Kb. másfél órája próbálok belépni.
Gwini és Judit!
Sok örömet kívánok a babátokhoz!
Minyu!
Jó volt olvasni a szülés történeted. Köszi, hogy megosztottad velünk.
Humanka!
Nekünk a szülésfelkészítőn mondták, hogy az utolsó pár hétben kezdjük el újra szedni a terhes vitamint, mert attól a raktáraink ismét feltöltődnek, így remélhetőleg energiád is lesz szülni. Én nem nagyon akarom szedni, de a párom már nyaggat egy ideje, hogy kezdjem újra, hisz 2 és fél hét van még hátra, és még most kell újra elkezdeni, hogy érjen is valamit, mert hiába eszek sok paprikát, paradicsomot, az kevés. Csak én meg ugye a nagy babától félek. Próbáld ki, hátha bejön.
Homeós bogyókat nem tudom, a málnalevél tea: 3 dl vízhez 1 teáskanál málnalevél tea, max. 10 percig álljon. Naponta kétszer lehet inni. Én Csütörtökön kezdtem el inni, bár csak 1 bögrével iszok naponta. Főleg hogy tegnap olyan keményedéseim voltak, teljesen beton volt a hasam. Este meg görcsöltem is, szóval tegnap nem is mertem inni, nehogy legyen vmi, mert még nincs kész minden.
Jót mosolyogtam a képen.
Eszike!
Sajnálom, hogy rossz volt az éjszakád, nekem is részem volt benne. Lásd lentebb a részleteket. Csini vagy a pocakoddal.
Monee!
Ne mondj már ilyeneket! 42 hét?
Jó a többi pocak fotó is.
Holka!
Most is jó olvasni soraid.
Rólunk: Ma fél 5-re arra ébredtem, hogy görcsölök. Baba is elkezdett helyezkedni, sehogy nem volt jó se neki, se nekem. Pisi után meg szó szerint azt hittem, hogy burkot fog repeszteni a drágám, annyira beindult. Ráadásul a görcsök is jöttek. (Meg mint írtam, este is már keményedtem, görcsöltem, már azon gondolkodtam, az órát nézzem, de nem tettem meg. Bár tegnap nagyon sokat pakoltunk, gondolom azért volt mindez.) Kicsit mg is ijedtem. És ez ment negyed 7-ig. Akkor tudtam elaludni újra, de ¾ 7-kor már kelni kellett, mert CTG-re mentem. Na, ott meg persze aludt, mert éjszaka kitombolta magát, hiába ébresztgettem. A doki kérdezte, hogy vagyok. Mondtam, éjszaka görcsöltem, most meg aludt a baba. De mondja látja, hogy amikor megmocorgattam, akkor azért csak felment a pulzusa, így szerdán mehetek vissza. Ráadásul mire megtaláltam a dokimat, vagy háromszor jártam meg a 4 emeletet oda vissza az ismerősömmel (aki most 39+2), és közben meg annyira elkezdtem megint görcsölni + keményedni, azt hittem, ott szülök meg, de végülis nem. Jó poén volt, egyszerre kezdtünk el a lépcsőzéstől keményedni, míg a CTG-n egyikünknek se mutatott semmit a gép.
Ja, meg UH-on is voltam. Adatok:
BDP: 93, AC:342, FL:65, OFD:115.
Becsült súly: 3359 gramm.
Ezek alapján kiszámoltam, hogy arányosítva a 30 hetes és a 3 hete készült UH alapján 3850 gramm körüli lesz Dávid, és így az is igaz, hogy a 30 hetes UH súlyát duplázza meg kb. (akkor 1905 g volt). Így akkor van esélyem a 4 kg alatti babára, aminek örülök. Bár ettől még így is nagyon nehéz a hasam már most. És a combcsontja meg mindig kisebb volt az adott heti korhoz képest (most is), így akkor nem hiszem, hogy rögtön a 62-essel indulunk, viszont a hasa most is nagyobb a koránál mint mindig. Úgy látszik, ízlik a kaja, amiket eszek.