Sziasztok!
Kellett nekem reggel kárörvendenem!
Bementem először 9 után a kartonozóba, hogy letudjam a cukorellenőrzést!
Reggeli 7-kor vajas, szalámis szendvics kakaóval!
Kajálás 9-kor fél szendvics csirkehússal és almakompót!
(Tehát abszolút nem diétás kaja, ha jól megnézzük!)
10-kor már sorra is kerültem, az asszisztens megnézte a cukrom, ami 2,2 lett!
Egyből kérdezte, hogy biztos jól vagyok, meg stb., stb. és hogy most már jó lenne ha ennék! Na ki is akadt mikor mondtam, hogy már 2-szer ettem és mit és annak ellenére 2,2! Így elküldött ismét enni és vissza kellett mennem ismételt ellenőrzésre. Ekkor már vettem csokis péksütit, hogy megdobja a cukrom vagy valami legyen, mert még a végén le is fektetnek nehogy bajom legyen, mikor nem érzem magam rosszul, amit nem hitt el a csaj. Na visszamentem, ekkor lett a cukrom 5! Így mondta, hogy az már oké és hogy megvárom-e a doktornőt! Ekkor már 11 óra volt a doki rendelése pedig 10-től lenne. Mondtam, hogy mikor jön a doki, hogy meddig várjam! Asszisztens félve közli, hogy délután 1 óra! Én itt meg is köszöntem a közreműködést, mondtam, hogy aláírnám a papírokat és majd a 2 hét múlva esedékes kontrollon megbeszélem vele a mai dolgokat, de reggel 9 óta itt vagyok és 1-ig nem várok vagy nem tudok addig már a városban sétálni és még hátra van a háziorvos is! Így elindultam a háziorvoshoz, ahol kiderült, hogy helyettesítés volt ma és a helyettes 11-ig rendelt csak! Persze a saját dokim, már mint a nőgyógyi meg külföldön, védőnő jövő hét hétfőig szabin. Így holnap próbálkozom a helyettes háziorvosnál a délutáni rendelésen, de azt hiszem, hogy már semmilyen mért értéknek nem szabad hinnem az elkövetkező pár hétre, mert minden össze-vissza van!