Új privát üzeneted érkezett!

szijjasztok!!!

gizella:üdv. a csapatban és gratulálok a 3. babóhoz!!Nem baj, ha lány, így már edzett vagy hozzájuk. :wink:

Mi az 1. babát várjuk, és nagyon szeretnénk kislányt. Amíg nem mutatja meg, mit rejt a 2 lába között, addig van remény. :lol:

Csajok, azért nem semmi ez a gyógyszeres, kávés sztori. :? Kár, hogy ezekre nem lehet felkészülni. :( De jó, hogy nem lett gond! Amúgy bátyám pl. pálinkát nézte víznek, jó erős házipáleszt, és meghúzta 2 évesen a poharat. Na, azóta a szagát sem bírja. :lol: '3 éves öcsikém meg egérmérget evett, gyomormosás, 3 napos megfigyelés, majd kiderült, hogy nem ette meg, csak apu azt látta, hogy a dobozt matatja. Úgyhogy bizti minden családban lesznek ilyen jó sztorik. Én csak arra emlékszem, hogy 5 éves voltam, akkor még kincs volt a cukrozott kakaó. Apunak sikerült szerezni, mi meg sutyiban nekiestünk, kanállal, ala natur ettük. Aztán bátyóka megszivatott, és adott a számba 1 nagy evőkanál keserű kakaóport. Blleeeeeee. Nem tudtam kiköpni, mert nagyon száraz volt, próbáltam inni, de az undortól nem ment. Na, az is egy jó story volt. :lol:

És a végére egy kis vicc, hogy jobban teljen az este:

http://en.cartoline.net/pics/_zoom_flas ... a010en.swf

Kép
moffli82
 
 


Vicky: remélem semmi gond... az állatkert meg hess, menjen máshová! Jobbulást!
Gizella: szuper! látom, a szövegbe teszed a vonalzókat. Ha beszed aláírásba, akkor mindig látszik :wink:
Picuranyu: a genetikai UH-t 18-20 hetesen végzik, nem vagy lemaradva :) én is betöltöttem már a 19 hetet (vagy 18 + 6 volt?
:? ) lényeg, hogy rendben lesz az akkor is
Hannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a körmeim már tövig rágva!
Ma egyébként, hogy feküdtem, meg talpon voltam, sokkal jobb a pocim :) ez a vacak ücsörgés tesz be neki :evil:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Katuska,cuki lehetett Máté ahogy éjszaka ott nyüzsizett a kávétól.
Külön 4D-re már nem akarok elmenni,majd csak 30. héten.Jövő héten ugyis megyek a dokimhoz a havi vizsgálatra.Teljesen nyugodt meg úgyse leszek,csak ha már a kezemben tartom és egészséges.

Kata,ez az állandó gyomorégés se lehet piskóta.Mióta babát várok,talán 1-2szer fordult elő,de tényleg kellemetlen.Nagyon irigyellek ezért az energiádért,amivel még dolgozol.Én már most is olyan nehézkesen ülök be a kocsiba,mintha már a 9. hónapban járnék.10 perces sétától meg nagyon befeszül a poci


Hanna,nálatok is minden rendben lesz

liuska
 
 

 
 

sziasztok, gyors bekukk :D

Üdv és gratula az újaknak! :D szokásos kérdés: táblázatba szeretnétek bekerülni? Akkor lécci pü-ben küldjetek adatokat!

Vicky, sajnálom a folyást és az állatkertet :? Nem tudsz egy kis pihenőt tartani a munkában? Lehet, hogy hülyeség, de én nem merek tisztasági betétet használni, nehogy attól szedjek össze valami bacit :oops:

Mágnes, gratulálok a kiskrapkekhoz :lol:

Sajnálom a depis hangulatot, nekem most szerencsére nincs rá időm :D
Manó most a rekeszizmomat nyomja, alig kapok levegőt - Nektek szokott ilyen lenni? :shock:
Csöre, lehet nekem is az ücsörgés ártott meg? Most kivételesen egész héten dolgoztam... :?

Tegnap kitapintottunk egy kerek kis részét a pocakomban, de nem tudtuk eldönteni, hogy a buksija vagy a hátsó fele :lol:

Puszi, vigyázzatok Magatokra!

Kép
vickybabe
 
 


Szia Gizella!Majdnem egy napon szülünk.Én 12.-re vagyok kiírva

Ma egész nap rosszul voltam.Nem kicsit.Kajára rá se tudok nézni.És én azt hittem,majd a 12. héten hipp-hopp elmúlik a rosszullét

liuska
 
 


Sziasztok! Végre elértem a dokimat, és kiderült, hogy az uh leleten a veszélyeztetett terhes diagnózis csak egy kód. Ezzel oldják meg, hogy más kerületben végezzék el az uh-ot. Hát, azért ezt mondhatták volna. Szóval, ha valakinek ez rajta lesz a leletén ne parázzon! Úgyhogy végre nyugi. Ennek örömére megvettem az első kis ruhácskát neki. Fehér, kis nyuszival. Ez jó lesz, akár fiú, akár lány.
krisz78
 
 


Sziasztok!

Gizella! Üdv itt! Gratula a Csajszihoz!

Batkata! Én is sírós vagyok. :( Édesek a gyerekeid!!!!

Vicky! Remélem, nincs nyavalyád! :wink:

Picuranyu! Jelentkezz be uh-ra. Majd megérkezik az AFP is.

Csöre! Az ülés azt hiszem, nem túl jó, mert baromi nyomás nehezedik a méhszájra. Igaz Vicky?

Liuska! Osztom a véleményed. :wink:

Vickybabe! Gratula a tapintáshoz!!!

Krisz! Akkor megnyugdhatsz. A ruhához meg gratu.


Itthon.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


BAtkata! nagyon klasszak a képek...a lovaglós különösen. csak lestem is hogy galoppozik a kisfiad!
Igazad van, lóra magyar!

Kép
katuska79
 
 


Sziasztok!


Na, végre vagyok egy kicsit, így szépen elolvastam azt a sok-sok mindent, amit pár nap alatt termeltetek :D
Köszi mindenkinek a dicsérő szavakat az anyasággal kapcsolatos gondolataimról, tök jó, hogy ti is ezeket érzitek, szupi kismamik vannak itt :wink:
Képzeljétek hétfőn éreztem Milánt, tuti ő volt, ugyanazokat érzetem, mint amit Moffli írt, de még nem nagyon van ereje Babókának (persze apa azt mondta érzett ő is valamit, hááát nem tudom, szerintem csak nagyon akarta, mivel amikor ő érezte, én nem...) Néha be szokott feszíteni is, akkor a pocimon ki is türemkedik egy csíkban a lelkem (kis "pukli"), én meg azt se tudom hova legyek a nagy örömködésben :lol:
Kedden voltunk genetikai Uh-n doki azt mondta minden oké 19 hetes méretei vannak, de csak 3 adatot mért (BPD 45, TAD 43, FL 29), a szíve, veséi, hólyagja, gyomra is okés, és a köldökzsinór is, de van egy sanda gyanúm, hogy a doki csak átemelte az átlag szöveget, és átírta a dolgokat, mert most az van a papíromon, hogy a méhlepény a hátsó falon tapad, de nem hiszem, hogy 6 hét alatt átvándolorolt volna melsőről a hátsóra :shock: (Majd jövő pénteken megyünk magánba a nődokihoz, megkérem nézze már meg mi újság lepény ügyben.... :roll: )
Milán amúgy nagyon édi volt, annyira formás, és szépen megmutatta a gerincét, aztán szépen megfordult, szóval a doki álma lehetett, két keze, lába is megvan, azt is láttuk megint, de persze az arcát elrejtette, hogy megint lefelé nézett, és a kezeit is odatette az arca elé. Ez a doki is azt mondta, hogy nagyon fiúnak tűnik :lol: Milán biztos úgy van vele, hogy ha már megmutatja a "műszert", az arcát takargatja :lol:

Azt eddig nem írtam, hogy neki is lesz második neve, de a sors átírta az elképzelésünk :arrow: Nagypapim nevét kapja aki 2 héttel azután, hogy megtudta dédi lesz, elment tőlünk. Azelőtt is biztos voltam abban, hogy fiam lesz (már a pozitív tesztnél), de ezután a tragédia után még inkább éreztem, hogy nem lehet lányka a pocakomban, és megbeszéltük apával, hogy ha tényleg fiú, papi nevét kapja másodiknak.

Gratula az újabb lánykáknak :D
Csodásak a képek, amiket feltettetek, én is várom már a 4D-t, az annyira más lehet.

Üdv az újaknak is :wink:
Krisz a mélyen fekvő lepénynek még annyi lehet a vonzata, hogy császároznak, legalábbis nekünk a családban volt ilyen, mivel nem ment úgy feljebb, mint várták, de no para :!:

biga.csiga
 
 


Sziasztok!

Gizella, üdv köztünk, nagy gratula a 3. kislányhoz! :D Kolleganőmnek is 3 kislánya van :D

Batkata,Katuska: tündériek a gyerekek!!!
Julcsi,egyem meg, milyen kis riadt a Mikulástól -- én is féltem :oops: Marci meg igaz nagyfiú módjára üli meg a paripát!
Máté meg, kis vagány kiskrapek!!!

Hanna!
Mizu Veletek??

Vcrane: Te szegény, küldd el végre azokat az állatkákat (mondjuk a Schönbrunn-i állatkertbe? :lol: )

Csöre: Ma én is közel álltam, hogy elfekszem az asztalom alatt az irodában -- kolleganőm mesélte, hogy mikor az anyukája várta őt, olyan fáradékony volt meg olyan rosszul is, hogy volt valami nagy szekrény a munkahelyén és befeküdt az aljába :lol:

Batkata: ez az altatós sztori nagyon durva!!

Vickybabe: igen, nekem is szokta nyomni a rekeszemet néha, akkor jó mélyeket próbálok lélegezni. Milyen kis cuki lehetet, ahogy kitüremkedett Levente Baba!!!
Nekünk tegnap este nyomkodott kifelé Martin, de nem valami kereket, hanem hegyeset, valami végtakocska lehetett- ha megérintettük ott, mellette dugta ki :lol:

Biga.csiga: olyan szép, amit Nagypapidról írsz, szegény, milyen boldog lenne most! Sajna, én csak az egyik Nagypapimat ismertem, de alig voltam másfél éves, mikor ő is elment. (Én is szerettem volna Martin mellé Andrást adni, csak az Uram nem akar második nevet -- de azért próbálom megfűzni)
Ezek a kiskrapekok milyen mutogatósak: Martin is szétdobta a praclit, ahogy megérezte az UH-t, ott villogtatta a műszert, a dokinéni meg is jegyezte, hogy nem is kicsi van neki :lol: :lol: :lol:

Sírás: nem mertem írni, azt hittem, ciki, de látom,így vagytok vele ti is: ma mentünk a dokihoz terhesgondozásra és a kocsiban pikk-pakk eleredtek a könnyeim és ott sirdogáltam -- ne kérdezzétek miért, fogalmam sincs :oops:

Apropo doki: megvizsgált, megnézte ő is a genetikai UH eredményét, az AFP-t ugye tudta majd közölte, hogy tökéletes. Megkaptam a terheléses cukor időpontomat (de jó lesz :wink: ), holnaphoz két hétre, utána meg hétfőn 4D UH!!!! Méhszáj teljesen zárt, C3000 :D
Mondta dokibácsi, ha ennyi a munka, meg sokat ülök,autóban, irodában, akkor egyem a napi 3X1 magnéziumot -- mivel csak most érzem, hogy kellemetlen, eddig nem szedtem :oops:
Meg hogy szóljak, meddig akarok dolgozni, mivel amikor akarom, megírja a javaslatot és a háziorvos felvesz táppénzre...

Katuska: ezúton üzenem, hogy megálltam, nem kértem ma UH-t!!! :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Katuska! Máté édes pofa! :)

Biga.Csiga! Nálunk is ezért van 2 neve a babának. Csak az apukám halt meg nekem fiatalon. Olyan jó lenne, ha élne még.


Kata! Lehet, hogy pihenned kellene egy kicsit? Gratula a mai eredményhez. :) Rólunk: életem leghosszabb éjszakája elé nézek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna, bocsi,de lemaradtam -- olyan random módon tudok mostanában jönni :( Holnap lesz UH?
DE UGYE TUDOD, HOGY ZSEBIKE TÖKÉLETESEN CSODASZÉP KISFIÚ??!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Tudom, hogy sokat dolgozol. :( Ezért írtam, nem kellene pihenni?
Ma volt UH. Ott semmi eltérés nem volt. A doktornő mindnet megmutatott. Nagyon nagyon kedves volt. Ott volt a biológus is, aki holnap hívni fog. Ha a vérvétel gáz, kedden délután amnio.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: ez a szó, hogy gáz, eszedbe se jusson!!! Zsebike jól van, tudom, biztosan,érzem!!! Annyira biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz és nagyon várom, hogy jelentkezz holnap, mégpedig boldogan,vidáman!!!

Megyek,elteszem magam holnapra, jó lesz kinyújtóztatnia tagjaimat :lol:

Utolsó szösszenet: doki után meglocsoltuk a kertben a virágokat, egyszercsak egy hatalmas süni csattogot át teljes nyugalomban a kocsifeljárón,akkora volt, mint az alkarom :lol: És hogy milyen gyors!Tisztára meglepődtem :D Férjem vette észre, hogy: Nocsak,ki jön itt?? :lol:

Jó éjszakát minden maminak és babának!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok :)

Elado egy egy-gyereket-kiszolgat remek kis babaules , 0 - 13 kg ig
( hasonlo : http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25)
hasznalt , de jo allapotu, Quinny babakocsi vazra pattinthato.
Ara : 19 990 ft Budapesten atveheto.
Akit erdekel, kerem, hogy NE IDE - hanem a bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon es fotokat is kuldok. Amugy a szine zoldes es fekete.

Tovabbi szep babavarast kivanok !
bogyogyorgyi
 
 


Helló lányok!

Azt hiszem, itt az ősz! :(

Képzeljétek, ez az éjszakám elég durva volt, végigsírtam, mert a párom eszement hülyeséget (legalábbis mostmár így látom...) mondott az alakomról (hogy nemcsak a pocakom nagy...) :cry:
Tudom, hogy nem kellene picsogni, mert babóca sem kedveli, ha a sírós a háztulajdosa (=anyája), de annyira rossz volt!!!
Utána meg előjöttek az összes bajaim, az anyukám halála (végig ott voltam vele, a kezemben tartottam, mikor elment...) - nem is tudom, hogy fogom bírni most a kórházasdit..., a félelmeim, hogy hogy fogom bírni a három gyerekkel... Stb, stb.

Na de, fel a fejjel!
Ma elmegyek dolgozni, délután veszek egy ruhát az esküvőre, s holnap (egy kis különmunka kivételével) a családé leszek.
Megyünk a Vidámparkba - elpalljuk az Üdülési Csekkek egy részét... :D Előtte be kell ugranom az Állatkertbe (ez a munka), képzeljétek kitaláltam, hogy az egyetem gólyáinak a könyvtárunk örökbefogad egy gólyát (Kelep), akit majd az egyik szerencsés elsőéves ingyen meglátogathat a nevelőszülői találkozón. :)
Baglyot már fogadtunk örökbe (könyvek, könyvtár... :wink: ), Szerencse a neve. Még az lenne jó, ha lenne náluk könyvmoly is. ;)

Szóval nagy az akaraterő bennem, hogy jó kislány legyek, igyekszem is, de még hátravan egy nagy beszélgetés a párommal, hogy kapja már össze magát, mint apa és mint szerető férj... :roll:
Valószínűleg ezt éjszaka fogjuk megejteni, úgyis éjszakai ügyeletes.

Kata: nem ciki a sírás. Miért lenne az? Úgyhogy bármikor arra van igényed, hogy kiöntsd a lelkedet, tedd meg, itt vagyunk!

Egyébként meg nagy ölelés mindenkinek! Olyan jó, hogy vagytok!
(Na ez egy kicsit szirupos volt, de tényleg így gondolom)

Katuska!
Máté nagyon husi!

Bigacsiga, Hanna!
Bennem is felmerült, hogy kapja anyukám nevét, de most még nagyon friss az ügy, s a gyerekeket is nagyon megviselte...
Nem akarom feszegetni a témát.
Képzeljétek, Julcsi valamelyik nagy szőlőzabálás közepette elkezdett sírni! Nem tudtuk mi a baj, de aztán kibökte, hogy az jutott eszébe, hogy anyukám mennyire szerette a szőlőt, s hogy mikor együtt voltak, milyen nagy élvezettel csipegették együtt a szemeket.! És még csak 6 éves lesz!
Marcim meg nem beszél róla, csak látom,hogy emészti magát, aztán néha ki-kiböki, hogy "NAGYON HIÁNYZIK MAMA!"
Én ilyenkor nem tudok mást csinálni, csak azt, hogy megölelem őket.
Úgyhogy inkább nem lesz két név, s nem az anyukámé.
Van egyébként egy jó kis mondás: egy lélek megy, egy lélek jön.

Nem tudom, mikor nézek be újra, annyi mindent el akarok ma intézni, lehet, hogy este elolvasom a bő termést, de csak holnap este írok. S akkor már lesz az űrhajós kiképzésről is élménye Kispöttynek :) Na jó, a hullámvasútra nem megyek!

Szép napot nektek!
batkata ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok, jó reggelt!
Hanna: nagyon várom a jelentkezésed, minden rendben lesz, nyugi :)
Juj, lányok, én nem merem tapogatni :oops: csak ha kidudorodik, akkor is csak agyon óvatosan... simizni persze igen.
Liuska: jobbulást... hát, nem minden működik a nagykönyv szerint sajnos...
Kata: amikor Mesi volt a pocimban, bizony én is lefeküdtem a dolgozóban az asztal alá időnként :)
Katuska: tündéri Máté azon a lovon :) időben el kell kezdeni szoktatni :wink:
Batkata: hát még ilyet! nem sírni kell, hanem helyretenni a párod :wink: micsoda dolog ilyeneket mondani?! ez enyém csöndben van, és azzal idegesít halálra :? fáradt és feszült, de nem tudok rajta segíteni :?
A molylepkéinket nem szeretnétek örökbefogadni? Szívesen elküldöm "könyvmolynak" :wink: gyűjtöm őket ragaccsal... sajnos a számuk több százra tehető :?
Bigacsiga: gratula az UH-hoz :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Hanna:
Nagyon drukkolok, de érzem, hogy minden rendben lesz veletek!
Istenhegyis doki véleménye az AFP-ről:
Az átlag AFP 1 körüli érték, ez viszont, mivel átlagot jelent, azt jelenti, hogy van akinek alacsony és van akinek magas az AFP-je. Az AFP semmi másra nem jó, csak hogy riogassa a kismamákat. Azért csinálják, mert kimutatták, hogy a down-osok 50%-nál alacsony az AFP. Ugyanennyi egészséges babánál is alacsony...
Név:
Mi is 2 nevet választottunk. Második névnek Apu nevét kapja meg. Olyan jól esett a páromtól, mert én gondoltam ugyan rá, de nem mondtam neki, gondoltam még én is megemésztem, hogy így legye-e, és megpróbálom rábeszélni. Aztán valamelyik nap a párom közölte, hogy ő szeretné, ha a második neve Apu után József lenne.
Tudom, nem egy favorit néve, de 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy Apu segtett nekünk abban, hogy áron itt lehessen velünk. Március 29-én ment el, és első kiírás szerint éppen 9 hónapra rá vagyok kiírva Áronnal, mellesleg csoda, hogy sikerült, azok után, amin Annával keresztül mentünk. Anyuéknak nem is mondjuk meg, hogy milyen névadásra készülünk, meglepi lesz születésekor.. :)

[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1219994820.7716.jpg[/img] Áronkánk

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok jó reggelt mindenkinek! Moffli82:köszönöm a gratulációt végülis igazad van lehet hogy 1 fiú furcsa lett volna 2 lány után ,mert a lányokat már megszoktam :D párom már most mondja hogy na majd a következő de mondtam neki felejtse el ,a mai világban bőven elég 3 gyerek ,igyis rettegek hogy a Bogi mellett hogy fogom megoldani mert annyira anyás egész nap rajtam csüng :D Csöre74:köszi a tippet majd kipróbálom de megvallom nem vagyok valami nagy szakértő hogy hogy kell csinálni :oops: liuska:hát a rosszullétek nekem is a mai napig megvannak,pedig szedem az elevitet meg a vasat is mégsem segit ,úgyhogy már lassan megszokom. krisz78:hát nem tudom szerintem nem minden esetben nekem is ez van a papiromon és mellette közölték hogy 18 hetessen teljessen rajta van a méhszájon a lepény,2 hét múlva kontroll mert ha nem megy feljebb akkor valami kezelés kell,addig meg szigorú pihi :( kata8110:köszönöm a gratulációt ,örülök hogy nálad minden rendben van :D a magnézium tényleg nagyon jó dolog én mindd a két lányomnál szedtem és sokat segitett nem keményedett annyira a hasam . batkata:elhiszem hogy rosszul esett amit mondott a párod nekem is rosszul esett volna de szerintem ő sem gondolta végig hogy mit is mondd biztossan nem akart megbántani ,csak a férfiak sokszor sajna nem gondolkoznak :? aki meg az afp véreredmény miatt aggódik hogy késne szerintem nincs semmi gond nekem 3 hét alatt jött meg és amikor érdeklödtem azt mondta a védönő hogy ha gond lenne már telefonáltak volna úgyhogy fel a fejjel nekem is nagyon jó lett az eredmény :D Kép
gizella82
 
 


Sziasztok:
Magnes: de gyonyoruszep kepek, szopizik, hat de edes, de jol elkaptak:)

Vracne, egyutt erzek veled, nagyon, ugyanis engem sem akar beken hagyni az alatkert. De remelem, most mar lassan megszabadulunk tole:)

Panaszkodni megy nyugottan lehet meg sirni is, azert vagyunk:)

Hanna mar alig varom a hireidet.

Nekem pedig jo hirem van, tegnap este megmozdult picuri, vagyis hat erzetem ahogy megmozdult, tobbszor is, meg apuci kezet is jol megrugdosta, ketszer tutira erezte, mert jo eros volt. Most vissza gondolva, igen ereztem en mar hasonlot, csak nem tudtam, hogy ez az a furi erzes, na meg most beigazol nagyon a jo meg rugdosom mami oldalt, hogy tudja en vagyok az. Nagyon orultem neki:), telejesen megynyugodtam, persze kozben annyira fel is izgultam, hogy nem tudtam elaludni:) na de se baj:) ma reggel kibirtam roka koma nelkul, unnepelhetunk.
8) 8)

sok mocorgos napot mindenkinek.
Kép

Kép
brestovsky
 
 


Sziasztok!

Kivettem mára egy nap szabit, mert volt egy rakat ügyintéznivalóm :lol: Szerencsére végeztem, úgyhogy most épp a szüleim lakásából püfölöm a gépet, mert ők ugye itt laknak a belvárosban, felugrottam a macsekhoz, mert Anyuék nyaralnak 8) Hamarosan meg megebédelek valahol az Urammal :D

Batkata: nagy-nagy ölelés Neked, tudom, hogy nagyon nehéz most Nektek!!! Édesek a gyerekek és átérzem a fájdamukat, nekem 6 éve ment el a rajongva szeretett nagymamám és bizony manapság is sirdogálok mikor eszembe jut, legalábbis ott az a bizonyos gombóc a torkomban. :cry:
Az urad meg szégellje el magát, hogy lehez ilyet mondani? :shock: Engem a férjem azzal ugrat néha, hogy nagyon nő a pocim, már ide sem fér hozzám, hogy megöleljen :lol: Aztán elneveti magát :wink:

Mágnes: Áron Baba gyönyörű!!!! Az utolsó képen cumikázza az ujját? :D

Rita: akkor megvan a nagy öröm a mozgás miatt!!! Hatamas gratu!!! Sok-sok ilyen örömteli percet kívánok Nektek!!!

Hanna! Már lerágtam az összes körmöm!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Gizella: fent a menüsorban a legördülőben (a keresés alatt, valami érdekes okból) van olyan, hogy profil. Ott az aláírásba kellene illeszteni a linket, és engedélyezni az aláírást :) ne aggódj, a gyerekek könnyen alkalmazkodnak, Bogi is meg fogja szokni hamar az új helyzetet, könnyebben, mint a nagyobbik lányod :wink:
Mágnes: nagyon szép Áron baba :) gyönyörűen megmutatta magát :)
Most jövök a védőnőtől :evil: 1 óra, ami leletmásolással telt + vérnyomásmérés + súlymérés ( :evil: ). Nos: az ottani mérleg szerint az utóbbi 2 hónapban 5 (!) kilót híztam. Hazajöttem, rögtön mázsáltam, összesen 3 kiló +ban vagyok, nem két hónap alatt 5-ben :evil: jól meg lettem ijesztve, pedig, ha végignézek magamon, jól látszik, hogy sehol nincs +5 kiló... csak a farmergatya, cipő, ruha... és rögtön többnek tűnik ... de még az sincs 5 kiló :evil: lényeg, hogy ezentúl mér meg ír, amit akar, az otthoni az etalon (a kis szobai vicik-vacak)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


KAta! hát mond a párodnak, hogy még mindig jobb, mintha Ő eresztene pocakot! Hajolgasson csak hozzád!

Na este sikerült homokos resztelt májat készítenem:) Valamelyik nap Máté elkunyizott egy fakanalat, kivitte homokozni. Én meg főzök főzök, a fakanalat csak úgy letettem a pultra. Oda sem néztem, felvettem és megkavartam a kaját....ja csak közben visszakerült a homokból a fakanál...na szóval így kell igazi homok kaját készíteni:) legközelebb a kisvödörbe tálalok kislapáttal:)

Mindenkinek szép hétvégét!

Holnap UH!!! aztán meg esküvő és vacsi:)

KAta! büszke vagyok rád! Ez már igazi önuralom!
katuska79
 
 


Kata: de jó, pihizel :)
Rita: gratula a mocorgáshoz, de jó :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hanna???????

Gizella
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a lepény teljesen a méhszájon van, akkor kicsi az esély, hogy feljebb menjen :cry:
Kezelés rá, a pihenés, no szex, no cipelkedés. Leginkább a fekvés

Batkata
Párodnak kiosztunk egy társulati fekete pontot :cry: :wink:

Vicky
Munkát még elbírom. Mostanában én vagyok az, aki szabadon van, aki be tud segíteni, ha netán valahol felgyülemlik a munka. (meg jobb is ha dolgozom, nem vagyok napközben egyedül)
Tisztasági betéteknél van olyan, amiben nincsen műanyag fólia.
Vendég
 


Mindjárt én is bescannelem Alex fotóját! :lol: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Most estem haza.

Még nem hívtak! :(

Mágnes! Gyönyörű Áron baba!!!

Rita! Gratula a mozgáshoz!

Csöre! Mint kiderült az én védőnőmnek is rossz a mérlege! :evil:

Kata! Jó csavargást!

Katuska! :) Holnapra nagy drukk!!!!! Az esküvőhöz meg jó szórakozást!

Vicky! Még nem tudok semmit. :( A genetikus szerint, uh alapján tökéletes a baba.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: tökéletes is, de azért mindannyian szorítunk :wink:
Látod, és minden vérvétel-adatot, meg miegymást ezekhez a megbízhatatlan mérlegekhez igazítanak :evil:
Vicky: várjuk a fotót Alexről!!! :D
Zalán ma a védőnéninél produkált (vele mentem, amíg Mesi próbán volt): közölte, hogy a falon a magyar királyok képei vannak (a Hősök terén lévő szobrok fényképei, egyébként, amit később meg is jegyzett), és felolvasta őket. Amikor javítottam neki ív Bélát (annyit mondtam, hogy az nem betű, hanem római szám, erre közölte, hogy akkor 5 meg valami), onnan római számokat olvasott... a védőnéni elájult természetesen, az én szívem meg görcsbe szorult, hogy basszus, ezt a gyereket nem engedjük még iskolába... (nem javasolták) olvasni egyébként nem tanítottuk, ragadt a kosszal... és akkor még hogy számol... most szarul érzem magam :( és ő is... mert mindenki nyekteti, hogy várja-e a sulit, és mindig el kell mondani, hogy még nem megy... egyébként le is mértem: 131 cm és 26 kiló... (ha már védőnéninél vagyunk :)) rendesen megnyúlt a nyáron

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kép
Profil

Kép
Nagy lábon élek :wink:

Kép
Vendég
 


Oppppppppsssssssssssz :oops:
Le kellett volna kicsinyíteni :oops: :cry:
Vendég
 


Nem baj Vicky, legalább jól látszik :D gyönyörű baba Alex :) a kis tappancsa is nagyon formás :) Hihetetlen, milyen kis egyéniségek már ilyen picin a pocakban is :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Vicky! Gyönyörű Alex baba!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Köszönjük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(anya már most szerelmes a kisfiába :oops: :lol: :wink: )
Vendég
 


Hanna
Ha UH szerint Zsebi tökéletes, akkor az jó :lol: :lol: :lol:

(én ezt az UH-t vártam, hogy van-e valami eltérésre gyanú, mert akkor megcsináltattam volna az AC-t-- a korom miatt)
Vendég
 


sziaszok csöre74:köcce a segitséget remélem mostmár jó lessz :D vcrane:hát sajna én is igy gondolom,nem nagyon bizom benne hogy feljebb megy de azért kiváncsian várom a kontrollt hogy valyon mit mondanak,azt tudom hogy pihengetni kell mert mondta a doki meg azt is hogy no szex amig ő mást nem mondd :( de nemis ez a legnagyobb gondom hanem hogy úgy hallottam ilyen esetben ha nem megy feljebb akkor császár és én nagyon megvagyok töle ijedve,na meg a félelem nehogy elmenjen a baba 2 napja is nagyon görcsölt a hasam :cry: az a legrosszabb hogy ezt a másik két lánnyal már végig csináltam bogival 3 hónapossan bevéreztem kórház utánna meg gyógyszeres kezelés 7 hónapossan megint kórház mert már fájásaim voltak abban reménykedtem hogy a picinél végre minden másképp lessz és nem kell állandóan attól félnem hogy lessz-e vmi baj :(na de nem akarlak titeket untatni az én problémámmal,remélem minden rendbejön :D

Kép
gizella82
 
 


Vicky! Én is szerelmes vagyok a kisfiamba, szóval, nem is csodálkozom rajtad. :wink:
Az UH nagyon alapos volt. Az uram is azt mondja, már ne parázzak és persze főleg a dokinénim, aki szerint sincs gáz.
Remélem, lassan csak felhívnak már, hogy mi van.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Gizella
Ha a lepény a méhszájon van, akkor az egyértelmű, hogy csak császárral tud megszületni a baba (spontán szülés max. csak akkor lehet, ha csak a lepény széle lóg rá a méhszájra)
Görcsökre magnézium nagy adagban (mellette calcium is!), ha ez nem elég, akkor egyéb gyógyszer, kórház!

Hanna
Meglestem Zsebit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neki is van tappancsa :wink:
Vendég
 


Gizella! Ha a méhszájon van a lepény, akkor fekvés. Nem hiszem, hogy ilyenkor a lepény még vándorol. Vagy igen Vicky?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vicky! :lol: Van ám. :)
Szépséges kisbabáink vannak!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csajok, még jó, hogy szerelmesek vagyunk a picikbe :D :D :D még akkor is, ha esetleg kislány :D
Én is meglestem Zsebit... :D mondtam, hogy egyéniségek :D tündér babi :)
Gizella, nyugi, minden rendben lesz, csak pihenj sokat :) és figyelj a dokikra :wink: gondolom, mondani sem kell :)
Nekem nagyon bejön ez a fekve munka :D kis török basának érzem magam :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Lepény vándorlás
Hát, necces. :cry:

Elképzelem, hogy én is fekve dolgozom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Vicky: én is elképzeltelek :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Uppsz, adódott egy kis munka
Vendég
 


Hello Csajok!

Nagyon eltűntem, tudom... :oops: Csoda, hogy nem raktatok még ki a táblából. Emékszik rám valaki egyáltalán? :oops:
Hannának már mentegetőzem. Nem nagyon voltunk itthon, ha meg voltunk, akkor Pötyi mellett feküdnöm kell, amennyit csak lehet. Sajna sokat keményedek. :( 3x1 magnéziumot szedek így is, a fene se érti mi bajom, mert Pötyivel még szülni is úgy mentem, hogy görcsölésnek nem nevezhettem volna a fájásokat. :roll:
De a lényeg: KISFIÚNK lesz, szóval ez tényleg egy pasis fórum, tiszta vicc. :lol: Az Ádám mellett döntöttünk, szóval kérem szépen a táblába bevésetni! 8)

Most még nem nagyon tudok bekapcsolódni, mert szokás szerint épp indulunk vidékre nagyszülőzni. De Pötyim szeptember 15-től ovis lesz, reménykedem, hogy később sűrűbben része lehetek a topiknak. :?

Még annyit, hogy sikerült megvenni a kismama bérletet. Mindenkinek aki jogosult egy picit is rá ajánlom most megvenni, mert még nagy a fejetlenség és hosszabb időre kiadják!

Hanna! SIkerült a végén ruhát venni? Mikor telefonálnak már?????

Na rohanok pakolni, közben a pocakom meg jól felkötöttem, így könnyebb. :roll:

Puszi mindenkinek:

Bartiék

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


köszönöm a biztatásokat nagyon jól esik,s örülök hogy ilyen emberekkel beszélgethetek mint ti :D és minden tiszteletem a dolgozó kismamáké...én ha csak a boltba megyek már attól is elfáradok :(

Kép
gizella82
 
 


Bartika: üdv újra itt :) a keményedésre: nem tudom, mit szedsz, de nekem a magne b6-nál sokkal jobban bejött a béres-féle magnézium. Ég és föld...
Gizella: ne törődj vele, most a legfontosabb feladatod, hogy a kisbabó a hasidban biztonságban fejlődjön, de úgyis tudod :wink:
Hanna: letörik a "reload" nyomó ujjam....

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hanna: már nem törik le :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Bocs Csajok!

Özző vagyok. :oops: NEGATÍV lett a vérvizsgálat!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Bartika! Sok pihi!!!!!

Most elköszönök! Vasárnap jövök.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


hanna30 írta:Bocs Csajok!

Özző vagyok. :oops: NEGATÍV lett a vérvizsgálat!


De JÓ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: