Új privát üzeneted érkezett!

Szia, Tabati!
Köszi, hogy írsz. Hát már nagyon ideges vagyok, úgyhogy csináltam megint egy gabrielt, és megint megjelent a második vonal kivehetően, majd eltűnt. Persze, tudom, hogy pszichéesen is lehet produkálni tüneteket. Próbálok mindennap meditálni, hogy ne ragaszkodjak görcsösen, hanem engedjem, hogy az legyen, aminek lennie kell. Hogy a ciklusom melyik részében, az rejtély. Mert nem figyelem. Azt tudom, hogy utolsó menzesz előtti nap volt egy akció (júl. 30.), másnap megjött, de nagyon gyengén, és nagyon hamar elmúlt, 2 nap alatt (nekem hosszú menzeszem van ált., van egy hét is). Majd 8-án is volt egy együttlét. Az kb. középidő. Nekem előbb van a peteérésem, mint középtáj. Viszont a 30-a az olyan volt, hogy ott lehetett bármi rendkívüli. Szóval nem tudom, csak azt, hogy erős tüneteim vannak, változó erősségűek, de erősek. És 24-én kellene elvben megjönnie.
Úgy érzem, 22-én mindenképp csinálok egy clearblue-t, aztán meglátjuk, mi lesz 24-én.
Köszi mindent, szeretettel, fruzsi :-)
fruzsi_17
 
 


Sziasztok!

Jelentem én is megkezdtem éves rendes (jól megérdemelt Very Happy) szabadságomat!
Jelenleg úgy gondolom, hogy a kedves munkatársaim, főleg HP forrnak a dühtől, mert kb. ké A4-es oldalt írtam tele nekik, hogy mit kell megcsinálniuk amíg nem vagyok! :lol:

Tegnap a nővéremnél voltunk Szentendrén. Nagyon jó volt! Sütögettünk (isteni lett! :D) jókat beszélgettünk, és újra raktam a számítógépét, mert kész KO. volt!
Aztán haza felé jövet egy picit néztünk a tűzijátékból, aztán spuri haza.
Mostan a szokásos női teendők várnak rám, mint a mosás, takarítás és főzés, de inkább ez, mint, hogy bent legyek az irodában! :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81
 
 


Fruzsi:
Üdv közöttünk! Mielőbbi babásodást kívánok neked! :D

Kép
anda81
 
 

 
 

Sziasztok!

Lányok, nem tudom mi van velem, de amihez nyúlok, mindent elszúrok, vagy eltörök, vagy elrontok. :( Számítógépünk megint a szervízben, ugyanis ráöntöttem a tonicot... :roll: Másnap meg darabokra törtem egy fürdőszobai tükröt. Ma otthonhagytam a telefonomat, pedig rohangálnom kell majd és fontos lenne, hogy utcán is el tudjanak érni, de ez még a kisebb baj... Remélem ez csak egy peches hét és akkor még a pénteket kéne megúsznom valahogy...

Fruzsi!

Nekem meg hétfőn kellene nem megjönnie, de csak pénteken tervezem a tesztet, ha addig nem jön meg. Mondjuk nekem nincsenek tüneteim, úgyhogy megértem, ha te előbb szeretnél eredményt. :wink: Fura, hogy eltűnik a második csík, ilyet még nem hallottam... :shock: Viszont a kevés mensi az bizakodásra ad okot, meg ha vannak már tünetek, akkor lehet, hogy lassan 8 hetes terhes vagy, csak nem is tudtál róla, mert arról a kevésről azt hitted, hogy rendes mensi! :D

Anda!

Komolyan a házimunka a nyaralás? :lol: Végül is én is szeretem! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:
Jah, ez a nők sorsa! :D Na viccet félre téve. Úgy volt ugye, hogy megyünk Balcsira, mert a páromnak ott lesz melója. De az ember a múlt héten telefonált, hogy nem jött be valami pénz, amire várt és nem tudja megvenni az anyagot hozzá! :( :cry: Így maradtuk a járda szigeteken :D és marad a házimunka. Na de csak holnapig tervezem, hogy robotolok, addigra csilli-villi lesz minden!

Remélem, hogy ez tényleg csak egy peches nap számodra, és a holnap már jobban sikerül! :D

Kép
anda81
 
 


sziasztok csajok! :)

megjöttünk Tihanyból :)

Isteni volt!! Nagyon jó volt a Balcsi!

Látom nem sokat irogattatok mig odavoltam :)

Fruzsi: üdv itt! :) én se hallottam még ilyenről, hogy eltünik a második csik. én elmennék a helyedben nőgyógyászhoz és ott vérből gyorsan megmondják hogy mi a helyzet.

rólam csak annyit, hogy szorgalmasan dugdosom az utrot és szedem a másik gyógyszert is. nagyon bizakodó vagyok :) párommal már a nevekről beszélgettünk :)


tabati: ha jó fotókidolgozó helyet keresel én ezt tudom ajánlani :www.fotomarket.hu
ott van egy digitális fotó kiolgozás menüpont. mi itt hivattuk elő az esküvős képeket és nagyon meg voltunk elégedve.

az ára is elég jó. rossamnnról rossz tapasztalataink vannak.
Vendég
 


ja, hivatalosan nekem kedden , szerdán NEM kell megjönnie!!!

akkor leszek 28-29. napon.

viszont a doki meg azt mondta hogy 2.5 hét, az pedig 31-án telik majd csak le.
Vendég
 


Szilvi!

Már elküldtük a rossmann-nak a képeket a neten, legfeljebb ha nagyon gázosak lesznek a képek, nem fizetjük ki.

Nekünk már elég régóta van 2 fiú és 2 lánynevünk, megvan a sorrend is! :lol: Hát így jár aki ennyire vágyik a babára! :lol:

Kedden szerdán? :D Akkor nagyon izgi lesz a következő hét! Viszont mi hétfőn elutazunk még egy kis nyaralásra, mert aztán kezdődik a hajtás mindkettőnknek. Csak szerda este jövünk haza és ha sikerül (mert ugye gépünk az romokban) akkor rögtön felnézek, hogy mi a helyzet! Ja! És hétvégén sem jövök, mert ma már tuti nem készül el a gép, úgyhogy vigyázzatok magatokra!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi: Drukkolok nagyon:)

Tabati: Jó pihenést akkor nektek:)

Kép
csucsu05
 
 


tabati: jó pihenést!!!!

csucsu: köszi :)
Vendég
 


Többiek vajon hol vannak?

Kinga:?
Lyndee:?
Amy:?
Harivera:?
Fruzsi:? nálad mi újság a tesztel?
Vendég
 


Sziasztok!

Én itt vagyok betegen! Le dönött az allergia! Teljesen ki vagyok!

Tabati:
Jó pihit!

Szilvi:
mennek a drukkok!!!!

Kép
anda81
 
 


anda: sajnálom! :( mire vagy allergiás? csak azért kérdezem, mert én is allergiás vagyok és én már két éve egészen jól tünetmentes vagyok egy homeopátiás szerrel. az a neve hogy lufeel. orrspray és tabletta. én együtt alkalmazom, de külön is lehet.
ami mág jó, az a dr. theiss-nek az allergol blocker nevű orrkenőcse.
Vendég
 


Hali!

Szilvi:
Gyakorlatilag mindenre allergiás vagyok, de leginkább a parlagfű (mi más...) tesz be nekem. Mára a helyzet egy fokkal jobb.
Hol lehet ezt a homeos bogyót beszerezni?

Kép
anda81
 
 


anda:én úgy tudom,hogy bármelyik gyógyszertárban kapni. én legalábbis itt, a mellettünk levô patikában szoktam venni.
Vendég
 


Szilvi:
Köszi a tippet meg fogom próbálni! Már csak azért is, mert szeretném minél kevesebb "méreggel" mérgezni a szervezetem!

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!
Annyira kedvesek vagytok, köszönöm szépen. Az az újság, hogy a nagy semmi. Ma kellett (nem kellett volna) érkeznie a menzesznek, és meg is tette. Még nem teljesen, de érzem, hogy ez az.
Ez van. Végtelenül el vagyok keseredve, na. Nem vagyok fiatal, sőt (44), nincs gyerekem, a pasim pedig - nagyon úgy tűnik - már nem akar a pasim lenni. Eddig sem akart gyereket, az a két együttlét a többi közt véletlen becsúszott sansz volt.
Lassan ki kell mondanom az áment. Csak nagyobb kisgyereket tudnék örökbe fogadni, azt is egyedül, nem tudom, milyen az, hogy gyereket csináltatni magamnak, és belátható időn belül kizártnak látom, hogy hirtelen legyen egy normális kapcsolatom, amiből gyerek lehet (és már nem tudom, jelen pasira bármilyen szempontból számíthatok-e). Mindezek mellett szép nagy egészséges méhem van, normális hormonműködésem, tökegészséges vagyok, normálisak a viszonyaim (anyagi stb), és az életemet odaadnám egy gyerekért.
Nektek csodálatos babavárást kívánok és igaz szerelmet, és még egyszer hálásan köszönöm, hogy foglalkoztatok velem.
Szeretettel, fruzsi :-)
fruzsi_17
 
 


Sziasztok!

Fruzsi:
Soha ne add fel! Vannak még lehetőségeid! Sajnálom, hogy az életed most hullámvölgyben van! Hidd el valahogy az élet kárpótolni fog! Kívánom, hogy legyél boldog, és találd meg azt a társat, aki melléd illik! :D

Kép
anda81
 
 


Fruzsi: csatlakozom Andához!!! Ne add fel!!! Minden rendbe fog jönni!! Ha pedig valakinek panaszkodni szeretnél, mi azért vagyunk hogy meghallgassunk és lelket öntsünk beléd!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Látom pangás van!

Szilvi:
Mi újság? Minden OK?

Kép
anda81
 
 


szia Anda: nincsen semmi érdekes mifelénk. megvagyok. :)
Vendég
 


Jaj, annyira izgulok, hogy sikerüljön!!!!!!!! Már csak öt nap!!!!!! :D

Kép
anda81
 
 


Szilvi:Kivárod még azt a 3 napot?Már annyira kíváncsi vagyok!A kedvemért reggel nem csinálsz egy tesztet? :lol: 8)

KépKép
lyndee
 
 


lyndee:ma reggel csináltam egyet, ami nega lett :(
most már csak szombaton tesztelek ujra. ha akkor is nega akkor leállok a gyogyikkal és megvárom, hogy megjöjjön.
Vendég
 


de azért még bizakodom, hogy 3 nap mulva pozitiv lesz a teszt :)
Vendég
 


Sziasztok!
Na jól eltűntem, mi? Mindjárt leírom, hogy mi is volt.
Még aug. elején elmentem vérvételre, amikor levették az immunológiai vizsgálathoz is a vért. Az eredményre két hetet kellett várni. Amikor mentünk nyaralni, - azt hiszem az aug. 13-án volt - megint mentem egy másik vérvételre, amikor közölte velem az asszisztensnő, hogy a hepatitis b-m pozitív lett. Na gondolhatjátok, hogy mennyire kiborultam, végigsírtam az utat a Velencei tóig. Csak a kisfiam miatt mondtam, hogy ne maradjunk otthon. Ja, ott akkor levettek megint vért, megismételni a vizsgálatot, mert egy másik lánynak is pozitív lett az eredménye, aztán meg negatív. Közben eszembe jutott, hogy amikor terhes voltam Mátéval, akkor is megvizsgálták ezt, és hogy akkor negatív lett. De azért hazamentünk előkeresni a kiskönyvemet, amit persze hisztériás roham közepette találtam meg nagy nehezen. Na mindegy, a nyaralás végére lett meg a férjem eredménye, neki negatív, nekem is a 2. eredmény negatív. De mivel ez ugye egy-egy ezért tegnap megint voltam vérvételen és személyesen elvittem a laborba a véremet, mára meg is csinálták a vizsgálatot, negatív!!!! Szóval ezért nem jelentkeztem, mert teljesen ki voltam készülve, nemcsak magam miatt, hanem ugye a férjem, meg pláne a kisfiam! Na de most már jobb nem is belegondolni ezekbe a dolgokba.
További jó hír, hogy a 8cm-es cisztám teljesen felszívódott, helyette a másik petefészkemben van egy 3,5cm-es. (Még jó, hogy csak két petefészke van az embernek. :? ) Azt mondta a doktor úr, hogy valószínűleg nem reped meg a tüszőm, azért keletkeznek ezek, hétfőn megyek vissza megint uh-ra, megnézi megint, hogy mit csinálnak.
Most meg elkaptam egy hányós-hasmenéses vírust, már kedd óta döglődöm, ma voltam dokinál kaptam jó kis antibiotikumot, úgy döntöttem, hogy max. holnap fogom még szedni, aztán meg nem, mert nem kéne mostanság ilyeneket bevinnem a szervezetembe nem? De hát a vírus sem kell oda...
Szóval ez van velem.

Szilvi: neked nagyon drukkolok! Kívánom, hogy végre teljesüljön az álmotok!

Anda: jobbulást neked, szerintem is próbáld ki a homeós bogyót, én is kezdek egyre inkább szimpatizálni az efféle gyógymóddal, csak az a baj, hogy nagyon keveset tudok róla.

Tabati: ti még nyaraltok? Ja, és láttam írtad, hogy voltatok ti is ugyanakkor a Velencei tónál, amikor mi, kár, hogy nem tudtunk egymásról!

Lyndee: te meg már 24 hetes vagy? Hogy repül az idő? Vannak már név-ötleteitek? Már ha nem titok. Tudom, hogy valaki babonából nem árulja el, akkor megértem.

Kép
németh
 
 


kinga: ez szörnyű lehetett!!!! de a lényeg, hogy jól alakultak a dolgok és semmi bajod!!!

az nagyon jó, hogy a ciszta felszívódott, az már nem annyira hogy lett egy másik, de hogyha a doki eléri hogy legyen tüszőrepedésed akkor ki sem fog többet alakulni biztosan :)

köszi a drukkot! :) majd megírom mi lett a teszt eredménye. már nagyon ideges vagyok, de tartom magam a szombat reggelhez. :)
Vendég
 


Hát elhiszem, hogy izgulsz, de holnap már péntek! Nagyon ügyes vagy, hogy kibírod addig!

Kép
németh
 
 


Kinga: Úr isten nem semmi ez a sztori. De akkor hogy lett pozítív az első eredmény?
Gondolom milyen nehéz volt. Egy a lényeg már túl vagy rajta.

Fruzsi: Na nem mondom, hogy pont jó korban vagy na de nem vagy még olyan korban, hogy ne szüljél. A Jakupcsek is 45évesen szül.
A párkapcsolat remélem megoldodik és végre a rossz dolgok után csak a jó dolgok jönnek.
És kérlek gyere közénk kiváncsian várjuk hogy alakul az életed. De ha nem titok miért írtad, hogy a jelenlegi társad a múlt úgy néz ki? már vége?
Én azt mondom ne add fel. És ne feledd a rossz után a jó jön:)
Irj nekünk ha tudsz és lesz kedved mert érdekel mi van veled.
Puszi:Era

Kép
csucsu05
 
 


Nem tudom, hogy hogy történhetett. Talán valami csere, vagy nem volt steril a cső? Nem tudom. De a másik lánynál is ugyan ez volt, hogy az első poz., utána a kettő meg nega. És ráadásul ugyanaznap voltunk a legelső vérvételen, ami mindkettőnknek + lett.

Kép
németh
 
 


akkor tuti, hogy az aznapi laboros rontott el valamit.
Vendég
 


Szilvi: hogy bírod? Holnap reggel sokat fogok gondolni rád!

Kép
németh
 
 


kinga: elég nehezen :D

semmilyen tünetem nincsen :( hasam se fáj :( majd meglátjuk reggel.
Vendég
 


teszteltem. sajnos nega :( abbagahygom az utot és a duphastont mától, hogy megjöjjön. aztán kezdődhet a következő ciklus.
Vendég
 


Szilvi: :( Sajnálom. És a mai nap már mindenképp ki kellett volna mutatnia? Próbálj meg nem nagyon elkeseredni, a lényeg, hogy jó kezekben vagy és most már tudják mi a probléma, tuti nemsokára összejön!

Kép
németh
 
 


hát, 14.-én volt az inszem, ez már a 16. dpo. elvileg ki kellett volna mutatnia a tesztnek.

ha nem jön piri a gyogyszerek abbahagyása után sem, legfeljebb tesztelek még egyet.
Vendég
 


Sziasztok!


csak egy gyors bekukk........

Szilvi sajnálom :cry:


Képzeljétek tegnap derült kis hogy nem kislányunk hanem kisfiunk lesz :D
Nagyon boldogok vagyunk!
Most nem tudok visszaolvasni,majd legközelebb..........

KépKép
lyndee
 
 


Szilvi
sajnálom!!!!!!!!! :( :cry: a következő sikerülni fog, meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Lyndee
gratulálok a fiúhoz! :wink: :lol: ezek szerint jobban a fiú felé húzott a szívetek?

Kinga
sajnálom a hepatitises tortúrát. nem semmi. :x sajnos senki se tévedhetetlen. :? :evil: úgy látom eléggé együtt mozgunk ciklus terén, én a 11. napon vagyok. kiváncsi leszek mit hoz ez a hónap. remélem babát! :wink: tegnap vagy 6 gólyát láttunk a tesómmal és a barátnőmmel, a Margit-szigeten. nagyon szépen megcsinálták a vadasparkot én már évek óta nem voltam ott.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Ime a gólyák! hozzon szerencsét----babát nektek is! :wink: :lol:
Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx
 
 


Szilvi: mi van veled?

Syry: köszi a gólyákat!

Én holnap megyek megint uh-ra.

Kép
németh
 
 


sziasztok!

vidéken voltunk ma. most értünk vissza.
abbahagytam a gyogyikat, már tegnap sem vettem be semmit se.
tegnap reggel emberesen görcsöltem, aztán elmúlt teljesen, ma reggel sem fájt semmi, de most kb 1 órája megint itt az a "mindjárt meg fog jönni" érzés.

de ha meg akar jönni, akkor jöjjön mert hétvégén esküvőre megyünk.

ha holnap se jön meg, akkor holnap veszek egy tesztet és kedden tesztelek egyet megint.
de szerintem holnap hajnalban vagy reggel meg fog jönni.
Vendég
 


Kinga: Oké, hogy volt valami gond na de a másik lánynál is tévedtek.Egyszer tévedhetnek na de sorozatban??
A fő, hogy mindne oké. :)

Syrynx: Köszi a gólyákat. Hozzon mindnekinek szerencsét:)

Kép
csucsu05
 
 


Szilvi: drukk hegyek!!!

Csucsu: na hát ez az. De mondtam is a férjemnek, hogy lehet, hogy ezt a Jó Isten tanulópénznek szánta, hogy becsüljük meg jobban amink van, ne elégedetlenkedjünk állandóan. Lehet, hogy hülyének néztek, de amióta kiderült, hogy nincs bajom minden nap gondolok rá, hogy lehetne ez másképp is.

Kép
németh
 
 


kinga: köszi, de már mindegy.

megjött piri. bár elég lájtosan. csak próbaképpen felhelyeztem egy tampont, hogy mi újság odabenn és hát azon láttam piri jeleit. azt hiszem a niagara holnap lesz. dehát mikor máskor, ha nem munkaidőben, hogy kinyúvadjak a fájdalomtól :? :(
Vendég
 


Kinga: nem ez tényleg igy van. az ember nem is tudja mekkorra szerencséje van. Értékelni kell amink van az biztos.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok lányok!! :D

Újra itt!! Úgy elszúrtam a számítógépünket, hogy még azóta is a szervízben van. :( Nem hívtak árajánlatért, ez jó hír, mert így valszeg "csak" egy billentyűzetcsere, ami "csak" 20 ezer körül mozog. Csak lenne már kész. Szegény férjemmel jól kiszúrtam, mert neki ez munkaeszköz... Igaz, hogy 3 napot nyaraltunk, mosz meg a sógóromnál vagyunk megint, és itt van net, úgyhogy legalább már itthon is tud megint dolgozni.

Sajna nekem is megjött, bár nem pontosan, késett picit, már meg is vettem a tesztet, de ahogy felértem vele a lakásba megjött... :lol: Ez volt csütörtökön. Ma kicsit beparáztam, mert a már elmúlt mensim, újra visszajött egy picit, de annál erősebben, mint ilyenkor szokott. Nekem max. 4 napig tart, de szombaton már este nem is használtam semmit. erre meg ma reggel volt egy elég erős löket. És még most is látom a wc papíron, hogy nem múlt még el. A múltkori méhenkívülim is így kezdődött, ezért félek picit, de remélem hamar abbamarad a dolog és csak ijesztget a szervezetem.

Szilvi!

Akkor most végül megjött? Drukkoltam neked pedig nagyon!! Nem akartam írni előre, mert az felesleges paráztatás lett volna, de így hogy megjött, egy kevés vigasz talán. Bár biztos te is tudod, de azért... Ugye ez az inszem, tulképp mesterséges szex, úgyhogy épp annyi az esélye (talán egy kicsivel több a szabályozott, meg követett peteérés miatt), mint egy természetes fogantatásnak. Ami ugyebár sokaknak is csak hónapok múlva jön össze, még ha egészségesek is, mert a fogantatás pillanatában rengeteg mindennek kell passzolnia. Úgyhogy szerintem ezért ne aggódj, csak egyszerűen várat még magára! :wink: Mi a következő lépés?

Kinga!

Durva ez a vérvételes sztori!! :shock: Nem is tudom, hogy fordulhat elő ilyesmi, nem értek hozzá, de mindenképpen durva ilyen idegállapotba hozni embereket! És ezzel nem csak egy álmatlan éjszakát okoztak, hanem elrontották a nyaralásotokat! :x Ki lehet a felelős? Vagy ha ez normális, hogy a pozitív még nem feltétlen jelent pozitívat, akkor azt miért nem közlik az emberrel? Jaj, annyira kiszolgáltatottak vagyunk!! Mindenhez kéne értenünk ahhoz, hogy nyugodtan élhessük az életünket? :?: :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati:

üdv újta köztünk :) :wink:

hát, a következő lépés, hogy csütörtökön vagy pénteken elmegyek a dokihoz újra, megnézik a tüszőimet, gondolom visszahív még 1-2 ultrahangra, aztán ovukor jöhet a 2. inszem.

most a szervezetemet is felkészítem kicsit. iszok méhpempő cseppet, szedek c-vitamint és centrum maternát.
Vendég
 


De jó!
Úgy érzem nem törtél le nagyon, ez szuper, hiszen nics min szomorkodni, jöhet egy következő reménykedős hónap! Szuper!! :wink: Ezeket a vitaminokat a doki javasolta? Hogyhoyg nem várandós vitamint szedsz? Jobb a materna? Én egy hónapja kb. elkezdtem szedni vitamint, és akkor már várandósat, hátha az hatásosabb, ha vitaminhiányos vagyok... :roll: Amúgy a méhpempő is immunerősítő?

Kép
Kép
tabati
 
 


a centrum naterna is várandó vitamin, csak annyira nem reklámozzák mint a többit. nekem az elevit nagyon nem jött be.

nem a doki javasolta a vitaminokat, hanem egy másik fórumon a többi csajszi, akik sikeresen babásodtak :)

a méhpepmő az egyik legjobb immunerősítő.
Vendég
 


Tabati: szia!!! Végre már itt vagy te is! Sajnálom a pirit és remélem , hogy nincs gond. Egyébként nálam is volt már ilyen, úgyhogy nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Hát elvileg a pozitív az tuti pozitív, csak azért ismételték meg, merthogy az a másik lány is így járt.

Szilvi: pénteken én is megyek megint uh-ra, meg arra a másik vizsgálatra, amikor megnézik, hogy előző estéről hány kiskatona maradt. A jobb oldalamon kicsit nőtt a "képlet", és a bal oldalon meg keletkezett valami bevérzett akármi, (nem tudom ciszta-e vagy mit is mondtak) de állítólag ez nem baj.

Csucsu: te hogy állsz? Végül voltál azon a kivizsgáláson amit kierőszakoltál?

A héten meg fogom venni a kismamabérletemet! Hosszú évek óta valami könnyítés, amit én is ki tudok használni és nem kell a nyugdíjig várnom. :roll:

És képzeljétek a MÁK kiadta a lakásunkon levő szocpolról a törlési határozatot!!!!!!!!! És ez azt jelenti, hogy most már végre tényleg el tudjuk adni és akkor kezdhetünk épííííííííííííííííííííítkezniiiiiiiiiiiiiiiiii!

Remélem most már valami jobb széria következik, mert az elmúlt években eléggé ránk járt a rúd.

Kép
németh
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: