Új privát üzeneted érkezett!

Szia,

Na jó, de ha az eredmény az hogy beteg ??? Abba belehalok, ráadásul meg is kell szülni :(:(:(

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Most azt olvastam valahol hogy egy lánynak 2 nappal később már teljesen más eredményt mértek, és határértéken belül lett....most erre gyúrok a következő két napban....
Holnap reggel vérévételre is kell mennem, szerinted ott mit fognak nézni ? Mármint milyen érték lehet a vérvételből árulkodó ?

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta,
ezen még ne gondolkozz!!!
tudod, a hídon akkor kell átmenni, ha odaértünk!
(tudom, frázis, de próbálj meg ne szcenáriókat futtatni még)

(ha meg kiderül, hogy beteg még mindig jobb, most, mint ha a 40. héten... tudom, ez megint nem vigasz... de okosat nem tudok mondani)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Köszi Orsi,

Megpróbálok pozitív lenni csütörtökig....hátha nem lesz baj....ha nem jelentkezem akkor baj lett....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Istenhegyire mész? vagy valami hasonló többmarkeres tesztre?

több faktort néznek a vérben, ehhez én nem értek, meg úgyis elmondják mi az eredmény.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


bármi van, azért jelentkezz, mert sokan drukkolunk itt Nektek!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
De ooolyan szép és oolyan kényelmes!:D Nekem is van, és szinte egész télen az van rajtam. Ráadásul Olivér mamuszlába is beleférne…:roll:

Kata,
De a siesta-honlapon van egy csomó másfajta is, az lehet, hogy van méretben. Az én idegeim nem bírnák a fűzőst, úgyhogy én maradok a tépőzárnál.:roll:
Igen, én is úgy emlékszem, hogy kb. 2 hét múlva lehet csak rendelni legközelebb, mert addig törli az e-mail-jeit.
Az az ortopéd orvos is elég semmirevaló volt… Mondta, hogy ebbe meg ebbe se tegyük a csecsemőt, csak azt nem mondta, hogy akkor mibe tegyük! Ostoba!:twisted:

Kriszta,
Én inkább az Istenhegyire mennék komplex vizsgálatra, mint a Bajcsyba! Én is olvastam nagyon vastag nyaki redős, majd végül makk egészségesen születő babákról. Meg simán lehet, hogy elnézted! Ha annyira vastag lett volna, akkor a doki nem azt mondja, hogy lehet, hogy vastag, hanem pánikol, és hogy azonnal csináljunk ezt meg ezt, nem? Szerintem mindenképp az istenhegyire menj! Én is voltam a 12. héten, 4 faktort néznek vérből, meg csinálnak genetikai uh-ot is, és 1 óra múlva megtudod az eredményt!!! Drukk-drukk!!!!!
20140901102739
 
 


Orsi! Sötétkék pirossal. Küldök képet, ha érdekel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dkata 2008.09.02 22:04-kor.

dkata
 
 


Hajni :D
jah, nekem felnőttön se tetszik :?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


dkata írta:Orsi! Sötétkék pirossal. Küldök képet, ha érdekel.

érdekel :D
meg árat is küldj :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
pedig gyönyörűűűű! :D
20140901102739
 
 


Hajni! Csakhogy nekem pont az a szín tetszik... Ja, és tépőzáras nem lehet, ugyanis Bálint azt leveszi. Már a csatos is gázos, azt már be tudja dugni, szerencsére kicsatolni még nem. Nekem a szandival vagy cipővel simán elüldögél 1 órát és "dolgozik" rajta. :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Orsi! Holnap küldök, de nem tavalyi, hanem tavalyelőtti modell, azért vettem tavaly 13 valamennyiért (ezért volt "akciós", legalábbis ezt mondta az eladó :lol: :lol: :lol: ).

dkata
 
 


Kata,
tudom, narancssárga... :lol:
20140901102739
 
 


Kriszta :(
Remélem, nem lesz gond.
Én elmennék nagyon gyorsan amniocentézisre, vagy ha még arra nem lehet, akkor chorionbiopsziára. 11-12 hetes gyereket nem kell megszülni.
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Kriszta
azért abban is bízhatsz, hogy nem láttad teljesejn jól a számot! én átéltem ezt, dokim is rám ijesztett, meg az első istenhegyis vérvétel is szar eredményű lett...végigbőgtem azt a 2 estét... a 16. héten az integrálté lett végül 1:11000hez, onnan tudtam teljesen élvezni a terhességemet. Sztem is menj az istenhegyire. Nagyon drukkolok!!!!

Kép
Kép
emma1976
 
 


dkata írta:Orsi! Holnap küldök, de nem tavalyi, hanem tavalyelőtti modell, azért vettem tavaly 13 valamennyiért (ezért volt "akciós", legalábbis ezt mondta az eladó :lol: :lol: :lol: ).

marhára számít, hogy melyik évi modell :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni! Az amnionak 4 hét múlva van eredménye. És akkor már meg kell szülni a babát, sajnos elég közelről volt most ebben részem. :cry: :cry: :cry: (És egészséges baba halt meg az elrontott amniocentézis miatt.) A chorionnak meg még nagyobb a vetélési esélye.

Kriszta! Én biztosan nem szúratnék, de ezt már ezerszer leírtam. Először uh, vérvétel és minden, ami nem járhat vetéléssel... De ezt most nagyon gyorsan, mert telik az idő. Ha ezek közül valami nagyon rossz eredményt ad, valószínűsíti, hogy beteg a baba, akkor kell(ene) a többin gondolkodni. És csak szuper helyen, biztoskezű orvossal megcsináltatni! Miért nem kérdeztél rá a tarkóredőre? Kérdezd meg, mindent!!! Próbálj kicsit megnyugodni, és feltétlenül kérj időpontot az Istenhegyire, ahogy a lányok mondták. (A barátnőm négyes teszt eredménye az volt, hogy velőcső záródási rendellenesség esélye nagyobb, mint 1:50-hez. És az amniót "elszúrták", meghalt a baba, aki egészséges volt. Ezzel csak azt akarom írni, hogy olyan vizsgálati módszer nincs, ami vetélés kockázatát nem rejti, és 100%-os, és azt is, hogy nem biztos, hogy megéri kockáztatni, pár %-kal nagyobb biztonságú eredményért. Nagyon nehéz döntés, sajnálom, hogy így történik, de bízz magadban, hogy jó döntést hozol. Az is lehet, hogy nem is kell döntened, mert azt mondják, bénán mérték.)

Orsi! Képet küldöm.

Hajni! Igen, narancssárga-barna, a "szerelmem". :lol:
Teszek Neked 2 képet Bálintról, ahogy ígértem, mindkettőn 12-18 hós Next-ben:

Kép

Kép

dkata
 
 


Kata,
Olivérnek ugyanez a napozó 2-3 évesben a térde alá ér picivel. 12-18 hósban már semmilyen nadrágunk sincs, azt nem tudom megmutatni, a napozósat igyekszem majd fotózni. Milyen nagy lett a haja! :D

Ha már olyan kedvesek voltak velünk a múltkor az FP-sek, felteszem a levelüket, hátha érdekel vkit. Linkként nem tudtam megcsinálni, bocs érte, remélem, nem túl hosszú...

Sok szeretettel meghívjuk Önt és gyermekét egy igazi nagy kalandra a Fisher Price kis birodalmunkba!!

2008.09.19-én és 20-án az 1point4 fotóval egy új hagyományt indítunk el bemutatótermünkben, melynek lényege, hogy műtermi fotó készülhet az Ön gyermekéről egy igazán gyermekbarát és játékos környezetben.
Minden hónapban indítjuk ezt a kezdeményezést bízván, hogy a fotó, mint örök emlék mindenkinek örömet okoz és szülők, gyermekek is emlékezni fognak magára a fotózásra is.
Fotósunk Aradi Péter a Babavilág műsor ( TV2) és a Bébikurir magazin hivatalos fotósa aki egy egyedi és igen gyerekbarát technikával készíti a felvételeket segít nekünk, hogy az a rendezvényünk is olyan jó hangulatú legyen, mind az eddigiek.
Várunk hát minden kedves családot az 1.Jatsszvelem Baba- és gyerekfotózásra bemutatótermünkbe
( Bp. XIII. Visegrádi utca 55.alagsor 10) 2008.09.19-én és 20-án 10-16 óra között.
Hogy elkerülhessük a tolongást és hogy mindenki igazán jól érezze magát kérjük az érdeklődőket, hogy
telefonon vagy emailen jelentkezzenek!!
Telefonszámunk: 06-1-788-6258
Emailcímünk: jatsszvelem@jatsszvelem.hu
A várakozó családok az ingyenes játszóházunkban tölthetik el az időt!!!

Részletek:
- Az 1point4 fotó 5 db fotót készít gyermekéről amit CD-én átad Önnek mindösszesen 2500 ft ért.A képek profi minőségűek, bárhol előhivathatóak.
- Óránként 4 családot tudunk fogadni
- Mindenki aki regisztrál esélyt kap arra, hogy visszanyerje a fotózás árát.( Napi 1 családot sorsolunk ki,értesítés emailban.)
- Mindenki aki regisztrál 1 db 500Ft-os Jatsszvelem vásárlási utalványt kap a helyszínen,mely a későbbiekben webáruházunkban
( www.jatsszvelem.hu) történő vásárláskor beváltható.

Várjuk Önöket!

Vigházi Ildikó@Melinda és Aradi Péter
http://www.jatsszvelem.hu http://www.1point4.hu
20140901102739
 
 


Kata, Hajni

nekünk is van ilyen napozónk, 6-9 hós :D :D
Olivérnek sok ruhája van, én mégis mindig azt a pár next-eset adom rá, amiket rendeltem, ezeket szeretem a legjobban. nektek írt ma Dina?

Lili

bátran indulj el az ikrekkel, rengeteg ikres családot láttam, tieidnél sokkal kisebb babákkal. sőt, láttam hármas ikreket is :)
igaz, hogy a gyerekek még annyira nem élvezik ebben a korban, viszont nektek nagyon kényelmes lesz.
ami nekem nagyon tetszett, hogy a medence körül járókák, pelenkázók voltak.
Olivér jól el volt a játszótéren, az állatokért nagyon odáig volt, meg eleve tetszett neki a sok gyerek. pl. az étteremben elücsörgött fél órát is és a gyerekeket nézte.

Kriszta

izgulok érted, reméljük hamar jössz ma a hírekkel.

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok!

Hajni,
köszi a bakancsos linket,tuti jó!

Orsi,
feladtad már a csomagot?

Kriszta,
szorítok,hogy minden rendben legyen!

Katyerina,
tényleg olyan jó lenne egy topiktali!

Andi
Kép
aanda
 
 


Zsuzsi,
köszi! Október lesz belőle, mert a zuramnak még le kell adnia a határidőseit.

Lányok,
én például inkább szúratnék, biztosra mennék, még akkor is ha kockáztatom egy esetlegesen egészséges magzat életét. Biztosan nem szeretnék beteg gyermeket a világra hozni, ha dönthetek róla. De hát mindenki máshogy érzi ezt...

KépKép
lili73
 
 


Lili! Nekem meg volt 3 vetélésem, és ezért nem szúratnék, és kockáztatnám a babámat. Vagyis inkább azt írom, "eszetlenül és feleslegesen" nem szúratnék. Tehát pl. azért, mert 36 éves vagyok, de minden érték rendben, hát akkor nem.

Kriszta?

Zsuzsi! Akkor úgy látom, jó volt! De szuper!

No csajok, akkor segítsetek! Leginkább Orsi, Anda... meg akik voltak szemfenék vizsgálaton. Mi ma voltunk, de csak azért, mert mindketten szemüvegesek vagyunk, meg a bal szeme kicsit beszalad a sarokba, inkább lássa orvos. Erre kiderül, hogy a gyerekem nem lát se közelre, se távolra jól, korrekcióra szorul: -1,5 cylinderrel mindkét szemre... És ezt enyhe korrekciónak nevezte a doki, hogy könnyebb legyen megszoknia a gyereknek a szemüveget, aztán ha már kommunikál, és elfogadta, valószínűleg erősíteni kell rajta. Tudom hogy hülyeség, de teljesen beaggódtam, hogy ilyen picin szemüveg és ez így is marad egész életére. Én is szemüveges vagyok, de nincs görbületi hibám, csak rövidlátok, meg a férjem is. A doki még a szemüvegem is megnézte, hogy biztos legyen benne, mert ez örökölhető. Anda nálatok is volt valami mizéria, hogy szemüveg, aztán mégse. Leírnád, hogy volt és hogy derült ki mégse kell? És Orsi, Máté is szemüveges, leírod, miért, mióta, hogy fogadta el, és hogy most mit csináljak egyáltalán? Első gondolatom az, hogy lássa másik orvos is, addig nem csináltatom meg a szemüveget. Ez hülyeség? Mert ha meg nem lát, korrigálni kell. Kérdeztem, azt mondta a doki, se közelre, se távolra, és ne erőltessem, de próbáljam elérni, hogy mindig rajta legyen. Normális volt, kedves, sokáig, alaposan nézte (gyanús is volt :cry: ), nem arról van szó, hogy felületesnek tartanám, vagy hozzá nem értőnek, csak nehéz elhinnem, elfogadnom. Azt nem is feltételezem, hogy egészséges szemet korrigálna... De az fura nekem, hogy ha a gyerek nem lát tökéletesen, akkor hogy tud megcsinálni csont nélkül olyanokat, hogy kupakot rátenni pici üvegre, kulcsot zárba tenni... És ráadásul a férjem jól kiosztott, hogy milyen hülyeségeket csinálok, mindenféle sarlatánokhoz cipelem a gyereket, mikor semmi baja (pl. a hányás miatt is elvittem uh-ra anno, és nem találtak semmit... hát ennek én inkább örülök, és iszonyúan hányt a gyerek, tudjátok, mit szenvedtünk tőle, szerintem el kellett vinni). Ti mit tennétek?

dkata
 
 


Képzeljétek 5 hetes kismama vagyok egy petezsákkal és 2360as HCGvel :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkoljatok, hogy babóca is növekedjen abban a zsákban! köv. uh 2 hét múlva.

Kép
Kép
emma1976
 
 



Emma

szuper :D :D :D :D gratulálok!

Kép
zsuzsi73
 
 


Emma!

de jóóóó, gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
jud71
 
 


Kata,
persze, megértelek, biztosan számít valaki előélete is. És számít a személyiség is, ki milyen vérmérsékletű, milyen a világnézete, mennyire parás és a többi. Ebben aztán nehéz tanácsot adni. Én így tennék, pedig 7 évet vártam a babá(k)ra, és 5 lombikom volt, mégse vállalnám a kockázatot...De mivel az Istenhegyis kettős teszt megvan egy órán belül, természetes, hogy azt mindenképp elvégeztetném előtte.
Sajnálom a szem mizériát, nem irigyellek!

Emma,
neked meg hatalmas gratuláció!

KépKép
lili73
 
 


Húúúú Emma, hurrá! Gratulálok!:D :lol: Tudtam, tudtam...! :D :D :lol:

Kata,
sajnálom! Apa nálunk is cilinderes. Szerintem is nézesd meg mással is, az biztosan nem árt.

Én meg icicpicit szomorú... Kevés most az ember meló fronton, hívtak Argentínába forgatni 2 hónapra... :(
20140901102739
 
 


aanda írta:Orsi,
feladtad már a csomagot?

igen, tegnap :D

Kata :D
én a több szem többet lát elvet vallom - különösen gyerekszemre igaz ez 100szorosan -, bármi előtt megmutatnám másnak is.
Máténak +1.75ös és +2.0ás a szeme, év eleje óta van szemüvege és nem volt más választása, hordta, mivel megtanulta, hogy ő nem nyúlhat hozzá, így fel sem merült, hogy levegye.
én semmiképp nem esnék kétségbe, hisz a lényeg, hogy most már tudtok a problémáról, és kezelni lehet.
Azokhoz a mozdulatokhoz, amit leírtál, bőven jó a szeme, mondhatnám, hogy a 1.5 az semmiség gyerekeknél.
Ha nem társul más problémával a mi dokink 2.5 alatt nem is ad szemüveget, Máté a kancsalsága miatt kapta.

Emma :D
Gratulálok!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi, Hajni, Lili, köszi a válaszokat.
Orsi, én azért aggódom, mert ezt még alulkorrigáltnak nevezte, az igazi értéket nem is tudom. A másik a párom hozzáállása, hogy nincs is baja a gyereknek, ha kell is szemüveg, majd ha iskolás lesz. Ebből következően meg fogja engedni neki, hogy levegye, onnantól kezdve meg én leszek a mumus. És Máté egyből megértette, hogy nem veheti le? Bálint biztosan nem fogja...
Mindenesetre megnézetem mással is, lehet hogy akkor megyünk a Ti dokinénitekhez. Azért jobb lenne cilinder nélkül. :cry: Nem olyan jó ám szemüvegesnek lenni. :twisted:

dkata
 
 


Kriszta, mi volt? :?:
20140901102739
 
 


Emma!

G R A T U L Á L O K !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,
szerintem is az lenne az első,hogy vidd el oda,ahová Orsiék is járnak!Arnoldon én sem vettem észre,hogy nem lát,neki 2-es szemüveget írtak! :twisted:
Hülye fejemmel hittem az sztk-s orvosnak,kiváltottuk a szemüveget!Természetesen nem viselte el magán,ilyen kicsi gyerektől ezt nem is lehet elvárni.Elvittük Győrbe egy magándokinőhöz,aki 1 -est mért,de hozzátette,hogy ez ilyenkor teljesen normális,nem kell szemüveg!!!Pont ezen a héten voltunk kontrollon,és minden oké a szemükkel,és most is 1-est mondott!Széles az orrnyergük,ezért tűntek régebben kicsit kancsalnak.,de az arcuk még rengeteget fog változni,nem kell aggódnunk-ezt mondta a dokinő.

Hajni,
együtt nem tudna menni a család Argentínába?

Andi
Kép
aanda
 
 


Kata :D
20 éve van szemüvegem... azért annyira nem is gáz.
A cilinder meg általában örökletes. Máté is az.

a párod hozzáállását azért nem tudom megérteni, mert a szem problémái 7-8 éves korig nagyon jó eséllyel korrigálhatóak, sényi drnő pl. leszoktatja a szemüvegről a gyerekeket, ha jól reagálnak a "kezelésre" (4-6 havonta negyeddel gyengébb szemüveget ad, és ezt még le tudja követni a gyerek)

amúgy ez a 1.5 azokat, amiket te írtál - kupakcsavarás és tsai, egyáltalán nem befolyásolja, ha komolyan gondot okoz az nagyon súlyos látáshibára utal.

Az egyértelmű tiltásokat szerintem a gyerekek jól megértik. Egyszerűen nem nyúlhat hozzá, ahogy a konnektorhoz sem, meg más dolgokhoz sem.

Sényi drnőt én szakmailag és emberileg is csak ajánlani tudom.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emma :D
Gratulálok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Anda, köszi a választ. Mi is magándokinál voltunk. Függőlegesen van egy +0,5 eltérés, ami megfelel az életkorának, de vízszintesen sok az amit mért, -1,5;-2 van a papíron, és ezt már szerinte jó lenne korrigálni. Addig mindenesetre nem csináltatok szemüveget, amíg más nem látta.

Orsi! A párom hozzáállását én se értem, megérteni meg végképp nem fogom, jól fel is bosszantott vele. :twisted: Ez olyan struccpolitika. Nekem meg 23 éve van szemüvegem + lencsém, de úszásnál egyik se volt valami szuper. :twisted: (Má' most az emberem bevallotta, hogy az Ő szemével volt valami kiskorában, de kinőtte, majd megkérdezi az anyját, mi volt az. De cilindere nincs. :twisted: ) Visszanézem ahová felraktad a doktornő elérhetőségét, ha valaki tud oldalt, segítsen...
Egyébként az a gáz, hogy Bálint pl. a szemüvegünket piszkálja, az enyém pl. többször landolt már a betonon, a fa..a kis Transition lencsém tiszta karc... Odavan a szemüvegért, kulcsokért, palackokért. Ezért félek a szemüvegtől, mert ezt ugyan tiltom neki, nem veheti le rólam, a kezét is megfogom, mikor nyúl érte, mégis...

Még egy kis segítség jó lenne: emlékeztek még, milyen hormonokat néznek a vizsgálatok elején? Holnap megy a barátnőm dokihoz. Én erre emlékszem: 3. napon kellett: prolaktin, progi, LH, FSH, TSH, aztán 21. napon. Még valami? (Feltételezem, ezt a doki tudni fogja, csak azért mégis.)

dkata
 
 


Kata :D
elküldtem mailen.

(a cilindert nem lehet kinőni én úgy tudom)

ninc smás 3. napon

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emma,
Hűűűűűűű, de jóóóóóóóóóóó!!!! Gratulálok és drukk a következő uhra!

Hazajöttünk a 3. nyaralásból is, jó volt nagyon, csak Balu összeszedett egy enyhe bélfertőzést a strandon. :(

Kép
bandika
 
 


Bandika! 3 nyaralás! Nem semmi! :lol: (Bálint ma 3x hányt, ezt már nem tudom be a szembecseppentés izgalmának, elég gyanús...)

Orsi! Megkaptam, köszi. Cilindert nem lehet kinőni, megkérdeztem, nekem is ezt mondta a doki.
Krisztáról nem tudtok valamit?

dkata
 
 


Anda,
sajna nem. Apának most itt van "küldetése", meg Olivérnek is necces lenne az esőerdő, a szurikat se szívesen adatnám be neki. Itthon sose hagynám annyi időre, abba belekattannék. Úgyhogy ez a hajó elúszott, gyanítom, nem ez volt az utolsó... :(

Bandika,
mesélj, merre voltatok? Tegyél képeket!

Kata,
apának a napszemüvegválasztásnál vannak gondjai, a dioptriás-cilinderest vmiért nem tudják megcsinálni. Dehát egész életében ez legyen a legnagyobb gondja! :wink: Egyébként úgy rémlik, hogy kontaklencsét se tudnak nekik csinálni, de erre nem esküszöm meg... Én is majd viszem vissza Olivért 2 hónap múlva csekkoltatni.

Emma,
vannak tüneteid? Mesélj már, olyan izgi! :D
20140901102739
 
 


hajni,
köszi a hiányolást! :D Nagyon tele vannak a napok mostanában! Mire bekapcsolnám a gépet, a fiam ötször kikapcsolja.

kata,
mi is pont ma voltunk Sényi dr.nőnél! Hát, már kezdtem aggódni, mert láttam, hogy nagy szemüveg-kínálat van kirakva az előtérben és minden gyerek szemüvegesen jött ki előttünk... És mi is Aandáékhoz hasonlóan kancsal-gyanússág miatt mentünk, de azt mondta, hogy minden rendben (ugyanez a széles még az orrnyerge c. dolog), sőt a lányomat is és engem is megnézett díjmentesen (lehet, hogy azért, mert csúszott a rendelés és várni kellett, de nagyon-nagyon rendi volt, csak ajánlani tudom!)

emma,
jaj de jó!!! teljes szívből gratula! :D

Mi meg elkezdtünk tornára járni. Az első foglalkozást a fiam bőgte végig, de úgy, hogy le se lehetett tenni, a mai másodikat meg mindkettő. Amíg bóklásznának szabadon, addig tetszik nekik, de mikor diktálja a csaj, hogy ide menjünk, ezt csináljuk, az már nem annyira jön be. Lehet, hogy még picik hozzá?

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi,
jót nevettem a szemüveges sztorin, meg a torna is vicces - bocs. :lol: Szerintem az én fiam is ezt csinálná... :lol:
20140901102739
 
 


hajni777 írta:apának a napszemüvegválasztásnál vannak gondjai, a dioptriás-cilinderest vmiért nem tudják megcsinálni.

prizmás szemre nem lehet kontaktlencsét csináltatni - nekem olyan van -, a napszemüveget meg csak optikai keretbe lehet tenni, aminek annyira nem mindig van napszemüveg alakja.
(nekem is gond :roll: )

Pompi :D
sényi drnő az egész családot végignézi mindig :)
Milyen tornára mentek ennyi idősen?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok,
kíváncsi lennék a véleményetekre. Barnus az utóbbi hetekben éjjel 3-szor, 4-szer is kel éjjel/hajnalban sírással. Kikapom az ágyból, és mellre teszem, mert annyira fáradt vagyok, hogy ennyire vagyok képes, plusz nem akarom, hogy felébressze Alizt. Elég jóízűeket szopik, aztán visszaalszik. Nem tudom, hogy jól teszem-e, hogy ennyit szoptatom éjjel...Azt sem tudom, hogy most még mindig a fogai miatt van ez vagy egyszerűen rákapott az éjjeli evésre. Hogy van ez? A cél hogy végigaludja az éjszakát evés nélkül, de egyelőre ettől távol állunk. Aztán persze reggel 8-ig alszunk (a régóta megszokott 6 órás kelés helyett), hogy kipihenjük az éjszakát... Alizka meg persze már rég fönt van.

KépKép
lili73
 
 


Balázsnak és Bálintnak jobbulást kívánok!

Lili,
nekem a Márk nem alszik jól kb.1 hete.Az utolsó rágófogai(k) még nem bújtak ki,valszeg az miatt.Egyenlőre nem adok rá semmit sem,néha dentinoxot.Szopiról sajnos nincs tapasztalatom,de én már ilyenkor nem etettem éjszaka.

Orsi,
csomagot most megkaptam, :lol: :lol: :lol: de már bezárt a posta,hétfőn tudom csak átvenni!
Lilinek hogy megy a bölcsi?

Andi
Kép
aanda
 
 


Lili :D
nem tudok tanácsot adni, ugyanezzel küzdök :roll: :roll:
még nem tudom, mi lesz.
Ugyan Lili csak 2szer kel, de azért ez se kevés.

Andi :D
na, örülök :)
Lili jól viseli. Már egész augusztusban jártak a bébiszitterrel, nem igazán volt semmi zökkenő. Picit hüppög reggel, de állítólag nagyon vidám, eleven egész nap.
A héten apával programunk volt, így ott is aludt, és azzal sem volt semmi gond, bár még keveset alszik max. 1 órát, így 3 körül itthon le kell még tennem aludni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lili,
én sem tudok tanácsot adni, hál' az égnek, a fiam végigalussza az éjszakákat, amióta nem szopizik, 10,5 hós korától! Az idő biztos majd megoldja, hátha csak átmeneti.

Orsi,
honnan szereztél bébiszittert? Ismerőstől vagy ügynökségtől? Teljesen meg tudsz bízni benne? Annyi rémtörténetet hallani! Én egyébként is elég bizalmatlan vagyok, de ha Olivérről van szó, akkor... tudod - bármire!
20140901102739
 
 


Hajni :D
a bölcsiben kérdeztem meg a vezetőt, hogy tud-e, és a fiúk bölcsisnénijének a lánya. Fiúk ismerték is már, mert néha be szokott a bölcsiben is segíteni.
Anno meg ikres ismerősön keresztül szereztem, az övét örököltük meg.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fiús anyukák, segítsetek...

Hunornak mostam a kukiját, kicsit lentebb húztam neki, előjött a makk.
a makk színe alvadt vér lilás színű volt és nekem úgy tűnt mintha egy pici lufi tele lenne vízzel, kicsit megdagadt és olyan nagyobbnak is tűnt.
szóval mintha fel lenne fújva a lufi nagyon olyan volt a külseje.
de igazán azt sem tudom, nagyobb-e de nekem nagyobbank tűnt mint régebben...
nem igazán bírom elmagyarázni :oops: ...remélem értettétek... :oops:
mi ez????
Vendég
 


háááát nem...
a makk elég lilás - nem olyan színű mint a felnőtt férfiaké -
de a lufis részt nem értem :oops: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: