Új privát üzeneted érkezett!

Jezsek: szerintem frusztrált mert mos tment vissza doilgozni, írja is a szept-i számban hogy milyen nehéz volt, plusz a kislány elég vékony tényleg, ami nem baj, de lehet, hogy aggódik miatta és roh@dtul zavarja hogy más meg azzal jön hogy uannyi kilós a 4 hósa, nem?
No, amúgy annyira felhúztam magam azon amit írt, hogy írtam neki. Kíváncsi, vagyok, válaszol-e, legszívesebben elküldeném a levelet több kismamás szerkesztőnek is, nehogy már egy dolgozó hülyeségéről ne értesüljenek :roll:

Nici: ne légy szmoorú, Barbi nagyon aranyos és mosolygós baba a pótlás mellett is :wink: :D másodiknál amúgy is nehezebb, fárasztóbb, szerintem ne okold magad! És az igazán fontos dolgokat így is meg tudod adni neki!!!

Mary: akkor jól gyarapszik a súlya :D pláne az egész banán! lehet, hogy kevesebbszer eszik de akkor többet? mármint 1 egész banán az szép! Lau a mai napig nem eszik meg annyit egyszerre :roll: Meg a dokik is mindig csak a súlygyarapodást nézik

Kép Kép
celesztina
 
 


Ez hihetettlen! Marci felébredt 1-kor, jól bekajolt, Kakált egy nagyot, játszottunk, és most alszik. :D :D :D
Vendég
 


Hát nem egyszerű ez az etetés dolog, de annak örülök, hogy aerobik Norbi még nem updatelt össze egy gyerekmenüt!

Celesztina, Lau mikor megy oviba? Nekem a hányinger csak a hányástól múlt el sajnos :(

Kép
Kép
mango.
 
 

 
 

Jezsek!

Persze, hogy szól ha éhes....akkor látnád....még a szomszéd is hallja a hangját....
Amugy persze megtömni nem fogom. Megcsinálom neki az adagját és annyit eszik amennyi jól esik neki. Van hogy hagy a kajából, van hogy lecsúszik mind. van hogy 10 perc szünettel eszi meg felesbe...közte a böfivel.

az alvásomból meg nem lesz semmi. épp hogy leért a fejem az ágyon már hallottam Bogi hangját. megnéztem előbb épp a lámpának mosolygott....
aztán lehet, hogy visszaaludt. megyek megnézem. ha igen akkor teszek még egy próbát. a fejfájásom kezd elviselhetetlenné válni...
tudom éjjel aludni kell, nem dobolni...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Celesztina légyszi írd majd meg, hogy mit válaszolt. Az egy dolog, hogy flusztrált, de akkor ne ő válaszoljon az ilyen levelekre! Akkor inkább tartsa meg a véleményét!
Jézusom! Ő Ilonka anyukája?! Úgy szerettem olvasni a tőrténetét! Előfizetője vagyok az újságnak, és az első perctől olvasom a naplóját! Teljesen másnak gondoltam! Hát tényleg hülyén jön ki, hogy Iluska 1 évesen 7400gr, a zabagép fiam meg 4 hósan 8700 (most mértem! :shock: :shock: :shock: ) gr.
De hát minden gyerek más, én ezt nem is vitatom!
Vendég
 


Ollem nem semmi a dob! Én a mosógépet sem kapcsolom már inkább be, mert arra a rohadt centrifugára is felébred! Sőt este is csak halkan lehet tv-t nézni, mert olyan a hallása, hogy minden neszt meghall, és azonnal felébred. Sosem gondoltam, hogy ilyen hangos tud lenni, hogy roppan egyet a bokám, mikor bemegyek megnézni este :lol: A frász jön rám, úgy meg tud ijedni, úgy összerezzen :lol:
Vendég
 


Jezsek!

Ma délelőtt is gyakoroltam. Itt volt mellettem a babakocsiban és elaludt. hozzáteszem, hogy a hifi csutkón hangerőn szólt (ment a zene amire gyakoroltam) és a dob se volt halk....Jó mi?
De ha tök csend van,akkor Bogi is meghallja ha befekszünk az ágyba pl. vagy becsukjuk az ablakot , ajtót stb.

egyébként drágám nem alszik. épp gyagyog ezerrel az ágyában....
nekem meg szétesik a fejem.... :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Nici, köszi! Az is a bajom, hogy Emma régeben simán megette a 180-at, most meg sokszor a 150 is nehezen megy le. Talán többször kéne kevesebbet? Áááá, nem kéne ragaszkodnom a "papírformához", egyen annyit, amennyi jól eskik.

Mangó, vasárnap 9, 11 és este 6 órakor van a mise. De nem a mise a gyerekbarát, szóval nem diákmise, hanem oldalt van egy üvegfallal leválasztott rész,ahol lehet mászkálni és nem baj, ha hangoskodnak.

Az előbb írtam a Kismamáról, de elszállt, hogy amíg terhes voltam, minden számot megvettem, még a régebbieket is begyűjtöttem. Egy csomószor ismétlik magukat, időről időre ugyanazok a dolgok kerülnek elő, és igencsak egyoldalúan közelítenek meg mindent. Amíóta Emma megszületett a kezembe sem vettem, érdekes, nem hiányzik...

[quote="bolygó"]
írta:
bolygóA híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
.

Na, ma mi is így jártunk! :roll:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Nos ne mtudok visszaolvasni 5 oldalt.. .

De a kajcizásról azért irok énis:

Máté ujabban 2 hete igy eszik: (7szer evett igy változtatnom kelett mind az adagon mind az időn)

hajnali 4kor kel: evés tápi 210 gramm (7kilós babához ennyit ir a tápszeres doboz és csak igy lakik már jól :( )
aztán olyan fél11-11 között barack...és inni baracklé rá
aztán fél1kor ujra 210 gamm
majd fél5kor és utoljára fél9kor...

igy tudtam elérni hogy 5ször együnk egy nap hogy uzsira gyümi van...amugy simán 6szor enne..

1050 ml-t iszik meg a tápiból egy nap...és 3hónaposan volt 7kg..na de kérdem én mit csináljak éheztessem a gyereket????
sosem ettetem összevissza hanem 3 óránként szépen..6szor evett már átaludta az éccakákat...már nem de igy megoldottam..

mégis csak hízik és hízik...tiszta michelin baba...na most légy okos Domonkos...mit is tegyek ???

hát majd csak nem fog hízni én bízom benne...de ennie kell...

Jezsek: majd ird meg ha válaszolnak ujra...ja és megértem hogy irtál...én 2 hetes kora óta tápiztatom..hetekig voltam depi mert nem volt tejem..de most én is tanácstalan vagyok hogy mivel vegyem vissza az evéskényszerét...


Magika: én adattam be a prevenart....ez a pneumococcus elleni...én pont az uszi miatt adattam be..mert megszakdna a szivem ha begyulladna a füle...(főként mert nekem állandóan bevolt) igy beruháztam rá...késöbb akár ingyen adják akár nem..nekem most volt rá szükségem :) hátha lecsökken az esélye hogy beteg lesz..


Lolka: Boldogat igy utólag :D

Ollem : mikortól hosszu egy baba? :) Máté 64 cm és nincs egy hete 3 hónapos :)
de persze azt se felejtsük el hogy van olyan baba aki 60 cm felett született ha jól emlékszem :)

Mátéról újabb komoly tekintet :D


Kép
Vendég
 


Lituka nagyon komoly fiú Mátébaba! De nagyon aranyos.
Nem hiszem hogy írna már, gondolom elnézést nem fog kérni a hangvételért :? Csak az a baj, hogy ezek szerint ezentúl sem lesz szó ezekröl az ujságba. Pedig tényleg jó lenne! Már ha csak ezt a fórumot megnézzük SAJNOS 10-ből 9 baba tápszeres. :(
Vendég
 


Mango: sajnálom a hányingeres dolgot, a gyömbértől nekem is csak jobb lett az érzés de a végeredmény ugyanaz maradt. :? Lau jövőre megy oviba, márciusban lesz 3 és májusban iratjuk be, szept-ben kezd. Remélem, felveszik a kisebb ellenére (meg hogy itthon vagyok) ... Amúgy Norbinak van vmi gyerek-update-je :lol: http://www.mora.hu/shop?todo=product&fr ... ch&id=2594 :lol: :lol:

Jezsek: ja, Wirth Ungváry Renáta, meg Wirth Ilona. Én is szívesen olvastam, tényleg szimpi volt, pláne mert Lau is kevés kilós lányka még mindig. Julinka eszik helyette is :lol: És én is jobban aggódom Lau miatt mint a "dundi" Juli miatt!
és persze írok ha válaszol -de nem hinném. Max a kismama olvasói levelek részébe beírják hogy milyen hülye anyuk vannak akik olyanokat írnak mint én :roll:

Kép Kép
celesztina
 
 


kíváncsi lennék te mit írtál neki. Te is tanácsot kértél? :lol:
Vendég
 


Most néztem, hogy a levelet amit kaptam elkűldték a főszerkesztőnek is. Kíváncsi vagyok ő mit szólt hozzá!
Celesztona nem kaptál még választ?
Jól eltünt mindeki :lol:
Vendég
 


Azért hihetetlen, hogy mennyit fejlődnek 1-1 hónap alatt! Én mindent videózok, és most néztem, hogy júli 18.án még ennyire küzdött: http://www.youtube.com/watch?v=RGcA7nC0cKU
Most meg már ilyen ügyi: http://www.youtube.com/watch?v=dUMBucpJ8Js
Na jó. zudja ezt ügyesebben is, de a kamera érdekesebb volt. Kíváncsi vagyok mi lesz megint egy hónap mulva :D
Vendég
 


Sziasztok!

Csak olvasóban voltam mostanában, sok volt a dolgom, de követtem mindent. Trudinak vasárnap lesz a keresztelője, holnap utazunk, gondoltam, előtte azért benézek és reagálok pár dologra.

Mary!
Nagyon sajnálom Bogi problémáját, remélem, könnyen megoldható. Sok szerencsét nektek hozzá! Nagyon szép kislány és ahogyan azt a kiságyat bontotta, zabálnivaló!

Kritta!
Sajnálom a sérvet. Nem is gondoltam volna, hogy a császárnak az ilyesféle szövődményei tényleg megtörténhetnek. Remélem, hamar rendbejösz!

Zsuzsófi!
Te nagyon jól tudsz varrni! A játszószőnyegen most én is gondolkozom, mert nem igazán tetszenek, amiket láttam. Azt még talán én is össze tudnám ütni.

Lituka!
Máté nagyon komoly! És én is köszönöm a táblát, mentem is le!

Jezsek!
Néztem a videókat, tündériek, régen nevettem ilyen jót. Tudod mi történt erre nálunk? Trudi közben itt játszott a nappaliban, meghallotta Marci gurgulázásait, fölkapta a fejét, és válaszolt neki rá! Apja meg is állapította, hogy máris a fiúk érdeklik.


Etetés-szoptatás-tápszer

Nem tudok mit tanácsolni a tápszerezőknek, tényleg nem tudom, mi a jobb ilyen esetben. Én is félnék a sok műkajától, de a korai hozzátápitól is, mert azért mégsem kéne leterhelni nagyon az emésztőrendszert. Gondolom, azért mindenki megtalálja a lehető legjobb megoldást.

Trudi még mindig csak szopik, így még nem kerültem dilemma elé. De nekem nagyon nagy szerencsém volt a kórházzal, meg itthon a gyerekorvossal is. Komolyan, volt hogy a csecsemősnővérek naponta többször ott ültek velem, és segítettek szoptatni ezt a pici babát. Semmilyen pótlást nem kapott - csak akkor kapott volna, ha 2 kg alá esik a súlya, de ez szerencsére nem történt meg. Azért is volt rizikós a dolog, mert nem volt egyértelműen kiváltható a szopóreflex (ugye koraszülött volt), de úgy érzem, hogy én minden segítséget és információt megkaptam ahhoz, hogy jól tudjam őt szoptatni. Sajnálatos, ha ezt nem mindenki kapta így meg ott, ahol szült.

A Milupás anyagon én is kiakadtam. Ha az ő infóik alapján etetném Trudit, már régen tápszerezhetnék - mert még mindig nem alussza át az éjszakát, napközben csak akkor bír ki 3-4 órát evés nélkül, ha éppen annyit alszik, és lám, a gyarapodása is lecsökkent, sőt stagnált is. Ma is (illetve tegnapról mára) evett este 9-kor, majd fél kettőkor és 5-kor. Aztán reggel fél 8-kor kelt. Általában ilyesmi az éjszakánk, bár van olyan is, hogy 3x kel, máskor meg csak 1x. Azt tudom, hogy amíg anyatejes, nem várható el az éjszaka átalvása (még később, akár 7-8 hónaposan sem, főleg, ha még kevés szilárdat eszik), de fogalmam sincs, hogyan kéne ennek működnie tápszerrel. Ő most 6900 gr és két hete volt 61 cm.

A Kismamás történet tényleg kiakasztó - vagy bízzunk benne, hogy csak ilyen nagy a félreértés?
Vendég
 


Ugye most nem miattam tűntetek el? :roll:

Még azért teszek pár képet.

Kép Kép Kép
Vendég
 


Fúú .. én sem tudok semmire reagálni, csak Mary-nek írok, ő kérdezett ..

Etetés nálunk:

8 - 9 között kel, akkor reggeli (180 ml tápszer)
fél 11 - fél 12 között tízórai, akkor alma-barack páros, kb. 100 gramm.
2 körül ebéd (tápszer 120-150 ml)
5 körül uzsonna (tápszer 120-150 ml)
8 körül vacsi (tápszer kb. 120 ml)
füdés után (fél 9 - 9) amennyi jól esik neki (tápszer 60-80 ml)

A fürdés utáni evést követően ő alszik azonnal .. mostanában már 9-kor alszik, és nem is nagyon eszik 8 után semmit .. tehát 5 kajci van.
Ha 10-re nyúlik az alvás, akkor egy keveset még eszik :)

Virág - Jó, hogy jöttél, rég voltál :) Cuki a csajod :)

Nem olvastam vissza semmit .. Milupás anyag? Kismamás cikk? Ajajj ..- le vagyok maradva :D

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Húú, én is csak gyorsan olvastam vissza, mert nem volt sok időm!
Tegnap újra elkezdtem focizni, nagyon jólesett a mozgás, de rettentően el is fáradtama a 2órás edzésen, és mára jó kis izomlázam lett! :roll:
Ma délelőtt meg Benivel kendőtanfolyamon voltunk, nagyon klassz volt, a háti hordozást tanultuk, ami nagyon kényelmes, csak a felkötés még nem megy 100%-osan, de még van egy alkalom, hogy tökéletesítsük a technikát... :D

Evés: mi CSAK anyatejesek vagyunk, átalusszuk az éjszakát, napközben meg 5x eszünk:
7 óra körül reggeli
10 órakor tízórai
14 órakor ebéd
17 órakor uzsonna
20 órakor vacsora

A mennyiségről viszont fogalmam sincs, sosem mértem konkrétan egy-egy kajálást, csak hetente mérlegelünk! Most alig hízunk, 6600grammal kezdtük augusztust és most 6700 gramm, de amíg ilyen jókedvű és nyugis+van elég kaki-pisi, nem hiszem, hogy éhezne... :roll: + még tejci is lenne bőven,hsa kérne, mert mindig csak egy ciciből eszik és az is bőven elég neki!

Lolka: utólag Boldog Szülinapot!

Medina: jó nyaralást, várjuk majd a képeket!

Bolygó: annyira jó az a szüveg amit feltettél és annyira igaz! :D :D :D

Nici: sajnálom a tejci kérdést!

[quote]M írta:eg azon is, hogy szülök egy csomó (3-4-5...) gyereket, mert már most utálom, hogy ki fognak repülni... pedig az még nagyon-nagyon soká lesz, de akkor is...


Ercsi: dettó!!! :oops: :D :D :D csak én egy focicsapatnyira gondoltam... :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Bár már annyira nem aktuális, de olyan jó nosztalgiázni, hogy miből lett a cserebogár... Meg olyan szép...

http://www.youtube.com/watch?v=fyFrGbAv ... re=related

ercsi_3
 
 


Szösszenet! Zorróné!

Nektek is köszönöm az etetéssel kapcsolatos hsz-eket. :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Kép Bogi dobolni tanul anyával

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


etetésről még: déltől nálunk: 11, 11:45, 14:30, 15:30, 16:30, 18, 20 -ez komoly :o igaz, ma nem tudott aludni délután mert felébresztette egy hülye futár, amikor ilyen nincs akkor 12 után alszik egy nagyobbat, de azért akkor is kb így eszik

Kép Kép
celesztina
 
 


Virág nagyon cuki Trudi!

Ollem, :lol: :lol: Mi lesz ebből a lányból? :wink: nagyon jól nyomja! akarom mondani üti...

ercsi_3
 
 


Nálunk így néz ki egy nap kajailag, de én asszem már leírtam:

8-9 között ébred (de ma pl 7-kor már kukorékolt) reggeli, 12-kor zöldség, babatea, 4-kor gyümölcs, babatea, 8-kor tápszer, vacsi.

Ma hogy majd. 2 órával korábban kelt, így 5x evett, 3x tápszert.

Az adagjai meg 180-240 ml között vannak. Reggel többet kér, estefelé már kevesebbet.

(most pl majdnem 80 ml maradt a 235-ből)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Ercsi!

Dobos (apjától) énekes (anyjától) szóval dobos énekes lesz... :lol:
Ő fogta az ütőt!!! Mutattam neki, hogy kell és nagyon nézte, figyelte... :lol: ő is próbálta ütni , olyan édes!!!
Egy évesen már biztosan fog dobolni....jó neki, hogy ebben nől fel

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok
Bocsi,hogy csak így hívatlanul írok.Szoktalak titeket olvasgatni,mi májusiak vagyunk.
Igazából most OLLEM-nek és ATIZKÁ-nak írnék,de ha nem bánjátok,jönnék sűrűbben is.

Ollem
Megnyugodtam mikor írtad,hogy a te kislányod is 4-szer eszik egy nap.Akárcsak az én lánykáimról írtam volna.Reggel 4-6 között esznek először 170ml-t,van hogy hagynak,de van,hogy még kérnek is.Van olyan,hogy 7-ig alszanak és akkor esznek először.Aztán 11-11:30 körül gyümi és ha kérnek még tápszert,akkor adok nekik.Ezzel elvannak 15:30-16:00-ig,akkor megint 170ml táp és az utolsó kajcsi általában 19:30-kor van.Ilyenkor is sokszor meghagynak egy csomót,de ma pl. megették az egészet.Utána rögtön alvás reggelig.Szóval nyugi szerintem,nekik ennyi az igényük.Egyébként kedden mértük őket,akkor Száva 5770g volt,Noa pedig 5840g és 1970-nel meg 1950-nel születtek.

Atizka
Lehet,hogy ismerlek.Az arcod ismerős és a lánykád neve is ua. mint annak a babának,aki akkor volt Pesten az 1-es számún a PIC-en,mint amikor mi.(Hű,ezt most jól leírtam.Azért remélem érthető vagyok).Szóval.Mi május 14 és 30 között voltunk ott és volt ott egy család,akinek szintén Emmának hívták a kislányukat és az anyuka teljesen úgy nézett ki,mint te.Kíváncsi lennék,hogy ez lehetséges-e.Valóban te vagy-e?

Bocsi,hogy másnak most nem írok és bocsi,ha zavartam.Szép estét mindenkinek!
Vendég
 


Szia Sotske!


Nem zavarsz! nagyon köszönöm, hogy te is reagáltál a kérdésemre. akkor most már tényleg megnyugodtam, hogy nem kevés a kaja Boginak.
Gyere nyugodtan sürübben!

és még egyszer köszi mindenkinek, aki leirta, hogy csemetéje mikor mennyit eszik.


Bogi babám már alszik! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Eszti, üdv errefelé! :D
Nem is tudom, mit csinálnék a rengeteg felszabadult idővel, ha csak 4x ennének...(Bár azért így is simán megcsinálok mindent, és még itt is tudok üldögélni :oops: ) Gergő a renitens, bár 2 napja "csak" 7x evett napközben, bepótolja, hogy 8 legyen, éjfélkor felkel :D a 20 perceket viszont levitte 5, max. 10 percre. Az utolsó tandemszopinál viszont szépen nyammog 20 percig, ill. éjszaka is kitölti az idejét...napppal viszont :roll: Mira beállt a 6-ra :D

Kép
babyteve2
 
 


Ollem, enyém még nem is fürdött... :oops: :lol: mentségemre most ért haza Apája, nem látték egymást két napja...

Sotske: Gyere bátran! Üdv köztünk! :wink:

ercsi_3
 
 


Lituka!

Nagyon édes Máté baba! tényleg komoly fiú!

Virág!

Trudi aranyos!

Ja Ercsi nem tudom irtam -e....de Lillus nagyon komoly a laptoppal.... :lol: Babanetezik?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Babyteve
Üdv!

Szia Ercsi
Köszi.Jövök,ha tudok és egyenlőre ismerkedem veletek.
Vendég
 


Nálunk ma ez volt a menü:
Kép
A hozzátáplálást megoldják egymás között.... :oops:

Kép
babyteve2
 
 


Ercsi!

Bogi ilyenkormár kifekszik!!! Muszáj fürdetni, mert sirdogál a fürcsiért. Amikor vetkőztetem és olajozom már vigyorog... :lol: Kaja közben már elalszik általában. Aztán böfi után felébred és utána pár perc vigyorgás aztán alvás.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Babyteve!

Tök jó ez a kép!!! Jól elvannak a csemetéid!!!
Nem adsz nekik enni mi??? :lol: Igy kénytelenek egymást megenni.... :lol:
Én ikreket szerettem volna, de igy ahogy irod na meg belegondolok, hogy két hisztis Bogi....hú....lehet, hogy sok volna néha... :lol:

Ja nem is irtam, hogy Bogi ma kávézni akart. Ki akarta venni a kévés csészét a kezemből... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ha már itt vagyok, írok még a többieknek is.


Nici!
Már akartam az előbb is írni, hogy ne emészd magad ezen. Úgy tűnik, nem csak két terhesség nem egyforma, hanem két szoptatás sem. Barbi nagyon szép baba, mindig nézem a picasás képeket, annyira huncutul tud vigyorogni. Szóval szépen fejlődik így is.

Akkor még az evésről:

Celesztina, ilyen nálunk is szokott lenni :lol: :lol: :lol:
Babyteve! Ez a megfogalmazás az evésről nagyon tetszett!

Sotske!
Gyere többször is! Szépen megnőttek a babáid ilyen kicsi súlyról.

Ercsi!
Nagyon vagány a laptopozó babád!

Zorroné!
Ez szép, ha Beni így beállt az evésekkel. Ti használtok cumit egyébként? Azt hiszem, ez nálunk azért is alakult így, mert quasi én vagyok az élő cumija is, nemcsak a táplálékforrás. Bár mióta megtalálta a kezét, hogy azt is lehet szopni, kicsit jobb a helyzet.

Mary!
Nagyon ügyes dobos lesz Bogi! :wink:

Szösszenet!
Köszi a hiányolást. Ti nem kaptatok postán a Milupától tápszerajánló prospektust? Én meglepődtem nagyon, mert a baba nevére jött a levél.
Vendég
 


Virág!

Mi is kaptunk Milupától levelet. Biztosan ua. mint jött mint Trudinak.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok lanyok!

Fizikalis fejlodeshez annyit szeretnek hozza fuzni, hogy szerintem teljesen felesleges foglalkozni a baba sulyaval, hosszaval es zsirtartalmaval. :lol: :lol: :lol: :lol:

A baba ugy is olyan lesz, mint a szulei.

Tehat ha magas szuloktol van, akkor hosszu lesz.

Ha alacsonytol, akkor rovidebb.

Ha vekonyaktol, akkor nem lesz soha nagy sulyu.

Ha meg kicsit erosebb testalkatu szuloktol, akkor siman belefer a 8 kg folotti is.

Termeszetesen a szulo csak kepletes, mert ebbe beletartoznak a nagyszulok es dedszulok is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igy nem kell hallgatni senkire.

Jezsek!
Nalatok a nagysag miatt tenyleg kell mas is, mint a tapszer.
En adnek neki kekszes pepet, az laktat nagyon, illetve sutotokot es inkabb zoldseg feleket. Abbol is a borsot, cukkinit stb...
Talan azok laktatobbak, mint a barack vagy az alma.

Lanyok!
Keszitettem megint vicces videot.
Nem birtam nem kihagyni.

http://www.youtube.com/watch?v=sxokDmzhgkk

Jo szorakozast!

Magi
Vendég
 


Virág, mi is kaptunk, pont a napokban :) De ha átvetted a kórházban az ajándékcsomagokat, ill. a felicitas csomagot, akkor ne lepődj meg ezen :) Fogsz még kapni mást is, pl libero, pampers termékmintát. Ezzel nincs bajom, ment a kukába :) Amivel bajom szokott lenni, az 1. a biztosítók, átlag havonta felhív egy hgoy nem akarok e betéti számlát nyitni a gyereket, ne makarok e életbiztosítást, stb, 2 a gyerekfotósok... alig bírom lerázni pket, csoda hogy Liza kapcsán még nem jelentkeztek...

Sotske, enyim is 4x eszik, de nem aggódom, mert 6060g, és 65 cm. 1 hónapja 5360 volt, azaz 70 dkg-ot hízott. Pont jó.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Magika!
Tetszett! Jó, hogy így elszórakoztatják egymást.

Zsuzsófi!
Lehet, hogy aláírtam a kórházban valamit, mikor ávettem? :roll: (csak már nem emlékszem; feltételezem ezek után, hogy beleegyeztem abba, hogy a gyerek adatait kiadják :roll: ). Mindegy, kukánk végülis van, a telefont meg nem én szoktam fölvenni :lol:
Vendég
 


HELP!!!

Lehet kererni almát banánnal???
Már mindkettőt evett Bogi önmagában.

És őszibarit banánnal??? Mert a barackot nem eszi meg, hátha banánnal igen.
csak nem tudom, hogy a kettő együtt milyen???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Virág - Jah, kaptunk igen .. belenéztem, de nem olvastam el. Eleve Milumil HA1-est eszik Alíz ... nem tartottam érdekesnek :D

Mary - Alma-Banán tuti van, mert most vettem egyet ALíznak, hogy kirpóbáljuk .. Barack-banánt még nem láttam.
Barack-Alma, Alma-Sütőtök, Alma-Barack-Sütőtök, Alma-Krumpli .. ezeket láttam, és vettem belőlük, hogy majd szép lassan próbálgatom. De ha tehetem, én készítem .. csak van itthon tartalék :)

Kép
szösszenet
 
 


Szösszenet!

köszi. akkor próbálkozom.... :D

Na mentem vissza dobolni...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.20 13:52-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


mindenki alszik???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Lányok! Sztem elég nagyok a babák ahhoz hogyk ipróbáljátok a nem HA-s tápszreket. (persze nem rábeszélni akarok senkit) de nekünk (igaz ht-vel) 1 doboz 1 hétig elég a Nutrilon Premium 1-ből. És 1 doboz 769 Ft receptre felírva. Nekünk az egy havi adagunk 4000 Ft, úgy hogy ebből tuti marad, mert ez 5 doboz.

Anyagilag egyáltalán nem mindegy, és még előnye, hogy sokkal könnyebben oldódik, nem fogja a baba hasát, nem büdös, és jobb az íze is.
Liza szereti nagyon.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.20 13:52-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Zsuzsó - Köszi a tippet! Én rákérdezek a védőnőnél a másfajta tápszerre .. az is lehet ,hogy ettől bukik annyit Alíz ... nem tudom.
Bár megfogni őt nem fogja meg.
Meg azért rettenetes drága cucc .. 2000 receptre és egy hétig sem elég :(

Anetto - Nagyon cuki Máté :) (az a zokni zseniális :))

Kép
szösszenet
 
 


Nekem egy tápszer 800 ft körül van...Milumil a neve. receptre ennyi.

Na megyek aludni.

Anetto!

Ez a dob azért olyan "furcsa", mert elektromos dob. Te biztossan az akkusztikus dobra gondoltál, nem?

Jó éjt mindenkinek!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Anetto!

Máté édes nagyon!


na tényleg jó éjt

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


jó reggelt, jó hétvégét mindenkinek.
az utolsó nyári hétvége...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?