Új privát üzeneted érkezett!

Tea
Max. 1-2 pohár. Hú, az aztán a nagy teljesítmény. :lol: Én legalább 2 litert megiszok. Mostanában rákaptam a szénsavmentes ásványvízre. Az a legjobb. Előtte azért sok lájtos üdítőt ittam.
Örülök, hogy veled minden rendben. Tessék inni, akkor is, ha nem vagy szomjas.
Páromat meddőségi központban vizsgálták. Volt vérvétel, uh, tapi, minden. Minden értéke jó, csak a katonák mégsem képzettek eléggé. :oops: Azt mondták, veleszületett probléma. Inszemhez ippen elég. Ezért tuningoltuk önszorgalomból egy kis vitaminnal, hogyha a spermaszám nem is nő meg, legalább jobb minőségűek és fürgébbek legyenek. Mondjuk csak 2 hónap telik el azóta. De reméljük, már észrevenni a változást.
p__lilla
 
 


Remáljük tényleg lesz változás. Ha inszemre elég, akkor gondolom azért nem adtak neki mindenfélét. Bár ezt sem értem... :shock: :roll: Ha lehetne jobb, akkor miért elégszünk meg?

Megígérem, inni fogok ezentúl...

Puszi,
tea77
 
 


Tea, köszi, aranyos vagy! Én mindig azt mondtam Apának, hogy ne a mennyiségre, hanem a minőségre gyúrjon, Atom Antiból 1 db is elég! :wink: Úgy látszik, elégszer mondtam Neki :lol: :wink: :D

Puszi Nektek! :D

Kép
vickybabe
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Tea!
Remélem a mai konzulon kiderül, hogy teljesen meggyógyultál.
A napi víz adaggal nekem is problémám van, én szinte soha nem vagyok szomjas, ezért el is felejtem, hogy innom kéne. Egy nap még kiszáradok, de azért igyekszem.


Bumi!
Végre egy önfeledt bulizás... mint a régi szép időkben, amikor még nem volt ennyi baj, vagy csak nem tudott róla az ember. Már olyan régen buliztam olyan igazit. Észrevettem megamon, hogy mindig olyan feszült vagyok, nem tudom elengedni magamat. Talán ha sikerült volna elmenni nyaralni, új közegbe kerülni, kimozdulni ebből a mókuskerékből, de hát nem sikerült. A hétvégén két napos rendezvénysorozat, "Tisza-napok" voltaka városunkban. Koncertekkel, meg amivel ez jár, erre beborult az ég, orkánerejű szél fújt, úgy, hogy elmaradt a bulizás már megint. Persze sem előtte hetekig, sem azóta nem volt rossz idő.

Lilla!
Én azért hiszem , hogy a vitaminok szedése nem hiába való. A szeptember nem sokára itt van. Nagyon szurkolok ám nektek!

Vickybabe!
Szép kerek pocid lehet már. A nagy pociknál nincs szebb a világon. A barátnőm kb. 3 hét múlva fog szülni. Hatalmas pocakja van és nem bírom ki, hogy ne simizzem a pociját akárhányszor együtt vagyunk. Hát gondolatban megsimizem a tiédet is.

Szép napot mindenkinek!

remeny
bnandi
 
 


Sziasztok!!!

Vicky - Igazad van. Nálunk is inkább minőségre van szükség! Már nem is emlékszem...a pici Levente lombik-baba??? :roll:

bnandi - Igen, meggyógyultam, már jobban vagyok. Még igazándiból pisiléskor érzek egy pici csipést és a vesméimet is "érzem", de mindez semmiség ahhoz képest ami volt...
A nyaralást én is hiányolom, de megfogadtuk, jövőre megyünk...uncsi a nyár.
A Tisza-napokat sajnálom hogy elfújta a szél. Főleg ha szívesen mentetek volna bulikázni... Nálunk is volt ünnepség, de én valahogy nem vágyom már egy ideje a tömeg közé...nem érzem jól magam. Főleg ha koncert is van, a lökdelőzéstől kiakadok rendesen. De ez tőlem érthető, hiszen rendezvényszervezőként annyiszor voltam ilyen helyeken...lehet beteltem vele... :?: :roll:
De egy nagy séta már nagyon elkelne...csak nem jutunk el.
Napok óta nem futunk... :x persze beteg is voltam, de mostmár jól esne a kocogás. Lehet holnap ráveszem a párocskám.

Gröni????? Tapi????? Többiek??? :shock: :shock:
tea77
 
 


Andi, ilyen volt a pocim kb 1 hete (azóta is sokat nőtt):

Kép

Tea, nem lombik, hanem ICSI-lombik előtti utsó ciklusban fogant spontán baba :wink: :lol: A doki 3 inszem után mondta a párom eredményeire, hogy fölösleges velük tovább inszemezni
Szerintem jövőre nem mentek nyaralni, mert babázni fogtok :wink:


Tényleg, van 1 doboz fogigátlóm is a lombikra (Marvelon), ha valakinek szüksége van rá, szívesen elküldöm (természetesen ingyen) :D

Kép
vickybabe
 
 


Jajjj!!!!! Imádni való a pocid!
Pont ezt akartam kérni, egy fotót, de ezen a fórumon olyan ritkán látok fotókat, hogy végül nem mertem.
Nagyon édi .....ÉS AKKORA BÍZTATÁS!!!!!!

Kérlek gyere hozzánk gyakrabban! Ez a topik mintha el lenne átkozva már egy ideje... :roll: :(

Mi is ICSI-re mehetünk csak... :( Ez nagy remény...bár ha már inszemre is volt elég kiskatona, akkor nálunk mégiscsak nagyobb a baj...
Minek tudod be a sikert???? ( Ha van ilyen gondolat...)

Puszi, Most én is megsimizném.... :wink: :wink: :wink:
tea77
 
 


Vickybabe -

Tényleg édes a pocód...

És nagyon szeretném ha igazad lenne...
tea77
 
 


Bnandi.
sajnálom a rossz időt.Hátha a közeljövőben el tudtok ti is szabadulni egy hétvégére!


Tea,
örülök,hogy jobban vagy és nincs nagyobb baj.Inni tényleg kell,legalább 1,5 litert!Én ki se bírnám!

Vickybabe,
gratulálok,különösen,hogy spontán :shock: :shock: :wink:
ez szuper!és hihetetlen!Megkérdezhetem,milyen paraméterekkel sikerült?
Vendég
 


Vickybabe
De szép kis pocid van. Nagyon formás.
Megkérdezhetném, hogy a párodnak mennyi volt az a csapnivaló eredménye, amire a doki azt mondta, hogy felesleges inszemezni? Aztán tessék, itt a spontán babuci. De jó.
Csak egy kis bíztatásul kérdezem. Ebbe a ciklusba mi is inszemezni fogunk, bár apának sem túl jók az eredményei, de nekünk azt mondták, hogy lombikra bőven elég, nem is az ICSI-t javasolták.
p__lilla
 
 


Zsó, Lilla, visszakerestem: 10-20 millió / ml között ingázott az elmúlt 1 évben, és a mozgékonyság 15-30% volt.
Plusz pont a lombik előtti vizsgálatokon derült ki, hogy magas a prolaktinom és alulműködik a pajzsmirigyem. Mint utóbb kiderült, akkor már a Manó ott csücsült a pocakomban :D

Lilla, drukkolok az inszemhez! Nektek mennyien vannak a katonák?

Tea, hogy minek tudom be? Két dolog segített szerintem.

Az egyik, hogy sikerült azt elfogadnom, hogy ezek a kis Manók tudják, hogy mikor kell jönniük. Nem tudjuk a sorsot megerőszakolni. Persze, menni kell az úton, lombik, inszem, doki, kinek mi van soron, de közben bízni, hinni kell benne, hogy mindenkihez a legmegfelelőbb pillanatban fognak bekopogtatni. És MINDENKIHEZ be fognak előbb-utóbb, ebben biztos vagyok!

A másik, ami nekem sokat segített, az a vizualizáció (pl. A Titok c. könyv vagy az agykontroll is segíthet ebben). A 3. inszemre már nagyon mélyponton voltam, ha csak babát láttam, vagy valakiről megtudtam, hogy babát vár, tiszta depressziós lettem. Aztán elkezdtem újra pozitív érzéseket, képeket társítani a babához, elképzeltem magam nagy pocakkal, babával a kezemben, babakocsit tolva hármasban, a kertben játszva Vele, miközben süt a nap. Ne nevessetek ki, de még le is rajzoltam és ott hordom a mai napig a béna rajzaimat a tárcámban. Ha napközben ránéztem a rajzra, mindig jó kedvem lett, mert ezek a szép dolgok jutottak róla eszembe. Ezt kb februárban kezdtem el, és rá kb 2 hónapra pozitív lett a tesztem.

Semmi mást nem csináltunk (na jó, volt kex azért :oops: :wink: ), nem szedtünk vitamint, gyógyszert, nem időzítettünk, nem agyaltunk. Elhatároztuk, hogy úgyis lesz babánk egyszer, addig is jó nekünk ketten, élvezzük az életet! Nem engedjük, hogy ha visszatekintünk ezekre az évekre, az csak az elérhetetlen vágyakozásról és csalódásról szóljon. Sokat kirándultunk, utazgattunk, szórakoztunk.

Persze közben kerestünk új dokit, mentünk az úton, készültünk a lombikra. De már nem CSAK ez volt, mint előtte.

Remélem nem voltam túl hosszú vagy fellengzős...tényleg csak bíztatni tudlak Titeket, soha nem szabad föladni és a negatív gondolatokat messzire el kell kergetni.

Puszi nektek,

Kép
vickybabe
 
 


Én is a minep ezt mondtam itt a csajoknak, hogy pozitivan és sokat ábrándozni.
"A titok" nekem is sokat segít ha elmerülök...
Van már kivánságlistám is a szekrény belső oldalán és a másolata a táskámban van. Ha megtalálom, ahogy mondod, jó érzéssel tölt el... :D

Gratulálok mégegyszer! Ha dupla ennyit írtál volna, akkor sem lennél sok. Nagyon kell a bíztatás... Úgy érzem, jó úton vagyunk most. Csak tartsunk ki ...
tea77
 
 


Ja, megtaláltam... a "beültetés előtti és utáni gondok leküzdése" topicban Panda ( ma már Névtelen ) a 232. oldalon töltötte fel ezt a kis videót. Sajna most látom hogy már nincs itt, kitörölte magát a kisfilmmel együtt.... :cry: :cry:
tea77
 
 


Tea, mikor indul az ICSI? Abban az a jó, hogy oda végképp elég 1 db Atomanti :wink: :lol:

Kép
vickybabe
 
 


De mutatok két másik lélekmelengető filmecskét...

http://www.youtube.com/user/197409161615
tea77
 
 


Nem tudjuk még Vickybabe...
tea77
 
 


Most azon dolgozunk keményen ( vitaminozunk) hogy legyen legalább néhány...

Csak decemberben kerülünk vissza az urológushoz, ha lesznek harcosok akkor visszamehetünk konszultra a meddőségire ahol remélem felvesznek a várólistára, vagy ahogy megígérték soron kívül megcsinálják - hogy ne veszítsünk időt - .
Türelem. Nagyon nagy türelemre van most szükségem az elkövetkező három hónap alatt.. hogyan töltsem/töltsük el okosan??? :roll: :?:
tea77
 
 


Sziasztok!

Vickybabe
Gyönyörű vagy... A történeted pedig nagon sokat segít nekem és azt hiszem a többieknek is. A baba maga a csoda és ez most is beigazolódott. A nyugalom és a pozitív hozzáállás nagyon sokat számít, csak én valahogy mostanában elég híjján vagyok ezzel, de haladok. Egyre kevesebbet jutnak eszembe a rossz dolgok amiket átéltünk már. Csak az dővel van bajom. Egyik nap rohan a másik után és néha úgy érzem, hogy lemardok, hogy kifutok az időből...
De összekapom magam! :)

Tea!
Jó a kisfilm.Te vagy a mi kis energiabombánk. Mindig tudod mikor mit kell megmutatni. Jó, hogy vagy nekünk! :D

Szép napot mindenkinek!

remeny
bnandi
 
 


Tea,
tényleg nagyon kedves az a kisfilm!És te is fantasztikus vagy a pozitívságoddal!Maradj ilyen vidám! :wink:

Vickybabe,
köszi,hogy megírtad,hát nem találok szavakat!Nagyon köszönjük,hogy írtál nekünk,szerintem mindnyájan feltöltekeztünk a történetedből!Aranyos a pocid,növeszd csak! :wink:
Vendég
 


Sziasztok leendő kismamák! :)

Még sajna most is óriási hajtás van a munkahelyen, néha-néha beleolvasok a történésekbe.

Háááát, ma reggel minket nem semmi sokk ért. De jó!!!!!!!!
Elmentünk kiskatonavizsgálatra. Emlékeztetőül írom, április óta háromszor voltunk és mindig nulla lett az eredmény. Már kezdtünk teljesen lemondani a következő lombikról és szokni a spermadonor gondolatát. Na, a lényeg, ma a Magzatdiagnosztikai Központba mentünk és nem az eddigi SZT- rendelésre. Mondja az asszisztens hölgy, várjunk és ha lesz valami problémya az eredménnyel akkor "besúvaszt" minket a Ceizel dokihoz megbeszélni. Mi az esélytelenek nyugalmával ülünk, hogy akkor nemsokára majd megmondja a doki, mitévők legyünk. Aztán int a hölgy, mondja, hogy akkora problémát nem lát, mi szemünk kerekedik, se köpni, se nyelni, mikor látjuk 16mil/ml. Némi hallgatás egymásra nézegetés után párom megszólal: ezt nem hiszem el. Biztos az enyém a lelet? :D A hölgy kissé csodálkozva mondja, hogy persze, aztán mutatjuk neki az előző leleteinket, amire nem tud mit mondani, csak hogy hajrá és gratulál. Aztán a dokihoz mégis bejutunk, és arról beszél, nem kell a lombik. Elég lesz az inszem. Vagy még az se kell.
Most azt se tudom mi legyen, elseje körül hívom K.P. doki bácsit a Kaaliban hogy időpontot beszéljünk meg hiszterora. Aztán lenne a lombik. Volt már ilyen, hogy valakinek három lombik után inszemet csináltak? :D

Háát hosszú lett és ne haragudjatok, amiért nem tudok reagálni az írásokra mostanság, de majd bepótolom. Mindenkinek kitartás és kívánok ilyen örömet, mint most nekünk!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina
Húú, ez szuper. Gratula a jó eredményhez. Akkor jöhet a spontán bébi is. :D :D

Vickybabe
Hát a férjed eredményei nem is rosszak. És ICSI-t javasoltak??? Hát akkor nekünk is biztos az lesz. De nem mondták, hogy az kéne. Bár lehet nem tiszta előttem ez a rövidítés. Ez ugye az, amikor 1 db spermiumot bejuttatnak a petesejtbe?
Sajna az én férjem eredménye fele a tiéteknek ml-re vonatkoztatva. :cry: Hacsak azóta nem javult. Hamarosan kiderül. :roll:
p__lilla
 
 


Katerina,
ámulok és bámulok! :wink:Csodálatos!!!!Hajráááá!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Látom volt ám ma forgalom!!! 8) 8) 8)
Csak egy kis energialöketet kell belétek szúrni és máris fellélegeztek!

Megjöttem a háziorvostól és a puncidokitól 8) . Főzök most egy kávét és jövök...
tea77
 
 


KATERINA!!!

GRATULA, GRATULA, GRATULA!!!!!!!!

Kép Kép

Istenem!!!! Ez nem semmi!!!!!!!
Akkor most jöjjön az életvitel beszámolód is, mert NEM ELÉG!!!!
Mindent akarunk tudni!!!!!!

Látjátok? Megindulunk mi is!!!!!Kép
tea77
 
 


Tea
Mesélj kicsit, mi volt a dokiknál?
p__lilla
 
 


Itt vagyok...
A 11. DPO-n, 13,5mm-es a nyálkahártyám, azt mondta a doki hogy ez nagyon jó!!! Kép

Most jól meg Uh-zott ( elvégeztük a rutinos rákszűrést is ) és kérdezte hogy ki mondta nekem azt hogy hátrahajló méhem van, amikor nincs!!! Teljesen renben van minden! :shock: :shock: :shock: Azt mondta, felkészült vegyok a terhességre, egészséges, tessék babázni!!!
Szót is fogadok neki... :lol: :lol: :lol:
tea77
 
 


Tea
13,5 mm? Az nagyon szuper. Mondjuk nekem csak a 7. dpo-n nézték.
Neked már vizsgálták a petevezetékeket?
Örülök, hogy felkészült vagy a terhességre. Gratula! Akkor mindent bele!
p__lilla
 
 


Neked mennyi volt a 7. DPO-n?

Csak apa katonái lennének fürgébbek!!!
Most jó irigy vagyok Katerináékra!!!!!! De a szó jó értelmében! Ilyen nagy hír és változás!!!!! Hihetetlen! Majd kiestek a szemeim ahogy olvastam.
Meg is mondom az én párocskámnak!!! Had nőjjön benne a remény!! Biztos örülni fog!!

Katerina - Mond meg a párodnak hogy nagyon büszkék vagyunk rá!!!!!! / Rátok - neked is kijár a dícséret!!!
tea77
 
 


Vicky!nagyon szép a pocid!!gratula és köszi a biztatást, nagyon sokat segítesz, tényleg. nagyon jól esnek az ilyen bátorító szavak.
Katerina! :shock: gratula :!: :!: :!: akkor most már hajráááááá! dolgozni, dolgozni, dolgozni az ügyön :lol:
Tea!igen tessék szépen szót fogadni a doktor bácsinak :lol:
Látod nincs ott baj, összejön majd, nyugi.

Én eldöntöttem a héten, hogy pihizek. befejeztem az aggódást, a lelkizést. Pozitívabb szemmel nézem a világot.
Ma Lillafüreden és a Diósgyőri várban voltunk apival. tök jó volt kimozdulni, és a csend és a változatosság. Magamon is meglepődtem. Olyan máshogy gondolkodom. elhatároztuk,hogy csak egymásra figyelünk, de nagyon sokat, és amíg ketten vagyunk addig élvezzük az életet. Pénteken megyünk mozizni, holnap lehet strandra, úgyhogy 8)
Eddig mindig nagyon sírós lett a kedvem ha valakit láttam babázni, de mostanában már nem. elhatároztam,hogy nemsokára lesz nekem is. és nem sírok.... :roll:
amúgy is nekem kell erősíteni apit is.
remélem nem lettem ömlengős és hosszú, de úgy látszik ma ez a divat, mindenki többet ír... :)

Kép
kissedi
 
 


Ez a beszéd kissedi!!!Így kellene hogy gondolkodjuk mindig. Csak nehéz megtartani huzamosabb ideig. Ha majd velem zuhan az óriáskerék, tudom ti fel fogtok húzni!!!

Mert mindentől Függetlenül MOST IS ÉLÜNK és ahogy vicy is mondta, hogyan emlékszünk majd vissza erre az időszakra? Lehet hogy hosszú időszak lesz vagy van mögöttünk. Az idő múlik - élnünk is kell, jól éreznünk magunkat!!!!

Nekem nem baj ha hosszabban írunk....legalább történik valami! :wink:
tea77
 
 


Vicky! akkor reménykedek, mert a mi eredményeink sem jobbak. apinak is 10M/ml volt és a mozgékonyság 16% asszem.
úgyhogy te vagy az élő példa, hogy igen is meg lehet csinálni :lol:

Kép
kissedi
 
 


Tea
7,7 mm volt. Nem sok. A mensim sem volt erős utána. Nekem nyáron kevesebb szokott lenni. De valahol olvastam, hogy a 7 mm-esen szépen megtapad már a baba. Lombiknál a 10 mm a minimum, de adnak vastagítót.
Amúgy most tuti vastagabb volt a mhny, mert ilyen erős mensim már nem volt 1 éve. Most bepótolja az előző kettőt ez a dög. :evil:
p__lilla
 
 


sziasztok,

meg sem köszöntem a pocidicséreteket, a simiket meg átadtam este Levente manónak :lol: megérdemli a kis csodababánk :lol:
Annak nagyon örülök, ha csak egy pici pozitív energiát, erőt is sikerült bármelyikőtöknek adnom! :D

Katerina, ezek nagyon jó hírek! :lol: Látjátok, csodák igenis vannak és sosem reménytelen! :lol:

Tea, miért kell várnotok dec-ig az urológiával? Nem tudtok hamarabb visszamenni, legalább egy kontrollra? Férjednek volt műtét, vagy hormonkezelés?
Pandus egyébként újra regelt, a Ma megint megjött-be és a beültisbe is szokott írni Pandácska néven :wink:

Kissedi, olyan nincs, hogy reménytelen, a babához 1 db katona kell :wink:

Lilla, az ICSI pontosan ahogy írtad, kiválasztanak 1 spermiumot és belefecskendezik a petesejtbe.
Hát lehet, hogy a 3 sikertelen inszem miatt volt ilyen pesszimista a doki, nem tudom :roll: ... Azt mondta, hogy aznap dől el Apa eredménye alapján, hogy ICSI vagy "sima" lombik, de ICSI-re van nagyobb esély...mint a Sors megmutatta, nemhogy inszemre, de spontánra is elég ez a mennyiség :lol: :D :wink:
Mikor kezditek az inszemet? Nektek mennyien vannak a hadseregben?

Kép
vickybabe
 
 


Vicky
szám: 6 M/ml, össz: 40 M, mozgás: 50%, progr.mot: 1/6, szerkezet: 10%
Azt mondták, ez az inszem alsó határa. Ebbe a hónapba kezdjük.
p__lilla
 
 


Bocsi csajok, hogy letüntem, jöttek anyuék...hoztak fincsi szállási tojást ( mert anyunak mindig házhoz hozza a néni és nekem is olyan kell - azok az igazi Boldog tojások... 8) ). Kaptam még anyu kertjéből paradicsomot, körtét, szilvát...

Vicky - Itt van Pandácska? :) Köszike hogy szóltál, a mostani hsz-nél már nem is kerestem. Decemberig muszály várnunk, hiszen legalább 72 nap kell a túrbó-hadseregnek hogy "kikeljen" ... :oops: A három hónap pedig Szeptember-Október-November.... :? :? :? :? :?


Lilla - Dehát az még 4-5 nap!!!!! :!: :!: :!: Neked ez a 7.DPO eredmény, nekem meg a 11. DPO eredmény. Szerintem a tiéd sem volt rossz. Vagy a dokker mondta?
Ti miliomosok vagytok Drága!!!! Bármikor becsusszanhat akár egy spontán baba is. Lásd Gröniéket és Vickybabe-t!!!! Tessék mosolygósnak lenne!!!!! A siker a lábod előtt hever!!! Csak bizni kell!!!Nem rettegni!

Nekünk nincs 1 sem......nem hogy milliók..!!!!
DE!!!!!!!

Kép Kép Kép
tea77
 
 


Sziasztok,

Segítséget kérnék:
Van egy 5 éves lurkónk és kistesót szeretnénk.
Nekem 2 éve megállapítottak egy hereviszérsérvet , és volt spermavizsgálat is.
Már akkor mondták, hogy műteni kellene és kevés a kikatonák száma, de nem foglalkoztam vele komolyan.
Így most újra ráfekedtünk a témára.
Elmentünk Gimes dokihoz, aki azonnal egy urológus/andrológushoz (Kopát ajánlotta) irányított, mivel vittem hozzá anyagot és ő megnézte mikroszkóppal és csak 1M állapított meg. Itt járunk most. Ő a mostani állapotot még lombikra sem ajánlaná.


Kérnék szépen Budapesten vagy környékén urológus/andrológus orvost, akit tudtok ajánlani.

Amit eddig megtudtam:
Kopához kiskatona vizsgálatra a HM Állami Egészségügyi Központ lenne 09.22-re időpont , utána 09.29 konzultáció. Ez ingyenes lenne.

A Körúti Orvosi Centrum rendel magánban ahol egy vizit 20.000 ft ksikatona vizsgálattal együtt és oda 09.11-re lenne időpont.
Nekem ez a 20.000 ft kicsit húzósnak tűnik, ettől még lehet profi.

Valaki járt már nála? Hova érdemes menni?
Esetleg mást tudtok ajánlani?

2x200 mg E vitamint + 1db 500 mg C vitamint írt fel a Gimes doki vitamint gyanánt.

Köszönöm a segítséget:
kg01
kg01
 
 


megint elszállt az irományom :cry:

Majd estére írok, mert most nincs időm újra.
Addig is pusszancs, és köszi mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Szia Kg01!

Hát az 1M tényleg nem sok, de kérdés, hogy ez az össz mennyiségben van-e, vagy mililiterjében. Mert ez nem mindegy. Szerintem ICSI-s lombikra bőven elég. Oda elég akár 1 db tökéletes katona is.
Úgy gondolom, egyből meddőségi központba menjetek. Ott aztán megmondják a tutit. Kivizsgálnak mindkettőtöket, aztán pár hónap múlva mehet is a lombik.
Ha súlyos fokú herevisszered van, lehet, hogy javasolni fogják a műtétet. Az én páromnak is van, enyhe fokú, de nem javasolták. Állítólag nem mindig sikerül utána sem a jó eredmény.
Műtét után várni kell pár hónapot, mire helyrejössz, aztán megint pár hónapot, hogy mi lesz a hadsereg eredménye. Az idő meg csak megy...
p__lilla
 
 


Kg01
A vizsgálat előtt kb. 3 hónappal nem szedtél antibiotikumot, vagy erős gyógyszert, mert ez is rontja az eredményt.
A vitaminok biztos jók, amiket a doki felírt, de csodát ne várj tőlük.
Sajnos Bp-en nem tudok címeket adni, mert nem arra lakom. :cry:
De majd itt valaki biztosan tud segíteni.
p__lilla
 
 


p__lilla:

De szedtem ezt az antiboitikumot 2 hete köhögésre:
FORCID SOLUTAB 875/125 TABLETTA Amoxicillin és enzimgátló.

Akkor nem érdemes most menni kiskatona vizsgálatra?
Meddig kell várnom?

A lombikot, ha lehet kihagynánk.

Kiskatona vizsgálatot Pesten hol és mennyiért csinálnak?

kg01
kg01
 
 


Lilla, ezek nem rossz eredmények :wink: A mozgékonyságnál asszem 50% már normál értéknek számít :wink: Drukk az inszemhez!

Tea, értem...december viszont mindjárt itt van, aztán hajrá januári lombik = szeptemberben már babázol :wink: :D

kg01, nekünk annak idején a Kriot ajánlották: www.krio.hu, fönt vannak az elérhetőségek, Albert doki az andrológus, és ha jól emlékszem 12 vagy 14 ezer Ft volt a spermiogram + vizsgálat + konzultáció, rögtön van eredményhirdetés is, nem kell kétszer visszamenni. Az UHU-t és a vérvizsgálatot a kórházban (AEK) csinálták, azokért nem fizettünk külön.

Kép
vickybabe
 
 


Kg01
A spermium 72 nap alatt alakul ki. A 2 hete szedett gyógyszernek a negatív hatását rá 72 napra fogja kifejteni. Úgyhogy most mehetsz vizsgálatra, szerintem nem befolyásolja.
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Kg01 - Sajnálom nagyon, de ez elég rossz eredmény ahhoz hogy csak a spontánban reménykedjetek. Orvosilag csak lombik a megoldás. A csoda azonban bármikor megtörténhet. :wink: Csüggedni nem szabad és már van egy gyerkőcötök, ezért a biztos utat válasszátok, az idő ne sürgessen.
Mindenképpen a meddőségit ajánlom, ahol együtt kezelnek benneteket és ahol a doki elejétől kezdve a megtermékenyítésig ott lesz. Andrológus-urológus...csak a vagyont szívják le, a végén beküldenek a meddőségire. Ott megint senki nem ismeri a helyzetet, kezdődhet az egész mese előről.
Remélem meggyőztelek..... :wink:
SOK SZERENCSÉT A KISTESÓHOZ!!!!!
Ha van még kérdés, lőjjed!!!
Ja, a vitaminok. Napi 1000mg C vitamint nyugodtan szedhetsz. A párom napi 750mg E-vitamint szed most, semmi baja ( azon kívül hogy gyakrabban kanos... :wink: - azt meg nem bánom... :lol: :lol: :lol: ) Cinket napi 25mg-ot egy bogyó, + 20mg-ot a Proxeedben. Ez napi 45 mg Cink. + Szelén, + Q10, + L-karnitin a napi vitamin-adagja.... 8) 8) 8) 8)
tea77
 
 


Itt leszek csajok, időközben vasalok. Majd félóránként bekukkantok vagytok-e?!
tea77
 
 


Tea
Az L-karnitin mire jó? Én azt nem etetek a párommal.
p__lilla
 
 


http://www.hazipatika.com/topics/vitami ... min?vid=40

De valahol olvastam már résletesebben is.... keresem...
tea77
 
 


Köszi, ebben a leírásban megtaláltam a lényeget. Asszem én is veszek, még decemberig hátha segít.
p__lilla
 
 


"L-Karnitin szerepe a megtermékenyítésnél
A vizsgálatok azt mutatják, hogy a mellékherében az érési folyamat során a szabad
L-Karnitin szintjével párhuzamosan növekszik a spermiumok mozgékonysága. Ugyanakkor az ondófolyadék L-Karnitin koncentrációja a spermiumok számával van arányban. Emellett az L-Karnitin fontos szerepet játszik a spermiumok energiaellátásában is: serkenti a sejtek működését.
Terméketlen férfiakban a L-Karnitin pótlás (1-4 g/nap 3-6 hónapig adagolva) növeli az ondó mennyiségét, valamint az életképes és célirányos mozgásra képes spermiumok számát5. Így tehát az L-Karnitin elősegíti a megtermékenyítést, és ezáltal az egyik legmagasabbra becsült emberi tevékenységet, a családalapítást. Bár az L-Karnitin természetesen nem helyettesítheti az orvosi kivizsgálást és kezelést meddőség esetén, feltétlenül ajánlható azon férfiak számára, akik meg szeretnék őrizni reprodukciós egészségüket."


Teljes cikk:
http://www.carnipure.hu/karnitin/karnit ... yites.html
tea77
 
 


Tea
Köszi.
Nem tudom, eddig miért nem vettem. Pedig apa már lassan 2 hónapja szedi az E és C vitamint. Na de majd most.
p__lilla
 
 


Lilla - Én csak E és C vitamint adtam a páromnak. A többit a doki adta hozzá. Most mindet kell innia. Én pl. a cinket sem mertem adni neki. Inkább megvártam míg a doki felírja biztos ami biztos alapon.
tea77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: