Új privát üzeneted érkezett!

Anyooka: itt most este 3/4 9 van, meg nincs keso, az Angol beteget nezzuk :wink:

KépKép
Kép
humanka

Harmadik gyermek van a pocakomban, egy éve a 10.héten meggondolta magát a középső, így most két gyerekem van, Anna 5 éves és Áron??, aki lassan szeretne kijönni.
37 éves vagyok, a mai trendnek megfelelően nem öreg, de ha abba belegondolok, hogy nem érem meg a gyerekek 40. szülinapját, akkor kiráz a hideg.
Az Istvánban fogok szülni, másodszorra is u.annál a dokinál. (bár tele vagyok az első szülés rossz élményeivel, de nem tudtam a végén mást választani).
agap

Eszike, Humanka! nagyon jók a képek!!!!!

Humanka, én eleinte irigykedtem arra, hogy nem hízol. (ha ránézek a mérlegre sírhatnékom van) De, ha belegondolok , hogy mennyire le tudja gyengíteni a szervezetedet a baba táplálása, hát minden elismerésem, hogy viszonylag jól vagy! Vitaminokat eszel?

Agap, Kati üdv! meséljetek magatokról!

Én ma voltam nst-n, minden ok volt. Nektek milyen szokott lenni a szívhang görbe? Jól emlékszem, hogy 120 és 160 között normális?

Az én védőnőm imádni való. Vasárnap csak az én kedvemért bejött a tanácsadóba, és megnézte a baba szívhangját, és a vérnyomásomat, mert nagyon aggódtam.
(vittem neki egy csokit, és még azt sem akarta elfogadni)

Kép
blúmi

Honey, küldtem privit!
sarkantyúka

Agap: en 36 multam, es az elso babamat varom, es tobbet is szeretnenk :wink: Miert ne erned meg a gyerkocok 40 szulinapjat? Azert ne temesd meg el magad, lehet, hogy 100 evig fogsz elni :lol: (Az en nagyapan most 97 eves, szoval sosem tudhatod !!!)

Blumi: nem szedek vitaminokat, mert a dokimnak az a maniaja, hogy ha nincs hiany, akkor felesleges. Szoval semmi, a la natur. Gratula a jo nst-hez, a szivhang ugy jo, ahogy irtad, ugyhogy szerintem minden okes veletek :wink:

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat, igazán aranyosak vagytok, én úgy megnyugodtam!!!! A védőnő szerint is nomrálisak ezek a fájások, de engem úgy megnyugtat, hogy más is hasonló cipőben jár...(még ha kicsit fájdalmas is. )
Mégegyszer naggggyon köszi!!!!!
kati23

Na végre !!! :twisted: egy órája próbálok fellépni és csak most sikerült . ÖRÖM HÍRT HOZOK ÁM :lol:

SMS : "SZIA CSEHI.NONI78VAGYOK.MA DÉLBEN MEGSZÜLETETT A MISIKE.3680 G.ÉS 53CM.MINDKETTEN JÓL VAGYUNK."

Kép
csehi77

Kb. másfél órája próbálok belépni. :evil:

Gwini és Judit!
Sok örömet kívánok a babátokhoz!

Minyu!
Jó volt olvasni a szülés történeted. Köszi, hogy megosztottad velünk.

Humanka!
Nekünk a szülésfelkészítőn mondták, hogy az utolsó pár hétben kezdjük el újra szedni a terhes vitamint, mert attól a raktáraink ismét feltöltődnek, így remélhetőleg energiád is lesz szülni. Én nem nagyon akarom szedni, de a párom már nyaggat egy ideje, hogy kezdjem újra, hisz 2 és fél hét van még hátra, és még most kell újra elkezdeni, hogy érjen is valamit, mert hiába eszek sok paprikát, paradicsomot, az kevés. Csak én meg ugye a nagy babától félek. Próbáld ki, hátha bejön.
Homeós bogyókat nem tudom, a málnalevél tea: 3 dl vízhez 1 teáskanál málnalevél tea, max. 10 percig álljon. Naponta kétszer lehet inni. Én Csütörtökön kezdtem el inni, bár csak 1 bögrével iszok naponta. Főleg hogy tegnap olyan keményedéseim voltak, teljesen beton volt a hasam. Este meg görcsöltem is, szóval tegnap nem is mertem inni, nehogy legyen vmi, mert még nincs kész minden.
Jót mosolyogtam a képen.

Eszike!
Sajnálom, hogy rossz volt az éjszakád, nekem is részem volt benne. Lásd lentebb a részleteket. Csini vagy a pocakoddal.

Monee!
Ne mondj már ilyeneket! 42 hét?

Jó a többi pocak fotó is.

Holka!
Most is jó olvasni soraid.

Rólunk: Ma fél 5-re arra ébredtem, hogy görcsölök. Baba is elkezdett helyezkedni, sehogy nem volt jó se neki, se nekem. Pisi után meg szó szerint azt hittem, hogy burkot fog repeszteni a drágám, annyira beindult. Ráadásul a görcsök is jöttek. (Meg mint írtam, este is már keményedtem, görcsöltem, már azon gondolkodtam, az órát nézzem, de nem tettem meg. Bár tegnap nagyon sokat pakoltunk, gondolom azért volt mindez.) Kicsit mg is ijedtem. És ez ment negyed 7-ig. Akkor tudtam elaludni újra, de ¾ 7-kor már kelni kellett, mert CTG-re mentem. Na, ott meg persze aludt, mert éjszaka kitombolta magát, hiába ébresztgettem. A doki kérdezte, hogy vagyok. Mondtam, éjszaka görcsöltem, most meg aludt a baba. De mondja látja, hogy amikor megmocorgattam, akkor azért csak felment a pulzusa, így szerdán mehetek vissza. Ráadásul mire megtaláltam a dokimat, vagy háromszor jártam meg a 4 emeletet oda vissza az ismerősömmel (aki most 39+2), és közben meg annyira elkezdtem megint görcsölni + keményedni, azt hittem, ott szülök meg, de végülis nem. Jó poén volt, egyszerre kezdtünk el a lépcsőzéstől keményedni, míg a CTG-n egyikünknek se mutatott semmit a gép.
Ja, meg UH-on is voltam. Adatok:
BDP: 93, AC:342, FL:65, OFD:115.
Becsült súly: 3359 gramm.
Ezek alapján kiszámoltam, hogy arányosítva a 30 hetes és a 3 hete készült UH alapján 3850 gramm körüli lesz Dávid, és így az is igaz, hogy a 30 hetes UH súlyát duplázza meg kb. (akkor 1905 g volt). Így akkor van esélyem a 4 kg alatti babára, aminek örülök. Bár ettől még így is nagyon nehéz a hasam már most. És a combcsontja meg mindig kisebb volt az adott heti korhoz képest (most is), így akkor nem hiszem, hogy rögtön a 62-essel indulunk, viszont a hasa most is nagyobb a koránál mint mindig. Úgy látszik, ízlik a kaja, amiket eszek. :lol:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Most olvasom ám az újabb babahírt.

Noni!
Nagy grtaula nektek, legyen nagyon boldog életetek, sok tejcsit is kívánok.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

úgy látszik, a tábla közepe beindult. Sose tudni így, ki lesz a következő. Ez a legizgisebb az egészben.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

NONI GRATULA!!! :D

húúú mennyi baba! :D
Tényleg senki sincs már "biztonságban". :D Néha a legváratlanabb helyről érkezik a gólyahír!

A párom azt mondta, olyan vagyok mint egy időzített bomba. :D :D - bár én még naaagyon távolinak érzem a szülést.
annyira távolinak, hogy jövőhétre be is jelentkeztem iziben fodrász, pedikűr, kozmetikushoz. :D
Lásson már szépnek az a gyerek, ha találkozunk! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

NONI! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET, éS TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK! NAGY GRATULA MISIKÉHEZ!!!
Vendég

Anyooka, Eszike: Szép pocik!! És vékonyak vagytok! Még így a végén is. Eszike: SZerintem már nincs olyan messze a nagy napotok...

Honey: Vicces csajszi vagy!! :lol: :lol:

Blúmi: Örülök, hogy minden O.K!! :lol:
Vendég

Ági!

Aham, 42 hét. Kezd egyre inkább ez lenni a valóságos cél. Anyukám engem is túlhordott 2 héttel... ha ez is öröklődhet, akkor sok jóra nem számíthatok. Jöttök Ti előbb, asszem ez lesz a vége. :D
Azon kívül, hogy nem találkozhatok Ákossal, tudod mit sajnálok nagyon?! Elkezdett kirepedni a pocakom nekem is, pedig a 38. hétig baba bőröm volt. Nem bírja a pocak bőr Ákos hancúrozását, mert azt igencsak tud, ha belekezd! :cry:

Noni!

Gratulálok a kicsi fiadhoz! Sok sok boldogságot!

Mellesleg ismét keményedik a pocakom, pár napja ez a szokásos délutáni program. Mire kezdeném komolyan venni, elmúlik. :?

Hajrá már nekünk is lányok a tábla elején! Nemigaz milyen türelmes babáink vannak!!!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Honey!
Az én fodrászom azt mondja, ha egy kismama fodrászhoz megy, akkor már nagyon közel van a szülés. Nála ez eddig bejött. A legtöbben (ált. 90 %) már másnap (!) szülni mennek. Így én még nem merek hozzá elmenni. J

Monee!
Sajnálom, hogy így érzed, és hogy a pocid is kezd repedezni. Kitartás.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

NONI! GRATULÁLOK A PICI FIADHOZ! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK :)

Gyorsan bekukkantottam.

Pocakfotók:
hatalmasra növesztettétek lányok a pocakokat :)

AM:

Naggyon édi a fiacskád! Igazi kis bogárszemű szépség!

Eszike!

A "duda" orr :D az csak jót jelenthet :) közeleg a percetek!!! :)
Nagyon szorítok értetek!!!
Várom már a híreket tőletek!!!!!!!

Honey!

Ne érezd olyan távolinak a szülést .. :wink: téged sem kerül el :) éééés olyan boldogságos!!! Higyj nekem!!! :wink:

AM:
Kérdés: ugye szoptatod mini Gyuszikát??? A kérdésem: szoptatás után fejsz még?? Mert én néha-néha igen.. Az Aventos elektromosom van: de sz...t sem ér... ezért a kézijét használom: és kb. 20-30ml-t szoktam pluszban fejni.. abból amelyik mellből szoptattam előzőleg.. a másikból meg minimálisat. Hmmm én úúúgy nem szeressem a fejést.. és nem tudom, hogy mi tévő legyek.. fejjek.. vagy ne?? azt hallottam, hogy jó fejni, az első két-három hétben.. mert akkor a mell annyit termel vissza, amennyit előzőleg ürült.. és ezt serkenteni kell, hogy később is elég legyen.-
Nálad hogy van????
Köszike:)

szeder74

Szeder, engem nem kérdeztél ugyan, de elmondom. Én egy cseppet sem fejtem az elején sem. Viszont a Babát mindig mellre tettem, ha kérte, nem is voltak mennyiségi gondjaink. Ezügyben (is) többször értekeztem telefonon a La Leche Liga egyik tanácsadójával (A.m.-nek bemásoltam a linket), és ő is azt mondta, hogy akkor kell fejni, ha vmi oknál fogva nem lehetsz a gyermekeddel szoptatási időben, de továbbra is anyatejjel akarod táplálni, ha egyébként vele vagy és mindig megszoptatod, ha éhes, akkor pont annyi tej termelődik, amennyi a babának kell. Ha rendszeresen fejsz, túltemrelésre állítod be a mennyiséget. Én ilyesmi elvek alapján gond nélkül szoptattam a Nagyot 23 hónapos koráig (igény szerint, nem órarend szerint). Tudom, hogy sokan másként gondolják, és engem is zaklatott rendszeresen az egyik barátnőm, akivel szinte egyidőben szültem, hogy na, mennyit fejek egy nap.. Ő végülis a gyerek féléves koráig kínozta magát a fejéssel, aztán annyi. Szerintem ha van ilyen kérdésed, vagy bármiben bizonytalan vagy, hívd a La Leche Ligát ( www.lll.hu )

Noni, gratulálunk!!

Elhiszem, hogy a tábla eleje már türelmetlen, a közepe meg belehúzott.
Humanka, azért ne érezd magad annyira egyedül, 26-ra vagyunk bőven kiírva :) Együtt érezzük veled a várakozás kellemes perceit-óráit-napjait-heteit... :)

Minyu, köszönöm szépen a tanácsot.
[color=indigo]
Márti
[/color]hol van?

Bagzerka?

Konan?

Kép
Kép
sarkantyúka

ági,
a fodrász csakj be sem akart írni jövőhétre. Be akart préselni még erre a hétre, amikor melátta a pocakomat. Úgy kellett megesküdnöm neki, hogy nem ott fog elfolyni a magzatviszem! :D
Mondtam, hogy nyugi... én éjjel szülök! :D

szeder,
tudom ám, hogy egyszer rám is rám kerül a sor. :D
Igazából szerintem csak az áll a halálos nyugalmam hátterében, hogy minnyá betöltöm a 37. hetet... és ezzel eltűnik az egyik legnagyobb mumus, ami végig kísérte az elmúlt jó pár hónapot ( görcsök és koraszülés ) Így számomra valahogy most szűnt meg a napok számolgatása. Valahogy most emiatt jobban élvezem a terhességet mint 1 hónapja. Annyit jövök megyek, programozok, hogy én magam is meglepődök!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder
hazajövetelünk után Emma 60-kat szopizott kb 3-4 óránként aztán szopi végén mindig beájult és aludt 3-4 órát majd tisztába tevés és újra szopi....de egyik éjszaka 7 óra alvás után se feszített a mellem (ekkor volt a sírós hormonuralta napom) sőt a következő nap csak 30-kat szopott 3-4 óránként. (gyakrabban meg nem kért hiába kínáltam) én azon a napon eléggé megijedtem,hogy nehogy apadjon és aznap illetve köv nap fejtem...20 -30 miliket pont olyan módon ahogy te. Jó érzés,hogy van egy kicsi tej a fagyasztóban és érezhetően már van elég tejem. Azóta nem fejek. 60-80-at szopik az egyikből,közben a másikból meg folyik.
Ja és azóta mindennap iszom a Laktoherb teát.

Ági
én is kozmetika után másnap szültem :lol:

Noni
Gratulálok Misikéhez!! Sok boldogságot Nektek!
holka

Csajok!

A kozmetika, meg a fodrász mellett a masszőr nem számít??? :oops: :wink: :lol: Mert nekem holnap nődoki előtt jön a masszőr... Bár szerintem mi még sokáig egyben maradunk Biussal. Valahogy ez az érzésem.

Monee: Nekem is nemrég kezdett el csíkosodni a bőröm.... :? Ez van.
(Pedig kenem a 8. hét óta!!!)
Vendég

hahóóóóóóóóóóóóó!!!

hatttalmas gratula az azóta (soksok) új és újra új anyunak!!!!!!

aranyosak vagytok hogy hiányoltok! dee, semmiii!!!!!!!!! :( :(
néha keményedés, néha rendszerrel is, vagy mondjuk inkább hogy fáj is valamennyire és egész este jöttek...de aztán megint semmi.....
szóval látom én is: simi példáját követi majd, aki 40+5 lett végül...

és én tervezek ricinust....szemétség???!?!?!

eszike!!!
igen, az orr mindenképp árulkodó jel!!! szupiii!

pocakfotók édesek!!!!! nekem is óóriási, de nem tudok képet tenni....

nemtom mit akartam még....

mától mehet(ne) a szülés, visszajöt a dokim, a szülésznőm is és idejeee lenneeee.....

na hátha nemsokára lesz netünk is.....ettől is megőőrülőőők....de legfőképp a türelmetlenség van úrrá rajtam....

na mindenkinek további jó pocakot, jó babázást, stb, kinek mi :)

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok

Ma délután hazaengedtek minket. Jó gyorsan zajlottak az események, mondhatni egyik pillanatról a másikra. Valóban nem volt semmi előjel, talán egy kis fájdogálás szerdán hajnalban. Most tettem le Manót, ugyhogy van egy kicsi időm, gyorsan átfutottam miket írtatok, bocsánat, de most nem tudtam mindent visszaolvasni.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és a gratulációkat.

Egy pár sor rólunk: Eléggé kivagyok purcanva még, de nem baj, ez a kis csöppség mindent, az égvilágon mindent megér. A sebeim fájnak még, szerdán kell visszamennem varratszedésre.Nagyon hirtelen jött Huni baba, tele vagyok leírhatatlan boldogsággal. Hihetetlen érzések törnek fel bennem, fantasztikusan jó a kezemben tartani, magamhoz ölelni, puszilgatni, szopiztatni, a szuszogását hallgatni közben. Ahogy kinyitja rám a kék szemeit, és a szájával csücsörít totál levesz a lábamról. Nem cserélném semmire, leírhatatlan szerelem ez. Nagyon nyugis baba, jókat, és sokat alszik, mindig jelzi amit szeretne. A szopizás az első két napban nehezen ment, mert a bimbóm nem emelkedett annyira, no persze nekem meg kellett tanulnom, hogyan rakjam a szájába, de a 3. napra már ment. A tejci is hamar beindult.
Azért tele vagyok kérdésekkel, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan csináljátok. Ma robbant nálam az a bizonyos hormonbomba, és állandóan sírok a boldogságtól. Azért volt reggel egy kis para, de ezt majd később írom le. Holka véleményére is kiváncsi lennék. Addig is teszek fel képet életem értelméről. Puszi nektek.

Ja és GRATULÁLOK mindazoknak, akiknek eddig még nem tettem, sok sok boldogságot kívánok!

Kép

Alíz

KépKép
roni0422

Agap: meg lehet kérdezni mi volt a baj az első szülésnél? A kórházzal vagy a dokival voltak gondok?

Noninak nagy gratula Misikéhez! Az első tényleg szeptemberi baba :D

Ági: nekem is volt múlt héten egy olyan nap amikor azt hittem megszülök annyira helyezkedett odalent a kicsi, valószínűleg akkor rögzítette be a fejét :)

Monee: sajnálom a pocirepedezést :(

Bagzerka: akkor hajrá Neked is!

Roni: tök jó, hogy már otthon lehettek. :) Huni baba nagyon helyes kislegény!

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Noninak nagy nagy gratula! :D

Roni!
Igazán gyönyörű a kissrác! Kész herceg! :D

Most jelentkezem utoljára így egyben! :D
Köszönöm a drukkokat, most már aztán igazán rám fér!
Holnap reggel fél 8-kor van jelenésem a kh-ban, aztán már csak szétválasztva jövünk ki onnan! :D
Szerda délelőtt lesz a nagy pillanat! Már mindannyian nagyon várjuk!
Ma még mindent, amit lehetett elintéztem, aztán holnaptól magukra maradnak a fiúk itthon.
Szóval csak a eljött az én időm is! Bár azt sejtettem, hogy Annácska megvárja az időpontját! Alig várom, hogy láthassam!
Addig is mindenkinek drukkolok én is! Ügyik legyetek! Jövő héten visszajövök és mesélek.
Az sms-t küldöm, ahogy tudom! Üdv! Anikó
:P :D :P

Kép
Kép
konan

Ja! Majdnem elfelejtettem!
Agap és Kati! Üdv közöttünk! Kívánok Nektek is minden jót! :D

Kép
Kép
konan

Konan!

Monee irígy, de nagyon drukkolok Nektek szerdára! Csodás napotok lesz!

Cupp mindenkinek mára!

Monee

monee85

Roni!
Jó gyorsan haza engedtek. Helyes Huni baba.

Konan!
Minden jót nektek, gondolunk rátok szerdán. Várjuk az sms-t.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziszi7!
Egyben vagytok még? :roll:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Blumi, Agi: koszi a tippet, azt hiszem, matol en is elkezdem akkor ujra bekapkodni a terhesvitamint, bar eppen a napokban dobbentem meg, hogy Benedek hihetetlen modon belehuzott most a vegere. Eddig hatarozottan kicsi volt a pocakom, most meg elkezdett terjedelmes mereteket olteni.

Szerencsere engem az alvasban meg mindig nem zavar (hozzatartozik, hogy en "szerencses" alkat vagyok ebbol a szempontbol, mert egyebkent is az oldalmon alszok, szoval engem nem zavar, hogy most nincs is mas alternativa :D ) Persze az ejszakankenti 3-4 pisiszunet megvan, de attol meg alszok tovabb.

Noni: sok boldogsagot kivanok nektek Misi babaval !!!

Konan: nagyon mennek a drukkok es milyen jo lesz, hogy a kezedben tarthatod a bebit !!! Hajra !!!

Roni: nagyon edes a kis Hunor, es olyan jo olvasni a soraidat, ugy sugarzik a boldogsag beloluk :wink:

Bagz, Kistiggrincs: hogy alltok a koltozessel, tudtok mar vmennyit pihizni?

Sarkantyuka: jol van, megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedul :lol: Csak azert nyugtalankodtam, mert mindenki hamarabb akar szulni, en meg tutira kivarom a terminust. Nem tudom, miert vagyok ebben olyan biztos, de vhogy erzem, hogy nem jon ez a Kolok korabban :wink:

Bejci: en a biztonsag kedveert elmennek fodraszhoz, kozmetikushoz is :wink: :lol:

Honey: neked meg jo szepulest.

Monee: haaat, vkinek turelmes baba is kell :wink: Igy jon ki az atlag. Kitartast, tudom, hogy nem konnyu :P

KépKép
Kép
humanka

Kép

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!!

NONI SZÍVBŐL GRATULÁLOK MISIKÉHEZ!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCIT KÍVÁNOK!!!

Roni üdv újra itthon!! Jó volt olvasni az élményeidet a pici babáddal kapcsolatban!! Örülök, hogy ilyen boldog vagy!! :lol: Gyönyörű a kisfiad!

Pocifotók szuperek! :lol:

Tegnap NST-n minden rendben volt, de sajna az orvossal nem tudtunk beszélni!! Úgyhogy Humanka még nem biztos, hogy egyedül maradnál a végére!! Ezt a 22-ét mi szeretnénk igazán a férjemmel, a doki még nem tud Róla :oops: Legközelebb jövő hétfőn kell mennem remélem akkor már mond valami konkrétumot is mert már tényleg jó lenne tudni valamit!!!

Agap és Kati üdv. köztünk, jó, hogy jöttetek!!

Konan szerdára mennek a drukkok!! De jó lesz Neked!!! Nagyon várjuk majd a híreket! :lol:

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Noni!
Gratulálok a kisfiúhoz!

Konan!
Gondolunk rátok szerdán!

Roni!
Hunor baba gyönyörű, olyan jó már nektek!

Anyukák, akiknek már megvan a babuci, a kórházba mit vittetek? Úgy értem milyen hivatalos papírokat (házassági anyakönyvi kivonat, terhes kiskönyv?) ?

Kép
Kép
petra1980

Olyan jó, tegnap kész lett a pelenkázó szekrényünk, már csak polcok, és egy kis dekoráció hiányzik a babasarokból.

Nekem holnap kellene mennem utolsó Uh-ra, vérvételre, de sajnos a férjem már nem akar egyedül elengedni, mert a kórház, ahol szülni fogok, kb. 1 óra autóútra van tőlünk, és nem akarja, hogy egyedül vezessek. Elkísérni sem tud senki, mindenki dolgozik, illetve beindult az iskola is. Nem tudom mi lesz....Egy kicsit össze is kaptunk rajta.

Kép
Kép
petra1980

Jó reggelt!
Gondoltam gyorsan bejelentkezek. Még egyben persze!!! Már meg sem lepődök!
Szóval ma délelőtt megyek dokihoz, és eldől mi lesz. Bár csütörtökön azt mondta, hogy eldönthetem, hogy befekszem-e ma egy hétre, vagy bejárkálok 2 naponta. Nos úgy döntöttem, hogy ma még nem fekszem be ha nem muszáj (de már 4 hete meg sem vizsgáltak), aztán csütörtökön újra megyek! De ha bármi gond van úgyis ma bentfognak. Ígérem, akkor küldök egy SMS-t, hogy ne aggódjatok.

Noni: gratulálok a kislegényhez! Sok boldogságot és egészséget kívánok mindekettőtöknek!

Humanka: jó a pocifotó!
Nézegetem a babás táblázatot, hát elég jól beindultunk! Főleg a fiúk!
Hajrá lányok!

Agap, Kati: üdv köztünk! Kellemes babavárást!

Csehi: látom még Te is egyben, pedig azt hittem már... tegnap, hogy rólatok jön a jóhír!

Ági: nekem is a védőnőm ajánlotta, hogy kezdjem el a terhesvitamint szedni így az utolsó 2-3 hétben. Pedig nagyon nem akartam. Főleg, hogy magnézium is van benne, ami ugye hátráltathatja a szülést! De azzal ijesztegetett, hogy rossz lesz a baba vérképe, és injekciózni fogják ha vitaminhiányos, és azt biztos nem akarom... (jó kis lelki ráhatás)

Bejci, Szeder: hát biztos, hogy nincs messze a nagy nap, már csak max 1 hétig húzhatom! Az orrom sajnos már több hete megduzzadt. Kicsit zavar, hogy mindenki megjegyzi, hogy mekkora lett, sőt próbálnak nyugtatni, hogy szülés után tuti lemegy.

Monee: a bőröm nekem is brutálisan megrepedt! Már a köldököm fölött is. De ennyi áldozatot én is hozhatok! Amúgy a mellem körül is repedezek (pedig nem is sokat nőtt)

Roni: nagyon szép baba Huni! Úgy látszik ebben a fórumban csak gyönyörű babák születnek!

Konan: mennek a drukkok holnapra! Kitartás!

Na búcsúzom, mert lassan indulnom kell dokihoz! Remélem ma még visszatérek, és nem fognak bent. Vagy ha bent fognak, akkor szülünk, és nem csak várakozunk egy hetet!

Ezer puszi, jók legyetek! Majd jelentkezem!
Vendég

Már szépen alakul a táblánk. Köszönjük az adminisztrációt Humanka.

Petra!
Én meg pont fordítva vagyok/voltam. Eddig semmi bajom nem volt a vezetéssel, meg imádok is vezetni, de az utóbbi 2 napban annyira keményedtem és görcsöltem, hogy én nem mertem vezetni, nemhogy engem ne engedjenek volán mögé ülni. Bár szerencsére nekünk közel van a kh, és 7:45-ös időpontot adtak eddig NST-re, így párom el tudott vinni, de a tegnapi forgalomra mi se számítottunk. Még jó, hogy időben elindultunk.
Nincs vmi barátnő vagy vki, aki el tudna vinni? Hazafele meg mehetsz tömegközlekedéssel.

Eszike!
Várunk vissza a hírekkel, bár inkább azt kívánom, hogy szülj meg, mert már nagyon várod a babádat.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Ne csináljátok, Lányok, én tegnap este voltam fodrásznál... :shock:

Megvagyok, tegnap csak olvasni tudtam, egyszerűen nem engedett be a Babanet engem sem, csak este!

Judit, Noni!

Nagyon gratulálok a babákhoz, sok-sok örömöt, vidám boldog napokat Nektek!

Konan!

Bár már nem olvasod, én is nagyon gondolok Rád! Minden rendben lesz!

Eszike!

Kiváncsian várom a fejleményeket! Szerintem jó döntés volt, hogy nem fekszel még be, hidd el, odabent nagyon lassan menne az idő!

Roni!

Nagyon-nagyon szép a kisfiad! És a Hunor név nálunk is nagyon befutó lenne, ha valahogy mégis megkukacosodna a babám!

Honey!

Aztán meg ne lepj minket a napokban egy gyors szüléssel! :lol: Ha már ilyen nyugodt vagy! Bár tény, hogy én sem vagyok türelmetlen, olyan nyugodt, vidám meg boldog várakozás van bennem, várom a napunkat és élvezem a kiscsaj mocorgását, nagyon! Persze, ahogy egyre több topic-babáról kerül fel kép, egyre inkább szeretném látni az én picikém arcocskáját is!
Egyébként én a dokimnak mondtam a 3. szülés előtt (2 éjszakai vajúdás-hajnali szülés után), hogy éjszaka szülünk, erre Berci a déli harangszóra jött a világra!

Én jól vagyok, bár tegnap este volt már 1-2 komolyabb, kicsit fájdalmas keményedésem, ma du. megyek dokihoz, lesz ctg, tenyésztés, majd meglátjuk, mi újság?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Gondoltam bejelentkezek :) Nálunk a helyzet még mindig változatlan. Kismanó úgy döntött,nem akar kijönni még. Nem baj ,csak olyan izgatott vagyok,hogy vajon mikor lesz a nagy nap :lol:

Agap,Kati: Üdv. körünkben

eszike: drukk neked, kíváncsi vagyok haza engednek-e ma téged.

roni: Hunor nagyon aranyos :)

konan: holnapra nagy DRUKK neked!

Ha nem jön kismanó akkor nekem csütörtökön kell bemennem újabb NST-re + vizsgálatra,magzatvízvizsgálatra.

Kép
csehi77

Szintén Istvános Kistiggrincs!
A kórházzal -azon kívül, ami az interneten is megjelent- nem volt problémám.
1. Számítanod kell arra, hogy amíg nem tudsz táplálóan szoptatni, a addig sem cukros vízzel, sem egyébbel nem segítenek ki. A szülés után 48 órával adtak anyatejes pótlást kispohárból a lányomnak.
2. Mind a vajúdóban, mind a kórteremben megengedett volt 5 évvel ezelőtt a "tömeges látogatás".

A dokim egy furcsa figura. Jó diagnoszta, viszont a szülés nagyüzemben történik nála. Az első szülésem a normál (este 8-11-ig vajúdás) kerékvágásban zajlott, majd este 11-kor megérkezett és közölte, hogy oxitocin kell, mert ő éjfélre haza akar menni. Én azt gondolom, hogy ok nélkül kirobbantotta a lányomat.

Most nem őt szerettem volna, de eltaktikáztam magam...
agap

Sziasztok!! :)

Roni!!
Nagyon örülök a boldogságodnak!!! És csoda édes a pici édes babád :) Sok tejecskét a bendőjébe :) , hogy nagyra nőjön :)

Konan!
Nagyon sokat gondolok rád!! Várlak vissza!!!

Sarkantyúka, Holka! Köszönöm, hogy reagáltatok!!! Ez a fejés, nem fejés téma.. hát igen.. szerintem ez is olyan egyén függő. Nem??
Annyira jó, hogy nem csak én vagyok így ezzel.. :wink:

Holka!
Szerinted melyik nem kötelező védőoltást érdemes majd beadatni?? Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is :wink: Ami még aggaszt.. illetve idegesít 8) az a köldökcsonk... olyan nehezen akar le esni.. pedig alkohollal tisztítom.. de a köldöke alján olyan érdekes.. még nem akar száradni.. mikor fog le esni?? A fiúk olyan rég voltak babák.. elfelejtettem.. :oops: talán 7-10 nap?? de az nekünk már megvolt.. 11 napos Adél. Segíts nekem tanáccsal.. Köszönöm!

Babások:
voltatok levegőn és sétálni??
Ez egy dillema.. már a múlt héten kimehettünk volna a védőnő szerint, és a gyermekorvos szerint is.. (kertes házban lakunk.. és nagyon jó itt a levegő Solymáron.) Viszont csak tegnap vittük ki először Adélt.
Tegnap meg volt az első babakocsis útunk :wink:
Megetettem Adélt, és tele bendővel mentünk.. a DM-be.. 8) (jó kis progi mi?? ) .. kb. 5-10 perc oda, és vissza.. jaaaa és apukája büszkén tolta ... :wink:
Nektek még van segítségetek??
Nekem múlt héten, és a héten itthon van a párom... jóformán csak a köldökét kell Adélnak ápolnom, és szoptatok.. a többit a párom csinálja.. (kezdem feleslegesnek érezni magam... :wink: :wink: :D ... jóformán egy tejgyár vagyok ebben az időszakban, amíg itthon van.. ) no persze a háztartás az az enyém.. De Adél körüli tennivalóm csak a fent említettek vannak.

Eszike! még mindig szorítok!!!

Pocakosok!

Olyan hihetetlen látni a vonalzótokon, hogy már nagggyon a végén jártok!! Szorítok mindenkinek 1000-rel! :wink:

szeder74

Hello!

Eszike!

Drukk Neked! Tuti rendben lesz minden és akkor hazajöhetsz.

Csehi!

Valahogy biztos voltam benne, hogy a Te babád sem fog a doktorbácsira hallgatni. :lol: Pedig méhszáj ügyileg Te állsz a legjobban közülünk. :D

Roni!

Tegnap már nem volt erőm rá, de én is üdvözöllek benneteket itthon. :) Szívetmelengető volt olvasni a soraid az anyaságról, köszi!

Márti!

Én 37 hetesen voltam fodrásznál asszem. Lehet, hogy elsiettem a dolgot. :lol:

Ma nekem is ismét védőnő, NST. Ha addig nincs semmi, akkor meg pénteken UH. (asztalon körömkocogtatós szmájli) Szombat nekem a terminus vége... Mellesleg akkor is lesz a gimnáziumi osztálytalálkozónk. Ha addig egyben leszünk, tuti elmegyek. A party helye igen közel van a kórházhoz, nincs gond. :lol:

Monee

monee85

Noni78!
Gratulálok a nem is kicsi Misikéhez :D :D :D Mostmár nem mi vezetünk a születési súllyal :wink: Gratulálok mégegyszer és sok tejcsit!!!

Sarkantyúka!
Köszi a szopitanácsot,de a csládban 2 csecsemős nőveér is van az anyósomon kívül aki meg szülésznő :D Azt hiszem náluk jobban nem tudna senki segíteni :)

Holka!
Igen,mostmár azt lehet mondani,hogy kezdi szeretni a fürdést. Egy jó tanács aki még nem vett kádat. Nekünk először anatómiás kádunk volt,de mivel abban nem tudjuk hanyattfetetni és úsztatni a babát ezért végig üvöltötte a fürdést. Erre a nagyszülők beállítottak egy sima káddal és azóta nem sír Gyuszika,sőt kedéjeden elnézelődik éd gagyarászik. :lol: :D Nagyon édes.Biztos dumás kiskrapek lesz :lol:

Még nem olcastam vissza midnent!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Agap, Kati: Üdv a finishben közöttünk!

Noni: Gratula Misikéhez, sok boldogságot nektek és sok tejecskét!

Honey: Én magamon érzem, hogy egy időzített bomba vagyok :lol: és igyekszem tudatosítani a férjembenis :wink:

Ági: Rémisztegettek a fodrásszal, éppen most jelentkeztem be szombatra :shock: , meglesz a héten a babácska???

Monee: Sajnálom a repedést! Én is tartok tőle :x de eddig még megúsztam, pedig hatalmas a pocakom!

Roni: Olyan nagyon jó volt olvasni a boldogságodat, kicsit a félelmem is csökkent, hogy ez vár rám is utánna :D

Konan: mennek a drukkok!!!!!

Humanka: Szerencsés vagy, h. jól alszol. Én óránként kelek, pisi, hőhullámok, rosszullétek, de nekem az ágyból felkelés és lefekvés a legnagyobb ellenségem, mert elhúz a hasam :evil:

Petra1980: Hasonlóan vagyunk mi is, kórház 40 percre másik városban, Férjem nem tud eljönni velem, így minden alkalomra keresnem kell valakit, aki eljön velem. Városban még elvezetek, de kimozdulni már nem szeretnék egyedül, nekem nagyon rossz a kocsiban ülés, még nem találtam meg mi a jó a pocakomnak...talán az ülésben való fekvés :lol:

Eszike: Írj, h. mi volt a dokinál!

Én holnap megyek az utolsó uh-ra, nagyon várom, h. mennyit nőtt Regina babácska! De még ne szülessen, mert a dokim 14-ig szabin van :?
Viszont érzem, h. nem sok van hátra, nekem is mondták tegnap, h. megvastagodott az orrom :shock:
sz.sziszi

Honey!

Én is "szép" akartam lenni (vagy legalábbis ápolt) mire megérkezik a fiam. Hát pedikűröshöz el is jutottam,de a fodrászhoz a születéséhez képest 5 nap múlva mentem volt,gyantára meg 4 nap múlva. szóval anyukámmal festettük eb a hajamat itthona múlt héten. Nagyon meg tudnak ám viccelni minket ezek a babák :lol:

Kép
Kép
a.m.

Honey!

Én is "szép" akartam lenni (vagy legalábbis ápolt) mire megérkezik a fiam. Hát pedikűröshöz el is jutottam,de a fodrászhoz a születéséhez képest 5 nap múlva mentem volt,gyantára meg 4 nap múlva. szóval anyukámmal festettük eb a hajamat itthona múlt héten. Nagyon meg tudnak ám viccelni minket ezek a babák :lol:

Kép
Kép
a.m.

Szeder!

Sajnos nekem le kell,hogy fejjem a tejcsit és üvegben adom oda,mert 3 napja már egyáltalán nem fogadja el a cict. Amikor még elfogadta akkor úgy csináltam,hogy amiből szopizott azt lefejtem üresre a másikat is lefejtem,hogy minél több termelődjön. Így most elég neki a tejcsi. Tényleg fárazstó a fejés,főleg éjjel,de kitartás. a tejcsi midnet megért :wink:

Kép
Kép
a.m.

fürdés:
Nekünk anatómiai kádunk van, és bevállt..
nálunk az első fürdés volt csak problémás.. azóta taktikát váltottunk:
előtte egy picit megetetem.. majd várunk kb. 10-15 percet..hogy ne éhesen fürödjön.. -hisz fontos, hogy neki is jó élmény legyen a fürdés..- majd jön a fürdés.. és fürdés után a masszázs.. mert szerintem nagyon fontos, hogy a letapadt izmokat felmasszírozzuk.. no nem erősen.. éppen hogy csak hozzáérve.. ja.. és a fürdőkenőccsel..(gyógyszertári), mert az szárazon viszont testápoló.
Majd öltözés, és ismét vacsi.
Nekünk ez bevált.

szeder74

Jó reggelt Mindenkinek.

Roni, irigykedni lehet?! :D nagy cuki kis kerek baba Hunor.
Tudom, hogy császár lett a vége... de leírhatnád a szülést, hogy zajlott. Már ha idődből futja. :)

Ismét voltam NST-n. Flóra szófogadó volt és rugdosott. Sikerült ismét 3, 80% fölötti összehúzódást is produkálnom. Az NST-s néni megint csak pislogott, hívni akarta a dokit. De meggyőztem, hogy tök felesleges. :)
Viszont az uh-től kiborultam. :evil: Nincs időpont ( szt Imrében ), hanem érkezési sorrend van. Fél órával a rendelés megkezdése elött 32-en lettek volna elöttem!!! :shock: :evil: még a büfében is ücsörögtek a kismamik, annyian voltak.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Noni! Nagy szeretettel gratulálok Misikéhez, és nagyon sok boldogságot kívánok!!! (a név szuper! Én is próbáltam rábeszélni apát a Mihályra, de nem ment)

Roni! Hunor gyönyörű! olyan jó olvasni, hogy ennyire boldog vagy!!!! (kicsit irigy vagyok)

Monee! Nálam kb 3 napja repedt ki a pocak, pedig végig kentem az első perctől kezdve. Eddig a combom, a derekam, a melleim már a sport abbahagyása után csíkosak voltak, úgyhogy legalább most már egységesen zebra vagyok! :-( Ez biztos amiatt is lehet hogy egy hét!! alatt két kilót híztam (pedig komolyan nem ettem többet), és két centit nőtt a hasam átmérője. Így a végén úgy látszik még belehúzott a bébi a hízásba.

Konan! Bár csak akkor fogsz olvasni, amikor már bővült a család, de nagyon szorítok értetek!!

Nálam már megvolt a fodrász, és a kozmetikus is.... Lehet, hogy ez nem tuti recept. :-)

Eszike! Az én orrom már a duplájára dagadt, sőt a szám is, ami eredetileg gyakorlatilag csak egy vonal volt! Remélem közeli szülést jelent!!!! Egyébként nagyon csini vagy, szinte csak pocakod lett!

Kép
blúmi

a.m!

Tipikus cumizavarnak tűnik! Nagyon sajnálom! Le a kalappal viszont, hogy ilyen kitartóan fejsz! Azért ne add fel, próbáld szoptatni és csak utána pótólni!
De nem akarok okoskodni, hiszen ezek szerint sok segítséged van szopi ügyben!

Honey!

Te jó ég! Hány órát kellett várnod? Elég durván hangzik, amennyien előtted voltak!
borossné becz márta

Agap!
Elég durva, amit a dokidról írsz. Én valószínűleg azt mondtam volna, hogy akkor köszönöm, de inkább az ügyeletes orvost választom. Így még pénzt se kap, ha ilyen bunkó.
Reméljük, most másképp fog hozzáállni a szülésedhez.

Szeder!
Jó, hogy ilyen rendes férjed van, és neked „csak” a tejgyárra kell koncentrálnod. :D Még szép, hogy büszkén tolta a babakocsit, az enyém is úgy fogja. :lol:
Ha jól emlékszem, szülésfelkészítőn 10 napot mondtak a köldökcsonk leesésére. De gondolom pár nap eltérés lehet babafüggő is.
Jót mosolyogtam a letapadt izmokon. Egy újszülöttnek vannak letapadt izmai?

Monee!
Akkor lehet, hogy Mano direkrt meg akarja még mutatni anya csini pociját a régi osztálytársaknak, így megnyugodván mehettek szülni.

Én ma éjszaka megint keveset aludtam a bébi miatt. Görcsöltem, keményedtem, meg nyilaltam. Mondtam is reggel a páromnak, hogy kezd valószínű beilleszkedni a feje is, mert már kevesebbet érzek az éjszakai pisi ébredésnél a kis golyó fejecskéjéből. De én még kitartok min. 1 hétig szerintem, ha nem tovább. Mondtam is páromnak, a mai vidéki útja után nem engedem meg a főnökének, hogy vidékre küldje, mert azért sose tudni. Még szerencse, hogy jól ismerem és jóban vagyok a főnökével.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?