Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt mindenkinek!

hát nekem még mindig nem jött meg piri. bár mivel nincsen tapasztalatom, fogalmam sincs mikor normális, hogy utro után megjöjjön.

viszont a görcsölés elmúlt, reggel kiváncsiságból mértem ébredési hőt, az még mindig 37,2 és a méhszáj ugyanúgy fenn van.

most talán még idegesebb vagyok mint a tegnapi tesztelés előtt.
ha nincs baba akkor jöjjön már meg, mit vacakol, ha meg van akkor ki kéne mutatnia a tesztnek.

ja, képzeljétek, tegnap reggel ugye megcsináltam a tesztet, párom még aludt, mikor felébredt mondom neki, hogy nega a teszt. utána tettünk vettünk, csináltuk a dolgunkat, egyszer csak a fürdőszobai szemeteshez kerültem valamiért, megnéztem a tesztet azon meg ott viritott nagyon nagyon halványan, szemmereszgetősen egy második csik. na mondom nagyszerű, ennek nem most kéne ott lennie, mert most már semmi se jelent, röpke 4 óra eltelte után.
ilyen az én szerencsém.

kata: mi az a mungobaba??? arról már én is hallottam hogy a rizsnek jó méregtelenitő hatása van, a barna rizs meg gazdag rostokban ezért különösen jó fogyókúránál, mert nem annyira éhes az ember mellette. mondjuk valószinűleg 2-3 napnál én nem birnám tovább, hogy csak rizsen éljek.
Vendég
 


lina: én az eleveittel "szivtam" nagyot súly terén. amikor elkezdtük a babaprojektet mindenki az elevitet mondta hogy szedjem, hát vettem is és szedtem is rendesen. úgy feljött rám tőle 5-6 kiló mint a sicc. pedig esküszöm nem ettem egy grammal se többet mint szoktam. aztán azóta nem tudok megszabadulni ezektől a kilóktól. erősen nem merek sportolni, mert árthat, a gyenge meg nem sokat ér nálam. az elevit után és centrum maternára váltottam, azzal semmi ilyesmi bajom nincsen.

az aspirin protectről azt olvastam valahol hogy keringési zavarokra jó. ez igaz? és csak úgy vény nélkül lehet ilyesmit kapni?
Vendég
 


Na eljutottam odáig, hogy teszek egy-két nyaralásos képet.
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Jó reggelt!

Linácska,

az aspirin protectet a ciklus elején kell szedni, a folsavat mindig lehet.
Jó bulizást nektek mára :wink:

Szilvi,

ha holnapig nem jön meg ugye csinálsz tesztet?
Én is meglepődtem az Aspirin papírján amikor azt írja, hogy a szívinkfartus megelpzésére való... De mivel az orvosom kérte, hogy szedjem, ezért szedtem és hihetetlen vastag mnyh-m. Enyhe véralvadásgátló hatása is van, úgyhogy a vv-nél a tű helye mindig bekékült nekem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szilvi,
szerintem igenis jelent valamit az a 2. csík. Lehet, hogy nem 4 óra után került oda, csak te akkor nézted. Nekem, ha nem volt baba, napok múlva sem került oda más.
Nekem elevittől nem volt semmi bajom, végig szedtem terhesség alatt. És a végére fogytam 13 kilót.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita, nem elvenni akartam a kedved az élettől csak megosztottam veled egy kis ampullát az életemből, hogy nehogy beleess abba a hibába amibe 6 éven át kerültem. 2 éve hála Istennek már nem. Azt nem is irtam neked le hogy a férjem hányszor költözött külön emiatt és hagyott el még a kezdetek kezdetén amikor neki hitt. Azt mondhatnám hogy életem harca volt mivel az ő módszereivel de sikerült legyőznöm és megtanultam azt is hogy mindig résen kell lennem vele kapcsolatban. De biztos vagyok abban hogy az élet neki ezt kamatostul visszaadja. Úgyhogy nagy ívben leszarom. És tudod mit ez fáj neki a legjobban hogy levegőnek nézem, úgy megyünk el az utcán egymás mellett mint két idegen. Végre. Úgyhogy innentől Oroszláné a terep!!!


Csajok ma mákos gubát csinálok, két napja pedig sütöttem krémes szilvás tortát. Nagyon fini lett, persze édesitőszerrel. Férjem majdnem az egészet megette. Most itthon voltam négy napot, ma megyünk Pestre kismama ruhákat venni, aztán holnaptól újra meló, dejó is volt itthon lenni egy picit. Amúgy úgy tervezem hogy decemberig dolgozom, de majd meglátuk mi lesz belőle!!

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

jó kismama ruci vásárlást :wink:

Szóval: a 13+0 pocakfotó, ha nagyon megnézitek azért már látszik valami :lol: :lol:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kicsit homályos lett, mert amikor kattintgattam a telefonnal a szobában a férjem bejött a hangra, hogy mit csinálok. És olyan szinten hülyének nézett, hogy én is nevető görcsöt kaptam és képtelen voltan rendesen tartani a készüléket :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán kitalálta, hogy csináljunk az ő pocakjáról is fotót, hát az övé még mindig nagyobb :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Szilvi,
amikro nekem volt egy halvány tesztem, akkor sok helyen olvastam, hogy akinek csak 1 óra múlva jelent meg a halvány csík, azok majdnem mind terhesek voltak. Holnap mindenképp csinálj még 1 tesztet reggel!
Nagyon szorítok!

Linácska,
a súlyommal kb. 11-12 éves korom óta van problémám, persze nem ilyen mértékű volt, mint most. Akkor híztam sokat, amikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni, aztán akkor híztam még sokat, amikor azt abbahagytam és akkor én is Elevitet ettem. Bár én eddig a hízást a fog.gátló abbahagyásának tudtam be, de lehet a vitamin is a felelős.
Sosem voltam egy nagy evő. Vagyis szeretek enni, de többnyire zöldség és gyümölcs függő vagyok :roll:

i.kata
 
 


Monic,
én is jót nevettem ezen :lol: :lol: Még tényleg nem látszik sok a pocidból, de szerintem 2 hét múlva már neked is átengednék a helyet a villamoson :wink: Mint Némókának :lol:

Linácska,
nagyon jók a képek! Az egyen polós a best!

Zsuzska,
jó vásárlást! Aztán jöhetnek a fotók is :wink:

i.kata
 
 


JÓ DÉLUTÁNT VAGY MIT
BASSZUS EDDIG ALUDTAM!!! :oops: :oops: :oops:
Életembe nem aludtam idáig sztem max amikor hajnalig buliztam! :shock:

Még nem olvastam vissza, csak láttam valami képeket Monic pocakról ami nagyon csini és tagadhatatlanul babás pocak, meg Linácska fotói is nagyon klasszak, kis tengerész csapat! Lili pedig egyre szebb!

Jajj nem is mondtam nektek, hogy tegnap az egyik barátunk erre sétált az unokahugával amikor festettem a kerítést. Kb. másfél éves kiscsaj rózsaszínbe szőke haj, kék szem, mint egy igazi tündérke, csak a szárnyai hiányoztak, olyan aranyosan mondta hogy pápá néni, meg csá, hogy majdnem elbőgtem magam, ez már a vég! :roll:

Na megyek olvasni!

dita75
 
 


Kata,

tagadhatatlan, hogy a pocakverseny győztese a férjem, de én így szeretem. Nem is tudom elképzelni kigyúrt kocka hassal :lol: :lol:

Dita,

jól tetted, hogy eddig aludtál. nyugodj meg, nemsokára beköltöznek az ikrek a pocakodban és akkor nem fáj annyira látni a kis tündérke 1,5 éveseket :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na az előző oldalról Linácskához annyi, hogy én is ilyen családról álmodtam, csak én ehhez egyedül kevés vagyok. Nem hiszed el, de az elején felvetettem a páromnak, hogy akár velünk is élhet a gyerek. Az ő szobája hónapokkal előbb puccba volt vágva, mi még mindig kint aludtunk a kanapén a nappaliban ami szintén nem volt még kész. Egyedül az ő szobája, meg a fürdő volt rendbetéve, hogy ha esetleg az anyja beleegyezik meg találunk valami jó sulit itt a városban akkor ugye jönnek a gyámügyisek... stb....Majd teszek fel képet, hogy milyen frankó kis szobája van tévé, házimozi, számítógép lcd monitorral nyomtatóval....
Na szóval ahogy teltek-múltak a hónapok (meg közbe a saját nagymama anyósom is azt ajánlotta, hogy ne csináljak hülyeséget, mert megbánom :shock: ) úgy rájöttem, hogy ez keményebb dió lesz mint eleinte sejtettem. Az apja nem tudja nevelni, az anyja sem, rám eleinte hallgatott, de amint látta, hogy az apja az én szavam ellenére megenged neki bármit így már elég régóta le van szó szerint kakálva a fejem. Tudnék én is órák hosszat beszélni erről a témáról, de felesleges.... (szerencsére azért közel sem olyan gáz, mint Zsuzskáéknál, és remélem soha nem is lesz olyan) Most tesztelni fogom a gyereket mert itt a suli, kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán tanul-e, és eszerint fogok cselekedni, mert eddig el lehetett lébecolni alsóban, de most már ötödikben lesznek más tantárgyak is és keményebb lesz minden mint eddig.
Ráadásul az ő sulija nem fektet nagy hangsúlyt az egészre (művészeti) mert ahogy hallom a munkatársaim gyerekei eleve annyi leckét kapnak, hogy hétköznap min. két óra, hétvégén meg négy mire kész vannak vele segítséggel. Ő nagyrészt hétvégén egy gramm leckét nem kapott, vagy kapott csak az anyja nem küldte vele, mert láttam az ellenőrzőjében a sok-sok egyes szinte mind leckehiány miatt volt! :shock:
Na ezt elküldöm, mert pipilnek kell............. :oops:

dita75
 
 


Dita,

találtam még 2 ampulla (10 000 egység) Choragont is. Úgy emlékeszem te is ennyit szoktál kapni inszem előtt.
Ha gondolod ezt is szívesen elpostázom. Ezt lehet postán is küldeni mert nem hűtős szuri. Majd jó becsomagolom és nem lesz semmi baja.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hajrá Ditus, én drukkolok.


Monic, nálunk is Apának sokkal nagyobb pocija van mint nekem és mondtam is neki hogy reménykedhet abban ha ma vásárolunk a Kismama bolt valamelyikében akkor lehet hogy lesz őrá való is. Tényleg csajok tudtok valami tippet adni, hogy hol nézzek kismama ruhákat, én csak egy helyet tudok az a C&A ahol én is kapok ruhákat hiszen 182 cm vagyok és széles vállú úgy nézek ki mint egy úszó és általában minden kicsi. (Talán azért mert 5 évig úsztam) :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Szilvi,
azt hiszem te kérdezted, mi az a mungóbab. Ez ha jól tudom, akkor a szójabab, vagy legalábbis ahhoz nagyon hasonló. Magas a fehérje tartalma.

Monic,
nyugi, pár hónap és lekörözöd a párodat :lol:

i.kata
 
 


Monic,
hogy maradtak meg neked ilyen gyógyszerek? Nem mindenből annyit kaptál, amennyi kellett?

i.kata
 
 


ZSuzska,

mi Ausztriában egész Graz-ot végigjártuk kismamarucikért és végül a C&A-ban találtunk nagyon szépeket.
Ajánlom neked mert én is magas vagyok (176 cm) és a nadrágok még hosszúak is rám.
Ha gondolod lefotózom, hogy milyen rucikat vettünk, ezeket elvileg itt Magyarországon is meg lehet találni.
És vannak jó nagy méretek is, én főképp télire vettem őket és jó pár számmal nagyobbakat vettem mint most vagyok.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
De ari vagy! Kösszentyű!

Ja látjátok, nektek nem is mondtam, csak Monicnak, mert priviben kuncsiztam tőle a megmaradt gyogyijai közül, mivel felkínálta, hogy ebben a hónapban elmaradt volna az inszemem, mert a gyereknek iskolakezdés van, tanszerek, ruhák akinek van sulis gyereke tudja miről beszélek több tízezer forint. Mi még támogatást sem kapunk a cégtől.... talán idén kapunk egy tizest az csókolom, abból még veszünk egy dzsekit neki, mert a tavalyiak már biztos nem lesznek jók rá! Széltében meg pláne! Na szóval egy grammot nem is hisztiztem a férjemnek, mert belátom, hogy ez fontosabb dolog, mint az hogy most egy hónapig csúszik az inszemem. Még a párom meg a gyerek is mondta, hogy ne vegyünk neki semmi ruhát cipőn kívül, mert kapott az unokatestvérétől használtakat, no de kérem azért csak nem járatom használt cuccokba, jó ami olyan azt vegye fel persze de azért kellenek újak. Szóval én nem érzem magam gonosz mostohának, ebből látható is, mert tényleg a gyereknek meg van mindene, ha elhozta a leckéjét én tanultam vele, elvittük nyaralni a tengerre, stb
A szabályok pedig sztem kellenek, mert nagyon el van kapatva, szeretném hogy ne az legyen mint az unokatesómnál, hogy amikor kikerült az életbe sorra kapta a pofonokat, mert gyerekként álomvilágba élt, és nyüszítve rohant vissza még 18 évesen is az apjához. Mi nem fogjuk tudni patronálni felnőtt korában is, az anyja meg főleg, mert örül, hogyha saját maga meg tud élni albérletben.
Én egyelőre csak ennyit kértem tőle, tanulás, rend, némi fegyelem, de mindenek előtt hogy nekünk szótfogadjon, nekem és az apjának is!
Az én gyerekkoromban nekem ez természetes dolog volt, kérni sem kellett.
Pedig én sem voltam egy mintagyerek, na jó egy ideig az voltam (de csak azért mert anya erre nevelt! )

ZSUZSKA
Szerencsére itt nem kell legyőzni senkit, max a szülőket megregulázni egy picit, meg hát a gyereket is általuk, nem kell neki semmi más csak egy jó nagy adag nevelés és példamutatás, nem lenne ám ő olyan rossz gyerek, csak nem foglalkozik vele senki igazán! Ezt szeretném elérni a szülőknél, hogy ne csak a játék folyton, meg leküldöm biciklizni estig, vagy elviszem egész napra horgászni. Ez nudli. És igenis legyen megkövetelve tőle egy csomó minden.
Mindjárt le is fotózom nektek a szobáját, hogy milyen kupi van, megjegyzem egy hete takarítottunk ki, mert jöttek anyuék látogatóba! És ezt elnézi neki az apja!
Kismamaruci vásárlás, de jó, én is én is! Majd tegyél fel képeket, hogy milyeneket sikerült találni, biztos szépeket választasz! Csini leszel bennük!
Dita irigy-irigy! :) :) :)

KATA
Hát én így sosem fogyiznék, remélem lesz hozzá akaraterőd és használni is fog. Sok sikert hozzá! Remélem (ez is) meghozza a sikert a babásodás terén!

SZILVI
Kezd izgi lenni a dolog. Van tizes teszted? Holnap mindenképp dobj egyet, akár tizes akár 25ös! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


Dita,
nekem most csak a lombik lebeg a szemem előtt. Így legalább kicsit "kitakarítom" a szervezetemet, mielőtt elkezdődik. Én már azzal is elégedett lennék, ha egy 5 kilótól meg a sok felgyülemlett méreganyagtól megszabadulnék. Han kibírom a 2 hetet, akkor úgyis annyira összeszűkül a gyomrom, hogy egyszerűbb lesz kicsit változtatnom az étkezési szokásaimon.

i.kata
 
 


Kata,

mindenből 1 dobozzal írtak fel, amit ki is váltottam, de nem kellett mind. Ezért van maradék.
Még Decapeptilem is van 1 db, de az szigorúan hűtős gyógyszer, nem tudom hogy tudnám neked elküldeni. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, várom a képeket, ha most még képben vagy, egy óra múlva indulunk!! Nagyon köszönöm!!


Ditus, nagyon drukkolok neked, hogy minél hamarabb babás légy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira megérdemled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Szóval a ruhák:

ez a kedvencem:

Kép

Kép

alkalmi:

Kép

Kép

Kép

itthoni:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Télire még kismama farmert és kardigánt vagy pulóvert szeretnék venni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Néhány szösszenet, és amúgy ez csak egy napos kupi, tegnap csinálta, mert mondom múlt héten rend és tisztaság volt anyuék tiszteletére, tehát ez még semmi, ennél durvább szokott lenni!

Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


Monic,
nekem a tüszörepiket is fel tudták úgy írni, hogy nem egy egész doboz, csak ahány ampulla kellett belőle. Mondjuk lehet, hogy van valami megállapodásuk a közeli gyógyszertárral, mert mindig mondták, hogy ott váltsam ki.
Nagyon csinik a ruhák, amiket vettél! Nem csodálom, hogy a piros a kedvenced, azok a lábnyomok nagyon édesek rajta. :lol:

Dita,
nem semmi! Jól felszerelt szobája van a kiscsávónak, és a kupi sem semmi :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.08.31 11:04-kor.

i.kata
 
 


KATA
Ügyes vagy és leszel is. Sikerülni fog a fogyi, meg a babásodás is, és látod Zsuzska még a terhesség alatt is mennyi fogyott, nem lesz veled sem baj!
Remélem ezúttal tényleg együtt fogunk megterhesedni!

MONIC
Hát ezek képek itt felettem! Annyira baró minden, a piros pulesz, az meg csúcs!
Én is szeretnék már ilyen képeket feltenni, a h.gyerek szobájának kuplerája helyett! :roll:

ZSUZSKA
Köszi! :oops: :oops: :oops: Hát remélem tényleg megérdemlem, mint a Loreál reklámokban! :lol: :lol: :lol: Ikerbabák, mert megérdemli! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


DIta,

ennek a gyereknek aztán tényleg mindene megvan. Nálunk a gyerekszobában nincs se tv se számítógép...
Nem semmi, hogy 1 nap alatt ekkora felfordulást tudott csinálni. Ezért jársz majd jól ha lányod lesz, a lányok rendet tartanak maguk körül, legalábbis nálunk ez van.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

ahova én jártam Pesten és Szegeden sem adtak darab dobozt, mindig az egészet kellett megvenni, ezért tudok majd neked is küldeni ha megtudod, hogy milyen gyógyik kellenek a lombikhoz :wink:

Dita,

nemsokára ti is elkápráztattok minket Katával ilyen fotókkal! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hát én még ma nem is kajáltam, felkeltem és azóta gépezek, basszus hazajönnek a férjemék se kaja se takarítás.... :oops:
Pedig romokban van minden! Ilyenkor nem szoktam nagyon főzésen kívül mást csinálni, mert hétfőn kezdhetném előlről. De most, hogy elmentek pecázni így nekiállok, mert késő délutánig tutira nem kerülnek elő! Feltéve ha gyorsan megjön a két szép nagyszemű pontyika! Nyami! :lol:

Kép
és jó étvágyat az ebédhez! (nekem meg a reggelihez! :shock: )

dita75
 
 


Dita,
szerintem nem fogunk egyszerre babásodni, mert nekem csak októberben lesz lombik, neked meg most lesz az utolsó inszem, nem? :wink:

Monic,
köszi, csak már ott tartanánk, hogy tudjam mikor mit kell böknöm :lol:

i.kata
 
 


Dita jó főzést és takaritást!!


Monic, köszike a képeket, megyünk lassan, majd jelentkezem hogy miket vettem!!!



További szép délutánt mindenkinek, jah és csajok má 9 kg fogytam. Még egy fránya kg és itt a vége!!!


Puszi

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
nagyon ügyi vagy, de azért vigyázzál!

i.kata
 
 


Zsuzska,

gratulálok a 9 kg fogyáshoz.

Én a lombik óta magamra kaptam 3 kg-ot, de mióta az utrót felére kellett csökkentenem fogytam 1,5-öt. És nem vagyok már felpuffadva sem, teljesen úgy érzem magam mint régen. Nagyon jó érzés.
Ma meg már nem használom az utrót. Úgyhogy a puffadásnak vége teljesen.

Igyekszem nem nehéz de egészséges ételeket főzni, pl tegnap a főzelék, ma meg a tv-ben reklámozott mediterrán rakott zöldséget készítem el (darálthús, cukkini, kaliforniai paprika), a testvérem tegnap csinálta és nagyon finom lett.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic tök jók a ruhák. Főztem ma borsólevest. Tegnap megkívántam, ahogy írtad.

Zsuzska én is a CA-ba láttam kismam ruhákat, egész jók is vannak. Valamelyik nap voltam egy butikba és tök édes felsők voltak, amit még kismamik is hordhatnak szerintem.

Kata és azt a mungobabot, hogy kell elkészítendi? Lehet, hogy megpróbálom ezt a barnarizs-mungobab duót.

Dita tényleg jól felszerelt szobája van a gyrmeknek. Nekem is kéne takarítani, de marha lusta vagyok.

Picit megint barnázok. Tényleg picit, és fáj a hasam. Normális ez? És én?
timejka
 
 


Szisztok!

Mi a mai napot lustizásra szántuk. :) 10 után jöttünk ki az ágyból.

Én viszont híztam 1 kg-t és nem a hasamra. Úgy látszik ez a diéta azért tudja a dolgát. Még egy és megvan az 50. :)

Dita: Ez tényleg jól felszerelt szoba. Még én is szivesen beköltöznék :oops:

Monic: Csudi szépek a ruhák, de azért rajtad majd jobban mutatnak. A következő fotót úgy kérjük ;)

hofeherke
 
 


Mara,

jól tettétek, hogy pihentetek, hisz holnap neked elkezdődik a tanév...
2 nap múlva csinálod a tesztet? Nagyon drukkolok neked hozzá
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka,

én nem barnáztam és nem is fájt a hasam az inszemeknél és egyik sem sikerült. Úgyhogy lehet, hogy a sikeres inszemnél úgy kell lennie ahogy nálad van. Mert megegyeztünk, hogy a tiéd sikeres lesz :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka: Nekem is fájt a hasam, és kicsit véreztem is inszem után. Ez akkor lehet, ha megségtik a méhszájat.

Monic: Nem nagyon akarok tesztelni, csak ha nem jön meg a jöv héten. Ha mégis lesz teszt, akkor az azért, mert pénteken megyek osztálykirándulni és nem mindegy, hogy mit vállalok be, ha van baba. Ráadásul a férjemnek is pénteken lesz a szülinapja. :lol:

hofeherke
 
 


Mara,

megértelek, én sem csináltam tesztet a lombiknál... :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Megyünk folytatjuk a lustizás. Aztán még vasalnom is kellene...

hofeherke
 
 


na, én is itt vagyok újra lányok :)

vidéken voltunk, most értünk haza nemrég.

elkezdtem újra görcsölni és menszisen fáj a hasam.
szerintem holnap hajnalra vagy reggelre meg fog jönni.

tesztem nincsen itthon, ma meg sehol nem találtam nyitva gyógyszertárat, úgyhogy ha holnap nem jön meg akkorveszek tesztet munkából hazafelé és kedd reggel tesztelek egyet.

monic: nagyon jók ezek a kismama ruhák!! :) és a pocakfotó is!! :)

kata: és összekevered a rizzsel a babot? vagy összefőzöd őket? és egész nap csak ezt lehet enni, semmi mást??

dita: tényleg jól felszerelt kis szoba, de a rendrakás valóban nem erőssége a gyereknek :? :shock:
nem mondom, hogy én rendmániás vagyok, e szeretem ha valamennyire a helyén vannak a dolgok körülöttem. valahogy megnyugtat.
Vendég
 


timejka: nekem is fájt a hasam az inszem után és kb 2-3 napig barnáztam is. szerintem ez normális.
Vendég
 


Szilvi: A barátnőm is úgy járt, ahogy te. Reggel tesztelt és mivel negatív lett, ezért elment otthonról és a tesztet az asztalon hagyta. Mire hazaért két csík volt a teszten!!! A kissráv már 11 éves lesz. :) Úgyhogy még nincs minden veszve.

Dita: Nekem már rég elfogyott volna a türelmem a gyerekkel és az apjával kapcsolatban. De azárt kitartás...



vicky79
 
 


vicky: köszi a biztatást, de most már egyre jobban érzem, hogy ebből piri lesz :(
Vendég
 


Timejka, Szilvi,
be akartam nektek scannelni, de tegnap anyuéknál felejtettem a papírt.
Nagyjából így néz ki: megfőződ a barnarizst és a mungóbabot, pici olajon pirítasz római kömény, kurkuma, gyömbér és koriander keverékét, majd ezt hozzáadod a rizs-bab keverékhez. Egy szabadon választott főtt zöldséget hozzá lehet még keverni. (én még nem találtam ehhez illő zöldséget :roll: )
Ezt a keveréket kell enni 14 napig. A 6. napon 1-2 kanál ricinusolajat kell meginni, hogy a méreganyagok kiürüljenek, majd a 2. héten heti 3x keserűsós vizet inni.
Lehet még reggelente maszírozni magatokat méregtelenítő masszázsolajjal, és sok forró teát kell inni gyömbérrel.
Én belevagdosom a gyömbért a forró teába és egy nagyon pici juharszirupot is teszek bele :oops:

Holnap megyek Tatabányára, meg Tatára. Elhozom a papírt és azért majd elküldöm nektek pontosan az egészet, ok?

i.kata
 
 


kata: köszi, az jó lenne, mert én nagyon kíváncsi vagyok rá! :)
Vendég
 


Na, megtaláltam a neten is: (én beöntést nem csinálok, de a papíromon rajta van a keserűsós megoldás)
Házi méregtelenítő kúra

A következő kéthetes kúrával felkészülhetünk a tavaszi évszakváltásra, és sok méreganyagtól szabadulhatunk meg.
1. Az egyhetes kúra alatt naponta egyszer, délidőben együnk, a mungóbab és hosszúszemű rizs összefőzött elegyét, amelybe ghíben vagy olajban megpirítva a következő fűszereket adtuk: kurkuma, gyömbér, római kömény és koriander. Idényzöldségeket is főzhetünk bele.
2. Igyunk sok meleg folyadékot, főleg gyógyteákat és fűszer-teákat.
3. Reggelente végezzünk olajos önmasszázst kókuszolajjal, ha tehetjük, menjünk gőzbe, szaunába, izzadjunk!
4. Minden este szedjünk be egy adag triphalát meleg teával!
5. A hatodik nap estéjén vegyünk be 1-2 teáskanál ricinusolajat, amely hasmenést fog előidézni. (A képen a ricinus cserje (Ricinus communis) látható.) Másnap pihenjünk és méregtelenítsünk.
6. A következő héten minden este végezzünk egy beöntést kb. másfél liter felforralt és visszahűtött vízzel, melybe 1 tk. szezámolajat, sót, citromlevet és mézet kevertünk.
7. A harmadik héten étrendünkbe fokozatosan bevezethetjük a gabonákat és tejtermékeket. Ajánlott azonban a vegetáriánus étrend további követése.

i.kata
 
 


húúú, ez nagyon kemény!
Vendég
 


na csajok, megjött piri. bár elég lájtosan. csak próbaképpen felhelyeztem egy tampont, hogy mi újság odabenn és hát azon láttam piri jeleit. azt hiszem a niagara holnap lesz. dehát mikor máskor, ha nem munkaidőben, hogy kinyúvadjak a fájdalomtól :? :(
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: