Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

eperke: üvegből ivás nálunk is divat :lol: Most már itthon pohárból iszik, de azért ki van neki téve az itatópohár, és kiszolgálja magát, de ha látom, hogy inni akar, akkor poharazunk. Egyedül kanalaz, amit lehet, szóval kaják után fél órás takarítás tuti :lol:

Anett: öt nap anyóséknál :shock: Mesélj csak nyugodtan!

lamme: örülök, hogy előkerültél :lol:
Vendég
 


Eperke:
mi milánói és pörkölt alapot szoktunk fagyasztani, ill. feltét néküli elősütött pizza lapot (én nem vagyok egy fagyasztó bajnok, meg nem is igen van hely a hűtőben.) Ha van csirke lefagyasztva egészben az is tök jó, sütőzacskóban kb. 10 perc előkészítéssel marha mutatós kaját lehet sütni egy óra alatt.
Ha nincs időm, mi türós tésztát, borsófőzeléket meg hasonló villámkajákat eszünk.

Anett, untathatsz ám monket anyós sztorikkal :lol: :lol: :lol:

Lamme, jó hogy itt, gyere gyakrabban. :lol: Taliban mi is benne vagyunk majd.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Pampers kuponok valakinek? Most látom, van DM-es is!

Kép
waterlilly
 
 

 
 

Lilly: Ha másnak nem kell, én szívesen elfogadom. Most úgyis szükség lesz rá bőven.

Ildi: Köszi a tippeket! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lamme: A találkáról szerintem mi most lemaradunk. :( Bár ki tudja, attól függ mikorra sikerül megszervezni. De szeritem majd csak a következőre nevezünk be.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke, akkor hétfőn küldöm a kuponokat! Használjátok őket egészséggel! :D

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!

Folytatódik a pech sorozatunk :? :D :D Tegnap néztük a neten az időjárás jelentést mára. 35 °C-t mondtak. Na, irány a bolt, vettünk felfújhatós csónakot, gumilabdát, hogy ma irány a Velencei tó. Le is értünk kb. negyed 10-re, hideg, erős szél fújt, strand kihalt, egy-két család jött, hozzánk hasonlóan, majd visszafordultak. Vártunk egy órácskát, sétáltunk, kajáltak a csajok (még jó, hogy vittünk), aztán visszajöttünk. Hogy nekünk még ez sem jött össze!!!! :roll: :evil: :D

Eperke: Szerintem is fagyaszthatsz pörköltet, milánói alapot, esetleg töltött- vagy szabolcsi káposztát, töltött paprikát.
lamme
 
 


Lamme! hátha legközelebb :lol: az új kocsival voltatok?

Nekünk jüvő héten zsúfolt hetünk lesz, kerilányom itt lesz nálunk, kíváncsi vagyok, mire megyünk két gyerekkel :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Köszönöm a cipős infókat. Asszem valami téli bokacipót veszek majd. Én is néztem a deichmann újságban, egész jó cipők vannak ott is, olyan 8-9 ezer Ft-ért.
Babett, ez a Ciciban ez is valami nagyobb márka? Nem vagyok járatos ebben a témában, egyedül a siestáról hallotta. :oops:

Anett: Nem semmi Eszti súlya!! :lol: Képet is tehetnél majd fel a "kiscsajról". Anyósoso sztorik jöhetnek :lol:

Lamme: Gratula a kocsihoz! A találkozóról volt már szó többször, mi benne vagyunk!

Tegnap voltunk esküvőn. Barnát elvittük a templomba, aztán hazahoztuk, letettük és apával elmentünk a buliba. Hajnalig táncoltunk, jó volt. Hoztam egy képet, hogy büszkélkedjek az én pici fiammal :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép
kutyfül
 
 


Nekem is van egy ilyen pamperses kuponfüzetem, amit Anett írt. Küldhetem valakinek?

KépKép
kutyfül
 
 


na sziasztok, hazajöttünk az 5 napos újbóli csopaki kiruccanásunkról. Sajnos vége a nyárnak :cry: , nagyon jó volt ennyit ott lenni. :lol:

kutyfül: Barna nagyon édes kisfiú!!! és nagyon csini volt :lol:
én is pampers fogyasztó vagyok, ha Eperke már kellően feltankolt, akkor küldheted nekem is!
még nem ismerem nagyon a cipőket, de erről (ciciban) már hallottam, hogy jónak számít..

epeke: mi pl marhapörit, töltött paprikát, főzelékeket (pl tök)fagyasztotunk le szülés előtt, ja és vadast is
Vendég
 


Babett: írd meg a címet, és küldöm a kuponokat!

Eperke: én még töltött husit is szoktam lefagyasztani, a sütőbe bedobom 10 percre, mikor kiolvadt és olyan mint a friss. Én a szülés után pár hétig rendeltem a kaját, ez volt a legegyszerűbb. Változatosan jókat ettünk, és még az ára sem vészes. Interfoodtól rendeltünk.

KépKép
kutyfül
 
 


kutyfül: közben megnéztem a postát, és én is kaptam egy halom kupont, amit szept végéig kell beváltanom, így mégis átadnám Eperkének, neki úgyis sok kell majd!
De köszi még1x :lol:
Vendég
 


Barnával Kutyfül nagyon jól néztetek ki. :lol:

Felénk divat a komatál, mi öt lánytól kaptunk ebédet, azaz az anyukák után még egy hétig nem főztem. :lol:

Remélem ma jó idő lesz, mert állatkertet terveztünk. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mi tettünk pizzát a fagyasztóba, volt lmás fagyasztott kaja is (husik) kaja is, meg ettünk tésztát, ilyesmik. Különösebben nem is emlékszem, mit ettünk, de ettünk, az tuti :lol:

Nekem ma konyhát kéne takarítanom, meg tanulni is kell...

Tök hülye vagyok ám, ugye kezdődik a suli nemsokára, hétfőnként nem leszek itthon. Most ugrott be, hogy 22-én kell vinni Zsófit 1 éves vizsgálatra, kap oltást is, meg ilyesmi. Apa mondta, hogy ő elviszi, semmi gond, de olyan lelkifurdalásom van miatta :oops:
Vendég
 


panndi: Apának is kellenek ilyen nagy felelősségteljes feladatok ám!!! :lol: szóval emiatt ne rágd magad, nálunk már többször is apa vitte Botit a dokihoz, ha én nem értem rá éppen.
A sulit nem irigylem, nem lenne sok kedvem hozzá... :?
És készülsz már vhogy a szülinapra? mi a terv?? :lol:

Ildi: Nektek meg jó állatkertezést, az jó program. Mi még nem voltunk...A hétvégén az egyik rokonnál viszont annyi állaltot láttunk, hogy Botinak felért egy állatkerttel. :lol:

nekem ma fodrász-progim lesz, végre....!! :lol:
na szép napot
Vendég
 


Milyen oltást kap Zsófi? szerintemapával sem lesz baja. :lol:
Mi is kapunk oltást most, a 15 hósat :cry:

Állatkertben mi is most voltunk először, de két gyerekkel szülőknek elég fárasztó program, Lilla meg Fanni persze élvezte :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Andi: milyen oltást kap most Zsófi?

Pampers kupon akkor senkinek?

Babett: Szép lettél? :lol: Én pénteken voltam fodrásznál, hááát nagyon rámfért.

Ma nagyon hülye voltam. Elmentünk sétálni, kb. másfél óra és mikor hazaértünk, akkor vettem észre, hogy a komplett kulcscsomóm a gyerekkocsi tároló zárjában maradt :roll: :shock: Simán kipakolhatták volna a lakást....

KépKép
kutyfül
 
 


NeisVac-C, agyhártyagyulladás elleni oltást kap.

Tegnap Zsófi megint vendégségben volt, a szomszéd csajszi fog rá sokat vigyázni, míg én suliban leszek, és átvittük "szoktatni". Amint meglátta a Mónit, én kezemet elengedte, Món kezét megfogta, és húzta be az ő lakásukba, hogy menjenek játszani :lol: Tök jó volt, meg is nyugodtam picit :D

Ildi: állatkert jó program, mi most a nyaralás aaltt voltunk :)


kutyfül: kulcsos dolog nem semmi :?
Vendég
 


kutyfül: hát rám is rámfért már ez a fodrász, hát nem tudom szép lettem-e... :wink: kicsit praktizáltam a hajam, hogy ne lógjon a szemembe, és Boti ne csimpaszkodjon bele. De a lényeg számomra, hogy végre Diósdon találtam egy "trendibb" fodrászt, akihez minden izgalom nélkül be mertem ülni. Végre nem kell emiatt órákat utazni a városba. És így talán gyakrabban is fogok menni... :? remélem...
Most ez melyik pampers kupon? a tescós szepti? az nekem is van, és ritkán járok tescoba, elég lesz azt elvásárolni. Ha, DM-es, akkor jöhet!


panndi: én erről az oltásról nem is hallottam még... :?
Vendég
 


Ez az oltás úgy van, hogy ha egyéves kor alatt adják be, akkor azt hiszem három kell belőle, ha egyéves kor előtt felírják és kiváltod, akkro olcsóbb, és ha egyéves kor után adják be, akkor mér csak egy kell belőle.
Vendég
 


és mennyire gyakori ez a betegség? Neked ki ajánlotta? Én mostanában el is feledkeztem az oltásokról...szepttől meg ingyenes lesz a pneomo elleni, azt hiszem. Arról tudtok vmit-? érdemes beadatni?
Vendég
 


egy tegnapi portré :lol:
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Én is itt, és még egyben, csakmostanában annyira fáradékony vagyok, hogy ha Zsófi alszik, én is próbálok pihenni.

Köszi a tippeket kaja ügyben! Sokmindent nem akarok lefagyasztani, de a bolognai alap pl nem is jutott volna eszembe, pedig azt mindenki szereti nálunk. A főzelékekkel már gondban lennék, mert egyedül én eszem szívesen őket, ezért is kértem pár ötletet.

Babett: Jó lett az új frizura! :D

Oltás: Panndi, ez sz oltás a C típusú agyhártyagyulladás elleni? Ezt mi is beadattuk Zsófinak, csak az oltóanyagnak más volt a neve (Meningitec, ha jól emlékszem) Nekünk a védőnő ajánlotta anno, ő azt mondta, hogy ez a betegség olyan 15-20 évente üti fel a fejét területenként, és mondta, hogy felénk (akkor még vidéken laktunk) már régen volt, így mi beadattuk. Nemsokára volt is a környékünkön egy kislány, aki állítólag ettől a betegségtől halt meg, de mi akkor már Pesten laktunk, így többet nem tudok róla. Nem is volt olyan drága akkoriban, 3000-4000 Ft volt egy adag, és 1 éves kor alatt 2 oltásra volt szükség.
A Pneumo engem is érdekelne, de annyi ellentétes infot hallottam már róla, hogy ingyenes lesz-e vagy sem, hogy már tényleg csak akkor hiszem el, hogy ingyenes lesz, ha látom.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


eperke: épp most mondták a rádióban, hogy okt 1-től lesz ingyenes, egy éves kor alatt. Így mi gyorsan oktben fel is íratjuk! nem tudom hányszor kell ebből beadatni... :?
Vendég
 


Babett: Jó lett a hajad, csinik vagytok Botival :wink: Nagyon jó Botiról az új vonalzós kép!

Pneumo: Én egy pár hete kérdeztem a dokinénit, és azt mondta ők semmilyen hivatalos információt nem kaptak arról, hogy ingyenes lesz. Csak a híradóban lehetett hallani.... Én csak akkor hiszem el, ha már ténylegesen az lesz. lehet ez is csak egy jó kis PR-fogás...

Lamme, Ildi. Eperke: Segítsetek, mit lehet egy 2 éves kislánynak venni ajándékba? Nem nagyon van ötletem.

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Pneumo: A Kutyfül által írtak miatt kételkedem én is, a hírt hallottam, hogy kötelező és ingyenes lesz, de a dokik erről még mit sem tudnak. :? Amúgy 6 hós korig 3, 6 hó-2 év között 2 és 2-5 év között már csak 1 oltás szükséges. Van egy ismertető oldal is erről: www.pneumo.hu



Kutyfül: 2 éves kislánynak szerintem már lehet venni rendes (nem keménylapos) mondókás könyvet, pont múltkor láttam Libriben és nagyon megtetszett egy, onnan jutott eszembe. Már Zsófi sem tépkedi szét az ilyen könyveket, ha együtt nézegetjük, ügyesen tudja lappozgatni is, ezért merem ajánlani. Nekem tetszenek még ezek a fából készült készségfejlesztő játékok is, amiket pl a Fakopáncs forgalmaz (www.fakopancs.hu) Én bizti valami ilyemiben gondolkodnék, de a többieknek hátha van más ötletük még.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lányok! Én is rendet raktam a pénztárcámban és találtam jónéhány kupont. Ha vkinek szüksége van vmelyikre, szívesen küldöm. Szóval...

Kuponok:
Rossmann – 1 Milupa Junior gyerekital – 300 Ft - 08.12.31-ig érvényes

DM

Szept 30ig érvényesek
Perwoll mosószer (1 l) – 250 Ft
Crepto Virág 4 tekercses toalettpapír – 110 Ft
Kleenex nedves toalettpapír – 200 Ft
Huggies úszópelus – 300 Ft
Dr Beckmann fehérnemű-fehérítő por – 250Ft
Miss Sixty EdT – 1000 Ft
Drei Wetter Taft hajformázó – 200 Ft
Laktacyd Femina mosakodógél – 250 Ft
Sanex golyós dezodor – 150 Ft
Fruisse dezodor – 100Ft
Aldo Vandini bőrfeszesítő – 700 Ft
STR8 after shave lotion – 350 Ft

2009.márc.31ig érvényesek
Pampers Active Fit pelus – 400 Ft
Milupa Junior gyerekital – 400 Ft
Huggies úszópelus – 350 Ft

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Kutyfül is, és babett is nagyon jól néznek ki a képeken, és ababák zabálnivalóak!

Hajtépés nálunk is kedvenc program, jajj, annyira tud fájni...!!!

Én úgy tudom, a pneumo két éves kor alatt ingyenes lesz októbertől, sőt, kötelező is, úgyhogy nem kell megvenni előre... Az agyhártyagyulladás ellenit viszont érdemes beszerezni 1 éves kor alatt, mert akkor még több támogatás van rá, viszont elég később beadatni, és akor már csak egy kell belőle. Én viszont azt olvastam a neten, hogy pont az ellen a vírus ellen nem hatásos, ami a leginkább fertőző Mo-n. Mellékhatásai meg vannak (mint minden oltásnak).

Lamme: jaj, hát ez Velencei-tó akkor nagy csalódás volt! Az időjárás-jelentés tényleg megbízhatatlan, minden nap más 6 napos előrejelzés van a neten.

Mi jól vagyunk, Eszti áll, ha elfárad, ordít, mindent lepakol, ha elveszek tőle valamit, ordít, a fiókokat nyitogatja, ha az ujjára csukja, ordít, a macskákat nyúzza, ha hagyom, a macska ordít... Apa meg Angliában 2 napig, önző vagyok, de irigylem... :oops:

Kép
waterlilly
 
 


Babett, jól néztek ki a képeken és nagyon jó lett Boti új vonalzója is. :lol:

A pneumo-ról. Mi beadattuk, hogy jól tettük-e vagy sem, azt nem tudom, meg igazából ez egy olyan business, amit se előre-se utólag nem igen lehet megmondani, hogy megérte-e. Nekünk a környezetünkben mindenki ezt adatta be, mi is úgy döntöttünk, hogy legyen. Lilla 7-11 hós kezdéses variációt kapta (két oltás - 16-16 ezer forint, szóval összesen 32 volt :shock: ) és majd január környékén kell egy ismétlő neki. Szóval ha ingyenes lenne azt nem bánnám (újabb 16 ezer forint :lol: ), de pl. azt nem tudom, hogy ránk majd ez vonatkozik-e... elvileg a két év alattiaknak akarják, de hogy mikortól azt szerintem lehetetlen megmondani ill. ha csak a rászorulóknak lesz ingyenes, abból mi (szerencsére inkább azt mondom) kimaradunk.

Kutyfül!
Nálunk Lilla szerintem babának örülne a legjobban. :lol: Eperke ajándék ötleteitől is boldog lenne. Ill. még nálunk a lányos favorit, 1000 pár száz forintért kapható kis sportbabakocsi - Lilla kb. napi 4 órát tolja ill. a vendég kislányok is bele vannak szeretve. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Most mondta anyósom, hogy a mi babakocsink 900 Ft volt. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


lilly: kicsit megnyugtattál, hogy nem vagyunk egyedül!!!....nálunk kb 3-4 napja Boti mindenért sír, ha vhonnan elviszem (pl virágok mellől), vagy vmit kiveszek a kezéből, amit nem kéne megennie...szinte mindenért hisztizik...hihetetlen. Mit csináltam rosszul és mikor??? ma voltam egy barátnőmnél, na tuti az jött le neki, hogy milyen hisztis ez a gyerek. És épp ezt nem akartam!!!! S.O.S!! Korábban sosem volt ilyen, de tény, hogy a tiltós korszak nálunk most indult be igazán... :cry:
Vendég
 


Lányok, nyugi nálunk is van hiszti :shock: Lilla is bőg, ha valamit megtiltok neki. :oops: A legviccesebb amikor ő is vissza fenyeget és a mutatóujját rázva mondja, hogy nem-nem, ha rosszul csinálok szerinte valamit, mondjuk nem pakolhat a szekrényben. :shock: :oops: Egyszer, majd kinövik, addig meg tépjük a hajunk. Meg kell próbálni következetesnek maradni, csak ugye nem könnyű... :roll:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babett, szerintem semmit nem rontottunk el, egyszerűen csak a gyerekeink rájöttek, hogy ők tőlünk függetlenül létező kis lények, és hogy jövünk mi ahhoz, hogy csak úgy beleszóljunk az ő életükbe?! A kínos helyzeteket elkerülendő, ha valamit elveszek Esztitől, felkínálok helyette valamit cserébe, ez általában bejön a kisasszonynak, és nagy kegyesen belemegy. :D Amúgy meg tökre bírom, hogy ekkora egója van, tök furi, hogy már "felnőtt".

Ildi: és amikor a mutatóujját rázza, te kibírod földön fetrengős röhögés nélkül? :lol:

Nálunk az van, hogy néha, amikor rászólok Esztire erélyesebben, hogy "Eszti, nem!", akkor odafordul felém, és mint egy kisoroszlán, azt mondja, hogy "ááá"! Szerintetek komoly tudok maradni?!

Kép
waterlilly
 
 


lilly: én nem tudnék komoly maradni abban a helyzetben, édes...!! jófej :lol:
szerencsére azért tegnap este itthon már nem volt Boti olyan kibírhatatlan, mint a vendégségben, szerencsére itthon azért már nincs olyan sok "nem", mint egy idegen helyen. Érdekes, a barátnőmnél sokkal hisztisebben tűrte, ha vmit tiltottam neki, mint itthon... :? AMúgy nekem is ez a bevett szokásom, hogy vmivel elterelem a figyelmét, ha épp vmit elveszek tőle. Egyenlőre bejön... :?
Vendég
 


Kép

Boti legújabb kedvenc időtöltése...álldogálás... :lol:
Vendég
 


Jaj, Babett, hát azért, mert idegenek előtt égetted, hogy rászóltál! :lol:
Nagyon édes ez az álldogálós kép, nagyon szép kisfiú. Remélem, ősszel összehozzuk azt a talit nálunk! :wink: Ott nem kell majd rászólni senkire, nyugodtn le lehet bontani a házat, amúgy is minden gyerek- és macskabiztos. A növények pl. a macskák miatt kerültek a szekrények tetejére. Amikor anyósom először jött hozzánk, kérdezte, hogy Anett, neked nincsenek növényeid??? Mondom, de, a szekrény tetején... Úgyhogy most nem kell aggódnom amiatt, hogy esetleg Eszti kikapargatja a virágföldet. A kanapénk is nagyon gáz, kicsit megtépte Cirmike, no de nem is sajnáltam, amikor Eszti lebukta rendszeresen! :lol: (Már vettem anyagot, jövő tavasszal áthúzatom. Vagy még korai??? :lol: ) Függönyök szintén cafatokban, már fel se tűnt, hogy Eszti rágta... Majd veszek vászonrolókat...egyszer...

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!

Lányok, ha minden igaz, április végén-május elején egy darab kistesóval gyarapodik a családunk :lol: Még nagyon pici a baba, még csak teszt igazolta, kéretik drukkolni és szurkolni, hogy Zsófi kistesója jól megkapaszkodjon! :lol:
Vendég
 


Pannd:Ez aztán a jó hír!!!!!!!!! :D :D Gratulálunk és persze drukkolunk nagyon!!!!!!!!! :D :D Nálatok sem lesz 1,5 évnél sokkal több a korkülönbség.

Lilly: Köszi a kuponokat, megkaptam! Így az augusztusi sem fog kárba menni.

[/b]Babett: Boti nagyon ügyesen álldogál! Hamarosan futhatsz utána. :) A hiszti meg szerintem is ennek a korszaknak a velejárója. Most jönnek rá, hogy ők is meg tudnak csinálni dolgokat egyedül, és ezért tiltakoznak, ha nem engedünk nekik.

Zsófi legújabb mutatványa: Megjött az új ágya, így a kiságyat előkészítettük a tesónak, felemeltük benne a matracot is stb. Az én Rosszcsontom, meg rájött, hogy az alsó keresztlécről fel tud kapaszkodni a matracra, át a felső lécen, és már benn is van a kiságyban és örül magának nagyon, hogy ő milyen ügyes volt. 8) Kiváncsi vagyok a tesó mellől hányszor kell majd kiszedjem naponta..

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Bocsi a félkövér szövegért, nem így akartam.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


panndi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hurrá hurrá!!!! nagyon örülök, és kicsit már irigykedem is....lehet nekünk sem kéne annyit várni...?? :? mostanában sokan szülnek körülöttem, egyik barátnőm pont tegnap este...így már ma nosztalgiáztam is, és visszanéztem a születés utáni videókat...jajj de rég volt már... :cry: Miért nőnek ezek a kölkök olyan gyorsan?????
lilly: lesz Nálatok tali? nem is tudok erről...lemaradtam..?!
Ősszel szerintem is szervezhetnénk vmi talit, akár vhol a városban is, pl Margit sziget, vagy ilyesmi. Én szívesen megyek Botival, amíg még jó idő van...!
Vendég
 


panndi: ja, és drukkolok persze!!!
Vendég
 


Jaj, Panndi, yippie!!! Megy a pozitív energia!!! (És ráadásul tavaszi baba lesz - szerintem sokkal jobb így.)

Eperke, tényleg ügyes Zsófi! :lol:

Babett, hát ha végre egyszer már egy szép napon kiköltözünk Fótra, akkor mindenképpen szeretnék szervezni nálunk egy topik-találkozót! Mindenki meg van hívva!!! (Juj, ez de szép magyaros mondat!)

Hol van Tücsi? Iskolakezd? Tücsikénk, jelentkezz be légyszi, csak annyival legalább, hogy élek!!!

Kép
waterlilly
 
 


Köszi lányok :lol: Még olyan hihetetlen :D

Anett: ha Fótra költöztök, készülj, hogy mi túl közel vagyunk :lol:
Vendég
 


Panndi!
Szívből gratulálunk a jó hírhez. Azt hiszem, tényleg megérdemlitek ezt a babát. Szóval KisZsófiTesó tessék kapaszkodni, nőni, szívecskét stb. csinálni, Anyához-Apához épen-szépen jövő tavasszal megérkezni. :lol: A május nagyon jó babázós hónap, én már csak tudom, Lillu is akkor született. :lol:

Babett!
Boti nagyon ügyes már. Lassan vége a járókakorszakotoknak úgy látom. :wink:

Lilly!
Én is csak nehezen bírom nevetés nélkül, amikor kis egohuszár fenyeget. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: köszönjük szépen :lol:
Vendég
 


Panndi: De jó, de jó!!!! Nagyon örülök és szurkolok, ám, de úgyis minden rendben lesz!!! :wink: :lol: :lol: (azért csatlakozom Babetthoz a picit irigykedésben:)))

Eperke: Már csak pár nap. Izgulsz már?? Le van szervezve minden, Zsófi felügyelet?

Ildi: Te vagy a sorban a következő :wink: :wink: Panndiéktól hozzátok megy a gólya :wink:

Babett: Boti nagyon ügyes!! Milyen nagy lett a haja! Édes! :lol: Én lehet jövő héten levágatom Barnus haját, még a tél beállta előtt.

Lilly: Várom a találkozót! Majd a macsokat megdögönyözhetem? :lol:

Lehet én is tanulni fogok szeptembertől. :lol: :lol: Végre folytatom az olaszt, jövő héten megyek tesztet írni meg beíratkozni a nyelviskolába. Ha minden összejön, szombat délelőttönként fogok járni, apa pedig addig babázik majd :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül!
Én lennék a világon a legboldogabb ha igazad lenne :lol:

És természetesen én is irigy-irigy egy picit. Másfelől tök jó reménysugár Panndi esete, hátha nekünk is összejön valamikor.
Mondjuk én már kicsit feladtam a reménykedést, végül is van egy szép Lillugyerekem, ha a Jó Isten akarja, majd ad következőt, addig meg gyönyörködöm benne. Másnak egy sem adatik, nekünk legalább egy van.
Kutyfül, csak megnyugtatásképpen, tudom az ima nem elég. :lol: :lol: :lol:
Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni.

Az olasz tanuláshoz sok sikert, nekem az angol felsőfokot kellene végre dülőre vinnem. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: lehet, hogy a szoptatás Nálad is fogamzásgátlóként működött. Nekem ugye addig meg sem jött. Meg ebben a hónapban nagyon intenzíven belehúztunk Apával :oops: Csak izgulok, Zsófit a 38. napon mutatta ki a teszt, most ez a 28. Akkor nyugodtabb voltam...
Vendég
 


Hát igen, a szopi nálunk tökéletesen védett. :cry: Most ez az első teljes szopi mentes hónapunk kíváncsi vagyok nagyon. A dokim szerint akár rögtön összejöhet a bébi, de lehet hónapokat kell várni rá. Azt mondta, hogy ha januárig nincs senki, akkor jelentkezzünk. Most már elfogadtam, hogy türelmesnek kell lennem. (ilyenkor mindig Eperkére gondolok, hogy ő azt is kibírja, hogy nem kérdezik meg a baba nemét :lol::wink: ) Amúgy meg nyugi, Lilla két csíkja is ott figyelt a 30. napon. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: