Új privát üzeneted érkezett!

Szia Timi!Már hiányoztál! :wink:

Vanda!Ez tényleg nem semmi!Jó nagy a pocid!Mi lesz később????? :roll:

Kjaja?Gigi?Vikimi???Poppilau???
agi78?Kabóca?emesó??Ebba???
VELETEK MI VAN????Jelentkezzetek!!!!

Kép
ani0227
 
 


helyesbítek:Gigi nincs már :roll: de Ági írjon

Kép
ani0227
 
 


Timcsi!
Csodák néha előfordulnak... Olyat is olvastam már, hogy valaki 3 gyerek után elköttette a petevezetékét és így lett terhes. Hátha mégis. A teszt azért lenne jó, mert vizeletben látszik leghamarabb a HCG, tehát ha beindult valami, akkor csíkos lesz.

Ani!
Jó hogy írtál jelenléti ívet, többiek, tessék jönni aláírni! :lol:
Hogy mi lesz később? Gőzöm nincs. Most a vizsga miatt fő a fejem, attól tartok, már az beteszi a kiskaput, hogy felmegyünk Pestre. :?
vovanda
 
 

 
 

vanda! koszi az infot, pont akarok venni a babaknak olyan zsakot ami a babakocsiba megy, belul polar anyag kivul pedig szel es eso allo, remelem jo lesz, meg nem nagyon vannak az uzletekbe, gondolom most szeptembertol jobban fel toltik oket ilyen vastagab cuccal

timcsi! mindig kel bizni valami csodaba, szerintem az inszem vagy akar a lombik is egy kis csoda, sok sikert!

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Sziasztok!

Timi, végre előkerültél! Az egész lakást újítottátok? Remélem a dokinő segítségével mihamarabb babázhatsz :wink:

Vanda, sikerült felkészülni? Hogy érted, hogy beteszi a kaput, ha mentek Pestre? :roll:

Timcsi, várjuk a fejleményeket! Ha már a csodáknál tartunk... Az én terhességem az... B.B.-től az első konziról pár éve bőgve jöttem ki (meg aztán többször is), kőkeményen megmondta a frankót: annyi esélyünk van, mint egy lottó 5-ösre..... Szóval sose lehet tudni..

Dobok pocifotót. 33+6:
Kép

Kép
mazsi02
 
 


Mazsi!
Szép a pocid. A vizsgáig még tanulok, de iszonyú keveset bírok... Készen meg azért leszek, mert kb. már az autózástól úgy elfogok fáradni, hogy öröm lesz nézni. A legszebb az egészben, hogy délután van a vizsga, ezt még pocaklakók nélkül is rosszul tűröm, egyetem alatt is mindig próbáltam reggel, nagyon hamar levizsgázni.
vovanda
 
 


vovanda: Hát igen a délutáni vizsga szörnyű. Ha mások is vizsgáznak próbálj velük beszélni hogy te legyél az első na persze ha szóbeli van.

szmet
 
 


Sziasztok!

Ma tizedik napja hogy késik(remélem így is marad). :lol:
Holnap tesztelek,már nagyon kíváncsi vagyok.És előbb-utóbb úgy is meg kell csinálni,csak kicsit félek,még nem gondoltam arra mi lesz ha negatív lesz az eredmény,de erre inkább nem is gondolok! :)

Moniq:Szerintem is "csoda " a lombik is és az inszem is,és nagyon örülök,hogy van nekünk is lehetőségünk és próbálkozhatunk.És ha esetleg most nem is jön össze,akkor is vannak még előttünk nyitott ajtók.

Mazsi:Szép a pocid!Amint olvasom nektek sem indult egyszerűen a babásodás!De az eredmény látványos és hamarosan kézzel fogható!

Holnap jövök!
Puszi!Timcsi
sztimcsi
 
 


Sziasztok!

Vagyunk, csak kicsit elveszve :oops: :cry:

Vanda, Mazsi
Szépek a pocakok :lol:

Sztimcsi
Ha a vérvétel negatív lett :cry:
Vendég
 


sziasztok!
egy gyors kérdés: Vandának nő a bölcsességfoga, be van gyulladva és fáj :-(
mit lehet ilyenkor rá használni?
1szálpasi
 
 


Pasi
Algopyrin, Curasept öblögető... esetleg kimenni a szájsebészetre, ott helyileg tudják kezelni...
Vendég
 


Ági!
Köszi! Szájsebészetre nem megyek, még anno felvágták, de csak egy része nőtt ki. Maga a fog ép, csak néha gondol egyet, nő egy kicsit én meg csillagokat látok!

Móni, Ani!
Pasit nagyon izgatja: ti tudjátok/tudtátok, hogy éppen melyik baba mozgolódik a pocakotokban?
vovanda
 
 


Sziasztok!

Hát sajnos most nem lesz baba :cry: De még a tesztelésre sem maradt esélyem :( Reggelre bepiriztem.Eléggé elkeseredtem.Azért bíztam benne egy kicsit,még a negatív vérvételem ellenére is.De ezt most így kell elfogadni.
Holnap kezdem a gynevac kúrát,kérek időpontot a dokihoz,aztán folytatjuk tovább,bizakodva a későbbi sikerben.

Puszi! Timcsi
sztimcsi
 
 


Vanda!
Én mindig tudtam!Szabika erőteljesebben rugott,és ő a bal oldalamon volt végig.A kislány ritkábban,lightosabban nyomatta.És ez most is így van!

Kép
ani0227
 
 


vanda, pasi! nalam is a fiucska bal oldalt van es a kislany jobb oldalt, tehat ha oldalt erzem a mocorgasokat tudom ki volt, de ha a hasam kozepen erzem nem tudom ki az :roll:, a leg furcsab az mikor Michelle di domboritja a popsiat es jobb oldalt mintha ki jukasztana a hasimat, olyankor a ferjem nagyon birja es ha kicsit simizi valamenyit visza huzodik
pasi! gondolom te sem fogsz mast csinalni csak bamulni vandanak a hasiat meg simizni :wink:

timcsi! sajnalom :cry: hogy meg kel varjal kis csodadra

agi! hogy vannak a ket buzgo kispasik?

mazsi! szep nagy pocid van, biztos jol el van a kislakoja :!:

ani! most latom hogy a babaid mar 5 honaposak :roll: milyen hamar el telt, ha ra ersz dobjal valami uj fotot!

kincs! kerunk keper donatrol is!

arnika! intezd el aszt a nettet, ne hogy mar ki varjam a szulest mire ujra josz :wink:

vanda! tanulj de ne nagyon sokat, mert meg art! remelem Balu jol fogja birni az elso napokat az oviban

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Sziasztok!

Timcsi! Én hallottam olyat, hogy valakinek egyik oldalon csak petevezetője, a másikon csak petefészke volt, és spontán terhes lett! ("hasi átúszás"-nak nevezik) Úgyhogy ha most nem, később lehet még csoda! :)

Timi! Igen, Valicskó dr-nőhöz járok, de nekem vannak kétségeim sajnos (lásd korábbi hozzászólásaimat, nincs olyan sok.) :?

Vanda! Nekem is volt, hogy begyulladt az ínyem a bölcsességfogam mellett (majd megőrültem), szájsebész ismerősünk azt mondta, Corsodyl ZSELÉT kenjek rá (recept nélkül lehet kapni). Egy nap alatt elmúlt!!!!

Móni, szépet hímeztél! Én is szeretek varrogatni, jó lenne, ha már a babámnak kellene varrogatni, nem magunknak! :wink:

Mazsi, BB a lombikra mondta, hogy kevés esélyetek van, vagy spontán babára? Végül hogyan sikerült? Ha van időd, írd le röviden a "csodát"!

PCO-sok, IR-esek, azt szeretném tőletek kérdezni, hogy mennyi idő múlva kellett visszamennetek Valicskó drnőhöz kontrollra? És mondta előre, hogy vércukor mérés lesz, vagy odamentetek éhgyomorra? Nekem öt hét múlva kell mennem (az első vizsgálat után 6 héttel), de egyik ismerősöm csodálkozott, hogy ilyen hamar visszahívott, merthogy csak 2-3 hónap után hat a met. Vagy nekem kevesebb is elég, mert csak 17 volt a terheléses inzulinom? Csináltassak addig egy új cukorterhelést, és azt vigyem neki, vagy menjek éhgyomorra?? Bocs a sok kérdésért. :oops:
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Kaptam időpontot,már holnap reggel 8kor vérvétel aztán megbeszélés. :lol: Csak egy kicsit tanácstalan vagyok,nem tudom hogy a fagyibabákat válasszuk,vagy kezdjünk bele egy teljes programba,vagy még pihizzünk 1 hónapot. :roll: Hát nem vagyok valami határozott :oops: .De gondolom a dokink majd segít a döntésben.
Rana:de jó lenne ha velem is történne egy ilyen csoda. :)


Holnap írok majd,hogy döntöttünk.
Puszi mindenkinek :D

Timcsi
sztimcsi
 
 


Timcsi!
Szerintem fagyibaba. Nem kapsz hormont, kicsit pihen a szervezeted. Ráadásul nekem azt mondták, hogy a két vérömleny, ami a terhességem elején a vérzést okozta, valszeg a punkció utóhatása volt. Na ezt is megspórolhatod magadnak a fagyibabákkal.
vovanda
 
 


Ma reggel készítettem őket!

Kép Kép Kép Kép

Kép
ani0227
 
 


Ani!
Ilyeneket akarok én is!!!
A lányod olyan, mint a tesóm kislánya, ő sem mosolyog "csak úgy", ki kell érdemelni. De nagyon édesek!
vovanda
 
 


sziasztok!

ani! koszi a kepeket, mint mindig nagyon edesek, es ahogy emelik a fejuket mindketten :D

rana! en nem tudok varni, mar mint geppel, ugy hogy semmi varras magunknak, de nagyon birtam himezni a babaknak, el jon majd a te idod is 8)

timcsi! szerintem is inkab probalkozatok meg a fagyival, ha mar meg vannak, igy a szervezeted pihen kicsit, de persze ti kel hatarozatok a dokikal egyut

en az este voltam a korhazban, mert ereztem tobszor valami fajdalmat lent bal oldalt, aszt hittem hogy valami fajasok, de nem azok voltak, kb Mattia nagyon nyomja a vastag belemet vagy talan a dieta miatt nincs jol, kaptam egy injekciot es nagyon jol aludtam, a dokino aki volt aszt mondta hogy szerinte nem jutok el oct. 6-ig, de azert meg bent kel maradjanak a pindurik, ma kel szedjek valami kupot es kel hogy pihizek 1-2 napot.
Mindenki mondja menyire fel van dagadva a labam de senki nem ad valami jo otletet mit lehetne csinalni, a sos viz vagy a felteves nem segit, kevesbe rosz ha maszkalok, de most 2 nap semmi seta. Kép pocak 32 het Kép labda pocak 32+2 Kép kesz van az elso kisagy

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
Ne sós vízbe, hanem rendes vízbe lógasd a lábad. És fekve próbáld kicsit tornáztatni. A vége felé már vizesedsz, igazából nincs mit tenni, szülés után megszűnik.
vovanda
 
 


vanda! a nem sos vizet mar reg ki probaltam, de semmi, a korhazban mondtak hogy talan jobb a sos viz, aszt hiszem igazad van, eszt el kel viselni, nincs mit tenni :(

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
Tarts ki, tudom, hogy nagyon nehéz. Nem semmi a pocakod. Nekem a kezemen volt szörnyű a vizesedés, annyira nyomta az ízületeket, hogy fájt. Aztán Manó kibújt és elmúlt. Örülj neki, hogy csak viszonylag későn jött elő. Van, aki végig ödémás. Igyál sokat, az is segít. Nem soká szülsz én meg irigykedek. Jó lenne már valahol a vége felé járni...
vovanda
 
 


Ani! Tök édi kisbabáid vannak! Én is irigylem ám őket! :D
Vanda! Próbáltad a Corsodyl zselét? Vagy elmúlt már az ínygyulladásod?
Móni, a kiságyba való párnákat is te készítetted? Így kép alapján nem is feltűnő, hogy vizesedsz, bár gondolom nagyon kellemetlen! Jó nagy már a pocid is, lehet még ennél is nagyobb??? :shock: De legalább szép erős babák lesznek! :D Amúgy meg ha a pocakod nem is lenne, olyan, mintha nem is lennél terhes! Én biztos szétfolyok majd szerintem. :(
Marejke, veled mi van?
rana33
Debrecen
 
 


Ja, Timcsi én is az eszkimókákra zavazok, de ezt tényleg nektek kell eldönteni, hogy te hogy érzed magad testileg, lelkileg!
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Ani: Nagyon-nagyon aranyosak a babák! :lol: Mennyire szeretném én is ha ikrek lennének(na jó nem leszek telhetetlen,jó lesz 1is)Nagyon jó egészséget kívánok nektek!

Móni:Hát nem semmi a pocakod,biztos nagyon nehéz lehet már most a vége fele,de kitartás :wink:

Voltunk ma a dokinál és úgy döntöttünk,hogy most még várunk 1 hónapot,addig még pihenünk megyünk kicsit kirándulni,és a következő mensi előtt megyek vérvételre aztán megkapom a hormon injekciókat.Úgyhogy belevágunk újra egy teljes programba.Úgy érzem jól döntöttünk.Teljesen felkészültnek érzem magam!És bízok a sikerességbe.

Majd még jelentkezek!Addig is puszi mindenkinek!
Timcsi
sztimcsi
 
 


Timcsi! Jól döntöttél, hiszen ez a ti döntésetek! Jó pihenést! 8)
rana33
Debrecen
 
 


Köszönöm mindenkinek!Örülök,hogy tetszenek!

Móni!
A tapasztalat:32-ik héttől én is rettenetesen dagadtam,tiszta Shrekné voltam.Sómentes diétára fogtak.Semmi só,és pár nap alatt lement!Meg persze vízszintesbe lenni!De nem akarlak elkeseríteni,de lassan közeleg az idő szerintem.Ugye összepakoltál?Méhszáj vizsgálat volt?

Kép
ani0227
 
 


Rana!
A Corsodyl nálam korábban sem használt. Volt egy jól bevált lötty, csak arra azt mondták, hogy most nem lehet. Próbálkozom mással, kevésbé hatékony, de azért javulok.

Anikám!
Te terhesen is nádszál voltál! A kis majmok a pocimban meg újabban elég sokat nyüzsöhnek. Persze éjszaka a legaktívabbak. AFP-re levették tegnap a vért, gőzöm sincs, minek, úgyis magas lesz, az meg nem működik, hogy osztom kettővel.
vovanda
 
 


csajok! ki birom am ezeket az utolso heteket, bar elefant-mamut labaim vannak, mar csak 2 db papucsom van amibe bele megy a labam, de ha szulok most szeptemberben akor nincs gond, remelem nem fog sokat esni :wink:

szeretnem hogy meg bent maradjanak a babak legalab 35-36 hetig, penteken megyunk uh-ra es a szamitasaim szerint a kisficko kb 2100 gr es a mindent evo kislany pedig kb 2400 gr

ani! nagyabol be pakoltam, meg a sajat cuccomat nem fejeztem be, mert nem nagyon tudom mit kene meg be tenni, a korhazba csak haloinget kertek meg bugyakat, a mehszajam mar tobb mint 1 honapja 2.5 cm, most hogy voltam a korhazban aszt mondtak hogy 4 cm, de nem hiszem, mert csak meg vizsgalt, az en dokinom pedig uh-on meri. te vegulis hany hetre szultel? el ment a magzat viz, vagy csak jottek a fajasok? tudom hogy te mar a korhazban voltal es bizti mindig vizsgaltak, itt nem fektetnek be elore, de nem is banom, csak ha valami nagyob problemak vannak, pl nagy ver nyomas

lanyok! a lepenyt hogy vizsgaljak? mert halotam olyat hogy hamarab meg er vagy meg orekszik, olyan izgatot vagyok az utobi idoben, felek hogy valamit nem veszek eszre magamon es veszejeztetem a babakat... :oops:

vanda! te mar erzed a babakat? nagyon ugyi vagy en csak 20 het utan ereztem oket, ja es mar egy darabja vizesedek, de nem enyire, de adig meg bent maradnak a babak, ki birom

timcsi! jo pihenest es kirandulast!

rana! a kisagyba valot akcioban vettem az Auchan-bol, sajna nem tudok varni es nincs varrogeppem sem

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
Kórházba eldobható bugyit vigyél, meg olyan hálóingeket, amit nem sajnálsz akkor sem, ha mehet a kukába. Betétet vigyél még jó nagyot, szoptatós melltartót legalább 2 számmal nagyobbat, mint a normál mellméreted. Mellszívóra szükséged lehet, nem tudom, a kórházban van -e. Ja, melltartóbetét.
A lepényt UH-n nézik, ha gáz van vele, úgyis szólnak, ezzel ne foglalkozz.
És többedik terhességnél hamarabb érzed a mocorgást (már tudod, milyen).
Szülés: nyugi, észre fogod venni, ha indul. Mint mikor megjön, úgy görcsölsz, csak sokkal erőteljesebben. Ha rózsaszínes izét látsz, az a nyákdugó. Ha az kimegy, várható, hogy indul a szülés. Nekem először az ment ki, aztán jött a magzatvíz. Ha friss vérzést látsz, akkor futás, minél előbb kórház. Ha a babák már elérték a 2 kilót, nagy baj nemigen lesz. Szóval csak pihi és türelem.
vovanda
 
 


vanda! koszi az infokat, a meltartoval kapcsolatban, most 4-es van, de terheseg elot 3-as volt, akor most 5-ost kel vegyek vagy 6-ost?
betetet adnak a korhazban, mint pelust is, sajna a haloingek tiszta ujak, mert ami van itthon nem elol gombosak, majd probalok vigyazni, ja es melszivo is van a korhazban, szerinted kel vinni cumisuvegeket, ha estleg nem indul hamar a tej es altato cumit? koszi elore is :D

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
Nehogy cumit engedj a közelükbe, főleg ne az első napokban/hetekben!!!! Beintesz a szoptatásnak. Előtejed az első perctől lesz, próbáld meg elérni, hogy rögtön szülés után szoptathass!!! Ne nagyon engedd, hogy elvigyék őket mellőled, mert (legalábbis nálunk) jó eséllyel megetetve kapod vissza, nem lesznek éhesek. A tejed a 2-3. napon indul meg, addig előtej van. Ha nem szopnak elég hatékonyan, egy kis fejéssel rásegíthetsz, üldözd a nővéreket, hogy tanítsanak meg kézzel fejni, az elején az a legjobb. Akkor harap rá jól a cicire a baba, ha a bimbóudvart is minél jobban bekapja. Szívni pedig akkor szív jól, ha közben húzódik a hasad. Ne nézd az órát. Ha óránként ennének, óránként tedd őket cicire, nekik is jó, meg a tejtermelésnek is. És ha mégis pótlás kell, akkor lehetőleg pohárból. Tudnak belőle inni, kicsit babrás, de nem lesz belőle cumizavar. Ha nagyon feszül, fáj a melled, esetleg csomót érzel: MELEG borogatást tegyél rá szoptatás/fejés előtt. Tejbelövelléskor lehet egy kis lázad, előfordul. Szóval a cumit próbáld meg az elején kihagyni. Nem mindenki olyan mázlista, mint Ani, hogy cumisüveg mellett is kell a babáknak a cici. Szóval lesz tej, ettől ne félj, csak ne hagyd, hogy feleslegesen rád ijesszenek. Remélem, a babák is ügyesek lesznek, nekem Manó kegyetlenül lusta volt.
vovanda
 
 


vanda! remelem ugyes leszek, a baj az hogy csaszaral csak a 3-ik naptol lehetnek veled teljesen a babak, persze ha ok is jol vannak, de azert gondolom hogy etetni lehet akor is ha nincsenek mindig melettem, az elotej remelem eleg lesz, mar most van egy par csep "kolostrum" neha a melbimbon ami alitolag nagyon sok protein tartalmaz es nagyon jo imun hatasa is van, ha kel ki probaljuk a poharat es remelem a noverek is tudnak segiteni hgoy jol be induljon minden, itt elege jol figyelnek a szoptatasra.
Bocsi, de nem valaszoltal a meltartoval kapcsolatban, hogy 5-ost vagy 6-ost vegyek?
Koszi a sok tanacsot! :D :D :D

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
Passzolok, nálunk másképp számozzák. A mostaninál eggyel biztos, hogy nagyobb kell, de nyugi, az csak átmeneti. A cicid két dinnyére fog hasonlítani, de idővel leljebb megy. Így saccra elég lesz az ötös, de alkat kérdése is.
vovanda
 
 


Vanda!A vége felé nem láttál!Nagyon vizesedtem.A kórházban szobamamuszban vánszorogtam a dagadás miatt.De a sómentes diéta bevált egy darabig,de eljön az idő amikor már az sem.

Móni!
Én a 35+5 hétre szültem.Nem voltak fájásaim,nem fájt semmi,csak a vesém.A méhszájam kezdett el nyílni,ami 4 cm-ről 6cm lett.És az NST fájásokat mutatott amit nem éreztem.A pocakomat éreztem feszülni szabályos időközönként.
Engem a 32-ik héten néztek meg (méhszájvizsg.),akkor 3ujjnyira voltam tágulva,és már küldtek is fel a szülőszobára.Ott voltam visszatartáson egy napig.Haza sem engedtek onnan már,és csak pisilni,és zuhanyozni kelhettem fel.A kaját is ágyba hozták nekem.Nagyon szigorúan vigyáztak rám.A második visszatartásnál sem éreztem semmit,csak az összehúzódásokat.120-as volt az értékem,ami szülési fájdalmat mutat,de jelzem nagyon jól voltam.Az összehúzódások sűrűsödtek,és amikor már 5 percesek voltak,akkor éretem egy kis görcsölgetést.Ekkor irányítottak Szegedre,de kétes volt,hogy odaérünk,viszont maradni nem maradhattunk,mivel nem volt szabad inkubátor.Ettől függetlenül Szegeden még vissza tudtak tartani másfél hétig.A technika egy kicsit fejlettebb,mint Gyulán.
Ja!Nekem azt mondták inni csak akkor igyak ha nagyon muszály.A vizesedés miatt...

Kincs merre jársz????

Kép
ani0227
 
 


Ani!
Úgy látszik, ezt is kórháza válogatja. Nekem azt mondták, igyak nyugodtan, a vizesedés nem attól függ...
Csak a külső méhszáj volt nyitva, vagy minden?
vovanda
 
 


Sziasztok!

Ani, a babák nagggggyon édesek!!!!!

Vanda, tanultál? Hogy állsz?

Móni, én is vizesedtem/ek főleg mikor nagy meleg volt. Nekem is sószegény diétát mondtak, de a folyadékbevitelt nekem sem korlátozták.
Lepényt az uh-n látják, szólnának, ha nem lenne rendben. Nekem ezért kell 10 naponta áramlásvizsgálatra járni, mert a 28. heti uh óta I-II. fokban érett.

Timcsi, jó pihizést, aztán hajrá!!!

Kép
mazsi02
 
 


vanda! koszi, en is ugy gondolom hogy az 5-os jo kene hogy legyen, ma el mentem venni es nem volt, talan szombaton vagy a jovo csutortokon, sok sikert holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ani! azert nem semmi volt az a jo 3 het neked, en ma voltam beszelgetni az ujszulot orvosal es egyaltalan nem mondta hogy visza tartjak a szulest ha korabi, mert mar elege elore vagyok a hetekel, hogy legyek nyugodt, de meg bent kel maradjanak, mert ha ki bujnak es ha nagyon jol is vannak nem engedik oket haza meg nincsenek 36 hetesek, furi nem? es a noverke aszt mondta hogy meg probalnak mindenben segiteni hogy tudjak szoptatni.

mazsi! en eleg sokat iszok, de nem mondtak hogy visza kelene venni belole, meg probalok picit visza venni a sobol :roll: hatha segit

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
minden rendben lesz biztos.Ez csak az én esetem volt,és mindenhol másképpen csinálják a dolgokat.Úgy ahogy Vanda írta,kórháza válogatja.
Nálunk nem tudom,hogy konkrétan meg kell e várni a 36 hetet,de a 2500 g-ot mindenképpen.

Vanda!
Soha nem kérdeztem,hogy a külső e van nyitva,de nem is mondták.Passzolom a kérdést....De ha a külső lett volna,sztem abból nem lett volna ekkora felhajtás.

Kép
ani0227
 
 


Vanda, nagy kalappal.......... :wink:

Kép
mazsi02
 
 


Sziasztok
Hát nem nagy itt a forgalom mostanában.
rólam: ma kiderült hogy a macskaszörre allergiás vagyok így gyógyszert szedem, igaz nincs macska a közelemben sem.

szmet
 
 


Moni: Nagyon szurkolok ám neked :D :D

szmet
 
 


ani: Nagyon jó az alakod ám. Szerencsés vagy :D

szmet
 
 


Ani
4-6 cm-nél már a külső is és a belső is nyitott :cry:

Vanda
Nem az a baj, hogy a fogad olyan helyzetben van, hogy egészen nem tud kibújni? A ráhajló íny és a fog között tasak alakul ki, amit az ember nem igazán tud kitakarítani :arrow: gyulladás alakul ki.

Cumi
Nekem mindkét fiam simán cumizik és cicizik felváltva

Melltartó
Én most is fel tudom venni a régi melltartóimat, nem lettek nagyobb cicijeim, pedig tej van bőven :cry:
Vendég
 


Csajok!
Segítsetek! Azt mondták, hogy a Magne B6-ot a 35. hétig kell szedni. Ebbe beleértendő a 35. hét is végig? Ma elfogy, kérdés, vegyek még egy adagot a jövő hétre, vagy leállhatok vele? :roll:

Kép
mazsi02
 
 


Mazsi!
Bocs, nem emlékszem, Manóval hogy volt.

Ági!
Nincs vele baj, a többi is így nőtt. Kicsit nehézkesen és részletekben. Nőtt egy kicsit, abbahagyta, aztán pár hónap múlve megint. Amivel most küzdök, azt egyszer már felvágták, nem tudott kibújni. Ahhoz képest most csak kellemetlen, már megy le a gyulladás.
A dokim szerint nincs vele gond, ha kibírom, amíg kinő, felesleges kiszedni. Én meg kibírom. :lol: Arra egyébként nagyon büszke vagyok, hogy még tömött fogam sincs, a fogdokim mindig vigyorog, ha meglát, mondván: mit keresel te itt? :lol:
vovanda
 
 


És lukas az agyam: tegnap ötöst kaptam. Rendes volt nagyon a bizottság, csak totál kész voltam, mire hazaértünk.
vovanda
 
 


vanda! le a kalappal, nagyon ugyes voltal!!! ha meg lesznek vizsgaid, mind ilyenek legyenek!!!!!!!!!

mazsi! en mar nagyon reg nem szedem a magne-b6-ot

agi! nem notek a cicik? hat akor tenyleg nem tudom milyen meltartot vegyek, szules utan nem merem a ferjemet kuldeni venni, mert biztos valami szamitogepet vesz helyete :wink:

szmet! jo hogy jelentkeztel, en utalom a macskakat, kiskori elmenyek :evil:

tegnap voltunk uh-on, minden rendben, a csazart talan visza teszik sept 30-ara, a babak jol vannak, Mattia 2112 gr es Michelle 2275 gr, a doktorno nagyon csodalkozot hogy menyire mozognak, bar a hely nem tul sok nekik, a vege fele el kene erjek kb 2750 es 2900 gr, ami ikreknel nagyon jo suly lenne, remelem nem fognak most le alni az evesbol :roll:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?