Új privát üzeneted érkezett!

Fanni

ja, nem gondoltam, hogy ennyire nagy mennyiségek jönnek ki, nekünk elég volt a melltartó betét.
Olivérnek is vannak még olyan 68-as ruhái, ami még mindig jó, amúgy ő is kb. 6 hónapos korában kezdte hordani, és ez a méret sokáig jó rá.

Orsi

van turmixolt kaja? de jó! akkor nem viszek üvegest :D
úgy be vagyunk már sózva, kár, hogy Olivér még nem fogja ezt annyira élvezni, mint mondjuk 1 év múlva.
most azon hezitálok, hogy Dunaföldvár fele mejünk (ez 60 km-rel kevesebb, viszont 1 órával több az utvonalterv.hu szerint) vagy a pályán. ez utóbbit választanám egyrtelműen, ha nem lenne a 0-ás körgyűrű. tényleg, a 0-ás mennyire van bedugulva hétköznap délelőtt?

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
igen, este van, kétféle + gyümölcs általában.
tehát azért napközben meg ebédhez lehet, hogy kell a bébikaja.

mi körben járunk és arra ca. fél-3/4 órával gyorsabb (persze ez függ attól, hogy mennyivel mész az autópályán), ha 130cal, akkor szerintem időben ugyanannyi kb.

nullás rizikós, mi ált. este járunk akkor nem szokott gond lenni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni! :D

Megnéztem a "jegyzeteimet", Dani 2 hósan 4300 gr volt és a 68-as ruhákat 6-8 hónaposan hordta, persze van egy-két darab ami még mindig jó neki.
Mi Gripewater-eztünk 1 hónapos korától, fokozatosan csökkent a hasfájása és mire elfogyott az üveg addigra teljesen elmúlt a hasfájás is. :lol:

Zsuzsi! :D

Van a Kolpingban üveges bébikaja, csak arra nem emlékszem, hogy milyen márkájú, de azt hiszem, hogy nem Hippes. Telefonon biztos megmondják. :lol:

Lányok, köszi az autóüléses infókat, legalább utánanéztem az isofixnek is bevallom eddig nem tudtam, hogy az mi a szöszre jó.

Tegnap vettem fogkefét (stage 1-t persze), egyenlőre még csak a kezébe adtam, nézegeti, de a sörtétől nagyon tart, ha a szájához közelítek, akkor meg sír. :(

Mi két hét múlva megyünk Horvátországba, végre! Nem bánom, hogy nem lesz 40°, csak tiszta tengeri levegő legyen!!! Teljesen kivagyok az allergiámtól, megőrjít! Ráadásul két napja Dani is újból felébred éjjel, félálomban ordít, szörcsög, mintha nem kapna levegőt rendesen, porszívozzuk az orrát éjjel, alig jön ki valami és mégsem tud utána sem rendesen levegőt venni. Tüsszög is elég sokat. :evil: Tisztára mint én. Hétfőn megyek sószobába, asszem elviszem magammal.

Kép
jud71
 
 

 
 

Fanni,
Arnold a bukást kb.8 hós korára abbahagyta,utána viszont hányt.Ha 1 falattal több kaját lapátoltam a szájába,mint amennyit Ő kívánt,már ki is hányta szinte az egész mennyiséget!Amióta darabos kaját eszik,az utolsó falatot egyszerűen kiköpi! :lol:

Kata,
enyémek is "csak" 12 kilósak!!! :oops:
Az itthoni mérleg 13 kilót mutattot,de elvittem őket a védőnőhöz(dec.óta nem voltunk :oops: )és a babamérlegen a Márk 11,60 kg,Arni 11,70 kg!Én nem mondanám,hogy vékonyak,de tény,hogy sosem volt rajtuk hurka! :D Amúgy jól esznek,de le is mozogják a kaját.

Hajni,
a suli sajnos elmaradt,az oktatónak vmi közbejött,pedig Anyu már le volt szervezve!
Szerintem is próbáld meg a főzést,annyira könnyű!Kezdheted rántotthusival is!Hétvégén mit esztek?
Mi tegnap délután mekiztünk a fiúkkal, :wink: rendes volt a csaj,mert a krumplit só nélkül adta!Persze nem csinálunk ebből rendszert,mi kb.csak fél évente megyünk be.(akkorát csalódtam az ázsiai menüben!)

Zsuzsi,
Gabi fogkrémet használnak,málnaízű tejfogkrém 1 éves kortól,csökkentett fluorid tartalommal.
Barátnőd ikrei még mindig elvannak a babakocsiban?

Katyerina,
ezek a kurva bolhák!!! :evil:
Csajok tudnak alkotni!Kép aranyos!

Orsi,
szerinted,ha nem látom,hogy gáz lenne a lábukkal,azért érdemes Őket ortopédián megmutatni?Annyit beszéltek a supi cipőkről is!

ruharendelés:tehetnétek fel linkeket,kiváncsi vagyok!Mondjuk én még soha nem rendeltem a netről ruhát,mert szeretem megfogni az anyagot,és a méretezés is olyan változó!
Képzeljétek,a fiúknak vannak olyan 80-as teszkós bodyjaik,amiket még mindig hordanak!A body velük együtt nő,pedig nincsen megnyúlva a nyakánál,és még mindig szép! :lol:

Nem válaszolt senki sem a bakancsos kérdésemre! :cry: Event márkájú bundás bakancs megér 5000 ft-ot?

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda

nem, nincsenek el a barátnőim gyerekei a babakocsiban, mostanában úgy jön le velük, h fogja a kezüket. így el mer indulni velük egyedül.
ugye Te 31. hétre szültél? a fiúk meddig voltak kórházban?
nálunk most született a családban 29 hétre egy baba :cry:

Kép
zsuzsi73
 
 


Aanda

next ruhákat nyugodtan vásárolhatsz fogdosás nélkül is, nagyon szuper anyaguk van. a tescos bodyk nálunk is Olivérrel együtt nőnek.
bakancs ügyben sajnos nem tudok segíteni, de a neten nem tudsz nyomozni, hogy mennyibe kerül?

Kép
zsuzsi73
 
 


Orsi :P Zsuzsi :P Jud :P
Köszi!

Andi :P
Neked is köszi. 8 hós korig? :shock: Elég ijesztő. És nem adtak rá gyógyszert? Nekünk 3 hó múlva kell visszamenni, ha addig nem múlik, lehet, hogy kap rá valamit... bár szerintem el fog múlni... de ez csak megérzés...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Aanda :D
az Event bakacsok tényleg 10 felett vannak, de nem tudom pontosan mennyi.
Ha jó a cipő, akkor 5e-ért nagyon nem kapsz mást.

Zsuzsi :D
29. héten már nagy eséllyel minden nagyobb gond nélkül meg lehet úszni, ha a mami netközelben van tudok topikot mondani, ahol hasonló anyukákkal tud beszélgetni.
Mikor született?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

3 napja. írd meg léci, hol vannak ilyen fórumok.

Kép
zsuzsi73
 
 


Fanni! Bálintnak bőven 1 éves kora után szűnt meg a bukás (bár néha még előfordul, de kb. 1 hónapban 2x, ami nem ugyanaz mint a napi 100 :twisted: ).

Anda! Milyen magasak a gyerekeid? Mert Bálint 1 évesen volt 86 cm, most 90 cm körül lehet, ehhez 12,00 kg volt. Ő se volt soha hurkás baba, csak amikor megszületett, aztán sikerült gyorsan lefogyasztanom, olyannyira nem volt tejem. (Ahhoz képest még mindig van! :lol: )

Zsuzsi! Mikor jöttök haza? A kisbabát sajnálom, jobb lett volna még a pociban, de remélem, jó ellátást kap és nem lesz semmi baj.
Next: Bálintra most a fenti paraméterekkel pont jók a 12-18 hós ruhák, ennek alapján rendelj. Én pulcsit rendeltem 18-24 hósat, az nem baj ha nagyobb picit, és kitart tavaszig. Én még polár rompert szeretnék rendelni, azt nagyon szeretem alváshoz. Ja, és van olyan melegítőalsó, ami 9-12 hós és még jó (picit ugyan már rövid, de homokozni jó, mert a pocakját nem szorítja).

dkata
 
 


Kata,
Írok privit.

Zsuzsi,
Én tavaly is lábzsákot használtam, most is azt fogok, esetleg plussz takaró, ha sétálunk. A gyerek amúgy is nagy takarós. :D Én simán 12-18 hósat rendelnék. :D A 0-s lutri: ha nincs baleset gyors, de ha van, akkor nagyon gáz! Hátha kifogjátok… :roll:

Fanni,
Úgy tudom, 3 hónapos koruk körül növik ki a kólikát. Bodykat nem tudom, az én fiam már 3,5 hósan 74-est hordott. :D

Jud,
Próbáltad már a claritine-t? A tesómnak teljesen megszűntek a tünetei tőle, és nem is receptes!

Anda,
Mekivel én is mindig befürdök, ha mást rendelek. Most már mindig megkérdezem előre, hogy milyen rajta az öntet, aztán legtöbbször megrendelem a szokásost. Hétvégén ált. családozunk, úgyhogy akkor van főtt kaja. (Kivéve most, mert apa dolgozott tegnap is, ma is, meg mindig. :( )
Az event-et én sem ismerem, de ez szerintem sem drága egy bakancsért.
Tesco-s bodyk… :lol:
www.next.co.uk , és a fuenzalida@hotmail.co.uk - n tudod megrendelni, Dinának hívják a lányt. Előreutalással kell fizetni, a fontot pedig szorozd be 400-zal, annyi forintot kér érte.
20140901102739
 
 


Kata :D ,
a 12-18 hósak 86-osak, nem? Mert azok már simán nem jók Olivérre. Szűkek is, és ha leül, tök rövidek. Én szeretem, ha hosszabb, télen ne legyen már ki a lábszára! Meg a bakancs úgyis felfogja, nem lóg le a földre. Kb. 12,5 kiló, és kb. 80-82 cm lehet. De így is sokkal alacsonyabb lehet Bálintnál! Én már semmit se rendelek/veszek 2-3 éves alatt. Most hordja a 1,5-2 éves cuccokat (92-est ).
20140901102739
 
 


Hajni, megnéztem, nagyon szép, küldd már át a többit is, ha van időd!
Bálintra lehet hogy azért jó még egy csomó gatyó, mert kantáros jó részük, és lejjebb engedem. Majd teszek képet, melyik méretben milyen a gyerek. Be a 12-18 hós napozó tényleg pont jó volt, olyan képet is keresek majd. Egyébként most én is 18-24 hósat fogok, body-t meg nagyobbat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dkata 2008.08.31 14:21-kor.

dkata
 
 


zsuzsi73 írta:Orsi

3 napja. írd meg léci, hol vannak ilyen fórumok.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9087008
korababs fórum az indexen, nagyon jó kis csapat, rengeteget tudnak segíteni
paramétert magyarázni, lelket tartani, bármit!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata :D
polár alvós rugi van az eladó ruháim között 86os meg egy db 92es is (3Ts gymboree)

Lili most hordja a 6-9hós next cuccokat :oops: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hoztam egy-egy képet a kisfiainkról.

Márkó:
Kép

Milcsi:
Kép

(A látszat ellenére egyelőre mindkettő kék szemű. Márkó világosabb kék, Milcsi még az a tipikus baba sötétkék.)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni

nagyon cukik, hozhatnál gyakrabban képeket :D
és olyat is léci, ahol mindkettő rajta van, én ikrekről azokat nagyon szeretem.

Kata

2 éjszakára megyünk csak, sajnos. én 4-5 éjszakát is el tudtam volna képzelni.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi!
Azt elhiszem, de a kettő is jó lesz nagyon! Jó utat!

Hajni, megkaptam, köszi! Nagyon szépek! Neked Olivér nem veszi le a sapkát a fejéről? Nekem Bálint azonnal, és csak megkötőset tudok ráadni. Vettem már megkötő nélkülit, de kellett rá varrnom, mert ledobja.
Kesztyű jó rá? (A méret miatt kérdezem.)
És akkor a szürke pulcsi-kabátból mekkora lenne rá jó? A 2-3 éves?

dkata
 
 



Katyerina
ez a bugyis trükk nagyon jó a csajoktól! :lol:
Sajnálom, hogy elfajul a helyzet a bolhákkal, azért azt ne engedjétek, hogy a kapcsolatotok lássa kárát!

Nagyon jó, hogy írjátok az őszi-téli cuccokat! Én a héten, vagy jövő héten akarok egy nagy bevásárlást! Mondjuk őszi kabátunk h&m es van, tavasszal sikerült jó nagyot venni, még 1 évig szerintem nem növi ki....

Fanni
milyen helyes két kiskrapekod van! Reflux elég brutál lehet, sajnálom, hogy ilyennel kell küzdenetek!

34. nap, mensi még nem bújt elő :roll:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lányok!
Kolpingba érdemes menni két 10-11 hóssal ősszel, ha van dec. 31-ig elhasználandó üdülési csekkem?

KépKép
lili73
 
 


Lili :D
szerintem jó lehet :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi,
igen,a 31.héten születtek.2 kilósak voltak,de visszaestek 1,80 -ra, és nem kellett oxigén sem,viszont gyengék voltak,szondázták őket 2 hétig.Ezután próbáltuk a cumisüveget,több-kevesebb sikerrel.Én kaptam a tüdőérlelőket is,össz.3-at,így szerencsére semmi gond nem volt velük,4 hét kórház után jöttünk haza,2200 g-al.
A 3.napon kezdtem el a fejést,nagy lelki erő kellett hozzá,de gyorsan beindult a tejem,akkor ez volt a legtöbb,amit tehettem értük.Nagyon sok erőt kívánok!

Fanni,
fiúk gyönyörűek!
Nálunk mivel a uh nem mutattot eltérést,nem kellett gyógyszer.Bíztattak,hogy kinövi,így is lett!De nálunk sztem nem volt ennyire "súlyos" a helyzet!
Amúgy hogy bírod, Apa már dolgozik?

Orsi,Kata,
köti a válaszokat,akkor megveszem a bakancsot!

Kata,
enyémek is kb.90 centisek.

Lili,
én mennék a Kolpingba!!!Most még könnyű velük! :lol:

Andi
Kép
aanda
 
 


Fanni,
Édes kicsi babák! :D Most már tudom, miért szoktak a gyerekek nyakába evésen kívül is előkét kötni.:idea: (Esküszöm, annyit gondolkodtam, de nem jöttem rá…:oops: :lol: )

Kata,
Szerintem a gyártók is úgy gondolkodnak méretileg, hogy a kabát/kardigán legyen picit nagyobb, mint ált. a rendes méret, hogy úgyis aláöltöztet az anyuka. Én meg még duplán rászámoltam, merthogy hátha pont a méret. Úgyhogy szerintem a 2-3 éves kiskabát is picit nagy lenne Olivérre, de én biztos azt rendelném meg! Kesztyű, sapka, mintha ráöntötték volna, de hozzá kell tennem, hogy Olivérnek nagyobb a feje, mint a hasonló korúaknak.:roll: A sapkát még szereti is, azzal szerencsénk van, nem kell megkötő.:D

Emma,
Még egy teszt?:D

Lili,
Én is tutira mennék!:D
20140901102739
 
 


Lányok,
ha azt mondjátok! Belevágunk. No csak azért kérdeztem, mert ők még sokat gondolom nem élvezkedhetnek ott, mivel járni még nem fognak, viszont nagy előny, hogy fel van szerelve mindenfélével a babának, ami egy normál szállodában nincs... :P

KépKép
lili73
 
 


Hajni
Nézegetem a next -es oldalt, de csak újszülöttest meg nagyobb gyerkőcöknek valót találok. 1 éveseknek milyen címszó alatt van? Azért ott is 6-7000 egy gatya, ahogy nézem :shock:

Á, nem tudom, teszteljek-e újra.
Szerintetek terhességen kívül mi okozhatja még a no mensit?

Kép
Kép
emma1976
 
 



Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


emma1976 írta:Szerintetek terhességen kívül mi okozhatja még a no mensit?

a stressz.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


ja, az nincs kizárva. Apa munkahelye elég feszkós mostanában....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma! Magas prolaktin? És tesztelj újra.
Next: A nagyobb gyerekeknek valók a kicsik méretében is vannak, azaz nézdd a nagyobbaknak valókat is! Sztem is elég drágák, de tényleg szuperek, ezért veszek én is mindig 1-2 darabot, meg olyat, amit máshol tutira nem kapok. (Megmondom őszintén, most pl. a kardigánok mintáját tanulmányoztam ki, és kötök is Bálintnak hasonlót - arra pl. tuti nem adnék pénzt - bár most a 2 pulcsijára a fonal is rengetegbe került, mert 50% gyapjú, de gyönyörű, és nem szúrós.) Bocs, hogy hosszú lettem, de én ilyen hülye vagyok, imádok vásárolni, Bálintnak meg főleg.

Lili! Én 1 percet se gondolkoznék, hanem már pakolnék is és mennék! Sztem élvezni fogják így is!

Képzeljétek, voltunk Bálinttal játszóházban (kalandpark, légvár, főzősarok, labdarengeteg meg hasonlók) - imádta! Úgyhogy most már minden héten viszem mejd, mert nagyon élveztük mindketten! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 



Emma,
az újszülöttnél van Zalánnak való, meg a "younger boys up to 5yrs"-nél. Biztos, hogy jól számoltad a gatyát? Most megnéztem, hogy az enyémek mennyik: a szabadidőalsók darabja 2800 ft, egy nadrág 3600 ft, a legdrágább pedig egy bélelt farmer 4800 ft-ért! Szerintem nem elszállósak! 400 ft-tal szorozd, a postaköltség pedig benne van ebben az árban.
Mensi-késést okozhat még ciszta is. Csináltass egy uh-ot! Meg tesztelj, mert szerintem inkább ott készül vmi meglepi! :wink:

Kata,
nagyon vagány, meg jó melegnek is tűnik! :D
20140901102739
 
 


Köszönöm a válaszokat. Persze, előbb-utóbb tesztelek.
Akkor rávetem magam újra a next cuccokra! Szerintem Zalánnak a 12-18ig jó a 76cm-éhez, nem?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Zsuzsi :P
Jó, teszek majd olyat is :wink:

Andi :P
Minden nap van itt nekem segítség. Anyósom, Anyum. Illetve a héten a férjem szabin van, úgyhogy most együtt a család :D Kevésszer voltam egyedül velük hármasban, olyankor mindig majd' bediliztem, mire Apa hazaért :oops:

Hajni :P
Bevallom, korábban én sem értettem ezt az előke dolgot :wink:

Köszönjük a dícséreteket!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni!

nagyon édesek a srácok!

Emma!
drukkolok, hogy ne a stressz okozzon mensi kimaradást!

Pompi!

topic talit, tavasszal bátorkodtam felajánlani, hogy csináljunk pikniket nálunk, de a nyáron eléggé szétszórva voltunk, a mostani helyzetben meg nem nagyon bátorkodom itt rendezni bármit is, pedig jó volna már újra talizni.

Tényleg hol van ZSebi és Anikó, Melcsi????

A nextes cuccok nagyon szépek!
Ja, ha valakit érdekel a supi: www.szupercipo.hu

Aanda!

én nem vittem a lányokat még ortopéd orvoshoz. A gyógytornász néninket szoktam zaklatni cipő témában is, bár ő supi párti. A bakancsot meg amit írsz nem ismerem. Őszintén szólva nekem a cipő választás felér egy rémálommal.

Képzeljétek, tegnap estére Gaja belázasodott, szegény teljesen kidőlt, kapott nurofent, de még reggel is volt láza, aztán a délelőtt folyamán minden csillapítás nélkül elmúlt.
A fogára tippelek, mert nagyon a száját piszkálta, nem tudom, holnap beadja-e emiatt az oltást a doki. Már ma este sem volt láza.
Holnap meg megyünk anyukámhoz 10 napra. tényleg pakolnom is kell...
de azért még ezt megmutatom. Apának mostanában jól megy a fényképezés. :oops:

Kép

katyerina
 
 


Emma,
a 12-18éves az 86-osnak felel meg.

Katyerina,
Gajusznak jobbulást és jó pihit a nagyiéknál! A fotó csúcs! :lol:
20140901102739
 
 


Ja, és amit mindig lehagyok, hogy hol vagytok Zsebi, Wish, Bandika, Anikó, Melcsi???? Pompi, Te is csak szösszeneteket írsz... :(
20140901102739
 
 


Anikó,
hogy tetszett ma Marcinak a suli? Megy holnap is? :wink:
20140901102739
 
 


Na, majd írok én! :lol:

Reggel az rtl-en a csak csajokban a héten egy szakács főz. Ma vmi agyoncukrozott édességet kotyvasztott. Erre Vanda (a műs.vez. ) megkérdezte, hogy nem lesz ez kicsit sok cukor a gyerekeknek? (Merthogy azoknak készült. ) Erre a faszi válasza az volt, hogy: "Nem baj, a tejfogak hadd hulljanak, egyszer úgyis kiesnek!:shock: :shock: :twisted: :evil: Ha-ha-ha (Majd nyihogott percekig a saját mondatán... )
Na, ez a szomorú, hogy sokan így gondolkodnak! Az meg még szomorúbb, hogy az ilyen gyerek-szakácsnak mondja magát! A sok birka meg azt mondja, hogy hát ezt mutatják a tv-ben, akkor tuti ez a jó szemlélet! :evil:
Na, bocs, akit nem érdekelt!
20140901102739
 
 


Anda,
ha még nem vetted meg a bakancsot, amit írtál, akkor a next-nél találtam neked meleg bakancsot 4800 ft-ért! Ez új!
http://www.next.co.uk/shopping/children/boysshoes/7/1
20140901102739
 
 


A szőrösszélű kerül ennyibe.
20140901102739
 
 


Nekem meg ez az isten, csak amiatt gondolkodom még, mert nem vízálló. Szerintetek?
http://www.next.co.uk/shopping/children/boysshoes/7/3

tök jól eldumálok magamban... :roll:
20140901102739
 
 


én vízállót vennék, az a biztos

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni! Én is csak vízállót vennék, különben minek? Egyébként nekem is tetszik, csak a másik bajom, hogy "fogja" a gyerek lábát?
Nekem ez a kedvencem, de az ára nagyon gáz:
http://www.siestacipo.hu/product.php?pr ... 268&page=1
Szerintem ez nem csúnya, de nem téma, mert nincs a Bálint méretében.
Én még mindig a kabáton agyalok, meg a pulcsi is nagyon szép, amit Te rendeltél. De csak 2 hét múlva lehet rendelni, nem?

dkata
 
 


Orsi! :D Köszi!

Hajni! :D Én is láttam a műsort, nevetséges volt a pasi, tegnap meg Tramezzini szendvicset csinált gyerekeknek tízóraira, kíváncsi lennék, hogy egy 7 éves hogy eszik meg egy ilyen óriás szendvicset. :roll: Mondjuk szerintem mondanivalójukban amúgy is nagyon "egyszerűek" lettek a reggeli műsorok, nálunk is néha csak azért szól, hogy épp ne legyen csend.

Kép
jud71
 
 


Kata :D
jópofa az a bakancs is, de iszonyú az ára.
Anno azt hiszem 22esben vettem a fiúknak nagyon szuperül kinéző bundás siesta bakancsokat.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Szerintem is iszonyú, de tavaly is 13000 volt a Siesta bakancsa (nem nagyon állt benne, járni meg főleg nem, úgyhogy van egy érintetlen 19-es Siesta bakancsom :twisted: ). Egyébként az utólsó időkben, mikor még volt Siesta Ádám lábara (kb. 5 éve), akkor is már 13 fölött volt. De brutál kiadni ennyi pénzt 1 bakancsra, akkor is, ha jó. (Jelzem, tavaly is megvettem :twisted: , mert cipőben nem alkuszom).

Hajni, Emma! Főzős pasit én is láttam, de én helyből nem bírom az ilyen embereket, beszólás nélkül se ("egyszerű", de próbál úgy csinálni, hogy ne tűnjön fel az egyszerűsége). Műsorvezetői szinten Liluval egyenlő a főzős pasi. Már bocs attól, aki bírja őket. (Ha pl. Lilu van, nem is tudom nézni, még hallgatni se, mert oké, hogy hülye helyből, de még rá is játszik. :cry: ) Értelmes embereket nem lehet betenni reggeli műsorba (vagy akármilyenbe)? Én azon is röhögtem, mikor az ortopéd orvostól Miló Viki ÉRTELMES hozzászólást kért a témához. Meg is jegyezte a doki, hogy próbál értelems lenni. :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Kata :D
és milyen az az érintetlen 19es siesta???

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

Orsi, te mindenben szakértő vagy, kérlek mondd nekem hogy hallottál már olyat hogy 5mm-s nyaki redő mérés után valakinek egészséges kisbabája lett !!!
Ma voltam a dokimnál (11. héten vagyok) és ő ugyan nem mondott számot, csak hogy szerinte vastag a nyaki redő, de én láttam az UH-n hogy 5, valami volt....Nagyon le vagyok törve...Csütörtökön megyek a Bajcsy-ba a genetikára, úgy látszik most sem fogom megúszni a méhlepény szúrást (feltéve ha nem mondják még az UH alapján hogy szakítsuk meg a terhességet...)
Hát erre igazán nem számítottam.....nincs igazság :( :( :(
Bár már olvastam egy két esetet itt a neten, hogy mégis egészséges lett, de gondolom igy végig lehet parázni az egész terhességet :( :(

Légyszi mondjatok valami biztatót....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta :D
1 babát tudok, aki 1:3as istenhegyis down aránnyal és valami 4.8as nyaki redővel makk egészségesen született meg.

UH alapján ilyen döntést pedig nem hoznak, csak akkor ha UHval maximálisan diagnosztizálható élettel össze nem egyeztethető rendellenességet fedeznek fel.

ha megcsinálják a biopsziát pedig nincs min aggódni, az 100%os eredményt ad.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: