Új privát üzeneted érkezett!

Most néztem, a maca-ban 13 mg L-karnitin van. Bár most ezt abbahagytuk, leredukáltuk csak C, E vitaminra és Q10-re. Cinket én sem adtam, eszi a tökmagot, abban benne van természetes formában. :?
p__lilla
 
 


Találtam valamit....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tea77 2008.08.28 19:43-kor.
tea77
 
 


Laptetős lettél Lilla!!! :lol: :lol: Veled lesz a szerencse..... :wink:

Hoztam az esti nassolót!
Tessék komolyan venni!!!!!


"Ha azt tartod, hogy elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, hogy nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni. Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön. Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél. Mert odakinn a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdődik."
Kép Kép Kép Kép


"Ha úgy véled, kitagadtak, akkor kitagadott vagy.
Nagyban kell gondolkodnod, hogy felemelkedj.
Önmagadban kell bizonyosnak lenned ahhoz, hogy valamit is elérj.
Az élet viadalait nem mindig az erősebbek és gyorsabbak vívják.
Ám előbb-utóbb az lesz a győztes, aki hisz abban, hogy tud."

Kép Kép Kép Kép
tea77
 
 

 
 

Lásd ezt:

Kép

Nap mint nap..... :wink:
tea77
 
 


Tea
Köszönjük. :lol:
p__lilla
 
 


Tea, Lilla Kisedi!

Ne tessék elkeseredni! Látjátok nekünk hogyan alakult a dolog! Na persze hadd ne mondjam, most azon izgulunk, hogy akkor ez most tartósan így marad-e.

Nem akarom ismételni magam, de így mindenkinek könnyebb átlátni a folyamatot. Szóval elsőként egy jó hírű andrológusnál járt a párom, aki egy hasztalan cinkkúra után kiadta a diagnózist, csak az ICSI jöhet szóba. Ezzel indultunk a Kaaliba, ahol fél évre a megbeszélés után lett az első lombikunk. Nálam nem sokat vizsgálódtunk, nem vot oka. Aztán jött a második beülti (fagyibabás) majd a harmadik. (Gondolom ez is ICSI-vel, mert doki bácsi azt mondta nagyon kevés volt a kiskatona, de azért épp elég. Sajna a számokat nem tudom, akkor nem érdekelt, örültem az embriócskknak, pedig így utólag jó lenne tudni, hogy tíz darab volt, vagy egymillió, vagy százezer/ml. tanulság: hasonló helyzetben kérdezzük meg!!!)
A harmadik lombik után párom elment az ismerősünk urológus barátjához, aki egy tesztoszteron szurival és gyógyszerrel egy kis javulást idézett elő és felbíztatott minket, lesz ez még sokkal jobb. gyorsan le is fújtuk a 4 májusi lombikot. Aztán jött ez első hidegzuhany.0millió/ml. +gombafertőzés. Hát erre kapott párom cyprobay kezelést. Egy hónap után volt kontroll ( amit nem értettünk, mert hol a 72 nap?). Ez állt rajta: spermium koncentráció nem értékelhető.teljes aspermia!. urológus bácsi szerint a kezeléstől. Aztán újabb két hónap, kontroll: telsej aspermia. U. bá. : hát akkor nem tudja. Hát mi se tudtuk.
Ekkor párom pár hét alatt lefogyott nyolc kilót, azóta még hetet, de már tudatosan. kevesebb husi, sok zöldség, este csak leves, néha bűnözés. Heti rendszere sport ( előtte nem) és vitaminok: 400mg e-vitamin és napi 1 Maca Vibe. pár hétig 3mg folsav. utóbbi most újra kezdi a többivel. És emelett volt pár ereszd el a hajam buli. :)Szóval az alkohol nem volt vészes hatással. :)
Naa, remélem segítettem. És ez egy nagyon jó példa arra, hogy milyen az emberi szervezt. Minden meg tud változni!!!! Ehhez tartsátok magatokat, most már én is így teszek. Az egy dolog, mit mutatnak az eredmények, de egy másik hogy mire képes a szervezetünk. :wink:
Jó éjt Mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Vickybabe!
Majd elfelejtem a legfontosabbat! Csodálatos kis pocid van! Simizgesd helyettünk is! :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Köszi, Katerina!

Már a páromnak is megvolt a hangos felolvasás!!!! :lol: :lol:
Had reménykedjünk.....
tea77
 
 


Hello!

Katerina!
Hatalmas gratula az eredményhez. Végre ez az oldal is vidám arculatot vesz. Olyan jó ilyen fantasztikus híreket olvasni, egészen feldobódik tőle az ember. Csak így tovább, nagyon drukkolok ám nektek. És most, merre tovább?

Tea!
A kép már megint csodaszép. Olyan amit tényleg nézegetni kell nap mint nap. Köszi.

A barátnőm akit már említettem, hogy nemsokára szülni fog és szép nagy pocija van, már meg is tette azt. Született egy csodaszép kisfia. Amikor a kórházban tegnap látogatóban voltam nála és arra vártam, hogy kijőjjön a folyosóra teli voltam vegyes érzelmekkel a sok pocakos és már pocaktól "megszabadult" kismama láttán. Egy pillanatban szinte üvölteni tudtam volna, hogy én is akarom, nekem is kell baba.... Szomorú is lettem, de a másik pillanatban akkora erőt érzetem magamban, hogy nincs a világon olyan dolog ami megtudna akadályozni ebben. Lesz babánk, tudom!!!!

Gröninek és Vickybabe-nak pocisimi!!! :D

remeny
bnandi
 
 


Csáó!!!

Végre vége a melónak és itt a péntek!!!!
Kép

Andi!!!! - De jó téged is végre vidámabbnak olvasni!!!! Kép
Persze hogy lesz babánk!!!
tea77
 
 


Szép napot mindenkinek!!!
Kép
tea77
 
 


Sziasztok!

Szép napot.
Mi most végeztük a sütögetéssel. Ez szinte minden hétvégés programunk, hogy sütünk az udvaron. :lol: De ha jön a hideg, vége lesz. Addig még kihasználjuk az alkalmat. :lol:
p__lilla
 
 


Sziasztok,
örülök,hogy ilyen jó a hangulat! :lol: Csak így tovább(mondom magamnak is,mert most én is elég jó passzban vagyok).

Kg01,
remélem,jársz még erre!Ajánlom neked Dr.Lantos Istvánt,aki a kistarcsai Flór Ferenc kórház rendelőjében rendel asszem csüt.de.
Vagy egy meddőségi központot tényleg.Ki tudja,lehet,hogy egy herevisszér műtét segítene....a férjemet ez a Lantos műtötte,1 hónap múlva megyünk vizsgálatra,mert erre bizony fél évet rá kell szánni....hajrá!
Vendég
 


Hello lányok!
hol vagytok?
egy kicsit furán érzem magam :roll: 5 napja 36.1 a hőm, a hasam elég puffadt( mint akinek szélgörcse van), meg szurkál.
hát remélem összejön már a baby :wink:
na jó éjt mindenkinek

Kép
kissedi
 
 


Kissedi
Valószínűleg azért érzed így magad, mert hamarosan ovulációd lesz. Legalábbis a jelek erre utalnak: alacsony hő, a hasad pedig a nagy érő tüszőktől puffadt, és szúrkálós. Ha felmegy a hőd, akkor megvolt az ovu. Addig pedig apára fel!
p__lilla
 
 


Sziasztok!
Ez érdekes. nekem alapból általában 36.5 a hőm és felkúszik 37-ig De van, hogy kicsit ugrabugrál is. (Amikor felugrik a hő, nem akkor kell mindent beleadni? Én eddig azt hittem. ) Tegnap megjött rendesen 27 napra, úh. ma kérek időpontot a hiszterora. Meg elmesélem doki bácsimnak a történéseket.

Ti hallottatok valamit a Nebido szuriról? Páromnak azt akarja adni az urológus dokija, akiben én már egyáltalán nem hiszek. Azt mondta ez még jobban növelheti a kiskatonaszámot. Nem tudom, kiváltottuk, de otthon van a szekrényen.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina,
én most olvastam utána a neten.Nézték a párod tesztoszteronszintjét?mert én azt olvastam ki a betegtájékoztatóból,hogy azért van kockázat és mellékhatás,szóval csak akkor érdemes adni,ha valóban tesztoszteronhiányról van szó.Írja is,hogy előtte meg kell ezt mérni.Ha az én férjemről lenne szó,én ezt gondolnám végig és jól kikérdezném róla a dokit.Egyébként andrológus írta fel,vagy "sima" urológus?

Nekem ma jött meg,pontosan,amikorra számítottam rá.Én most elhatároztam,hogy nem fogom mondogatni a férjamnek,hogy "na most vagyok termékeny",mert úgy érzem,ez nincs jó hatással a kapcsolatunkra,mégha csak pár napról van is szó 1 hónapban,de olyan kötelességszerű és ez nem teszi őt boldoggá,úgy érzem.
Most nagyon le vagyok nyugodva és ez remélem,így is marad,aztán 1 hónap múlva úgyis megmondják nekünk a tutit,"népszámlálás" lesz.

Kivel mi van,úgy elcsitultatok...
Vendég
 


Hoztam a mai idézetem:

"Az ember néha úgy érezheti magát, mint egy pörgő falevél, amit a piszkos utcán sodor a szél; úgy érezheti magat, mint egy helyben megragadt homokszem. De senki sem mondta, hogy az élet nyugodt és rendezett dolog: nem az. Az ember nem egy tépett falevél, sem pedig homokszem: kisebb vagy nagyobb mértékben megrajzolhatja utjának térképét, és követheti azt."

Sajna most nincs több időm ....mindenkire gondolok.

Kissedi - Pé kor nekem is szurkál és puffadt. Biztos az! APÁRA FEL!!!

Katerina - Nem hallottam a Nebido-ról sajnos...nézz utána a neten.
Gondoljátok át hogy kell-e szuri vagy sem.... sajna én sem tudnék így hirtelen dönteni...gondoljátok át...

Puszi mindenkinek!

Tegnap szülinapom volt , azért nem jöttem :oops:
Ma pedig a párocskám vezetett új szemüveg-keretet venni
(ajándékba)...már régen cseréltem és elég uncsi...
Párocskám nagyon aranyos volt, végigpróbálgattunk mindent és segített választani is.... :!: :!: :!: Imádom Őt!!!
tea77
 
 


Még egy verset is hoztam...

Ma elég érzékeny napom van.... + vasárnap este meglátogatott piri is... :(


Ha elkerülnek gondok, bánatok,
Könnyű kimondani,
De ha nehéz órák jönnek, s az öröm ködbe vész,
Ha a szív vérzik, a lélek zokog,
Ha éjszakának tűnnek a nappalok,
Eltördelni mégis a mondatot:
Hogy legyen meg a Te akaratod!

Inkább sikoltanék; Atyám, ne, ne!
Mért kell ennek így történnie?
Szívem keserű lázadásba jut
Ha érthetetlen előtte az út!
Sírva tesz fel kínzó kérdéseket,
Én Istenem, hát ez a szeretet?!
Aztán elcsitul.

Bocsáss meg Atyám,
Te szeretsz engem híven, igazán.
Kínban vergődő szívvel is tudom,
Te vezetsz engem a legjobb úton.
Ellenemre is véghez viheted,
De szívem attól nem lesz csendesebb.

Taníts meg hát szívből kiáltani
Ne csak szájjal, szívvel mondani:
Ahogy Te akarod, ne ahogy én
A békesség csak úgy lesz az enyém.
tea77
 
 


mmzsó - Osztom véleményed Katerináékkal kapcsolatban.

Veletek kapcs. - Szerintem helyesen cselekszel. Kell a pihenő. Elég feszültek már így is a párjaink. Néha én is úgy érzem, hogy csak tetézem a "mondókáimmal"...Inkább kiöntöm nektek a lelkem, aztán a párocskámra rávigyorgok egy nagyot!!! :P De ti úgysem veszitek rossz néven, ugye??? Puszika!
Maradj nyugodt a "népszámlálás" előtt. Had szaporodjonak nyugalommal... :wink:
tea77
 
 


Tea,
Isten éltessen sokáig!(Pocak érjen bokáig... :wink: )

Köszi a megerősítést,jólesett! :wink:
Vendég
 


Köszönöm... :oops: ( :lol: )
tea77
 
 


Az élet egyetlen - ezért vedd komolyan!
Az élet szép - csodáld meg!
Az élet boldogság - ízleld!
Az élet álom - tedd valósággá!
Az élet kihívás - fogadd el!
Az élet kötelesség - teljesítsd!
Az élet játék - játszd!
Az élet vagyon - használd fel!
Az élet szeretet - add át magad!
Az élet titok - fejtsd meg!
Az élet ígéret - teljesítsd!
Az élet szomorúság - győzd le!
Az élet dal - énekeld!
Az élet küzdelem - harcold meg!
Az élet kaland - vállald!
Az élet jutalom - érdemeld ki!
Az élet élet - éljed!
tea77
 
 


Tea! Majdnem egy napon van a szülinapunk. Isten éltessen! :D

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Aha,akkor éles logikámmal kikövetkeztettem,hogy Neked is jár egy hatalmas jókívánság,Katerina!
Isten éltessen sokáig és hasonló méretű pocakot kívánok,mint Teának!
Mi az ábra szuri-ügyben?
Vendég
 


Sziasztok!

Tea, Katerina!
Boldog szülinapot nektek. :D :D :D Kép

Tea, szépek a verseid. Az elsőtől kicsordultak a könnyeim is. Ezt kellene tényleg megvalósítani. Elfogadni a sorsunkat. Nem azt mondom, hogy hagyni mindent, de a legjobbat úgy hozhatjuk ki az egészből, ha elfogadjuk és nem "halunk bele" ha valami máshogy alakul mint ahogy mi szeretnénk. Ez talán a legnehezebb a világon... (Egyenlőre nem is igazán megy nekem, de talán egyszer békében lesz a lelkem).

Kiseddi!
Az nagyszerű ha ilyen pontosan és szépen működik odabenn minden. Sikerülni fog, csak kitartás.

remeny
bnandi
 
 


Szaisztok!
Sajnos megint rossz hírem van. Úgy tűnik IR-em van, a terhelés utáni 120 perces inzulin szintem 101.1 mIU/l. Állítólag ezzel nem lehet lombikozni, mert esélytelen. Várom a doki bácsim hívását. :(

Na persze ha a pozitív oldalát nézem, és ha tolni kell a lombikot/inszemet mondjuk januárig, akkor meg hátha összejön addig egy spontán baba is. Nagyon álmodozó vagyok? Hát a remény hal meg utoljára.

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Így van,Katerina,fő a pozitív hozzáállás! :wink:
Vendég
 


Katerina!

Nekem is IR-em van. UIgaz, én már 3 hónapja szedem a metet, de nekem a lombikos konzultáción csak annyit mondott a doki, hogy szedjem továbbra is. Igaz nekem csak kicsike IR-em van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tea, Katerina!

Isten éltessen titeket!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Egyébként bocs, hogy nem jövök mostanában, de nálunk melóhelyen ilyenkor van a legnagyobb hajtás. Sőt jövő héten indul a dömping.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Szeptember 11-ére vagyok előjegyezve Varicocele műtétre. Azt szeretném megkérdezni, hogy van itt olyan, aki már átesett ilyenen vagy van olyan ismerőse, akinél végeztek ilyen műtétet? Minden részletet szívesen veszek.

Egyébként én az OGYEI-ben (http://www.ogyei.hu/hu/) voltam vizsgálatokon. Első számláláskor 15 millióan, másodszor már csak 5 millióan voltak, ráadásul mindkét esetben fehérvérsejtet is kimutattak.

Egyébként az intézményt csak ajánlani tudom családtervező pároknak, bár akik már eddig a fórumig eljutnak biztos jártak jó pár helyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziggi 2008.09.03 19:00-kor.
ziggi
 
 


Húha mennyi szülinapos. :lol:
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok nektek! És egy kisbabát ajándékként.
p__lilla
 
 


Ziggi!

Az én férjemnek volt ilyen műtétje. Őt rendesen vágták és nem lapar volt, mert nagyfokú volt a varicokele. Ő helyi érzéstelenítést kért, ami ugye egy kis fájdalommal jár, viszont utána nincs kellemetlen mellékhatás, mint mondjuk az altatásnál vagy a gerinc érzéstelenítésnél. Utána 2-3 nap kórház, majd otthon pihenés. Nagyon nagy kímélet, nehogy szövődmény lépjen fel. Persze ha ülő munkát végzel, akkor 1-2 hét után dolgozni is tudsz. 6 hét után kontroll, kb 5 hónap múlva pedig spermiogram.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságaitokat! Felőlem teljesülhetne azonnal ... 8)

Katerina Kedves - :) Álmodj nagy álmokat! Azok mindig teljesülnek! Mikor is volt pontosan a szülinapod???? (nekem szeptember 1.) :wink:
Kicsit lelombozó ez az IR és hogy ezzel nem csinálnak lombikot...Remélem nem olyan rossz az eredmény..vagy a doki lesz elnéző... ( én ehhez nem értek )
- Én is viszont kívánok neked nagyon boldog szülinapot!
Neked:
http://www.youtube.com/watch?v=umTldeZzPqU


mmzsó, bumi, lilla, mindenki.....nektek is köszönöm a gratut...Cupp!

Ziggi - Nálunk nem ez a gond, ebben nem tudok segíteni. De mindentől függetlenül kívánom hogy gyorsan, nyönnyen legyél túl rajta és utána jöjjön azonnal a babátok is...

Megyek mosogatni...de majd be-be kukkantok...
tea77
 
 


Ziggi,
kedves sorstárs! :wink: A férjemet ápr.elején operálta Lantos doktor,merthogy mi is az ogyei-ben voltunk.Nekünk 10 és 12 millió volt,és nekünk is volt fvs.
Kérdezz nyugodtan!Biztos nektek is elmondta a doki,hogy ő is a hagyományos műtét híve,helyi érzéstelenítésben csinálja.
A kórházban rendesek voltak velünk,a Lantos bejött a férjemhez műtét után,mindent részletesen elmagyarázott.Másnap hazaengedték a férjemet,pár napig feküdt,aztán még pihent otthon.
Arra készülj fel,hogy amikor a vénákat húzgálja ki a doki,az egy kicsit kellemetlen,legalábbis a férjem érzett némi fájdalmat.De amúgy nem volt vészes.És hősök vagytok,hogy ezt végigcsináljátok!
Mi október elején megyünk kontrollra,fél évet mondott a doktor.hát kíváncsian várjuk és nagyon bizakodunk a jó eredményben!

Bumi,
már hiányoltalak,de így igazoltan vagy távol :D mikor veszik ki azt a polipszerűséget?
Vendég
 


Lilla,mikorra várod pé-t és az inszemet?
Vendég
 


Mmzsó
Ma voltunk dokinál. A 10. cn-om van. Vérvétel volt és uh. Pénteken megyünk megint. Ugyanez lesz, mint ma volt. A doki mondta, hogy úgy néz ki, hétfőn lesz inszem.

Katerina
Drukk spontán baba.
p__lilla
 
 


Lilla!!!

Ez nagggyon jó!!! Sok puszi és HATALMAS SIKER!!!

Meglesz Lilla! - Lesz most babuci + pacak... :wink: :wink: :wink:
tea77
 
 


Lilla,ez nagggyon izgalmas!!!!
+++++++++++
Hajrááá!!!
Vendég
 


Lilla!
Nagyon szorítok! Hétfőn majd rád gondolok a hszteronál.

Tea!
Köszönöm, ez nagyon szép volt. :) Egyébként nekem szeptember 2.
Úgy tűnik az IR nem a teherbeesést befolyásolja, hanem a terhesség miatt kialakulhat cukorbetegség IR-eseknél. Már amit eddig megtudtam. De elég sok lány van a másik topikban, akik túl vannak pár lombikon és utólag kiderült, hogy IR-esek. :( Van aki azt írta, ezzel esélytelen a lombik. De nem tudom, hogy ez saját véleméyn, vagy doki mondta. Végül is ez a pár hónap már nem változtat semmin, csak jussunk már oda, hogy minden rendben legyen.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Kedves Bumi és Mmzsó,

Köszönöm a beszámolókat. Valóban arra voltam kiváncsi, hogy mennyire "veszélyes" ez a műtét, milyen kellemetlenségekkel jár, és mire kell számítani utána a regenerálódás terén. Arra is kiváncsi lettem volna, hogy milyen eredmény várható a spermakép javulásában, de ezek szerint erre még ti is vártok.

Valamit azonban még meg kell osztanom veletek, bár csak nagyon-nagyon "halkan", hisz törékeny még a hír, de szerintem itt mindenkinek reményt adhat, és mi is van annál fontosabb. Májusban jelentkeztünk biztos ami biztos alapon az ogyeis szűrővizsgálatokra, mielőtt gyermeknemzésbe kezdenénk. Nagyon meglepődtem, hogy rögtön az első szűrővizsgálaton fennakadtam. Nem számítottam rá, hogy gond lehet velem, de ki számít rá... Az első 15 milliós számlálásnál reméltük, hogy csak "véletlen", aztán jött az 5 milliós eredmény. (Nem, nem volt közben se betegség, se gyógyszeres kezelés, se alkohol, se semmi...) Megállapítást nyert a kétoldali varicocele ténye is. Így kénytelenek voltunk befogadni a hírt, hogy nem lesz olyan egyszerű a dolgunk. Műtét, több hónapos regenerációs idő, satöbbi, egyszóval türelmesnek kell lennünk. Be is jelentkeztem a műtétre, majd elmentünk nyaralni a feleségemmel. Pár héttel később két csíkot mutatot a teszt, és most a hatodik héten járunk. Persze még csak reménykedhetünk, hogy minden rendben lesz, de egyvalami már biztos, 5 milliós eredmény bizonyosan nem zárja ki, hogy bárkinek sikerüljön!!
Mindezt azért is írom le, mert tudom, hogy mi is mennyire meg voltunk rémülve a hírek hallatán, és a fórumokat olvasgatva. Szóval, hajrá mindenkinek, és bízzunk benne, hogy a természet tudja a dolgát!

Mondanom sem kell, a fenti hír még szupertitkos!
ziggi
 
 


Ziggi
Hát, ez a hír már nem szupertitkos, mert itt az egész világ láthatja. :lol: Nagyon örülök, hogy sikerült a bébi. Biztosan rendben lesz minden, ne izguljatok. Amúgy a spermaszám naponta változik. Lehet, hogy másnap már nem 5 milliós eredményed lett volna, de hát éppen akkor vizsgálták. De a nyári kikapcsolódás biztosan pozitívan befolyásolta. :D
Amúgy ilyen szuper hírek után is megcsináltatod a műtétet?
p__lilla
 
 


Zigi!nagy gratula (halkan, mert még titok, tudom :) ) ez igen.
ez most újabb reményt ad, igaz csajok!!!
itt a példa, hajrá és mindenkinek ++++teszteket.
nektek Zigi pedig minden jót, és sok egészséget!

Kép
kissedi
 
 


Ziggi! bocs, rosszul írtama neved :oops:

Kép
kissedi
 
 


Ziggi,
ez eszméletlen!!!Nagyon köszönöm,hogy megosztottad a titkot,mert tényleg sok erőt ad!
Gondolom,azért megcsináltatod a műtétet,ha nem 1 gyereket akartok,nem baj,ha nem romlik tovább...
Hű,nagyon felvillanyozott ez a hír!Éljen a Kisziggi! :wink:
Vendég
 


Katerina- Esélytelen?! Látod ziggi 5 millával nem csak esélyes volt, álmuk meg is valósult!

Az a szomorú, hogy az ember inkább látja a rosszat, az esélytelenséget, a sikertelenséget. Ezt pedig a félelem szüli. Mindannyiunkban nagy a félelem.....valahogy le kellene küzdeni ezt magunkban. :roll: :roll: :roll:

ziggi! - Ez aztán a CSODÁVAL HATÁROS :!: Gratula! Sok egészséget. Kívánom hogy a kis embermagocska jó ereősen kapaszkodjon és növekedjen!!!!

Bumi - Sajnálom, hogy ennyi munkátok lett hirtelen. Tudom milyen, amikor még pisilni sincs idő. A reggelit vagy időközben lecsúsztatod, vagy korgó gyomorral szédelegve érsz haza. Ez a második azért ne legyen. Vigyázz magadra, kíméld magad amennyire csak lehet! Mikor is veszik le a polipot?

Puszi mindenkinek! Jó éjt !
tea77
 
 


Kedves lányok,

Nagyon szépen köszönöm a (halk) gratulációkat és a jókívánságokat. Remélem sikerült reményt és erőt öntenem belétek és kívánom, hogy minél előbb ti is hasonlót éljetek meg.

A műtétet természetesen megcsináltatom. Nagyon kiváncsi leszek az eredményre. Amint megtudom, majd megosztom veletek is.

Jó egészséget nektek is! Ne féljetek, simuljatok a Jóisten tenyerébe!
ziggi
 
 


Ziggi! Én is csak halkan gratulálok! :D Köszönjük szépen hogy beavattál minket a "bizalom körébe". Sokat számít egy ilyen beszámoló, igazán jót tesz a lelki világunknak.

Tea! Szándékozom erősen teherbe esni még ebben az évben. :D

Bumi! Másik toikban olvastam, hogy a kisebb fokú IR esetén a kismama jelölt eldöntheti, hogy belevág-e lombikba, nagyfokú esetén viszont kifejezetten javasolja az orvos a halasztást.
A múlkori hisztero eredményeddel kapcsolatban történt előrelépés. Talán lemaradtam róla. Akár prviviben is jó, nagyon kíváncsi vagyok, történt-e valami.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina - Oké, oké, nem ellenkezem!!!! :wink: 8) :lol: :wink:
tea77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: