csak igazából mi kicsajra hajtunk na de mindegy csak most már egészséges legyen :wink:

Kép
Kép
minimano74

Többiek nagyon el vagytok tünve már megint :evil: mindenkinek mennyi dolga van :wink: :P :P :P
Poci fotókat szeretnék, légyszi, légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D

Kép
Kép
minimano74

Elárulom, hogy amúgy augusztusban vettem egy pár kis zoknit :wink: ha majd pozítiv lesz a tesztem apának azzal az ici-pici zoknival adjam a tudtára :wink: :wink: :wink: Már nagyon várom hogy oda adhassam :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

De jó. Nagyon jó ötlet!
Én is szeretnék már végre kismama lenni.
De kitujda mikor lesz még az.
Néha úgy érzem soha nem fog sikerülni.
Tegnap is úgy felhúzott az anyósom, hogy remegtem :cry:

picimami

Picimami!

Hát az nem jó, ne idegeskedj, tudom könnyű mondani. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nemsoká, remélem minél hamarabb :wink: sikerülni fog nekem is, neked is és mindenkinek, Hajrá csajok :!: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

csucsu: és ez a maca mennyibe kerül?

picikém: anyóst küld el a fenébe de csak úgy burkoltan finoman:):):) mi ha elköltözünk akkor tényleg nem szól bele majd az életünkbe mert mostanában azért van még mindig ami miatt megszól minket :):):):) de januártól ez megszűnik :)

nika70
Salgótarján

Köszönöm Gabi!
Hát majd egyszer csak.

Nika!
Sajna a jósnőt még mindíg nem értem el :cry:

picimami

picike türelem sorra fogsz kerűlni csak mostanában nem nagyon ér rá csak esténként
oviba jár a gyerek meg ott a két kisebb a kicsike 13 hetes még szopi sok foglalkozást kíván türelem biztosan fel fogja venni veled a kapcsolatot de ha beszélek vele ma akkor majd mondom neki megint:)

nika70
Salgótarján

Nika!
Köszönöm, nem tudtam hogy ennyire pici babái is vannak :D

picimami

sziasztok,itt vagyok..nagyon húzós napjaim voltak,ezért nem tudtam jönni...hétfőn is meg tegnap is suli után hazajöttem, ebédeltem és bealudtam.estig. utána már vacsi, meg sulirakészülés volt. Tegnap pluszban még színházban is voltunk este, másodszor láttuk a vámpírok bálját.
Asiye, dejódejó, akkor drukkolok a kicsilányért!

Gabi, üdv megint, te is egy időre eltűntél...

Bocsi, hogy nem írok külön mindenkinek, de nem tudok visszaolvasni, puszi Mindenkinek!
Próbálok majd sűrűbben jönni...

Kép
arwen***

4 éves a nagy kettő lesz a középső a kicsi meg 13 hetes :):):)

arwen: nem lehet könnyű gondolom hogy kiveszik minden enrgiádat a ygerkőcök :):):) pihenj sokat :)

nika70
Salgótarján

nika!
akkor kb. ugy jönnek neki a gyerekekmint nekem. :lol:
csak neki a második és a harmadik baba között van kisebb különbség-nekem a fiúk között! :lol:

még mindig nem aludtam hajnali 3 óta :) kezdek kómás lenni, de szerintem már csak este fogok a fiúkkal
akkor viszont benyomom a szunyát! :lol:

a férjem ugyis kint lesz iftár-on(amikor leszáll a nap és megtörjük a böjtöt),kint eszik vendégségben, legalább nem kell főzőcskéznem, elég a tegnapi :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Az jó hogy nem kell főzni, pihenj le korán a gyerekekkel :wink: :wink:

Én lassan elindulok haza!!

Puszi :lol:

Kép
Kép
minimano74

Hát, leszívnak,ez biztos...alapvetően jó csoportjaim vannak, egy negyedikes csoport gázos, 5 romagyerekkel, akikből 3 nagyon bunkó, plusz egy nemroma gyerek is elég nehéz természetű..olyan simán letegezett...aztán közöltem, hogy kicsit messze van attól,hogy tegezzen...amúgy nagyon sok gyerek, kisdiákok nem tudnak magázódni, a tanárokat rendere letegezik...én nem értem ezt...10 éves gyerekek nem tudják, hogy egy idegen, vagy felnőtt nem szia, meg nem "te"?

De érnek sikerélmények is, a legtöbb csoportomban tudok órát is tartani....
8)

Kép
arwen***

Gabi!
Jó pihenést neked.
Holnap gyere majd!
És apára fel :!: :!: :!:

picimami

Asiye!
Pocakfotót tegyél nekünk és uh képet is a kis cunásról. :oops: :roll:

picimami

Sziasztok!

Csak azért jöttem, hogy élek még :lol: :lol: :lol:
Otthonhol van netem, hol nincs. MEg nagyon sok mindent kell elintézni még indulás előtt. Idebent meg baromi sokan jönnek. Szóval majd csak 15-e után lesz időm jönni rendesen. Bár akkor is munka közben nem tudok majd. De amikor anidőm, leszek.
Puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsu!
Örülök, hogy végre jelentkeztél.
Vigyázz nagyon magadra!
És várunk vissza.

picimami

Egy kis hasznos link nekünk :roll:
http://www.kismamablog.hu/babahoroszkop

picimami

arwen, ez középiskolában is előfordul, de a legjobb az az volt, amikor az egyik nagy kajla 17 éves úgy szólított, hogy "Anya" :D
De pl érettségin is elő szokott az jönni, hogy amikor valamiről általánosságban beszélnek, akkor nem úgy mondják "valaki/egy ember megy az utcán, és jön vele szemben egy madár, akkor arra gondolhat..."stb, hanem "ha mész az utcán és jön veled szemben egy madár, akkor arra gondolsz", és nem veszik észre, hogy az E/2-es általánosító mesélés magázódó felek között nagyon hülyén veszi ki magát (ez egyébként nagyon népszerű probléma, a férjem is így beszél az idősebb rokonaival, akivel nem tegeződik, nekem meg rándul össze a gyomrom :oops: :D )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, és a fenti volt a 200. hozzászólásom a babaneten :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici, köszi a linket.
Ha a babám horoszkópját még nem is számolhatom most ki, a saját aszcendensem megtudtam végre... :lol:

Kép
arwen***

Nemlajos!
Az alsós tanító, akivel ma erről beszélgettem, azt mondta, elmentek egyszer egy oviba is, és kérdezték az óvónőket, miért nem tanítják meg a nagycsoportosoknak legalább a magázódást, mire iskolába jönnek...azt mondta az óvónő, hogy tilos (???).

Kép
arwen***

Pici!

"Forever Multi-Maca: A Forever Multi-Maca egyesíti a legendás perui maca-t más hatrékony gyógynövényekkel és válogatott összetevőkkel. Használja rendszeresen a maximális teljesítmény érdekében. 60 tabletta. 18,94 Euró"

Ezt találtam róla a tájékoztató füzetben.

Arwen!

Nem irígyellek a problémás gyerekek miatt. Sajnos a szüleiktől semmi jót nem látnak általában. Ha a Hozzád hasonló pedagógusnak csak egy kis értelmet sikerülne belenevelni, már akkor ia jobb lenne a világ. Szóval én nagyon drukkolok Neked!

Nemlajos!

Én folyamatosan elcsodálkozom azon, hpogy mennyire buták egyes gyerekek akik középiskolába mennek. Barátaim mesélik, hogy nem tudnak olvasni. Így pedig nehéz nekik bármit is megtanítani. Nemhogy idegen nyelvet...
Én ezt sem tudtam képzelni. Gyerekkoromban folyamatosan olvastam, és a középiskolás osztálytársaim mind nagyon okosak voltak. (Bár lehet, hogy azért, mert akkor a kéttannyelvű gimikbe még országos, központi felvételi volt.)

Zsuzska!

Jó készülődést az útra!
Vendég

Gabi!

Én úgy tudom, hogy barnázás négy dologtól lehet:
- peteéréskor
- beágyazódáskor
- mensi előtt
- mensi helyett, ha babás vagy.

Hogy tetszik?
Vendég

Cat!
Nagyon köszi az infót!

Arwen!
De még szükséged lesz majd rá, ha hamarosan kismami leszel

picimami

Cat!

Több probléma is van...mivel alsóban csak közös megegyezéssel lehet évet ismételni, sok gyerek eljut ötödik osztályba úgy, hogy nem tud értően írni és olvasni. Namost akkor erre hogy építsek egy angol nyelvet?(Vagy bármilyen nyelvet??)Vagy történelem órán hogy várjam el, hogy felfogja amit olvas, vagy netán fogalmakat tanuljon és ne csak bemagolja őket, de értse is?

Annyit beszélnek az egyéni bánásmódról...nade könyörgöm, hogyan tudok 15-20 felé szakadni órán? Annyit tehetek, amit eddig is tettem, hogy egy gyerek fejlődését önmagához mérve nézem, és a szorgalmas diákokat tovább motiválom jó jegyekkel...van pl. egy hetedikes roma kislányom, nagyon szorgalmas, bár nincs érzéke a nyelvhez..mégis ötöst adtam neki év végén a szorgalmáért, és az önmagához képest végzett teljesítményéért...ennyit tudok tenni...
illetve iszonyú nagy türelmet tanul az ember...de amikor pofátlanságot kapok cserébe a jóindulatomért, a türelmemért, akkor kifakadok...

