Sziasztok!
egyre profibb tanácsokat adtok, lányok!!!
Pöttömnek én se tudnék mást mondani, mint, hogy szoptatás előtt pelenkázzon, és hagyja aludni, ha a baba úgy érzi végzett.
Nyűgösködés nálunk is sokszor van, még nem tanítottam meg profin elaludni. Ma már kenguruba raktam és himbáltam a hasamon, hogy haladjak a dolgaimmal.
Most iszonyúan ráérek! Oviba mentek a fiúk! A pici mot először. Zsófi érzi, mert nem alszik fél 7 óta. Most is itt repked a combomon.
Már néha elvan negyed órát " magának", ha körberakom jáékokkal.
VAsárnap elvittük a gyerekeket CSerkezőlőre. VAn ott egy tuti strand. Hát, amit kaptam!!! Ilyen pici babával! NApszúrást kap, megfázik, eltörikk a gerince, ha ölben viszem... stb. Termálfürdő- nénikék. Voltak nagyon édesek is.
A lényeg, hogy iszonyú jó volt és Zsófi is jól tűrte a strapát.
Na, úgy tűnik, csak rájövök lassan, mit is akar. Egy kis éneklés, ringatás. Lehet, hogy mégis megtanulunk elaludni???
Itt vagyok, regényt írni...
BArbi! Ez az állapot nekem nagyon ismerős. Hála Istennek régóta nem volt hozzá szerencsém, de amásodik gyerekünk 3 évig nem aludt éjszaka. Egyáltalán. Sírt, mndenféle baja volt, totál kivoltam. Azóta meg se kottyan, ha "néhányszor" ( akár 10-szer is) fel kell kelnem, csak aludhassak utána vissza. Egyébként bevett kínzóeszköz az aludni nem hagyás. De a gyerekek nem ezért csinálják
Mindenestre használd ki az ovis időt, pihenj! ÉS írj! Jó olvasni....
Pöttöm, ami még fontos, hogy ne depizz! Könnyű mondani tudom, de a babák mindent éreznek. HA Te nyugodt maradsz, jókedvű ő is nagyobb biztonságban érzi magát. Sose tudtam őket elaltatni úgy, hogy közben azon hergeltem magam, hogy miért nem alszik. HA viszont birkatürelemmel állok neki, egy-kettő alszanak. A birkatürelemre egyébként is szükség lesz. Nem árt elkezdeni fejleszteni!
Stuttgart környékén jó 16 éve jártam, te jó ég!!! Gimis koromban, ott voltam nyári munkán Kirchbergben. 2-szer egy hónapig. Ennyi. Azóta se.... De szép emlék. Na, meg az irodalom!
Bucsek! remélem megoldódott a gondod. Ha gyulladás van, nálam láz is van mindig. Egy megoldás van, szoptatni, fejni, borogatni, illetve szoktak antibiotikumot írni. A mellbimbódra jó az anyatej, a Bepanten, de ezeket biztos próbáltad. Ne add fel. Én legutóbb egy mellből szoptattam az utolsó 2-3 hónapot. Nem tudtam úgy fölöltözni, hogy ne legyen feltűnő, egyik oldalon egy kisebb grépfruit, a másikon szinte semmi.
Niki, Cs-Andi ahogy látom, már van is testvére a gyerekeiteknek. Tök jó így felnőni! mi is mindig találunk a szülés körül olyan pajtást, akivel aztán oviig, suliig elválaszthatatlanok. Hiába, hogy van itthon idősebb testvér.
Na, megyek! Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Bözsi