Sziasztok!
De jó, újabb két baba!!!
Gwini, Judit, nagyon nagy gratula Nektek!!!!! Sok-sok tejcit és hosszú, boldog életet a babáknak!!!
A.M. pici fiad még mindig tüneményes!!!
Eszike, drukk hogy most már tényleg Te legyél a következő!!!
Minyu, szüléstöriden pityeregem...
De csak word-ben ment nekem is...
Konan, egyetértek Veled a császárral kapcsolatban! A szülésélmény nekem is nagyon hiányzott, nagyon szeretnék természetes úton szülni, de amyg egy picike kockázata is van a babára nézve, addig nem az én érzéseim a fontosak! Az a lényeg, hogy Ő egészségesen szülessen meg! Ettől nem vagyunk kevesebbek, nem vagyunk rosszabb anyák.
Netti, negértelek! Dorka is oviba ment ma, 4 hónap után... Ő pedig már járt egy évet, de most mégis elsírtam magamat mikor eljöttünk az ovibúól a párommal.
Ő fogja hordani most pár hónapig és instrukciókat adtam neki...
Ráadásul Apa még be is szólt, hogy ott a másik gyerek...
Persze nem gondolta komolyan, de a hülye hormonok miatt olyan rosszul esett!
Humanka, nem csodálkozom hogy nem híztál még semmit, Te szegény!!! Azon csodálkozom, hogy még valamennyi erőd van, ennyi rókakergetés után...
Rólunk. KÉpzeljétek, az extra gáz védőnőm akivel 2x találkoztam a terhesség alatt + 1x az utcán de akkor azt sem kérdezte meg hogy hogy vagyok felhívott, hogy szerdán kijönne hozzám, hoz recepteket + ad majd gyakorlati tanácsokat...
Kis fiatal csaj, gyereke nincs.. Hűűű, de disznó vagyok
Tegnap Apával nekifogtunk nagytakarítani, ablakpucolás + amit nem érek el megkértem Apát hogy csinálja meg, többivel a héten elleszek én.
Erre ma reggel mire hazaértünk az oviból a kertész beállított az ablak alá egy locsolót, ami telibe kapta a frissen pucolt ablakot + mivel buktatva volt az ablak, a szoba is kapott egy kicsit belőle...
Nem kicsit voltam ám pipa!!!
Igyekszem többet jönni most hogy egyedül vagyok itthon! Most megyek takarítgatni, de majd benézek még!