Új privát üzeneted érkezett!

Gizella! Bízzunk benne, hogy nem kell befeküdni és otthoni ágynyugalommal, sok pihivel is javul a helyzet! Édes kicsi Bogi, micsoda köldökzsinór fűzi még most is a mamihoz! De biztos megtaláljátok a legjobb módot, hogy ki vigyáz majd rá, ha esetleg szükséges. :wink:

Megjöttek Anyumék Spanyolországból és olyan jót nevettem, hoztak Martinnak ajándékot :D Kapott egy H&M-es ujjatlan rugit meg a hozzávaló felsőt és két hozzávaló sapit, illetve egy pihe-puha, mackós babaplédet :D Hihetetlen, a nagyszülőket is sikerült bezsongatnom a vásárlással :lol: Anyósom már megfelelő babamérleget keres :D

Hanna: megint csak azt kell mondjam, csodaszép vagy! Megnéztem a blogodat, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
És olyan nagyon szép a Zsebike-lak is :D És végre eszel!!! Szuper!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Jó reggelt!

Kata! Köszi!
Muti képeket Martin baba ajándékáról!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!
Hanna: nagyon csinos voltál a lagzin is :D de jó, hogy végre degeszre tudod enni magad :D jó kis lagzis kaja hm....
Gizella: nekem mindkét gyerekem velem alszik még el :oops: (8 és 6 évesek), és Apjuk viszi őket e helyükre :) lassan le kellene szokniuk :)
Kata: babamérleg: szerintem nem érdemes venni, elég 1-2 hónapra bérelni, utána úgyis tudod, hogy rendben van-e... én Zalánt már egyáltalán nem mértem (szegény hátrányos második :D)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

 
 

Csöre! Köszi! Annyit ettem, mint még soha. :lol:
Olyan finom kaják voltak. Gondoltam, hogy csomagoltatok. :oops: Bár sütit kaptunk, de én azt pont nem eszem.
Mérlegen én is gondolkodom. Tuti paráznék, hogy eszik-e eleget. :roll: Inkább be sem szerzünk.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Szerintem is felesleges a mérleg! HHIgyjétek el, hogy annélkül is pontosan fogjátok tudni, hogyha nem evett eleget! CSak feleslegesen stresszel mikor látjátok, hogy épp csak 30ml evett a 100 helyett! És akkor mi van? megtömitek? MAjd legközelebb bepótolja. Egy baba sem azért fog hízni vagy fogyni mert az anyukája minden kajálás előtt vagy után mérlegre tette! oda kell figyelni a babára, ha éhes meg kell etetni. És nem azért mert ma még nem ette meg az ajánlott adagot! VAnnak időszakok mikor kevesebbet esznek, vannak amikor többet. HA odafigyeltek a baba jelzéseire, ami nem nagy ördöngősség ám, simán elfelejthetitek az iylen problémákat. Bőven elég havonta egyszer a dokinál lemázsálni, akkor is meg fogtok lepődni, hogy eleinte havonta 1 kilót majd később meg csak pár 100 grammot fog hízni!

Én szőrös szívű vagyok, soha nem engedtem hogy Máté velünk aludjon. Egy két kivételes esetet mikor lusta voltam visszavinni:) Nem is tud velünk aludni, scak egyedül a saját szobájában az ágyikójában. Nálunk csak forgolódik, keresi a helyét.

Lemért a védőnéni...eddig 5 kiló plusz:) Ja és Ő is azt mondta erre az afp-re, hogy ez valami múlt rendszerből ránkmaradt hülyeség...
katuska79
 
 


Sziasztok, hat nem fogjatok elhinni, en sem akartam de meg is igaz, megvetuuk a babakocsit. Bebe [confort markatol a loola up-ot. Csatolok kepet. Ugyanis leszalitas volt, aminek szombaton volt vege, es epp utolso nap mentunk, es hat kihasznaltuk. AMugy ket honapot tart mig megjon, mert olyan szint, bezs szurkevel valasztottunk ami nincs nekik stock-ba. Szoval marhara orulok most:) de kar hogy meg nincs itt, ugy mar tudnek gyakorloni:)
van hozza autos ules is hat honapos korig meg mozes kosar, amit vegul is nagy fontolgatas soran megvettunk:)
na jo nem beszelek tobbet inkabb csatolok kepet. AMugy fordithato mind a ket iranyba, allithato magassag, teljesen dontheto, konnyu es nagyon kicsire lehet ossze csukni, nagyon orulok neki, tok praktikus.
Kép kocsika
Rita
Kép

Kép
brestovsky
 
 


Katuska! Most én is így gondolom. Kíváncsi leszek, ha megszületik, mennyire dobom el az elveimet. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Rita! Nagyon szuper a babakocsi!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuka: nem szőrös szívű :) a gyereknek is jobb, ha külön szokja :) én elrontottam, és semmi garancia rá, hogy Kispocoknál nem lesz ugyanez :)
Maximálisan egyetértek azzal, amit a mérlegelésről írtál... normál (méretű) újszülöttnél nincs rá szükség, én sem méregettem őket. Zalánnál már azért nem volt, mert Mesit sem méregettem... ha kiegyensúlyozott a baba, akkor rendben van, ha nem eszik eleget, azt nem a mérlegtől tudod meg :) persze van, aki ettől nyugodt :) én meg annak idején néztem kerek szemekkel a parkban, amikor hasonló korú gyerekkel flangáló anyukák kérdezték, hogy hány grammot eszik a baba... :) persze lehet olyan helyzet, ami szükségessé teszi
Hanna: örülök :) biztos nagyon klassz volt :) miért nem csomagoltattál? nem ciki :) ráfoghatod a pocakodra :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

color=red]brestovsky:[/color] :) szerintem nagyon jó kis kocsit választottatok. :) És ha túl lennék végre az UH-n, én is megvettem volna a helyetekben. :)

Én sem vagyok annak a híve, hogy a kicsi egy ágyban aludjon a szülőkkel. Már csak öcsém példájából okulva. Nos hát, 2-3 éves volt, amikor új helyre költöztünk, külön szobája lett, de anyuék megengették neki, hogy velük aludjon. Erre úgy rászokott, hogy pironkodva vallom be, de 10 évesen még mindig velük aludt, mert egyszerűen nem lehett hiszti nélkül átköltöztetni őt a szobájába. :( Most már 14 éves nagy ló, rettentően apás (legendás a "szerelmük"), és csak nektek bevallom, hogy bizony van amikor kéri aput, hogy hagy aludjon vele. :) Ilyenkor anyum meg az ő szobájában alszik. :lol:
Szóval ebből tanulva, én ezt nem fogom engedni. Tuti be fogom fektetni majd közénk, hisz ezt nem lehet kihagyni, de ezt nem szokhatja meg.
Bár, ahány ház, annyi szokás. :)

Képzeljétek, magvan az AFP eredményem, és JÓ lett. :)
Vendég
 


Csöre! Levest meg husit? Mókás lett volna. :)

Picuranyu! Hurrááááááááááááá!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csore, Katuska. egyetertek, szerintem sem kell raszoktatni a babat, hogy velunk aludjon. Na majd beszamolok egy ev mulva, hogy sikerult e nekem ez 8)
Merleg: hat en ilyenre nem is ognodltam, na meg feleslegesnek is tartom, persze lehetnek helyzetek amikor kell.
Picuranyu gratula az AFP erdemenyhez, orulok, hogy teszik a kocsi:)
Kép

Kép
brestovsky
 
 


Picuranyu :) gratula az AFP-hez... :) de jó :)
hát, nem semmi, amit az öcsédről írsz... azt hiszem, most kell, hogy szigorú legyek, és kiparancsoljam őket...
az egész onnan ered nálunk, hogy amíg picik voltak, úgy pihentem(tünk), hogy a pocimra fektettem őket... úgy lenyugodtak, és elaludtak... :) és olyan édesek, amikor ott szuszognak az orrod alatt :D
Hanna: mókás :) de az öcsém esküvőjén az utolsóknak bizony elcsomagoltuk a maradékot, mert ilyenkor bőven akad :) levest nem, de husit meg társait igen

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


SZiasztok!

Látom a mérleglejünk-ve vagy sem a téma..........
Mi amikor az első babát vártuk mindent megvettünk amit a baba magazinban látni lehetett :oops: . Mérleget is természetesen.....
AZt hiszem összesen 3-szor mértem meg a gyereket....
Ma már tudom hogy hülyeség de hát más az első baba mint a második:-)-főleg a mama tapasztalata más. ÉN nem vennék a helyetekben mert tök felesleges..Katuskának van igaza, úgyis tudni fogjátok hogy éhes-e a pici vagy sem...és ha nem evett eleget úgysem fogja senki megtömni mert nem hiányzik az, hogy sugárban visszajöjjön...........
Szóval én, tuti nem vennék, de ezt mindenki maga tudja. Ha valakit megnyugtat, hogy ott áll a komód tetején akkor legyen. Nekem is ott állt 2 évig :lol: .
Klasszak a babakocsik amiket már vettetek......mi nem terveztünk SOma után több babaát...így eladtam mindent......babaágyat babakocsit is...semmink nincsen szinte hiába van már gyerekünk.
Lassan én is elkezdek babakocsikat nézni........

Szép napot nektek!!!

KépKép
peni
 
 


Csajok!

Hülye kérdés... Csak én vagyok ilyen érzékeny?
Bármin képes vagyok sírni. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nyugi, én még azon is, hogy elfogyott a majonéz a szendvicsemhez. :lol:
Vendég
 


Hanna: olvass kicsit vissza :lol: majdnem mindenki pityog :lol: teljesen normális... sírd ki szépen ki magad :) és ne érezd cikinek, nem az :)
Na, látom, mérleg ügyben tapasztalt kismamik egyetértünk :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Köszi szépen Csajok! :oops: :oops: :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Picuranyu! a majonézen én is bőgnék:) nekem a sajt folyt ki a bundából...meg is sírattam :oops:

Peni! naná, hogy szépen mutat a komódon a mérleg. muskátlival kiegészítve:)

Csöre! nincs is annál jobb, mint mikor egy édes kis puhaság ott szuszog! Délután mi is mindig együtt szundiztunk. De az éjszaka tabu volt. Így is egy csomószor azt álmodtam, hogy ráfekszem meg elveszett a takarók közt! Mi lett volna ha tényleg ott is alszik?
A mostani kismamában vannak szabásminták meg egy autós ágyikó elkészítési leírással. Már meg is fűztem apát, hogy készítse el Máténak!
Amúgy én is a napokban tudtam meg, hogy egy kisbaba hány milit eszik egy kajálásra:) Én csak azt vettem észre, hogy Máté szopott nagyon gyorsan, aztán leájult, folyt ki a tej a szájából és aludt békésen 3 órát. Mázlim volt vele....

De nyugi csajok, kár ilyeneken aggódni, úgyis is itt leszünk egymásnak és segítünk! Én egy iylen fórumon tanultam meg kézzel fejni... :lol:
katuska79
 
 


szijjasztok!

Végre bejutottam a fórumra nem kis nehézdégek árán. :?

mérleg:nekem meg sem fordult a fejemben, hogy vegyünk mérleget. Tuti, hogy 2 nap után elfelejteném mérni. :lol:

picuranyu:gratulálok az AFP- eredményhez! Legnagyobb para letudva. :wink:

babaalvás:igaz, nekem még nincs tapasztalatom, de én sem mernék éjjel aludni, ha köztünk aludna a baba. Bár 7köznap üres apa ágya, de nagyobb biztonságban érzem, ha a saját ágyikójában alszik. Az igaz, hogy az első időszakban a hálóban lesz, de jövő nyárra tálán elkészül a szobácskája is. :lol:
Picuranyu:azért nem semmi öcséd törénete. :oops:

kata:nagyon kiváncsi vagyok a babaholmikra, képeket kérünk!!

Ti is állandóan éhesek vagytok? Vagy csak én küzdök ezzel? :cry: Mit tesztek ellene?

És a végére egy kis kép, most rólam. Hanna unszolására elkészítettem első pocakos képemet.

Kép 18+6 hetesen Kép közeli

Kép
moffli82
 
 


Moffli: aranyos a pocid :)
Éhség: én mostanában kevésbé, korábban inkább... mit tettem ellene?! hát ettem :lol: jókat, sokszor, sokat...
Katuska: én géppel nem tudok fejni, csak kézzel... :) de nem fogok, hacsak nem kell feltétlenül: fel nem használtuk, leadni meg kevés volt... Zalánnál meg Mesi megette a maradékot :)
MEg aztán Zalánnal nekem kisebb szerencsém volt, mint neked Mátéval: néha óránként hisztizett egy kis cicért...
Együttalvás: amíg kicsik voltak, áttettük őket a kiságyba... aztán hirtelen kétszer is költöztünk, meg kellett szokniuk az új helyet, és féltek... vagy csak mondták, hogy félnek, de mindenesetre nem aludtak el külön szobában, én meg gyenge voltam :oops: most lassan kész a külön szobájuk (jelenleg egy szobában laknak a miénk mellett, az lesz Kispocoké, ők meg mennek a tetőtérbe), de most még "kihasználják, amíg lehet" :) hát, ilyenek :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Moffli! Csodaszép kismami vagy!!!! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


szia hanna! Köszi! :wink: :lol:

Többiek merre vannak? Igaz, elkezdődött az óvi, suli. 8)

Kép
moffli82
 
 


katuska: :lol: Majd siratjuk együtt a majonézt. Bár, én most a biztonság kedvéért 2 dobozzal is beszereztem. ;)

moffli: :) Köszönöm, és csatlakozom Hannához, nagyon szép pocakod van. :)

Nekem rendesen meglendült a hétvégén, holnap majd én is töltök fel képet, és majd bezsebelem a dicsértet. :lol: Csak el ne felejtsétek megdicsérni majd!!!!! :D

Hát igen, öcsém nem semmi. :D De ma már csak mosolygok rajta, és valahol melegséggel önti el kicsi szívemet, hogy 14 évesen alkalmanként bekéreckedik apu mellé. :)
Emlékszem, én 21 évesen eléggé padlón voltam. Úgy 11 év után először fogtam a párnámat, takarómat, mivel apum éjszakás volt, átcuccoltam anyu mellé. Akkor arra volt szükségem, hogy ott legyen mellettm, érezzem őt.
Na Hanna, én még most is sírok. :lol: Vagy már megint? ;)
Vendég
 


Hanna: én is bőgök mindenen........néha sajnálom a családot....mindenen sírva tudok fakadni. AZ elsőnél is így volt....sőt miután megszülett is tartott ez a bömbölős időszakom asszem 3 hónapig...de aztán elmúlt :wink: . Kitombolták magukat a hormonok:-).

KépKép
peni
 
 


Moffli! Nem tudom, hová tünt mindenki. :shock:

Picuranyu! :lol: A pocakkal én is így vagyok, szerintem nekem is belendült. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Peni! Köszi! Akkor kitartás a családunknak. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok, jó estét!

Megvagyok én is, csak munka,munka :evil: Utána meg jóga este, nagyon jó volt! :D

Mérleg: látom, le vagyok szavazva :lol: Egyébként anyósom is mondta, hogy bizti alig mérem majd, de akar valami 'hasznosat' venni és nem tudja, hogy én miket szeretnék, ez meg nem árt ha van -- gondoltam, nem intem le, mert lehet jó lesz, ha csak 3 alkalomra is :wink:

Hanna: igen, husit,meg levest! Mi csomagoltunk az esküvőnkön, vagyis apukám, husit,sütit a vendégeknek :lol:

Rita,szuper szép a babakocsi!!! Ha most te is azt mondod,hogy össze van rakva,akkor nagyon irigy-irigy, mert a miénk még mindig a nejlonban figyel :oops:

Moffli: csodaszép vagy, nagyon szépen alakul a pocid!!! :D

Babaholmik: értettem, teszek képeket,amint lefotózom őket :D

Picuranyu: szuper, hogy jó lett az AFP-d, akkor tényleg letudva ez az idiótaság :evil:

Együtt alvás: én sem szeretném, hogy velünk aludjon Martin, ezért is lesz kezdetektől a saját szobájában, saját ágyikóban -- aztán lehet, hogy az első keserves sírdogálás megdönti minden elhatározásomat :lol: De nem, szilárd leszek! :lol:

Sírás: férjem szombat este lement Balcsira, mert a főnöke kitalálta, hogy kötelező csapatépítés és ő is megy, pedig a párja heteken/napokon belül szül...itt nagyon eltört a mécses, hogy mi az,hogy kötelező, én meg itt maradok egyedül, ha csak 1 napot is, de este is későn jön munkából, meg egyébként is. Nem hülyéskedek, zokogtam, de nagyon :oops: :oops: :oops: Meg persze, minden apróságon képes vagyok sirdogálni, de jól esik :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Vagyunk... csak ugye a munka :cry: :lol: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Én sem akartam soha hogy Soma aki most 5 éves velünk aludjon. Ahogy hazahoztuk a korházból az első naptól külön szobában külön ágyikóbn aludt...ment is a dolog 8 hónapos koráig. Ekkor ugyanis középfülgyulladást kapott és majd 40 fokos láza volt napokon át....2 éjjel aludtam a kiságya mellett a földön...aztán nem bírtam tovább átvittem magunkhoz, féltettem hogy lázgörcsöt kap vagy rosszabbra fordul az állapota. Na itt hibáztam!!! Ki kellett volna még egy-két éjszakát húzni a földön. Miután 1 éjjelt velünk töltött egyszerűen nem tudtuk visszapaterolni az ágyába, hányásig ordított minden este szegény...mi meg nem voltunk elég kemények (dehát a szülő ilyen...). 3 éves koráig velünk aludt!!!

Aztán elköltöztünk a lakótelepről kertes házba és itt sokkal nagyobb szobája lett amit igyekeztünk nagyon "nagy fiúsan" berendezni....hogy legyen kedve ott aludni. Ez bejött. Első este óta alszik és soha nem akart hozzánk jönni többé.
Nagyon könnyű "elszúrni" egy ilyen együttalvást...egy pillanat műve az egész. Meg...tudjátok olyan jó érzés éjjel hallani hogy az a meleg kis "csomag" ott szuszog az ágyban :oops: .

ÉN sem vagyok híve az együttalvásnak, most is igyekszem majd mindent elkövetni, hogy a pici ne közöttünk kössön ki :wink: .

KépKép
peni
 
 


Sziasztok!
Én is vagyok, voltam tegnap egész nap, csak estére élénkültetek be, amikor én már kinyomtam a gépet :)
Rita: a babakocsi szuper... azt tegnap valamiért nem láttam :?
Igen, Peni, én is szeretem nézni a meleg nagy csomagjaimat :D éjszaka, amikor alszanak :) majd Kispocoknál kicsit jobban összeszedem magam... izé, megpróbálom...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Mutatok én is nektek pocakfotót. :D Kép
Vendég
 


A babakocsin én is erősen gondolkodok már, de először a bútorokat szeretnénk megvenni. Aztán persze, ahogy alakul. :) Ma pl. akciósan láttam Piere Cardin babakocsikat, csak elfelejtettem a kedvencek közé rakni az oldalt és már nem találom. :(
Vendég
 


Picuranyu: nagyon csinos a pocid :) Hanna tegnap küldött nekem egy linket egy csepeli bababoltról, nem ott láttad? ott voltak akciós Pierre Cardin babakocsik... szerintem, ha így keresel rá, könnyen megtalálod... sajnos én sem tettem el a kedvencek közé, pedig kellett volna :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


sziasztok
hazajöttünk a Balcsiról, szuper volt! Rengeteget sétáltunk, és bár szép idő volt, én nem mertem fürdeni. MInden sz.rt elkapok, úgyhogy kibírtam a parton... :wink:
gratula a sok jó eredményhez, uh-khoz, puncisokhoz, pöcörősökhöz :lol: :lol: :lol:
mi holnap megyünk a genetikaira, be is vagyok parázva rendesen... :roll:
és szerintem én vagyok az egyetlen, aki még nem érzi, hogy mozog. Amit érzek, az rugdosásnak egyáltalán nem nevezhető. NÉha annyi, mintha áthelyezkedne egyik oldalról a másikra v. épp középre és akkor kicsit kitüremkedik, kidudorodik pár pillanatra. Valaki írta korábban -már nem tudom, ki-, hogy arra hasonlít, mintha almát görgetnének a pociban. talán ez a legtalálóbb. De hogy lufi lenne, ami kipukkad?? ilyet nem érzek... remélem, minden oké... :roll:
pusszancs :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


KAta! Mondd meg a mamának, ha már valami hasznos értelmes dolgot akar venni, akkor pelenkákat vegyen. Arra tuti szükségetek lesz még egy két évig:)
katuska79
 
 


Anna: én írtam az almát :) ugyan, ne hiányold a rugdosást, eljön az is :D az a lényeg, hogy érzed, hogy ott nyomul a pociban :) lehet, hogy befelé rúg, azért nem érzed annyira :) Az UH miatt meg nem parázunk :wink:
Katuska: pelenka, ne is mondd... egy vagyon, és egy csomó tele kuka... de, ahogy én a gyerekeim érzékeny bőrét ismerem (Apájuk miatt...), nem bírnák el a moshatót... na meg én sem bírnám a mosást :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


sziasztok,

Madaran, nyugi, pont ezt kell érezned, amit érzel! :wink: Drukk a genetikaihoz!!!

Rita, nagyon szuper kocsit vettetek! És milyen kicsire össze lehet csukni :D

Picuranyu, nagyon helyes a Picur-lak :lol:

Együttalvás: elméletben mi is különszoba pártiak vagyunk. Aztán párszor már elábrándoztunk róla, hogy ott fog szuszogni köztünk :oops: de erősek leszünk :lol:

Sírás: épp most bőgtem ki magam :cry: "kedves" emberek megfúrták a jövő heti nyaralásunkat :evil: úgyhogy itthon maradunk...

Tényleg, nem talizunk valamikor? Már szept. van...

És egy 22 hetes Manó-lak: :lol:
Kép

Kép
vickybabe
 
 


Tyű Viki, ez aztán pocak már :D nagyon csinos :) A nyaralást sajnálom :( Tali: tőlem mehet :) mikor?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Vicky miért nem tudtok nyaralni menni? Ez már valódi pocak! HA akrnád sem tagadhatnád le...nagyon szép! :)

Csöre nálunk is állandóan tele a kuka. Télen jobb mert bedobjuk akazánba és szépen elég...de ilynekor. Én sem lennék képes pelenkát mosni, így is állandóan tele a szennyes...Szerencsére nekünk remekül beváltak a liberón túli pelusok is. Újszülöttben meg miniben jó volt nagyon a liberó meg a huggies, de most már lila tescós meg pennys vagy Lidl-es is tökéletesen megteszi...ja és fele annyib kerül csak, mint a nagy márkák.
Felőlem is ok a tali! Lassan kezdenek hűvösödni a délutánok és az esték!
katuska79
 
 


köszönjük a dicséretet :lol:

Tali: így, hogy nem megyünk, nekem szinte teljesen mindegy. Minél hamarabb kellene, most hétvégén pl. még tutira szép idő lesz :wink: Szombat?

Nyaralás: párom nem jöhet el szabira, pedig több, mint 2 hónapja szólt :evil: a főnöke és egy "kedves" kollega beintett. Családi nyaralás lett volna, a többiek persze elmennek nélkülünk :? Minden évben ilyenkor szoktunk elutazni, a házassági évfordulónkon :cry:

Kép
vickybabe
 
 


Nagyon szepek a pocakos fotok, Viki tied igazi igazi kismamas, na az enyem nagyon messze van meg tole, de nem is vagyok 22 hetes, na ezek szerint most nagyon be fog indulni:) mar alig varom.
Ja amugy ma lesz a gengetikai tisztara oda vagyok, olnap meg jon a batyam latogatoba, szoval mar azt sem tudom mit sussek fozzek:)
befejezem mert kvietelesen van kedvem dolgozni:)

Kép
brestovsky
 
 


Vickybabe! én biztos küldenék a kedves kollégának egy szép képeslapot, hogy köszönjük a szép nyaralást, hasonlót kívánunk. Szeretettel...stb stb. SEmmi bántót nem kéne beleírni...csak így nőiesen visszavágni:)
katuska79
 
 


Rita! azonnal említsd meg a dokinak a munkakedvet:)

NA hol alszik Máté édesdeden? Na hol? Hát az ágyamban!!!!!! :evil: :evil: :evil:

(nem szeretem ha ebéd előtt elalszik mert akor délután nincs alvás és 5 körül megháborodik.
katuska79
 
 


Katuska: szerencsés vagy Mátéval (ismét)... Zalán bőre már a Huggies-t sem bírta :( kipirosodott, felhólyagosodott... neki csak a Libero jött be, semmi más :( remélem, Kispocok nem lesz ilyen finnyás :)
Viki: hihetetlen, milyen emberek vannak :( nekünk is lassan házassági évforduló :) remélem, azt azért békésen meg tudjátok ünnepelni :)
Rita: juj, munkakedv? :lol: nekem is jöhetne :) bár tegnap volt egy kicsi :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Rita, köszi! Tényleg az elmúlt hetek alatt kezdett rohamosan nőni a pocim :lol: Drukk az uhuhoz, jó neked, hogy láthatod a Manót! Mi jövő pénteken megyünk 4D-re, akkor már 24 hetesek leszünk, állítólag ilyenkor a legjobb :lol:

Csöre, hát majd elmegyünk az egyik kedvenc éttermünkbe kajálni. Nektek mikor lesz? Nekünk vasárnap :D

Katuska, én is pont azt mondam, hogy kívánom, hogy jó sz*r idő legyen végig az ő nyaralásukon :evil: (azért nem mehetünk, mert ő 2 hétre akar menni és ugyanakkor, és ezt később találta ki, mint mi. Neki szerintem le sincs még foglalva. A mienk csak 1 hét lett volna és már be volt fizetve, ezt állítólag megtéríti a cég, de ez nem túl nagy vigasz most ... :evil:) Egy kis kompromisszummal (pl ő is, mi is beáldozunk 1-2 napot) meg lehetett volna oldani, de vannak ilyen "mindenki más dögöljön meg" típusú emberek sajnos...

Szombattal kapcs. nem válaszoltatok...

Kép
vickybabe
 
 


Csöre :lol: VIcky :lol:
Köszi a biztatást, nem is tudjátok, milyen sokat jelent... igazából ilyenen gondolkoztam, hogy mi a különbség a bekeményedés és a "nyomulás" között... mErt itt már tök sokat írtak a keményedésről.. de hogy az pontosan milyen??? Gondolom, azért annyi különbség van, hogy az kellemetlen, ez meg jó érzés...Szóval, remélem, almám jól van odabent :wink:

Pelenka: hát, már nézegettem, iszonyat különbség van minőségben!!!mm. a textilpelusra gondolok, vannak tök undorító műszálas vackok is...
tényleg az eldobhatósnál majd ki kell próbálgatni, melyik jó, melyik nem?

Rita :lol: A babakocsi tényleg szuper!!! Mi még mindig vacilálunk, nézegetünk...

Ja, Vicky :lol: A pocakod csúcs! és a ruha is nagggyon tutti!!! :wink: én most épp egy bandázsos gatyóval ücsörgök, de azért ez nem a legkényelmesebb megoldás (gatya nyitva, pocifogó rátűrve... :roll: )

ma a változatosság kedvéért kettőnknek kétfélét főzök: az uram megint lecsót kívánt (igazi kispapa :wink: ), magamnak meg csinálok egy jó kis kelkáposza főzit, imádom!! :P

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Viki: nekünk 11-én lesz, csak jövő héten... ezt nem is értem, ha nektek lefoglalt, elintézett nyaralás, akkor hogy lehet, hogy nem engedik el?! jó kis cég lehet...
Tali: most szombaton szüret apuéknál... igaz, abból én kimaradok. Egyeztetek még a párommal :)
Anna: a keményedés az nem ilyen :) olyankor befeszül a pocó, és egyszerre minden irányban, nem csak kis almácska az egyik csücsökben :) és a keményedéskor tényleg kemény, nem nagyon lehet benyomni... nem is ajánlom :) engem olyankor a víz is kiver, és felmegy a pulzusom, de szerintem csak azért, mert 3-ik baba, és a szervezetem előbb készül, mint kéne....
Mosható pelus: nekem a cseh tetrát ajánlották annak idején, és az nagyon be is jött... másmilyen is volt, azok kevésbé. De azóta sokat változott a világ... Az eldobhatós: igen, végig kell tesztelni, mert minden baba más.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!
Csatlakoznék a topikhoz, mert én is 2009 januárjában fogok szülni ha minden igaz és jól megy!
Egészen pontosan 01.29-én.
31 éves vagyok és második próbálkozás után jött össze a lombikbabánk:)
A 19. héten tarok.
Nekem néha már bedagad a lábam és a kezem, pedig csak az utolsó trimeszterben kellene. Nektek nincs ilyen gondotok?
anyisz
 
 


Sziasztok!

Picuranyu:nagyon szépségesek vagytok! Nő már szépen!

Vickybabe: nagyon szépséges a pocak!!! A ruha rajtad meg szenzációs!!! A 'kedves kollegának' pedig ezúton küldök egy tarkónvágást... :evil: Hogy lehet valaki ilyen szemét??! És pont a házassági évfordulótok! Ez már több, mint igazságtalanság!
Mi 15.- én megyünk 4D-re, a Ti napotokon meg terheléses cukorra -- azt mondjuk kevésbé várom :wink:

Madaran: bizti minden rendben lesz az UH-n és meglátod, mekkora élmény lesz látni, mennyit változott az utolsó óta!

Katuska: Máté biztos most pótolja a kávé miatti nem-alvást :wink:

Tényleg meglódul most a pocak, Anyu is mondta, hogy látványosat nőtt egy hét alatt, míg nyaraltak :D Martin meg olyan aktív, hogy csak úgy táncol :lol: Tegnap este az ágyban simiztem és kicsit provokáltam, hogy jó nagy levegőket vettem, megemelkedett a poci és amikor kifújtam, menetrendszerűen kidugta valamelyik kis részét a köldököm mellett, olyan drága volt :lol:

Tali: a most szombat nekem még képlékeny, de mindenképp össze kellene hozni valamit hamarosan!

Pelenka: hú, tényleg, az is milyen nehéz lesz kitalálni, hogy milyet tűr meg a kis bőre! De milyet 'kell' használni? Eldobható? Mosható? Hallottam valami tartályt, ahova be lehet gyömöszkölni a használt eldobható pelust és teljesen szagmentesen zár egy zacsiban és ha megtelt, ki kell venni -- erről tudtok valamit?

KépKép

KépKép
kata8110
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: