Új privát üzeneted érkezett!

Bogi előbb kakilt egy nagyot meglepetésemre, aztán meg közben elaludt , de hát muszáj volt tisztába tennem...
most meg szenved, hogy álmos...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Jaj Lányok! Úgy érzem, minden napom egy kitalálósdi! Egész héten küzdök a gyerekke a 10órai után, hogy mi bajalehet! Egyszer szomjas volt, és azért veszekedett-kiabált, tegnap bepisilt, és átázott azért, ma peig kevés volt a kaja a barack után azért. Most először tisztába tettem, nem volt jó, megitattam, nem volt jó, most megette az egész üveg tápszert, és most horpaszt! Én úgy várpm már. hogy tudjon beszélni!
Vendég
 


Ollem, nem semmi ka kiscsaj haja! Na neeem, neki csak kis pihéi vannak. És teljesen kiszőkűlt. Mikor megszületett, egész sötét volt a haja, majdnem fekete. Az kihullott, most meg szöszi. :)
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Liza is szöszke lett, pedig neki is fekete haja volt :) Már amennyi volt...

Baracketetés: Nálunk is van amikor balhézik, de már kifejlesztettem egy technikát :) Odateszem az üveget egészen a szájához, és így elég gyorsan tudom neki lapátolni :) Azóta megeszik 150-190 g-ot is :)


Jezsek én is így jártam a múltkor, itt volt a hugom kislánya, aki most kezd el beszélni. Kb egy hónapja még nem mondott semmit. Itt állt előttem és nyavajgott, én meg el nem tudtam képzelni mi baja van. Akkor kérdeztem meg a hugom, hogy hogy kell egy olyan gyerekkel kommunikálni, aki nem tud beszélni ? :):):):):) Elfelejtettem, de most Lujzival úgyis újra kell tanulnom...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


jó reggelt Lányok!

Jezsek, nagyon cuki Marci, ahogy sikongat! (nekünk is ilyesmi kanapénk van, csak barna, meg egy picit rövidebb a karfája :) ) Én is várom már, hogy Lilu el tudja mondani, hogy mikor mi a baja... De ez még odébb van... Ja?! Boldog hófordulót!

Ollem, Bogi nagyon vidám, kiegyensúlyozott baba! Ő most hány kg kb? Mert ha jól emlékszem, ő sem volt túl nagy baba születésekor.... Lilu 2880-al született, most kb 5,5-max 6 kg lehet. (Mérlegünk nincs, sak sima személyi, az meg mindig mást mutat... :? )

Nono
én is örülök, hogy itt vagy újra! Nagyo hiányoztál már! Remélem jobban vagy!!

Nici: nagyon egyformák (egyformán szépek) a lányok!

Celesztina:
örülök, hogy nincs gond! Pontosabban remélem, éjjel sem volt...

Lekri: nagyon édesek a srácok!

Klarka: meg nem mondanám, hogy Ati csak egy hete emelgeti a fejét! Nagyon ügyes! És nagyon szépek mindketten!

Lekri+Klarka:
lesz gondotok a csajokkal, az tuti! :wink:

Lituka:
nem dobnál egy régesrégi táblit? :wink:

ercsi_3
 
 


Jezsek,

Eddig észre sem vettem, hogy Marci és Alma egy napon született!!!!!!!!
De figyelmetlen vagyok... :oops:
Akkor boldog hófordulót nekünk! :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kisfruzsi, nektek is boldog hófórdulót, és köszönjük a köszöntéseket!
Lányok megőrülök! :evil: :evil: :evil:
Nem tudom mi a fenét akar Marci! Leragad a szeme, olyan álmos, de nem hajlandó aludni, egyfolytába hisztizik (nem sír, hanem nem is tudom mit csinál valahogy mammog a cumival a szájába, meg kiabál).Baromira kéne, hogy aludjon, mert este sem sokat aludt, reggel csak addíg amíg hajat mostam, 10-órai után meg kb fél órát.
Hozzáteszem én is nagyon fáradt vagyok, mert a 3.nap nem hagy egy percet sem aludni. Kicsit türemetlen is vagyok, de nem tudom mit csináljak! Aki látta a videót, na azt adja most is elő alvás helyett!
Vendég
 



Jezsek ti egyáltalán nem szopiztok már? csak azért, mert hátha használna egy összebújós fekve szopi, és te is tudnál aludni-pihenni közben... Ha nem, próbáld ki, hogy bebugyolálod szorosan (nem tudom milyen idő van otthon...), cumi a szájába, és ringatás... hátha...

ercsi_3
 
 


Ercsi!

Bogi hétfőn 5920 g volt. születési súlya 2400 g. 2420 g-mal hoztuk haza. ó hát igen ha nincs semmi gond (nem éhes, nem fáradt) akkor mosolyog és mosolyog, nevetgél, jól érzi magát. De amikor vmi nem jó, akkor meg üvölt...meg hisztizik!!!

Kisfruzsi!

Almának is boldog hófordulót!

Jezsek!

Bogi is álmos volt már délelőtt. irtam is, hogy kakilt, aztán meg kinyilt a szeme, igy kapott egy fél banánt. aztán még kicsit szórakoztattam (fárasztottam) aztán beraktam a kedvenc zenéjét, babakocsiba tologatás van nálunk délelőtt és zenére alvás, és végig se ért a 3 perces szám, már aludt is!!! :D
Még mindig alszik. Pedig fél nyolckor evett utoljára, aztán egy fél banán...ennyi. nem tudom, meddig alszik, de remélem, hogy kibirja mig apával ebédelünk!
Amugy ha Bogi nem akar aludni, de álmos, akkor kitalálok vmit. nem kényszeritem, hogy aludjon, sőt ha a cumival is csak szórakozik, akkor nem is adom neki oda...már csak tényleg, ha látom, hogy kell neki. Ilyenkor kimegyek vele az udvarra kicsit nézelődni, vagy a házban járkálunk kicsit, vagy játszok vele jól megnyuzom, vagy kitalálok vmit. énekelünk vagy ilyenek. aztán vagy elfárad, vagy nem. egyébként én ugye kamillateát adok neki. azt iszik minden kaja előtt meg ha szomjas. ha nem akar aludni, itasd meg amennyit kér és ugy jobban megy az alvás.
hát nem tudok mit irni, mert Boginál már tudom, hogy mit szeretne, miért nyöszörög, mi nem jó neki. na jó néha én se tudom, de nagy részt igen! Aztán van olyan is, hogy ha már semmi nem jó neki, pl. ha a kezembe is nyöszörög, akkor leteszem és megmondom neki, hogy akkor ennyi erővel nyöszöröghet mellettem is. hát van olyan hogy abbahagyja. Apa szokta neki mondani, hogy leteszlek, milyen jó lesz ha majd felveszlek, nem?
na jó biztosan vannak nálam okosabbak is, nekem csak első gyerek! ugyhogy...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ercsi, köszi az ötletet, de sajnos már egyáltalán nem cicizik, még cumizás erejéig se. A bebugyolálást is próbáltam, de esélyem sincs, nem bírja a korlátokat, még kézben lenni sem szeret. Próbáltam az összebújós altatást, de úgy meg nekem magyaráz, és röhög. Mimdíg egyedül alszik el, ha ott vagyok vele, ellenállhatatlan vágyat érez, hogy azonnal megossza velem a gondolatait :lol: Föladom. Hagyom hagy kiabáljon, ugyan már egy kicsit fáj a fejem, aztán majd 12-fél1 fele megetetem, és imádkozom, hogy addigra kifáradjon, hátha elalszik. :lol:
Vendég
 


Ollem köszi most egyenlőre hagyom. Nem tudom mi van vele 3 napja. Eddig én is mindíg tudtam a megoldást, de ez most kifog rajtam. Na mindegy majd meglátjuk.
Vendég
 


JEZSEK
ilyen van nálunk is néha. Éjjel nem tudom mi volt vele de szinte óránként ébredt sírt, nyöszörgött, cumi smi, alvás..de mindig felkeltem én is, még ha csak nyöszörgött is. Aztán fél 4-kor hami alvás. 5-kor megint sírás...én mint a hulla, magam mellé vettem mert nem bírtam már és 8-ig aludtunk kisebb megszakítasokkal. Jön valami hideg front tuti, arra érzékeny azt már megfigyeltem. Kimentünk sétálni, ahol 15 percet aludt, bevásároltam, majd itthon nagy nyöszi és álmos ordítás mellett elaludt végre a kiságyában egy 3/4 órára. Én nem tudtam aludni, mert főzök :twisted:
Vettem egy csomó barackot és szilvát, zöldbabot és le fogom fagyasztani őszre neki.
Fél 8-kor evett most fog valamikor 12-kor, már ha akar....most elvan egyedül a kiságyában nézelődik egyelőre..

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kisfruzsi!

Bogi is rosszul alszik. Három óra után nyöszörög , alszik, nyöszörög...aztán én mindig felkelek hozzá. megitatom, cumit kap, betakarom. és fél nyolcig húzzuk igy. egyik nap csak fél hatig birtuk, kapott enni, aztán aludt tizig.
ezt pár hete csinálja, eddig soha nem ébredt fel éjszaka, hajnalba semmi nyöszörgés, semmi... most meg...

Jezsek!

Kitartás!

Bogi még mindig alszik...a zenét nem kapcsolom le, mert akkor rögtön felébred :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Kisfruzsi!

Bogi is rosszul alszik. Három óra után nyöszörög , alszik, nyöszörög...aztán én mindig felkelek hozzá. megitatom, cumit kap, betakarom. és fél nyolcig húzzuk igy. egyik nap csak fél hatig birtuk, kapott enni, aztán aludt tizig.
ezt pár hete csinálja, eddig soha nem ébredt fel éjszaka, hajnalba semmi nyöszörgés, semmi... most meg...

Jezsek!

Kitartás!

Bogi még mindig alszik...a zenét nem kapcsolom le, mert akkor rögtön felébred :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Kisfruzsi én sem tudok audni, mert rám is vár főzés, plussz összekéne dobni egy kicsit a lakást, mert jön át a kolleganőm du.
Bekapcsoltam a mosógápet és úgy néz ki, a monoton zúgására elaludt. :) De nem merem elkiabálni, mert mindjárt centrizik és hát ki tudja.
Én is szeretnék gyümit fagyasztani, de tele a mélyhűtőm, és nem fér bele :( Szerintetek a boltban kapható mirelit gyümi is jó lesz télen? Végülis az sem tartósított nem?
Vendég
 


hoppá....ez kétszer ment... bocsi

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Az a rohadt centrifuga!!! Persze, hogy felébredt rá!
Vendég
 


Jezsek sajnálom!

ollem nagyon édes Bogika!

hétfőn rossz volt a billentyűzet Bocsika!

Medina köszi bókot :)

Most nem olvasok tovább vissza ,de majd fogok.

Ercsi nagyon ari vagy!

Sajna nincs kaki spontán.kedd hajnalba kúpoztam utoljára,ma már szinte sikított és sírt mikor kúpoztam,de kijött a hőmérővel nem megy doki néni székletlazítót írt fel.Rakok fel pár friss képet :lol: :lol: :lol:
Oltás után szinte egész du-án sírtunk nagyon sajnáltam. :oops:

Tündérke
Kép

Göndörök [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1219917436.3933.jpg[/img] [img]

Játszom
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.3496.jpg[/img]

Én most azon agyalok nonstop mikor kéne h műtsenek81 hónappl kelle előre szólni) most v. később mondjuk eddig max. 2 órát töltöttem Fruzsitól távol,viszont később egyre jobban fog ragaszkodni. Kérdeztétek hol a sérv ahol szétrepedt a császármetszés ott vanmajd felrakom esetleg.

Kép
kritta
 
 


Még 1 próbálom a képeket! :roll:


Göndörök
Kép

Játszom Kép

Kép
kritta
 
 


Kritta,

Fruzsi annyira szép kis hölgy! A sérvet sajnálom.

Mary
mi még nem aludtuk 1x sem át az éjszakát, de ilyet nem szokott csinálni 3-4-ig alszik majd utána 7-ig kb. de most....hulla vagyok...
de nem baj Apa ma jön haza,már úgy várjuk!!!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ezt még muszáj felraknom! :o :o :o

Kép

Jezsek nem lehet h megkezdődött a fogzás?

Én nagyon félek attól!!!!!!!!!!!

Kép
kritta
 
 


Kritta, ha ez a fogzás, akkor a fogtündér nem ért rá, és a kisördöggel kűlte a fogát! Egyébként már én is gondoltam rá
Vendég
 


Kritta!

Nagyon édes Fruzsi! Gyönyörü kislány!
És köszi a dicséretet Bogi nevében is.

Egyébként még mindig alszik. Kis hétalvóm!!! :D

Kisfruzsi!

Egy hónapos múlt valamivel, akkor már reggel hatig aludt, aztán nyolcig. Most meg hajnalban nyöszörög már... :cry:
De kaja fél hat előtt nincs. Ezt eldöntöttem. Na jó, ha muszáj , persze kap. Egyébként érdekes, mert reggel nem jó evő. Nem fogy el a 175 ml táp. nap közben meg van amikor ugy érzem kevés neki.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Lehet, hogy mi is fogzunk, de csak hajnali három-négytől reggel nyolcig kilencig???? :lol: :lol: :lol:

Jaj hétfőn megyünk gyermeksebészetre a kisajak összetapadással meg szemészetre is. Remélem, hogy nem lesz nagyon rossz Boginak.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


sziasztok!

Előre is bocs, de most rohanok mert a dokinénihez megyünk nemsokára (már több hete nagyon náthás Bálint, és állandóan hasmenése van) és egy csomó dolgot még el kell intéznem. Majd Du-án visszaolvasom a reggel ótai termést.

Ti használtok, vagy fogtok használni járókát?? Mi a véleményetek róla??

Kép
tim27
 
 


Tim
én nem hiszem, hogy veszünk járókát. Nekünk levegős a lakás, kevés bútorral, szóval ralizhat nyugodtan Alma.

Most turmixoltam a barackot, milyen adagokban fagyasszam??? Tejfölöspohár az sok egyben??

Mary,

Drukkolok a dokihoz. Szemészetre? Csipás, nekünk folyamatosan olyan még várunk az átmosással...

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kritta nagyon szép Fruzsi.
Ollem irigyellek, Marci is aludhatna már egy kicsit. Megetettem, tisztába tettem, majd beraktam az ágyikójába és ő rákezdett a folytatásra! Á, nem hiszem el! Lassan fejelentenek csendháborításért!
Vendég
 


Na most ébredt Bogi. Semmi sirás, csak vigyorog...pedig már fél 8 régen volt...

Kisfruzsi!

nekünk is csipás. Én se nagyon szeretném elvinni könnycsatorna átmosásra. de már mindenki azzal csesztet hogy milyen csúnya a szeme.....pedig már javult...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


én mindig csepegtetem, dehát az nem végleges megoldás....
mennyit eszik meg Bogi egyszerre a barackból?

KépKép
kisfruzsi
 
 


HURRRÁÁ!!! Elaludt! Kínomba már nem tudtam mit csináljak, bevittem a hálóba. Secperc alatt elaludt az Apa helyén. Lehet, hogy hiényzik neki?
Vendég
 


Kisfruzsi!

mi banánt eszünk. ma egy felet kapott. mindet megette, se a ruháján se az előkénén nem landolt semmi. az utolsó falatig a pocakjába ment.

mi is csepegtettünk. már két félét is használtunk. de doki mondta, hogy sokáig nem lehet.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Jezsek! :D

a babák is szeretik a kényelmes pihe puha ágyikót, főleg apukája helyét.
akkor pihizzél te is!!! :D

Bogi most eszik éppen. már csak pár mili van hátra

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


apropó fejrehúzás :lol: Kép

KépKép
kisfruzsi
 
 


most ezt műveli, én meg szorgoskodom itthon

KépKép
kisfruzsi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 19:36-kor.
Vendég
 


Alma és Marci: boldog hófordulót! milyen nagyok már és hogy elszállt ez a 4hó! :)

Jezsek: remélem, már jobb a helyzet -vagyis azóta is alszik! Marynek igaza lehet- Juli is a aknapén aludt eddig jókat, most hogy oda nem teszem sokkal felszínesebben alszik sajna.

Kritta: sajnálom hogy műtét kell :( nagyon édesek férjeddel a fotókon :)

Tim: helyhiány miatt is nálunk nincs, de a kiságyat lehozta párom a nappaliba és az funkcionál így -muszáj volt mert a kanapén ketten nem fértek el a du-i alváskor (most meg már nem is tenném oda persze a kicsit) meg így nyugodtabban tud a kicsi aludni, bár volt így is hogy a nagy piszkálta :roll: Amúgy nálunk amikor Lau volt kicsi sem volt, akkor meg utazóágyunk volt és azzal próbálkoztunk, de nála nem vált be, mert ha be kellett tennem -pl levelet kellett átvennem- akkor végig üvöltött

Nono: megértem, hogy nehéz, de az jó, ha már várja és ott jól ellesz, tud játszani a többiekkel is -biztos szeretni fogja. Meg idővel Te is megszokod!

Nálunk meg azóta is minden rendben szerencsére :) kop kopp kopp remélem, így is marad!

Kép Kép
celesztina
 
 


tényleg, még egy érdekesség, tegnap megnéztem és Lau pont 6 hósan volt annyi kg és cm mint Julinka 3 hósan :shock: :lol:

Kép Kép
celesztina
 
 


Kép Kép Kép



Kérésed számomra parancs Ercsi :D
Vendég
 


Mai oltás-infó:

http://www.origo.hu/itthon/20080828-oss ... gyben.html

Vajon holnap mi lesz? :twisted:

Kép
babyteve2
 
 


Nem tudom, hiányoztunk-e valakinek, remélem, igen :D

Kép

Kép
babyteve2
 
 


[quote="babyteve2"]M írta:babyteve2ai oltás-infó:

http://www.origo.hu/itthon/20080828-oss ... gyben.html

Vajon holnap mi lesz? :twisted:


Szánalmas....
Röhej...
Undorító....
Nevetséges...
Elszomorító...

már mindennel ezt csinálják ebben az országban.
Tegnap adócsökkentés a hír, ma már adóemelés...
Soroljam még????

Kép
1bambi
 
 


Lituka köszi! nagyon sokan eltűntek... :(

Nono, megértem, milyen nehéz lehet! :(

Celesztina, örülök, hogy minde oké!

szerintem nekünk lesz járókánk, félnék, hogy lefejeli a nappaliban a bútort... abban meg tud gyakorolni is felállni, meg ilyenek.

ercsi_3
 
 


[quote="babyteve2"]N írta:babyteve2em tudom, hiányoztunk-e valakinek, remélem, igen :D

Kép



:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: IGEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi
 
 


Babyteve!

NAgyon szépek vagytok!
Gergő nagyobb mint Mira vagy csak ugy látszik???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Nono megkönnyeztelek! Furcsa lehet, hogy így ement az idő.
Babyteve, nagyon aranyosak a lurkók, sokat gondoltam rátok, hogy neked aztán nem lehet egyszerű a két gyerkőccel! Persze annak sem akinek két (három, négy...)különböző koru gyereke van!
Marci még alszik. :D :D De szerintem már nem soká, mert felkelti a pocija.
Sajnálom a műtétet.
Celesztina örülök, hogy minden ok :D !
Vendég
 


Jezsek!

Marci még mindig alszik??? Na az tök jó!!!

Bogi meg már megint alszik. Most aludt el. :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Bogi rekordot fog felállítani :D
Tegnap is kiszúrt velem, mert elaludt fél 2-kor, és negyed6-kor ébredt. Persze esze ágában sem volt utána fürdésig kaja után aludni, viszont úgy elfáradt, hogy majdnem elaludt a kádba. Aztán meg ugye fáradt volt enni, aludni akart már, és én ennek következtében kelhettem éjjel fél2-kor :?
Vendég
 


Jezsek!

Egyik nap Bogi tényleg elaludt a kádban.....olyat röhögtünk.... :lol:
Aztán meg úgy felébredt, hogy kicsit tovább tartott mint szokott mire elaludt.
Hát lehet, hogy rekord lesz az alvásból. Bár szerintem most nem fog sokáig aludni.
Előbb küzdöttem meg két méhecskével, csak úgy bejöttek az ablakon.
Bogi a késő délutáni kaja után ritkán alszik. Jó ha alszik, de ne sokat, mert akkor este sokáig ébren van. De ha meg semmit nem alszik, akkor tényleg a kádban kidől... :lol:
na beteszem a köv. adag mosást.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


ugy látszik mindenkit elűztem.... :oops: :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?