Na szeva Noci
Eloszor is TESZTET AKARUNK!!!!Te mar a 16.dpo-don jarsz ugyhogy kikell mutassa
igenis tesztelj es hozd a hireket!!!Mert mi ngyon szoritunk erted es akkor te leszel a 3.zebrasunk a topikban
(1.Vicky, 2.Szoszke)
En mar reg csinaltam volna
Viszont latod errol beszeltem...ha van baci mert,hogy nalam is ott van az ureoplazmam...es babas leszek elkezdenek burjanzani es megolik az embriot
Szal ezert is kuraltatom ki magam
De akkor most miben is maradtatok?Meg egy tesztet sem pisiltetett veled?Ez azert erdekes
es nem mondta kapsz gyogyot a bacira,hogy megmaradhassaon az esetleges embrio?Nem ertem en ezt....vilagosits fel
A tekim en is ngyon szeretem talan pont azert mert olyen kis elveszett "baranyka"
en is allatbarat vgyok van kutyam 9eve!!!De volt mar halam az sokszor,eti csigam,papagajom,horcsogom
Szal az lesz beviszem a teknoc es hullo korhazba mert itt olyan is van kulon a reszukre
egyik barinom is mondta,hogy az ovek se evett kapott egy injekciot es aztan elkezdett enni.A szaglasuk jo ennie kene a kajat
garnella rakot,giliszta szeru valamit meg szaraz nyavajat is probaltam...gondolhatod...kivettem kis talba es ugy,hogy televolt a viz a trutyikkal szal ha kinyitja a szajat akarva akaratlan lemegy neki
cseles voltam
de ez meg kisem nyitja a szajat csak az orra hegyen hugyborekol
Szal ma irany a teknos korhaz
Zsu te meg hun voltal,hogy nem irtal
Pendi?Csucsu?