Új privát üzeneted érkezett!

Anyisz!!! Üdv köztünk, bocsi,az előbb lemaradt :oops:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!!!!

Én is benne vagyok a taliban!!!! Nekem a szombat jó is!!!! De a vasárnap is!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem szeretem a gyermektelen ismerőseimet a babavárás örömeivel zaklatni. Ha kérdeznek, válaszolok, de egyébként attól tartok, nem igazán érdekel ez mást. Pedig legszívesebben csak erről beszélnék!!! :-)

Üdv anyisz közöttünk!!!!
A lábdagadás, kézdagadás nálam is van!!! Annyira, hogy az orvosom teljesen letiltott a sórol. (Konkrétan duplájára dagadt a lábfejem). Nem mondom, hogy könnyű betartani, de mivel a vizesedés sajnos elég veszélyes is lehet, így szigorúan veszem ezt a tiltást.
Egyébként nem ártana, ha te is megemlítenéd az orvosodnak. A vérnyomásoddal minden rendben???

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok!

Később jövök csak, akkor írok mindenkinek. :wink:

Tali: nekem jó! Találkozzunk!!!!!!!!!!!!!
Valami jó cukrászda? :oops: :oops: :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 

 
 

Csöre :lol:
Köszi, teljesen megnyugtattál, mert olyan keményedés még nem volt. Akkor ez mégiscsak Ő lesz??? szuper!

Anyisz :lol: üdv és gratula a babához!!! Fiú vagy lány? tudjátok már?

Mi kicsit odébb vagyunk Bpesttől, úgyhogy majd messziről gondolok Rátok :roll: Pedig a cukrászda nem rossz ötlet!

Húú, csajok, ez a kelkáposzta főzi kicsit eltelített, ízlett bb-nek is, sztem lefektetem alukálni vagy Ő a mamáját... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anyisz: üdv itt :) vizesedés: lásd Andrea írását... a vérnyomásodra nagyon figyelj
Hanna: mióta jársz cukrászdába? :wink:
Kata: nincs olyan kérdés, hogy milyet kell használni, amilyet akarsz... i
(1) igazi környezettudatos kismamiként használhatsz moshatót, amit valami jó kis környezetvédő mosóporral mosol (vannak ilyen oldalak az interneten, ha érdekel, megkeresem...) előny: környezetvédelem, hátrány: baromi sok idő (mosás, teregetés, összeszedés, elpakolás), és nem is biztos, hogy a baba bőre tűri (egyrészt a nejlont nem, másrészt azt, hogy néha percekig pisiben áll), rögtön cserélni kell, ha pisis
(2) eldobható pelenka: hátrány: nem olcsó, egy gyerek alatt termelsz vele egy csomó szemetet, előny: 2-3 pisit simán elbír (tehát utazáshoz csak ezt ajánlom), nem kell mosni (energiatakarékos, időt spórolsz vele), és ha a baba bőre végre "kitalálja", hogy mit tűr meg, akkor jobb is a bőrének, mert szárazon tartja, szellőzik (nem fülled)
A kukáról, amit írtál, csak érintőlegesen hallottam, tanácsot adni nem tudok... én sima kukába dobtam, sűrűn ürítettem.
Saját stratégia: én eldobhatót fogok használni ismét, a márkákat meg végigtesztelem, amióta a gyerekeim kinőttek a pelenkás korból, sokat változott a világ.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Ja és nem is írtam: intéztem magamnak kaját :) az iskola menzájáról fogom naponta hordani, amikor megyek Mesiért :)
500 forint/menü, és egész jó kaják vannak, lehet válogatni is :)
Pápá napi főzőcskézés :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Helló lányok!

Én is itt vagyok, csak visszarázódom...
Ti aztán termeltek rendesen. Reggel megnéztelek Benneteket, aztán dél körül észreveteem, van még egy oldal!!! 8)

Túléltük Kispöttyel a szombati Vidámparkozást, megvolt az űrhajós kiképzés is - 2x voltam a "klasszikus" hullámvasúton - teljesen jó volt, a férjecském fiával ismét jót röhögtünk a Szellemvasúton, a rázósabb és húzósabb darabokat pedig csak távolról szemléltem. Viszont megtámadott egy sajtos-tejföles lángos, úgyhogy le kellett győzni... bekebeleztem szőröstül-bőröstül, sajtostul-tejfölöstül Nyami-nyami... :lol:

Tegnap megvolt az évnyitó, Marci fiam kiskamaszos flegmasággal vette, hogy vége a nyárnak. A tanítónéni viszont - joggal - bekeményített, az én pimaszkodó kölkemnek írásbeli feladatot adott, le kellett másolja az iskolai házirendet (23 A/5-ös oldal).
A büdös kölke 14-22-ig írta, de csak 1/4-e volt kész. :oops:
Ma du. folytatja. Asszem ma sem fog számítógépezni...
Hogy én milyen galád anya vagyok!!! :twisted:

Pelus-ügy: nekünk csak a DM-es márka vált be (asszem Babylove a neve), semmit nem bírtak, csak azt. Én is gondolkodtam a Monapel nevű mosható pelenkán, ám végignéztem a fürdőben a normál hétköznapi ruhakupacon, s megállapítottam, környezet ide környezet oda, én bizony maradok az eldobható pelusnál.

Mérleg: teljesen felesleges. Ha rendesen eszik, úgyis fogod látni. Ha bizonytalan vagy, s nincs messze a védőnő, akkor még mindig be lehet ugrani egy tanácsadásra és "mázsálásra". Úgyis fogják látna, ha valami nem oké.
Nekem Julcsinál a kórházban az egyik csecsemős nővér ezt mondta, mikor megelítettem, hogy az előzőhöz képes keveset evett: "És mondja anyuka, maga mindig pontosan 1 adag milánói makarónit szokott enni?" - én pedig innentől kezdve nyugodt voltam, s tudtam, jó kezekben vagyunk Julcsival... ;)

Anyisz! Üdv itt! :D

Találka:
hát elvileg mostmár nekem is jó, bár nem tudom, hogy a vasárnapi Félmaraton előtt az uram milyen felkészülést talál ki. (Bár azt mondják, előző nap már nem szabad edzeni, csak tésztapartin résztvenni, de nem tudom, ő ezt betartja-e.) Szóval nekem is egyeztetnem kell. Viszont ha megyek, akkor csak Kispöttyöt viszem, ő még nem önjáró ;). Olyan jólesik nyugodtan beszélgetni... :D

Katuska!
Csudaszép a kisleány! Nagy gratula!!! :lol:

Megnéztem a táblát, eddig 5 lánynál tartunk.
Úgy néz ki, inkább a 2010-es lánypopuláció kap lehetőséget párszerzésre... :lol:

Batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Csöre!

Ügyi vagy! Én is ezt fogom tenni januártól a szomszéd kifőzdénél ;)

batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Csöre: A 'kell' alatt én is azt értettem, hogy milyen a praktikus, illetve, mi indul jó esélyekkel, hogy a baba bőre megtűri :wink:
Egy olasz barátnőm írta, hogy náluk van olyan, hogy van egy kis bugyi szerű rész, ami puha, ez állandó és ebben cserélnek betétet, hasonlóan mint a moshatóban. Megkeresem majd a linket, nem is tudom, van-e ilyen itthon is?
Jól megoldottad a kaját, enni kis kényeztetés azért jár :D

Hanna: örülök, hogy megjött az étvágyad!! Közkívánatra cukrászdás tali :D Milyen szemeket fognak mereszteni, ha besereglik 20 pocakos kismami :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Bizony így van. A pelusokat le kell tesztelni. VAn amelyiknek a szabásával van gond. Nekünk pl az oylan aminek nem gumis a háta az nagyon nem vállt be. A pamperstől állandóan pisis kakis volt egyből, a Liberó szupi volt csak drága. Lehet venni pl pelenkafutártól vegyesen is pelenkákat és akkor lehet kísérletezni.
A vödörről én is csak olvastam. Inkább kiviszem a büdi cuccot nagykukába vagy a tűzbe.
Textilben szerintem is a cseh tetra pelenka a legjobb.

Andrea! aki nem vár babát vagy még sosem volt terhes az nem tudja, miylen az amikor minden gondolatod a baba körül van! Így tényleg jobban teszed ha akkor beszélsz róla nekik ha kérdezik. MAjd a talin lehet csacsogni unásig:)

Nekem is jó a szombat. Menjünk maillenárisra. vaalmi gyerekbuli lesz.
katuska79
 
 


Kata igen van iylen pelus nálunk is! PL monapel...
Mi is kaptunk de gyorsan továbbadtam...nagyon gyorsan elázott és ugyanúgy mosni kell, mint a textilt.
katuska79
 
 


szerintem a cukrászdában fognak örülni ha besereglünk pocakkal mert az csakis jó bevételt jelenthet:) gondolva a kismamák farkas étvágyára:)
katuska79
 
 


Kata!
Szerintem utána már be is zárhat a cukrászda, mert megesszük a készletet. ;)
Ja, és ki kell vágni sebtében az asztalokat, hogy rendesen odaférjünk :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Katusk, Batkata: micsoda jó bolt ez a cukrászdának, tényleg :lol: Megtermelünk legalább 1 havi hazsnot 1 nap alatt :lol: Én is pont ma néztem itt az irodában az írósztalomat, hogy lassan ki kellene kanyarítani a körívet a pocaknak :oops:

Katuska: ha ilyen a pelus, akkor meg sem keresem a linket :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Batkata: hű, azért nem semmi a fiad :shock: írjon csak :)
A sajtos-tejfölös lángost én is nagyon szeretem
Lány-fiú téma: a lányok mindig később derülnek ki :)
A talira én sem vinnék gyereket... (csak a pocaklakót :)) nyugit nekem :wink: , és ha szüret van, akkor ők nagyon tevékenyek :)
Anna: szuper :) ugye, hogy mocorog :wink:
Ja és a másik mai "termésem": megbeszéltem az iskolaigazgató nénivel, hogy Zaza járhat iskolai foglalkozásokra (művészeti iskola, és annak a rajz-festés tanszakára). Azt remélem, hogy egy olyan területen, amit szeret, és amiben van sikerélménye, könnyebben szokja majd a fegyelmet. Vagy legalábbis meglátja, mit várnak tőle...
Én sem szoktam csacsogni a babáról, csak ha kérdeznek... most, hogy kezdődött a suli meg az ovi, egészen sok kérdés volt :) de álltam a sarat (ilyenek: 3-ik 4-ik hónap? kedvesen mosolyogva: 5-ik, lány? fiú? mit szólnak a gyerekek? stb...)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


ezen jót röhögtem. Kivágott aszal:)

Csöre mond azt, hogy áááá csak meghíztam:(
katuska79
 
 


Katuska: nem tudom, kis hegyes, babás a pocim :) ha szélesen nőne, esetleg :) nem hinné el senki, hogy csak híztam... de szerintem lassan mindenki túlteszi magát rajta :wink: kicsi faluban lakom, véges a lakóinak a száma :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hajaj mikor szájukra vesznek! Főleg ha nem mondod el olyannak aki midnent tudni szokott!

Nekünk is van az utcában egy néni....nem mondtuk neki, ugyan minke? de már tudja természetesen....viszi a szél az infókat szélsebesen. Igazából azért nem említettük neki mert egyszer egy buliban mikor már nem voltam ott elkezdte mondani, hogy miylen nő vagyok, hogy nem csinálom a kutyakozmetikát, majd csak szülöm sorra a gyerekeket a párom meg majd eltart...(arról ne beszéljünk, hogy Ő 60 évesen kb 2 évet dolgozott és még a boltba is a férjét küldi mert nem képes átmeni! és iylen szól meg engem! hogy a picsába dolgozzak egy örökmozgó mellett? a kuytanyírás nem oylan, hogy abbahagyom ha épp a gyerek után kell rohannom...)
Különben meg van nekem "rendes" munkahelyem is, nem vagyok rászorulva a plusz melóra egyáltalán.
Biztos most is megvan a véleményye rólam amiért minden délután kint játszunk az utcán...hogy hogy nem főzök mosok takarítok? :wink: :wink:
katuska79
 
 


Katuska79: ne foglalkozz ezzel az "édes, öreg nénivel"!
Nem is értem, az ilyenek miért hiszik azt, hogy mindenhez közük van.

Pelenka: hát remélem, hogy picurka nem lesz "márka-függő" és bírni fogja az olcsóbb pelusokat is. De nálam csak az eldobható jöhet szóba!!! Egyszerű, gyors, praktikus és szerintem higiénikusabb is.

Cukrászda: kismamák számára aligha van tökéletesebb hely!!! :-)
Na persze, most a dokijaink többsége azt mondaná, hogy tévedés, találkozzunk egy zöldség-gyümölcsös boltnál!!! :-)
Bár én most batkata írása óta lángost ennék!!!! De nagyon!!! (ami már csak azért is érdekes, mert egyébként nem vagyok annyira oda érte!)

Kép
jandrea
 
 


Fúj Katuska!

Hogy képzeled?! Csak úgy eltartatod a férjeddel magadat! Biztosan a lábadat lógázod, s a házimunkát is a férjed végzi (Kolozsvárról távirányítással)!
És különben is zsíros a hajad és cicanadrágban jársz még ünnepnapokon is, s elhanyagolod a gyerekedet, s csak a sorozatokat nézed!!!... Ezek után nem is tudom, szóba merjek-e állni veled ;) Nyugi, csak egy kicsit kiakadtam! Erre mondják asszem, hogy más szemében a szálkát... stb, stb.

Egyébként nem kell ahhoz faluban lakni, hogy pletyka-hálózat menjen. Elég egy női munkavállalóktól hemzsegő, kicsit nagyobb létszámú munkahely... - na ilyen az enyém... :)))

A pocakom egyébként nem sokkal nagyobb, mint korábban...
De mostmár érzem Kipöttyöt jelezni. :D

Szegénykém tegnap késő este megkapta élete első népzenei élményét. A rádióban ment egy népzenei műsor ismétlése, s az egyik kedvenc táncom és tájegységem zenéje is ment. Én biza odaraktam a pocira a kisrádiót, hadd szokja, szegénykém a stílust. Ha kint lesz, úgyis fogja még halani eleget. hadd tudja, hova jött! :D

Úristen!
Ma is a munkakedvemet kerestem, de sehol nem találom!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Batkata! jesszum be van kapcsolva a webkamera????? tényleg hajat kell mosnom este...és a melegítőm hasonlít egy cica nadrághoz. Ja és a gyerek egyedül alszik odaát:) és nincs elmosogatva sem...
Este próbáltam megnézni az NCIS-t de elaludtam rajta...hova lesz így a sorozatfüggőségem? Semmire kellő pocakosodó perszóna vagyok :lol: akinke csak egy cukrászdán jár az esze :wink:

Andrea! én mehetek cukiba mert megettem ma eg almát meg egy banánt meg egy fürt szőllőt meg paradicsomot és paprikát is ettem. Mára letudva a vitamín. Jöhet a somlói:)
katuska79
 
 


Batkata: a munkakedvünk Ritánál van :wink:
De jó, most megnyugtattál, nekem sem nől a poci már vagy egy hónapja... miközben a gyerek aktív, az UH-k alapján nő, és ez a lényeg :)
Katuska: ezekkel ne foglalkozz, az a legkevesebb, hogy semmi köze hozzá... irigy, neki már nem lehet... bár volt pár éve az a 62 éves romániai asszony... esetleg beajánlhatnád neki, ha összefuttok :wink: lehet, hogy felnőne
nekem is volt olyan beszólás, hogy bátor vagyok.... izé, miért is? :shock: öreg vagyok? vagy rám szakad a tető?! nem mintha meghatna :wink: mármint a beszólás... ezeket elég jól kezelem :) a munkahelyemet meg ritkán látom, ezért nem tudom, hogy a zömmel fiatal nőnemű kolléganőim mit szólnak hozzám... bár nálunk elég megszokott "program" a babavárás a sok fiatal nő között :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


szijjasztok!

viki, picuranyu:nagyon szép a pocitok! Már le sem tagadhatjátok!

pelus:én bizti, hogy eldobható pelenkát fogok használni. Emlékszem, még anyu a 13 éves öcsikémnél annó próbálkozott a textilpelussal, betéttel, de iszonyat volt. Egyszerre átázott. :? Meg én is kínlódtam vele. Akkor megfogadtam, jobb az eldobható. :)

Irigy-irigy vagyok a tali miatt, főleg, hogy cukrászdába mentek. MAjd én is veszek aznap sütit, és rátok gondolok. :lol:

katus:nem semmi ez a nénike, de ugye a többség magából indul ki. És gondolom sok szabadideje van, valakivel le kell kötnie magát. :lol: VAgy épp nincs jobb pletyka, ezért keresett egy áldozatot. 8)

Holnap megyek én is Uh-ra, szorítsatok, hogy normális dokit fogjak ki, és belásson a 2 lába közé. :lol:

Nyami, lángoska, most jóóól megkívántam. mmmmmmmmmmmmmm

anyisz:üdvöztet itt a fórumon, gyere gyakran! Amúgy úgy tudom, hogy ilyen terhességi korban a lábdagadást a só által megkötött víz okozza, ami nem jó dolog. Ilyenkor jön képbe a sószegény diéta, mint szegény andreánál. Én is rettegek ettől az ítélettől, mert só nélkül az ételek íze sem az igazi. :roll:

Kép
moffli82
 
 


Holnap én is megyek dokinénihez, megkérdem mit lát az UH-n, ha esetleg megnézi. De miért ne nézné meg?!
De persze ez titok apiskánk és a gyerekek előtt, de Nektek megmondom, mert jók voltatok... :)
HA Kispötty is úgy akarja, hogy megtudjuk.

Jaj, Csöre, elfelejtettem írni, hogy nagyon jó, hogy el tudtad intézni Zazának az iskolai bejárást! Szupi! Ez tényleg áthidaló megoldás! Nincs akkora kötöttség, de mégis ott lesz, jövőre beszokik!
Jól tetted, mi nagyon megjártuk Marcival, hogy elengedtük 6 éves korában csak aért, mert százalékot számolt és szorvott nagycsoportban.
(Kb. 5 éves volt, mikor kiszólt a kádból: "Anya! Igazad van! 3x4 tényleg 12." Ez nekem, az matematikai analfabétának nagyon "jólesett", de akkor is el voltam ájulva!)

Na megyek értük, mert még a végén éjszakások lesznek. :)

Nagy ölelés mindenkinek!
batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Batkata: tök jó, hogy írtad Marcit :) kicsit jobb a lelkem :) látom, ő is tavaszi... Zalán is a legfiatalabb (volt) a csoportjában. Most meg az óvónénik majd külön feladatokat adnak neki (és még egy-két gyereknek), meg ültetik (mert az nem megy).
A holnapi UH-soknak nagy drukk :) minden rendben lesz, és kíváncsian várjuk, mi figyel a lábacska között :wink: :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Na, akkor bővebben. :lol:

Vicky! Örülök, hogy jól vagytok. Kevés munkát. :wink:

Picuranyu! Csodaszép pocak!!!

Madaran! Holnapra szurok! Minden ok lesz!!!! Tuti finomat főztél. Csöpög a nyálam. :oops:

Tapasztalt Anyukák! Olyan jó olvasni benneteket. :lol:


Vickybabe! Gyönyörű a pocakod!!! Nyaralást sajnálom. Kolléga meg kapja be, bár a főnök sem százas, ha ilyen van.

Rita! Remélem, minden finom lett. Mi volt az uh-on?

Anyisz! Üdv itt!

Kata! Édes lehet Martin baba.

Jandrea! A talin jól kibeszéljük magunkat majd. :)

Csöre! Én a fagyi miatt mennék. :oops: Bár a nyáron egyszer ettem. Ennyire vagyok édességfüggő. :roll:
Menzás kajáért irigy. Én nem tudok hordani, pedig de jó is lenne.

Batkata! Vidámparkért irigy. :lol: Lángost én is ennék.. Azt hiszem megvan a hétvégi program. Szegény férjem.
Jó a babazenétek. :)

Vénasszonyokkal nem kell foglalkozni Csajok. :twisted:

Moffli! Holnapra nagyon szorítok!!!!!

Talihoz! A hétvégére 37 fokot mond. Én őszinte leszek, nem szívesen megyek ilyen időben kiülős helyre. Nem tudom, ti hogy vagytok vele? Akkor mikor és hol lesz a tali?????????

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

A toxoplazma vizsgálatot csak egy laborban végzik. Bárhol leveszik, de csak ott végzik a vizsgálatot. Ezért felhívtam őket és megkérdeztem, hogy lehet az, hogy van akinek ingyen van akinek térítés ellenében végzik el a vizsgálatot, pedig állítólag a kismamáknak nem kell fizetni semmilyen vizsgálatért. A labor vezető közölte, hogy a kismamáknak ingyenes, ha az van beikszelve, hogy a vizsgálat típusa beteg. Viszont, ha az van bejelölve, hogy szűrővizsgálat, akkor mindegy, hogy kismama, vagy sem, fizetni kell érte. Azt javasolta, hogy küldjek egy másik beutalót a háziorvostól, amin az van bejelölve, hogy beteg és rá van írva, hogy várandós vagyok. Így megcsinálják ingyen a vizsgálatot.
Tehát a titka az ingyenes toxoplazma vizsgálatnak, hogy mi a vizsgálat típusa.
Gondoltam leírom, hátha másnak sem kell így fizetnie...

Móni

csmoni
 
 


Csak gyorsban, a hétvége miatt: mit szóltok egy fagyizáshoz az Árkádban (Gelati), mondjuk szombaton ebéd után? Isteni és óriási fagyikelyhek vannak és van légkondi! Mit szóltok? 8) :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Vickybabe! nekem ok!
katuska79
 
 


Vickybabe! Nekem is ok!!!!!!!!!! :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuska, Hanna! Szuper :lol: akkor már hárman vagyunk 8) Katuska, ha elküldöd a címedet vagy hogy hol tudlak összeszedni, akkor mehetünk-jöhetünk együtt :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Csajok!

Mikor lesz a tali? 14, vagy 15 óra?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vickybabe,Hanna,Katuska: lehet még csatlakozni? :wink: Elvileg nekem is jó a szombat, bár még nem 100%, mert Apukám szülinapját vmikor a hétvégén tartjuk, mert elmaradt a nyaralásuk miatt :oops: De ha úgy jön ki a lépés, akkor benevezhetek a talira?

Dobok én is egy 22 és fél hetes Martin kuckót :lol:

Kép

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Nekem is jó az Árkád!!!! Csak majd pontosítsatok, hogy azon belül pontosan hol találom a fagyizót, mert eddig csak egyszer voltam ott.
Szerintem inkább legyen 15 óra, mi elég későn szoktunk ebédelni. Na meg az is idő, míg odaér az ember. De ha másnak jobb a 14 óra, én is úgy intézem!

Holnap reggel én is megyek genetikai uh-ra! Már nagyon várom!!! Utána jelentkezem!!!!

Kép
jandrea
 
 


Kata! Gyönyörű pocak!!!!!

Jandrea! Holnapra drukk!!!!

Én már úgy várom a talit! Remélem, mindenki tud jönni!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! Köszi! Én is remélem, hogy összejön a tali!

Jandrea! Nagy-nagy drukk holnapra,várjuk a híreket!

Mindenkinek jó éjszakát!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Jó éjt Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Jó reggelt Csajok!

Aki ma megy uh-ra nagy drukk!!!!!!!!
Várjuk a képeket! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Jó reggelt!

Hanna, cuki az új vonalzód :D Olyan aranyosak vannak, én is felraknék vagy 5-öt pluszban, ha nem foglalnék el vele egy egész oldalt, hogy csak az én vonalzóim szerepelnek! :lol: :lol: :lol:

És olyan cuki rajta a Zsebi-kép!!!

UH-sok, nagyon várjuk a híreket!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! :lol: :lol: :lol:
Azért raktam piciket fel. :wink:
Hogy vagytok? Ma nem dolgozol?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok! Jó reggelt! :)

Jó sokat írtatok megint, igyekszem most mindenre írni is valamit. :) Kis lapocska előttem, visszaolvastam a hozzászólásokat, felírtam mit kéne begépelnem. :) Milyen precíz vagyok, döbbenetes. :lol:

csöre74: sajna egyszerűen nem találom a linket, úgyhogy mérges vagyok magamra. :evil: Igaz, csak piros-feketében volt, de nagyon jól nézett ki. (Ennyit az elvemről, hogy nem vennék piros babakocsit :D ) Na sebaj, időm még lesz megkeresni. :lol:

madaran: majd írj, hogy mi volt UH-n, és nyugi, én sem érzem rendszeresen Kristófot. Van, hogy 1-2 napig semmi. :(

vickybabe: nagyon csini a pocakod.

anyisz: Üdv közöttünk. Nekem egyelőre nem dagad sem a lábam, sem a kezem.

katuska: pletykák, hát igen. :twisted: Anyuéknál a szembeszomszéd néni volt olyan, hogy egész napra kiült az ablakba, és onnan kuksolta az embereket. Emlékszem, mikor összejöttünk Apácskával, és először feljött hozzánk, másnap már reklamált anyumnak, hogy mit képzelek magamról, hogy pasit viszek fel a házba. :twisted: Brrrrrr.

kata8110: nagyon cuki a te pocakod is. :)
Látom, most valahogy mindenkinek meglendült. :D

pelenka: tuti eldobhatósat fogunk használni. Mivel gyerkőcünk még nincs, meg szerintem ez babafüggő is, így szerintem végig lesznek próbálgatva a márkák, az egyik csak beválik majd. :)

mérleg: nekem valahogy meg sem fordult a fejemben, hogy venni kéne. :( Valahogy nem is gondoltam erre. Kíváncsi vagyok, vajon hány dolog lehet, ami viszont kéne, de még nem is gondoltam rá.

tali: hát, sajna nekem ez nem fog menni. :(

És képzeljétek, Hétfőtől én is itthon ülő kismami lettem. :)

Most pedig megyek főzök, takarítok, holnap jön védőnéni, és holnap 15:30-kor UH. :) Már úgy várom!!!!
Vendég
 


Hanna! De nekem már van fent egy nagy :oops: Kabalából pedig egyiket sem merem megbolygatni :oops:
De dolgozom, csak bent vagyok az irodában, egész nap a gép előtt, úgyhogy időről időre elcsábulok és jövök kicsit beszélgetni :lol:
Megvagyunk, köszi, Martin szerintem remekül, nekem viszont kiszakad a nyelőcsövem, annyira marja a sav, vagy nem tudom, mi :cry: Eszem a Rennie-t, de nem lehet egész nap azon élni :wink:


Picuranyu: nem tudom, mondhatom-e, hogy irigy-irigy, az otthonülésért? :wink: eleinte biztos jó, hogy van időd olyan dolgokra,amire egyébként nincs, de utána...
Hanna, továbbra is megértelek -- csak én meg nagyon unom ezt a gürizést :evil:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


kata8110: :) Amíg dolgozik az ember, alig várja, hogy otthon legyen, hisz annyi dolog várja otthon. Amikor meg otthon van, semmi sem jut eszébe, hogy mit is kéne csinálnia. :lol:
Vendég
 


sziasztok,

nekem jó a 14 és a 15 óra is :) Legyen 14.30? A fagyizó a felső szinten van, kb középen! Szerintem felismerjük egymást a pocakról :wink: :D

Akkor már 5-en vagyunk, ha jól számolom :lol:

Picuranyu, szuper, hogy otthon tudtál maradni!

Kata, kitartó vagy a munkáddal kapcsolatban! Én az utóbbi hónapokban, ha dolgoztam is, már csak olyan fél lábbal voltam ott, az eszem mindig máshol járt. Aztán így meg nem sok értelme volt, hogy már nem érdekelt nagyon...

Tegnap óta "végleg" itthon vagyok én is. Hát, szokni kell még ezt a hirtelen sok szabadidőt, de hiszem, hogy értelmesen tudom majd elfoglalni magam :roll: :D Mondjuk arra készültem, hogy jövő héten ugye elutazunk, azért is ütemeztem így a munkámat :?

Tegnap voltam szülésfelkészítőn, jó sokan voltunk kismamik és szerintem nagyon aranyosak voltak, akik tartották. Lesz kismamatorna és babamasszázs-tanfolyam is ott a kórházban. A szülőszobát sajna nem tudtuk megnézni, mert annyira teltház volt :(

Este megyünk dokkerhez (szintén az utazás miatt, még előtte meg akartam csekkoltatni, hogy minden rendben legyen odabent, aztán már nem akartam lemondani...), így remélem láthatjuk Manót egy rövid UH erejéig :D

Többiek, UH hírek????????????

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Na! Meg volt az UH!
Bianka egyszerűen tökéletes!!!! Inkább nagyobbak a méretei, ahogy megnéztem a neten, de nem sokkal.
A doki szerint is kislány (pedig nem mondtam el neki, hogy mi már tudjuk), úgyhogy nagy a boldogság!!! Biztos zavarban lettem volna, ha azt mondja, kisfiú. :-)

Képet sajnos nem tudok küldeni, mert nincs otthon szkennerünk. :-( De majd ha megyünk 4D-re, akkor bepótolom!!!! :-)

Kép
jandrea
 
 


vickybabe: Milyen volt a szülésfelkészítő? Mit csináltatok?
Holnap jön a védőnőm, én is rákérdezek, mert én nem tudom, hogy nálunk a kórházban van-e.
Vendég
 


jandrea: gratula! :) Mi holnap megyünk, de én sem fogok szólni a dokinak, hogy a 4D-n kisfiút mondtak. :) Bár, fura lenne, ha szerinte meg kislány, mi meg már 4 hete Kristófozunk. :lol:
Vendég
 


Hali!

Vickybabe! Esti dokihoz drukk. :) Jó lesz, láthatod Levit. :)
Jó volt a szülésfelkészítő? Én is szeretnék majd menni.

Jandrea! Gratula Bianka babához!!!!!
Hajrá védőnő. :) Rend van már?

Otthon ülős kismamiknak jó készülődést. :)

Többiek?????

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Totál szétestem. :oops:
A védőnő és a rend Picuranyunak szólt! :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nekm is igazából mindegy, hogy 14 vagy 15 óra a tali! majd pénteken pontosítsunk!

Vickybabe honnan jössz? Már csak azért kérdem, mert pont szombaton indítják az első közvetlen buszjáratokat az örsre innen az utca sarokról úgyhogy nemgond buszoznom! De ha épp erre jársz akkor beugrom hozzád! ÉN rákoscsabáról megyek keresztúrközpont felé...ha ez mond valamit.

Most jöttünk haza a játszóházból, Máté akkorát játszott, hogy ihajj. Most alszik, mint a bunda:) legszívesebben midnen nap vinném...

Gartulálok a szupi Uh eredméynekért!

HA valaki kocsival jön akkor ha jól emlékszem pont a fagyizónál is be tud jönni középtájon. nekem már a hatalmas fagyikehely lebeg a szemem előtt:)
katuska79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: