Új privát üzeneted érkezett!

Akkor a sztori:

30-án, hajnali kettőkor furcsa érzésre ébredtem. Görcsölt a hasam, és nem is kicsit. Második fájdalomnál már tudtam, hogy ez már nem csak jósló, itt hamarosan baba lesz. Elkezdtem nézni az órát, 14 majd 9 percenként jöttek.
Pisilni rohantam minden második fájás után aztán másért is. Ahogy hajnalodott nekiláttam és leborotváltam magam. Apát nem akartam felkelteni, hiszen nem tudtam, hogy menyire fognak alakulni a dolgok. Végül csak felkelt az ébresztőre és el is ment dolgozni, mondván, hogy ha már tuti, akkor jön azonnal. Amint kilépett az ajtón azt hittem, hogy azonnal felhívom, jöjjön vissza. Akkor már igen erősen jöttek a fájások.
Közben beszéltem Anyuval, aki el is indult rögtön hozzánk. Közben 6 percesekre sűrűsödtek, majd ritkultak. Megreggeliztem, lefürödtem, és 11 óra felé elindultunk, gyalog! Az út jó 20 percig tartott, de ez idő alatt nem volt egy fájásom sem.
Beértünk a kórházba, ahol rögtön megvizsgáltak. Méhszáj egy ujjnyira nyitva, NST abszolút semmit nem mutatott. Végül beraktak egy szobára. Sétáltunk egyet még Anyával majd párommal is, mert persze riadóztatva lett közben. Fájások visszatértek. Délután megint vizsgáltak, a helyzet ugyanaz. Azt mondták, hogy ha már egy percig kitart egy fájás, akkor sikítsak.
Estére már igen erősek voltak a fájások, és bőven tartottak egy percig. Addig még egyszer rákötöttek nst-re, és nem akarták elhinni, hogy fájásaim voltak, pedig akkor már legszívesebben mindent letéptem volna magamról kínomban.
Este kilenckor megint vizsgálat, NST nem nagyon mutat semmit, de a méhszáj már kétujjnyira nyitva. Az ügyeletes doki volt addig velem, mondta, hogy lehet hívni az én dokimat és kezdhetnek felkészíteni. Megkaptam a beöntést, ami annyira nem is volt vészes, mint gondoltam. Mondjuk nagyon sok mindent nem volt mit kimosni, mert addig milliószor jártam már WC-n.
Még kimentem a váróba beszélgetni, amíg a dokim nem ért oda. Anyu jött be velem a szülőszobára, aki szakma hűen masszírozott végig. Jobb is volt így, mert párocska tuti elájult volna, vagy többet rám se nézne, nagyon ronda látvány lehettem. Jött a doki, burokrepesztés és mehettem kínlódni a szülőszobára.
Hihetetlenül fájt, még visszagondolni is rossz. Minden fájásnál magzatvíz ömlött belőlem. Már nem voltam képes állni, de a szülésznő nem engedett feküdni. Hozott egy labdát, hogy próbáljam ki, amiről először hallani sem akartam, de elég volt ráülni és többet le sem akartam szállni. Nagyon jó volt, elviselhetőbbé tette a fájásokat. Már annyira fáradt voltam, hogy két fájás között többször is el tudtam aludni.
Közben a doki jött-ment. Egyszer tágított, mondta, hogy ezzel nyertünk másfél órát. Fájdalomcsillapítót nem kaptam. Azaz hogy kaptam egy Contramal kúpot, mi nem használt semmit, csak rövidebbek lettek a fájások. Erre kellett kapnom egy Oxit.
Aztán a doki közölte, hogy a következőre már lehet nyomni. Ekkor nagyon fellelkesültem, végre történik valami! Szülésznő elmagyarázta, hogyan kell, közben masszírozta a gátat.
Első nyomásra úgy gondoltam, hogy ez a gyerek soha nem fog tudni ott kibújni. Másodikra már éreztem, hogy jön lejjebb. Harmadikra a doki mondta, hogy Ő már látja, mekkora haja van. Próbáltak lassítani, hogy a következő fájásnál ne nyomjak, hát nem tudtam megállni, meg akartam szülni a kisfiamat! Negyedik fájáskor megvolt a gátmetszés, amit abszolút nem éreztem, csak a hangját hallottam a szikének.
És ötödik nyomásra megindult kifelé! Annyira, hogy egyszerre ki is jött. Éreztem, hogy éppen mikor melyik része bújik ki! Először Anyu sírta el magát, hogy kint van, nyugodjak meg, már nem fog fájni semmi.
És nagy nehezen végre megszületett Levente baba július 31-én 3540g-mal és 52cm-rel!
Első kérdésem, hogy megvan mindene? Aztán felsírt és én sírtam vele együtt. Még éreztem, hogy valami csiklandozza a fenekemet, hát a köldökzsinór volt.
Síró kisfiamat rátették a mellkasomra, megpusziltam, szóltam hozzá és rögtön megnyugodott. Hát én sírtam helyette. Annyira szép volt! És ott volt!
Onnantól nem fájt semmi és minden fáradtságom elmúlt! Elvitték vizsgálni, közben kijött a lepény, megvarrtak, majd kicsit visszahozták Leventémet. Akkor már nem volt olyan szürkés lila. Az én kicsi fiam! Annyira aranyos! Úgy vártuk és végre ott volt!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

És a képek:(bocsi hogy sok lesz :D )
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Krisztina!

De jó volt olvasni a szüléstörténetedet, jó részletes volt, de így volt jó, még a hideg is kirázott közben!
Akkor mi egyszerre voltunk a kórházban, én 07.27-én szültem, de császárral így ha Te a rooming-ban voltál, nem találkozhattunk.
Gratula a kis Levihez, formás szép baba, Ti pedig büszke szülők lehettek!

Várjuk Edit az élménybeszámolóval nagyon!

Erika!
Még kérdezted az éjjeleket: igen teljesen megszokta Soma kábé a 3. naptól. A hajnali szopinál már forgolódik ugyan, de visszaalszik persze, csak ekkor már éberebb. Van ilyen éjszakai fényünk, annál szoptatok (ha muszály tisztába teszek). Sőt a sokszori légzésfigyelő becsipogásra sem kel fel, pedig annak kegyetlen a hangja!
Ja és igazad van, én is igény szerint szoptatok, de már kialakult a napirendünk! Na azt nem tudnám megmondani hogy holnap hánykor érnék rá, de ugye a reggeli első szopi után tudok nagyjából számolni, hogy mikor tudunk boltba menni, mikor főzzek, mikor menjek/menjünk sétálni, játszóra, ügyet intézni... stb.
Ha ütközik v.mi a szoptatással, esetleg fél órával előbb felkeltem, félálomban is tud szopni és jóllakottan indulunk el. De van hogy Ő kel fel előbb, mint gondoltam, akkor előbb indulunk.
Tegnap du. pl. négyesben elmentünk fodrászhoz (fiúk fodrászkodtak), addig Noéval sétáltunk, utána a Fánivár játszóházba, ott tisztába tudtam tenni+megszoptattam. Utána még Anyukámékhoz is fel tudtunk menni....

Zsanka!
Sz.tem akkor tényleg próbáld meg ezt az immunerősítőt Máténak!
Áruldd már el, hogy kell szimpatikusnak lenni az IS-ben?Megyünk mi is :P :wink:

Moncsi!
Azt elfelejtettem, hogy sok sikert az ovikezdéshez Nektek is!

Lívia!
Most akkor Timi is az Arany oviba jár, nem maradt bölcsibe? (Ezt csak abból fundáltam ki, hogy együtt mentetek Erikával szülőire...)

lola77

Sziasztok!

Hát szép történet volt ez is Kriszti...

Irigyellek benneteket, hogy átélhettétek ezeket a csodás perceket.
Nekem anno csak addig tartott, hogy reggel 9-től másnap reggel 7-ig csak 4 ujjnyira sikerült kitágulni. Édesanyám akkor ott volt velem végig, persze egy idő után kapott egy szabad ágyat kicsit lepihenni. Én végig talpon voltam, hulla fáradtan, és nem sikerült sajna.
A másodikat már nem is várták meg, hogy beinduljon, most meg már teljesen esélytelen a dolog...

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Lola:
én mindig ülve szopiztatok, mert nem tudok fekve.Mellbimbóvédőt használok, és szerencsére el is fogadja a kisfiam. Az az előnye is van azonkívül, hogy nem reped be a cicim, hogy nem nyel levegőt Barnus, így nem kell böfiztetnem. Bukni sem szokott. Viszont hasfájós ő is...Sokat eszik, biztos ez is közre játszik..

Cirmike: örülök, hogy akkor nincs veleszületett betegsége Rékának..bár a korai oxigénhiányos állapot miatt biztos sok foglalkozást igényel, de megéri, mert biztos látványos a fejlődés..

petra79

Sziasztok

Lola
Timi is megy oviba,de csak novembertől mivel akkor tölti be a 3-at. Így nov 17-én hétfőn kezdi.Szerintem tök hülyeség,de így hogy bölis annyira nem vész.Meg lesz eg ycsoporttársa aki most lett a böliben csopitársa és ő is akkor fogja kezdeni az ovit,így elvileg nem hiszem hogy annyira gond lenne.
Labda lesz a jele. Már elmondtak mindent,majd november elején lesz egy családlátogatás.
Bár nekem kicsit furi, hogy az oviban is van tavaszi meg őszi szünet,így egy kicsit örülök, hogy tartogattam a szabimat mert így fog jutni elvileg egész évre még.

Bocsi de most ilyen rövid leszek, hosszú volt ez a hét,holnap meg megyünk volános családi napra tatára.

Jó hétvégét mindenkinek
üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok,

Kriszti, csodaszép történeted van:-)
Én is kipróbáltam a vajúdó labdát, és tényleg nagyon jó volt. Bár nekem nem volt sok időm... mivel fél hatkor öltöztem át, fél nyolckor már megvolt Áron.
Az biztos, hogy minden fájdalmat és fáradságot megérnek a Bébik :D
Olvastam már többször a Fánivár játszóházat itt a fórumban, hol található ez? Nem mintha sürgetne az idő...még néhány hónapnak el kell telnie, hogy ott játszhassunk... :D Csak nagyon szimpi hogy lehet tisztába tenni és szoptatni is. (nem úgy mint a legtöbb helyen, ahová még a babakocsit sem tudom betolni :evil: )
Áronom még mindíg imád enni...fél kilót hízott megint egy hét alatt... :shock:
Minden alvás-evés után jön egy sírós időszak, amikor hiába veszem fel, hiába teszek meg mindent, nem nyugszik meg. És nem hiszem, hogy mindíg a kaka miatt...mert ha az miatt sír, mindíg jön a nagy trotyi :) de egy idő után a mellkasomon mindíg megnyugszik és elalszik. Remélem nincs semmi baja, és nem azért sír. Pénteken megyünk a doktornénihez, és megnézi...aztán én megyek a hat hetes vizsgálatra :? már most összerándul a gyomrom a gondolattól...
Remélem minden kis és nagy babóca, kismami és anyuci jól van:-)
További jó hétvégét,
Szilvia
Kép
szilvia1981

Atyaég, úgy látszik, nem jól kicsinyítettem le a képet :oops:
szilvia1981

Lívia!
Ja, értem, tényleg írtad már, bocsi csak elfelejtettem....

Szilvia1981!
Ne aggódj, elvileg a babanet nem engedi a túl nagy képet feltölteni, lehet nem Te bénáztál.
Fánivár: Omegaparkban van, földszinten az esküvői ruhakölcsönzössel szemben. Fél óra 400 Ft, vannak programok (bábjáték, torna...) is a nagyobbaknak meghatározott napokon, illetve asszem 6 hónapos kortól gyermekmegörzőként is működik... Van egy kis elkerített rész a még csak pár hónaposoknak.... van bébihinta, sok-sok párna, csörgő, játszószőnyeg.... ide nem is mehetnek be a nagyok! Én tök várom, hogy nagyobbacska legyen Noé, télen már biztos megyek úgy, hogy Ő is "játszhasson", meg a hidegben úgyis kevesebb időtöltős progi van! Majd megdumálhatjuk, ha gondolod (meg persze a többiek is!) ki mikor megy, aztán talizunk!

Amúgy még a jó időben tényleg találkozhatnánk valahol, ahogy Zsanka is írja..... mondom én, a 3 órás szopiztató, de azért megpróbálunk igyekezni, valamennyit tudunk lennt lenni mi is!

Na megyek még böngészgetek kicsit, holnap úgyis kicsit tovább alhatok reggel, ha hagy a legkisebb...

lola77

:!: :!: Ja, itt a honlapjuk: www.fanivar.hu :!: :!:

lola77

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Lányok, annyi mindent írtatok, hogy visszaolvasni sem tudok! (De ígérem bepótolom, ha alszanak a fiúk! :lol: )

NAgyon gyors leszek most is: Ákomot szoktatjuk az oviba, az első hét zökkenőmentes volt, csüt-pénteken már el is jöttünk apjával és ott is kajált, és mira befejezte már ott is voltunk érte! Mosolygott, mesélt örömmel, és állítólag, csak egy picit sírt! :cry:
Ez a hét húzósabb lesz, már ott kell aludniuk, mert dolgozunk, és nagyon sajnálom! Majd jövök, és elsírom milyen volt!

NE haragudjatok, hogy csak ennyit írok, de annyira nincs időm, majd még jövök!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Erika kicsit megkésve ,de nagyon szépen köszönjük a Hanna szülinapi köszöntését és ezúton kívánunk neked,Nagyon Boldog Névnapot!!!

a szülinapi képekkel majd jövök a héten, még le kell őket kicsinyiteni most hogy elkezdődik az ovi és suli talán kicsikét több időm lesz.
Megtudnátok mondani ,hogy megy most a vérvétel folyamata?
Kell kérni beutalót és a terhesgondozóba veszik le ugyanugy a vért mint annakidején?

köszi előre is

Rita
lrita

sziasztok!
Lola, köszi az infót, én benne vagyok a találkozásba, már még várjunk vele...mert Áronom üvölt ha felébred az utcán...:-(

Irita, a vérvétel úgy megy, hogy kérsz beutalót a terhesgondozóba, (de előtte bejelentkezel a betegfelvételen...) majd a beutalóval átbattyogsz a korház udvarán lévő laborba, ahol már ezer éve veszik le a vért. Ott húzol sorszámot, és kész is. A legnagyobb gáz a beutalóval van, arra sokat kell várni :evil:
sok sikert!

Sziasztok,
Szilvia
szilvia1981

Szilvia1981!
Persze, én is az őszi-téli időszakban gondoltam. Amúgy Nekem még sosem ébredt fel, de tegnap egy rövid úton Nekem is ordított, kereste a cicit, alig tudtam cumival is becsapni.

Rita!
Még annyit a vérvételhez, ha megvan a beutalód és mész reggel 7-től 10-ig lehet ugye éhgyomorra menni, de akkor is be kell jelentkezni a betegfelvételin (ez nemrég óta van) és persze a sor hátul áll a lifteknél, szóval vagy jó fél órával előbb menj, vagy inkább csak jóval 7 után, akkor is várni kell azért a betegfelvételen, de nem annyit! Ha eredményért mész, akkor a betegfelvételre már nem kell menned! Amúgy majd Uh előtt is be kell jelentkezni a betegfelvételen!

Na megyek, ebédelünk!

ERikák!
Tényleg Boldog Névnapot Kívánunk Nektek!

lola77

Sziasztok

Annyi mindent írtatok,hogy nem győztem olvasni, és mire a végére értem ,elfelejtettem kinek mit akartam írni :oops:
Na,majd ha eszembe jut,megírom :lol:

Örülök,hogy mindenki jól van :lol:

Az ujdonsült anyukáknak pedig nagy-nagy gratula!Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok nektek!

A babák pedig gyönyörűek!!!!! :lol:

Nem tudjátok hogy az apasági nyilatkozathoz milyen papírokat kérnek? vagy csak az orvostól kell az igazolás meg a személyi igazolvány ilyesmi?

Én még mindíg fekszem, egyre többet keményedik a hasam , jövőhéten már megyek a dokimhoz,kíváncsi leszek nyílt-e jobban ki a méhszáj :? Remélem nem.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok

Erikáknak nagyon sok boldog névnapot kívánunk.
Sok puszi

Üdv LÍvia

Kép
slivia

Ancsa! Az apaságihoz kell még kérned az okmányirodában egy hajadonsági nyilatkozatot. Ott kell kérni ahol a lakcímkártyát is csinálják. Hamar megvan nem kell fizetni és azonnal megkapod.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Az egyik kismami illetve anyuka (bocsánat, de nem tudom most pontosan melyikőtök) már adott nekem tanácsot babszobafestés gyanánt.
Lenne megint egy kérdésem, mert most végeztem a rajzolással, és mire észbekaptam telerajzoltam a fél helyiséget, szóval az akril festék (ha jól emlékszem azt mondtátok) lehet, hogy húzós lesz árban mire itt mindent kipingálok.
Na szóval a kérdés az, hogyha veszek sima diszperzitet amivel amúgy is festve lett, és veszek bele egy két alapszínt és kikevergetem ami nekem kell, az jó megoldás e, erre a helyzetre, vagy hagyjam inkább a diszperzitet, és vegyem meg az akrilt?

Na ez jól körbeírtam.
Bocsi

Még mindíg eszméletlen aranyosak a babák... :)

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

köszi az infót,vérvétel ügyben,már alig várom :evil:
a héten meg kell ejtenem az elsőt.Hálistennek ultrahangra azthiszem nem kell idejárnom,a doki rendelőjében van ultrahang,szerintem ő megcsinálja a 18 hetesre meg ugytudom hogy komáromba kell mennem.

Gabi!
én ugyan nem irtam neked akkoriban amikor a festésről volt szó.én annak idején mikor anyukáméknál laktunk kifestettem a "gyerekszoba" falát temperával,(igaz nálunk meszelve volt nem festve)akkoriban még nem volt divat az akrilfesték.5 évig volt fennt a falon amikor is elköltöztünk ezért lett átfestve a szoba .nagyon jól birta és egyáltalán nem pergett le.
az akrilfesték is jó szerintem viszont egy szin 450-500 ft körül van és a szineket nem lehet igazán keverni egymással,max.ha világositasz és fehéret keversz bele.és az sem biztos hogy ha egyszer le akarjátok szedni a falról akkor olyan könnyű lesz festeni meg azért 3-4 évente illik.
hát ennyi de te döntsd el.

Rita

Kép

Kép

Kép
lrita

Sziasztok!

Először is: Gratula minden anyukának! Gyönyörűek a babák!!! Már nagyon várom az én picuromat is :D Már nincs sok hátra.

Gabi!
Utánanéztem, használhatsz diszperzitet. (Talán a kontúrokhoz jobb az akril, de azt kapsz bármelyik kézműves boltban kis üvegben)

Erika!
Boldog névnapot!

Ma kezdjük Bendivel a bölit. Rohanok is készülődni, mert 10-re megyünk.

Üdv:
Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Gabi egy pár kép,itt kb.2 éve voltak fennt a falon a festmények:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
lrita

Sziasztok!

Erika: még a 8 napban benne vagyunk, boldog névnapot kívánunk!

Cirmike: édes Réka, ahogy alszik a csónak aljában!

Lola: na megkezdte Soma az ovit? Nem volt fura neki otthagyni titeket? Tavaly Emesével ez volt a probléma.

Megvolt az évnyító, ma meg a sulikezdés. Nagyon izgult Emese, de én nem különbönben! Apu jött vigyázni a kicsikre reggel, elvittem Mesit suliba. A héten én akarom. Annyira aranyosak voltak a kiselsősök. Kíváncsi vagyok, mit mesél. Ma még elhozom ebéd után.

Kicsik taknyosak, szegény kisbencém is. Kemény három hetesen már porszívóznom kell az orrát. Nem tudok vele mit csinálni. Szüttyög és sokszor nem bír elaludni. Éjjel fent volt 3-tól 5-ig. Utána úgy beájult, hogy most reggel fél kilenckor kelt. De hát nekem kellett kelnem 6-kor a suli miatt. Fáj is a fejem piszkosul. Dórikám is taknyos még, jön a foga továbbra is. Ha fent vagyok éjjel és véletlenül felébred, ő is felkel és csak akkor hajlandó elaludni, ha mellé ülök. Király! Az éjjeleken kívűl egyébként tök jól bírom, mindent megcsinálok, csak hát az alvás... Éjjel, ha jól számolom 3,5 órát aludtam, persze részletekben. Napközben sincs sok esélyem rá...

Na megyek, alszanak a kicsik kiteregetek, felmosok (egyszerre lettek álmosak, egyszerre altattam őket, előtte egyszerre kakiltak be 5 perc különbséggel). Tisztára, mint az ikrek.... :o Hál istennek, főznöm nem kell!

Puszi nektek

Szilvia

UI: ja, megtanultam ülve aludni... már nyitott szemmel is megy! :lol:
emesedora

Sziasztok!

Petrának gratulálok Barnabáshoz, nem semmi gyors szülésed volt, remélem azóta a gátsebed alakult és a tejci is szépen megindult :)

Köszönjük a gratulációkat, ma jöttünk haza reggel, aminek már nagyon örültünk. :)
DE, itthon mi fogad? :evil: :evil: Alattunk verik szét a lakást és már egy órája fúrnak...agyam szétmegy, szerencse baba alszik, 11-kor evett, én meg pakolok kifele ezerrel. Felénél tartok. Apa délután hozza haza Katát, addigra tuti kileszek, ha ezt a fúrást kell hallanom...nem igaz nem tudták hamarabb időzíteni :( :(

Lesz időm visszaolvasok, látom nem töltöttetek meg 2 oldalt és beszámolok. Gyuri nem írta, de programozott császár volt a nagy súly, előző császár és fenyegető hegszétválás miatt. Fejkörfogat 36cm, mellkaskörfogat 38cm, Katánál 2 cm-rel kevesebb volt. Nagyon masszív a kislegény :lol:

Kép

Puszi, Edit

Kép
Kép
edi78

Ancsa!

Ne az okmányirodába menj az apaságit elintézni, hanem a Családi intézetbe (házasságkötő épülete a Puskin mellett Bánhidán). Mi is ott csináltattuk, és pikk-pakk készen volt. Csak az orvosi igazolás kellett, személyi igazolvány és a lakcímbejelentő kártya mindkét fél részéről.. A telefonkönyvben benne van a tel.szám, hívd fel őket, hogy mikor van ügyfélfogadás. Nagyon barátságosak voltak velünk.. (Az orvosi igazolás 3 hónapnál nem lehet régebbi..)

petra79

Sok boldogságot az Erikáknak!!

petra79

Sziasztok!

Lányok köszi az infókat festésügyben.

Ismét egy gyönyörű baba edi78, még 1* gratulálok!

Timi
Merre vagy? mizujs?

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

Hát túl vagyunk életünk egyik legnehezebb napján, és asszem lesz még egy pár ilyen bőven!

A múlt heti kellemes kis kezdet után Ákomot ma mikor elvittük az oviba, már nagyon nyüszizett, ott meg egyenesen ordított, toporzékolt, és görcsösen fogta a nyakamat. :cry: Nagyon rossz érzés volt ott hagyni, de muszály volt, meni kellett dolgozni. Sírva, ordítva integetett, mondtam neki mikor megyünk érte, és nem húztam tovább az időt ott hagytam a párommal! Olyan szörnyű ezt még kimondani, leírni is, nem hogy átélni. :cry: :cry: :cry: :cry:
A suliban egyik szünetben felhívtam az óvoda igazgatónőjét, azt mondta már rég nem sír, sőt tán ő a legjobb! Ekkor könnyebbűltem meg, de mikor mentünk értük, ő épp akkor ébredt meg, és hát tudjátok milyen egy gyerek, ha rosszul ébred, iszonyat nyűgős..... na most ezt az állapotot toldjátok meg azzal, hgy mikor meglátott, akkor kitőrt belőle a felgyülemlett rossz érzés, az elszakadás miatti keserűség, és nagyon elkezdett sírni! :cry:
Hála Istennek gyorsan meg tudtam vígasztalni, és már a kocsiban tök kiegyensúlyozott volt! De már előre parázok a holnapi naptól! :cry: Szerintem újra végigjátszuk ezt a fajta elszakadást, és valószínűleg még sokszor!
Útálom, hogy így be kell tőrni egy gyereket!
Erre mondta párom, azért abban is van valami pozitív, hogy így reagál a gyerek, az jelzi, milyen is az anya-gyerek kapcsolata. :?
Szorítsatok a holnapra!
Mindenkinek kitartást és szép napokat kívánok!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Rozi!

Átérzem a gondod. Bendi nekem is végigüvöltötte majdnem azt a pár órát, amíg ott voltunk. Ezt csak ebédkor hagyta abba. Többet evett, mint a többiek. És egyedül!!! Nem engedte, hogy segítsek.
Sűrűn fohászkodok több erőért a következő napokra. Így pocakosan egy kicsit sok volt. De itthon megbeszéltem Bendivel, hogy ha sír, én is szomorú vagyok. És akkor leszek jókedvű, ha megmutatja, hogy milyen jófiú is valójában.
Majd kiderül, hogy meghallgatásra kerültek szavaim...

Üdv:
Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

És egy pár kép amit igértem:

Gyermekeim:
Kép

Kép
Szülinapi képek:
Kép
fánkevő verseny:Kép
Kép
kisfiam
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ ... _p+083.jpg[/img]

zsákbanfutás:
Kép
Kép

és az ünnepelt:
Kép
Kép

Bocsi hogy kicsit sok volt :oops:
Kép

Kép

Kép
lrita

Kép

a kisfiam
lrita

Sziasztok,

Ancsa!
Petrának igaza van, én is ott csináltattam, és nem kellett semmi, csak az orvosi. Tényleg hamar megvan:-)

Most csak ennyit tudtam írni, Áron ébredezik.
Szép napot mindenkinek!
Szilvia
szilvia1981

Irita,
gyönyörű hajas baba a kisfiad, és persze a kislányod is nagyon helyes!!

Rozika,
elhiszem mennyire szörnyű lehetett neked ott hagyni a gyerekedet, mikor tudtad előre, hogy először rosszul érzi majd magát..de a gyerekek szerintem hamar megbarátkoznak a helyzettel, csak hát minden kezdet nehéz. Így lehet először minden reggel így indul, de majd szerez kis barátokat, és rájön, hogy az oviban milyen jó kis programok, elfoglaltságok is vannak, és lesznek élményei...

petra79

Ez a fánivár nekem is tetszik, csak hát még odébb van, mire én is vihetem oda kisfiamat..

petra79

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!!!!!!!!!

Lrita
nagyon szépet festettél a gyerekszobátok falára anno.
Szuperek a képek,gyönyörűek a gyermekeid!
Hanna tortáját is talán te csináltad?Nagyon guszta... :P
Milyen ízű krémmel volt megtöltve?
Hanna milyen ajándékokat kapott szülinapjára?

Lola
tündériek a fiúk,Noé szépen fejlődik!
Aranyosak a családi képek is.

Kriszti
köszönjük a szüléstörténetedet,megható volt.
Nagyon édes Levi baba!

Tgabi
gondolkodtok már babaneveken?Lányokról frisebb kép nincs? :lol:
Pocakos fotó Rólad?

V.erika
utólag is boldog névnapot! :oops: :roll:

Edi
üdv újra itthon!
Sajnálom,hogy pont most kezdték alattatok a lakásfelújítást,sajnos mi is megtapasztaltuk ezt.
Anno,mikor Vikivel hazajöttünk a kórházból,felettünk volt ugyanez,de nálunk áprilistól októberig eltertott :evil: Szinte nem volt olyan nap,hogy ne fúrtak volna,eleinte többet,majd kevesebbet.
Vikivel inkább elmentünk sétálni,sokszor 2-3 órányit vagy nem messz tőlünk ültem a padon,Viki meg aludt a kocsijában.
Nem kívánom senkinek ezeket a heteket.......remélem,hogy nálatok hamar abbahagyják a fúrkálást!!!!!!!!!!
Amúgy nálunk jelenleg 3 helyen fúrnak,gondolhatod milyen kellemes :cry: mindenki bekattant :lol:
Milyen két kisgyerekekkel?Kata nem féltékenykedik?

Rozika
sajnálom,hogy ilyenek a napok,de meglátod pár hét és belerázódtok!
Anno nekünk is 2 hét kellett a bölcsibe szokáshoz,nem volt könnyű,de túléltük.
Kitartást!!!!!!!!!!!!!Napról napra könnyebb!

Anikó
Bendi most ovis vagy bölcsis? :roll: :oops:
Ügyes,hogy már egyedül eszik!

Gangi
mi újság veletek?Lackó már elkezdte az ovit?
Szülinapra mit fog kapni?

Puszi mindenkinek!

Erika

cseriviola

Sziasztok Kismamák, Anyucik!

Én nagyon nagyon szeretem az állatokat, ezért bemásolom Nektek a tatabányai Tappancs Állatotthon felhívását. Hátha van valaki köztetek, vagy ismertek olyat, aki tud segíteni. (talán akad valaki, akinek felújításból maradt egy kis festék, ilyesmi...)
Köszönöm hogy időt szakítotok az elolvasásra.
Kedves Állatbarátok, Olvasók!

A Tappancs Állatotthon Alapítvány (Tatabánya) szeretné minden állatbarát, cég segítségét kérni ahhoz, hogy 2008. November 30-án ne kelljen bezárni a menhely kapuit. Nagyon sok árvát mentettünk már meg az elmúlt időszakban és juttatunk szerető, új otthonba. Segíts, hogy továbbra is segíteni tudjunk!

A menhely működési engedélyéhez az illetékes hatóság az alábbi követelményeket állította ki részünkre, mely anyag-, pénz,- és szakember igényes. Amennyiben nem tudunk megfelelni az engedélyeztetéshez szükséges elvárásoknak, előírásoknak, az Állatotthon működési engedély hiányában bezárhatja kapuit és a Tappancs Állatotthon Alapítvány megszűnik.

Kérjük Önöket, hogy aki az alábbi munkákhoz szükséges felesleges anyaggal,eszközökkel rendelkezik, adományozza menhelyünknek, illetve aki ért az alábbi munkákhoz, munkafolyamatokhoz kérjük szakértelmével, munkájával támogassa menhelyünket.

Mindezeket csak akkor tudjuk megvalósítani, ha összefogunk.

KÉRJÜK, SEGÍTSENEK!

- A telep padozatát könnyen tisztítható és fertőtleníthető, résmentes, vizet át nem eresztő, csúszásgátló anyaggal kell burkolni, bűzelzáróval rendelkező csatornaszemmel és szennyvízelvezető csatornával ellátni

- A nyílászáró szerkezeteknek könnyen tisztán tarthatónak, fertőtleníthetőnek kell lenniük

- Az oldalfalakat és a rácsokat mosható, jól fertőtleníthető anyagból kell készíteni

- Nem található öltöző a gondozok részére

- Zárható helyiség a takarmány tárolására

- Megfelelő helyet kell kialakítani az állatok edényeinek tisztításához, illetve a fekhelyhez használt takarók mosásához

- Külön iroda kialakítása

- Menhely két kis bárányának megfelelő lakhely kialakítása, takarmánytároló kialakítása

- Orvosi szoba kialakítása

- új szennyvíztároló kialakítása

A fentiek megvalósításához, az alábbi dolgokra lenne szükségünk:

- az iroda+ öltöző kialakításához egy iroda-konténerre vagy faházra lenne szükségünk.

- zárt takarmánytároló(tápok, konzervek) kialakításához is faházra vagy konténerre lenne szükségünk

- Birka-lak: van egy szuperül megtervezett Birka-lakunk (3x 4 m-es), amit nagyon szeretnénk, ha egy cég meg tudna nekünk építeni. Mindenképpen fából készülne, a szükséges anyag felajánlása vagy egy hasonló faház felajánlása is hatalmas segítség lenne.

- 2 db takarmánytárolóra Hópihe és Napsugár takarmányának tárolására (valamint remélhetőleg az állatsimogató későbbi lakói számára)- széna,szalma,szemestakarmány

- tartóoszlopokra – kerítés, féltető alátámasztására

- 260 m2-re elegendő fagyálló beton – az egyes épületek aljzatára

- csemperagasztóra, fugára – az orvosi szoba illetve mosókonyha lecsempézéséhez

- 6mm-es, kültéri OSB/MSP lapokra, összesen 110tábla – ebből kerülne kialakításra a kennelek oldalfala, és ez könnyen tisztítható, fertőtleníthető

- nagyméretű átlátszó palára (polikarbonát) – Mudi-ház ablakaihoz

- 20 m3-es, teljesen résmentes acéltartály - szennyvíztároló kialakítására

- betonra kenhető aljzatbevonó: műanyagalapú, vízzáró, saválló, fertőtleníthető anyag 260m2-nyi

- olajfesték, vagy műanyagalapú festék, falra kenhető – kennelek hátsó falának lekenésére

- mész

- aljzatkiegyenlítő

Kérünk mindenkit, hogy akinek módjában áll segíteni, SEGÍTSEN, hogy továbbra is átmeneti otthont tudjunk biztosítani a kis árváknak, hiszen még annyian vannak akiket meg kéne menteni!

Minden támogatónk neve felkerül az alapítvány honlapjára: www.tappancs.atw.hu

A felajánló cégeknek, vállalkozásoknak a felajánlott épületen, valamint a honlapunkon feltüntetjük a támogató cég nevét illetve logoját.

SEGÍTSETEK, HOGY SEGÍTHESSÜNK
szilvia1981

Sziasztok!

Rég nem jártam erre...

Erika!
Utólag is Boldig Névnapot!!!!!!!!!
Vikinek hogy tetszik az ovi??

Edi!
Tényleg jól kis stramp kisfiú Dávid,és tényleg tiszta Kata!
Nah ezek a szomszédok tudnak időzíteni :twisted: .Én is úgy haragszom a fölöttünk lakóra,még mindig tart a reggelig tartó bulimánia :twisted: ,sőt hétköznap meg az erkélyt csinálja,és 13-15-ig csiszol fúr ,perzse maikor Dorka alszik :twisted: ,azt tudnám ezek miből élnek,mert a srác hogy nem dolgozik az tuti!!!Minidg otthon eszi a fene,,,,

Rozi!
Ákos hogyhogy elkezdhette az ovit elöbb?Szobatisztasággal hogy álltok?Nálunk már teljesen okés minden,nem pisil be éjjel sem,sőt ha felkel akkor nem egyből megy a wc-re hanem van hogy 1 órára rá...Ne is mond ezt a betörést,már előre görcsbe van a gyomrom mi lesz Dorkával,mostanság iszonyú anyás,sztem érzi az elválást ő is.... :cry: ,és én is sokkal feszültebb vagyok....

Gabi80!
nem semmi van még időd rajzolni a 2 gyerkőc mellett,és a suli mellett ,az igen!!!!Hogy megy a suli?most hol tartotok?Már nincs sok hátra,de jó neked!!!

Lola!
Nagoyn helyesek vagytok a képeken Soma büszke nagytesó :) Örömmel olvstam hogy nem zavarja Somát Noé az éjjeli szopizás alatt,elgondolkoztam én is hog ylehet hogy nálunk is egyszobában lesznek egyből...

Kérdeztétek,Dorka jele autó lesz(mi más) :) imádja őket,és az Alsógallai oviba fog járni,remélem Julcsival együtt...
Állítólag lesz még szülői szepben,csak nem tom mikor már sztem kéne....
Végülis Nob-ben kezdi amikor 3 lesz,azt mondták azért csak akkor,mert valami új szabáj jött ben és ha jön egy ellenőrzés és kiderül hogy Doresz még nincs 3 akkor nagyon megbüntetik őket...Végülis mindegy,addig még van kis időnk együtt lenni,és élvezni a jóidőt,utánna mindnen meg fog változni,és már előre depis vagyok :cry: :) ,de legalább megfog tanulni végre beszélni!!!!!
Ja és a pénzügyi és számviteli sulit kezdem el,Okt-ben...
Nincs valakinek kedve jönni velem?Egyedül roszabb elkezdeni :lol: .

Na léptem dorkát fel kéne már kelteni....

Ági

Kép

Kép
ági01

Edi!
Majd ha lesz időd, gyere, kérünk még képeket. Kata hogy viselte a találkozást újra Veled? Gondolom hiányoztál Neki, most rajtad "lóg". Nagyon hasonlít az öccse rá. Ja, pont 1 hónappal fiatalabb Dávid baba, mint Noé. Nagyon szép súllyal született és tüneményes!

Cirmike!
Láttam ma Rékádat itt az oviban, olyan aranyos volt, ült a bejárat mellett kinnt az udvaron azon a farönkön, fogta az állatkáját és nézte a gyerekeket, ovónénit. Nem sírt.
Hogy bírja az elválást? És Te?

Anikó!
Kitartás a bölcsihez, Nekem is 2 hétig sírt Soma, de mindennap kevesebb ideig. Első nap taknya-nyála egybefolyt, én meg az öltözőbe hallagattam és sírtam én is. Az 1 hét a húzós.

Rozi!
Nektek is hasonlókat Ákoshoz! Ha nem sír a gyerek, Anyuka ugye kétségbe esik, hogy nem is hiányzom a gyereknek, azért rossz. Ha sír, akkor meg azért. Igazad van, tényleg be kell "törniük" a gyerekeknek. De ez van, v.hol el kell kezdeni a társadalomba való beilleszkedést, csak hát minden kezdet nehéz! Hidd el, nemsoká imádni fogja.
Csabi nem oda jár, nem tud segíteni, vagy esetleg átengednék néha Őt abba a csoportba?

Ági!
Melyik pénzügyi-számviteli suli ez? Sok sikert hozzá, biztos menni fog, főleg így, hogy majd Dorka is oviban lesz, lefoglalod magad, hasznos is. Szólj ám, ha tudok segítek, bár nem tudom miket fogtok tanulni...

lola77

Sziasztok!

TGabi!
Velem minden rendben holnap megyek dokihoz mi van z uh-val ?Te mikor mész dokihoz?

Ancsa!

Tényleg a családi intézetbe nagyon rendesek már írták mi kell itt nem kérnek hajadonsági papírt. Mind a kettőtöknek ott kel lenni.
Hogy vagy?

Kép
xytimi

Sziasztok

Jó sokat írtatok :lol:
Visszaolvastam,de neharagudjatok,most nincs időm reagálni, mosom a kórházi cuccaimat, hátha kell.......
Pénteken megyek a dokimhoz, remélem majd jó hírekkel jövök csak :)
És bízom benne hogy a kórházi cuccra se lessz mostanában szükségem, de biztos ami biztos, összepakolom.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok

Ancsa: meglepődve tapasztalom, hogy már 31 hetes vagy!! Na látod, már ez is valami! Legalább még egy hónapot bírjatok ki! Akkor már nem lesz gond!

Emese jól érzi magát a suliban, tegnap már kapott 5 piros pontot. Nagyon büszke vagyok rá! Látnátok, milyen nagylányos! Totál ki volt magától (a büszkeségtől), hogy van neki diákigazolványa. Viszont azon ki volt akadva tegnap, hogy még nem tanultak meg olvasni :)

Kicsik még szüttyögnek, de már azért jobb. Bencém hasfájós. Nem állandóan, inkább hajnalban. Tudtok valami tök jó módszert rá? Masszír, espumisan, kamilla tea már megvolt.

Sziasztok, megyek teregetek és közben paprikás krumplit főzök, amíg alszanak a kicsik.

Szilvia
emesedora

Sziasztok,

Ma délelőtt írtam egy csomót, de elküldés előtt elszállt... fúúúú....

Rita,
Tök jók a képek, látszik jól érezték magukat, mint ahogy írtad is.
Hogy volt ekkorra energiád megrendezni ezt???
Én egyszer vigyáztam 4 gyerekre, de ők is rendesen lemerítettek.

Erika,
Bocsi, hogy csak megkésve, de boldog névnapot kívánunk mi is!
Torta ügyben mentek a mailek...

Rozi,
Kitartás beszoktatásügyileg...!!!
Bizti jobb lesz, ha lesznek még rosszabb napok is!

Szilvi
Mennyire ügyes Emese!!! Nem semmi 5 piros pont!
Aranyos amit mondott!

Lola,
Elsírtam magam mikor olvastam, hogy láttad ülni Rékát a farönkön...

Egyébként nagyon jó megy minden:
Rékát egyáltalán nem hatotta meg, hogy már az első napon bedobtam a mélyvízbe.
Reggel beadtam, elköszöntem tőle (nem mintha érdekelte volna mert már el volt foglalva a játékkal). Napközben játszott bent, kint, motorozott (átszökött a nagy ovisokhoz ), evett ebédet (önállóan is kanalaz, amit itthon nem), aludt, majd uzsonnázott amikor pont mentem érte fél3-ra.

Közben itthon én egy ideg voltam, hogy mi lehet vele, még ebédelni sem tudtam. Aztán mentünk úszásra a gőzbe, ott már nem igazán csinálta a feladatokat amin nem csodálkozom egy ilyen nap után, úgyhogy játszhattunk csak a vízben.

Ma is jó volt, csak nem aludt, sőt hangosan éneket helyette.
Bekapcsolódik a tornába, utánozza a többieket.
Azt mondták rég volt már ilyen jó gyerekük!
Inkább majd a betegeskedések és az azzal járó nyűgösebb időszak lesz húzós.

Rolinál viszont volt egy kis gond. Visszament a bölis szintre amíg itthon volt, egész nap nyávogott és hisztizett az oviban az első nap. De aztán megígérte az ovó néninek, hogy majd visszaszokik a nagy ovis szintre.
Ma már jobb volt a helyzet, csak alvásnál balhézott egy kicsit, hogy nem fekszik le...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Timi

Minden ok velünk, hamar lezavarta az Uh-t a Pazár.
Nekem 15.-e körül kell visszamennem.

cseriviola

Megpróbálok majd felrakni képet, de ez nekem nem szokott sikerülni.
:):):)

A kisfiunknak Gábor lesz a neve. :)
Janikának indult, de aztán rájött a párom, milyen kellemetlen mikor a hivatalos iratait összekeverik az apjáéval, így meggondolta magát.

Ági01

Tudod Ági a lányaim egész önállóak már, persze kell velük tanulni is, de most, hogy már nagyobbak több időm jut mindenre, (még kihasználom azt a pár hetet amíg lehet... :))

A suliban most vesszük az adót, meg a gépi könyvelést, a számvitellel, és a pénzüggyel végeztünk, csak a szóbeli tételeket kérdezik, meg gyakorlás van.
Nem biztos, hogy le tudok vizsgázni sajna, mert okt. 1-jén be kell feküdnöm, de az nem tudják biztosra mondani, hogy meg is leszek műtve aznap, attól függ milyen műtétek lesznek meg stb., mivel nem fogadtam orvost még mindig.
Kicsit sokkalom a pénzt rá, inkább a gyerekekre költeném, aki meg ott lesz, annak meg majd én eldöntöm mennyit adok.

A festéssel nagyon lassan haladok, nem gondoltam hogy ilyen nehéz lesz erre a hülye tapétára szépen dolgozni...
Igaz bele is húztam a rajzolásba, mert lett 7 figura, amik az 1 méterestől a 30 cm-es ig minden méretben megtalálhatók, szóval telefirkáltam a fél hallt :):):) most meg győzzem kifesteni.
Ja és azt hittem , hogy olcsóbban megúszom, már benne van több mint 6000 Ft-ba , már kezdem érteni mért kerülnek ilyen sokba ezek a dolgok :)

Ancsa
Tényleg ügyik vagytok, hogy kibírtátok eddig, így tovább

A többi anyuci meg ne keseredjen el, bár nem tudom milyen az amikor be kell szoktatni a gyerekeket, mert nekem egyikkel sem volt ilyen problémám, egy napot sem kellett járni szoktatni őket, mert első nap elvittem és délután mikor haza kellett volna menni, még maradtak volna játszani... :)

Mindenkinek nyugis napokat!

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Kép

Kép

Kép

Nem a legfrissebbek, de csak ez van... :)

ÉS bocs a lenge öltözetért... :):):):)

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Cirmike!
Most csak gyors Neked: Nem akartalak ám megsíratni, de nagyon édes volt Réka, nem tűnt szomorúnak, olyan elbambulósan ült inkább.
Te szegény, hogy otthon tiszta ideg voltál, emlékszem én is erre az időszakra.
Miért nem leskelődsz, mikor kinnt vannak az udvaron? Ott az Oxigén mögött ha megállsz hátrébb kocsival, elég jól meg lehetne úgy közelíteni a fás-bokros résznél (Pálma kocsma, vagy mi van még ott), hogy nem venne észre. Tudod nem rögtön a járdáról.
Én is anno a bölcsibe lesekedtem, az kicsit megnyugtatott, hogy látom hogy játszik, jön-megy, kerítésre mászik, motorozik! Hátha Te is megnyugszol....
Roli megy jövőre iskolába Neked (tudom ő is május végi, azért vagyok kíváncsi).

lola77

Sziasztok!

Én is beköszönök gyorsan!
Jól vagyunk! A derekammal bajlódok nagyon. A lakás felporszívózása után már hasogat és alig bírok hajolgatni. Ami kellemetlen, mert itt van Dani, akit még néha cipelgetni kell. Így meggondolom, hogy takarítgatás vagy Danival játszótér. Persze mindig mindkettő van, mert nem bírok a fenekemen megülni és ne a gyerekem szenvedje el ezt az állapotot.
Annyira jól telnek napjaink mostanában. Nagyon boldog vagyok, mert túl adtunk heverőinken, amik csak fejtörést okoztak volna a gyerekszoba berendezésekor. Nem tudtuk volna hova tenni.
És beszereztük Daninak az ágyikót. Végül emellett döntöttünk. Használtan vettük, de mintha új lenne és fillérekért.
Örömmel olvasom, hogy hellyel-közzel mindenkinél minden OK!
Tgabi: Jók a pocis képek. Szép a lánykád! Melyik suliba jársz!???
Ancsa: Gratula minden egyes átvészelt naphoz. Tényleg nagyon repül az idő. Kitartás.
Mindenkinek jó éjszakát!
Gabi

Ez lenne Dani ágyikója! Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

gabrielldaniell

Nagyon szép az ágyikó!

A SZÜV-be járok, a munkanélküli finanszírozásával... :)

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Gabrielldaniell ha nem titok mennyiért vettétek az ágyat ?mi hasonlót néztünk újba de szerintem kihagyom :lol:

Kép

Kép

Kép
lrita

Irita: Hát az ágyat szerintem nagyon jó áron vettük! Bio kókuszmatraccal, baldachin és tartóvas, 3 gumis lepedő így együtt 10 000 Ft volt. Ennél jobb áron nem is juthattunk volna hozzá.
Tgabi80: Most kezdted a sulit, vagy már a finishben vagy?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

gabrielldaniell
Szép az ágyikó :lol: Hol vettétek?

tgabi80
Szép nagy már a pocód :lol: jók a képek :lol:
Remélem még bírjuk így egyben egy darabig :)

Cirmike
A gyerekeknek kell egy kis idő,míg beszoknak, de aztán nagyon jól fogják érezni magukat a velük egykorú gyerekek társaságában.
Nálunk is így volt a lányommal, mennt a sírás, a hiszti, stb, de végül nem akart hazajönni :lol: olyan jól érezte magát a többiekkel.

Szilvia
Igen, már ez is valami :) örülök,hogy eddig is eljutottam egyben :D
Most már a 36 hét a következő cél :D Bízom benne nagyon,hogy addig is eljutunk egyben :wink: bár vannak problémák megint,sajnos :(
Ma reggel megyek a védőnőhöz, este meg a dokihoz :roll:
Hát remélem hogy csak jó hírekkel jövök majd :wink:
Kisfiad hogy van?

Lola
Ti hogy vagytok?
Olyan jó volt olvasni,milyen jól veszed az akadájokat 2 gyerköccel :lol: örülök neki nagyon.Csak így tovább! :D

Rozika
Neked is csak azt tudom mondani,hogy tényleg kell egy kis idő a gyerekeknek. Meglátod hamarosan már majd haza se akar menni,olyan jól ellesz a gyerekekkel. :)

Timi
Hogy vagy? Mi volt a dokinál?

lrita
És te hogy vagy? Elmultak már a reggeli rosszullétek? Remélem! :D

Megyek reggelizem, aztán készülődök a védőnénihez :?
Pocim fájdogál, így semmi kedvem a menéshez :? de muszály menni

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!
Csajok köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket, én is utólag boldog névnapot kívánok Erika druszámnak! :D

Edi, Kriszti: Gratulálok a babókhoz! Boldog babázást Nektek!!!!

Beszoktatáshoz: húúú, nagyon nehéz időszak, emlékszem amikor Tomi bent bőgött a böliben, én meg kint az udvaron... :lol: Szegény gondozónő felváltva vígasztalt bennünket... Most már visszagondolva viccesnek tűnik, de akkor nagyon nehéz volt...

A héten bébiúszáson voltunk Várgesztesen. Volt már valaki???? Nem akarom én, hogy nagy vízbemerülő legyen Tamarám, de mivel imádja a vizet, és már vége a strandszezonnak, gondoltam feldobjuk az őszi-téli lagymatagságot... :lol: Nagyon élveztük mind a ketten! Ha valakit érdekel...

Ancsa, mesélj majd mi volt a dokinál.
Gabi: gyönyörű a kiságy, és nagyon kellemes :lol: áron szereztétek!!! Mi babakocsit, és hordozót vettünk így "használtan", (voltak olyan tartozékai amik még az eredeti zacskóban voltak, annyira nem használták), és persze nagyon jó áron volt. Érdemes turkálni kicsit a neten!

Szilvi: Tetszik a Kodály suli??? Aranyos a tanító néni? Tomiék adták az évnyitó műsort. De gondolom nem sokat láttál belőle, inkább koncentráltál az elsősök padsoraira :lol: Olyan édesek, és olyan kicsik voltak!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv. V.erika
v.erika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?