Új privát üzeneted érkezett!

bár a fájdalom most se piskóta :? :shock:
Vendég
 


SZILVI
Sajnálom, de hogy kerülhetett oda a második csík akkor? :shock: :roll:
Még ha halványan is!

KATA
Hát mit is mondjak kitartást, elég szörnyűen hangzik de biztos meg tudod csinálni.

Ma ilyen fényképezős kedvemben voltam. Lefotóztam a kertet, meg a nappalit, szeretem látni ha rend van. Apa most festi az ajtót, majd ha készen van azt is lekapom, bár most még elég furán néz ki, egyszer lett eddig lekenve és olyan mintha antikoltuk volna! :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép

ja és nemrég vettem apának a bortartójához egy bortérképet, meg egy boros képet: (meg sem érdemli, hogy így elkényeztetem! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

dita75
 
 


dita: szerintem szellemcsík volt. vagy csak fényt kapott. nem tudom, de hallottam már, hogy ilyesmi előfordulhat. sejtettem hogy nem baba van a dologban.... de azért az ember ugye reménykedik, amig nincsen piri.

nagyon szép a lakásotok!!!! nagyon tetszik!! nagyon irígylem a kerteteket!!
Vendég
 

 
 

dita: szerintem szellemcsík volt. vagy csak fényt kapott. nem tudom, de hallottam már, hogy ilyesmi előfordulhat. sejtettem hogy nem baba van a dologban.... de azért az ember ugye reménykedik, amig nincsen piri.

nagyon szép a lakásotok!!!! nagyon tetszik!! nagyon irígylem a kerteteket!!
Vendég
 


dita: szerintem szellemcsík volt. vagy csak fényt kapott. nem tudom, de hallottam már, hogy ilyesmi előfordulhat. sejtettem hogy nem baba van a dologban.... de azért az ember ugye reménykedik, amig nincsen piri.

nagyon szép a lakásotok!!!! nagyon tetszik!! nagyon irígylem a kerteteket!!
Vendég
 


bocsi. kicsit furcsán működik ma a babanet. nem volt szándékomban háromszor elküldeni az üzit, de legalább így láthatod, hogy mennyire bejön nekem ez a kert :D :wink:

érdekes, de valahogy éreztem hogy ez az első inszem nem valószínű hogy sikerül. nem azért mert nem volt adott minden ahhoz hogy sikerüljön, hanem mert úgy éreztem, hogy nem tudja a testem mi vár rá. nem tudtam, hogy hogy fog történni, mi gog történni, mit fogok érezni, milyen gyógyszereket kapok, mire kell figyelni, stb. most úgy érzem, hogy a második inszemre már sokkal felkészültebben tudok menni, mind lelkileg mind testileg.
holnap veszek a monic által javasolt propur cseppet és az aspirin protectet. mellette c-vitamin, e-vitamin és centrum materna koktél :)
Vendég
 


SZILVI
Hajrá második! Nekem az sem jött be, de nekem a 3. a szerencseszámom.... úgyhogy meglátjuk. A sikeres inszeminációk topicban talán egy kivétel nélkül mindegyik lánynak a 3. sikerült, ebben még nincs 3. majd most én! :lol:

Ez még csak az előkert, én magam csináltam egyébként teljesen egyedül.
A hátsót még nem tudom lefotózni, mert azon elsírnád magad, mint egy háborús övezet, sztem idén nem is lesz kész, legfeljebb ha tudunk szerezni földet, de azzal még messze nem kerülünk, mert pl ez a pár m2 előkert is több mint százezerbe volt. Basszus nem is fogom tudni annyiért eladni majd, amennyit beleöltünk, mert sorház, nem családi. Bár nem hiszem hogy valaha eladnám, max. ha sok gyerekünk lesz, mert akkor má kicsi lesz, és tetőteret nem nagyon lehet csinálni.

MONIC
A gyogyijaid biztos szerencsét hoznak! :wink: :wink: :wink:

dita75
 
 


Dita: most már tuti, hogy beköltözök hizzátok! ;)

hofeherke
 
 


a sorház is jó dolog, mármitn hogy legalább ház+kert :)

mi lakásban lakunk, félreértések elkerülése végett, imádom a lakásunkat :) majd egyszer lesz házunk is, de most a lakás mellett döntöttünk, mert gyerek szempontjából ideális helyen van, pár lépés a gyerekorvosi rendelő, óvoda, iskola, tömegközlekedés, stb.
Ráadásul van hozzá egy hatalmas teraszunk is (20 nm) és a legfelső szinten lakunk, tehát olyan mintha lenne egy kis kertünk, amire senki nem lát rá :) jókat szoktunk napozni a teraszon. csend van, nyugalom. a múltkor mikor az a hullócsillagos éjszaka volt, kifeküdtünk a nyugágyba a férjemmel és számoltuk a hullócsillagokat :) annyira jó volt kinn hogy majdnem elaludtunk :)
Vendég
 


MARA
Ne már a ti lakásotok is tök szuper! :wink: :lol: Meleg és barátságos, igényes, szép nagyon! Én egy kicsit elkapkodtam anno, ha újrakezdhetném egész máshogy csinálnám meg.

Tényleg Bumiék hogy állhatnak?

SZILVI
Én mindig kertesben laktam, aztán az első lakásomat amit megvettem is csendes helyen volt, de egy icicpici erkélye volt csak, hamar eladtam, a másodiknak meg semmi erkélye nem volt egy panel. Itt sem bírtam sokáig, pedig mindkettőt csodszépen megcsináltuk, anya mindig sírt amikor közöltem vele, hogy eladom, de végül belátta, hogy egyre jobba költöztem, így már nem bánkódott annyira! :lol:
Vagyis mindig egy pusztulatba költöztem, de én láttam a fantáziát bennük és meg lett szépen csinálva. Ha lett volna ilyen nagy teraszom lehet, hogy nem váltottam volna. Egyébként én csináltam anno néhány képet, hogy milyen volt, ha megtalálom a cédét akkor teszek fel pár képet, egy szörnyület volt minden. Amikor ideköltöztem még semmi nem volt szinte néha elfogott a sírás amikor körülnéztem!

dita75
 
 


Ja és hónapokig lavórban mosogattam amig nem volt kész a konyha meg hideg kaját ettünk, vagy zacskós levest. A konvektoron melegítettem vizet a fürdéshez, mert még nem volt felszerelve a bojler.... sorolhatnám.... az első lakásba pl. nem volt egy évig fűtés.... hú megéltem én már annyit, hogy le sem tudnám írni!

A cégem új házakat épít, és vannak olyan családok, hogy belevágnak null forintosan egy ilyenbe. Aztán semmire nincs lóvé és általában jönnek kölcsönkérni. Egy cigány csajszi volt az egyik és mondta hogy mosogatóra legalább adjanak kölcsön ha már konyhaszekrény nincs az árban, mert nem tud mosogatni, hát ki voltam akadva, miért nincs lavórja egy ideig az is megteszi, ha nekem is megtette!

dita75
 
 


Dita: Nekem ez a második lakásom. 18 évesen Anyukáméktól kaptam egyet. Vot félretett pénzük, meg örököltünk épp, de utána abból kellett eltartanom magam az egyetem alatt, mert már nem kaptam havi apanázst. Amikor beköltöztem még kifesteni se maradt pénzünk. 4-5 albérlővel laktam ott végig, de a végére már egész jól kezdett kinézni, de minden pénzem ráment. Viszont nagyon jó döntés volt annó, mert így nem ment el a pénz az egyetemre, hanem volt miről nyitni az életem. Épp jókor adtuk el, még mielőtt megálltak az ingatlanárak. Egész nagy árkülönbséggel adtuk el. Ment is az ára ebbe a lakásba, és még kölcsönt is kellett mellé felvenni, mert ez új, meg tégla és a belváros egy csendes zugában van. De már ezt is úgy vettük, hogy majd könnyű legyen eladni, ha kertesre váltunk. Már nagyon vágyom a kertre... ezért irígykedem annyira :oops:

hofeherke
 
 


Visszaolvastam amit írtam. Húúú ennyi szóismétlést és igénytelenséget. Ideje gyakorolnom, mert holnap megbuktatnak a diákok kommunikációból ;)

hofeherke
 
 


MARA
:lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Hol vagytok?
Mindenki az APAFEJ-et nézi??? :D :D :D :D :D

dita75
 
 


én vagyok, csak kinn vacsoráztunk és beszélgettünk a férjemmel a teraszon :)

de már búcsúzom, mert holnap korán kell kellnem.

jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Monic, most csak neked, mert megyek altatni.
Szóval: szerinted mit csinálhatunk rosszul a Gonallal, hogy nekem nem fogy belőle? Már a múltkorival is úgy jártunk, hogy csak akkor ment a dugattyú, amikor a doki adta be, amikor mi, akkor nem fogyott. Most is már kettőt elvileg beadattam, és még meg sem mozdult. Valami nem jó. Veszem itt drágán, de feleslegesen. Kattan kifele is kettőt, meg mikor beadjuk akkor is. Mit kellene még csinálnia a két kattanáson kívül???? Van ötleted???
Ja, és ha holnap megtalálom, majd teszek fel neked egy képet, de az nem ezen a gépen van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kép

Becsöngettek! :roll:

dita75
 
 


jó reggelt :)

be bizony :)

a közlekedés szörnyű :(
Vendég
 


Én ma szabin vagyok :P Viszem Lilit angolra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


lina: én holnap leszek szabin :D

lányok, szinte alig vérzek! fájdalom nuku! pedig nekem mindig nagyon fáj! ez normális ilyenkor??
Vendég
 


Jó reggelt!

hát a tegnapi nap kicsit húzós volt, Zsigi nagyon anyátapátakart.. :lol:

Szilvi nekem is sokszor volt ilyen szellem csikos a tesztem :twisted: átázik a papír...

és milyen szinű? barnás? vagy piros rendesen?

NA elkezdődött az iskola! :lol:

ja és a kért kép

Pihenek.. Kép
bonika
 
 


BONI

Sírdogált a lelkem?
Mivel nyugtattátok meg?

SZILVI
Nekem inszem után a 12. dpo-n reggelre keletkezik a bugyimon egy kb. 4 cm átmérőjű piros folt, aztán egész nap szinte semmi. Utána másnap reggel meg már jön rendesen, és tart vagy 4 napig. Inszemek előtt meg kb. 2 napig tartott és alig-alig volt valami végig! :shock:

dita75
 
 


Akkor megnyugodtam. Már a hasam se fáj.

Igen Monic sikerülni fog.

Kata nekem ezzel várnom kéne még, nem? Mert ha nem jön meg, akkor nem biztos, hogy jót tesz a babának a ricunus, méregtelenítés. Vagy rosszul gondolom?

Dita nagyon jó a házatok. Tök szép.

Bonika nagyon aranyos a bébi.
timejka
 
 


Sziasztok Lányok,

mindenkinek szép napot!! itt az ősz! szept van, tök fura, olyan gyorsan megy az idő! :roll:

Szilvi: sajnálom pirit!! én igazi méhpempőt vettem egy méhészeti boltban. 4-6 villamos vonalán, ha leszálltsz az üllői úton (corvin mozi) és sétálsz a bal oldalon a mester u. felé, kb félúton van. drága, de szerintem nagyon megéri. a 15 gr-t (azt hiszem) kb 1,5 hónapig ettük a párommal , és én kicsit túladagoltam, mert többet ettünk a kelleténél. és ez kb 5000 -be került. a párom először teljesen kiakadt, h ilyen szarra költöm a pénzt, de amikor a 2. tégelyt vettem egy szót se szólt , és magától vette be az adagját! a mhelyen mindenki beteg volt körülötte és ő nem kapta el, és sokkal jobban bírta a munkát , stresszt!! én nagyon ajánlom mindenkinek!! szerintem jobb, mint bármilyen vitamin, mert teljesen természetes immunerősítő!! párodnak is adhatod!

Ditulika: nagyon szép a házatok!!! nappali, konyha, terasz, kissrác szobája (a kupit nem nézem most!!). a kissrác, meg hát nagyon rendetlen, az biztos, pedig olyan szép a szobája, h csak na. te meg nagyon rendes ,,mostoha,, vagy, h így figyelsz rá (szoba, ruházkodás, tanulás), meg sem érdemli!! a párodnak meg ezt nagyon kéne értékelnie!!!

Kata: kitartást a méregtelenítéshez!!! nagyon kemény!! igaz szeretem a barna rizst, de azt enni 2 hétig.... :roll:
nem csináltam meg a padlizsánt, mert nem volt időm - erőm, amúgy meg volt egy csomó kaja, de ma v holnap!! majd beszámolok!
nagyon gyorsan itt lesz az okt!!!

Boni: Zsigi nagyon nagy fiú!! olyan gyorsan nőnek!!

Monic: szerintem látszik a pocid!! és a párod csak ne nevessen!! kell a dokumentáció!! nem csak ösztönzésképpen rakja fel ide az ember a képet, hanem szerintem majd amikor a gyerek elég idős lesz, érdekes lesz neki mutogatni, meg nekünk is később, h jé, milyen gyorsan nőtt.... én tök sajnálom, h nem írtam a pocakcm-t is.
rucik is nagyon jók!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Szilvi: :( Nem értem én azt a fantomcsíkos tesztet.. Nekem még sohasem volt ilyen.. De nem is lényeg, előre kell nézni, hajrá 2. inszem! :wink: Én is ott vettem méhpempőt, ahol Czinke mondja. A posta mellett van egy Hermes kertészeti bolt, annak a galériáján van ez a méhészeti bolt. Július elején 25 g méhpempő volt 3900 Ft. Nekem alig fogyott belőle kb. 2 hét alatt, amíg szedtem, úgyhogy sokáig elég (a boltos szerint 2,5 hónapig).

Dituli: Szép kis házatok van, látszik mennyi sok munkát fektettetek bele. :) A rendetlenségen meg próbáld nem idegesíteni magad. Ha azt a szobát egyébként nem használjátok másra, csak a gyerek birtokolja hétvégente, akkor a rendrakás helyett tökéletes és nagyon egyszerű megoldás az ajtó becsukása, és egy lesz*rom tabletta bevétele. :wink:

Kata: Nagyon durva ez a diéta. Én tuti nem tudnám végigcsinálni..

Boni: Mint a gomba úgy nő a fiad! :)

Monic: Csini pocak! És a rucik is nagyon szépek! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


EGY KIS OPTIMIZMUS, NAGYON ÉRDEKES!!:

Gábor olyan srác volt, aki tényleg meg tudott őrjíteni.
Mindig jókedvű volt és mindig tudott valami pozitívat mondani..Ha valaki megkérdezte, hogy, hogy van,azt válaszolta:
- Ha jobban lennék, kettő lenne belőlem.

Született optimista volt. Ha valamelyik ismerősének rossz napja volt, Gábor azt mondta neki, hogy a helyzet pozitív oldalát kell néznie .Annyira kíváncsivá tett a természete, hogy egy nap odamentem hozzá és azt mondtam:

- Ezt egyszerűen nem értem. Nem gondolkozhatsz mindig pozitívan. Hogy csinálodezt?
Gábor azt válaszolta:
- Ha reggel felkelek, azt mondom magamnak: Két lehetőséged van. Választhatsz, hogy jó- vagy rosszkedvű akarsz-e lenni. Minden alkalommal,hatörténik valami, magam választhatok, hogy elszenvedője legyek a helyzetnek, vagy tanuljak belőle.

Minden alkalommal, ha odajön valaki hozzám, hogy panaszkodjon, Elfogadhatom a panaszkodását vagy felhívhatom a figyelmét az élet szépségeire.
Én a pozitív oldalt választottam.
- Jó, rendben, de ez nem olyan egyszerű, szóltam közbe.

- De, egyszerű. - mondta Gábor ,az élet csupa választási lehetőségből áll. Te döntöd el, hogyan reagálsz a különböző helyzetekben.
Választhatsz, hogy az emberek hogyan befolyásolják a hangulatod.
A mottóm: te döntöd el,hogyhogyan éled az életed.

Elgondolkoztam Gábor szavain.
Rövid idővel később elhagytam a Vagongyárat, hogy önálló legyek.
Szem elől tévesztettük egymást, de gyakran gondoltam rá, ha úgy döntöttem, hogy élek.

Néhány évvel később megtudtam, hogy Gábor súlyos balesetet sz
envedett .Leesett egy kb. 18 méter magas toronyról. 18 órás műtét és sok hetes intenzív ápolás után Gábort elbocsátották a kórházból fémtámaszokkal a hátában. Mikor meglátogattam, megkérdeztem, hogy érzi magát.

Azt válaszolta:
- Ha jobban lennék, kettő lenne belőlem.
Szeretnéd látni a sebemet?
Lemondtam róla, de megkérdeztem, hogy MI játszódott le benne a baleset pillanatában.
- Nos, az első, ami átsuhant az agyamon az volt, hogy a lányom - aki pár hét múlva jön világra - jól van-e?

Mikorpedig a földön feküdtem, emlékeztem, hogy két lehetőségem van: választhattam, hogy élek vagy meghalok.
- Féltél?
Elvesztetted az emlékezeted? - akartam tudni.
Gábor folytatta:
- Az ápolók valóban jó munkát végeztek. Végig azt mondogatták, hogy jól vagyok. De mikor begurítottak a sürgősségire, láttam az orvosok és nővérek arckifejezését, ami azt jelentette: 'Halott ember.' És Tudtam, hogy át kell vennem az irányítást.

- Mit csináltál?- kérdeztem tőle.
- Nos mikor egy felvételis nővérke hangosan megkérdezte, hogy allergiás vagyok-e valamire, igennel válaszoltam. Az orvosok és a nővérek csendben várták a válaszom. Mély levegőt véve visszaordítottam:

- A gravitációra!
Mialatt az egész csapat nevetett, elmagyaráztam nekik:
- Az életet választottam. Tehát úgy operáltak meg, mintha élő lennék és nem halott.
Gábor a tehetséges orvosoknak köszönhetően maradt életben, de csodálni való hozzáállásával is. Tőle tanultam meg, hogy mindennap lehetőségünk van választani, teljes életet élni. Hozzáállás kérdése minden. Ezért NE aggódj amiatt, MI lesz holnap. Mindennap van elég, ami miatt aggódhatsz.
És a ma AZ a holnap, ami miatt tegnap aggódtál.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Jelentem akkor nyugodott meg, ha mellette voltunk, szórakoztattuk... :lol:

ja Dita nagyon szép a lakás!
bonika
 
 


boni: olyan rózsaszín:) se nem piros, rendes vérzés, se nem barnás. semmim nem fáj. kíváncsi vagyok meddig fog tartani.

denika, cinke: ma reggel megvettem a monic által ajánlott propur cseppet és az aspirin protectet.
szerointem először beszedem azt.
DE: biztosan szedhetem csak úgy ezt az aspirin protectet?? olyanok vannak beleírva hogy szívinfarktus, agyi keringés megelőzésére!!! mennyit kell szedni és hogyan??
Vendég
 


ja, csak azért kérdezem, meg azért parázok, mert én nagyon nem vagyok egy gyógyszerszedő ember. inkább gyógytea, homeopátuia, meg egyéb természetes gyógykészítmények, nem pedig ilyen szintetikus dolgok.
Vendég
 


még lógtam a pocakfotóval, szombaton készült, 25 + 0

Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ja, és cm-ben 91 a köldöknél, a páromnak 85 !! :lol: :lol: szóval a nadrágjait már nem tudom hordani, csak a pólóit. és + 7 kg-nál tartok. :oops: nem tudom mennyi lesz a vége. vki bíztat, h nem biztos, h a végén is ennyit fogok még hízni, hiába hajrázik a végén a bébi.
ja és tegnap teraszkorlát festése közben szóbajött a név. mondtam, h nekem a Barnabás továbbra sem tetszik (nagyon nem!! :cry: ), és a Csanád és a Nándor a 2 favoritom. ha nem Barnabás lenne a párom favoritja ,akkor engednék neki, hiszen első gyerek és fia ..... legyen az ő választása, de nekem nagyon , de nagyon nem tetszik. szerencsére páromnak tetszik a másik 2 név is! :lol: szóval még nincs döntés, de remélem most már hamarosan..... :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke nagyon helyes vagy, tök jó a pocid.

Bonika az nem baj ha a kezedbe van szerintem. Én nagyon sokat babusgattam a gyermeket, jó egy picit látszik is, de engem nem zavar. Szeretem amikor ott szuszog mellettem. persze nem mindig alszik velünk. Ha el is alszik a szobájába, akkor legtöbbször felkel éjjel, ésa kkor áthozom.

Czinke a Csanád az a tök jó név. Eddig ez eszembe se jutott, bár a vezetéknevünkhöz nem jó.
timejka
 
 


Szilvi: Tesztet nem csináltál azóta? Katának is volt az egyik inszemnél ilyen halványcsíkos. Nem akarlak idegesíteni, de lehet, hogy Nálad is elindult valami, csak volt valami bibi, ami miatt mégsem sikerült. Az Aspirin Protectből én napi 1 szem 100 mg-osat szedtem 20 napig a ciklus elejétől.

Czinke: Nagyon csini kismami vagy! :) Nekem tetszik mindhárom név, de a vezetéknevetekkel nekem leginkább a Nándor jön be.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


denika: tesztet nem csináltam, mert vasárnap délutánra megjött piri. időm se volt venni.

hát akkor ha azt mondjátok, hogy ebből az aspirin protect szedésből nem lehet gond, akkor elkezdem szedni én is.
remélem szép vastag méhnyálkahártyát varázsol nekem is :) :wink:
Vendég
 


Köszönöm a dícséretet! :lol: bár tényleg nem csak pocakra jöttek a kg, de majd lemennek amikor súlyzózom a gyerekkel! :lol:
voltam a kórházban a múltheti vv eredményekért. 5* -om van!! :shock: de asszisztens szerint tökéletes az eredményem. igaz mind az 5 csak épphogy eltér. és az 1 órás terheléses vércukrom 4,7 , ami szerintem egész jó! igaz eddig mindig 2 órásat néztek magánban, de remélem ez ua megbízható.
és visszafele jövet vettem magamnak 2 nacit, az egyik farmer!! nagyon szupik! :lol:

nagyon nagy a pangás!! mindenki dolgozik??
hétvégén meg annyit termeltetek, h nem győztem visszaolvasni!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Czinke: Pockó nekem is teccik :)

Ma kaptam időpontot endokrinológushoz. November 6.ra. Szép hosszú a várólistájuk. :shock:

hofeherke
 
 


Mara: Köszi! jesszum peti!!! :shock: nov??? 2hónap! akkor is, ha már kontrollra mész vissza?? ilyenkor teljesen ki vagyok akadva a magyar egészségügyön!! :twisted: :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Boni,
Zsigi olyan ezen a képen, mint egy kisangyal :lol:

Csibi,
szépen növöget a pocid. nagyon jól áll! :wink:

Timejka,
igazad van, el is felejtettem, hogy inszem mellett inkább ne csináld :oops: Reggel próbáltam scannelni, de mivel kifogytak a festékpatronok, ezért nem enged scannelni :? Csak tudnám ez a 2 funkció hogy függ össze :?:

Nekem nem akar megjönni. Péntek este volt egy pici vér, meg tegnap reggel egy kis barna. Ma fájt egész de. a hasam, de semmi. Remélem holnap megjön, és akkor végre lesz egy 28 napos ciklusom :roll:

i.kata
 
 


Mara,
húúú, 2 hónap? Az nagyon durva. Csak ez az egy szakorvos van, vagy ennyire jó a híre, hogy mindenki hozzá akar menni?

i.kata
 
 


Sziasztok,

engem ma nem engedett be a Babanet :cry:

Szilvi,

az Aspirin protectből napi 1 szemet kell szedni, nyugodj meg, inszemnél is szedetik a Kaáliban, Kjaja is ezt kapta és most hármasikrek vannak a pocijában. :wink:

Czinki,

szép pocak, nagyon csinos kismami vagy, a 7 kg egyáltalán nem látszik rajtad :wink:

Linácska,

mennyit szúrsz a Gonalból? Amikor nekem 75-öt kellett szúrni (2 kattanás) akkor nem igazán látszott, hogy fogy. Aztán amikor 112,5-öt kellett szúrni akkor már meglátszott.
A párom adta be és direkt lassan adta, és mind a két kattintásnál éreztem ahogy az oltóanyag belövell a hasamba. Kb másodpercenként kattintott egyet.
Tuti, hogy beléd kerül az oltóanyag, csak lehet, hogy nem érzed. És biztos fogy a pisztolyból is, de ha gondolod beadás előtt jelöld meg a szintet filccel és miután beadtad látni fogod, hogy kevesebb van benne :wink:

Kata,

piri jöjjön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Irgum-burgum :evil:

Dita,

merre jársz?
Nagyon szép a házatok, joggal vagy rá nagyon büszke. :wink:

Rengeteget rohangáltam ma, reggel leadtam a pisit a bakteorológián, utána volt egy kis banki ügyintézés, ahonnan egy kis késéssel estem be a védőnőhöz vizelet vizsgálatra, súly és vérnyomás mérésre. Természetesen a nagy rohanás miatt produkáltam egy 150/80-as magas vérnyomást. :cry:
Háromnegyed 1-re mentem a Ligába orvosos terhes tanácsadásra, előtte újra mérték a vérnyomásom és addigra visszament teljesen normálisra, de a kiskönyvembe akkor is a magasat írták be, aminek hatására megnyertem jövő hetente egy kontroll vérnyomás mérést a védőnőnél. Már csak ez hiányzott nekem.
A terhes tanácsadás abból állt, hogy a doki leszidott a vérnyomásom miatt, pecsételt a kiskönyvembe és az AFP beutalómra és már mehettem is.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Denika,

holnap eljön a nagy nap, mész uh-ra, nagyon drukkolok hozzá és gyere majd a hírekkel :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: hát te aztán jól kifogod a dokit, védőnőt, h mind olyan kedves :roll: bár a védőnő ugye javult. a vérnyomás miatt ne aggódj. ilyenkor kicsit emelkedik, nekem eddig mindig tök alacsony volt 110/60 60-as puzussal, most meg mindig ideális 120-125/70-75 85-95 pulzussal . házidoki azt mondta, h teljesen normális a növekedés, bár én sokaltam a 85-95 -ös pulzust.
ha eddig normális volt, tuti nem lesz semmi baj!

na én mentem. remélem este és holnap jöttök!! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic,
75-öt adok, vagyis adnak nekem, vagyis a 4x75-tel el kellene fogyni a 300-nak. Na most a múltkoriban is elég sok maradt, és csak akkor látszott, hogy ment is be valami, mikor a doki adta. Valamit máshogy csinálhatott. Már 2x75 bent van, és meg sem mozdult. A felének már el kellett volna fogynia. A két kattanás után nem lehet egy kicsit tovább nyomni, vagy valami???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

tovább nyomni nem kell, viszont a kattanások után 10 másodpercig még bent kell tartani, hogy kifollyon belőle minden.
Mi úgy adtuk be, hogy a tű a hasba szúráskor lefelé álljon 45 fokban (ezáltal a pisztoly is úgy állt, hogy még a gravitáció is kifelé vonzza az oltóanyagot). Remélem érthető ahogy leírtam :oops:
Kétszer 75-nél már a felének el kellett volna fogynia. Nekem 450-esem volt és pont akkor fogyott ki amikor kellett neki.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki,

már arra is gondoltam, hogy a vérnyomásom azért megy fel mert a Ligába kell mennem :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Engem sem engedett fel délután a babanet, napközben igen, de még annyi időm sem volt, hogy betétet cseréljek komolyan .... mindenki ma talált meg a hülyeségével. :x

MONIC
Köszi megjött a gyogyi, és én is remélem, hogy szerencsét fog hozni! :wink: :D
Húzós napod volt, gondolom nagyon elfáradtál.

CSIBI
Nagyon szép kerek vagy, és hogy kimellyesedtél! :lol: :lol: :lol:
Jó ez a történet!

DENIKA
Drukk holnapra! Jelentkezz amint tudsz, hogy mi volt!

MARA
Hát ez eszméletlen. Pont ma kérdezte a fodrászom, hogy miért nem Tapolcára megyek a Kaáliba. Mondtam neki, hogy pont ezért, mert idén be sem kerülnék.
Borzasztó! Nagyon remélem, hogy sikerül az inszemed. Mikor tesztelsz?

TIMEJKA
Továbbra is mennek a drukkjaim!

Ancsi hívott telefonon, ha minden jól megy lesz inszeme ebben a hónapban! Jól vannak, sokat dolgozik! Ha már nem lesz ilyen pörgés körülötte jönni fog!

dita75
 
 


Dita,

a szurit még nem adtam fel, ma már nem fért bele a napomba, de holnap mindenképp feladom, mert szerdától elutazunk és nem szeretném ha kicsúsznánk az időből. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


szilvi: Sajnálom a pirit, vagy valami olyasmit. :(

dita: Én is irigy a házra, a fürdőszoba gyönyörű, nagyon tecccik.

czinkeb, szilvi: Méhpempőt én a barátnőméknél a bioboltban vettem 360 Ft-ért tégelyenként. (Azt hiszem az Üllői útnál kell leszállni a 4-6-ról szintén.) Igaz, hogy nem tömény, hanem mézben van 15 gr és egy tégelyt 1 hét alatt kell megenni, de a tudat megvan és annyira nem drága. Nem tudom, hogy mennyit segít, mert az inszemnél nem minden nap szedtem és nem is mondta a doki, hogy mekkora a nyálkahártya, de elég volt. Én egyébként ezelőtt méhpempő kapszulát is szedtem és az az Oktogonnál van valahol, azt a párom vette valami gyógynövényes patikában kb. 1500 Ft-ért. 30 szem és napi 1-2 kell....JA!!! Szép pocak :)



vicky79
 
 


Monic,
ezt mi is úgy csináljuk, 10 mp-ig bent marad még, lefele áll, ahogy kell. Már arra gondoltam, nem lehet-e, hogy a tűt rakjuk rá rosszul. Jobban rá kellene nyomni, vagy nem tudom. Mondjuk múltkor sem hiszem, hogy ment belém valami, de így is lett 4 tüszőm, csak a Clostytól. Egye fene, most is elég lesz ennyi :lol:

Czinki,
szép pocakod van, és szerintem a 7 kiló sem sok, főleg, hogy eleve vékony voltál.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: