Új privát üzeneted érkezett!

Azt hittem, ez az elterelő hadművelet. Kép
Tényleg, Domóékról tudsz valamit? Nincs e-mailjük véletlenül?
gesztenye

Sziasztok!

Zebra: Gratulálok!

Ha Beja kapott mail-t, akkor az első tippem Tikk Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Zebra: Gratulálok!

Ha Beja kapott mail-t, akkor az első tippem Tikk Kép

cory

cory
Budapest

Lányok NEEEM én! Január másodikán múlt el a mensesem. Még egy ideig biztos nem én leszek zebrácskásKép
De igyekszem....
linato

Lányok NEEEM én! Január másodikán múlt el a mensesem. Még egy ideig biztos nem én leszek zebrácskásKép
De igyekszem....
linato

Sziasztok!

Hát tényleg nincs könnyű dolgotok, régen jártam erre, krónikus monitorhiáynban szenvedtem. Kettő is kimúlt a kezem alatt. Kép Most ez is kölcsöncucc, de még megy. Kép
Gondolkodtam, írjak-e, mert szerintem már a kutya se emlékszik rám, de hát próba cseresznye, nem igaz? Kép
Lesem a tippeket, hátha valaki telibetalál.
Másik Zebra

Sziasztok!

Hát tényleg nincs könnyű dolgotok, régen jártam erre, krónikus monitorhiáynban szenvedtem. Kettő is kimúlt a kezem alatt. Kép Most ez is kölcsöncucc, de még megy. Kép
Gondolkodtam, írjak-e, mert szerintem már a kutya se emlékszik rám, de hát próba cseresznye, nem igaz? Kép
Lesem a tippeket, hátha valaki telibetalál.
Másik Zebra

MÁsik zebra: benne vagy a táblázatban?

cory
Budapest

MÁsik zebra: benne vagy a táblázatban?

cory
Budapest

Krita? csak nem te?
linato

Krita? csak nem te?
linato

Sziasztok!

De jó még mindig tud valaki terhes lenniKépKép

Cory! Egy nap alatt nem lettem még azKép De jó a nyom, én is azon töröm a fejem kiket szokott emlegetni Beja, hogy emaileznek. Zafi jutott eszembe mégKépKép Meg megvan!!!! Nem lehet hogy Mamacica te lennél az???? De régen írtál és nem volt jó a számítógéped sem sokáig. De jó lenne ha te lennél. Legutóbb a kismamában olvastam rólatok.

Tikk
tikk

Sziasztok!

De jó még mindig tud valaki terhes lenniKépKép

Cory! Egy nap alatt nem lettem még azKép De jó a nyom, én is azon töröm a fejem kiket szokott emlegetni Beja, hogy emaileznek. Zafi jutott eszembe mégKépKép Meg megvan!!!! Nem lehet hogy Mamacica te lennél az???? De régen írtál és nem volt jó a számítógéped sem sokáig. De jó lenne ha te lennél. Legutóbb a kismamában olvastam rólatok.

Tikk
tikk

Sziasztok!

Ismét gratulálok a legújabb Zebrásnak!KépKépKép
Új év új Babucisok!?
Szóval, ha nagyon régen járt erre, akkor SzaboriKép
ha kevésbé régebben akkor Edit!Kép

Mi megvagyunk, már kezdem megszokni, hogy itt-ott fáj, nyilal stb., Tudom, hogy ez akár hetekig is eltarthat, de így talán közelebb kerülök a normál szüléshez.Kép Annak nagyon örülök, hogy legalább vannak, nem úgy mint Zsaninál.

Még bekukkantok, mert izgat a Zebra kiléteKép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Ismét gratulálok a legújabb Zebrásnak!KépKépKép
Új év új Babucisok!?
Szóval, ha nagyon régen járt erre, akkor SzaboriKép
ha kevésbé régebben akkor Edit!Kép

Mi megvagyunk, már kezdem megszokni, hogy itt-ott fáj, nyilal stb., Tudom, hogy ez akár hetekig is eltarthat, de így talán közelebb kerülök a normál szüléshez.Kép Annak nagyon örülök, hogy legalább vannak, nem úgy mint Zsaninál.

Még bekukkantok, mert izgat a Zebra kiléteKép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Krita profiljában találtam, hogy kistesó tervezgetve.Kép De Szaborira és Linára is gondoltam.

Dzsili!Én azért nem írtam neked semmit a témához, mert majd inkább személyesen.Kép
linato

Krita profiljában találtam, hogy kistesó tervezgetve.Kép De Szaborira és Linára is gondoltam.

Dzsili!Én azért nem írtam neked semmit a témához, mert majd inkább személyesen.Kép
linato

Sziasztok!

BSzilvi! Kép Kép [color=#ff0000] Kép Kép De igen is el vagyok keseredve! Milyen vidám lett volna, most hárman lennénk szinte ugyanakkorra kiírva, ha a második baba is elsőre összejön, mint anno Lacika! Kép Egyébként is az a fajta ember vagyok, akiről az "Istenem! Adj türelmet! DE MÁRIS!!!!!!" mondás szól. Kép

Bogancsi! Ezek szerint egyszerre több urológus is rendel?
Én nem adatok Lacikának influenza elleni védőoltást. Inkább megveszem a homeobogyókat, amit Menta ajánlott. Mondjuk ő nem is jár bölcsibe, a játszócsoportot meg hanyagoljuk, amíg járvány veszély van, és kész.

Beja! A 11-edik hónapban?! Jaj... Kép

Dzsili! Nálatok tényleg nagy hó esett? Itt alig szálingózott pár pihe, le is hazudósoztam Szilárdot újra. (Látszik, hogy regel óta írom, azóta bezzeg esett... Kép)
Ok, hogy már csak 2 nap, de nekem már hetekig nem lesz újra olyan jó dolgom, hogy legyen kire hagyni Lacikát, amíg mozizok. KépKépKép
Ezek szerint Petivel kapcsolatban elég ambivalensek az érzéseid. Hiszen azt írtad, hogy szeretnéd, ha inkább nem lógna örökké rajtatok. Ugyanakkor meg a család része, és nem kiutálható?! Nehéz rajtad eligazodni! Kép Neked is? Kép

Laura! Fűtés Kép Én szivesen elolvasnám, hogy mi volt a probléma az "összeköltözéssel". Szivesebben tanulok a más kárán, mint a sajátomon... Kép

Újabb Zebra?! Kép Na nézzük, kik jöhetnek szóba! Kép Már nem sokan! Kép Szerintem ahol már van kistesó, azok egyelőre nem gyanúsíthatóak, szóval Márti, Laura, Cory, Nyuszimanó és Henke nem valószínű. Aki már pocakos, az megint csak nem jöhet szóba, szóval Szilvi, Rebi, LadányiKata, Zsuzsi, Beja, Zafi, GOrsi, Menta, Borcsa, Norci és BSzilvi gyanún felül áll. Solya, Tikk és Linato tagad, és sajnos én sem vagyok az. Marad Andi3, Zsuzsa, Bogancsi, Danimama, Szila, Dzsili, SzaBori, Andysj, Krita és Edit. Már ha "nyilvántartott" Kép osztálytárs az új zebra. Szila lett volna a tippem, de ő nem járt erre régen. Ugyanezen az alapon sokan kiesnek... én Danimamára tippelek! Kép Írta egyszer, hogy kb. akkor tervezenk kistesót Daninak, mint mi Lacikának. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BSzilvi! Kép Kép [color=#ff0000] Kép Kép De igen is el vagyok keseredve! Milyen vidám lett volna, most hárman lennénk szinte ugyanakkorra kiírva, ha a második baba is elsőre összejön, mint anno Lacika! Kép Egyébként is az a fajta ember vagyok, akiről az "Istenem! Adj türelmet! DE MÁRIS!!!!!!" mondás szól. Kép

Bogancsi! Ezek szerint egyszerre több urológus is rendel?
Én nem adatok Lacikának influenza elleni védőoltást. Inkább megveszem a homeobogyókat, amit Menta ajánlott. Mondjuk ő nem is jár bölcsibe, a játszócsoportot meg hanyagoljuk, amíg járvány veszély van, és kész.

Beja! A 11-edik hónapban?! Jaj... Kép

Dzsili! Nálatok tényleg nagy hó esett? Itt alig szálingózott pár pihe, le is hazudósoztam Szilárdot újra. (Látszik, hogy regel óta írom, azóta bezzeg esett... Kép)
Ok, hogy már csak 2 nap, de nekem már hetekig nem lesz újra olyan jó dolgom, hogy legyen kire hagyni Lacikát, amíg mozizok. KépKépKép
Ezek szerint Petivel kapcsolatban elég ambivalensek az érzéseid. Hiszen azt írtad, hogy szeretnéd, ha inkább nem lógna örökké rajtatok. Ugyanakkor meg a család része, és nem kiutálható?! Nehéz rajtad eligazodni! Kép Neked is? Kép

Laura! Fűtés Kép Én szivesen elolvasnám, hogy mi volt a probléma az "összeköltözéssel". Szivesebben tanulok a más kárán, mint a sajátomon... Kép

Újabb Zebra?! Kép Na nézzük, kik jöhetnek szóba! Kép Már nem sokan! Kép Szerintem ahol már van kistesó, azok egyelőre nem gyanúsíthatóak, szóval Márti, Laura, Cory, Nyuszimanó és Henke nem valószínű. Aki már pocakos, az megint csak nem jöhet szóba, szóval Szilvi, Rebi, LadányiKata, Zsuzsi, Beja, Zafi, GOrsi, Menta, Borcsa, Norci és BSzilvi gyanún felül áll. Solya, Tikk és Linato tagad, és sajnos én sem vagyok az. Marad Andi3, Zsuzsa, Bogancsi, Danimama, Szila, Dzsili, SzaBori, Andysj, Krita és Edit. Már ha "nyilvántartott" Kép osztálytárs az új zebra. Szila lett volna a tippem, de ő nem járt erre régen. Ugyanezen az alapon sokan kiesnek... én Danimamára tippelek! Kép Írta egyszer, hogy kb. akkor tervezenk kistesót Daninak, mint mi Lacikának. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti,
egyelőre még én is tagadokKép.

Majd jövök még írni is, de most itt van Hanga kispajtija nálunk és játszás van...

Szila
szila

BMárti,
egyelőre még én is tagadokKép.

Majd jövök még írni is, de most itt van Hanga kispajtija nálunk és játszás van...

Szila
szila

Szila!

Egyelőre?! Kép Tényleg, te soha nem nyilatkoztál arról, hogy terveztek-e, és ha igen, mikorra kistesót Hangának. pedig mindig újra, meg újra gyanúba kerülsz, és mindig csak annyit mondassz, hogy nem, nem te... Nagyon titokzatos és nagyon-nagyon gyanús vagy... KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Szila!

Egyelőre?! Kép Tényleg, te soha nem nyilatkoztál arról, hogy terveztek-e, és ha igen, mikorra kistesót Hangának. pedig mindig újra, meg újra gyanúba kerülsz, és mindig csak annyit mondassz, hogy nem, nem te... Nagyon titokzatos és nagyon-nagyon gyanús vagy... KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Lina Szegedről?
gesztenye

Lina Szegedről?
gesztenye

Sziasztok!

Bszilvi!
Gratula Kép

Másik Zabra: Nekem Szila te vagy a tippem. Homeóbogyóval kapcsoaltban írtad, hogy neked vetettek tartalékba Kép Bár ez a krónikus montitorhináyos szöveg nem rád vall.

Képzeljétek Vilit ma 10 perc alatt elaltattam cici nélkül, pedig még le se akartam tenni Kép Kép Kép Remélem nem beteg, ma alig evett, igaz tegnap meg annnyit kétszer kért a kelkáposztafőzelékből, kétszer a vacsi tejbegrízből, stb. Biztos ma böjtől.

Jól lemaradtam, pedig csomót lógtam itt, de nagyon termékenyek vagytok, minden értelemben Kép

Először kérdezek aztán reagálok:
A ti gyerkőctök is szokott még éhes lenni este lefekvés előtt? Néha Vili annyit eszik, hogy képtelen vagok elhinni, sokszor inkább játszmának érzem, mert tudja, hgoy erre ugrok ilyenkor még kijöhet, stb. Este közvetlen lefekvés előtt meg leginkább csak vajaskenyerezünk mert semmi nehézzel nem akarom leterhelni a gyomrát, van hogy v.mennyit csak csipeget van, hogy tényleg megeszi.
Másik ti reggel este adtok gyerkőcnek kakaót? Vili szerintem szívesen meginná, de mivel nem tartom annyira egésségesnek a tejet, meg mi amúgyis rengeteg (főleg savanyított) tejterméket eszünk. gondoltam, hátha akkor nem adná elő u.ezt este? A napi 3-4 dl tehéntejet viszont soknak érzem egy 19 hónaposnál, vagy ez az én hülyeségem?

Ezt elküldöm mielőtt törlöm véletlen.
Folyt köv.
Norci
norci

Sziasztok!

Bszilvi!
Gratula Kép

Másik Zabra: Nekem Szila te vagy a tippem. Homeóbogyóval kapcsoaltban írtad, hogy neked vetettek tartalékba Kép Bár ez a krónikus montitorhináyos szöveg nem rád vall.

Képzeljétek Vilit ma 10 perc alatt elaltattam cici nélkül, pedig még le se akartam tenni Kép Kép Kép Remélem nem beteg, ma alig evett, igaz tegnap meg annnyit kétszer kért a kelkáposztafőzelékből, kétszer a vacsi tejbegrízből, stb. Biztos ma böjtől.

Jól lemaradtam, pedig csomót lógtam itt, de nagyon termékenyek vagytok, minden értelemben Kép

Először kérdezek aztán reagálok:
A ti gyerkőctök is szokott még éhes lenni este lefekvés előtt? Néha Vili annyit eszik, hogy képtelen vagok elhinni, sokszor inkább játszmának érzem, mert tudja, hgoy erre ugrok ilyenkor még kijöhet, stb. Este közvetlen lefekvés előtt meg leginkább csak vajaskenyerezünk mert semmi nehézzel nem akarom leterhelni a gyomrát, van hogy v.mennyit csak csipeget van, hogy tényleg megeszi.
Másik ti reggel este adtok gyerkőcnek kakaót? Vili szerintem szívesen meginná, de mivel nem tartom annyira egésségesnek a tejet, meg mi amúgyis rengeteg (főleg savanyított) tejterméket eszünk. gondoltam, hátha akkor nem adná elő u.ezt este? A napi 3-4 dl tehéntejet viszont soknak érzem egy 19 hónaposnál, vagy ez az én hülyeségem?

Ezt elküldöm mielőtt törlöm véletlen.
Folyt köv.
Norci
norci

Második Zebrának is nagy-nagy gratula!!
Tipp: SzaBori, Danimama??

Olyan jó, hogy ennyien gömbölyödünk!KépKépKép
Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Második Zebrának is nagy-nagy gratula!!
Tipp: SzaBori, Danimama??

Olyan jó, hogy ennyien gömbölyödünk!KépKépKép
Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Linato! Nagyon tudsz! KépKépKép
Másik Zebra

Linato! Nagyon tudsz! KépKépKép
Másik Zebra

Zebra: Krita?

cory

cory
Budapest

Zebra: Krita?

cory

cory
Budapest

Sziasztok,

Lina biztos, hogy nem, mert arról én azért tudnék.Kép Danimamáéknál meg ilyenkor már elég késő van....

BMárti,
KépKép, azért nem nyilatkozom, mert igazából még magam sem tudom, de tényleg.

Heni,
Lina Miskolcon lakikKép. És Boldinak mi is boldog névnapot kívánunk!Kép

Linato,
akkor KRita?Kép

Norci,
azt az oscillo.... izét tényleg minden hátsó szándék nélkül veszem tarcsibaKép. Én reggel kb. kétdecis kakaót csinálok Hangának, és valamikor délután is csinálok kakaót, az el is fogy estig (de előfordul, hogy csak sima tejet kap).

Megpróbálok egy táblázatot varázsolni (nincs egyelőre word, excel a gépünkön....):
<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Szada Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Budapest, István Kórház Budapest, II. ker. Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté András 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg és Budapest, III. Ker. is Sára Réka (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime (1994 aprilis 25.)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker. pocakban
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993), pocakban a következő
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban</pre>

Szila
szila

Sziasztok,

Lina biztos, hogy nem, mert arról én azért tudnék.Kép Danimamáéknál meg ilyenkor már elég késő van....

BMárti,
KépKép, azért nem nyilatkozom, mert igazából még magam sem tudom, de tényleg.

Heni,
Lina Miskolcon lakikKép. És Boldinak mi is boldog névnapot kívánunk!Kép

Linato,
akkor KRita?Kép

Norci,
azt az oscillo.... izét tényleg minden hátsó szándék nélkül veszem tarcsibaKép. Én reggel kb. kétdecis kakaót csinálok Hangának, és valamikor délután is csinálok kakaót, az el is fogy estig (de előfordul, hogy csak sima tejet kap).

Megpróbálok egy táblázatot varázsolni (nincs egyelőre word, excel a gépünkön....):
<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Szada Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Budapest, István Kórház Budapest, II. ker. Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté András 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg és Budapest, III. Ker. is Sára Réka (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime (1994 aprilis 25.)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker. pocakban
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993), pocakban a következő
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban</pre>

Szila
szila

Cory! Igen! Kép
Szilveszterkor teszteltem és nagyon nagyon örülünk neki annak ellenére, hogy egy hónapja még néha elbizonytalanodtam, hogy legyen-e vagy sem. Azért a hormonok szépen elrendeztek bennem mindent. Kép
Sajnos a szüleim nem vágják hanyatt magukat a hírtől, ami eléggé elszomorít. No nem vágyom én arra, hogy a nyakamba ugorjanak, de azért egy hűvös "Na akkor örüljetek neki." és egy mondd hogy nem igaz tipusú "Terhes vagy? Na ne mondd már! " mondatnál többet vártam.
Hát ez van. Kép
Az első terhességemnél teljesen más volt a reakció.
De azért nagyon jó esik, hogy velem örültök.
Köszi!
Rita
krita

Cory! Igen! Kép
Szilveszterkor teszteltem és nagyon nagyon örülünk neki annak ellenére, hogy egy hónapja még néha elbizonytalanodtam, hogy legyen-e vagy sem. Azért a hormonok szépen elrendeztek bennem mindent. Kép
Sajnos a szüleim nem vágják hanyatt magukat a hírtől, ami eléggé elszomorít. No nem vágyom én arra, hogy a nyakamba ugorjanak, de azért egy hűvös "Na akkor örüljetek neki." és egy mondd hogy nem igaz tipusú "Terhes vagy? Na ne mondd már! " mondatnál többet vártam.
Hát ez van. Kép
Az első terhességemnél teljesen más volt a reakció.
De azért nagyon jó esik, hogy velem örültök.
Köszi!
Rita
krita

Még egy picit rólunk, előbb élőben akartam tudósítani, de közben el kellet altatnom Vilit, majd megzabáltam:
Ringatta a cicust "Tente cicus" Majd berakta a babakocsiba: "Cicus megyünk sétálni. Ágyikóban alszol vagy babakocsikában?" Berakta a babakocsiba: "Cicus tente, vonatnál kertitöjpét, aztán vissza apához" Kép
Ma ilyeneke is mondott: "Imádom anyát, puszi anya szejetlek" "Hogy vagy anya? Én jól vagyok" "Neked tetszik hóesés, nekem tetszik"
El kell tőle olvadni Kép

Márti!
Én is úgy tudom, hogy létezik élettani dadogás, csak általában nem ennyi idős korban szokott jelentkezni, de gondolom mivel Ármin előbb kezdett beszélni ez is előbb történik vele.
Én mikor iskolába kerültem kezdtem el dadogni, aztán a lgopédus segítségével elmúlt, helyette hadarós lettem Kép
Tesó féltékenység: ismerősöm mesélte, hogy nem is a pici születésekor volt féltékeny a nagy (szűk 2 év van köztük), hanem mikor a pici felállt, akkor folyton fellökte a nagyobb, onannatól kezdve látott a tesóban valódi konkurenciát. Nem erről van szó nálatok is?

Laura!
Ezer köszi, hogy leírtad, a szopival kapcsolatbna, hogy tkp. te is tandem szoptatsz? Ha jól melékszem mikor pocakos voltál Toncsival, Romi már nem szopott? Ez egy picit intő jel, hogy ezt se lehet eltervezni, hogy majd a pici szopizik a másik nem.
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit rontottatok el?
Ráadás én úgy tervezem, hogy kezdetektől egy szobában alszanak ugynais Vili semmire nem ébred fel, remélem a gyereksírásra sem. Ha nem múködik akkor a pici velünk, ill. velem a nappaliban (apa elvonulhat a dolgozószobába)

Köszönöm a nem gratulákat a nem biztos kislányhoz Kép Szerintem nem fiús vagy lányos, hanem egyáltalán anyának lenni szuper Kép

Márti!
Igen Tamara lesz. Ha mégis fiú még mindig nincs konszenzus, talán Benedekben kiegyezünk. Vitya még mindig Artúrt szeretne.
A Tamarát viszont Vitya már akkor kitalálta mikor még eljegyzésünk se volt, egyszer a zuhanya aaltt ölelgetve mondta, hogy szeretne tőlem egy kislányt és Tamara lesz Kép Azóta is emlékszem a pillanatra, annyira neghatott, akkor, hogy ez nem kérdés Kép

Linato!
Dokibácsink nem téved, de nem is szokta megmondnai, ha nem biztos, most annyit mondott, hogy nagyon lány a tippje (nekem is), de köv. uh-n már tutira tudni fogjuk Kép

BMÁrti!
Lacika pakolása Kép.
A dobogó emlegetése adta az ötletet, hogy Vilinek megmutassam hogy sámliról eléri a csapot (eddig midnig emelgettem), annyira tetszik neki ez a játék, hogy azóta egész nap kezet mosunk, sőt sámliról állva még jobban tudta a mosógépet is bepakolni Kép

Zsuzsi! Szila! BMárti!
Köszi hogy leírtátok a leválasztás mikéntjét. Mikor terhes lettem, akkor éreztem úgy, hgoy no mostmár a 100%-os igény szeritni szopiból elég, akkor elkezdtem még komolyabban venni a napirendet, mivel Vilinek reggel este ebéd után, néha délutáni alvás után kellett alapvetően a cici, és ha pukiznija kellett az többnyire cicvel a szájában sikerült. Vagy ha fáradt volt, pl. nem aludt napirend szerint, akkor akár 20szor is kérte egy nap elalvás céljából.
Állítólag pocifjásra, pukibajra tényleg jó a cici, ezt el is hiszem kisebb gyerek esetében, de talán Vilinél már inkább rossz szokás volt, mert v.hogy megértettem vele, hogy azt lehet cici nélkül is, nappal ment, hajnalban még nem, aztán éjjel is elmagyaráztam azóta nem ébred éjjel (legalábbis engem nem kelt fel emiatt sem), 10 órát simán végig alszik egyben Kép
Lehet, hogy a szoktatás segített, lehet hogy mostanra érett meg a pocija, nem tudom.
A délutáni alvás után már újabban nem kérte a szopit, olyankor gyümölcsléztünk, meg sokszor nem voltam ithon mire ébredt, így arról leszokott magától.
A reggeliről viszonylag simán lesozkunk, bár ma kérte de hamar kiköpte és inkább puszilgatta és boldog volt, hogy "meg van didike". Az alvások előtt még szopizik, de nem azon alsizk el, most már délután sem Kép
Az egész zagy vaságnak csak az a lényege, hogy én nem tudok drasztikus lenni (főleg hogy most jönnek a leghátsó rágófogai). Szóval nálunk ennyire fokozatosan megy a dolog. Ez meg még elviselhető, ráadás csak pár perc az egész. Ha erről leszoktatnám drasztikusan és ha tesó megssüzletik u.ennyit szopzik az nem baj. De szeritnem erről Szila Hangájából, Edit Rikijéből és Zafi Rékájából kiindulva már magától is le fog szokni.

Zafi!
Neked köszi a mail-t szopi ügyben.

Szilvi!
További drukkok!

Dzsili!
Szívből kívánom, hogy megtalált a megfelelő pillanatot, hogy a párodnak is elmondhasd amit nekünk!

Bocs a kisregényért

Norci
norci

Még egy picit rólunk, előbb élőben akartam tudósítani, de közben el kellet altatnom Vilit, majd megzabáltam:
Ringatta a cicust "Tente cicus" Majd berakta a babakocsiba: "Cicus megyünk sétálni. Ágyikóban alszol vagy babakocsikában?" Berakta a babakocsiba: "Cicus tente, vonatnál kertitöjpét, aztán vissza apához" Kép
Ma ilyeneke is mondott: "Imádom anyát, puszi anya szejetlek" "Hogy vagy anya? Én jól vagyok" "Neked tetszik hóesés, nekem tetszik"
El kell tőle olvadni Kép

Márti!
Én is úgy tudom, hogy létezik élettani dadogás, csak általában nem ennyi idős korban szokott jelentkezni, de gondolom mivel Ármin előbb kezdett beszélni ez is előbb történik vele.
Én mikor iskolába kerültem kezdtem el dadogni, aztán a lgopédus segítségével elmúlt, helyette hadarós lettem Kép
Tesó féltékenység: ismerősöm mesélte, hogy nem is a pici születésekor volt féltékeny a nagy (szűk 2 év van köztük), hanem mikor a pici felállt, akkor folyton fellökte a nagyobb, onannatól kezdve látott a tesóban valódi konkurenciát. Nem erről van szó nálatok is?

Laura!
Ezer köszi, hogy leírtad, a szopival kapcsolatbna, hogy tkp. te is tandem szoptatsz? Ha jól melékszem mikor pocakos voltál Toncsival, Romi már nem szopott? Ez egy picit intő jel, hogy ezt se lehet eltervezni, hogy majd a pici szopizik a másik nem.
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit rontottatok el?
Ráadás én úgy tervezem, hogy kezdetektől egy szobában alszanak ugynais Vili semmire nem ébred fel, remélem a gyereksírásra sem. Ha nem múködik akkor a pici velünk, ill. velem a nappaliban (apa elvonulhat a dolgozószobába)

Köszönöm a nem gratulákat a nem biztos kislányhoz Kép Szerintem nem fiús vagy lányos, hanem egyáltalán anyának lenni szuper Kép

Márti!
Igen Tamara lesz. Ha mégis fiú még mindig nincs konszenzus, talán Benedekben kiegyezünk. Vitya még mindig Artúrt szeretne.
A Tamarát viszont Vitya már akkor kitalálta mikor még eljegyzésünk se volt, egyszer a zuhanya aaltt ölelgetve mondta, hogy szeretne tőlem egy kislányt és Tamara lesz Kép Azóta is emlékszem a pillanatra, annyira neghatott, akkor, hogy ez nem kérdés Kép

Linato!
Dokibácsink nem téved, de nem is szokta megmondnai, ha nem biztos, most annyit mondott, hogy nagyon lány a tippje (nekem is), de köv. uh-n már tutira tudni fogjuk Kép

BMÁrti!
Lacika pakolása Kép.
A dobogó emlegetése adta az ötletet, hogy Vilinek megmutassam hogy sámliról eléri a csapot (eddig midnig emelgettem), annyira tetszik neki ez a játék, hogy azóta egész nap kezet mosunk, sőt sámliról állva még jobban tudta a mosógépet is bepakolni Kép

Zsuzsi! Szila! BMárti!
Köszi hogy leírtátok a leválasztás mikéntjét. Mikor terhes lettem, akkor éreztem úgy, hgoy no mostmár a 100%-os igény szeritni szopiból elég, akkor elkezdtem még komolyabban venni a napirendet, mivel Vilinek reggel este ebéd után, néha délutáni alvás után kellett alapvetően a cici, és ha pukiznija kellett az többnyire cicvel a szájában sikerült. Vagy ha fáradt volt, pl. nem aludt napirend szerint, akkor akár 20szor is kérte egy nap elalvás céljából.
Állítólag pocifjásra, pukibajra tényleg jó a cici, ezt el is hiszem kisebb gyerek esetében, de talán Vilinél már inkább rossz szokás volt, mert v.hogy megértettem vele, hogy azt lehet cici nélkül is, nappal ment, hajnalban még nem, aztán éjjel is elmagyaráztam azóta nem ébred éjjel (legalábbis engem nem kelt fel emiatt sem), 10 órát simán végig alszik egyben Kép
Lehet, hogy a szoktatás segített, lehet hogy mostanra érett meg a pocija, nem tudom.
A délutáni alvás után már újabban nem kérte a szopit, olyankor gyümölcsléztünk, meg sokszor nem voltam ithon mire ébredt, így arról leszokott magától.
A reggeliről viszonylag simán lesozkunk, bár ma kérte de hamar kiköpte és inkább puszilgatta és boldog volt, hogy "meg van didike". Az alvások előtt még szopizik, de nem azon alsizk el, most már délután sem Kép
Az egész zagy vaságnak csak az a lényege, hogy én nem tudok drasztikus lenni (főleg hogy most jönnek a leghátsó rágófogai). Szóval nálunk ennyire fokozatosan megy a dolog. Ez meg még elviselhető, ráadás csak pár perc az egész. Ha erről leszoktatnám drasztikusan és ha tesó megssüzletik u.ennyit szopzik az nem baj. De szeritnem erről Szila Hangájából, Edit Rikijéből és Zafi Rékájából kiindulva már magától is le fog szokni.

Zafi!
Neked köszi a mail-t szopi ügyben.

Szilvi!
További drukkok!

Dzsili!
Szívből kívánom, hogy megtalált a megfelelő pillanatot, hogy a párodnak is elmondhasd amit nekünk!

Bocs a kisregényért

Norci
norci

Rita!
Gratulálok!Kép Igazi újévi ajándék!

Szilvi
sztigris

Rita,
gratulálunk!Kép Köszi, hogy elárultad, mert így akkor nem nézek át minden gyanusítottatKép, mert úgyis havat kell pucolnom a kocsiról...Szóval hatalmas gratula!KépKépKépKép
Szila és Hanga
szila

Jaj, BSzilvi, nektek is hatalmas gratula!KépKépKépKép
Szila
Szila

Norci!
Gyerkőcök még alszanak, aztán megyünk ám!!!!KépKép Már nagyon váromKép

Szó volt a napokban a gyerekmentes taliról. Nos nekem már nem jön össze, mert szombat este megyünk haza, addig meg be vagyunk táblázva rendesen. Na de majd tavasszal! Tényleg, április elején jövünk megint, addigra ugye szervezünk megint valamit??

KRita!
Millió gratula! Örüljetek nagyon a picurkának. Meglásd, a szülők egyből olvadozni fognak, amint megszületik a kicsi. Nálunk is így volt. Eleinte nem akartak hinni nekünk, hogy babát várunk, aztán olyat is kijelentettek, nem is tudják elképzelni, hogy Dodó után fogják-e igazán szeretni a másodikat. És lám, lám, egyformán imádják mindkettőtKép Csak nekik is tanulni kell a kettős nagyszülői szerepetKép Csak nyugodj meg és élvezd a pocakosságot!
Csajok ne röhögjetek, de nekem máris hiányzikKép

Pussz, Nyuszimanóék
nyuszimano

Krita GratulaKépKépKép
Az a lényeg, hogy te és a párod örültökKép

B. Szilvi neked is GratulaKépKépKép

Norci: nemtévedős dokibácsink azt mondta Korira, ha tippelnie kéne akkor lány és csak 38 hetesen mondta azt, hogy tényleg az!Kép
linato

Laura

Nálunk bezzeg annyi hó van most már főleg mert ma egész nap havazik! KépKép
Napocs pofit meg nem lehet behurcolni, tegnapis közel két órát volt kint ma csak egy másfelet de üvölt mint akit nyúznak ha be merem hozni miután már letörik az orrom a hidegben.
Már szerencséssen le is estt a szánkóról a miénken nincs karfa olyan nagyobb több személyes ősi típus de szuperul üldögél rajta és nagyon bírja.
KazánKépKép, nem régiben én is távszereltem a miénket így, de jó lett, KépKép
kellemetlen a jószándékkal kikövezett butaság.
szerintem írd le legalább is engem érdekelne hogy sikerült avagy miért nem az öszeköltöztetés, bár én nem hiszem hogy TI rontottátok volna el, nem sikerült így elsőre ennyi.

Heni, Borcsa
Én is támogatom amunka ötletet KépKépKép
csak azt nem tudom honnan szerváljak egyett?
Az nagyon ideális lenne ha bármiféle számítógépes munka lenne, akár csak gépelés, vayg mit én tudom de tudjátok mennyien állnak sorba az ilyen melókért ha nincs az embernek kapcsolata meg van lőve.
Meg aztán mit is mondjak, a gyermekeim mellett "üres" óráimban megtanultam jónéhány programot használni munkát szertnék, de jó ha nincs képesítésem mellé. Reménytelen.

BMárti
Igen persze furcsa is amit írok, de azér van benne logika szeretem a kislányt abban nincs is hiba sőt a fiaim is, de csak addig vannak el vele amíg az van amit ő akar, utánna hiszti jön meg megsértődés stb.
Én mindig elmagyarázom neki hogy mit miért mondtak az enyémek és hogy miért nincs /vagy van igaza stb. de fárasztó is mert ahelyett hogy játszanának tépik egymást az enyémek is brrrr.
Érted, a szülőknek kellene észre venniük megukat meg az én szüleimnek.
Persze, persze én mindíg elfelejtem hogy még vannak normális családok ahol apuka és anyuka szeretetben kikapcsolóásként moziba mennek!
Azért remélem még sikerül eljutnotok megnézni a filmet!
én már régóta a fiaimmal járok, még szerencse hogy már nőnek és néhány engem érdeklő filmet is meg tudunk nézni a Márkal! KépKép

Norci
Szerintem nagyon ügyik vagytok Vilivel és a legjobb a fokozatosság cici megvonásban is! KépKép
Napocska akkor eszik amikor kér többynyire, de lefekvés előtt nem.
Kakót is kap naponta többször is sokszor amikor éppen arra fáj a foga csak jön és közli hogy "Kéjek kakaót. Köszi!"
Szerintem nem baj ha reggel és este is iszik tejet vagy kakót könnyebben kakil.

KRita
GratulálokKépKépKépKép

Pusssz: Dzsili
dzsili

Nyuszimanó!
Azt hiszem, rátapintottál a lényegre, a szüleim tényleg úgy gondolhatják, hogy csak egy gyereket lehet szeretni. Én is egyke vagyok, szóval nekik ez a norma. Nekem is ez volt, én is de sokat gondolkodtam, hogy legyen - ne legyen... Apukám mint a pióca szabályosan rátelepszik Nelcsire, mint aki félti valamitől. Bevallom, én is alig akartam kiengedni a kezemből az első két napon, mikor megtudtam a jó hírt. De azóta kezelem a helyzetet. Kép
Azért kíváncsi vagyok, mikor kérdezik meg, hogy hogy vagyok vagy ilyesmi. Nagyon furcsa ez most nekem, volt olyan délután, hogy telebőgtem a párnám. (ahelyett, hogy jöttem volna ide, ugye? )
A pocakosság meg nagyon nosztalgikus érzés. Mi három gyerkőcöt szeretnénk, szóval tudom, hogy még lesz egy. De ezt nem fogom elmondani a szüleimnek, mert kiszaladnak a világból. Kép

Rita
krita

Sziasztok Lányok!

Norci: félreérthető voltam: Romola nem szopizik, csak bekapja a cicit és ki is köpi 2-3 másodperc múlva. Ez viszont annyira kell neki, mintha az élete múlna rajta. És persze mindig elmondja, hogy Toncika is cicizik. Tudod, innen fúj a szél. Kép

KRita: szeretettel gratulálok! Kép Kép Kép Kép Kép Olvastalak reggel, de sajnos nem volt sem időm, sem pedig alkalmam nyomozni.
Légyszi csináltasd meg azt a monitort és gyere gyakrabban! Kép
Szüleid: Kép. Nekem Anyukám rettentő boldog volt Toncsinál (is) Kép, Apukámat nem igazán érdekelte. Kép

Szila: először rád gondoltam ám, mint második zebra. Kép

Karácsonyfa: én már szívesen leszedném, mert hullik szegény, de Romola nagyon megszerette. Minden este elköszön tőle, mielőtt fölvisszük fürdeni és minden reggel üdvözli. Most is mutogatja neki a kirakóját, teljesen úgy kezeli, mint egy családtagot. Kép

Elküldöm, mielőtt elszáll, majd még jövök.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Norci! Szuperül haladtok alvás ügyben! Kép Én kakaót soha nem adtam még Lacikának, reggel simán (ízesítés nélkül) issza a tápszert, este meg csak vizet kap. Ő nem szokott este éhes lenni, se ezzel műsorozni. Szerencsére jó evő, úgyhogy nem is tudna vele meghatni. Kép De ha valmire rájön, amivel ugráltathat, azt utána ő se felejti el egykönnyen. KépKép Nekem az Artúr nagyon tetszik! Lehet, hogy megkörnyékezem vele Lacit, ha hazaér! Kép Vili 10 órát alszik egyben?! Hát, ha Lacika ekkorákat aludna, én is régen pocakos lennék már! Kép

Szila! Bocsi, ha indiszkrét voltam, csak az az egyelőre... hát, akárhogy is hangozhatott... Kép

Krita! Kép Kép [color=#ff0000] Kép Kép
Nem szép tőled, amit a szüleiddel csinálsz!!! Kép ha megszületik a második unokájuk, kénytelenek lesznek rájönni, hogy a szeretet nem fogy el, és bőven jut belőle két gyereknek is. Meg fogják bánni, hogy nincs legalább 2 testvéred!!! KépKépKép

Dzsili! Nálunk is botrány volt, amikor 1,5 óra hótaposás után hazavonszoltam a kölköt. Kép Itt a házunk előtt van egy kis domb, egy csomó gyerek szánkózik rajta, hát, ha holnap reggelig maradtunk volna, akkor is üvöltve kellett volna hazavonszolnom Lacikát. Kép Úgy utálom, hogy amikor van valami, bármi, ami neki jó, amit a kedvéért csinálok, akkor a vége szinte mindig nagy bőgés, mert egyszer úgyis abba kell hagyni. Kép Már az is megfordult a fejemben, hogy nem viszem le soha többé pl. a játszótérre, mert nem boldog tőle, hanem dühös, csalódott és szomorú, amikor vége. Hiába töltjük pl. a máltain a fél napot, vagy járjuk be az egész Margit szigetet, egyszer akkor is haza kell jönni. Kép
Azt hiszem, értem, mit érzel, de tartok tőle, hogy a családod sose fogja megérteni, hogy nem mindegy neked, hogy 3 vagy 4 gyerek rohangál körülötted. Pláne, ha a kis hercegnő elsóhajtja magát, hogy hozzátok akar menni... Nehéz ügy. Kép Napsit hova teszed, amíg Márkkal mozizol?

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

voltunk uh-on, profilban látható a babócánk!Kép

Krita: Gratulálok!Kép Az én apám is így reagált a kistesó hírre: "Ajajajaj!" Nem kell velük törödni!

Dórival rajzolgatunk, nem tudok többet írni, férjem pedig már váltás ruhát vitt magával, csak holnap este várható a munkából.

Nem akar valaki varrástanfolyamra járni velem, 1 óra 500,-Ft, Camponánál egy kis varrodában lenne, kedd vagy csüt 3-6-ig?

Dorka éppen felvette a mobilomat és:" Jézuska, hallod, hívom a Jézuskát, rendel nekünk Pizzatortát! Rendeltél pizzát, hmm? Van ajándék? Összefirkáltam anya asztalát! Halló Jézuska, összefirkáltam az asztalt, ezt mondom. Rendeltem a pizzát- közben ököllel veri az asztalt és kiabálKép (nem tudom kitől látott ilyet?) Közben nyomogatja a gombokat: "azért hívlak Jézuska, pizzát rendelsz"
kifestőre mutat:"ezt küldte Jézuska, ezt születésnapjára, ezt küldötte Jézuska, én rajzoltam" "Letette Jézuska, nem hallom."

sziasztok, jó éjt!

Zsuzsiék (12)
zsu26

Sziasztok!
Zsuzsi: hogy ez mennyire jó kép a babócárólKép
Dorka szövegKépKépKép

B.Márti lehet, hogy nálunk is az a hiba, hogy keveset alszanak a lányok? Kép
Ma gyalog mentem Milénáért az oviba, mert Kori nem aludt délelőtt és így legalább a babakocsiban szunyókált egy kicsit./kb.2km oda-vissza./Itthon a kertben hóangyalt csináltunk. Nagyon jó volt, de majd meg fagytam én is. Szerencsémre a lányoknak is elég volt a levegőből. De általában ők jobban bírják a hideget.

Laura: nálunk is áll még a fa. De hétvégén lebontom, mert nagyon hullik.
Nagyon édes, hogy családtaggként bánik Romi a fávalKépKépKép

Dzsili! Veled is az a "baj", hogy megszokták, hogy te úgyis elvállalod, mert te soha nem mondasz nemet. Én sem. Illetve mostmár néha. Mert iszonyúan kihasználják a jóindulatunkat. Az enyémet após és sógornő a tiédet más. De azért nem reménytelen. Légyszi érezd te is jól magad és csináld azt ami neked jólesik. Ne mindig más legyen a fontosabb, mint saját magad. Millió puszi Napocsnak,neked és a fiúknak.Kép

Megyek, mert Mindyn kitört a hiszti.Kép
linato

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?