Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hm... megyünk ma 5 órakor évnyitó :shock: Jaj, annyira gyorsan telik az idő...

Rami, mi hiányzik Újszászból, a nyüzsgés?

Elhiszem, hogy rossz érzés a bölcsibe adás, én is egy hétig bőgtem anno, és szerintem most is fogok az iskolakezdés kapcsán. Ezek olyan mérföldkövek anya-gyermek életében... kezdődik az önállósodás, a társas kapcsolatok, hogy érzi majd magát a gyerek... hát igen, nehéz dolgok ezek.
Csongi imádta a bölcsit, neki már 2 évesen nagyon kellettek a kortársak, persze minden gyerek más.

Olgám, ha eddig nem húzogattátok, akkor ideje hozzákezdeni :wink:
Nehogy úgy járjatok, mint mi, hogy hiába a húzogatás is, csak letapadt megint...
Hm, hogy is írjam le... szóval ha felhúzod neki, akkor látod, hogy meddig tudod és van e alatt "túrós" rész. Lehet azért piros a vége, mert oda rakódott... Ha nem tudod normálisan felhúzni neki, akkor az azt jelenti, hogy le van tapadva.
Javaslom apával végezzétek a műveletet, mégis ő a férfi, jobban ért hozzá :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Csákó!

Olga!
Jaja...ahogy Évi mondja!!!!

+ Nekem még tele van a tököm hg mindenki mást mond ez ügyben...kezdve a szomszédtól az orvosig és a családig!!!!! Az egyik azt mondja hg 2 éves korig hozzá sem szabad nyúlni, a másik meg hg rögtön az első pillanattól tornásztatni kell....na én még mindig nem tudom. A legnagyobb baj, hg az orvosok véleménye sem egyezik e téren!!!!!!!

De tényleg próbáljátok ki és ha nem lehet úgy rendesen mint a nagyoknak hátrahúzni akkor mutassátok meg a dokinak. Ebből is van 2 féle, illetve műtétből: 1. sima plasztika (ezt azért nem ajánlották mert nagy az esélye hg visszatapad és akkor minden évben lehetne műteni) 2. körülmetélés. Persze ezek különbőző státuszra, kinek kisebb kinek nagyobb mértékű a letapadás.

Mi is megyünk ki 3 körül, remélem jó idő lesz!

fanna3

Olga! Ááá ma tuti nem leszünk bent 3-kor. Anyumékat várjuk vendégsébe. Levente meg 4-ig fog szerintem aludni...

Letapadás: Hát mi kezdetektől fogva húzgáljuk, de jó is így, mert már így is előfordult, hogy kicsit jobban beragadt a cucc.

Ja igen! Az "anyázás".. hehe... :lol: (Jól hangzik!) Szóval akkor szokta csinálni, mikor nem rá figyelek vagy ha épp kin vok a konyhában, Levente szobájábban. Olyankor nekiindul, kúszik ezerrel és úgy kijabálja (de vmi kegyetlen hangosan), hogy "Ánnyá! Ánnyá!"... :lol:

Na menek, mert megjöttek anyumék! Pusz!
szilbee

Jó estét Mindenkinek!

Lassan mi is előkerülünk... :oops: :lol:

A balatoni nyaralás nagyon jól sikerült (igen, Dorka, tényleg nagyon jó, hogy velünk voltak a szüleim - több szem + több kéz = néhány szabad pillanat). Viszont nálunk egyáltalán nem jött be a beülős úszógumi, Jázmin vadul visított tőle, pedig még Anna is belemászott, hogy bemutassa, milyen jó is az... :roll:

A házban még mindig járkálnak a mesterek, de talán a jövő héten végre végez mindenki. (megkeresztelve se vagyok, de egy imát biztos elmotyogok, ahogy az utolsó is kiteszi a lábát...) Még van 20-25 doboz, szerintem kb. karácsonyra leszünk teljesen rendben. Képeket készítettem, már csak a fényképező letöltőzsinórját kell megtalálni.

De helyette hozok képeket a nyaralásról. Remélem, most már gyakrabban tudok jönni, s akkor szép sorban tudok majd "beszélgetni" végre mindenkivel. Úgy hiányoztatok ám! :oops: :lol:

A lovacskás-állatos képek Salföldön, az északi part egyik majorjában készültek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!
Kisebb babatalit lehetett volna összehozni ma! mi megyünk holnap is, megnézzük a konkurenciát méz ügyben!

Szami!
jó hogy írtál, képek szupik, biztos, jó barnák vagytok! hozd a többit is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kedves Jaimee és Kné Erika!

Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek, megelőlegezve holnapra!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hááát, Judit, Anna fekete, Máté sötétbarna, Apa középbarna, Jázmin barna..én meg...khm... igencsak fehérke maradtam... :roll:

Könyvet kérdezte valaki, nyugodtan maradhat még, van mit olvasnom.

És köszönöm a házassági évfordulós köszöntéseket is. Pont ma voltunk az egyik Marcipán cukrászdás lány esküvőjén Szolnokon és beszéltük is apával, hogy utoljára 12 éve, a saját esküvőnkön voltunk itt. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Erikáknak sok boldog névnapot kívánok!

Rendeltem az evcaruciból, aki szintén, csináljuk már az akciót együtt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt,

Judit, én is rendeltem csizsmát Szabinak, meg a mjostani töltést nem láttam, de akkor írjam, hogy a te címedre küldje el? Vagy jöjjön hozzánk a pakk?

Szami, de jó végre hallani rólatok, és a képek is nagyon szuperek!
ahol Jázmin egy cicás bácsi mellett van, az különösen beszédes!!

Jaimee, Kné Erika (ha olvasol még minket), sook boldog névnapot kívánunk!

Olga, Peti mondta, hogy titeket láthatott, csak későn kapcsolt, (meg szokás szerint kontlaktlencse sem volt betéve). Én itthon döglődtem....
Jó volt ez a banzáj?

Évi, tanévnyitó megvolt? MEsélj, büszkén megkönnyezted Csongit? :)
Szilbee, veletek mi hír?

Szabi már talán kifelé húz a betegségből (inkább csak az orrát kell szívni, láz, köhögés nincs), én viszont cudarul benne vagyok, éjjel már majdnem 39 fok volt a lázam, rázott a hideg, aztán meg izzadtam, mint a ló. Úgyhogy gondolom kistesó sem várható ebben a hónapban sem... :cry:
Apa ma elment Mamáékhoz Szabival,szal kúrálom magam ezerrel, próbálom kifeküdni egy nap alatt.. hátha.....

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Szami, de jó hallani rólatok! Jók a képek, végre apát is láthattuk :wink: Hm, Jázmin még mindig tiszta anyja :lol:

Hú, Dorka, akkor jól benyelted ezt a vírust (én is izgulok, nehogy Csongi lebetegedjen, tegnap fájlalta a torkát...)! Jobbulást neked!!!!

Igen, meg volt tegnap az évnyitó. Hááát, már azzal fogadtak, hogy nem az lesz az osztályfőnök, aki anno bemutatkozott, mert elment. Mondjuk még mindig jobb, hogy most, mert így is, úgy is újak lesznek a gyerekeknek. Csak már az agyamra megy, hogy akármikor megyünk, mindig van valami változás.
Az osztály elég jónak tűnik, 2 kisebbség van, szerencsére azok is lányok... mondjuk néha fürödhetnének :?
Ja, és nem Csongi lesz a legkisebb, van vagy 2 kisfiú, aki kisebb nála.... nekem ez megnyugtató... :wink:

Egyébként is tök büszkén húzta ki magát, egyáltalán nem izgult, vigyorgott, mint a tejbetök :wink:

Ma fél délelőtt a cuccait pakoltam, eszméletlen mennyi mindent kérnek. Csak győzzük holnap reggel elcipelni.
Ja és holnap már fél 5-től szülői, azt mondták maratonira készüljünk :?

És akkor pár kép, (az osztályképen nem igen látszik Csongi)

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Dorka!

megrendelem én, mert még várok hozzá, hátha visszatennének egyet. ha neked úgy még nem késő, jövő héten úgysincs a csajszi.

jobbulást akkor neked, jól elkaptad! de akkor a szervezeted le is volt gyengülve, ha így megtámadott!

Évi!
akkor hajrá holnapra! olyan izgalmas, én is mindjárt megcsinálom az ovis kezdő cuccost.

anyuddal, meg nővéreddel is taliztunk tegnap, mondta?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Erikák Nagyon SOk Boldog Névnapot KÍvánunk!

fanna3

Sziasztok!

ERIKÁKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Akkor holnap sokan ketdenek bölcsit, ovit, sulit. Mindenkienk egy nagy kalappal.

Évi: Nagyon édes Csongi. Szurkolok holnap.

Betegeknek jobbulást! Kata is összeszedett valamit, éjjel hőemelkedése volt meg most is, szörcsög, de nem folyik még az orra. Apa is dögrováson.

Niki

Kép
Kép
csni

Helló!

Drága Jaimee!
Kép

Kné Erika! Ha olvasol minket, neked is sok boldogságot!

Kisebb és nagyobb betegeknek egyaránt gyors gyógyulást!

Szami! Látszik a képeken, h. jól éreztétek magatokat!

Évi! Csongi nagyon aranyos, és milyen elegáns! :D

donkoaniko

Dorka! :(

Kép
szilbee

Jajj... most olvasom, hogy gyerkőcök is betegek... :( :(

Mindenkinek jobbulást!

Kezdődik a betegeskedős időszak, úgy látszik... :? :(
szilbee

sziótok,

Niki, akkor Katusnak is mielőbbi gyógyulást!!! Apának is, persze...

Bölcsis, ovis, kisiskolás gyerekeknek minden szépet és jót!!!

Judit, akkor majd beírom a közleménybe, hoyg hozzád postázzák, jó?

Évi, Csongi tényleg hogy mosolyog!!! :) Nagyon vagány fiatalúr!!!

Köszönöm a jubbulásos üziket!

Kép
Kép
dorkáék

Üdv!

Help me! Lányok, Szolnokon tudtok ajánlani babaturit, ami sztetek jó?

donkoaniko

Anikó, Judit biztos tud Neked tuti turit ajánlani!

Kis és nagy betegeknek mielőbbi jobbulást! Holnap mi is doktor bácsihoz megyünk délelőtt, mert a múlt héten Jázmin elpottyant és lett a hátán egy seb, ami nem nagyon akar elmúlni, s mintha több kis apró is lenne körülötte. Félek, nehogy elfertőződjön. Szerencsére nem fáj neki, nem érzékeny és láza sincs, de jobb az óvatosság!

Évi, nagyon helyesen feszített a fiad az évnyitón! Nagyon szurkolok Nektek, hogy az új tanító néni is szimpatikus és főleg gyerekszerető, jó pedagógus legyen! Majd feltétlen mesélj az első napok élményeiről!

Én vártam-várom is a hétfőt, meg nem is. Valahogy nem hiányzik még újra az a szigorú rendszeresség mindenben, amit az iskolába járás megkövetel. Meg az én örökös aggódásom a gyerekemért... és a teljesítményéért... jobb volt, hogy a nyáron nagyon szabadok lehettünk.

Egy kérdés: Ti mit hallottatok a szervezet elsavasodásáról és az ehhez kapcsolódó különböző lúgosítási lehetőségekről (tea, ásványvíz, diéta)? Valaki próbált már ilyet?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anikó
az árkádokkal szemben de várj csüt.-ig akkor van új kollekció. ha nem dürgős

Szami!

hát én is megmutatnám, majd mond mit mondtak

anya csinálta egy zöld port kellet felhígítania vízzel, ízre nekem zöld tea, (megkóstoltatta velem) azt hiszem az is van benne, valami olyasmit mondott, hogy könnyebben rámentek a ruhái, de semmi - kiló. legalábbis nem látványosan.

Holnapra sok sikert, kevés izgalmat, könnyű beilleszkedést, minden csöppnek!

betegeknek továbbra is ++++++++++++++

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller :)

Jajj! Betegeskedőinknek mielőbbi gyógyulást! :(

Jaimee, Nagyon Boldog Névnapot kívánunk neked! :D

Szamóca, de jó, itt vagy végre :lol: Nagyon fajintosak a nyaralós képek, szépek a gyerkőcök (is), mint mindig :D Jázmin mennyit nőtt :shock:
Savasítás témába én is most szándékozom beleásni magam :roll: Anyukám a "zöld löttyöt" akarja kipróbálni (a leírásból asszem akkor Judit anyuja is ezt ihatta...).

Évi, nagyon helyes Csongi az évnyitós képeken :D Látom a csajrohamot itt sem ússza meg :wink:

Holnapra én is minden jót, szépet, élményt kívánok az új helyre készülő csemetéknek!

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaimee! Kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog névnapot kívánok!

Azta Évi! Látszik én már nem vagyok benne, de hirtelen úgy meglepődtem az évnyitós ünneplős ruhákon! Nagyon édes Csongi ebben az ünneplős ruhában!

Szamóca! Nagyon jók a nyaralós képeitek! Jázmin tényleg nagyot nőtt! Meg várom ám a házról is a képeket!

Dorka! Igen, megnézett minket a férjed, vissza is integetett, de láttam, hogy nem igazán tudott hová tenni minket! :lol:

Ajaj, ennyit bírt a fiam.

Olga

Kép
juhaszolga

Minden ovi, bölcsi és iskola kezdőnek szép napot és problémamentes beszokást!!!!

Betegek (gyerekek, felnőttek egyaránt) hogy vannak?
szilbee

Sziasztok!

Évi:Igen a nyüzsgés hiányzik néha,éjszaka viszont jó,hogy csend van és nyugalom.Na meg ha mehetnékem van leskelődni nem mindig tudok bemenni Szolnokra,mert ha nincs páromnak itt a céges autó akkor a sajáttal megy dolgozni,itt meg nem sok a látnivaló,de a nagy kert kárpótol mindenért.Meg az én örökmozgó fiamat petícióval küldték volna el az Ispánról,mert nem szereti,ha bent kell lenni.
Milyen nagy fiú Csongi.Hányan lesznek egy osztályban?Szinpatikusak a tanítónénik?

Szamóca:Jázmin mennyit nőtt mióta nem raktál fel képet róla és még mindig gyönyörű!

Olga:Ti próbálgatjátok már a bilit.Mi csak bohóckodunk vele.Van egy 2 éves kisbarátja és tőle látja,hogy a pisi,kaki a bilibe megy és azóta a bili neve:kaka és ha kakil hozza a bilit és közli,hogy kaka.Olyan édes.

Kép
pné rami81

Olga, Szilbee, légyszi, nekem is el tudnátok küldeni azt a nyomtatványt, ami a kismama bérlethez kell? Meg hogy hol és mit kell még beszerezni, inzézni a kiváltáshoz.
Előre is köszi szépen!

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!
Nagyon hiányoztok ám... visszaolvasni kb. egy hétre valót kell megint, nem tudom, mikor végzek.

Csak ami így hirtelen eszembe jut:

Kedves Erikák! Így utólag is boldog névnapot kívánunk Nektek!

Kitten: egyben vagy még?

Balwin Judit: még elmléxem a rajzaidra, amiket feltettél.... nekem akkor hirtelen csak annyi jutott eszembe "de qurva jó!" :oops: bocsi

Szamóca: (képeket átfutva) nagyon szépségesek változatlanul a gyerkőcök, de most, ami leginkább feltűnt... nem mondta még senki Nektek, hogy a férjed hasonlít Szellő Pityura?! :oops:

Évi: Első nap az iskolában ... :lol: De jó, ez olyan izgi...

No meg az ovisok, bölcsisek első napja... A mienk nem, majd csak 22-én megy Bence először oviba.

Ditke: bocsi, hogy elmaradtam a válasszal, a múlt hét csütörtök óta dolgozik az uram újfent... non stop...

Az oldalt csak átfutottam, de feltűnt, hogy vannak betegecskék.... hát gyógyuljatok meg mihamarabb!!!!

Kép

Kép
szolkata

Anikó: Az Árkáddal szembeni babaturi jó, csak én már jártam úgy rövid nadrággal, hogy 790-ért vettem ott, aztán mentem a Skálába (volt Centrum, Hong Kong) és ugyanannyiért vettem még két újat.

...olvasok....

Anna: hogy van Nimi? Neki melyik operációt csinálták? Bocsi, ha már írtad... :oops: Mi Bencének szinte a kezdetektől húzogatjuk.

Olga: ja-ja, nálunk apa együtt fürdik (bár mostanában nem jellemző) Bencével, és ő mutatja B.-nek, hogy kell megmosni, meg húzogatni a bőrt. A pirosság a pisitől is lehet, ami a fityma alatt marad, ezért is kell húzogatni neki, hogy tiszta vízzel meg legyen tisztítva.

Kép

Kép
szolkata

Erikák!
Utólag is Boldog Névnapot!!

Betegeknek jobbulást!!

Szami nagyon szépek a gyerekek,és ha készen vagytok kérünk a házikóról is!

Huzogatás
Hát nekünkis azt mondták hogy éves kor alatt semmiképpen,én huzogattam,azt nem tudom hogy eléggé fel jön-e de valamennyire feljönn de hogy annyira-e amennyire kell nem tudom,majd ha szeptemberben esetleg lesz gyerekdokink akkor megmutatom neki

Kép

Kép
katlina

Szia Kata!
Hááát, eddig még senki nem mondta... :lol: Juditok, Olga, meg aki még látta a talin élőben, szerintetek hasonlítana tényleg rá?!

Köszönjük mindenkinek a Jázmint dicsérő szavakat, ma a doktor bácsi is csak ámult, micsoda nagylány lett, amióta (szerencsére már 2 hónapja...) nem látta. Kapott antibiotikumot és kenőcsöt a sebre, meg kamillával fel kell áztatni a varasodást. Baktériumos felülfertőződése lett, de állítólag ő a 2. gyerkőc, akinek ilyen van a héten, pedig még csak hétfő van... De szerencsére nem viszket neki, nem lázas, nem vakargatja. Remélem, hamarosan elmúlik, mert azért nem szép látvány.

Juditok, köszi az infót lúgosítás ügyben, én most a netbio oldalán nézegettem Jentschura diétát, amihez van ilyen lúgosító zöldtea, meg láttam, hogy van ott harmatvíz is. Olvastam valahol, hogy a cukorbetegség egyik oka lehet ez is. Októbertől szeretném elkezdeni intenzív szaunázással, masszírozással és mozgással az életmód váltásomat, mert egyre jobban érzem, hogy a 3 gyerek mellett nem engedhetem meg magamnak, hogy beteg vagy egyáltalán gyengébb (a szó minden értelmében) legyek. Na, meg hát, ahogy a képen is látszik, nem ártana fogynom se...

Balwin, a Te párod nem eszik egyáltalán cukrot vagy pótolja valamivel? Hallottatok már a Stevia növényről és az abból készült pótlókról? Állítólag nagyon egészséges már kicsi korban is - cukor helyett.

Évi, nagyon várom a jelentkezésedet, hogy tetszett Csonginak az első nap...

Én meg megyek könyvet, füzetet csomagolni... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Köszönöm szépen a névnapi köszöntőket és Anikó egerét!

Szami: nagyon jók a képek, hiányoztál már! Tényleg szép barnák a gyerekek és mindhárman nagyot nőttek.

"zöld löttyről"- két véleményt hallottam, az egyik esküszik rá, hogy tök jó, a másik meg eladta az egész zacsekot, mert nem tudta elviselni az ízét.

Anikó: Evcát próbáltad már? Egész jó használt ruhában. Csak figyelni kell, mikor tölt, mert hamar szétkapkodják a jobb cuccokat.

Jobbulást a betegeknek!

Rólunk: Szeptember megnyomta rajtam a pánikgombot :roll: :roll: és rohantam be reggel a városba zoknikat, sapkát venni. Rájöttem, hogy 3 pár kevéske....Nagyon jó idő volt ma, végre nem árnyékból árnyékba ugráltunk séta közben.
jaimee1

Szami: Fotó alapján nem, ha véleményt alkothatok :mrgreen: de ettől még jóvágású. :oops: :wink: :D

Steviáról hallottam, van egy jó honlapja is. Állítólag szuper a cucc, csak az adagolásánál kell nagyon figyelni, különben érdekes az íze. :?: :?: A cukornál sokkal édesebb, teljesen egészséges és a jövő édesítője. Hát meglátjuk.
jaimee1

Szia Mindenkinek!
Hát igen még Én is vagyok és létezem, de valami megváltozott bennem az utóbbi időben. Bármi amit elkezdtem valahogy mindig balul sült el. Pánikszerűen menekülök a problémák elől. Az előre eltervezett nyaralásunk balul sült el-rokonokhoz többet soha(nyaralás címszóval), az eltervezett 1 hétből 2 nap lett, de a Balatonban fürdöttünk. A legjobb Barátnőm és bizalmason már egy jó ideje tp-en, mert pajzsmiriggyel műtötték. Munka rengeteg, nyakunkon a közig. hivatal ellenőrzése, a júniusi ablakcsere óta nem érem magam utól rendügyileg, úgyhogy totál kész vagyok.
Na ennyit a panaszkodásaimról.
A multkor olvastam hogy superfit cipőket vennétek, én lehet hogy tudok segíteni, ugyanis az apukámék szoktak árulni tök újakat átlag 2000-2500ft.-os áron, az egésznek csak annyi a szépség hibája hogy egy picit hibásak, de jelentéktelenül, de egyébként tök új cipők. A sogórnőjük a vezetője e legero raktárnak és tök legálisan jutnak a cipőkhöz. Ha valakit érdekel szóljon és utána nézek hogy most milyen cipő van, vagy mekkora méretre kell.
Utólagosan is köszöntök mindenkit születés illetve névnapja alkalmából, a betegeknek pedig jobbulást kívánok.
Igyekszem képeket is feltölteni.

Kép
Kép
bmárti75

Fúúúúj lányok! ekkora ellenkampányt csinálni a természetesebbnél is természetesebb Bontovics méhek által termelte méznek! aztamindenit!

Én is hallottam már róla a barátnőm asszem vett is, majd megkérdezem mit mond.

Jaimee!
nagyon jó a vonalzó, és az avatar is! zokni? egy szatyornyit adtam be a bizibe...akadt volna Rékára való tutira.

Szami!
masszírozás? a kozmetikusom is csinál olyan zsírégetős, narancsbőr-eltüntetős masszázst. ezt mondod? mondom neki, mutassa már meg a combomon, hogy mennyire nyomja... na három húzás-vonás után mondtam köszönöm! biztos nem rossz, állítólag látványos eredményei is vannak, majd ha nagyon mazochista kedvemben leszek, elszaladok kipróbálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2008.09.01 18:48-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

valaki fűzött már gyöngy ékszert? most én ezt meg akarom tanulni, oylan hajnali 3-4 között :lol: talán akkor lenne rá időm, de egy kis ízelítő:

http://arduinna.hu/

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hellohali :)

Hm, én/mi most hallunk először erről a Steviáról (köszi :wink: ), de akkor utána is olvasok.
Szami, a cukrot nem tudja megkerülni (benne van mindenben), de minimalizálja a fogyasztását. Édesítőt használ, amiből meg lehet, diabetikusat veszünk. Egyébként elhagyhatta az inzulintermelést fokozó gyógyiját, és így is tartja a normál vércukorszintet :D
A tiéd hogy áll? Rendeződik?
Nekem a párod, ha már ismert ember, akkor G. W. Bailey-re hasonlít :) Képet nem rakok róla, gugliban lehet találni egy párat :wink:

Mi meg apával kondizni szeretnénk eljárni...hát nemtom mikor lesz belőle valami :roll: Pedig már olyan puhány vagyok :(

Márti, fel a fejjel, innen már csak feljebb lehet... ha élhetek e közhellyel :oops:
Én akartam Superfit-et venni, de szombaton már vettünk, végülis a 101 kiccipiben. Ott szoktunk kezdeni cipővásárláskor, aztán olyan rendes ott a csaj, hogy mán nem kutakodunk tovább, megvesszük nála :)

Egyébként 7.690.- volt, 10.990-ről leárazva. Majd lefényképezem :D Sötét padlizsánszínű.

Judit
Kép

Kép
balwin

Druszám, én utoljára gyerekkoromban :lol: Fűztem egy csomó krokodilt is, de nem bííírok visszaemlékezni a tecnikára :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Juditom, bocs, nem a mézetek ellen vagyok, de nekem, sajnos, ugyanannyira tiltott, mint a cukor... Amúgy Máté tud gyöngyöt fűzni :lol: De most már nem ér rá elmesélni Neked, mert az előbb küldtem be a szobájába, hogy olvashat még kicsit, aztán alvás!

Jaimee, visszaolvastam kicsit a babanaplódban, nagyon örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Imádnivaló volt a kiscsaj a kalapban, de a szülei is jól néztek ki. :lol:

Balwin, a cukrom nem jó. 3,5-4,5-es értéknél (ami másnak normális) már remegek, izzadok, szédelgek, az ájulás kerülget. De az is igaz, teljesen elhanyagoltam a költözéssel a diétát. Októberben tervezem, hogy felkeresem a diabetológust. Megnéztem a pasit, hát... magamtól egyik se jutott volna eszembe...

A kondi nálam is terv, csak itthon, ugye van futópadom, evezőgépem, még egy szobabiciklit szeretnék. Aztán már semmire se foghatom, ha nem kezdem el... Tudom, hogy fájdalmas a masszírozás, de most nagyon elszántam magam... Aztán majd mesélek 2 hónap múlva... :oops: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Márti, kedves. Ne csüggedj, hátha ezután minden másként alakul!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
nekem sem Szellő, hanem William Petersen. a helyszínelőkből a Grissom
na aztán lehet ez sem jut eszedbe...

feltétlen számolj be a masszázsról! most én is megálltam és 8-10 kiló között mozgok, lentebb sehogy sem akaródzik menni, remélem így piroska után megint beindul, ha nem, lehet én is befizetek 1-2 maszira. bár inkább kínzásnak nevezném.

hova szoktatok menni pihengetni?

Judit!
most vettem gyerekeknek állatos gyöngyfűzőt. krokodilt anno, én is nyomattam, meg katicára emlékszem, ahoyg nézem az ábrát kezdenek feltörni az emlékek. Grétinek már nagyon meg szeretném mutizni.

ezek más technikák, meg tűvel kell, és drótra, meg vannak mindenféle kapcsok, már kinéztem két könyvet, apától várom a zöldet.

Márti neked is mennek a ++++++++++++ sok sikert a
vizsgálathoz!

Betegeknek továbbra is+++++++++++++++++

na mentem szökést bámulni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Tééééényleg. :lol: Mármint ami Grissont és Mr Szamit illeti. :lol: Na arra tényleg hasonlít fotó alapján.

Szami: Valahányszor a fotóitokat nézem, 3 gyereket akarok. :lol: :lol:

Balwin: Őszi kocsicipi is van a 101-ben? Nekünk még olyan kellene.

Cupp, jó éjt, mi sztem megint verrasztunk.Ó, fog, jöjj el....
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.01 20:40-kor.
jaimee1

Judit: Hűű, gyönyörű dolgok vannak a honlapon. Én még az üvegfestésnél tartok...most megy ki a divatból. És most kaptam egy szettet.
jaimee1

Judit, nagyon szépek ezek az ékszerek! :shock: Mánis kedvet kaptam a gyöngyfűzéshez :D

Jaimee, passz :oops: De szerintem kell, hogy legyen.
Szupi az új avatarod :D Mega vonalzó is :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Rami, már van bilink (kb. 1 hónapja tettem is fel képet, 3 in 1), de nem akarodzik neki ráülni. Eröltetni nem erőltetem, de mindennap mondom neki, meg ugye jön utánnam a wc-re :oops: , és olyankor is mondom neki... Persze anyósom mondta most is hétvégén, hogy ő Petit fél évesen már bilire ültette... :roll:

Ditke! Küldöm a nyomtatványt!

Judit! Milyen volt a méhész találkozó vasárnap?

Egyébként köszi a húzogatós hozzászólásokat! Bár megjegyezném annak idején kérdeztem és elég halovány és kitérő válaszokat adtatok, most meg kiderül, hogy rajtunk kívül mindenki húzogatja! :roll:

Kata, de jó hogy életjelet adtál! Te hogy vagy mostanában?

Húgom volt pénteken a dokijánál. Még mindíg nem tudni mikorra várható Norbika születése. Csakmert utolsó menzesztől számítva 31. hetes, Tündi mért adataiból számolva 33 hetes, babó adatait nézve betöltött 35 hét! :shock: De mondta a doki, hogy számítson egy 4 kilo körüli babára. :D

Márti! Engem érdekel a kiscipő! Most a belső talphossza Balázsnak 14 cm, kb. 22-23-as számozásnak felel meg. Előre is köszi! És fel a fejjel!

Babatúri: a Baross úton nyílt most jónéhány turi. Voltunk bent babóval az egyikben, és vettem neki egy Next farmer térdgatyát 250 ft-ért! De hibátlan! És nagyon vagány. Majd mosás után fényképezem. (Nem mintha idén még olyan sokat használnánk, de hát az nem pénz érte).

Na jó éjt!

Olga

Kép
juhaszolga

Jaimee!

nekem van egy kocsicipim, asszem 17-es az én ízlésem (már nagyjából be lehet lőni, milyen is az) majd holnap lefotózom, és lemérem a bh-ját! ha gondolod, persze.

matricafestésre gondolsz, vagy az üveglapra., esetleg óra, dísz?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
jó volt, elnéztük a hastáncos lányokat, Gréti ott billegett...

apa beszerzett egy pár papírost, én aurát akartam fotóztatni, de nagyon drága volt, meg íriszt nézetni, szintén borsos áron.. bár lehet csupa fekete lenne a kép... :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hejj de jó kis chatelés ment itt íccaka! :lol:

Olga! Én már akkor is azt mondtam mint most... 8)

A gyöngyfűzésről meg egyéb kreatívkodásról jut eszembe, hogy lasan lehet csinálni a handmade karácsonyi ajándékokat. Sac/kb akkora fogok velül elkészülni... :roll:

Szami! Jó már hogy jelentkeztél! 8) Szépek a csemeték is!!! Képeket ugye teszel a hzáról, hogy milyen lett?!

Dorka????? Hogy vagy??? Szabi meggyógyult?

Rólunk: Tegnapi beszoktatás jól ment! Minden okes volt. Apjuk (is)élvezi nagyon! :lol: Ma jönnek az ovónénik láogatni minket...
Hangom még mindig nincs... vagyis úgy hébe-hóba már előtünik...

Pusz!
szilbee

Évi! Érdekelne minket az a cipe amiről bezséltünk! :) Majd ledumáljuk, hogy legyen azért a próba és az átvétel. 8)
szilbee

Sziasztok!
Az Erikáknak boldog névnapot, a betegeknek jobbulást kívánok!
Csak gondoltam bekukk,mert elég sok most a munka,így nem igen van időm napközben.Délután 3-4-re pedig végem van.Már csak azt lesem mikor mehetek haza aludni.
Tegnapra kellett visszamenni anya orvosához.És már 10mm volt a petezsák.Azt mondta megint korának megfelelő,és kaptam papírt is arról, hogy babát várok. Remélem szépen fejlődik majd tovább és nem lesz semmi baj.Pénteken kell mennem Zobokihoz,aztán nem csalinkázom már tovább. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Judit: Persze, érdekel a kocsicipőcske.

Hát még magam sem tudom, mit akarok üvegfesteni. Egyelőre a fürdőszoba ablakra szeretnék szép színes halacskákat.
8)

Niki: Mikor vagytok otthon a héten? Apa igazodik hozzátok. Beugrik a sütis formáért, amikor jó nektek. Neki bármikor és (és soha), magának osztja be az idejét.

Szilvi: Örülök, hogy minden oké volt Leventével. :D
Érdekes, nekem még sosem ment el a hangom. Rossz lehet. Pedig Apa néha örülne neki....
jaimee1

Sziasztok!

Na, most írtam az előbb és elszállt az egész... :twisted:

Szilbee!
Köszi az "aggódást" és érdeklődést. Pont akkor léptem fel, amikor jött az sms. :lol:

Bocsi, de most rövid leszek és bocsi, hogy nem írok név szerint.
Kicsit régen voltam és nem is volt időm visszaolvasni. (ha lesz még rá lehetőségem megteszem) :lol:

Erikáknak utólag is boldog névnapot!
A betegeskedőknek pedig mielőbbi gyógyulást!!!

Ma reggel voltam megint NST-n. Minden rendben van, bár a gép kimuatott egy fájást, amiből én semmit nem éreztem... :roll:
Érdekes, hogy semmi fizikai jelét nem érzem, hogy "mindjárt" szülni kell. Semmi keményedés, görcs vagy ilyesmi. Az egyedüli furcsaság az eddigiekhez képest,hogy időnként nagyon lent mocorog...
A szülésznő szerint lejebb ment a hasam és az arcom is változott egy kicsit. (én ezekből semmit nem veszek észre)
Furcsa így a bizonytalanságban elleni, hogy egyszer csak történik vmi. :roll:

Ha nem lesz semmi, pénteken megyek újra NST-re. Aztán jövő héten meg már szerintem magzatvíz vizsgálat is lesz... :shock: Én azt szeretném megúszni....
(Jézusom! 5 nap......)

KépKép
kitten13

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?