Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok az infokat.

Vicuska
Gratulálok a 7 mm-esedhez. Szuper. És végre jó helyen van a drága. Gondtalan kismamiságot kívánok. :D

Timejka
Drukk-drukk a holnapi inszemhez.
p__lilla
 
 


Kata nem a L, hanem a H Tatán. L-nél nem volt mostanra időpont. Kaptam már choragont. Estétől utrogestan dugdosás és annyira boldog vagyok. Vagy ezt már írtam?

Köszi Lilla! Jó lenne ha sikerülne.
timejka
 
 


A tüszőrepesztő szurit ki fogja beadni? Saját magamnak kell? Én még soha nem csináltam ilyent. El fogják mondani?
Nálunk szar a helyzet, mert hétvégén leszek a 14. napomon, amikor a pém szokott lenni. Inszemet pedig csak hétközben csinálnak ott, ahova járunk. A szurival lehet befolyásolni, hogy esetleg később repedjen meg?
Bár majd az okosok úgyis kikalkulálják a tutit. :lol:
p__lilla
 
 

 
 

Sziasztok!

Vicuska: Nemsokára ringathatsz Kép Gratulálok! :)

Dita: Ezt nem hiszem el! Kép Rettentően együttérzek veled!

Babszika: Részvétem. Kívánom, hogy költözzön be hozzád egy lelkecske! Kép

Lilla: Beadhatod magadnak, de ha mg nem csináltál ilyet inkább kérj meg valakit.

Timejka: Mennek a drukkok ezerrel! Kép

Kata: Nekem anno ezt a gyakorlatsort ajánlották az Avivából:

- Álljunk a szoba közepén, az egyik lábunkon, kissé megroggyantott térddel, a másik lábunkat behajlított térddel, lógó lábszárral, az alhas behúzása közben húzzuk magunkhoz legalább tízszer. Lábtartás csere után a másik lábbal is ismétljük meg. Közben koncentráljunk az alhas behúzó, szorító Dolgozó Zónájára.

- Most egy szék karfájában kapaszkodva álljunk, kissé meghajlított térdekkel. Emeljük fel az egyik lábat. A felemelt, behajlított lábunkat az alhas erős behúzása, beszorítása közben nyújtsuk előre egymás után többször. A láb minden előre nyújtásakor az álló lábunk térde kissé rugózik. Végezzük a mozdulatokat tízszer egyik, majd tízszer a másik lábunkkal is.

- Két kézzel támaszkodva álljunk az asztal mellett. Egészen kis terpeszbe tegyük lábainkat, a térdek kissé megrogynak. Koncentráljunk a has alsó részére. A has legalsó zónáját behúzzuk, a végbélzáróizom, a farizom is szorít. A has felső része laza marad. Koncentrált mozdulattal végezzük el a beszorítást egymás után sokszor. ( legalább tízszer).

- Álljunk előre nyújtott karokkal, lógó kézfejekkel. A csípő előre billenésekor az alhas erősen behúzódik, beszorít, a térdek enyhén megrogynak. ( maximum tízszer!) .

- Az állásmód marad, csak a csípő előre billenésekor az alhas zónájának erős behúzása közben a két kezünk is erősen ökölbe szorul, majd ellazul. Ezeket a mozdulatokat is ismételjük meg többször.

hofeherke
 
 


VICUS
Kép

Köszi! Elvégre a 3-as szerencsszámom! :roll:

MONIC
Annyira ari vagy, hogy rajtam gondolkodsz! Milyen jó lenne ha meg tudnánk a másik problémáját oldani! :roll: Kár hogy ez nem lehetséges (legalábbis ebben az esetben).
Ha odakerülünk ne félj én is a sarkamra fogok állni, emiatt ne aggódj! :wink:

TIMEJKA
Mutasd meg hogy kell ezt csinálni. Hajrá inszem! ++++++++++++++++++++++
Hát ez gyorsan ment!

LILLA
Én az első szuripróbálkozásomnál úgy elájultam mint a sicc. Ha tudnám hányadik oldalon számoltam be róla megmondanám, mert érdemes lenne elolvasni! Hát az szép történet volt, de lehet, hogy olvastad a hsg-sben!
De most már profi vok benne! Bár a tüszőrepit nekem farizomba kell adni na azért azzal nem próbálkozom meg, sztem sohasem! :roll:

dita75
 
 


Timejka,

nagyon drukkolok neked holnapra!++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata,

én az Ultrasol nevű kézfertőtlenítőt használom otthon, de magában nem bírom mert nagyon érzékeny az ilyesmire a kezem, úgy szoktam, hogy nyomok belőle, utána pedig a rendes kézmosóval is kezet mosok. De így is ki van száradva.
Azóta használom mióta terhes vagyok, a kutyák miatt muszáj.

Dita,

hogyne gondolkodnék, egyszerűen nem tudom megérteni, hogyha minden szuper akkor miért nem jön össze az utód. De ezt már magamnál sem értettem soha :roll:

Lilla,

az olyan tüszőrepit amit izomba kell adni mással érdemes beadatni, én a lombiknál bőr alattit kaptam, azt a férjem adta be nekem, nem volt szükség szakemberre.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Hát én tuti sokat is stresszelek főleg a "másik utód" miatt.
Ma is megérkezett romokban volt minden egy óra leforgása alatt. A telefonját ha nem szólok kint hagyja a kerti bútoron egész éjjelre, és hát a kerítés még nincs kész bárki bejöhet ide az éjjel, vagy esik az eső és tönkremegy. Még jó hogy vagyok annyira figyelmes, hogy megyek utána mint a güzü. De hát ebbe nagyon bele lehet fáradni saját gyereknél is, pláne a máséval. Úgyhogy meg lesz beszélve a párommal hogy inszemek utáni hétvégén maradjon szépen otthon.
Itt a suli tanuljon szépen. (kettes átlaggal pláne)
Ha lombikra kerülne a sor akkor meg ugyanaz lesz mint nálatok, és akinek nem tetszik az elmehet. Nem akarom megvonni a láthatást a páromtól elviheti moziba vagy bárhova, de ha végeztek a programmal ne ide hozza hanem haza az anyjához!

Még mindig tartom az állításom, hogy a férjed egy hős! :D

dita75
 
 


Mara,
neked is köszi! Van miből válogatnom :lol: Ha szombat estig nem jön magától meg, akkor vasárnap kipróbálom mindegyik gyakorlatot és persze a forró fürdőt és az összebújást is. Bár azzal nem kell addig várni :lol: :oops:

Timejka,
most így hirtelen nem ugrik be, ki lehet a H. betűs doki :roll:
De nem is ez a fontos, hanem hogy sikerüljön :!:

Dita,
kezd el már most edzeni a párodat a gondolathoz, hogy kevesebbet lesz ott a fia. Így legalább nem közvetlenül inszem előtt kell még ezen is idegeskedned és nem találhatnak kifogásokat sem. Hajrá, ne hagyd magad!

Monic,
amúgy mit szólt a védőnő a kutyákhoz? Nem mondta, hogy próbáld elkerülni őket?

i.kata
 
 


Kép

Nézem kicsit a bébit aztán alszom! Legalább ma valami jó is van a napban! :roll:

Kép

dita75
 
 


teszteltem. sajnos nega :( abbahagyom az utrot és a duphastont mától, hogy megjöjjön. aztán kezdődhet a következő ciklus.

ha ma abbahagyon a gyogyikat, szerintetek mikorra jön meg?
Vendég
 


Jó reggelt!

Szilvi: Nem vársz még két napot egy ujabb tesztig?

Dita: Én úgy látom, hogy amíg nem találtokvalami jó megoldást a gyerekkel, addig folyton stresszelni fogsz. Beszélj a pároddal, aztán üljetek le hárman a kissráccal, és beszéljétek meg vele is. De ebben mi nem hinném, hogy tanácsot tudunk adni. Nektek kell rendbetenni az életeteket. (De szerintem: az átlagos a minden második hétvége, és a szünetek fele láthatás tekintetében. A párodnak meg biztos bűntudata van, hogy nem lehet a fiával eleget, de ha rád sózza akkor sincs. Legyen kevesebbet ott a gyerek, de akkor legyen az apjával főleg. Ti meg kössetek kompromisszumot, hogy kölcsönösen nem csesztetitek egymást! Itt simán érzelmi zsarolás megy már régóta, és ezt te is tudod, mégis belemégy!)

hofeherke
 
 


mara: ha mégis baba van a dologban nem hiszem, hogy 1-2 nap utro kihagyása miatt kilökődne. ha nem jön meg piri hétfő, kedd környékén, tesztelek újra.
Vendég
 


Szilvi: tudod! Csodák márpedig vannak! :wink:

hofeherke
 
 


mara:tudom, csak valahogy mindig mással történnek meg ezek a csodák :(

elhatároztam, hogy mától saját összeállítású "vitaminkoktélt" is fogok enni.

napi 1 db centrum materna
2×1 200 mg E-vitamin
2×1 500 mg C-vitamin.

Ha másra nem is, arra jó, hogy a téli időszak előtt felerősítsem a szervezetem.

Ja, és még tervezem a méhpempőt is valahonnan beszerezni.
Vendég
 


Szilvi: Menj ki egy zöldségpiacra. Ott szoktak lenni méhészek is néha. Hátha találsz náluk.

hofeherke
 
 


nekem jó lenne valami tablettás is, de úgy látom, ahogy a neten nézelődök, hogy ez valami méregdrága dolog.
Vendég
 


Sziasztok!
Nem nagyon leszek a hétvégén, megyünk Pestre céges olimpiára, meg holnap szülinapozni, viszont valamit muszáj elmesélnem.

Tegnap volt az első szuri, amit persze én nem adok be magamnak, megkértem azt az ismerősömet, aki a múltkorikat is adta. Ő meg még pont dolgozott, és az újszülött osztályra mentem be hozzá. Csak 4 baba volt, a többi épp szopizott, de nekem az is elég volt. Olyan édik voltak, kis picikék, de nagyon. Kérdeztem is, hogy Lili is volt ilyen pici, mert nem is emlékszem, aztán kiderült, hogy nem volt, mert azoknál a babáknál olyan 1.3 kilóval volt több, már születésekor. Én olyan boldog voltam!!! Megsímogatni nem akartam őket, de a látvány is nagyon csodás volt!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 



Szilvi,

Sajnálom a nega tesztet :cry:
Én a Propur nevű propolisz cseppet ittam, patikában lehet kapni kb 1200 Ft-ba kerül. Ugyanaz a hatása mint a méhészeti méhpempőnek, pár korty kólába csepegtettem minden este 40 cseppet és megittam (napközben nem lehet mert alkoholos). A lombik alatt szedtem mellé az Aspiric Protectet a dokim tanácsára, és hihetetlen vastag lett a mnyh-m, amiben meg is tapadt Pindurka.
A Propur nagy sokáig elég, tavasszal vettem és még mindig megvan fele.

Mara,

amin Dita most átmegy én mind megtapasztaltam néhány hónapja. A szitu nálunk is az volt mint az apróbetűsben... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Szilvi nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! Az viszont szuper, hogy már most a következő lehetőségre öszpontosítasz! :wink:

Linácska,
jajj, nagyon édes lehetett az a 4 mini manó :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Megmutatom a ma reggeli sztárfotókat az én négyesiker unokáimról!

Kép
Kép

LINÁCSKA
Hát én is szívesen nézegetnék igazi babákat ehelyett a szőrgombócok helyett, de hát egyelőre velük is beérem! :roll:

SZILVI
Sajnálom, hogy nem jött össze, hányadik dpo-n vagy? Biztos nincs már remény?
Én mézzel kevertet vettem, nagyon fini, egy doboz 520.- és egy hétig elég!

MONIC
Jön az iskola és meg kell magyaráznom ÉN (azért ez marha jó) a szülőknek, hogy tanuljanak a gyerekükkel. Basszus ez a sok rossz jegy pont azért van, mert a gyerek ide-oda van rángatva és ha az anyjánál van akkor ott van minden megengedve, ha itt akkor meg itt. Totál azt csinál a gyerek amit ő akar.
Senki nem tanítja semmire, a gyerek is csak a rossz szokások átvételére hajlamos. Össze kell fognom a nagyszülőkkel is, bár a mama 6 év alatt nem tudta elérni a páromnál anno, hogy ne minden hétvégén hozza a gyereket. Azért ő csak a saját nagyanyja volt és mégis fárasztó volt neki, két gyereket felnevelt, ha akart volna harmadikat szült volna még. Nem olyan idősek még energikusak, de azért neki is sok volt a "jóból".
Bízom benne, hogy egy idő után már halálra unja itt magát nálunk, mert gyakorlatilag nincs itt barátja, az apja egyébként most is alszik, én csinálom a házimunkát főzök, nem érek rá vele foglalkozni, ő meg szenved, jobb híjján gépezik (ahelyett, hogy rendet tenne végre a szobájába).
Elmentek volna horgászni de nagyon fúj a szél, és igy nincs értelme!
Anno amikor a nővérem ilyen helyzetben volt (ma is még ilyenben van, csak duplán-triplán) akkor ő is mindig kapta a tanácsokat, de semmi nem jött be igazán. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen nehéz egy ilyen csonka családnak! Örülök, hogy én nem így nőttem fel, bár én olyan anyás voltam, hogy apámmal egy métert nem mentem sehová anyu nélkül. :oops:
A nővéremék mindig csúfoltak, hogy bújjak anyu s***ébe! :x

Hú ez hosszú lett hangosan gondolkoztam! :oops:

Köszi mindenkinek, hogy próbáltok segíteni, minden tanácsot ki fogok próbálni, remélem nálunk valamelyik hatni fog!

dita75
 
 


Mara: köszi a linkeket! megnézem őket! :)

Monic: az aspirin protect az vény nélküli? lehet azt szedni állandóan? te hogyan szeted? a ciklus második felében csak? és mellette még miket szedtélés hogyan?
bocsi, a sok hülye kérdést, csak szeretnék tájékozódni egy kicsit.

Kata: igyekszem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. de azért elkenődtünk egy kicsit a férjemmel. de gyorsan rá is segítettünk, hogy mihamarabb megjöjjön piri (már ha meg akar jönni) és elkezdődjön az újabb ciklus :wink: :)

dita:most vagyok a 16. dpo-n. Remény addig van, míg piri meg nem jön szért. Ha nem jön hétfőig, veszek újabb tesztet és tesztelek még egyet.
Vendég
 


Köszi a drukkokat mindenkinek. meg volt az inszem, csak most egy kicsit barnázok, az baj? Kicsit fosok.

Én az aspirin protectet már ne szedjem ugye? Elfelejtettem akkor, amikor megjött, mert azt akkor kell szedni kezdeni?
timejka
 
 


Timejka mennek a drukkok!!!!! H orvos elég ügyi azt mondják!!!! Úgyhogy kitartás.


Dita, hát nem könnyű a helyzeted az biztos. Én is voltam ilyen cipőben, nem tudok sajnos erről az időszakról jó dolgokat mondani. A féjremnek aki 36 éves lesz van egy 18 és fél éves lánya most kezdi az egyetemet. Hát történt velünk annyira rossz történet az elmúlt 8 év alatt hogy az fenomenális. Én is keresztül mentem ezeken a hétvégés történeteken, idegileg kész voltam tőle. Függtem tőle és betege is lettem hogy állandóan ott volt nálunk, nem élhettem a saját életemet. 2 éve tört meg a jég. Besokaltam leültem vele beszélni megmondtam neki nálunk mik a szabályok ha igy nem tud élni felnőtt lány akkor ne jöjjön ide. Hála Istennek már nem jár. Megsértődött meghát felnött is lett. De ugy gondolta hogy felnőttként is ugyanugy szivja majd a vérünket mint ezelőtt. Azt mondhatnám életem legnagyobb harca volt amire elértem azt hogy a férjem nekem higyjen és rájöjjön hogy mennyire egy szinész, történeteket kitaláló, betegesen hazudozó gyermekkel áldotta meg az ég, persze attól még a gyereke, csak nem egy jellem bajnok. Hála Istennek egy évben csak egyszer látom Karácsonykor ami épp elég és boldog vagyok hogy nincs semmilyen kapcsolatom vele. És az sem fog meglepni hogyha megsem fogja nézni az Oroszlánunkat. Nehogy azt gondold hogy egy szivtelen önző ember vagyok, de nagyon csúnya dolgoknak kellett ahhoz a családunkban megtörténni hogy mindketten igy érezzünk a férjemmel! Nem tudom hogy hány éves a gyermek olyan 10 körül saccoltam, de java sajna még hátra van. Légy erős állj a sarkadra és csak önmagadat nézd, nekem 8 évem van ebben és amit a legjobban bánok hogy csak két éve álltam a sarkamra és hagytam magam sodrodni az árral! Már réges rég másképp élhettünk volna, problémamentesen!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

már 2 napja nem engedett be a babanet, irtam Apának, programozó hétfőtől lesz,utánanéz! addig újraregisztráltam mert hiányoztatok

annyira nehéz követni így a fórumot.

Szilvi sajnálom!

Dita ez tényleg gáz! kitartás drága!
bonika
 
 


na, már el is kezdett mensisen görcsölni a hasam. azt hiszem már akár ma is megjöhet piri.
Vendég
 


TIMEJKA

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
No para! Nekem az elsőnél megsértették a műszerrel valamit és volt néhány csepp vér, lehet, hogy neked is vmi ilyesmi lehet, sokmindenkinél előfordul, emiatt ne izgulj! Sikerülni fog! :wink:

BONIKA

Jó az új neved! Én azt gondoltam nagyon lefoglal Zsigibaba ami természetes.
Ha már így újraregisztráltál megörvendeztetnél egy új sztárfotóval?

ZSUZSKA

Hát ha egyszer lesz kedved ezt kifejthetnéd bővebben priviben!
Persze csak ha nem gáz!

Amúgy lehet, hogy te ezért akarsz annyira fiút, én meg azért ennyire lányt! :)
(bár én régen is lányban gondolkoztam, de tény hogy amióta a férjem fia beköltözött az életembe mindennél jobban lányt szeretnék)
Remélem nem szoktál haragudni amikor nunásnak hívom oroszlánt, és abba is hagyom a jóslásokat, hogy ha nem jön be a megérzésem veled kapcs, de én annyira lányt érzek tényleg, nem szekálásból cukkollak! (na jó egy picit! :) )

SZILVI
Hát nem tom, vkinél később mutatja ki, talán mérned kellett volna a hődet, legalább a végén. Az aspirin protekt a méhnyálkahártya megvastagításában játszik nagy szerepet, tehát minél előbb el kell kezdeni sztem még az első felében a ciklusnak!

Na megyek kerítést festegetni. Már olyan rég festettem, kezd hiányozni!

:?

dita75
 
 


dita: az elmúlt 2 napban mértem, 37,4 volt folyamatosan z ébredési hő, méhszáj fenn és kemény. de ezek ezek szerint mind az utro hatásai nálam és nem vehetők egyértelmű babás jelnek.

jó festegetést! de aztán vigyázzál, nehogy napszúrást kapjál a melegben!
Vendég
 


Szilvi,

a ciklus első felében Aspirin Protect, Propur csepp, Gravida, C vitamin, folsav. Ezeket mind lehet vény nélkül kapni.
A ciklus második feléről nem nyilatkozom, mert az utró mellett rengeteg gyógyszert kaptam, hogy megmaradjon a baba.Még szteroidot is kellett szednem 5 napig, ami elterelte a szervezetem figyelmét a babáról, és így jól meg is tapadt.

Dita,

én is próbálkoztam elmagyarázni a szülőknek, hogy milyen fontos a tanulás, és az lett a vége, hogy minden nap én tanultam a férjem lányával így a majdnem bukás helyett egy hármas kivételével 4-5 lett a bizonyítványa.

Zsuzska,

nagyon igazatok lehet Ditával, mert én általában jól kijövök a férjem lányával, de mégis Danikát szeretnék :roll: Persze ha kislány lesz őt is imádni fogom, de egy hajszálnyival jobban kisfiúra vágyom. Érdekes...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic80 írta:
nagyon igazatok lehet Ditával, mert én általában jól kijövök a férjem lányával, de mégis Danikát szeretnék :roll: Persze ha kislány lesz őt is imádni fogom, de egy hajszálnyival jobban kisfiúra vágyom. Érdekes...


Moncsikuszom!
Én is a lelkem mélyén egy fodrosbugyisra vágytam világéletemben (oké, mire megfogant Laci már teljesen mindegy lett a neme..., de akkor is). Most viszont nem adnám 10 fodrosbugyisért sem ezt a kis vigyormanót. :oops:
20150601134430
 
 


Ditus, ment privi, remélem nem fog nagyon megviselni, de ez csak dióhéj amit leirtam. Nem bánt hogy nunásozol, sőt azt se bánom ha lány lesz, mert tök más ember lesz mint ő. De a fiúnak jobban örülnék. Főleg hogy megvannak a fiú nevek. De a lányon vergődnünk kell. Ha fiú 100% biztos hogy Olivér Erik lesz. Már az előző babánknak a neve is ez lett volna.


További szép délutánt


Zuzka


Este megyünk Mackóúrfival (férjem) halat enni. Nyami-nyami :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

nálunk is kizárólag fiúnév van egyenlőre: Dániel.
Lánynevekben nem tudunk megegyezni, úgyhogy jegeljük a témát egy kis időre.

Viki mami,

ha nekem fodros bugyis lesz, biztos vagyok benne, hogy nem cserélném el semmiért. Csak valamiért fiút érzek.
:wink:

Én ma zöldborsófőzeléket készítettem baconba göngyölt virslivel és tükörtojással. Két tányérral is ettem belőle, nagyon jól esett, pedig világ életemben utáltam a főzelékeket de mióta a férjemmel együtt vagyunk nagyon megszerettem őket.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Holnap kaptok tőlem pocakfotót :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic megek vacsizni, nagyon finomat főztél.

Csajok nem könnyú az életetek pótgyerekkel. Dita leszállhatnának rólad, állandóan stresszelsz a család miatt. Ez nem tesz jót.
timejka
 
 


Timejka,

nyisd ki az ablakot és küldök neked fénypostán :wink:
Nálunk is ugyanez volt mint Ditáéknál és nem is sikerültek az inszemek. A lombiknál nagyon bekeményítettem, a párom szerencsére megértővolt, és Pindurka a pocakomba költözött a nagy nyugalomban.
Hogy érzed magad?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic jól tetted, hogy bekeményítettel. Meg is lett az eredménye. Szegény Dita állandóan ő szenved, idegeskedik más miatt. Már kijárna neki valami jó dolog, mondjuk 1-2 bébi. Fiú és lány!
Várom a kaját, ablak nyitva.

Jól vagyok köszi. Azt hiszem lassan fog eltelni a 2 hét. 10. dponál hamarabb nem érdemes tesztelni ugye?

Azti már 12 hetes vagy Monic? Hogy megy az idő.
timejka
 
 


Timejka,

bizony nagyon telik az idő :lol:
A tüszőrepi miatt nem érdemes hamarabb tesztelni mint a 10. dpo, de én igazán a 12. dpo-s tesztet ajánlom neked, a 10.-en nem nagyon mutatja még akkor sem ha terhes vagy és csak feleslegesen keserednél el. Úgyhogy türelem :wink:
Ditának ikrei lesznek, anyukája a főboszi megmondta, és én is ikreket tudok neki elképzelni. Nagyon jó anyuka lesz majd :wink: De ehhez ritkítani kell a férje fia látogatásait. Ami nem egyszerű, mert nálunk volt rendesen sírás és ajtócsapkodás mire sikerült elérnem, hogy a lombik utáni 2 hétben csak ketten legyünk.
Aztán meg azon gondolkodtam, hogyha nem sikerül a lombik akkor feleslegesen cirkuszoltam. De szerencsére nem így lett, és a párom is belátja így utólag, hogy minden a 2 hét nyugalmon múlt. De persze csak utólag látja be...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Huszadszor akarok kérdezni valamit és mindig elfelejtem, hogy mit. Na mindegy.

Nekem azt mondták a gyógyszertárba, hogy az E-vitaminból hetente csak 2-3-szor lehet szedni. Pár hónapja szedtem, most a closti után semmit nem szedek.
timejka
 
 


Timejka,

én E vitamint nagyon régen szedtem, a lombiknál nem.
Szerintem folsavat nem árt ha szedsz és vitaminokat, mert ha a baba megtapad fel leszel töltve a számára fontos vitaminokkal.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic a folsavat most elkezdhetem szedni?

Ditának valóban azt kellene csinálni, hogy kevesebbet jöjjön a gyerek. Keményíteni kell- máshogy nem megy. Dita ikreket érdemel.
timejka
 
 


Ditusnak irtam egy regényt, hogy álljon a sarkára, az ő élete legyen a legfontosabb. Hallgasson ránk,


Monic akkor Te szerecsés vagy pótgyerek terén, én ezt nem mondhatom el, de nem érdekel egyáltalán mert olyan mintha nem is lenne mármint nekem. Évente egy alkalmat elviselem a férjem kedvéért.


Timejka, mennek a drukkok neked, remélem hamarosan kövecc minket :lol:


Csajok voltam ma halászlé főzésen isteni lett. Imádom a levét, 4 tányérral ettem. Isteni volt az ize.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Lassan én is elkezdem szedni megint a vitaminokat.

Timejka,
a folsavat már terhesség előtt el kellene kezdeni, te meg lehet, hogy már babás is vagy, úgyhogy hétfőn ezt szerezd be először :wink:

Monic,
én imádom a főzelékeket. Nem is tudok olyat mondani, amelyiket nem eszem meg. De ma csak azt a méregtelenítős trutyi kajámat ehettem és még 12 napig csak azt. Nem tudom, hogy fogom kibírni :roll:

i.kata
 
 


Timejka,

szedheted a folsavat nyugodtan, naoi 1 szemet :wink:

Zsuzska,

annyira szerencsés azért nem vagyok, voltak nálunk nehéz időszakok, aztán könnyebb lett, viszont még a mai napig vannak viták ebből adódóan... Néha fárasztó folyamatosan arra törekedni, hogy mindenkinek jó legyen...
Én is nagyon szeretem a halászlé levét, a húsát nem. Én tésztát és kenyeret is szoktam hozzá enni ami egy kicsit nehéz étellé teszi de én így szeretem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Oké Kata hétfőn beszerzem.

Zsuzska jól tetted, hogy írtál a Ditának. Olyan rossz "hallgatni" tőle, hogy állandóan gondok vannak. Hagyják békén végre.
timejka
 
 


Kata,

milyen méregtelenítős kaját eszel? A homeós doki mondta, hogy ilyet kell enned?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na jó estét Mindenkinek!
Jól kitárgyaltatok, pedig nem is csuklottam, annál inkább tüsszentettem egész nap. Már vége lehetne ennek az allergiaszezonnak!

Nagyon fáradt vagyok!
Ma már nem is tudok reagálni semmire, lefexem, mert holnap is sok munka vár rám! Inkább most csinálom ebben a két hétben, mert inszem után már max. egy-egy főzést vállalok, ha megesz minket a kosz az sem fog érdekelni, kibirtam már máskor is, 2002 óta egyfolytában kecót újítok ............. :roll:

Még elolvasom a privit aztán elteszem magam holnapra!

JÓCCAKÁT!

dita75
 
 


Dita,

jó éjt neked!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na elolvastam ........... és már ki is ment a szememből az álom! :shock:
Basszus ha rám is ez vár én a hárshegyre kerülök, de lehet, hogy nem várom meg és leugrom a hídról....

Ez még durvább mint amit a másik két sorstársamtól hallottam!

Az én életem mondjuk azért leányálom ehhez no meg az előző pasimhoz képest. Nekem igazán az a hét év volt az igazi pokol, ami most van hát fele annyira sem rossz mint az az időszak volt. Amikor végre megszabadultam tőle sokáig még rémálmaim is voltak, még most nemrég is előfordult velem, hogy róla álmodtam, egész éjjel hánykolódtam meg nyöszörögtem és amikor reggel felébredtem eleredtek a könnyeim miközben megnyugodtam hogy csak álom volt.
Pont ezért szeretnék már végre ennyi szenvedés után egy normális életet élni, de a páromnak is hiába jövök ezzel mindig rámsüti, hogy miért viseltem el 7 évig, ő erről nem tehet. Persze igaza van, de ezen változtatni utólag már nem lehet.

Na jó mégsem forog rendesen az agyam, alszom egyet rá!
Tényleg jó éjt!
Holnap találkozunk!

Ja MONIC
nem lógsz meg a pici-poci fotó elől, megígérted, én pedig nem felejtek!
:lol:

dita75
 
 


Monic,
barnarizs és mungobab keverékét kell ennem 2 hétig, de önszántamból. Mondtam a homeós dokinak, hogy mennyire nem vagyok kibékülve magammal és ezt ajánlotta. Remélem sikerül betartanom és fogyok vele pár kilót. Sokat nem fogok enni, mert 2 nap után a könyökömön jön ki :roll: De nagyon remélem, hogy legalább nagyjából kibírom 2 hétig :shock:

Megyek én is aludni.
Jó éjt!

i.kata
 
 


Monic,
Aspirin protectet hogy kell szedni? Én most vagyok 6. dpo-n, de nem szedek semmit az inszem mellé, nem mondták. De hétfőn lehet, hogy beszerzek folsavat, meg Aspirin Protectet. Hátha segítene ellensúlyozni a Closty méhnyálkavékonyító hatását.

Dita,
szerencsére nem éltem át, amit te, csak másik oldalról, nekem váltak el a szüleim. DE, nekem szupi dolgom volt. Apu új felesége óvónő volt, hamar megtaláltuk a közös hangot, anyu új párja is szuper. Azóta van két féltesóm (már nagyok). A két család tök jóban van azóta is, képzeljétek anyu, az új társa, a tesója meg a családja mind ott voltunk apuék lakodalmán, és éjfélkor az új menyasszonyt anyu tesójának a férje adta el. Ha szükség volt rá, volt, hogy a tesóm nálunk aludt...
Ja, és jövő szombatra szerveznek apu nagynénjéék egy nagy családi összejövetelt, leszünk vagy 40-en másod, harmad unokatesók..., évek óta nem volt így együtt az ennyire nagy család (mármint ez apu része), és most, hogy a héten voltam apunál megkérdezte, hogy anyut meghívták-e a "szervezők", mondtam, hogy nem, de amúgy is dolgozik, mire ő mondta, hogy hát nem tudja, de mégis a felesége volt, és csak meg kellene őt is.
Nekem ez így tök jó volt, gyakorlatilag az egészből azt vettem észre, hogy Karácsonykor két helyről kapok ajándékot :lol: Nálunk nem voltak szabályok, hogy mikor megyek, amikor kedvem volt, mentem, szívesen fogadtak, nyaralni is mindig vittek.
Na ez jó hosszú lett.

Kata,
írtad, hogy nem vagy kibékülve a súlyoddal. Mindig is ilyen voltál? Vagy csak hírtelen lett több, mint szeretnéd? Egy éve még én is így voltam, már minden bajom volt, de nekem hirtelen lett igazán sok, és szerencsére azóta, hogy megtalálták az okát, már le is ment. Én kb. 30 évig küzdöttem, mire rájöttek, milyen egyszerű a probléma.

Megyünk ma szülinapozni, fél 9 körül el akartunk indulni, de ahogy elnézem magunkat nem igazán fog menni. Férjem még döglik, én lapitopihzom, Lilike Minimaxot néz...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: