Új privát üzeneted érkezett!

Lola!

Köszi a híreket Starlakról. Add majd át neki jókívánságaimat és mielőbbi felépülést kívánok mindkettőjüknek.
Neked meg szurkolok,hogy bentmaradjon még egy kicsit a babád. :wink:

Tarifa:mi 15.000-et adtunk az anesztesnek. Nagyon meg voltunk vele elégedve.

Kép
Kép
a.m.

Márti!
Bocsi :) benéztem a rajzot.. :oops: akkor figyelgesd a fehérjét! Ha van lehetőséged, akkor vegyél tesztcsíkot, az valamelyest megnyugtató tud lenni.
Várom már, hogy arról számolj be, hogy megszületett a pici lányod :)

Eszike!!
kitartást küldök, és kívánok neked!
Már nincs sok hátra!!!!!!

Lolababa!
Nem semmi, ami starlark-al történt!! Szegényke! De a lényeg, hogy minden rendben velük!!!

Monee!
Szorítok nagyon!

szeder74

Sziasztok!

Most nem gwiniről hoztam híreket, hanem ahogy olvasgattalak Titeket látom, hogy a "tarifákról" beszéltek. Az lenne a kérdésem, hogy kinek és mennyit szokás adni mostanság szülés után? Szülésznőnek, orvosnak, altatóorvosnak.. mindnek külön-külön?? Vagy 100ezerbe lehet így a szülés. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Starlaknak üzenem, hogy kitartást és ne feledje, hogy mindannyian sokat gondolunk Rá!!!!! Az össznépi energiaküldés szerintem meglesz!!! Mielőbbi jobbulást kívánok Nekik!!!!!

Ormolya

Kép
ormolya

am:
Nagyon édes a pici fiacskád!!! Azok a bogár szemek... hm hihetetlen!!!

HOLKA ÉS AM: -no meg a többi kismami aki babás: tegyetek képet fel, mert nem láttam a picikéteket még.. és nem találom az előző oldalakon...

szeder74

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, ma jöttünk haza (2 nap után hazatereltek minket :shock: )
Gyorsan 2 kép, aztán majd egyszercsak jövök, mesélek, olvasok.

Kép
Kép

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Starlark
mielőbbi gyors gyógyulást neked is és Donát babának is!!!!!!!

Szeder
Emmus kép 175.oldalon van. Majd még kicsinyítgetek több képet.

Lola
egy pici tarts még ki!!!Drukk Neked is!!!
holka

Lola!

Köszi az infot!
Megy a drukk Neked is!

Starlark!

Jobbulást a kisfiadnak! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy mihamarabb meggyógyuljon! +++++

Sziszi!

Hozzátok is megy az energia, hogy Réka még maradjon egy kicsit.

Eszike!

Igen, a homeos bogyeszeket még szedem, bár a málnalevél teát nem iszom.

Nálunk annyi fejlemény van, hogy reggel óta folyamatosan van némi szivárgásom alulról. Tiszta, kis mennyiségű cucc van, igazán nem is lehet észrevenni, csak állandóan érzem a nedvességet. Nem igazán tudom eldönteni, hogy a tegnap felrakott Canesten kúp hatása, vagy a magzatvíz szivárog.
Néha van egy-egy elég erős görcsöm, de lehet hogy ez a mai házimeló eredménye, egésznap a vasalódeszka mellett álltam. Ákos mocorog még odabenn.
Bár nyilvánvalóan most kéne szülni, amikor a lízingelt lányom idehozta az összes iskolai cuccát csomagolásra, meg kell csinálni egy fogalmazást és megkért, hogy vasaljam ki a haját az évnyitóra hétfőre. Plusz még ugye ott van az is, hogy őt nem vihetjük a kórházba, hanem akkor amikor -lehet épp hajnalban- ki kell paterolnunk valamelyik rokonynál. :twisted:

Elnézést, biztos lenne még kinek válaszolni, de most ébredtem fel egy órácskás alvás után és teljesen tétó vagyok még. :)
Gwiniékről nagyon várom a híreket!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

gwiniről ha még nem tudjátok:

Megszületett Laura baba! 2870 grammal és 48 cm! Gyors szülés volt, de fájdalmas!

Sok-sok gratula neki és sok tejcsi!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gwini!
Hatalmas gratula Laura babához.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Gwini : GRATULÁLOK NEKED! SOK-SOK TEJCSIT ÉS MIELŐBBI FELÉPÜLÉST KÍVÁNOK NEKED .

Kép
csehi77

Gwini! Gratulálok

Szedernek és a babának kitartást és jobbulást! Megy a drukk

Hát lassan úgy látom, hogy a topic egy része augusztusban túl is van az egészen :D

Hétfőtől én is többet pihizhetek. Itthonról dolgozhatok már, Merci oviba megy, úgyhogy utána se kell rohangálnom.

Kép
Kép
csibe21

Gwini Hatalmas gratula a kisbabahoz! NAgyon orulok, hogy tul vagy rajta! Sok sok boldog pillanatot, sok tejcsit kivanok nektek!

szisziKép
sziszi7

Adél egy hetesen :) Kép Adél

szeder74

GRATULÁLOK SZÍVBŐL GWINI!!! SEBAJ A FÁJDALOMÉRT :wink: A KIS DRÁGA MÁR VÍGASZTAL!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!!

MINYU!
Tünemény a pici babád :) az a kerek kis arcocskája!! :)

CSIBE!!!
VELÜNK NINCS GOND!! Starlalk-nál voltak!

Eszike!!
Merre??? Dolgod van :wink: :wink: :wink: :D ha nem tessék jelentkezni :)

szeder74

Sziasztok!

Először is:
Monee! Ági!
Arik vagytok és én mindennap szeretnék jelentkezni és többet írni, de valami sz@r van a géppel vagy a nettel, mert állandóan kivág a netről. Már az is fél óra, amíg bejutok ide, hogy legalább a friss infokat elolvassam, de általában akkor vág ki, amikor elkezdek olvasni. :evil: Szóval amikor csak tudok és van türelmem kivárni, hogy beengedjen, akkor rögvest jelentkezem, ha bármi történne, akkor pedig megy az SMS! :)

Starlark!
Óriási gratula Donát babához! Nagyon ügyik vagytok! Minden jót kívánok Nektek! :P

Gwini!
Nektek is nagy nagy gratula! Sok tejci és sok öröm!!! :P

Roni!
Te aztán gyors voltál! Ügyik voltatok és minden jót kívánok Nektek a babucihoz és egymáshoz! Szóval legyetek boldog család örökre!!!! :P

Szeder!
Adél baba tündérke! Eszméletlen aranyos abban a rugiban! Olyan kis dögönyözni való!!! :wink: Én is! Én is! Én is!

Lola!
Örülök, hogy hazaengedtek a kórházból! Azért mégiscsak jobb otthon! Drukkolok Nektek!

Minyu!
Nagyon szép Csongi baba!!! Sok boldogságot és tejcit hozzá!!!

Mi rendben vagyunk! Ma hihetetlen aktív vagyok! Tulajdonképpen reggel óta pörgök mint a buszkerék! Pedig reggel óta fáj a derekam, majd le akar szakadni! De ezt leszámítva hihetetlenül jól érzem magam! Rég volt ilyen! :D
Tegnap voltam NST-n, Annácska megint jól viselkedett: mocorgott éppen annyit amennyit kell! Dokibácsitól megkaptam keddre a beutalót a kh-ba, úgyhogy reggel fél 8-kor lesz jelenésem és szerdán megszületik Annácska (persze ha megvárja a szerdát)! Most már nagyon lassan telnek a napok! :lol: Viszont így a végére kezdek pánikolni: minden megvan? nem felejtettem el semmit? mi lesz itthon? a párom és a fiam hogy csinálják végig egyedül az első hetet a suliban? fognak enni? tudni fogják nélkülem mit kell csinálni? Remélem minden rendben lesz! :roll: Már előre tudom azt is, hogy a kh-ban a keddet és a hétvégét fogom nagyon útálni! Keddet azért, mert még nem történik semmi csak bent vagyok, a hétvégét pedig azért mert már nagyon mennék haza! De akkor már ott lesz Annácska velem és az mindenért kárpótol majd!

Mindenki vigyázzon magára! Holnap megint megpróbálok bejelentkezni! :D

Kép
Kép
konan

Roni, Gwini! Nagy-nagy szeretettel gratulálok, és rengeteg boldogsáot kívánok Nektek!!!!!!!

Starlark! Gyors felépülést kívánok, és nagyon szorítok, hogy az a tüdőgyuszi hamar elmúljon! Várunk vissza!!!!! Az össznépi szorításban benne vagyok! Rengeteg energiát küldök!!!

Szeder! Én nem tudok betelni a kislányoddal! Egyszerűen meg kell zabálni!!! És milyen csinos! Hihetetlen, hogy Emmán, és Adélon is már pár napos korban is lehet látni, hogy kishölgyek!!!!

Minyu! Csongor nagyon helyes tündér!!!!!!!!! (lehet, hogy hülyeség: szerintem hasonlít Rád, főleg az első képen)

Teljesen le vagyok döbbenve, hogy minden baba gyönyörű a topikban, és mindegyik szép méretekkel dicskedhet! Annyira lennék már a helyetekben!!!!

Én ma voltam dokinál. Nst ok volt, a vérnoymásom picit magas, 3111-s lett a hüvelyi vizsg eredménye, és kb 3380 grammos a bébi. Ami aggaszt, hogy a méhlepény már III. fokban érett tele infarktusokkal, ráadásul azt a gyógyszert, amit a lepény fitten tartására szedtem, abba kell hagynom. Nagyon aggódom, hogy időben észrevegyük, ha már nem működik rendesen! Próbálok pihenni, remélem ez segít majd rajta!

Kép
blúmi

Jaj, Szeder, bocsi, nem akartam az ördögöt a falra kenni :oops:
De olyan babadömping van, hogy már kevergetem itt a dolgokat
Starlarknak szólt az üzi, csak közben néztem Adél babát, aztán téged írtalak

Kép
Kép
csibe21

Gwini!

Nagy gratula laurához! Sok-sok boldogságot, örömöt Nektek!

Minyu!

Jaj, de tündér a pici fiú!
Ezt hallottam én is, hogy a Szent Imrében annyian szülnek, hogy a problémamentes szülés utáni kismamák röppennek haza 48 óra múlva! Megmondom őszintén, amíg úgy volt, hogy ott szülök ( a dokim április végéig ott dolgozott) ez az egy dolog nagyon nem volt szimpatikus!

Blúmi!

Legközelebb mikor mész? Most már gyakrabban ellenőrzik az áramlást? Okos lesz a picikéd, ha már nem megy elég finomság a pocakjába, rögtön elindul majd! :lol:

Szeder!

Kész nőci ez a csaj! Hogy valaki álmában és 1 hetesen így tudjon hordani egy ruhát! Zabálnivaló!

Eszike???

Márti
borossné becz márta

Monee!

Ha átlátszó és rózsaszínes kicsit, az már lehet a magzatvíz! Figyeld nagyon! A Canestentől viszont fehéresnek kéne lennie, legalábbis nekem az volt!

Starlark!

Nagyon szorítok,gyógyuljatok minél hamarabb és aztán ne kelljen többet elszakadnotok egymástól a pici fiúval!

Márti
borossné becz márta

Gwini: hatalmas gratula, sok-sok tejcsit kivanok, es nyugodt ejszakakat :wink:

Starlark: nagyon rossz lehetett megelni, ami veletek tortent, remelem, most mar a kis Donat gyorsan gyogyul es minden rendben lesz veletek nagyon rovid idon belul.

Minyu: szererintem Csongor tiszta Apja :lol:

Szeder: Adel pedig olyan igazi kisangyal, nekem mindig, ahanyszor ranezek, ez jut az eszembe :D :D :D

Eszike tegnap nem jart erre. Csak nem ... ?!?!?!

Kép

(Olyan jo erzes beirni a tablaba mindig egy-egy ujabb baba erkezeset :lol: )

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt lányok!

Gwini! Hatalmas gratula Laurához! Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!

Starlark: Biztos nagyon nehéz lehetett a szülés, az meg még nehezebb, hogy Donát babát nem ölelhetted! Mielőbbi felépülést kívánok és megszámlálhatatlan gyógypuszit küldök a picifiúnak!!!!! :wink:

Minyu, Szeder: Babák gyönyörűek, de gondolom ezt tudjátok! :wink: Nekem Minyu Csongija tiszta Nándi!!

Lola: Örülök, hogy hazaengedtek, tarts ki még egy picit 2 in1!

Konan: Átérzem az aggodalmaidat, hogy mi lesz a kiscsaláddal, amig kórházban leszel... Nekem ugyan még "csak" férjem van, de már módszeresen pakolom a mélyhűtőbe a kajákat, hogy "legyen mit ennie", míg én kórházban vagyok ! :shock: :roll: Mintha csak egy kis 5 évest hagynék itthon... De azért nyugodj meg, biztos talpraesett a férjed és meg fog bírkózni a feladattal, ahogy remélem az enyém is! :wink:

Blúmi: Neked már nincs sok hátra a szüléshez, nem gondolkodtak azon, hogy megindítják? Vagy nem tudod megkérni a dokit a mindennapi uh-ra? Mindenesetre megy a drukk!

Monee: HAJRÁ- HAJRÁ!

Márti: Az az ajtó nyitogatásos dolog - fájásoknál- nagyon jól hangzik! Hogy te miket találsz ki? :roll:
Vendég

Márti! Az ajtós segítséget én majd szeretném alkalmazni! Nagyon tetszett.

Húúú Konan! Te már biztos vágod a centit! Nagyon szorítok! (azért pihenj is addig, egy buszkerék sem bír a végletekig pörögni!)

Monee! Ez már elég gyanús! Megérne egy dokilátogatást!!

Eszike???????

Szeder! Nekem mindig vissza kell tekernem Adél képéhez! Nem tudok betelni vele. Én nagyon fiúpárti vagyok, de most .......... Még a férjem is elolvadt Tőle!!!!!

Úgy néz ki, hogy nálunk már minden második nap nézni fogják a szívhangot, azt sem bánnám, ha befektetnének! Nagyon bízom benne, hogy ügyes, és okos lesz a baba, és tudja a dolgát. (pont, ahogy Márti írta)

Kép
blúmi

Sziasztok!

Jaj de álmos vagyok.... :roll: Ha reggel kicsit megébredek, és nem érzem mocorogni Flórát, egyszerűen nem tudok visszaaludni. :?
Nektek nem szokott ilyen lenni?

Hu eszike nagyon el van tűnve!!!! :)

Szeder, nagyoncuki a kiscsaj!! Látom már fülbevalója is van! :D
Ott a kórházban tették be neki? Kit kértél meg rá, csecsemőst, vagy rögtöna szülés után a szülésznőt?

Csajok, akik már babáznak: ti egy szobában alszotok a babával? Mert mi ebben a témában nagyon döntésképtelenek vagyunk. :?
Félek, ha rászoktatom a mi szobánkra, akkor csak giga hiszti árán fog menni a saját szobára való visszaszoktatás.
Arról nem is beszélve, hogy a férjemmost is úgy alszik, hogy a légy zümmögésére is felébred éjjel....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!
Nem is tűntem el, tegnap délelőtt is többször írtam! Délutánra hazajött apa melóból, így nem ücsörögtem a gép előtt. Meg kicsit mozognom is kell, mert nem szeretnék szülésmegindítást.
De köszi, hogy aggódtok. Ha bármi van fogok SMS-t küldeni valakinek!

Starlaknak mégegyszer gratula Donát babához. Sajnálom, hogy Donát inkubátorba került, és nem mondanak az orvosok semmi konkrétumot. De hogy lehet pocakban tüdőgyuszit kapni??? Ilyet még nem is hallottam! Lola köszi a híreket!

Márta: köszi a görcsölős információkat, majd figyelek rájuk, de még semmi!

Minyu: nagyon édes a kisfiad, és az első képen tényleg nagyon hasonlít rád! Tényleg gyorsan hazapateroltak!

Gwininek is gratulálok Laurához! Végre megint egy kislány!
Várjuk haza őket!

Szeder: hát valahogy én sem tudok betelni Adél-babával! Tényleg nagyon szép, énis-énis!!!

Konan: akkor neked is elindult a visszaszámlálás, már csak néhány nap! Nekem 09.ig adtak haladékot. Ha addig nem szülök, akkor indítják.
Kedden megyek dokihoz, remélem megnézik a lepényt, mert én sem akarom, hogy idő előtt elöregedjen, aztán szegény Noémi "éheztetve" legyen!

Velem: nagy semmi! Noémi mocorog, nagyon enyhén már. Tök szűkös a hely. Most kezdett el csucsosodni a hasam, mert szegényke már nem tud merre helyezkedni. Úgyhogy mindenki azzal fáraszt pár napja, hogy biztos fiam lesz, mert annyira hegyes lett a hasam. Szegény Noémi, már nem tud merre helyezkedni. Feje teljesen lent, lábai a bordámnak feszülve (hiába ment lejjebb a hasam). Elég kényelmetlen egy helyzet annyi Szent, gondolom neki is!

Monee: hogy vagy? Látom azért nálad elindult valami!
Csehi: valami fejlemény?
Vendég

Sziasztok!

Először is gratulálok az újabb babák érkezéséhez! :D
Roni, Gwini, nagyon sok boldogságot kívánok a picurokhoz!!!

MOst olvasom, hogy Starlarkéknál nem minden zajlott "tökéletesen"... :( Starlark, mennek a pozitív enegriák ++++

Lola, kitartás!!!

Minyu, de jó, hogy ilyen hamar "kidobtak" titeket!!! Akkor az azt jelenti, hogy minden rendben van! Nagyon édes Csongor baba!

Szeder, Adéllal én sem tudok betelni!!! :D

Dorka, majd csütörtökön megyek az első NST-re, akkor leszek pont 38 hetes....

Blúmi, biztos nem lesz semmi gond, okosak már most ezek a kismanók! Tudják mikor kell elindulni!

Honey, ez a "babát hol helyezzük el" dolog elég nehéz..... mi Balázst az első perctől a saját szobájában altattuk épp azért, hogy a férjem ki tudja magát pihenni. Mondjuk az első pár hétben vele aludtam + volt légzésfigyelőnk.
Most Alíz a mi szobánkban fog aludni, mert Balu mellé nem akarjuk betenni, a másik "üres" szoba meg elég messze van a miénktől. Aztán majd meglátjuk, mennyire zavarják egymást apával. Lehet apa fog költözni az első pár hétre, ha nagyon zavarja az éjszakai kelés.... :shock:

Egy kérdés: valószínűleg én is összeszedtem valami gombát... :shock: Így a végén merjek hüvelykúpot felrakni!?!? :shock: Ha igen, melyiket? A terhesség alatt egyszer kellett alkalmaznom, akkor Pevarylt ajánlott a dokim....

Eszike!?!?

Kép
Kép
netti77

Sziasztok!

Netti!

A Pevarylt csak receptre lehet kapni, pont csütörtökön küzdöttem meg ezzel a problémával. A Canesten kombiját vagy a sima kúpját lehet recept nélkül is és terhesen is.

Eszike!

Ez szintén tök érdekes, mert ugye írtam, hogy a dokim megnézni sem hajlandó panasz nélkül a 40. hétig és utána is elvileg még van két hetünk a túlhordásra. Nálam szó sem volt róla, hogy megindítják valamikor...
Ma nem volt még szivárgásom, de az alapján amit többektől hallottam, inkább felhívom később a dokimat, hogy kikérjem a véleményét. Ha tényleg a burok repedt meg kicsit és az szivárgott, akkor nem lehet a végtelenségig így húzni, mert a végén még bekapunk valami fertőzést.

De előbb Honeyt akartam megkérdezni, mint "szakértőt", hogy Neked a Canestentől nem lett ilyen vizes folyásod amég nem voltál terhes? Tisztán meg lehet különböztetni a gyógyszer fehérjét és a folyadékot körülötte. A gyógyszer fehérre szárad, a folyadék meg teljesen tisztára.

Ezt most elküldöm, aztán folytatom. :)

Monee

monee85

Jó reggelt mindenkinek!

Mostanra jutottam odáig, hogy visszaolvastam. Persze bevallom, elsősorban a fotók ragadtak meg... :oops: :oops: :oops:

Babás lányok!
Tényleg mindenkinek csodaszép a picije, és még egyszer gratulálok mindenkinek!!! Sajnos az utóbbi időben már magam sem tudom, kinek irtam, kinek nem... épp melyik baba születését olvastam, vagy kiről csak hallottam a hirt Starlarktól... :roll:

Startlark tegnap már megnézhette a kicsit, őt beengedték az újszülöttosztályra. Lefotózta a telefonjával, legalább már az mindig kéznél lesz nála. :)

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a megnyugtató célú kedves hozzászólásokat párommal kapcsolatban. Most kicsit kezdek bizni benne, hogy talán minden jobb lesz (ebben a pár napban legalábbis voltak erre utaló jelek). Biztosan közrejátszik az érzéseim mélységében az is, hogy tombolnak a hormonok, és alaposan be tudok depizni minden apróságon is... :?
Mindenesetre az jó jel, hogy tegnap megkérte a szomszédot, hogy jöjjön át este, engem meg elvitt vacsizni. :) Végre kommunikáltunk is egy kicsit. ;)
Szóval tényleg köszi lányok, jól esik, hogy van hol megosztanom az ilyen jellegű szorongásomat is. ;)

Ma éjjel az egyik lábam totál begörcsölt, és reggelre vettem észre, hogy nagyon úgy néz ki, visszerem lesz... :? :? :?
Néhány ér meg van lilulva teljesen, és fáj minden lépés...
Úgy látszik mindent én sem úszhatok meg.

Eszike!
Tuti, hogy most már lassan tényleg kibújik Noémi, legalábbis amit irsz, az erre utal. Most hallottam egy tippet a kórházban: simogasd minél többet, mert az stimulálja a babát. ;) Legalábbis nekem azt mondták, ne simogassam, mert elősegiti a szülést. :D

Kép
Kép
lolababa

Gwini!

Tegnap örömködtem már egy sort magamban, de akkor most itt is:
Gratulálok Laurához! Sok sok tejcsit Nektek!

Minyu!

Nagyon aranyos a fiacskád. Az első képen még olyan kis nyomottnak látszik a feje, de a másodikon már teljesen tökéletes. :D Áruld el nekem légyszi, hogy magától indult meg Csongi vagy bevetetted a bábakoktélt?!

Szeder!

Hűűű, micsoda fülcsije van Adélkának! Igazi hölgy! Látszik a képen, hogy anya szemefénye. :lol:

Blúmi!

Neked is megy a drukk! Jó lenne ha elindulna Anna baba magától és nem indítani kéne! Írtad már többször, csak most valahogy nem jut eszembe, miért lesz mindenképpen csaszi a dolog?

Honey!

Nálunk külön szobában lesz több ok miatt is.
Egyrészt mert az én Férjem is borzalmasan ébren alvó és ha felébred van hogy nem is tud visszaaludni. De ez csak az egyik része a dolognak, mert igazából azt be kell vallani, hogy annyira nem nagy a házunk, hogyha elkezd sírni nagyon a baba, ne ébredjen mindenki fel rá.
A másik ami nekünk fontosabb, hogy én úgy érzem, meg kell őriznünk egy kis teret magunknak. Úgyis most nagyon sokáig minden a manóról fog szólni, az ő cucca lesz mindenhol, biztos túlságosan is csak rá leszek koncentrálva, és ennek ellensúlyozására kell egy hely, ahol csak ketten vagyunk, mint házaspár. Biztos érted... nemcsak anyukának és apukának kell lennünk a jövőben, hanem párnak is.

Monee

monee85

Sziasztok!

Minyu fantasztikusan szep Csongi! NAgyon nagyon enni valo kisbaba!

Starlak mennek a + energiak, hogy minel hamarabb felepuljon a pincurka es egyutt legyetek. Tudom mennyire szar erzes, nekem Ors fiamat tartottak inkubatorba kerek egy hetig, mert nem tudott szuszogni megfelelo keppen es oxigenre kellett tenni. Koppanykat ideadtak de ra haromnapra besargult igy ot is inkubatorba tettek kek feny ala, hat azt hittem megorulok az alatt a ket nap alatt mig ok nem voltak velem. DE kitartas mert nemsoka minden ok lesz es tobbe nem kell elengedned :!: ++++++

Blumi, ha nem megy at a taplalek kibujik a kis mano!

Honey a fiaim velunk voltak fel eves korukig a mi szobankban, ha nyugosebb volt az ejszaka apa kolotzott ki, aztan en azt a modszert alkalmaztam, hogy nem a babak koltoztek ki a szobabol, hanem mi. Ugye ok mar megszoktak a kornyezetet igy nem akartam megbolygatni. Szerintem most is igy lesz. Azt nem akarom hogy Rekus egy szobaba legyen a fiukkal, igy o most velunk lesz, aztan szerintem kirakom magunkat a szobabol es megkapja a mi halonkat. En nem tudom ki hogy van vele de en akkor vagyok nyugodt ha ott szuszmog a szobaba, ha hallom minden moccanasat es rogton ott tudok lenni ha baj van. Azon kivul szerintem kenyelmesebb is megetetni ejszaka vagy folvenni, ugy hogy nem kell kilometreket gyalogolni a szobajaig. Persze mas akinel van benn egy nagyagy a babaszobaban es benn tud maradni az anyuci.

Nalam semmi valtozas, pianoban mennek a gorcsok, de nem erosodnek, lejebb ereszkedett a pocakom... Meg a hetvegen pihengetek, aztan magletjuk hogy mi lesz.

szisziKép
sziszi7

SZeder a kisasszonynak a fulcsijet a korhazban tettek be? Mar vitted magaddal vagy otthon tetetted be? Pont ma gondolkodtam rajta, hogy vinni kellene-e a korhazba.

szisziKép
sziszi7

Lola! Örülök, hogy kezdenek rendbe jönni a dolgok a férjeddel! Biztos elgondolkodott egy kicsit!
Köszi a poci-simi tippet. Az előbb nekiálltam simikézni, aztán Noémi annyira odanyomta magát a hasfalamhoz, hogy szó szerint eldeformálódott a hasim. Feszítő érzés. De tényleg reagál az aktív simire.

Honey! Nálunk is külön szobája van Noéminek, de ugye egy apró panelban olyan, mintha ott szuszogna melletted. Én is Monee elvét vallom. És szeretném is betartani, hogy a mi közös ágyunk, az a mi közös ágyunk maradjon, babának megvan a sajátja. Mi is így nőttünk fel.
És a másik, hogy látom a rossz példát sógoroméknál. Már 2,5 éves a gyerek és még mindig velük alszik. Régebben még tetszett nekik ez a dolog, de már kezd "terhükre" lenni, és ennyi idő után már nem lehet, vagy nagyon nehéz átszoktatni a gyereket a saját ágyába. Persze ez csak az egyik véglet. A gyerekek nagyon könnyen hozzászoknak a jóhoz.
Vendég

Na kicsit elszakadok a géptől! Délután megpróbálok bekukkantani!
De ha nem jönnék, és bármi lenne velem ígérem fogok sms-t küldeni!
Vendég

honey!, sziszi! és aki kérdezte: fülbevaló: amikor megszületett Adél még nem volt meg a fülbevalója.. úgy gondoltam, hogy ez apa dolga, hogy megvegye a lányának az első ékszert :)
ez legyen a férfi feladata, hogy megveszi a lányának a fülbevalót :wink:
amikor mondták, hogy jöhetünk haza, akkor tették be a csecsemős nővérek.
3000.-ft -ot kellett fizetni, de tényleg profi módon tették be.. szép, és jó helyre!!
jobb túl lenni rajta a kórházban, mert később a belövés az nem olyan jó, mert tovább tart a gyógyulása.
Ajánlom mindenkinek, aki egyébként is szeretne fülbevalót, hogy legyetek túl a kórházban rajta.
nekünk 1-2 napig volt pirosabb, kenegettem alkohollal, és nagyon szép már, mintha mindig ott lett volna :wink:

eszike!
Már azt hittem, hogy történt valami :wink: naggggyon -naggggyon drukkolok már neked, hogy jöjjön a kiscsóka ide ki közénk :) !!!!
jövőhéten ilyenkor már biztosan a kezedben lesz Noémi, és bizony néha-néha nem hagyja majd alukálni az anyukáját :) pusz..

lolababa!
jaj.. én nagyon lemaradtam most.. nem tudom, hogy mi történt közted és a párod közt, de látom már elvitt hamikázni.. az jó jel :wink:
a viszerekre meg majd mindenképp figyelj nagyon!!!

szeder74

Halihó!

Klassz a babás tábla. Köszi Humanka! Szépen gyarapszunk.

Bejci!
Persze! Biztosan meg fogják oldani apukák a dolgokat amíg mi bent leszünk. Hajlamos vagyok kicsit túlaggódni a dolgot. :lol:

Blúmi!
Erőteljesen számolok már vissza!!! Nagyon várom a szerdát! A pihi most nem nagyon jön össze, mert ma is dolgoznak a páromék, a teraszkerítést csinálják valakinek pedig főzni is kell, holnap pedig a párom kislányának a szülinapját tartjuk vendégekkel, stb. Gondolhatod! De a párom megígérte, hogy holnap segít a főzőcskében! :D A CTG-t nekem már több mint egy hete 2 naponta csinálják. Még jövő hét hétfőre is kaptam időpontot, pedig kedden már befekszem a kh-ba. :?

Honey!
Annácska már engem sem mindig hagy aludni. Most éjjel is őrá ébredtem. Igaz tegnap jól kiszurtam magunkkal: hetek óta nem ittam kávét és tegnap sikerült kettőt is. Így se én, se ő nem sokat aludtunk az éjjel. Este 10-től éjjel 2-ig meg sem állt. Folyton mocizott. És azért már erőteljesen tud mocorogni. :wink:
A kiscsaj velünk egy szobában fog aludni addig, amíg át nem alussza az éjszakát. A párom is éber alvó, de ő kikötötte, hogy eleinte csakis velünk lehet. :)

Eszike!
A lepény állapotára a CTG-ből is tudnak következtetni, azért csinálják a végén ilyen sűrűn. (Ezt tegnapelőtt tudtam meg a CTG-s hölgytől) Ha valami furit látnak a CTG-n akkor leellenőrzik UH-val is. Ne aggódjál nem lesz semmi gond, Noémi megkapja amire szüksége van! :D És már nem sokáig kell kitartania odabent!

Lolababa!
Örülök, hogy enyhül a konfliktus a párod és közted. Remélem mire babó megszületik minden rendeződni fog! :D
Éjjel rendszeresen kiugrom az ágyból, úgy be tud görcsölni a lábam. Még reggel is fájni szokott tőle! Viszér nekem is egyre több van. Állítólag szülés után elmúlik, bár ami terhesség előtt is megvolt (nekem volt 1) az szerintem nem. :? Viszont fájni nem fáj.

Sziszi!
Mennek a drukkok neked a jövő hétre! :D

Már csak 4-et kell aludni....!!! :P

Kép
Kép
konan

Gwini
Gratulálok Laura születéséhez!!! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!!!!

Minyu
Nekem is rögtön az jutott eszembe az első kép alapján,hogy tökre hasonlít rád!
A második képen pedig….annnyira édes!!!!
Azért próbálj meg még pihenni otthon!

Blúmi
Ha a flowmetrián minden rendben a keringéssel akkor biztos 36 órán belül nem lesz baj!

Szeder
Adél csodaszééééép és nagyon csini a rucija!!! :D

Netti
ha zárt a méhszáj lehet használni Canestent.
Mikor mennél amúgy is dokihoz CTG-re? Mert ha már hétfőn és nem okoz komoly panaszt a fertőzés akkor inkább várd meg a dokit már ugyis aktuális neked a hüvelváladék vétel….

Konan
Megértelek én is ezen aggódtam….. mi lesz velük nélkülem?? :roll: :D De ügyesen megoldották a feladatot!!! :wink:
Nem lesz semmi gond!!

Fülbevaló: én inkább egy pillanat alatt belövetem pár hónaposan mint cincálják tűvel a kis fülcimpáját…
holka

Lányok! Köszönöm a bíztatást!

Monee! (Annácska, és a császár Konanhoz tartozik) Már nekem is nehezen megy sokszor az azonosítás! :-) Ez az egy pár dolog nekem is nagyon fontos, remélem sikerül majd megőriznünk!!!

Lola! örülök, hogy valami kis fejlődés beindult!!!! (Starlarknak továbbra is rengeteg pozitív energiát küldök, ha találkoztok.)

Konan! Hát ez tényleg nem lesz pihis hétvége!! Kitartás!!

Kép
blúmi

Honey!

Nálunk a mi szobánkban, de a saját ágyában aludt mind3 fiú féléves koráig és aztán minden gond nélkül költöztek a gyerekszobába! Egyébként abból sem csináltam ügyet, ha néha belealudtunk a mi ágyunkban az éjszakai szopiba! Rendszert nem csináltunk belőle, de imádtam úgy ébredni, hogy a karomban szuszogott, szóval én abszolút Sziszivel értek egyet!
Az én férjem is éber alvó, de minden babánk születése után max. 1 hétig ébredt fel a sírásra, utána, ahogy Ő szokta mondani rájött, hogy a baba jó kezekben van és nem ébredt fel rájuk! Nekünk nem sínylette meg a kapcsolatunk, hogy egy szobában aludtunk fél-fél évig a fiúkkal! Én úgy vagyok vele, hogy a baba a tökéletes szimbiózist élte meg 9 hónapig, akkor miért várjuk tőle, hogy most egy bármilyen szépen berendezett szobában jól érezze magát -egyedül? De, persze mindenki maga dönti el, hogy neki hogy a legjobb! Vannak babák,akik az éjszakai különlét után nappal akarják bepótólni az anya testközelségének hiányát (ami a korai csecsemőkorban éppúgy elemi szükségletük mint az evés vagy alvás) és nappal egyszerűen nem lehet őket letenni, mert sírnak! Szóval a babák nagyon alakítják ám a mi elképzeléseinket! Nálam az sem volt utolsó szempont, hogy a szüleikkel egy szobában alvó babák közül sokkal kevesebb lesz a bölcsőhalál áldozata,mert hallva apa horkolását, a szülők ágyban forgolódását nem alszanak el olyan mélyen, hogy ez bekövetkezzen! És egy nagyon komly szülész-nőgyógyász professzor szavai is csengenek a fülemben, aki azt mondta, hogy a legjobb légzésfigyelő az anya!
Szerintem hallgass az ösztöneidre, aztán meglátjátok! Hármótok életét már Flóra is nagyban befolyásolja és minden kialakul!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Megszületett Szabó Laura pénteken 0:15 perckor!!! Nagyon szép! Gwini és a kis Laura jól vannak. Szerencsére gyorsan lezajlott a szülés, a burokrepesztéstől számítva 1 órán belül megvolt.

A részleteket Gwini elmondja később.

Egyébként minden tiszteletem az anyukáknak, nagyon nagy dolog világra hozni egy babát.

Tomi, a kétszeresen is boldog apuka

gwini

Gwini!

Gratulálok Laurához!

Kép
Kép
petra1980

Minyu!

Nagyon szép kisfiú csongor, és tényleg hasonlít rád!

Kép
Kép
petra1980

Bocsánat, a Csongort nagy kezőbetűvel akartam írni.

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Blúmi! Bocsánat... :oops:
Lehet, hogy ki kéne legközelebb nyomtatni Minyu tábliját...

Rólunk:
Ma napközben felhívtam a dokimat, hogy mi legyen ezzel a folyás dologgal és megegyeztünk, hogy ugorjunk már be vizsgálatra a kórházba. Voltunk, az ügyeletes orvos nem volt valami kedves, de túl lehetett élni.
Semmi nincs, nem a magzatvíz folydogál. 2000-res a méhszájam, megnézték UHval is a babust, mindenhol van magzatvíz és jó az áramlás is. Franc se tudja mitől volt a tegnapi.
Megmondom őszintén, azért nem vettem túlságosan zokon, hogy hazajöhettünk. Nagyon nem akartam volna egy magzatvíz szivárgás miatt oxitocinnal indított szülést. Nagyon nagyon szeretném a vajúdás nagyobbik részét itthon tölteni.

Most itt van nálunk a Férjem lánya, innen kezdi hétfőn a sulit is. Komolyan mondom, nem is jöhetett volna jobbkor! Egésznap dumál hozzám, ma fogalmazást írtunk, ünneplős szoknyát vasaltam, szöszöltem, ünneplős ruci bemutató volt és ez most nagyon jó, legalább nem azon tipródok egész nap, hogy mikor jön ki Ákos. Holnap könyveket csomagolunk, plusz takarítanom is kell egy kicsit, úgyhogy megint nem fogok unatkozni.
De azért már jöhetne Ákos...... :roll:

Monee

monee85

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint zavarok, de sorban kerülnek eladósorba babás dolgaink, és ezek mindig jól jönnek! :)

Most a következő Medela mini electric mellszívó eladó:

Nagyon keveset használt elektromos mellszívó, 2009.05.09-ig jótállással, tökéletes állapotban!

Működtetés: egy kézzel
Működtethető: hálózatról, elemről (2 db 1,5V-os AA, nem tartozék)
Pulzáló szívóhatás: automatikus
Tartozékok: 1 db tartótalp, 1 db 150 ml-es cumisüveg, 1 db zárókupak tetővel, 1 db pótmembrán, 1 db adapter
Vásárolható pótalkatrészek: adapter, motor, szívófej, szívófejhez szűkítő, komfort szívófej, membrán, szelepfej membránnal, kézi pumpa, Harmony kétfázisú pumpa, lábpedál, csatlakoztató szilikoncső, palack, tejfagyasztó zacskó

Kép Kép Kép
Kép Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

sziasztok!
gratu az új bébikhez!!!

Kép
winona

A hócsukám tele van már ezzel a babanettel. :evil: :evil: :evil:
Már harmadszor írok litániát, és folyton kidob, amikor el akarom küldeni. :evil:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder : Adél baba gyönyörű:) Nagyon tüneményes kislány:)

Minyu: Csongi is nagyon édes baba:)

Hát ezen az oldalon csak gyönyörű babák születnek :lol:

honey: nekünk külön szobában lesz a baba, de nagyon közel van /mivel elég pici a ház/, úgyhogy hallani fogunk mindent. Meg a babaszobában is van egy nagy ágy úgyhogy akár ott is alhatok :)

eszike: most már nekünk kellene jönni nem? :lol:

Én jól vagyok, szerintem kihúzom a kiírás napjáig is :) Jól elvan kismanó odabent:)

Kép
csehi77

Sziasztok!
Hoztam a hírt anyáról (JUDITRÓL):

Megszületett Fekete Boglárka Míra ma 0:30 perckor 2900 g-mal és 52 cm-rel !!

Anya és a pici Bogi jól vannak, császáros szülés volt.
Anyának 4 órától jöttek a fájások, keményedések, majd ezek rendszereződtek, ezért bementünk a kórházba, ott behívták a főorvost, és hamar megcsászározták. Nagyon édes pici baba Bogi :D

Mindenkinek gratulálok a picic babájához!!! :) :D

A többieknek pedig kitartást kívánok!

Bálint
bálo

Sziasztok!

Báló!

Nagyon gratulálok az egész családnak!

Örülök, hogy Te hoztad a hírt!
Anyának sok sok tejcsit, a kis húgodnak meg hosszú boldog életet kívánok!

Két naponta két baba. Ma ki lesz a másik? :D

Honey!

Másold ki mielőtt elküldöd. Állati dühítő amikor egy kisregény száll el. :evil:

Monee

monee85

Judit: GRATULÁLOK BOGIHOZ! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK.

Kép
csehi77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?