Új privát üzeneted érkezett!

Nem értem mi a baj velem..Napok óta fáj a fejem :cry: :cry:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Hát igen Picimami, nekünk olyan rossz, ugye??? :wink:

Sajnálom hogy nálatok is igy alakult a helyzet :cry: :cry: Hát még ma elkapom apát és bizom benne hogy talán előbb hazajön :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hát sajna ehhez nem tudok hozzá szólni én nem vagyok fejfájos szerencsére.

Gratula a laptetőhöz. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Köszönöm!
Laptető, és lap alja is velem van tele...

Hát most ez a hónap ilyen.
Párom, most kicsit pihenni szeretne ilyen téren. Azt kérte nyugodjunk meg.
Ő is kiborult a vetéléstől.
Elfogadom. Csak én annyira szeretnék próbálkozni már most. :oops:

picimami

Hát elhiszem, egy baba elvesztése után nekünk szerintem sokkal jobb ha minél hamarabb összejön, én áprilisban már nagyon szeretem volna újra terhes lenni azonnal (annak ellenére, hogy majdnem belehaltam, de mégis) :!: :!: :!: :!: :!: :?

Kép
Kép
minimano74

Igen, sajnos te is ismered ezt az érzést!
Mintha az nyugtatna meg, hogy azzonnal terhes leszel.
De nem így megy.
De tény, nekem most tuti sikerülne, érzem, terhes lennék. :shock:

picimami

Hát akkor talán próbálkozatok most legalább egyszer az is bejöhet, vagy már késő???

Kép
Kép
minimano74

jó reggelt csajok :):):):):):9

Picike: jósnő két napja nem jelentkezett be nem tudom mi van vele elég rossz hangulatban volt tegnapelőtt is gondolom összeszedi magát és majd jelentkezik türelem.
ne légy türelmetlen a testednek is szüksége van egy kis pihenésre nem csak a léleknek kell az az egy hónap türelem

gabi sajnálom deutazás előtt még kapd el apát :):):)

nekem tegnap volt pém ez tuti de még beteg vagyok kicsit így nem akartam apát elkapni de......... hétfőn együtt voltunk vagyis mivel lányra hajtunk ha maradt tegnapra még pár katonácska elég csak egy is :):):):) akkor talán összejön :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek!

Csak gyorsan bekukkantottam. Most értem haza a bölcsiből, de már indulok is a fodrászhoz. Utána megint többet leszek, mert az ebédet már tegnap este megcsináltam. Lecsó lesz rizzsel.

Én még soha nem éreztem azt az érzést, hogy elveszíteni egy babát, nem is akarom, de teljesen át tudom érezni a helyzetet. Én meg évekig küzdöttem a babáért 2 sikertelen lombik és sok-sok embrió elvesztése áll a hátam mögött. Szóval igen lányok! Ez nagyon nehéz, és akárki akármit mond, egy nőnek sokkal nehezebb feldolgozni, mint egy férfinak. Ráadásul minket csak az nyugtat meg, ha már tudjuk, hogy lesz gyermekünk, vagy esetleg már a karunkban fogjuk.
De ne csüggedjetek! Eljön még a mi időnk is!
Pici! Próbálj meg te is megnyugodni egy kicsit és akkor aztán rögtön jönni fog az a kis pocaklakó!! Hidd el!
Én mostanra teljesen lenyugodtam, a lelkemben most a lehető legnagyobb nyugalom van, és érzem, hogy ez fog segíteni!
Én nagyon drukkolok mindenkinek, és remélem egy kupacban fogunk majd szülési szabadságra menni! :wink: :lol:

Legyetek jók és vidámak!
Majd jövök fodrász után!
Pusszantás!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Itt vagyok!

Pici!

Ha Apa nem akarja most, akkor annak oka van. A babának az a legjobb, ha mindenki fel van készülve a fogadására. Ha pedig kell, akkor ebben a hónapban is összejön.

Remélem már jobban vagy! Szedjél vitaminokat!

Már nem tesztelek. Megnyugodtam. Minden rendben van a babával.
Már csak a hőmet mérem reggelenként. Ezt is inkább csak kíváncsiságból. Minden nap 37,2°C. Plusz-mínusz 0,5-1 tized. Szuóval ez viszonylag állandó.

Ibici!

Vikinek gyógyulást!

Most nem tudom mérni a cukromat, mert elfogyott a tesztcsík. Venni kellene a gyógyszertában, de 50 db 5000 Ft. Lehet, hogy inkább hétfőn elkmegyek a diabétesz rendelére, és ott talán olcsóbban hozzájutok.

Andy!

Ha az embernek ilyen barátai vannak, akkor nincs is szüksége ellenségekre. :)
De az a lényeg, hogy Ti tudjátok mi a valódi helyzet, és nem okoz feszültséget köztetek a pletyka.

Arwen!

Sajnos nekem személyes tapasztalatom van abban, hogy milyen érzés fiatalon elveszíteni valakit.
15 éves vplta, és iszonyatosan szerelmes. Életemben először. Talán még emlékeztek az érzésre. A srác 19 volt. És én fogtam a kezét amikor meghalt. Soha nem tudom elfelejteni. És azóta tudom, hogy minden pillanatot meg kell becsülni, amit a szeretteinkkel töltünk.
Vendég

Szaisztok!

Ezer bocsánat, hogy rég voltam. Itthon van a férjem szabin és mindig van valami programunk.
Tegnap volt a párom 35éves:)
De mostantól jövök igérem.
Remélem mindenki jól van.
Puszi.

Kép
csucsu05

Nika!
Köszönöm an infót!
Nyugodt vagyok!
Várok rá!
Biztosan jelentkezik majd.

Nem bánom azt a hónapot!
Majd jönni fog a kicsi.
Most valóban megnyugszunk és majd újra próbáljuk.

picimami

Cat!
Szió!
Megértem őt! Teljesen. És nem is haragszom.
Csak belül kicsit rossz, ami szerintem mindenkinek rossz lenne.
De nyaraláskor együtt voltunk többször is.
(most is együtt vagyunk, csak nem oda céloznak a kiskatonák :oops: )
És még van idő.

Szedem a folsavat tegnap óta.
és Hipp Natal.

picimami

Szia Csucsu!
Örülök, hogy újra itt vagy!
Már aggódtam érted.

Puszillak

picimami

Pici: Nekem a josnő amit ajánlott. Gyújtsak egy fehér gyertáyt és gondoljak az elvesztett kicsire. Igy teljesen eltudod engedni. és egyben kérjem meg a leendő babámat, hogy jöjjön hozzánk. Próbáld ki. Hátha jobb lesz a lelkednek is.

Kép
csucsu05

szerintem a párod most azért nem akarja annyira hogy nehogy csalódás érjen mindkettőtőknek egy kis kikapcsolódás kell nem stresszelni a babán :):):) fel a fejjel jönni fog a baba biztosan ott van már a közeletekben akis lelkecske aki le szeretne hozzátok jönni bízz benne :):):):):)

nika70
Salgótarján

Csucsu!

Örülök, hogy csak Apa tántorított el a géptől.
Boldog születésnapot Neki!

Pici!

Mindig minden úgy történik ahogy a legjobb, vagy egyeseknek ahogy érdemlik. Csak ezt nekünk néha nehéz átlátni. De ne is várjuk el magunktól, hiszen mi csak esendő emberek vagyunk, tele önzéssel.
Magunknak mindig csak jót szeretnénk. De ha minden jó lenne, és nem történne soha semmi rossz, akkor hogyan tudnád értékelni a jót? Sőt, lehet, hogy most is minden jó ami Velünk történik, de némelyiket mi már rossznak érezzük, mert a sok jót nehéz megemészeni, és kell valami ami hangsúlyozza az igazán jót.
Vagy ez hülyeség?
Vendég

Ha elmegy egy baba idő előtt, az az anyukájának és az apukájának nagyon rossz. De a babának is?
Szerintem, aki még soha nem élt át ilyet szerencsére, meg kell próbálnunk a baba szempontjából nézni. Örül, hogy egy picit kipróbálhatta milyen egy Anya pocakjában lenni, de valami nem sikerült tökéletesre, és kapott egy újabb esélyt egy boldogabb életre. Ahol nem kell majd egy estleg fájdalmas betegséggel együtt élnie, hanem határtalanul boldog lehet a szüleivel. És még az is lehet, hogy ugyanazokkal.
Vendég

Cat!
Nika!
Igen igazatok van!
És higyjétek el nem vagyok szomorú!
Valóban oka van mindennek.
És az orvos szerint is hamar sikerült a kicsi, és semmi bajom.
Most egymással fogunk törődni.
és ha jönni akar a kicsi, úgyis jönni fog!
nem jó ha görcsösen várom.

Puszi nektek.

picimami

Lehet, hogy az émelygésnek köszönhetően, de ma gyártom az elméleteket.

Pici!

Lehet, hogy a baba megnézte, hogy Te vagy a megfelelő anyuka neki, csak elfeljtett még valamit elintézni. Visszament, és ha végzett vele, akkor újra beköltözik a pocakodba! És akkor már boldogok leszetek együtt sok-sok évig!
Vendég

Cat!
Nagyon aranyos vagy!
Olyan szépeket írsz!
Köszönöm

picimami

cat: tényleg nagyon jókat írsz:):):) honnan pattan a fejedbe? annyira szépen fogalmaztad meg elfelejtett valamit elintézni :D:D:D:D:D:D nagyon jó

nika70
Salgótarján

Szisztok :!: :!: :!: :!: :!:
Végre beengedett ez a tetű :wink: :lol: :evil:
Tegnap ahányszor be akartam lépni, a Belépés-nél megállt és nem negedett tovább.
Szóval itt vagyok :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Próbálkozom a vissza olvasással....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Halihó!
Én is itt vagyok, megjöttem a fodrásztól.

Cat!
Valóban gyönyörű amikert írsz!! Micsoda írói vénád van! :wink:

Csucsu!
Boldog szülinapot a párodnak!

Zsu!
Jó hogy jöttél!

Kép
oriandy

zsu jó hogy itt vagy
Andy: szép lettél? én máűr ezer éve nem voltam fodrásznál meg a kozmetikushoz is el kéne már jutnom olyan ragyás vagyok

csajok mi lesz a talival? szervezi valaki?

nika70
Salgótarján

zsu jól felszöükött a hőd reméálem ez jót jelent majd :)

nika70
Salgótarján

Andy!
Képet kérünk a szép hajadról.

Zsu!
Örülök neked.

picimami

Csináltam képet, igaz webkamerás, így nem a legjobb, de íme:

Kép

Kép
oriandy

Andy!

Nagyon jó a hajad, szép vagy :lol: :P :wink:

Zsu!

Örülök, hogy már vagy nagyon szarakodik a babanet :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Köszi Gabi!

Kép
oriandy

Andy!
Nagyon szép lett a séród!
Csuda szép vagy!

picimami

Köszi Pici! :D

Kép
oriandy

Cat!

Igen, tudom, hogy lesz és minden nappal és dekával egyre közelebb kerülök hozzá:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerencsére a szeptemberem annyira le lesz foglalva, hogy gyakorlatilag örülök, ha élek:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Új hely, Nyaralás, könyvtáros programok :shock: :shock:
Ja és most félre teszem a teszteket és a hőmérőt is és csak úgy szeretjük egymást apácskával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy döntöttünk apával, hogy idén nem megyünk inszemre. Ha decemberig mégsem jönne össze (de természetesen sikerülni fog az nekünk), majd csak akkor :!: :!: :!: :!:
Boldog 7. hetet nektek :idea: :idea: :idea:
Nagyon szép a fogalmazásod a piciről… nagyon meghatott
:!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!

Már kedden is szarakodott itt a gép és így azóta nem tudtam jönni hozzátok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A páromék valami Andreához járnak a Jedliktől két utcányira. Ha gondolod, elkérem a számát :?:
++++++++++++++++++++++++++++mennek a drukkhegyek :idea: :idea: :idea: :idea:
Sajnálom, hogy párodnak el kell mennie :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy!

Mennyire nagyfiú már Dani, hogy a nagy wc-re akar ülni, mint a nagyok :shock: :lol: 8)
Gratulálok tesódék kisfiához :!: :!: :!: :!:
Most biztos nem lesz babó, igazából nem is bánom… hosszú út, meg ezer program és pörgés :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg reggel óra pecsételek már :lol: :lol: :lol: :lol:
Grat a laptetőhöz :!: :!: :!:
Istenien hangzik ez a krumplis tészta :shock: :lol: :D
Jobbulást Danikukacnak :!: :!: :!: :!:
Amikor tesómékkal ez volt anno, akkor kamillás ülőfürdő volt és bizony minden este és reggel fel kellett húzni a bőrt, hogy nehogy letapadjon neki :? :? :?
Nagyon dögös lett a hajad!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:idea: :idea: :!: :!: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Nem lesz szükség inszemre!
hamarosan jön a baba magától.
Én annyira érzem!!

picimami

Nika!

Gyógyulj meg minél hamarabb teljesen :!: :!: :!: :!:
A felszökött hőm csak piri jöttét volt bejelenteni hivatott… na ezt most most jól megaszontam :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Picikém!

Köszöm szépen neked!!!!!!
Én is egyre jobbann hiszek benne :lol: :lol: :lol: :lol:
Karácsonyra már hárman állunk a nagy fa alatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha erre gondolok, elfog a sírhatnék :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sissi!

Imádom a Trófeát :!: :!: :!: :!:
Februárban voltunk ott utoljára a névnapomon.
Hogy éreztétek magatokat???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Gratu a laptetőhöz neked is :!: :!: :!: :!:
Szerintem szedjél csak folsavat és vitamint, töltsd fel a szervezetedet is :!: :!: :!: :!: :!:
Szerintem folsavra benevezek én is
:shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu!

Nagyon boldog szülinapot párodnak ismételten :!: :!: :!: :!:
Gyere majd, ha már apa nincs szabin:wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy!
Úgy sajnálom Danikát!
Biztos fájhat neki!
Gyorsan gyógyuljon meg!
Puszi

picimami

Köszönöm Zsuzska!

Szedni fogom. És majd segít

picimami

Hát, én is remélem, hogy hamar meggyógyul a kukaca és nem lesz semmi baj vele, mert így is kicsit szűkületes. :(
De figyelek rá. és estére már én is kamillás fürdőt tervezek.

Pici!
Fáj még a fejed?
Hideg frontot mondanak mától, lehet az a baj, nem?
Vagy te nem érzed meg a frontokat?

Kép
oriandy

Zsu!
Én is épp most néztem meg a görbédet! Szépen fent van a hőd, De barnázol már??? :( Akkor jön piri? Sajnálom! :(

Kép
oriandy

Nekem mára még feljebb ment, mint volt, azaz 36.9-re. Szépen lassan kúszott fel 36.4-ről. De asszem holnaptól nem nézem. Látom, hogy megvolt a Pé és az ovuláció, mostantól meg majd a természet eldönti, mi legyen.

Kép
oriandy

Zsu!

Te most milyen dokit mondasz szemész vagy fogdoki???

Kép
Kép
minimano74

Jaj, most jut eszembe, hogy a doki felírta a következő 3 havi Closti adagomat. Meg kéne keresnem a receptet és ha megyek a városba csekket feladni, azt is ki kéne váltanom, nehogy piri váratlanul beállítson és ne legyen még meg a bogyó.

Kép
oriandy

Már nem fáj a fejem!
Vettem be gógyit-panadolt!
És ittam tejes kávét

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?