Új privát üzeneted érkezett!

Még a laptetőt is! :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

Kisbuta!

Jól beelőztél! :lol: :lol:

Köszi a bíztatást! Fagyora szeretettel várlak bármikor!!!! :wink: :lol: 8)

KépKép
zsófikukac

Csajok!
Kisbuta megszerezte a Lapetűt! :lol:
hiába irogattunk itt mindannyian :D :lol:

Julika!
de jó, hogy beugrottatok :!:
Isteni a fotó! Látszik már, hogy sárgulok? :wink: :D
dezsina

Oké oké
LAPTETŰ-t 8) 8) 8)
dezsina

Dezsi!
Milyen igazságtalan az élet, neked akartam hagyni. Most kénytelenek lesztek teleírni csupa vidám dologgal ezt az oldalt is, hogy aztán startolhassatok a következőre! :D

Kép
kisbuta

Kisbuta :D
Nagyon rátapintottál a lényegre :lol: :lol: :lol:
dezsina

sziasztok!

nagyon köszönöm a drukkokat.

bellanita: várjuk majd az eredményt! kitartást a fogdokihoz!

heni: szép pocakod volt.

nyuszi: hajrá stimu! 3-an vannak a fagyibabák.

zsófi: csak pozitívan! sikerülni fog!

csibe: drukk++++ gyere gyakrabban!

julika: nagyon édes janka baba.

kisbuta: olyan jó olvasni a jókedvű írásaidat.

dezsi: mindjárt itt a konzi ideje.

rólam: megkaptam a tüszőrepit. várom a keddet.

katica
katica30

Sziasztok!

Katica!
drukk hegyek! Hajrá kedd! :wink:
dezsina

Katica!

Nagyon szorítok Neked!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Na,jól megvárakoztatott mindenkit ez az oldal. :lol: :lol: :lol:
Csibe!
Mit csináltak???Fejreállítotak? :shock: vagy rosszul olvastam?Ez hihetetlen.Ilyet még nem is hallottam.És tüszőrepit mennyit kaptál?Mert én dokibácsim mindig kettőt ír fel,biztos ami tuti alapon.Lehet kevés volt?
Nagyon-nagyon drukkolok,hogy sikereres legyen az inszem,legyél nagyon pozitív,és csak semmi stressz :wink:
Julika!
Tudod,mi mindig ilyen vidámak vagyunk :D Másképp nem megy.Janka baba csodaszép,tudjátok ennyi gyönyörű lombikos gyerek után nem is kéne spontán baba.Egyik szebb mint a másik :D
Zsófi!
Fagyizni mi is jövünk :D ...látod,csak szaporodni nem megy úgy mint a nyulaknak.
Dezsi!
Biztos te is vizszintesen írsz :D lapetűt...na de akkor ki dolgozik???
Katica!
Hajrá kedd!Hármasikrek :D :D :D ...szuper,drukk mindháromnak :wink:
Csajok,ma volt az utolsó akupunktúra,összesen 15,már nagyon vártam,hogy vége legyen...és jöhetnek a petikék :D
Vendég

Csibe!
borzasztó vagyok :x :twisted:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hiszen már a tesztre gyúrunk :!: :wink:

Nyulasz!
lehet, hogy én is akupunktúrára fogok járni :shock: :roll: :? Meglátjuk! :D
dezsina

Dezsi!
Hogyhogy?Mikor?(nagyon nézd meg hova mész,sokan csinálják,de tényleg fontos,hogy legyen referenciája.Tudod,én is így kerültem ide)
Vagy ezt csak azért írtad,mert ha sok petikém lesz,akkor hívő leszel?Ennek függvénye?Mert akkor duplán igyekszem :D
Vendég

...ja,8-án okosabbak leszünk,akkor lesz uhu...és ugyanazokat a gyógyszereket kapom,tehát ha javul a helyzet,nyugodtan foghatjuk erre :wink:
Vendég

Nyulasz!
igen, arra gondoltam, hogy ha millió petikéd lesz :D De messzi van még 8. :?
dezsina

Sziasztok Lányok,

Nyulasz drukkolok, hogy sok petikéd legyen+++++++ 1 tüszőrepesztőt kaptam. Fejreállításd úgy érsd, hogy kb. 45 fokos szögben megdöntik az asztalt fejjel lefelé. Ha ez az inszem nem sikerül, akkor szerintem még egy ilyet nem vállalok be,mondjuk doki függő a dolog,inkább lombikozni szeretnék.

Katica blasztókat fogsz visszakapni?

Dezsi :wink: :wink:

Jankababa nagyon-nagyon szép :D

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
nekem is volt inszem. (6 is) Én nem tudom nálad miért így csinálták, de nekem simán nőgyogyis vizsgálat pozícióba volt. Nekem csak akkor fájt amikor egy másik doki csinálta - ráadásul ez volt az utolsó a 6. - és az 'egyesítés" után feltett a doki vmi gézcsíkfélét, hogy ami kifolyna azt felszívja. Ez a csík nem engedte, hogy rendesen bezáródjon a méhszájam és emiatt volt a fájdalom. A vizsgálat után nekem 30 percig feküdni kellett egy ágyon. A nővér azért néha ránk nézett. Mondtam neki, hogy nem vagyok jól. Görcsölök. Kaptam is 2 Algopiryn injekciót a fenekembe. Sápadt voltam és gyenge. Szerintem a cukrom is leszaladhatott, mert kívántam akkor és ott a kólát.
Végül jobban lettem.

Nem emlékszem, hogy neked miért kell inszem, de röviden összefoglalod?

Nem elrettentésként írtam le ... csak, hogy tudom min mentél keresztül. :?

Nem lehet, hogy csak az oldószert adták be?
Magadnak adod vagy nővér illetve hozzáértő adta be?

Nekem anno a doki külön felhívta a figyelmem az első alkalommal, hogy figyeljek oda, mert amúgy semmit nem ért az egész előkészület.
Amúgy, ha félidőd van illetve megrepedt a tüsző, akkor Én legalábbis érzem. Kissé fáj a petefészkem és tojásfehérje szerű váladék jön wczéskor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Nem tudom Csibének milyen tüszőrepit adnak,de nekem mindig előre töltött volt.Azt meg ugye elrontani sem lehet.
Csibe!
Reméljük nem lesz szükség lombikra,meg több inszemre sem :wink:
Dezsi!
:D
Vendég

Nyulasz!
Téged is szeretettel várlak fagyizni!!!! :lol: :lol: :lol: És persze a többieket is! :wink:

KépKép
zsófikukac

Kislányok!
mindenkinek jó hétvégét! :D
dezsina

sziasztok!

lányok: nagyon köszönöm :wink:

nyuszi: hajrá, és drukk+++++

csibe: drukk++++ 3 naposokat kapok vissza.

jó hétvégét!

katica
katica30

Katica!
Mennek a mai mami-csináló drukkok, meg főleg a holnaputániak ;)

Nyuszi!
Neked is drukkolok! - és láttalak pénteken téged és a párodat. Beugorhattatok volna egy kávéra!

Zsófi!
Akkor fagyi jövő nyáron - mert a mostani szüretre biztos nem megyek, legkorábban is a beülti hetén lesz, kb.

Meg mindenkinek drukkok!

én meg elkezdem ma a fogamzásgátlót, merthogy most bezzeg 26 napra jött pirike. De így legalább két nappal korábban leszek anyuka!

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Én ott leszek a szüreten, de csak osztom majd az észt. Apukám azt mondta október elején lesz csak szüret. Akkor meg én petéket érlelek. Vagy babákat tapasztok. :lol:

KépKép
zsófikukac

Hahó Lányok!

Olvasok, drukkolok!!! :wink:

Nyulasz,
végre Valaki akupunkturázik!!! Hooool? :roll: Lécci, segíts már ki infóval, hónapok óta keresem és nem találok ilyen helyet...Van egy akupunkturás topik, még júli elején írtam oda, de enki nem válaszolt rá...

Pusszancs, szép vasárnapot!

tillidian

Sziasztok!
Kisbuta!
Biztos minket láttál? :shock: ...hajrá fogi! :wink:
Till!
Küldök privit.Bár lehet ide is leírhatnám...
Katica!
Keddre++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++meg utána bő nyolc hónapig :wink:
Zsófi!
Idén kimarad a fagyi,de nem felejtem el :D
Dezsi!
Most akkor hogy áll ciklusod???
Vendég

Katica!
Drukkok keddre!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (neked)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (babucinak)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (apának)

Nyuszi!
Annyit most nem nyomok ide, amennyi drukkot küldök neked, hogy legyen sok petike és sok-sok jó kiskatona is!
És bizony titeket láttalak, ott lapítottatok a fűben, és röhögtetek, hogy harcolok a diófáról lemetszett ágakkal! :evil: (Amikor kisnyuszikat látok, akkor meg mindig küldöm hozzátok, hogy szaporodjon a család! De minek, ha nem is vagytok otthon?)

Csibe!
Neked is mennek a drukkok, hogy ne hiába legyen, hogy még fejre is álltál!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi!
Lehet, hogy én is anyukáméknál leszek a beülti után, anyukám és keresztanyám nagyon szeretne vigyázni rám. Csak nem tudom, jó ötlet-e majdnem 200 km-t utazni beülti után, még akkor is, ha a párom tuti nagyon óvatosan vezetne...? Szóval, ez még nem dőlt el.

Lányok, szép hetet! Igyekszem majd követni az eseményeket, és nagyon drukkolok mindenkinek, de nem nagyon lesz időm, a suli is kezdődik, és az nekem a nyári nyugi végét jelenti, meg építkezünk is szeptemberben, hogy még sűrűbb legyen...

Kép
kisbuta

Szép őszi napot!
Kisbuta!
:lol: :lol: :lol:
Csibe!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Szép reggelt Mindenkinek!!!

Nyulasz!
Beattad az első szurit???? +++++++++++++
Még nincs ősz. A hét második felére 30 fok feletti meleget ígérnek. :lol:

Csibe, Katica!
Drukkolok!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Zsófi!
Meleg lesz az biztos,de már szeptember van.Aminek nagyon örülök,pedig régen szomorú lettem a szeptembertől.
Este adom a szurit,olyan 6 körül.Mindig úgy szoktam.Vagy jobb reggel adni?
És mindjárt beveszem a clostit,amitől azért tartok picit,mert eddig mindig komoly látászavart okozott.
Vendég

Nyulasz!
Akkor én is örülök, ha Te is örülsz. :lol: Szurihoz nem értek. :roll: Én még sosem kaptam ilyet. Azt hittem kettő kell naponta. Egy este, egy reggel. Látod milyen kis butus vagyok? :lol: :lol: :wink:
Ja és clostit se szedtem soha. :roll:
És képzeld már összeszedtem magam és nagyon bízom a sikerben!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Nyulasz!
hajrá szurik :!: :D
én mindg 13:00 órakor adtam be magamnak! :wink: Valahogy az volt mindig a legnyugisabb időpont! Lehet, hogy változtatnom kéne...

Katica!
Drukkok!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!
mega drukkok!
dezsina

Zsófi!
Kettő kell naponta,két külömböző,igazából az a lényeg,hogy mindig kb azonos időben kerüljön beadásra.Eddig mindig estefelé adtam,szeritem maradok annál,hacsak nem jön valaki,aki azt írja,hogy délelött hatásosabb.
Nem vagy butus,én sem tudtam semmit amikor elkezdtük.
...és annak nagyon örülök,hogy már pozitív vagy,ez nagyon fontos.Szerintem amúgy az első lombik nagyon sokszor sikerül.Legalábbis mindig néztem a táblázatokat a meddőségi topicokon,és a legtöbb elsőre sikerült,úgyhogy fel a fejjel,és hajrá :D
Vendég

Dezsi!
És mi van a ciklusoddal???
Vendég

sziasztok!

köszönöm a drukkokat.

kisbuta: hajrá fogigátló!

csibe: drukk+++++

nyuszi: hajrá szuri!

rólam: tegnap óta eszem az utrot.

katica
katica30

Hahó, itt vagyok! Nem tudtam jönni, mert elég mozgalmas volt a hétvége, meg a meló is nagyon sok.

Csibe, nem hangzott túl jól, amit írtál. Ilyenről még nem is hallottam. Mindig érnek meglepetések... :? De azért remélem a kisfickók kibírták addig, míg a tüsző néni megrepedt. Lehet, hogy már kismami vagy. :wink:

Katica, már csak egyet kell aludni!!!! Hurrá!!!!!!!!!!!! Holnap hány órára mész? Utrotól neked vannak bajaid? Én eléggé szédültem tőle.

Nyulasz, nagyon kíváncsi vagyok hány petikéd lesz!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina, piri nénje?? Nekem ma jött meg.

skrisz72

krisz: sajnálom a pirit. :( holnap 9-kor kell telefonálnom, és akkor megmondják, hogy mi lesz. utrotól időnként szédülök.

katica
katica30

Katica!
képzeld,csináltam egy új vonalzót,és amikor be akartam tenni,akkor láttam,hogy pont olyan mint a tiéd :D ...aztán csináltam egy másikat.
Nagy drukk holnapra!!! :wink:
Krisz!
Én is kiváncsi vagyok,csak nehéz kivárni :roll: Nekem tegnap jött meg.
Vendég

Nyulasz, Skrisz!
szóval kiválasztottam egy napot, amikor is azt mertem állítani, hogy tán elléggé megvan... :roll: Ez volt a 27.e. De hát ez már nem az igazi, mint lyánykoromban :) Nem jó ez igy, de majd a konzin kiderül, hogy mi a hormonos eredményemm
dezsina

Nyulasz!
megint a csiga :shock: :roll: :?: :wink:
dezsina

Dezsi!
Akkor reméljük dokibácsi tud majd valami okosat mondani neked erre.Igazából az lenne a legjobb,ha meg sem jönne...nem kéne gondolkodnod,melyik lehet az első nap.Szóval remélem,most hosszú-hosszú hónapokra elkerül téged a banya :D ...ha mégsem,akkor jöhet a lombik

csiga,mert csiga lassan megy az idő.
Vendég

Azon gondolkodom, hogy a 3.cn-on bemegyek vérvételre a kaáliba, hogy nézzék meg újra a hormonokat. A harmadik napon kell nézetni, ugye?

skrisz72

Krisz!
Igen a 2-5.napon.De a Kaáliban drágább mint a biovitalban.Én ott nézettem.
Vendég

nyuszi: köszi. lehetett volna azonos vonalzónk :wink:

dezsi: már csak 2 hét :wink:

krisz: drukk a vérvételhez!

olyan lassan telik ez nap. :?

katica
katica30

Ugye,Katica?És Dezsi még csodálkozik,hogy csigám van :lol: :lol: :lol:
Vendég

nyuszi: igen, nagyon lassan telik egy nap is. nem csodálkozom a csigádon :wink:

katica
katica30

Na,most mennem kell,erről a tetüről megint lecsúszom :lol: :lol: :lol:
Szép napot mindenkinek,lehet még délután benézek,hogy mit rosszalkodtok :D
Vendég

Sziasztok,

megjöttem. Hétvégén lagziban voltam, jófajta falusi lakodalom, vonulással, húslevessel és mulatással :D

Krisz: belgyógyász is kérhet 4 alaphormont, nekem most ebben a ciklusban nézzük. 3.napi eredményem már van, 23.napi meg jövő héten lesz kész.
Amúgy azt hittem, pénteken megjön, 24.napon volt egy kis pecsételés, ilyen még nem fordult elő :oops: de azóta semmi

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Tényleg, LH: FSH arányt tudja valaki, mikor jó? Azt tudom, hogy kb.1:1 arányban kell lennie, de a ciklus elején az egyik magasabb a végén meg fordítva...de nem tudom pontosan és a neten sem találtam erre még semmit sem :?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, majd megnézem otthon a leleteimet, azon asszem rajta van.

Nyulasz, Biovitalba be kell jelentkezni vérvételre?

skrisz72

Bejelentkeztem, szerdán 9-re megyek. És akkor nézetnem kell FSH, LH, progit és prokaktint, ugye? A 23. napon mit kell nézetni?

skrisz72

alle: örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

krisz: drukk szerdára++++

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?