Kép
arwen***

Pici, próféta szóljon belőled...amúgy napok óta most jutott először eszembe a baba...annyira lefoglal a suli...még van pár napom, aztán kiderül, hogy most összejött-e...
a suliban az egyik kolléganőmék szintén próbálkoznak...nevettünk, hogy mindketten arra játszunk, hogy ezt a tanévet már ne fejezzük be...

Kép
arwen***

Nekem is sokkal ritkában jut eszembe.
és valahogy máshogy.
Neked is jövő héten lesz a tesztelés időszaka?
Ugye?

picimami

igen, jövő hét hétfőn nem kellene megjönnie... :D

Kép
arwen***

Nem lehet egyszerű tanítani. Én nem bírnám.
Nem nekem való. :cry: :cry: :oops: :oops:

picimami

Nekem ez már a harmadik fajtra aszcendenst adta ki.
Volt már ahol bak, volt ahol nyilas, és most pedig vízöntő.
Az elsőt személyesen mondta egy asztrológus.
Most melyik az igazi?
Vendég

Na lányok, megyek, takarítok egy kicsit, meg elsuhanok cipőt venni...illetve azzzzzzúúúúúúúúj star wars könyv is az enyém lesz ma!!!
puszi

Kép
arwen***

Jó shoppingolást!
Én is Én is menni szeretnék.. :D :D :D

picimami

Keresztnévadási szempontok:

Illeszkedjen a családnév hangzásához és ritmusához!

A családnév és az utónév ne váltson ki mosolyt kiejtése vagy hangzása miatt! Negatív példák: Vitéz Zita (mássalhangzó-torlódás), Buda Jenő (egybeírva településnév), Vér Bíbor (család-és utónév jelentése nem illik össze), Virág Flóra (két név jelentése megegyezik).

Elsődleges szempont, hogy a nevet felnőttkorban is méltósággal lehessen viselni! Negatív példák: Nagy Manó (furcsa jelentés), Farkas Piroska (furcsa összkép), Kovács Bubuka (gyermekded név).

picimami

A manó például jó név lehet, ha művész lesz az illető.
Ott van például mai Manó, akinek fantasztikus képei vannak.

De a Vikipédiában ezt találtam:

A Manó férfinév a Mánuel férfinév becenevéből önállósult. Rokon nevek még: Emánuel, Immánuel, Mendel.

Híres Manók
Baldacci Manó honvéd tábornok
Balla Manó orvos
Balta Manó orvos
Baruch Manó orvos
Beke Manó matematikus
Buchinger Manó könyvkötőmunkás, szakszervezeti vezető, politikus
Csáky Manó valódi belső titkos tanácsos, szepesi főispán
Kertész Manó nyelvész
Kogutowitz Manó geográfus
Mai Manó fotográfus
Széchényi Manó miniszter, diplomata
Vendég

Cat!
nagyon jó amit írtál.
:lol:

Pocakfotó?
Te nem raksz?

picimami

hehe, a tanítás nekem sem való :lol:
Én tegnap vettem egy cipőt, életem legdrágább cipője, és most meg azon gondolkozom, hogy mi lesz, ha tényleg nő egy számot a lábam a terhesség alatt... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pocak?

Ha nőtt is valamit, nem feltűnő, mert már előtte is volt.
Én majd csak a 10-12. hét környékén kezdem fényképezni. De akkor hetente.
Addig türelem!
Vendég

Nemlajos!

Nagy az esély, hogy nőni fog. De ha mázlid van, akkor utána visszaáll.
Lehet, hogy csak szélesebb lesz a vizesedéstől...
Vendég

Cat!!!

Juhéééééééééééé nagyon jókat irtál nekem tetszik mindegyik, így legyen a mensi kizárva még amúgy se lenne itt az ideje. :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Manü. Akkro csuriban kezünk lábunk:)

Nika: Multivitamin igen Cat leírta. Az ára 5000,-FT. De napi egyet kell bevenni mint az elevitből vagymásból 60szem van benne tehát két hónapra elég.

Kép
csucsu05

Éhhalál szélén vagyok, és Apát várom haza, hogy végre vacsizhassunk. Hozza Anyósomat is. :?
Így holnap Beninek nem kell velem jönnie, mikor megyek a diabétesz rendelésre.

Képzeljétek! Ma beadtam magamnak az első adag inzulint. Reggeli után túl magas volt a vércukrom, és a diabéteszes nő mondta. Olyan vékony a tű, hogy nem is lehet érezni belőle semmit. :)
Vendég

Cat!
Tessék enni valami picikét.
Mi lesz a vacsi?

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?