Új privát üzeneted érkezett!

Exi!

Szerintem csak akkor lesz pihenés a családi nyaralás ha már nagyobbak lesznek a gyerekek....Nem tudom nekem ez a korszak a legnehezebb ..a kicsikkel valahogy nehezen boldogulok.Mátéval is már tök jó volt a nyáron sok helyre el tudtam vinni (úszni csúszdaparkba tengerre...stb..) nameg lehet ha nagyobbak lesznek nem fogják egymást ennyire piszkálni.Gyakice minden egyes szón összevesztek a kocsiban hazafelé így aztán egyvalaki mindig ordított....miskolctól szegedig nagyon izgalmas volt.

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska! Sajnálom hogy Noémi beteg lett:( Nekünk Norbival a Cedax nem vált be, amikor abbahagyta és gyogyultnak mondták, 2 napra rá szakadt át a dobhártyája. De én is ugy hallom másoktól, hogy nekik bevált.

Norus! A csempés is érdekel:) Oduba nem csak beteg gyerek mehet? Sajnálom hogy Marcsinak nem tetszik még az ovi, de nálunk is sok gyerek sirt tavaly amikor kezdtek, föleg akik nem voltak elötte bölcsisek. Söt volt amikor most is sirt, ennyit a nyári szünetröl :(

Ági! Köszi a privit is:) Szuper hogy Peti is ilyen ügyes a bölcsiben!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!
Ez durva!Méghogy egy kiscsoportos törölje ki egyedül a fenekét!!!! :shock: :evil:
És hol a dajka néni????Olyan nincs,hogy nincs.Kell,hogy legyen!!!!
Valahogy meg kell oldaniuk.Ez előirás,nem?Eddig az volt.
Sőt anno én is sokszor töröltem ki a gyerkőcök popóját,és nem esett le a gyürű az ujjamról..
Melyik ovi ez?:(:(

Ildi!
Sajnálom.Jól beletrafáltam.
:cry:
Azt hittem vmi vidámabb oka volt.Bocsi.
pl.Én és apukám egy napon születtünk 33 év különbséggel.Ez elég ritka azért.

Jó,hogy vannak még jó ovik.Avass be légyszi melyik az?

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde!
Hát a szatymazi ovoda ez! :roll:
Bevinném Márkot Szegedre, de minden reggel meg du-tán csak azért bemenni a városba, ráadásul cipelni a Szandit! :cry:
D eléggé ki vagyok akadva. Más anyukák is! Hol lehet ennek a törvénynek, előirásnak utánnanézni? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!!

Csak gyors életjel! Elkezdtük az ovit, nem olyan vészes bár a többi gyerek, asszem rosszabb állapotban van Viusnál.... Vagyis a legtöbb..... Az óvónéni (gyp) aranyos, bár elég szájbarágósan mondja el a dolgokat, ez idegesít picit, mert totál hülyének néz :D Biztosan szakmai ártalom :D
Az asszisztens nagyon cukker, Vius sokkal jobban megszerette mint a gyógypedet! (7 gyerek van, 1 gyógypedagógus, 1 gyógyped asszisztens és lesz egy dajka is szept 15-től)
Fejlesztések hó közepétől lesznek, egyelőre összeszokás fázisa van!

Van egy téli jó meleg vastag barna színű (nagyon cééép) pasis overálunk, kezelábas! Ha kell valakinek szivesen odaadom 74-es méret! Kb 6-9 hósokra való, szal ha valakinek télen lesz 6-9 hós a fia akkor szóljon :D Meg van egy kék kapucnis vízhatlan, bélelt meleg kabátunk is, azt is melléadom csak vigyétek el :D

A Szopispárna továbbra is eladó, még nem jutottam el odáig h feltegyem a vaterára, de ha nem kell senkinek a fórumról akkor felrakom!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Megjártam a Klinikát.......Voltatok úgy, h minden szép volt, aztán lelombozódtatok????? Na velünk ez történt ma sajna......A CTG teljesen Ok, de az UH-n kiderült, h KISFIAM FAROS........ megfordult a szentem.........a doki is én is összerezzentünk. Nem akarunk csaszit. vastag a hasfalam, nagy a kockázat. Műtétileg, fertőzésileg, gyógyulásilag egyaránt......
Természetesen visszafordulhat, ebbben reménykedünk. Ábel is csinált hasonlót, de emlékeim szerint 2 héttel korábban. (majd előszedem az Ő UH-s leleteit és átnézem). ÚGy emlékszem Zituskával és Girával történ hasonló, aztán végül megfordultak a csajok és gond nélkül szültek. Remélem Én sem leszek kivétel. Becsült súlya 2950 g és tuti KONSTANTIN...Méhszájam zárt, betonkemény, szóval még nem szülünk .

Bocsi, most ennyire futotta!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hali.

Megvolt az első bölcsibenotthagyós nap. Egy órát volt nélkülem, ebből háromnegyedet hisztizett, és hajtogatta, hogy nana-nana (anya-anya). Na mindegy, gyanítom, más gyereke is így csinálja, majdcsak túl leszünk ezen.

Norus, ja, az kimaradt: minden negatív, nincs baj a kobakjával. 5-én azért megyünk vissza a neurológiára.
Drukkolok, hogy Marcsi mielőbb megszokja az óvodát.

Zituska, javulást Noéminek! Érdekes, Petinél nincs gond a szirupokkal, még jó, mert láznál gondban lennék, mert nekünk a Panadol a legjobb!

Zitacicu, hát nekünk csak egy gyerek van, de így sem tudunk kikapcsolódni, a legutóbb apánk kijelentette, hogy a legközelebb itthonhagyjuk az ördögöt. :?

Kármen, az ODÚ-t bárki használhatja, anno mi a védőnőnktől kaptunk egy kis papírt, amin rajta volt, hogy mikor lehet menni. (Nekünk az nem volt jó, mert tízórai ill. alvásidőre esett.)

Enikő, örülök, hogy minden OK veletek.

Zsuzsu, még simán megfordulhat Konstantin! A vastag hasfalad miatt ne aggódj, az nekem is volt (van), és minden OK velem! ;) Persze ne legyen csaszi, ha nem muszáj, csak a megnyugtatás végett.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csajom körülményekhez képest tök jól van, kicsit bágyadt a láztól, de jókedvű, nyugodt: :) Csak a lázcsillapítót hányja vissza rám, egyszerűen nem jön be Neki, sem a Panadol, sem a Nurofen. :roll:
Ha nem lesz hasmenés, maradunk a kúpnál...

Zita :)
Bár Boti még nem jár az oviba, de múlthéten voltunk egy délelőttöt játszani és megismerkedni. Nekünk is állandó két óvónéni van + 1 dajka, ő is végig velük van!
Elhiszem, hogy ki vagy akadva, én is kilennék!! Egy kiscsoportos maga törölje ki a fenekét?? Még épphogy szobatiszták, könyörgöm! Na meg felügyelet nélkül?? Botinak perpill. az a szórakozása (..lenne, ha hagynám..), hogy a vécében akar kezet mosni, miután lehúzta a cuccot.. :roll: Na most ezt felügyelet nélkül tuti meg is csinálná...
Hát hogy nem ihatnak kint az udvaron, az is kicsit durva, de pl. az udvarról is egyedül mennek be a gyerekek wc-re?? Azért ez gáz.. :(

Zsuzsu :)
Nyugi!!!
Dumcsizd meg Konstantinnal, hogy jobb lesz neki símán kibújni!
Van még idő, Noémi is elég későn fordult meg(37-38. hét), és nem volt kicsi baba, tehát szűk helyen is meg tudnak fordulni! Lásd Gira babáját, ő pedig tényleg nagy baba!

Kép
Kép
zituska28

Ági! és nem emlékszel hogy mikor lehet menni pontosan? Én 10 elött nem érek oda Szegedre sehova.

Zsuzsu! Gratulálok a kisfiúhoz! Ne keseregj, még jol is alakulhat, ha meg nem akkor is legyen a baba egészséges, ez a fö, ez mindennél fontosabb!

Nekünk nagy szerencsénk van, mert Orsi imádja a gyogyszereket:) Minden szirupot, cseppet (én volt hogy majdnem kihánytam amikor egyszer kostoltam) megiszik, tablettát meg elrágja ha olyat adnak mégis (volt hogy visszaesett és sokáig nem birja a szirupokat, hasmenést csinál. ezért tablettát szoktam kérni)

Zita! Mondom, nálunk is csak tavaszig volt ez hogy segitett a dada, aztán közölték a kiscsoportban hogy egyedül kell kitörölni. Én akkor küldtem neki nedves törlöt. Annyit lehet hogy megmutatja utána valakinek, ált. pajtás hogy jol sikerült-e a törlés.
Orsi igy csinálja. De az idén már mutatta van nedves törlöje a csoportnak is.

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

elhatároztam, hogy szépen írok mindenkinek, de oly sok dolgom van, így ezt hanyagolom. meg már rég is írtam és szerencsére ti meg sokat!(olvasni jó).bocsika akikre nem reagálok.

ovisoknak, bölcsiseknek kitartást és erőt a beszokáshoz!

szilde Te ovónéni vagy? vagy rosszul értelmeztem?

betegeknek jobbulást!
írjátok ezt a hozzátápit. hát nagy sötétség ez nekem :oops: na, majd ha odakerülünk kérdezek.

ha valakinek van kedve az megírhatná, hogy télen milyen ruhát hord egy 7-12hónapos. kint és bent . és mennyit! és ha még nem fog járni akkor nem kell cípő sem? és hol a legjobb megvenni! és mekkorát, egy számmal nagyobbat, mint most?
előre is köszi

szilcsi
igen Mazsigombóc mászni szeretne. Lali is "sír", mert nem megy neki? a Mini egész nap itt dühöng, mert még kisbéna 8) és csak az egyik lábát tudja emelni és nem halad. elég fárasztó hallgatni, bár időnként annyira begurul én meg szemét módon kiröhögöm :roll: , mert szerintem vicces a Haragosi.

tényleg bocs, hogy nem reagálok, majd legközelebb igyekszem írni mindenkinek.

sznanna
Nórival mizu? pisigondok megoldódtak?

tali
nekünk a fél5-7 lenne jó. sétaidőben.(gondolom másnak ez nem, mert akor már apuk is otthon vannak) vagy szóljon aki ezen időben a stefánián, tiszaparton,cső utca körülijátszón, lechner téren, csészényi téren szokott sétálni-mert nekünk ezek mennek.

lépek
mindenkinek minden jót!
toncsi

toncsi80

Sziasztok,

lányok, kérlek benneteket, hogy írjátok már meg (ha lehet priviben, mert azt tuti elolvasom, ha van egy kis időm, s nem kell összebogarászni több oldalnyi infó közül :oops: ), hogy kinek melyik oviba jár a gyerkőce, s milyenek a tapasztalatok. Próbálnám időben begyűjteni az infókat, hogy hova lenne érdemes majd Manót beíratni tavasszal...
Ildi10: te nagyon jókat írtál, ez melyik ovi?
Bea (jégvirág): ti hova mentetek végül? Milyennek tűnik/tartod?

Anno mintha írta volna valaki a Pick-es ovit, de nem t'om ki volt az. Van valakinek tapasztalata, infója? És Kecskéstelepről?

Nagyon várom a híreket és előre is köszönöm, aki megtisztel az infókkal.

Mónika

Ui: Gira, nektek meg sok boldogságot, kívánunk minden szépet és jót, amit ilyenkor szoktak:lol:
(már annyiszor készültem sms-t írni, de nem jutottam odáig, mert valami sz.r dolog mindig két vállra fektet :cry: ; elegem van 2008-ból, utálom, s ki akarom törölni az életemből.)

vesm

Zita!
Utánanézek. :wink:

Anno igy volt,ha csak nem változtattak vmit.
Tény,hogy sok gyerek lett beszoritva a csoportokba,nagyok a létszámok,de azért ne lehetetlenitsék már el az ovi működését..
Közben meg minőségbiztositásról beszélnek..
Nem ellentmondás ez?

Toncsi!
Úgy biza. :lol:

Én is szoktam nevetni Minci-n(Kevinci-Minci a becsületes neve.
:lol: )de csak mert olyan aranyos,mókás,meg hát megsajnálom mikor erőlködik.Te is igy vagy vele.Ez nem kinevetés,és nem gonoszság.
:cry:
Aztán persze vigasztalom is a kis törpét.

Enikő!
Ja,szakmai ártalom. :lol:
Sok ilyen pedagógus van sajna.
Jobban vagy akkor?

Edit

szilde
Szeged

Karmen, amit kaptam papírt (megtaláltam!), azon az van, hogy hétfőn és pénteken 9-12 óráig lehet menni a játszóházba. De telcsiszámot nem látok, hogy esetleg megérdeklődném, hogy változott-e valami.

Toncsi, hát Peti annyi idősen bentre max. egy vékony hosszú ujjú kombidresszben, és egy tipegőben volt, itt a távfűtés igen jól működik. Kintre volt vastag rugija, na meg kaptunk vastag együtteseket, sosem fázott. De ezt neked kell kitapasztalni, mert vannak fázós és kevésbé fázós babák.
Petit én már itthon is cipőben (pontosabban szandiban) járattam, hogy szokja a lába. Nem is volt soha olyan gondunk, hogy le akarta volna venni. A méretet csak próbával tudod majd tesztelni, ahány cipő, annyi féle. De ha nem jár, szerintem teljesen felesleges.

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen!
nekem van gőzölős felmosóm, + van egy hiperszuper gőzös porszívóm is, ami "elvileg" mindent csinál, ablak, tükör, fuga, csempe stb., szőnyeg...

van valakinek infója a Gyertyámos utcai oviról?
Vendég

Zozo! Lotti oda jár, nagycsoportos. Mi érdekel?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
minden, írok privit.
Vendég

Exi: Réka a Vedres utcai bölcsibe jár és elég szimpinek tűnik a hely, nincsennek óriás létszámú csoportok és a gondozó nénink is aranyos.
Peti melyikbe jár?

Kép
gyanixi

karmen: az odu-s játszóház egészségeseknek van kifejezetten. Majd megkérdezem, létezik –e még, 2 éve indult, heti 2x. Úgy rémlik, 9-kor kezdődött, és délig lehetett ott lenni. Volt, amikor zenés foglalkozás is volt, mi a télepóson voltunk, már terhes voltam, majdnem bőgtem, ahogy ott totyogtak, meg énekeltek.
:oops: :)

Ovi: sírás természetes, csak Marcsi nem hagyja abba, nagyon kitartó. Ma egyáltalán nem tudta apa otthagyni, hazajöttek ebéd előtt. :cry: El vagyok keseredve, gőzöm sincs, hogy folytassuk.

Exdeus: akkor jó.

Zsuzsu: igenis, visszafordul, ugyanúgy, mint Noémi és Enéh!!! Drukkolok nagyon, még sok idő van!

Zituska: enyimek is szeretik a műepres Panadolt. Most taknyosak :cry: (Dóri most lett beteg, tegnap éjjel óránként keltem hozzá), Marcsi megsértődött, amikor mértem a lázát, de nem volt, és nem adtam neki. Mi is benne vagyunk apával, meg az oviban is sokan.
Az oviban ordítástól meg a takonytól teljesen be van rekedve. :lol: :(

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Toncsi!
Málna télen kint dög vastag overálban volt,plüssösbe,alatta rugi,body ,sapka persze.Bent body rugi!Cipő nem kell amíg nem jár,Málinak tipegője volt,ha nacit adtam rá nem rugit,harisnyát csak ruha-szoknya alá kapott!De bodí mindig volt alatta (ált. rövid ujjú),hosszú ujjú csak ha nagyon hideg volt lés ha ujjatlan ruhát adtam rá!

Zitus!
Jobban van már Noémi?Gyors gyógyulást neki!

Szilcsi!
Olvastam a cikkedet,tök jó,ügyes vagy! :D

Tali nekünk de fél 11körül,du-án 3 fél 4 körül +- fél óra belefér!
20140113113746

Sziasztok!

Zsuzsu!

Remélem minden jól alakul és megfordul babóca!

Exi!
Én azt mondtam most a férjemnek hogy nem megyünk gyerekkel mostanában nyaralni talán két év múlva mikor már nem lesz olyan nehéz a kicsikkel.Jó tudom hogy nem lazítás elmenni velük ,de legalább főznöm nem kellett.amúgy vizes helyen nagyon jól elvoltak élvezték a medencézést(Miskolcon voltunk meg Egerszalókon)ha mégis elmegyünk jövőre akkor egy hétig csak olyan helyre megyünk ahol van víz.a cseppkőbarlang Máténak nagyon bejött a kicsiknek nem....Eger bejött a Szépasszony völgyben voltunk,de ott tudtak rohangálni élvezték az egészet.Az utazás katasztrófa volt ilyenkor úgy tűnik még a berlingo is kicsi.Legalább egy méterre kéne őket ültetni egymástól.
Jövőre szerintem marad a kertünk ,lesz rajra faház meg van medence teljesen jól elvannak ott is.

CSAJOK!!
NEM TUDJA VALAKI HOL CSINÁLNAK ITT KÖPÖLYÖZÉST?KI AKAROM PRÓBÁLNI BÁR AZT MONDJÁK PISZKOSUL FÁJ... :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!
Málna keresztanyujának a barátnője csinál,kozmetikus,keresztanya is jár, és tényleg fáj azt mondja,de tán használ is! A kozmetika a rendőrség mellett van a sarkon,az új társasháznál,ki van írva jól észrevehető,kérjek telószámot neked? A kozmetikus csaj nagyon rendes én is találkoztam már vele!
20140113113746

Sziasztok!

Nem tudom olvastátok e a Délmagyarban

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/an ... e/2069353/

Megkönnyeztem, habár rég óta tudok róla, hogy a kislány beteg, ugyanis anyukája volt a tanító nénim. :cry:

Mi jól vagyunk, délután ha összeszedem magam, és alszanak a csemeték, majd írok :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Noémi változatlanul: napközben hőemelkedés, este láz, éjjel hőemelkedés. Ezen kívül semmi, egy köhögés se, és jókedvű szerencsére. A szilárd kaja néha visszajön, gondolom a váladék miatt a torkán, de a tejcsi bentmarad szerencsére!

Tegnap láttam a híradóban, hogy mostmár tuti ingyenes a Prevenar a 2 év alatti gyerekeknek!! :)

Most csak ennyi, megyek Botiért!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

VESM: Toldy ovi:)
Nagyon kedvesek az óvónénik,viszem Tinát is magammal a kezemben,ők meg felöltöztetik,elmesélik,miket csinál,mennyit eszik,alszik, a rajzatit ideadják,haza lehet vinni gyűjteni:),reggel meg olyan lelkesen fogadják,megdícsérte ma is az óvónéni a ruháját,megsímogatta és már játszottak is valamit,együtt mindenki vonatoznak ki a mosdóba:)tők arik:)

Enikő puszillak!
ildi10

Kismamák figyelmében ajánlanám!Moltex öko biopelus olcsón kapható minden méretben,popsitörlő 120db csak 600ft,bugyipelus hibátlan 20db csak 900ft!!Ne hagyd ki,mert megéri!!

Bugyipelus UP and Go akciósan kapható,maxi,junior 5 és junior 6-os méretben csak 45ft-ért!

Akciósan _Moltex öko biopelus is rendelhető minden méretben már 32ft-ért!!

micro:2-4kg-os babára 32ft/db 75db-os csomagban
mini 3-6kg-os babára 32ft 75db-os csomagban
midi 4-9kg-os babára 35ft 66db-os csomagban
maxi 7-15kg-os babára 63db-os csomagban 36ft/db
maxi+ 8-16kg-os babára 63db-os csomagban 36ft/db
junior 12-25kg-ig 60db-os csomagban most ez is 36ft/db
junior 6-os 60db-os csomagban 13-30kg-ig 36ft/db
Van 100db-os zsákos kiszerelésü pamutos külsejü pelus is minden méretben 30ft,és nejlonos pelus is 27ft-ért.

pelenka alátét 60x60-as csak 80ft/db
Moltex úszopelenka minden méret 100ft/db
babylove úszopelenka 80ft/db minden méret
popsitörlő vastag pamutos lapú 2*60db-os csomag egyben csak 600ft.
Bugyipelenka UP and Go maxi,junior és junior 6-os méretben csak 45ft/db.
Kép pelus

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Sziasztok!

Én is csak életjel, most értünk haza mamától, 30 perc alvás a kocsiban, most próbálom Pockot (saját szóhasználattal :) Pörpit) rábirni arra, hogy a kiságyban is aludjon egy kicsit még.

Kapott egy kiságyat, olyat mint a rácsos, csak fele olyan magas és rácsok nélkül. Még nem vett rá a lélek, hogy próbáljam abba letenni aludni. Mondtuk neki, hogy küldte a tesó. Egész összehaverkodott már vele, szokott neki kopogtatni és puszit is adni. Elég jópofa.

Kistesó 18mm*10mm-es petezsákban leledzik, még nem dobog a kis szive, de állitólag 2 hét múlva már integetni is fog. (A lenti kora nem a valódi kor, kb. 2 héttel fiatalabb) Hát én még mindig nem fogtam fel, hogy útban van ide hozzánk. Még inkább a félelem az amivel nap, mint nap szembesülök. Hogy a fenébe fogunk mi 3-an meglenni?

Lányok, a tali engem is érdekelne. Délelőtt úgy 9-től 11.30-ig, délután meg úgy 15.00-18.00-ig lehetséges. Akkor nem jó, ha orvoshoz kell mennem vagy jön hozzánk valaki, egyébként jó lenne kimozdulni már.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek!

Meglesztek úgy ahogy mi 5-en(helyesebben 4 en mert ugye apa sehol) :wink:

Anett!
Közben találtam ,de nem köpölyözés hanem valami vákum akármi konkrét dolgot én sem tudok majd holnap meglátom hogy miről is van szó.Először csak felméri az "állapotom" a csaj azaz megnézni a bőröm.

Kép
Kép
zitacicu2

Zita!
A személyi feltételeket olvasd el.
Bár a többi is nagyon tanulságos.Ettől jobbat még senki sem irt!!!:)

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.c ... 600137.KOR

Hivatkozhattok Az óvodai nevelés országos alapprogramjára,ill a 137/1966( VIII.28 ) kormányrendeletre is.

szilde
Szeged

Zozo!
Milyen tipusú a gőzölős porszivód?Érdekelne.
Köszi.

Cseppek!
Aranyos ahogy becézitek Zolikát. :wink:
Úgy látom ebben minden szülő nagggyon tehetséges... :lol:

A család bővüléséhez:
Ne félj!Fog az menni!!Kell majd idő az összerázódáshoz az biztos,de adj időt magatoknak,nem kell rögtön mindent tökéletesen csinálni..
Részemről a tapasztalatok alapján ezt szűrtem le..
:oops:

Zita!
Próbálok még böngészni ettől konkrétam dokumentumot.

E.

szilde
Szeged

konkrétam=konkrétabb
bocsi. :oops:

szilde
Szeged

Zita!
Asszem ez lehet az új helyzet.:(
Az elsőt olvasd el.
http://www.osztalyfonok.hu/tanacsado/?tag=1316

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

A segítségeteket kérném.

Jelenleg Veszprémben élek, de ha eljön a gyermekvállalás ideje, Szegeden szeretnék szülni. Mivel fallot-tetralógiával születtem, mindenképpen egy olyan szülész-nőgyógyászt keresek, akinél már szültek szívbeteg nők, így van tapasztalata ilyen téren.

Ha tudtok ezzel kapcsolatban segíteni, vagy van közöttetek olyan, aki szívműtét után szült, vagy van ilyen ismerősötök, szivesen várom a tapasztalatokat, információkat.

Köszönöm!
E
erika_13

Zozo! Válaszoltam:) Remélem találsz benne értelmes magyar mondatot. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Minden betegnek gyors gyógyulást kívánok!!!!!

Sajnos Gábor is beteg, ma haza kellett hozni a bölcsiből!39 fokos láza van! :(
A suliba rengeteg a munka, alig látom Gábort! :cry:
Most is, most végeztem a füzetekkel, a készüléssel, de ami még jobban megvisel, hogy alig vagyok a fiammal!
Na, kipanaszkodtam magam! :oops:

Karmen!
Ella simán szült, bár elég hosszúra sikeredett.Ez a két kis kölyök lett (szerencsére)!Elajándékozom őket, az egyiknek van már gazdija.
Tényleg lányok! 6 hét múlva egy kiskutya?Kistestű marad!

Ne haragudjatok, elköszönök, megyek alszom egy kicsit!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Nóri,Ági! Köszi az ODU-s infokat! Majd utána nézek én is telefonszámnak.

Zozo! Irni fogok privit mert lenne pár kérdésem

Zituska! Noémi remélem mielöbb meggyógyul!!

Csibe! Nekünk eddig minden kutyánál volt min. 8 kölyök:( Pocak most még nem nöl, egyre jobban reménykedek. Szuper hogy lett helyük! Ingyen tölünk is lehet elvinnék, de az oltások nekem sokba kerülnének, azt azért szeretném ha kifizetné a gazdi.

Ja képzeljétek szerdán megvolt az ovis szülöi. Kiderült nincs pénz, nálunk is már csak 1 ovónéni+1 dada maradt:( Ezenkivül bár csak 24en lennének, délben átvonul oda a 3. kiscsoport (idén ennyi gyerek lett, nincs helyük az oviban, de. a családi napöziben vannak) de igy déltöl Orsiékhoz kerülnek.:(

Lányok, még mindig gyűjtöm a Delikátos zacsikat! Ha valaki esetleg tudna nekem félretenni v. szomszédtól, barátnőtől kérni nagy segítség lenne!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali.

Niki, Peti az Agyagos utcai bölcsibe jár. Max. 16 fős egy csoport, 2 gondozónénijük van. Jó hely, szimpatikus a gondozónénink is. ;)

Zitacicu, köpölyözést nem tudok.
A Szépasszony völgy szép tényleg, mi is elmentünk egyszer arra, csak úgy.

Zituska, hát akkor Noéminek nem lehet nagy baja! Huh, nálunk, ha Peti nagyon taknyos, és folyik le a váladék a torkán, képes mindent visszaadni...

Cseppek, örülök, hogy minden OK veletek, Zolka meg hamar megszokja majd az új ágyát, és te pedig a hároman létet!

Csibe, Gábornak mielőbbi javulást.
Én meg nemrég hagytam ott az enyémet, szegény már akkor könnyezett, mikor mondtam neki, hogy hamarosan elmegyek dolgozni... Egy óra múlva megyek vissza, remélem, nem sírja ki a lelkét addig.

Kármen, nem hangzik valami jól ez az óvodás dolog.

Ági és
KépKép
exdeus

Kármen!

Ha mentek játszóbölcsizni nem szólnál nekünk is? Én is elvinném Zolit, de egyedül nem sok kedvem van!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Megvan a 6. fogacska is. :lol: Most már olyan szinten harap a fiatalúr, és még vigyorog is rajta, hogy nem tudom, mit csináljak ellene, ha rászólok, csak vigyorog, ha erélyesebben szólok, sírva fakad. :?

Zitus, hogy van Nőcid? Remélem, jobban már! Boti nem kapta el, ugye?

Zsuzsi, ne bánkódj, inkább bízz benne, hogy megfordul a béb, és simán szülsz majd! :wink: Azért én gratulálok a kisfiúhoz, bár tudom, te lányt szerettél volna, de hát egy fiú után ez természetes, én is lányt szeretnék majd.

Zitacicu, mi az a köpölyözés? :shock:

Karmen, jó nagy tumultus lesz Orsiék csoportjában. :roll: Döbbenet, mennyire rossz a helyzet a bölcsik/ovik terén, a felszereltségben, a szakmai színvonalban. :shock: :?

Toncsi, igen Lali is ordít, hogy nem halad semerre, pedig ő már úgy menne! :lol: A legújabb, hogy négykézláb áll és úgy kinyújtja a lábait, a popsija meg az égnek mered és úgy kutyázik. :lol: Ja és megtanulta, hogyan juttassa a tudtunkra, hogy nem kér több kaját: elkezd berregni, miközben tele van a szája. :roll: Tegnap ezt céklás szájjal csinálta meg, rajtam fehér póló volt... :roll: :twisted:

Kriszta, már csak egy szűk hónap. :lol: Teo hogy van? Nálatok milyen idő van? Itt mától ismét hőségriadót rendeltek el. :shock:

Erika, sajna nem tudok neked segíteni.

Exi, tök jó, hogy nega lett Peti eredménye. Privit majd elküldöm a Szabóról. :wink:

Cseppek, szerintem én még nem gratuláltam neked a tesóhoz. Gratula! Jó egészséget! :D Sztem normális, hogy félsz, az elsőnél meg azért fél az ember, mert hogy milyen lesz majd gyerekkel... Majd kialakul. :wink:

Felébredt a törpém, korog a pocakja. Egész sok mindent eszik már, bevezettem a sárgadinnyét, körtét, a brokkolit, a karfiolt, és megpróbáljuk a hétvégén a padlizsánt is.

Kép
szilcsi

Jaj akartam még írni. :oops:

Bea, lehet, gonoszul hangzik, de én nem segítek többet más gyerekének.
Egy kisfiúnak segítettünk, pénzzel és médianyilvánossággal is, apa ugye tévés és felrakta a képújságjukra a felhívásukat, ami kb két hónapig ment ott. A napokban írtam az édesanyjának iwiwen, érdeklődtem, sikerült-e összeszedni a pénzt, hogy van a kicsi, nem kaptam választ. Pedig tudta, ki vagyok, beszéltünk telefonon is. Sztem ez lenne a minimum a köszönöm mellett, hogy ha érdeklődik, aki segíteni próbált, annak nyomok 3 mondatot, nem hiszem, hogy nagy idő lett volna neki. Kicsit rosszul esett. :? :evil:

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Emlékszem,hogy irtál erről,és sztem átlagon felül rendesek voltatok!!!
Megértem,hogy rosszul esik.
Remélem nem azért nem válaszol,mert már nincs kin segiteni pl.
Meghát mi azt nem tudhatjuk milyen lelkiállapotban van időnként egy beteg gyerek szülője..
Sokszor ha depis az ember leginkább azt szeretné,hogy ne szóljanak hozzá,és ne kelljen szólni senkihez..
Persze egy köszönöm nem megerőltető.Illene is,tényleg.

Na,eszi a kicsifiad a sok finom főzeléket?:)
Ügyi vagy,hogy ennyit legyártottál.

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Noémi jól van, nem lázas már, és már csak holnap kell az antibigyó. :)

Szilcsi :)
Gratula a 6. fogacskához! :D Noémi még mindíg fogatlan, és nem is látszik, hogy bújni akarna a fogacska! De addig jó nekem... :lol:
Hú, Lali nagyon ügyes! :)
Noémi sztem kicsit lemaradt, mert még mindig csak a kúszásnál tart, meg néha fekvőtámaszozik, emelgeti a felsőtestét, de még nem sikerül a négykézlábra állás.. :?
Bea jön hétfőn, sztem el fogja kezdeni kezelni.

A berregést Noémi is szokta kaja közben, mi is csupa pöttyösek vagyunk kaja végére! :lol:
Mi most próbáltuk a cukkinit, nagyon bejön a Csajnak!
Lassan el kéne kezdenem a husit is, eddig még vegák vagyunk! 8)

Ja, nem tudom, Boti megússza-e a betegséget, pár napon belül kiderül. Nagyon remélem!!
Apa lázas volt az éjjel, de reggelre kutyabaja...

kis betegem fekvőtámaszozik :D :
Kép

Kép
Kép
zituska28

Hali.

Szilcsi, köszi a privit. Akkor még gondolkodom, van még rá pár évem. :)
Hallod, én minden elvemet feladva másodiknak is fiút szeretnék...pedig annak idején én is a fiú-lány páros mellett tettem volna le a voksomat.
Nekem ezek szerint szerencsém van, mert Peti engem sosem berregett le, pedig számítottam ilyen helyzetekre. Mondjuk sosem volt rossz evő, ma a bölcsiben is ebédig sírt, de a gondozónénivel szépen ebédelt ezek után. :? Mondta is a gondozónénink, hogy bepróbálkozik egy kis ropival a későbbiekben. :D

Zituska, örülök, hogy Noémi jobban van!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, mikorra tervezitek a tesót, hogy még pár évig gondolkodsz a dokin?

Zitus, én csak azért örülök a fogzásnak, mert így hamarabb túlleszünk rajta. :roll: Cukkinit még nem adtam, most volt elég újdonság neki. Kíváncsi leszek, Bea mit mond Noncsira, mondta, hogy megy majd hozzátok.
Édi a csaj, látom, neki sem elég nagy a játszószőnyeg. :lol:

Edit, erre én is gondoltam, hogy talán rosszabbul van a kisfiú, csak zavaró, hogy a nagy médiavisszhang után most sehol egy hír róluk. Az meg azért sztem gáz, hogy csak addig volt ez jó, amíg összegyűlt a pénz. :? Nyilván aki segített, azt érdekelné is, van-e pozitív változás.
Lali eddig mindent megevett, amit készítettem neki. Majd most jön a mumus, a sütőtök, amit eddig sem bébikajában, sem ivólében nem kért, de hátha a sajátot elfogadja.

Kép
szilcsi

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Igazad van teljesen.
Remélem azért jobban lett a gyerkőc.Adhatnának vmi életjelet.. :roll:

Azért nem mindenki olyan nagylelkű mint ti vagytok,ezt ne feledd!!!!

Kár,hogy nem lehet mindenkin pénzzel v. máshogyan segíteni..:(

Sütőtök.Hajrá,hajrá.:):)

Hannának nem volt a kedvence mig kicsi volt.Most viszont ha sütök csomót bevág belőle.Ezen kivül amit kicsinek szeretett:brokkoli,tökfőzelék kaporral,.paradicsomleves,.később nyers paradicsom,és szőlő minden mennyiségben;ezek még most is a kedvencei...

szilde
Szeged

Jajj,de ari Lalika!Cuki. :wink:

szilde
Szeged

Sziasztok Csajok!

Szilcsi: Ngyon tunci a Lali baba a kadba (nekunk is van ilyen uloke, de sajnos a fiam sosem maradt meg benne.....mindig maszott, vagy felallt). Gratula a fogacskakhoz...nekunk mar 8 van...es mind a 8-at kemenyen megszenvedtuk!
Itt hoseg van, szerintem egesz nyaron nem volt ilyen nagy meleg mint a heten....eleg rosszul viselem, de a kedvem jo, mert mar nemsokara otthon leszunk.....

Zituska: Orulok, hogy Noemi jobban van.....remelem Boti megussza es nem kapja el!

Csibe: Gaborbabanak is hatalmas gyogypuszak!

Toncsi: Nagyon csucs a csajod, hogy mar ilyen koran probalkozik a maszassal, bevallom en is gyakran kinevettem a Teot mikor erolkodott...olyan kis edi volt, es meg most is elofordul, mikor a formakereso jatekaval bibelodik!!!!!
En a Teot telen ugy oltoztettem altalaban ahogyan en maszkaltam (itt enyhebb a tel, de vacakabb is mert a magas nedvessegtartalom a csontjaidig hatol a hideg). Nos tehat, body, harisnya naci farmer (kordbarsony naci), pamut hosszuujju polo vagy ingecske, fole pulcsi vagy kardigan, sapi teli kabat.... A cipot szerintem nem erdemes elore megvenni, nem lehet tudni mekkorat no a baba, mi most 21-es cipocsket hordunk, es a 12. honapban 78 cm-esek voltunk.

Zsuzsu: Gratula a Konstantinhoz...meglatod o is meg fog fordulni!!!! Pusza

Ceniko: Orulok a Vius ovijanak! Remelem Te is egy kicsit jobban vagy!

Karmen: Orsi foga.... mikor is fogjak csinalni?

Kicsi fiam egyre anyasabb, ma is beszoktatos nap volt a bolcsibe, az elso par napban minden siman nemt, most 2 napja allandoan engem keres a szemevel, idonkent odamaszik hozzam es ramhajtja a kis buksojat....olyan kis nyuszi. Ma osszeveszett egy nala 3 honappal nagyobb kisfiuval, akinek a jatekat el akarta venni....vegul kis Teokam veszitett (pontosabban feladta)...olyan kis edesek voltak, en meg nem lattam a fiamat, ilyen kis harciasnak.
Ujdonsag!!!! Ma du. nem akart elaludni a karomban (szegyen gyalazat, meg mindig igy alszunk), 1 oran at ringattam mig o csak kinevetett, erre baraktam a kisagyaba, hallotttam egy ideig a mocorgasat....majd csond...elaludt!!!! Olyan boldog vagyok!
Viszont....meg mindig semmi a jaras teren, nem is probalkozik....maszik ezerrel, egy kezet fogva setal....

Bocsi ha valakit kihagytam, pusza mindenkinek!

Kriszta es Teo baba

Kép :wink: :lol: :oops:

sziasztok
matteo0808

Gondoltam dobok egy-ket kepet a sracomrol....

Bocsi, ha sok vagyok: Kép fincsi a spenooooot....
Kép igy jarunk mi.... Kép

Kép hinta palintaaaa

sziasztok
matteo0808

sziasztok

szilcsi
már épp követelni akartam Lali fotót. nagyon cúúúúki :D gratulálok a fogacskákhoz. jó dolog lehet, hogy már ilyen sok mindent eszik :D sütőtökhoz szorítok.

kriszta
a Teoka nagyon cúúúki! ringatást én megértem. pont most hintáztattuk el a Mazsigombócot a fürdőlepedőjében :oops: :D . ma este nyűgi volt, mert séta közben felriadt egy motorosra meg egy mentőkocsira és üvöltve ébredt. így ma nem jött be az apiféle éneklős-álomba ringatás(mondjuk attól én is hamar elaludnék, hogy ne kelljen hallgatnom-hi-hi-hi, hűűű de gonosz vagyok 8) , pedig annyira nem is rossz)

szilde
akkor te tudsz egy csomó mondokát, dalt, mesét. ezért irigyelek! én most már probálgatom bővíteni a repertoárom, mert eddig csak rock dalok szerepeltek benne. meg hallgatunk Kalákát, mondjuk az én is szeretem.rakhatnál Kevinci képet! vagy küld el és lekicsinyítem! már bizti ő is sokat változott. meg Hannásat is!
hát, igen becenév adásban eléggé profi vagyok 8) :D . szerintem a legkevesebbszer Hédinek szólítom :oops: . pont a múltkor gondoltam, hogy nehéz lesz a figyelemre felhívás, ha nem tudja, hogy az ő(mármint ahogy épp akkor szólítom). de nálam ez tényleg nagyon van. mondjuk api is jól nyomja én most Kecskebéka vagyok :roll: (ezt nem annyira szertem- a békát már egészen kedvelem , sőt hallgatok rá), ő meg épp Szticsfild néven van szólítva :roll: . na, ennyit az intim családi életünkről :D :D

zituska
a Nőci nagyon szép!!!! igazán olyan kis csini nőcis :lol: :lol: remélem nem lát majd nála a gyógytornász semmit. szorítok, hogy Boti(szoktátok Bocizni?) ne kapja el!

na, tiplizek
puszika
toncsi

toncsi80

szilcsi
még akartam kérdezni, hogy Lalika tud ülni? vagy ebben a fürdőscuccban jól megtámasztva lehet ültetni és otthagyni? és hány hós kortól?

és Mindenkinek köszi a téli öltöztetős válaszokat!!!!
toncsi

toncsi80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?