Új privát üzeneted érkezett!

Csibi,
most nagyon irigyellek! A Hamingwaybe mentek?! Az szuper hely, már voltunk ott egyik évfordulónkon. Jó étvágyat! :wink:

i.kata
 
 


SZILVI
Reméljük elkerül bennünket egy jó pár hónapig ez a dög!
Én is kaptam már dufit, hogy megjöjjön, gondolom az adagolás a titka, hogy mit akarnak vele elérni. :roll:

CSIBI
Halacska! Nyami!!!!!! :P
Én most hawai melegszendvicset eszegetek!

Kép

dita75
 
 


Sziasztok,

Dita,

nagyon aranyos anyukád van :wink:

Czinki,

jó étvágyat a fincsi halhoz :wink:

Zsuzska,

én is megijedtem tegnap, de mostmár nyugodt vagyok, hogy nincs semmi bajom.

végeztem az egyeztetéssel, és kiderült, hogy a hiba nem nálam volt :?
Most gyorsan eszünk (paradicsomos húsgombócot vettem ki a fagyaztóból) utána rohanok a kórházba elhozni az eredményeimet.

Jó étvágyat mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Dituli: Ekkora nagy HCG-vel, mint az enyém volt, nagyon sanszos, hogy ketten lapulnak odabent. :) Meghát Te is megjósoltad! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Visszatért minden a régi kerékvágásba, újra dolgozom, újra van időm netezni :lol:
Idáig be is pótoltam az elmúlt két hetet...

Most meg szaladok a Szent Imrébe céges szűrővizsgálatra. Hát kíváncsi leszek, hogy mit találnak. Még jó, hogy a kollegám elmondta előre mi lesz, így majd nem ér meglepetésként. Bár a vérvételt nagyon kihagynám, mostanában annyit szúrtak, hogy csak na.

Dita,
hát tényleg nem illik egy anyukának csalódást okozni :!: Szóval meddig kell még lyukasztgatnia az oldalát? Mikor tesztelsz?

Csibi,
ha még olvasod, jó étvágyat a halacskához, ha meg már nem, akkor egészségedre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


MONIC
Ne rohangálj, sétálj! Az eredmények nem szaladnak el!

DENIKA
Akkor viszont a jóslásért cserébe ide az egyikkel! :wink: :lol: :lol: :lol:

LINACSKA
Velem nem sűrűn fordult elő eddig a nyári szabi, talán tavaly voltam először. De mondhatom, hogy baromi rossz volt utána dolgozni jönni, csak hát muszály volt! :x
HA holnap reggel nem önt el megint a piri mint múltkor akkor tesztelek egyet, még van néhány tesztem! :lol:
Nagyon be vagyok parázva, nem szeretnék még további hosszú hónapokat, anyukámnak is szeretnék örömet okozni, hát még a páromnak, magamról meg nem is beszélve...... egyből felvetetnék egy helyettest, és karáncsony után már otthon is maradnék a hatalmas pocikámmal és lakójával! :wink: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantásra volt, ídőm, mert sajnos rengeteg a munka már most is. De a holnap reggeli vérvételre azért elengedtek :)

Kata: Én évekig szedtem bromot. Az egyetlen jótanács, amit adni tudok, hogy vagy lassan emeld az adagot, vagy szedj mellé B6-ot, mert engem kifektetett egyébként rendesen. De te még nem panaszkodtál, úgyhogy biztos minden rendben van :)

Mindenkinek szép napot! Üdv!

Úgy vágyom egy jó alvásra! De nincs időm, és még a fülem is fáj :cry:

Bye

hofeherke
 
 


Mara,
nekem 4 napig felet kell szednem lefekvés előtt, utána is csak 1-et. Este már akkor is erős fejfájásom volt, mielőtt bevettem volna, de sajnos reggel is ezzel a fejfájással ébredtem. A szemem alig tudtam kinyitni és az ágyból is ahogy felkeltem majdnem nekivágódtam a szekrénynek elsőre. Viszont most ezerrel pörgök :lol: Pedig a héten majdnem minden du. elaludtam. :roll:

i.kata
 
 


CSAJOK
Hogy érdemes kérni a beiskolázási segélyt utalványban vagy milyen más mód van még azon kívül, hogy hozok egy számlát amin több van mint 20.700,- Ft . Itt nem mindenki tudja kigazdálkodni ezt a pénzt előre, pláne hogy ha három gyerek is van a családban!

Vélemény?

dita75
 
 


Megjöttem, véreredményemben 3 csillag van, de nézegettem, hogy nagyon minimális az eltérés, van amelyiknél csak 1 század...
Viszont a vizelet-bakteorológiám katasztrófa. Baci van a vizeletemben. Azt tudtam, hogy a mintát nem sikerült teljesen középsugárból leadnom (mert csak kicsit kellett pisilnem), nem gondoltam, hogy kétféle bacit találnak benne :cry:
Anyut felhívtam és nagyon ki van rám akadva, hogy honnan sikerült ezeket összeszednem, és hogy biztos kapok rá egy csomó antibiotikumot :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hát ha én azt tudnám... Nem is fürdök csak zuhanyzok, strandra sem járok, úgyhogy fogalmam sincs. El vagyok keseredve...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Anyu felhívta a háziorvosomat, holnap újra kell adnom mintát és megismétlik a vizsgálatot hátha nincsenek már bennem a dög bacik. Jobb így, mintha már holnap elkezdenének tömni a gyógyszerekkel... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy a védőnőnek reggel azt kell mondanom, hogy a vizelet bakteorológiám még nem készült el.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Sajnálom a bacikat, remélem holnap már nem lesznek!+++++++++++++++++++

Zsuzska,
Dehogynem, én megyek a 16. héten AFP-re, meg még egy csomó vizsgálatot kért a doki a véremből, én csak azt mondtam, hogy UH-ot nem csinálnak akkor, pedig szívesen moziznék picit. Azt azért kérdezd meg az orvosodtól, mert az AFP-t a 16. héten csinálják!

Kata,
Akkor viszek magammal pár melegebb ruhát is, úgyis fázós vagyok. :?

Dita,
Kép holnapra!

Na, mennem kell, mert mindjárt visszajön a könyvvizsgáló. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic!
A sok baciűzőből, amiket kaptam, most küldök át hozzád!!!!!
(csak nyisd ki az ablakot hihi) :wink:

babszika
 
 


Babszika,

már ki is nyitottam, nagy szükségem van a baciűzőkre.
Viszont azt is megtudtam, hogy a mintát rögtön a steril pohárba kellett volna adnom, én meg öntözgettem egyik pohárból a másikba, továbbá a kupakot is megfogtam kézzel ami megint tilos. Amikor anyu ezeket megkérdezte tőlem fél órát nevetett rajtam a telefonban és mondta, hogy nem is olyan nagy a baj akkor.

Nemone,

hétfőn tudok csak új mintát adni, mert holnap még steril mintavételi poharat is kell szereznem a védőnőtől.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone, köszi infót. Másfél hét múlva úgyis találkozom a dokimmal, megkérdezem mi a stájsz, remélem hogy nem vesz engem félválról. Neked ezeket a vizsgálatokat hol kell elvégeztetned?? Nekem erről bezzeg nem regélt a tfonban csak a 18 heti uh-ról.


Csajok most teljesen kiakadtam az előbb. Van egy közös barátunk a férjemnek a srác régi barátja és a felesége szinten babát vár a férjem nemrég újságolta ugye nekik hogy voltunk a down kór szűrésen és még mire megyünk, amire a srác benyögte hogy ők nem mentek még semmilyen vizsgálatra pedig a csaj 22 hetes terhes ráadásul van vagy 120 kg. Ezt a felelőtlenséget nem hiszem el. Ráadásul kivagyok rájuk akadva mert amikor lent voltam nyáron a Balcsin lejöttek látógatóba ugye 8 hét van a terhességeink között, mindeféle rémhirekkel riogatott engem hogy másoknak mennyi baja volt az első trimeszterben, ráadásul ott ült az asztalnál mivel hogy ő terhes és elnézte hogy én szolgáljam ki mert ő 120 kg és fáj a lába. Hát én most pont annyi idős terhes vagyok mint ő akkor volt és volt pofája kiszolgáltatni magát velem, mikor 8 hetesen olyan hulla fáradt voltam és gyenge hogy járni alig tudtam és most 14 hetesen repülök ahhoz képest. Ilyenkor rájövök hogy nagy az isten állatkertje. Férjem kérdezi hogy miért nem járunk most össze, hát én nem tudok ilyen emberekkel egy asztalhoz ülni. Ráadásul azt hallgatni hogy 70 kg férje hogy ugrálja körül nem igazán tudom elnézni, az enyém meg örülök hogy megmozdul itthon. De ezeknek van ám véleményük. Lehet hogy én vagyok túl érzékeny de nem szeretem a nemtörödöm okostojás embereket!!

Kép
pgsuska
 
 


MONIC
Komolyan mondom az agyam eldobom, az ember minél jobban vigyáz annál jobban elkap valamit! A fene egye meg ott ahol van!
Mi sem járunk semmi ilyen helyekre, tiszták vagyunk, stb. oszt mégis tele voltunk mindenféle sz@rral. Őszintén remélem, hogy holnap már jobb híreket kapsz!

Kép

NEMONE
Köszi, remélem lesz gazdája a zoknicskának! :wink: :D
Az én bábim eléggé túlméretes hozzá! :?

Szia BABSZIKA
Előkerültél?
Wats up?

dita75
 
 


ZSUZSKA
A csaj monnyon le! Hülye P.
Egyébként megfigyeltem az ilyen hülye P-k fogják ki a legjobb manusokat, tisztelet a kivételnek persze mert itt is van sok csodálatos lányka csodálatos férjekkel megáldva. Az én párom ugyan 99% ban a házon dolgozik, igaz télen nem nagyon van mit csinálni, hát akkor nem is tesz semmit a latba, alszik vagy esetleg szuszókál, meg néha horpasztani is szokott!!! :twisted: :twisted: :twisted:

MONIC
Még jó hogy egészségügyis az anyukád, remélem tényleg csak a "bénázásod" (bocsi) miat találtak bacikat! Drukk! +++++++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


sziasztok , megjöttünk az étteremből, és telivagyok!! :lol: :lol:
a hamingwayban voltunk, de szerintem inkább az a klassz, h szép helyen van, szépek a növények, de én nem voltam úgy elájulva tőle. pláne, h szegény munkatársamnak a tonhala tök nyers volt. kb 2 cm magas volt a hala és középen 1,5 cm tök nyers, pedig nem susit kért. én tuti visszaküldtem volna. szerencsére az én halacskám (én másfajtát ettem) jól megvolt sütve és finom is volt, bár a krumplit még én is jobban elkészítem.
desszertnek meg kértünk palacsintát, hát az nagyon nem volt pali. olyan rakott palacsintaszerű vmi volt, de nem vékony tésztájú, hanem vastag, de nem is volt pali ízű sem.
na mindegy , ezt is kipróbáltuk. nem feltétlen főznek - sütnek jól a puccos helyen.
de a környezet nagyon nagyon szép volt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic: sajnálom a bacikat!! remélem nem lesz semmi!!

Zsuzska: sajnos vannak felelőtlen emberek!

Bettica: és amúgy mi újság veletek??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Zsuzska,

vannak ilyen emberek. Én attól hogy terhes vagyok nem ugráltatom magam körbe. Lehet, hogy ezt kellene és én csinálom rosszul?

Dita,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Halálra nevettem magam a pisilős smileyn! Nagyon találtó kép, tényleg igazi képguru vagy!
Eldöntöttem, hogy ha másodszorra is lesz bacim akkor állok elébe az antibiotikumnak, csak szabaduljak meg tőle... :?

Czinki,

örülök, hogy jót ettél, a munkatársad helyében pedig visszaküldtem volna az ételt. Én nem vagyok szívbajos, ami nyers azt vissza kell küldeni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: Bacik hess! :twisted: Hallottam már én is olyat, hogy a pohár volt bacis, bízom benne, hogy a holnapiban már nem lesznek ott.

Dituli: Jól meggondoltad Te ezt? Adjam át az egyik babámat a Te ikreid mellé? :wink:

Czinke: Nem ismerem azt a helyet, de azt hiszem a leírásod alapján nem is akarom megismerni.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Denika,

és te hogy érzed magad? A fáradságon kívül van valami tüneted? Nekem a hányinger a 8. hét tájékán kezdődött, addig semmi nem volt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Sajnálom, hogy így rádijesztettek a bacik. Remélem a steril környezet a mintádnak is jót tesz :wink:

Csibi,
sajnálom, hogy nem volt jó. Mi kb., 3 éve voltunk ott és tésztafélét meg valami csirkét ettünk és azok nagyon finomak voltak. Az is lehet, hogy azóta szakács csere volt. Na mindegy.

Zsuzska,
ne foglalkozz velük. Szerintem nyugodtan kerüld el őket nagy ívben, ha nem tetszik a társaságuk.

i.kata
 
 


Monic: Hányinger még szerencsére nem volt. A mellfeszülés még mindig megvan, és az egy héttel korábbihoz képest erősödött a tesztemen a csík :) És egyre jobban várom az UH-t. :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Kata,

úgy látszik, hogy nekem minden napra jut valami ijedelem...
De mostmár kicsit nyugodtabb vagyok.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Denika,

a mellfeszülés nekem még mindig megvan, de nem annyira intenzív mint az elején.
5 nap nagyon gyorsan eltelik és végre megláthatod, hogy hányan vették bérbe 9 hónapra a pocakodat :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
IGy kell csurgatni hogy ne legyenek bacik és nem úgy pacsálni a pisivel mint ahogy te csináltad! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DENIKA
Valamit valamiért! Nyitok ovit, vagy csinálunk focicsapatot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cica focicsapat már van itthon, ma elkezdtük a hozzátápit és nagyon ügyesek voltunk, csak úgy haraptuk a tejet! :lol: :lol: :lol:
A csirkehusit meg a párizsit a tenyeremből ették, majd megfulladtak! :lol: :lol: :lol:
Aztán ha már lúd legyen kövér kitettem őket a házikóból úgy szaladgáltak a lábamon, mint akiket kergetnek! 8)

CSIBI
Pfúj nyers hal! A férjemnek múltkor meleg sört hoztak Hévizen, mindenki visszaküldte csak ő nem, mert képzeld voltak olyan pofátlanok, hogy hiába küldték vissza kifizettették velük, így inkább megitta melegen! :shock:

dita75
 
 


Dita,

nagyon aranyosak lehetnek a cicák :wink:
Neked a baba gondozása is simán megy majd mert már annyi cicát felneveltél :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!

Bacik tűnjetek el.

Zsuzska igazad van, de mérgelődj idióták miatt. Nem kell foglalkozni ilyenekkel.
timejka
 
 


Dita,

nagyon-nagyon drukkolok a holnapi tesztedhez!
Sz...ok a szerencsédbe! (nekem is ezt mondták és bejött :oops: :oops: :oops: )

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka,

nektek pedig jó esti időtöltést kívánok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita!
JA előkerültem és jól el is tűntem, mi? :lol:

Bocsánat, de az életem egy szappanopera. Minden pillanatban történik vmi.

Jelenleg egy családtag elvesztése okoz lelki fájdalmat. A férjem papája, aki a fogadott nagyapám volt ma reggelre elaludt hosszú betegség után.

De pozitív vagyok és hiszem, h fentről segíteni fog nekünk a papa, h minél előbb lehessen babánk.

babszika
 
 


Babszika,
részvétem a fogadott nagypapád elvesztése miatt!

Tesztelők,
holnapra sok zebrát!+++++

i.kata
 
 


Szilvi, Dita,
még egy utolsó hajrá így korán reggel:++++++++++++++++++++++++

i.kata
 
 


Jó reggelt!
Hajrá hajrá Csajok!

Kép
20150601134430
 
 


Viki mami,
te tudsz olyan csodagyakorlatokat, amik meghozzák a menzeszt?

i.kata
 
 


Reggelt!
Úgy látszik nekem semmi nem jön be, mert éjjel háromkor csináltam tesztet ami nega, reggelre leesett a hőm is, no és aztán megismétlődött megint a múltkori eset. A 12. dpo-n utro mellett meglátogatott a piri! Sztem ez nem normális dolog, kezdek kiakadni magamtól. Három tüsző, csodás mnyh, sok és fickós kiskatona! Nem értem! :cry: :cry: :cry:

dita75
 
 


jó reggelt!

kata: én majd csak szombat reggel tesztelek. direkt nincs is itthon teszt, hogy még csak kísértésbe se essek véletlenül :)

tünetek semmi. már a hasam se érzem egyáltalán. azt még mindig érzem, ha az utrot felrakom, hogy a méhszáj fenn van. egyre fentebb megy, már szinte elérni se tudom. de sajna ez is lehet az utrotól. ja és piri sincs sehol, de ez is az utrotól van valószínűleg.

én úgy tudom, hogy az aviva tornában van pár olyan gyakorlat, ami állítólag rögtön meghozza pirit. ha érdekel beszkennelhetem azt az oldalt és mint kép berakom ide. legalábbis megpróbálom :)

dita: neked nagyon szorítok a ma reggeli teszthez!!!!!! :D
Vendég
 


dita: jaaaajjjj, annyira sajnálom :( :(
Vendég
 


dugdosós utrót kaptál? vagy szájon át? állítólag a dugdosós hatékonyabb.
Vendég
 


Dita,
nagyon sajnálom! Már meg is jött?

Szilvi,
ha nem nagy macera neked és belefér az idődbe, akkor nagyon örülnék neki :lol: Ha gondolod, elküldöm az e-mail címemet, és arra is küldheted, ok?

i.kata
 
 


kata: nem nagy macera :) megpróbálom először ide felrakni, hátha mást is érdekel. ha nem megy akkor majd kérek egy e-mail címet:)
Vendég
 


Kata!
Az Aviva tornában vannak meghozó gyakorlatok, Czinkicsek beszkennelte anno sztem el tudja küldeni neked.

Ilyen pl. ha az alsó hasadat (na jól meg aszondtam) egymás után sokszor beszorítod és kiengeded.

Dita!
Már megint rossz tesztet vettél?
Fene abba a fránya Pirosba! Megehetné már a farkas!
20150601134430
 
 


Szilvi, Viki,
köszi a segítséget!
Ma vagyok a 25. napon, ha nem jön meg vasárnapig, akkor megcsinálom a gyakorlatot. Csak azt nem szeretném, ha 32 napra jönne meg, mert akkor belecsúsznánk párom októberi útjába a lombikkal.
Ez rendes vérzésnek számít?

i.kata
 
 


Kép

ezt a gyakorlatot írja a könyv. rendes vérzésnek számít.

remélem olvasható.
Vendég
 


illetve lehet hogy van még egy hosszabb, több gyakorlatból álló mozdulatsor is. megnézem azt is mindjárt, de erre emlékeztem, hogy van egy ilyen, kifejezetten gyors hatást elérő gyakorlat.
Vendég
 


Igen, ez rendes piri.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Dita,
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: Pedig annyira, de annyira szorítottam Neked...

Zsuzska,
A SOTE-n kell megcsináltatni a vizsgálatokat. Kaptam egy papírt a dokitól, azzal kell mennem a várandós ambulanciára, és majd ott adnak beutalókat. Szerintem én korábban elmegyek majd a beutalókért, mert lesz teljes vérkép is, és ha még az ambulancián is várni kell éhgyomorral, akkor a vérvételen elájulok. :?

Babszika,
Sajnálom a nagypapádat!

Szilvi,
Drukk a holnapi teszthez!+++++++++++++++++++++++++++
Remélem, mire visszajövök azért lesznek itt jó hírek is! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


nemo: köszi :)

esetleg ajánlotok valami nagyon tuti tesztet, ami mindig megbízható ?
Vendég
 


Sziasztok!

Dituli: :( Pedig annyira, de annyira drukkoltam. Teljesen át tudom érezni, amit most érzel.. Nálunk is hasonló volt a helyzet, minden tökéletes, aztán mégsem.. De fel a fejjel! 1000%, hogy lesz babád, csak még egy kicsit küzdeni kell érte. Nekivágtok most a harmadiknak?

Szilvi: Küldöm a drukkjaimat holnapra! ++++++++++++++ Nehogy elfelejts tesztet venni!

Kata: Úgy emlékszem valaki írta korábban, hogy egy jó forró fürdő is segít meghozni a mensit. A torna mellett lehet, hogy ezt sem árt megpróbálni. Mensihozó manókat küldök Hozzád!

Babszika: Fogadd őszinte részvétem. :(

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: