Új privát üzeneted érkezett!

Lara: lehet Deák dokinál szülni? Ezt nem tudtam. De jó ez a fórum :) Bár lehet hogy mivel Bácskai dokinál nem lehet ők meg ketten vannak a Gólyafészekbe lehet hogy ezért gondoltam.
Nagyon fáj a pocid? Szorítok érted! Lehet hogy ma már babázni fogsz?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Igen lehet bizony!Annyira nem vészes csak folyamatosan kiváncsi leszek rá mit mond!Szerintem még azért ma nem babázunk!Ja meg azt nem is írtam tegnap hogy a lábam is nagyon vizes úgyhogy szépen összeállt minden tünet a toxémiához :cry:
Vendég
 


Bár a doki nem mondta hogy az!De ezek a tünetek fehérje a vizeletbe magas vérnyomás vizesedés ez mind arra utal ja meg a lepény öregedés is!
Vendég
 

 
 

Lara: Lábam nekem is vizesedik már rendesen. Tiszta pufika vagyok :( Tegnap ettem két kenyeret mert paradicsomot kívántam és azt anélkül nem tudom megenni, erre máris 5 kg híztam legalábbis úgy érzem. Pszihés eset vagyok tudom.
Mindegy. Lesem a fórumot hogy mit modn a doki, nem lesz semmi gond :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Anyany: Ha még olvasol minket (remélem igen) és még van szoptatási gondod (remélem nincs) akkor még az jutott eszembe hogy mi van akkor ha az anyatej nem megfelelő?
Anyósom szoptatni akart de a párom állandóan sírt, mire kértek minta anyatejet és kiderült hogy csupa víz. Nem bizti hogy ez a bibi, de lehet hogy a tejjel van valami.
Bár ha a lefejtett kéri akkor nem szóltam :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Beszéltem a dokival mondta hogy hivjam fel a szülésznönket épp dolgozik és menjünk be a kórházba mondtam neki a fájást úgyhogy elötte megnéz!Szorítsatok nekünk!Puszi
Vendég
 


Lara: Hatalmas drukk! Valahogy értesíts minket mi van!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Átküldöd privibe a tel számod?
Vendég
 


Lara: Át át! Megy! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lara te ne izgulj mi majd itt izgulunk értetek!!!

Belegondoltam alig két hónap és értem izgulnak így a többiek! Meg érted is Trundike igaz? :D

KépKép
winchi
 
 


Lara: veled vagyunk, jajj, de izgulok értetek. Jobban, mint amikor én mentem szülni. ( de ezt már bizti nem olvasod..)

Trundike: írj, ha Lara jelentkezik, jó? Én is el akartam küldeni a számom, de már nem kapta volna meg.
Lehet szülni a Deáknál. Én is nála szültem júliusban. Rendes volt.

Gégéé: üdv köztünk. Örülök neked. Én is a Deákhoz járok...

Bende: Végre, végre, végre!!!! Már nagyon hiányzotál!
Niki egy kis Tündér. Nagyot nevettem a Malackás képen! :)
És tuti nem lesz gondod a férjhezadással. Ilyen szép lánnyal..
Nem baj, ha nem egy pocakmanci a kislányod. Szerintem Jázmin apjára ütött. Ő is egy pocakmen. Van étvágya mind a kettőnek :) Csak győzzem őket etetni.
Nekünk is van pár vicces képünk, majd dobok fel én is.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Winchi: Ha minden igaz igen :)

Ancsi_pancsi: Mindenképp írok hog ymi van Larával. Felhívott és megígérte hogy tájékoztat :)

Ma hallom a hírt hogy sunyiba már keresik a hölgyet a helyemre. Nem kellemes főleg hogy nem mondanak nekem semmit :(
Telefont is vissza kell adnom mivel céges szerintem de arról sem szóltak még.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


visszatértem picit :)
szerintem Lara már hamarosan találkozik a babájával :D

köszönöm a kedves fogadtatást!!!

Ancsi_pancsi; te nála is szültél???

még nem tudom, h nála szülök-e; még nem igazán gondolkodtunk ezen...még ő sem hozta fel a témát...bár lehet nem is neki kell. meg hallgatom Lara tapasztalatát; aztán döntök lassan. Amúgy nem fehérvári születésű vagyok, és nem is fehérváron lakom jelenleg, hanem a környékén, de laktam fehérváron, és a párom is ott dolgozik, de azért kicsit izgulok, mert még nem voltam soha a kórházban, meg ilyenek...
gégéé
 
 


trundike, szar érzés tud lenni, amikor az ember helyére más jön...olyan mellőzöttség érzés. Én azt hittem nem leszek kibukva, aztán mégis pityeregtem itthon,pont a napokban...te még melózol? én jövő héttől már nem....eddig is szabin voltam leginkább...

ancsi_pancsi Jázminnak van már napirendje? milyen babuci? de jó nektek :P :D
gégéé
 
 


Gégéé: Szreintem neked kell felkérni a dokit :) Mórra én is így mentem szülni hogy csak egyszer kórházlátogatáson voltam ott, de jó volt. Főleg a szobatársak :)
Gondolom maj dti is mentek szülőszoba látogatásra és akkor tudni fogjátok kb. hogy milyen is :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Gégéé: Neked szóltak azért hogy keresnek? Mondtak valamit hogy visszavárnak vagy bármi? Szerinted meg kéne pezzegetnem hog yha eg ymód van rá én visszajönnék ha ők is úgy látják hogy megoldható?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


hát nekem speciális a szitu, mert tanár vagyok...de az óráim egy részét szétosztották, tehát a helyemre nem rendes tanárt, csak óraadót vesznek fel. Én bementem az igazgatóhoz, megkérdeztem, hogy lesz-e még állásom, ha visszajönnék...himezett, hámozott, hogy hát az messz van még; ki tudja mi lesz, ne aggódjak, foglalkozzak a babával....szóval nem tudom én sem mi lesz....szerintem nyugodtan kérdezz rá; jogod van tudni; főleg ha még így 30 hetesen is dolgozol!!!!!


sejtem, hogy nekem kell felhozni, de egyszer a férjem megkérdezte, hogy sok kismamája van-e December elejére, és ő meg azt válaszolta, hogy á nem tudja, messze van az még... na mindegy megvárom larát, majd hogy mit mond:)
gégéé
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok. Nem vagyok egy délelőtt és már zajlanak az események.

Lara meg beelőz, azt a köcsögit. :P

Jó lett az Nst-m, bár már kevesebbet mozog Marci, meg már egy kicsit beszükült a szívhang. Flowmetria jó, úgyhogy azt mondták hogy készülődik a kislegény kifelé. :P
Remélem Lilikémnek lesz igaza és szombaton már megszületik a tesó.

Tündi,
én is kérném priviben a számod. Neked írnék, ha kibújt Marci. Persze ha nem baj. :o

Kép
Kép
tucsinke
 
 


huh tucsinke te meg már túl is vagy a kiírás időpontján...lusta kibújni a fiatalember :)

hát remélem mielőbb meglesz, gondolom már minden bajod van, és te is nagyon várod! :)

Kép
gégéé
 
 


Gégéé: igen, nála szültem, most júliusban. Nagyon rendes volt velem. Mondjuk én konkrétan megkérdeztem, hogy elvállalja-e a szülést, és Lara is rákérdezett, mi már erről beszéltünk. Ő ajánlotta, hogy egy szülésznővel dolgozik együtt, őt is fel kell keresni majd, meg mehettek szülőszoba látogatóba is.
Nem olcsó a tarifa. Priviben megírhatom, hogy mennyi...
de nekem megérte, mert voltak gondjaim a szülés előtt. Jázmin nagyon nehezen jött össze. Úgy volt, hogy nem is lehet babánk...
Én maximálisan megbízom a dokiban.

Tucsinke: lehet, hogy Lara tényleg beelőz, de kitartás. Értetek is izgulunk nagyon!!! Lehet, hogy tényleg Lilinek lesz igaza...

Trundike: te lettél a szülésközvetítő :) Most aztán légy résen, és értesíts minket mindenről!

Engem elvileg visszavárnak a munkahelyemre. Remélem meg is lesz még a cég, mire visszamegyek. Bár nem tudom, hogy tudok majd visszamenni, ki viszi majd oviba, vagy bölcsibe a gyerkőcöt.
Nálunk már akkor felvették a helyemre az embert, mikor még ottvoltam, így átadtam neki a munkát...(de az a baj, hogy egy tök pancsert vettek fel, akinek dunsztja nincs ahhoz a munkához....ááá). Nekem is rosszul esett, dehát gondoskodniuk kell utánpótlásról...

Jogotok van tudni, hogy mi a helyzet visszavárnak-e benneteket, vagy sem, mert akkor időben el kell kezdeni keresgélni.

Trundike mit dolgozol? Én is Fehérváron dolgoztam....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Köszönöm a választ ancsi_pancsi; nagyon megnyugtató volt. Én is rá fogok kérdezni, ha már eldöntöttük, de egyelőre még nem döntöttük el. ; ennek persze nem más, mint a pénz az oka. Igen kérlek írd meg priviben az infót...köszönöm szépen.

Kép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Bocsi,h eltűntem,de nem ment túl simán a szülés.

Aug. 13-án hajnalban megszületett a kisfiam,de elég nehéz szülés volt,így kb eddig lábadoztam.Bencével minden rendben, eszik-alszik, de én irtó sok vért vesztettem,és magamat is alig tudtam ellátni.
Előtte pár nappal voltak jelek,így aug. 7-től bent voltam a patológián.Ezért nem is jelentkeztem.

Mostmár reméljük beáll a napirend és lesz idő mindenre,amire szeretnénk.

Üdv:

Ancsa Kép 2 hetes Bencével [/img]
ancha1
 
 


Ancha: gratulálok Bencéhez. Nagyon édes kispasi! Épp arról beszélgettünk a csajokkal, hogy sok a kislány. Végre az én Jázminomnak is lesz vőlegénye :))

Nagyon jó egészséget mindhármótoknak, és Bencének sok-sok tejcsit kívánok!!! Legyen nagyon-nagyon sok örömötök, és boldogságotok a kis csöppségben. Ha lesz időd, várjuk a részletes szülésbeszámolót!

Gégéé: privi ment! Jázminnak még nincs igazán napirendje. A fürdés biztos pont 7 óra, fél 8 körül. Nem panaszkodom rá. Nem mindíg alszik sokat, de éjjel van amikor átalussza az éjszakát. Este 10-től reggel 4-ig, 5-ig bírja. De nem mindíg van így. Van amikor egyszer éjjel is felkel....Nappal meg változó, megérzi az időjárást. Van amikor 4-5 órákat is alszik, van amikor 2 óránként szopizik.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


aaaaaaaaaaaaaaaaaa de gyönyörű ez a kép...aaaaaa de jóóóó

gratulálok, remélem most már jól vagy!!!

Kép
gégéé
 
 


Jázmin napirendje is majd alakul! a lényeg, hogy te is meg ő is megismerkedjetek egymással, meg az új élethelyzettel:) eléggé irigykedek:)

Kép
gégéé
 
 


Jázmin napirendje is majd alakul! a lényeg, hogy te is meg ő is megismerkedjetek egymással, meg az új élethelyzettel:) eléggé irigykedek:)

Kép
gégéé
 
 


Sziasztok,

Köszi mindenkinek a szívélyes fogadtatást!!! :D
Hogy Ti milyen termékenyek vagytok, alig győztem visszaolvasni!!!! :)

Először is Ancha gratulálok Bencéhez!! :D Biztosan hamar rendbe jössz teljesen!!!

Trundike Nagyon szépen köszönöm a kimerítő infót!!!!!!! :)
Eygébként Budapestről költöztünk ide, mert elegünk lett a büdösből és még sorolhatnám ... pesti gyerek lévén néha nekem egy kicsit hiányzik, de már nem tudnék ott élni! Pláne, hogy jön egy kis jövevény is :D. A férjem paksi, de élnek itt rokonai, többek közt ez, meg a balcsi közelsége volt az érv fehérvár mellett. Terveztük a bébit, s örülünk, hogy ilyen hamar összejött! Június 21-én volt az esküvőnk utána nászút és akkor derült ki, hogy már babát várok! :D

Képzeljétek eljutottam a 12 hetes UH-ra! A doki mondta (most más volt!), hogy már inkább 13 hetes vagyok, no comment ....
Minden rendben és ez a lényeg! Velem pedig madarat lehetne fogatni, hogy végre láttam a picuromat és minden oké :D!

Egyébként olyan izgalomba jöttem Lara miatt, hogy ki se fogom kapcsolni a gépet, nagyon drukkolok!!!

Bende: Köszi még1x az invitálást :)! Gyönyörű a kislányod!!! Még nem olvastam a történeted, de pótolni fogom! Mindenesetre nagyon örülök, hogy jókat hallok a dokiról! Köszi :)

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


ancha,
de szépek vagytok. De jó már neked. :D

Remélem Laráról is kapunk hírt nemsokára.

Én kicsit görcsölök, de ennyi. Lehet hogy tényleg kihúzzúk szombatig. Sebaj. :D

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Tucsinke: Persze hogy nem baj, küldöm. Majd a változásról is írni fogok, mert ez a céges és egy hónap múlva vissza kell adnom, bár addig a kissrác úgysem fog várni :)
Görcsölgetsz? Nu....

Lara még nem írt, mindjárt küldök neki egy SMS-t.

Ancsi_pancsi: Fogok írni azonnal mihelyt híreket kapok :) Olyan rossz volt hogy eltűntek anyukák és csak sejtettük hogy esetleg mi van. Én nem is tudom mi a titulusom. Tanácsadó :) Fejlesztések dokumentálása, tesztelése.
Pancser után tuti lesz helyed anna csak örülj :) De gonosz vagyok. Majd azért óvatosan rákérdezek hogy mire is számítsak.

Ancsa: Szia!!! Nagyon sajnálom a nehéz szülést. Azért elmeséled? A képen nagyon szépek vagytok együtt gyönyörű kisbabád van! :) Nagyon édes!!! :) Gratulálok hozzá.

Wicca: Nincs mit :) De jó! Olyan felemelő amikor először látod a kis jövevényt! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lara nemrég írt:
Császármetszés lesz este valamikor a magas vérnyomás miatt, most még infúziót kap, majd holnap ír.

Visszaírtam neki hogy gondolunk rá :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Nagyon szorítok!

Inkább legyen így, minthogy valami baj legyen!

jóéjt!
gégéé
 
 


Sziasztok!

Lara ma reggel írt:
Hanna este 9-kor 3300 grammal éás 52 cm-rel megszületett :)

Azt írta hogy szörnyű éjszakája volt, de babucija mindent megér. Gondolom majd elmeséli mi volt hogy volt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


nagyon gratulálok!!!!jó egészséget és sok tejet kívánok! :D

más: ancsi_pancsi nem kaptam privit :(
gégéé
 
 


Jó reggelt Gégéé! :) Írtad hogy tanár vagy. Megkérdezhetem hogy mit tanítasz?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Szia Jó reggelt!

Angolt és médiaismeretet tanítok (tam) egy általános iskolában:)

Hogy vagy ma?
gégéé
 
 


Sziasztok!

Larának gratulálok!!! Szép méretek :)!!!
Aztán jelentkezni és fényképeket is kérünk!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Gégéé: Az igen :) Médiaismeret általánso iskolában? Fehérváron?
Mi jól vagyunk bár nem aludtam valami jól. Fájt mindenem. Medencém, begörcsölt a lában a kezem... Nem volt valami jó.
Tegnap volt eg ymásik topiknak a találkozója. Jól kibabáztam magam :)
Ti hogy vagytok ma?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Wicca: Igen. Babuci jól van remélem anyuka is kipihente magát azóta :)
Amint visszaérkezik közénk nekem is az lesz az első hogy élménybeszámolót és képet kérek tőle :)
Ma van péntek, szerintem kedden vagy szerdán jöhetnek majd haza. Bár szerintem első útja nem a géphez fog vezetni ;)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Képzeljétek: Tegnap a ásik fórumról is megszült egy anyuka korábban császárral, bár ő fél 6-kor. Lehet hogy együtt vannak benn :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


nem fehérváron; hanem Lepsényben :)

Érdekes én is nagyon rosszul aludtam ma. nagyon fájt a combom két oldalt; gondolom tágul a medencém, vagy ilyesmi...
Mi nagyon jól vagyunk amúgy; néha nagyokat mozog a babám, néha meg nagyokat lapít:) most épp lapít:)
Neked Bianka lesz az első babácskád?
Gondolkodtam, mi lehetett szegény Larával; tudod, hogy miért írta neked, hogy szörnyű éjszakája volt?:(

Egy barátnőmnek 8 hetes a babája, a héten szinte egy egész napot velük voltam:) hát szerelmes is vagyok abba a babába:)

Kép
gégéé
 
 


na most néztem, hogy nem ment előre egy nappal ez a kis vonalzóm. ti hogy csináljátok, hogy mindig beszúrja?

Kép
gégéé
 
 


Gégéé: Nekem van egy 4 éves kisfiam, Barnika. Tüneményes és huncut kis ficok :)
8 hetes babóva... Ő is picurka lehet :) Olyan édesek!
A profilodban az Aláírás mezőbe kell beletenni a vonalzó linkjét, és akkor mindig ott lesz.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


köszi Tündi, majd kikísérletezem:)

Barnika várja a hugit?
akkor neked már van egy kicsi tapasztalatod szülés meg babázás terén:)
gégéé
 
 


Gégéé: Hát tudja hogy majd jön de annyira nem foglalkozik vele Maszatkám.
Iciri piciri tapasztalat. Inkább végigcsináltam minden bakit amit lehet ezen a területen, csoda hogy normális maradt a fiam :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a szokásos NST-ről, ma elég gyorsan haladt. Megvizsgált a dokim még mindig 2 ujjnyi, bár utána szerintem egy kicsit rádolgozott, mert most fájt egy picit. Magzatvíz tiszta. Azóta érzek is görcsölgetéseket és fáj a derekam.
Kérdezte, hogy nem e akarok holnap megszülni, mert hétvégén ő lesz az ügyeletes. Mondtam is hogy nem bánnám. Lili még mindig állítja, hogy holnapra meg lesz a kistesója. Remélem is. :lol:

Larának nagyon örülök, gratulálok és sok tejcit kívánok nekik. :P

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Hát sejtettem, hogy Larának császár lesz. Engem is meg akart császározni a dokibácsi, ugyanez volt a szitu. Magas vérnyomás, 190/110, csak az enyém lement, szerencsére, na meg nekem is gyanús volt a toxémia, már fehérje volt a vizeletben.

Hát hatalmas gratula Larának!! Már várunk a részletekkel!

Gégéé: megpróbálom mégegyszer a privit!

Tucsinke: kitartás.....!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek a barátnőm is tegnap óta bennt van a kórházban. Ő mondjuk Szekszárdon, de Luca ott sem akar megszületni. Már 2 ujjnyira nyitva van ő is, de semmi.....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: elküldtem a privit...talán átment!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


sziasztok!

tücsinke szerintem is meglesz ma, vagy holnap!!! szorítok!!!

( :P de jó nektek...) :D
gégéé
 
 


Igen átjött, válaszoltam! Köszönöm!
gégéé
 
 


kipróbálom, hogy sikerült-e ezt az aláírás dolgot berakni:)
Tucsinke hogy vagy????

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?