Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu!

Nem tudom miért mondta a dokid ezt. És abban igazad van, hogyha nem ellenőrízném a mellemet akkor nem is tudnám hogy még van egy kis tejem. De mivel a családunkban sajnos már előfordult a mellrák (nagymamám) ,így minimum heti 1-szer önvizsgálatot csinálok.
Miért írtad hogy a régi dokid? Most egy másik dokid van? Esetleg akkor említsd meg neki is ezt a dolgot.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok!

Móni!
Tök jó, hogy mindent rendben talált a doki. Reméljük a "tejcsiprobléma" is megoldódik. De azért nem semmi, amit Csucsu Neked mondott a doki!

Zsuzskáék most nyaralnak?
pedi
Kalocsa
 
 


Szia Edit!

Köszi szépen. Remélem a vérvétel után majd valami bogyó rendbe teszi a dolgot, és jöhet a kistesó.. :lol: :lol: :lol:
Olyan aranyos volt a dokim. Mikor beléptem hozzá azzal fogadott, hogy: " Jónapot Mónika! Csak nem érkezik a kistesó?"
Pedig a szülés után nem is találkoztunk, tavaly nem sikerült eljutnom rákszűrésre. És olyan jól esett hogy emlékszik rám. Az meg csak plussz volt hogy a nevemet se felejtette el, pedig rengeteg páciense van.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 

 
 

Na, visszatértem, gyorsan eladtam egy előfizetést! :lol:

Nagyon rendes lehet ez a doki, tényleg ritka, hogy így emlékeznek a páciensekre. Egyébként, az olyan jó érzés lehetett, hogy talált érett tüszőt. Legalábbis nekem tök jó volt, hogy a múltkor sikerült pozitív Lh-t produkálnom, valahogy egy picit megnyugtatott.
Móni!
Ti egyébként március óta "dolgoztok" a kistesón?
Mert szerintem az még nem olyan hosszú idő, hogy vmi bajt kellene sejteni. Lehet a végén kiderül, hogy tényleg a tejcsi miatt nem jött eddig.
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Most kaptam ezt a levelet, olvassátok el.

Én jol vagyok, állandoan csinálnék vmit.

FERULANT

A FERULANT kapszula a férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény http://www.pharmafort.com/ferulant.htm



A gyermekáldás nagy örömet jelent minden családban. Érthető a fiatal pár fokozott boldogsága, ha hosszú várakozás és kitartás, esetleg orvosi segítség előzte meg a terhességet. A nehézségek, a stresszes várakozás elkerülése végett a gyermekvállalást elő kell készítani, ami lehetővé teszi, hogy optimális legyen a fogamzás, a terhesség folyamata, a szülés. A megfelelő előkészületek a leendő gyermek testi, szellemi fejlődését.is meghatározzák.

Korunkban annyi káros külső hatás, oxidatív stressz éri a fiatalok szervezetét, hogy már nem mindig képes optimálisan ellátni feladatát, igy a szaporodásban való funkciója is gyakran kárt szenved. Statisztikák szerint a fiatal párok 30%-a nehezen vagy egyáltalán nem éri el a kívánt terhességet. A meddőségért (12 havi sikertelen fogamzás) azonos mértékben felelősek a nők és a férfiak (40%), illetve egyidejűleg mindketten (20%).



A férfi eredetű meddőség

A női meddőség mellett azonos fontosságú lett az utóbbi időben a féfiak sperma problémákból eredő megtermékenyítő képességi nehézségei. A „spermaképben” (spermiumok száma, alakja, mozgékonysága) jelentős rosszabbodás állt be az utóbbi negyven évben. A huszonévesek jelentős hányadánál az ondó-folyadékában az ondósejtek száma a felére csökkent, nyolcvan millió-per-milliliterről 40 millió-per-milliliterre. Ezzel párhuzamosan a spermiumok mozgékonysága is jelentősen gyengült. Szerencsére ezek a próblémák már kezelhetők.



FERULANT - segítség a férfiaknak

A fogamzás előtt mintegy 2-3 hónap szükséges a fiatal pár szervezetének felkészítésére. A környezeti stressz (dohányzás, alkohol, családi- és munkahelyi megterhelések) csökkentése mellett szükség van a szervezet antioxidánsokkal, vitaminokkal való méregtelenítésére, valamint az ionháztartás (nyomelemek) javítására. A spermaminőség optimálására Magyarországon új készítmény a FERULANT kapszula. Klinikai vizsgálatok szerint növeli a spermiumok számát (51%), a spontán mozgékonyságának fokozásával (37%) segítséget nyújt a megtermékenyítéshez, növeli a fogamzás esélyét. A FERULANT készítmény fontos összetevője az angyalgyökér-kivonat (ferulsav tartalma), amely a tradicionális távolkeleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott „életenergiát harmonizálónak” nevezett növénye. Igazoltan adaptogen hatása van a hormonális rendszerre.

A készítmény L-carnitin tartalma, antioxidáns, vitamin és ión komponensei szinergista hatásukkal elősegítik a reproduktív szervek vérkeringését, egészséges állapot fenntartását. A FERULANT lerövidíti a fogantatásig szükséges időszakot. A készítmény fogamzást elősegítő kedvező hatását a Stanford University Medical School (USA) orvos kutatói igazolták. Azt találták, hogy a nem szervi, illetve genetikus okokból meddő férfiak megtermékenyitő képessége a 2-6 hónapos FERULANTkúra alatt teljesen egészségessé, normálissá vált és terhességet eredményezett.

Gyógyszernek minősül-e a FERULANT?

A FERULANTnem gyógyszer, hanem napi rendszerességgel fogyasztható kapszulázott készítmény. Habár alkalmazásának célja nem valamilyen betegség kezelése, a megtermékenyítő képesség természetes úton való fokozásának könnyű módszereként alkalmazható az úgynevezett „kemény" eljárások (mesterséges megtermékenyítés, termékenységjavító gyógyszerek) helyett.

A FERULANT vonzó, jól tolerálható, szabad választási lehetőség a férfiak reproduktív egészségének optimálására. Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény a megtermékenyítő képesség támogatására.

A terméket meddő pároknak ajánljuk elsősorban, de tekintve kedvező hatását a férfi ivarsejtek védelmére, egészségére, valamennyi gyermeket kívánó, tervező pár férfitagjának célszerű szednie. Recept nélkül kapható. Rendelhető telefonon (06-30-2100-155) és interneten: www.pharmaforte.hu valamint megrendelhető gyógyszertárakban is.
encike 2
 
 


Edit!

Folyamatosan március óta próbálkozunk, de tavaly nyáron is volt 3 hónap próbálkozás. Után fél év kimaradt mivel a férjem külföldön volt.
Nálatok is mindjárt "aktív" napok következnek. :wink: Mindent bele... :lol: :lol: :lol:

Encike!

Örülök hogy jól vagy.
A termék jól hangzik.Köszi, hogy ismeretted velünk. :) Lehet, később kipróbáljuk, ártani szerintem nem fog. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Szia Encike!

Köszi szépen a tanácsot, jó tudni.

Örülök, hogy jól vagy, nincs különösebb rosszulléted, ezek szerint a múltkori hányás elmúlt? Hihetetlen, hogy alig pár hete tudjuk, hogy ott a babuci a pocidban, és a vonalzón a cumi már a 3-ik csíkon van! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Nagyon unalmas ez a mai nap. :(
pedi
Kalocsa
 
 


Nagyon telik az idő!
De még most figyeltem, hogy már a 3. csikon van, hisz még csak 8 hetes lesz.

Rájöttem, ha d.u. vagy este veszem be a gravidát tök jol elvagyok egész nap, persze ha jön rám rosszullét azonnal hideget iszok vagy eszek pár falatot.
Ja és nem birom a parfümöm illatát, ugyhogy azt félretettem egy darabig.
encike 2
 
 


Milyen könnyű így lemondani a kedvenc parfümről, igaz? :wink:

Képzeljétek, az egyik kolleganőm is kismama, ma voltak 4D-s ultrahangon és kisfia lesz, februárban!

Érdekes ebben a ciklusban nem is foglalkozom a babatémával, persze, azt azért észben tartom, hogy mikor lesz pé. :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


moni asszem néztek rubeolát toxoplazmát meg még 3 félét de azokat lenem tudom irni! :roll: :oops:
az én uj dokim is tudja a nevem és azt is kivagyok pedig nemolyan sűrűn talizunk..még! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok!

Én búcsúzom!
Jó pletyizést mindenkinek! De akinek akció van(MÓNI :lol: ), annak hajrá!!!!!!!

Puszi!
pedi
Kalocsa
 
 


szia pedi!holnap gyere!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi Nita! Akkor majd holnap kiderűl hogy nálam mit fognak nézni.
Edit! Én nagyon szófogadó kislány vagyok ám.... :wink: :wink: :lol: Ígérem ráfekszünk a témára. :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


holnap lesz a vérvétel? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szerintem nem.
Annyiban maradtunk hogy holnap reggel menjek be hozzá a rendelőbe és megírja a beutalót a vérvételhez.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


De most gondolkodóba estem... Mi van ha onnan egyből mennem kell a laborba? Akkor most reggelizhetek holnap, vagy sem?.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


szerintem ehet nyugodtan...én is ettem!
de ha jobban megnyugszol hívd fel a dokidat! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ÁÁÁÁ... ilyenkor már nem akarom zavarni. Mindenesetre reggel megiszom a szokásos kávé adagomat, és majd ott kiderül hogy jól tettem-e. Ha nem, akkor majd másnap megyek vérvételre, vagy amit mond.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Moni: Igen a régi dokim mondta ezt. Azt mondta szülés után ez előfordul. Petrsze , hogy a hormonoktól lehet hisz a tejelválasztás is a hormonoktól indul be amikro akarjuk. De azt mondta ez nem baj a női hormonok munkálkodnak. DE hány kismama aki szoptat lesz terhes. Azért a régi dokim mert a lányomat nála szültem de már nem vállal szülést mert egy magánkorházba ment el igazgatónak. Egy rész 600ezer ft egy szülés és másrész sok a munkája. Rákszűrést és vizsgálatokat csinál még a magán rendelőjében.
Ezt nekem akkor mondta amikor a lányom egy éves.

Én ma lányok lekezdtem aloes vitaminaokat szedni állítólag csodát szenek nem egy ismerősőm van aki babás lett miután ezt szedte. Na most tesztelem:)
2 félét is nyomok ha lúd legyen kövér. De kiváncsi vagyok mit mond majd a dokid amúgy tejcseppekre.

Kép
csucsu05
 
 


Áhoj dievčatá!

Jelentem megjöttünk Szlovákiából! Naggggggyyyyon jóóóóóóóóóóóóóó volt!!!!!!!!!!Még maradtam volna egy picit (csak páááár napoooooot!)
Szóval élménybeszámoló:
30.-án reggel mentünk gyorsvonattal Komáromba, csekély másfél óra volt az út, így nem volt nagyon vészes. Komáromba jött az unokatestvérem apukája értünk kocsival. Újabb egy óra utazás, na ez már cseppet kényelmetlenebbül. (Most képzeljétek el: Skoda Fabia (nem kombi) benne ül Papusom a maga 116 kg-val, Csabám 105 kg-val, én 107 kg-mal, meg anyu 80 kg-mal, plusz Feri bácsi! Erőteljesen lent volt a kocsi alváza!
Noh, végre megérkeztünk, természetesen házi ízek, igazi falusi fogadtatás volt. Végülis több mint tíz éve nem voltunk ott. (Ebéd: Tyúkhúsleves, májas hurka, kolbász, s némi pálesz - természetesen mind házi) Aztán jött a rokonság. Sec, perc alatt lettünk vagy húszan! Hát szó, mi szó lett mindjárt hangzavar. Természetesen mindenki anyu iránt érdeklődött, ő egy darabig bírta is a gyűrődést, aztán nagyon elfáradt! Első nap jó sokára kerültünk ágyba. Én kb. 20 másodperc alatt aludtam el.
Második nap kirándultunkegyet Nyitrára, egy nagyon szép helyre mentünk fel egy hegyre. Volt ott egy apátság szerű, aminek a templomját éppen felújították, de be lehetett menni. Képzeljétek, régészeti feltárás volt éppen, és emberi koponyák, meg lábszár csontok "lógtak ki a falból"... Éééérdekes volt...
Aztán indult a rokon látogatás ide-oda!
Mindenhol nagyon kedvesen fogadtak minket. Olyan jó érzés volt. Az egyetlen baj az volt, hogy mindenhol meg akartak minket szabály szerűen ebédeltetni. Amit az én gyomrom egyszerűen nem bír! (De azért segített egy kis pálesz! )
Harmadik nap már szomorú volt, mert ott lebegett felettünk a hazajövetel "szaga". Maradtam volna még! De anyu sikeresen elrontotta a hétvégét hazafelé a pályaudvaron. Vagy egy órával előbb kiértünk a pályaudvarra, mint kellett volna. Hogy a vonatunk melyik vágányra érkezik nem tudták megmondani biztosan. (Idő közben változott a vágány szám) Mondtuk anyának, hogy üljünk le az első vágánynál az árnyékba, és ha majd itt az idő, akkor átmegyünk a másikhoz (a többi vágányhoz először is át kellett menni egy felüljárón, és nem mellesleg mindegyikhez odatűzött a nap.) Ebbe anyu látszólag belenyugszik, öt perc múlva mégis közli, hogy menjünk át a másik vágányhoz. Mondom neki, hogy minek, mert ott süt a nap, és még több mint fél óra van az indulásig. Na erre elkezdett veszekedni velem, hogy én őt hülyének nézem, mert hát végül is ő csak egy roncs, és különben is szálljak le róla, és hagyjam békén! Hát mit mondjak elég szarul esett. Még meg is bőgetett. Unokatestvérem jött oda és vígasztalt, próbálta belém a lelket önteni. Így anyám végigduzzogta, az utat, s a végén még Papussal is összeveszett, mert szerencsétlen nem a hozzá közelebb eső pályaudvari WC-be ment a Délinél, hanem a messzebbibe. (Kb. harminc lépcső volt a különbség...)
A kedélyek megnyugatása végett, azóta kibékültünk anyával...

Remélem ti azóta babásodtatok!

Millió puszi

Kép
anda81
 
 


anda szép helyen voltatok a leírtak alapján!!!!!!!! :lol: :lol:
amiket meg anyukád mondott nézd el.egyik füleden be másikon ki! :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anda!

Csodálatos helyen voltatok, és remélem kipihentétek magatokat.
Ami a hazaútat illeti, szerintem tudd be annak hogy lehet hogy édesanyád is nagyon jól érezte magát Szlovákiában és egy kicsit talán meg tudott feledkezni a betegségéről. Talán pont a pályaudvaron döbbent rá hogy nemsokára megint jönnek a szürke hétköznapok és a gondok. Csak épp sajnos rajtad csattant az ostor, mert pont te voltál a közelében.. :cry:
De mindenesetre remélem fel tudtatok töltődni, és jó volt a rokonlátogatás.

Csucsu!

Hát már én is kiváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény. És igazság szerint én is elgondolkoztam azon, hogy hogy lehet sok szoptatós kismama újra várandós. Hisz anyósom is így lett terhes a sógornőmmel. 3 hónapos volt a férjem mikor újra terhes lett anno.
Aloes vitaminok jól hangzanak. Remélem lesz eredménye. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Anda: Akkor jól telt a kis pihenés. Anyud meg biztos el is fáradt és tudod azt bántjuk meg a legjobban akit a legjobban szeretünk.
De a fő, hogy azóta szent a béke:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok csajok!

Megjöttem a vérvételről. Kb. 2 hét múlva lesz meg nekem is az eredmény.

Amúgy merre vagytok?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok!

Most jutottam ide, reggel nem volt net, egyébként meg egyedül vagyok ma és nem volt időm.

Anda!
Ez a kirándulás szupi jó lehetett! Én is szoktam veszekedni anyukámmal, de persze nem tart sokáig, mert ugye nem tuduk haragudni egymásra. Ez normális szerintem. Biztos neki is fárasztó lehetett a kirándulás és így fejezte ki, ahogy Móni mondta, most rajtad csattant az ostor. Fel a fejjel!!! Addig jó míg itt van, mégha veszekedés is van, fogd fel úgy, hogy a lényeg, hogy melletted van. Amikor anno a nagymamám rámszólt vmiért, csúnyán jegyeztem meg anyukámnak, hogy a "mama már megint így úgy..." Anyukám mindig mondta: "addig örülj, míg mondja", és milyen igaza lett. :cry:

Csucsu!
Az aolevera-ról már én is sokat hallottam, tuti jó lesz, nagyon dícsérik. Állítólag inmunnerős tő hatása is van. Egyébként, Te most hol is tartasz a ciklusodban, Neked is most volt pé, nem?

Móni!

Várjuk az eredményt, remélem, minden ok lesz. Milyen jó lenne, ha már egyéb eredméyről is beszámolhatnál a véreredmény mellett! :wink: Szurkolok nagyon-nagyon!
pedi
Kalocsa
 
 


Drága Edit!

Pont most gondolkodtam rajta, hogy 2 hét múlva már nemis érdekelne az eredmény ha a kezembe tartanám a dupla csíkos tesztemet.. :lol: :lol: :lol:

Te hogy állsz? Pé? Megvetted az lh teszteket?
Nálunk tegnap nem volt semmi. Párom hamarabb elaludt mint a fiam.. :cry:
De ma tuti, hogy nem engedem hogy elaludjon :wink: , remélem a tegnap előtti és majd a mai akció sikeres lesz. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Én ma veszem a tesztet, de a párom már készítve van, nem kicsit!!! :wink:

Elvileg szombaton van pé.
Úgyhogy mondtam neki, most nem úgy lesz mint eddig, nem bízzuk a véletlenre! :lol:
Azt mondta, akkor szóljak, ha a teszt pozitív, mondtam ok!
Szóval, ha pozitív, ha nem, nálunk most minden nap pozitív lesz. :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Nagyon helyes!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor mindent bele! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Pedi: Helyes. Igy kell csinálni. Én nem tesztelek de 2naponta vagyunk együtt.
Már elmúlt a PÉ-m vagy 2napja. De sebaj sosem lehet tudni mikor van sunyiba PÉ-nk? :)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

De jó! Akkor kb. neked is 2 hét mire kiderűl hogy sikerűlt-e a kistesó. :lol: Tényleg. Mi a szíved vágya? Kisfiú vagy ismét kislány :?:
Én a szívem legmélyén most nunist akarok, de néha meg úgy érzem hogy mindegy, csak jöjjön már!! :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


moni szerintem mindegy mi lesz nem?egészségesen és jöjjön a világra!!!! :lol:
nálunk a párom nagyon kislányra vágyik már régóta,nekem viszont mindegy! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!

Így van! Az egészség a leges- legfontosabb a világon. A nemi kérdés csak másodlagos. Hisz mindegy hogy fiú vagy lány, a lényeg hogy a miénk és hogy egészséges! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


moni igen...igen!!!!!!!!
amugy neked is két hét mulva lesz vérvétel eredmény?
most kaptál valami bogyeszt? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nem kaptam semmi bogyót. Majd az eredmény után dönt a doki hogy milyen kezelést kapjak.
Te szedsz valami gyógyszert? És már akartam kérdezni, hogy hogy állsz a mensivel? Megjött már azóta? Már élesben megy a tesó projekt?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Ja! Igen, nekem is 2 hét múlva lesz meg az eredmény kb.
Legalábbis az asszisztens azt mondta, hogy 2 hét múlva lehet érdeklődni.
(de jó is lenne ha addigra mégis valami csoda folytán lenne a kezembe egy pozitív tesztecske)

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


azota sincs menzim /juni 30-án/ volt az utolsó! :?
én se kaptam gyógyszert majd az erdméyn után fog kezelni! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jaj igen már nem védekezünk de nem hiszem hogyx sikerűlne így a baba hogy nincs menzim!gondolom így pé-m sincs! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát akkor nincs más hátra, mint várni.
Ezt a 2 hetet majdcsak kibírjuk valahogy. :roll:
De már most nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz a vérvétel eredménye.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


arra én is!!!!!
na akkor majdnemegyszerre kapjuk meg az eredményt! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igen.
Legalább drukkolhatunk egymásnak.. :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


akkor hajrá moni!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszike! :wink:

és NEKED IS HAJRÁ :!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok: Hajrá véreredmény:)

Moni: Mindegy, hogy kisfiú vagy kislány. Az egsészség a fontos. Igaza padlás tele van szebbnél szebb kislány ruhákkal:)
De mindegy mert nem ez a fontos.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Csucsu! Köszi a drukkot. :lol:
Hogy vagy amúgy? Neked mikor kéne nem megjönnie?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok!

Megint nagy a pangás!!!
pedi
Kalocsa
 
 


Szia Edit!

Én már vagyok. :lol: :lol:
Eddig lennt voltunk: bank, posta, bolt... stb.
El is fáradtam. Nem tudom ma mi van, mert annyira feszült vagyok. Ma valahogy nincs türelmem semmihez és senkihez. Tiszta hp vagyok.
Lehet a sok sorba állás váltotta ki belőlem, persze Atika is ott hisztizett közben, ami érthető is (egy 2 évesnek nem lehet megmagyarázni hogy várni kell).
De már reggel telefonon összevesztem a férjemmel valami kis hülyeség miatt. :evil:
Front van ma? Vagy csak a hormonjaim nem bírnak magukkal? :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Moni: Kb 10nap van a mensiig.
Messze van még nagyon:(

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

De jó lenne ilyenkor 10 nappal idősebbnek lenni, mi?
Majd akkor megy a drukk neked és szívből kívánom, hogy beteljesüljön az álmod. :wink:

De persze ezt kívánom mindannyiunknak is.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?