Sziasztok!
Felvettem egy-két emberkét akinek van msn-en címe, remélem nem baj.
Olyan furi, hogy már szeptember van, nemsokára szülök
, már csak két hónap, már nagyon várooooooooooom!!!
Szerintem Levi is örülni fog a kistesónak, legalábbis erre az álláspontra jutottunk apával, van ugyanis régi játék babám és állandóan cipeli meg (nahát ezt nem akartam elhinni) ringatja
, annyira édes. Múltkor odaadtam neki a cumisüveget és mondtam neki hogy etesd meg a babát és már dugta is a szájához. A férjem eleinte mondta, hogy ne babázzon már, mondom nem lesz attól még h..kos, így legalább valamennyire fel tudom készíteni a kistesóra, aztán majd meglátjuk mennyire fogja bírni a sírását, bár mikor mentünk a b.netes talira akkor sírdogált Roni az autóban nem nagyon izgatta
.
Gabi köszi a festék infót, még annyi, hogy milyen ecsettel festetted? Egy órára meg akkor igényt tartanék, szólj ha elkészült és akkor egyeztetünk, szólok a férjemnek, hogy menjünk el érte.
Ildi tényleg szépen lement a pocid, elhízáson ne aggódj, inkább örülj, hogy kis husimusi
, majd ha elindul úgyis ledolgozza, Levi is pufók volt picinek aztán megnyúlt.
Vicuska miújság, pihizel sokat? Mégegyszer nagyon örülök nektek!!!!!!!!!!!
Antám, szép helyen voltatok, mi egész nap pizsipartit rendeztünk itthon vasárnap
, lustálkodtunk, csak este mentünk fel Viktorékhoz, akkor is filmet nézni
, bár Levi elvolt a lányok játékaival. Ha mentek kirándulni legközelebb akkor szóljatok, persze ha nem zavarunk
!
Nati annyira édes Bencus, olyan jó volt látni benneteket, nagyon bevállt a háromkerekű kocsi?
Tündi olyan jó alakod van neked is, ne bálnázd magad
, kislányrucik gyűlnek? Vesztek babakocsit is? Barnikának az ovi elkezdődött?
Alexa annyira édes Martinka, megnyugodtam, hogy nem csak az én fiam tud szeleburdi lenni
, Levi is így szokott kajlákodni.
Judy, szép a menyem(ha még szánhatjuk Levinek
), tényleg be sem mutattuk őket egymásnak. Na majd legközelebb
.
Na ébredezik Levi, mindenkinek sok puszi, majd jelentkezem.