Új privát üzeneted érkezett!

Hajrá Kata :-) Problémamentes szülést kívánok :!: Egyelőre jól bírod ezek szerint... nagyon nyugodtnak tűnsz;-) Mikor ér haza a párod?

yuyu79

Ja és várjuk a híreket! Kinek is küldöd az sms-t??

yuyu79

Köszi Yuyu.

Tényleg ez a legjobb szó, hogy nyugodt vagyok. Szerintem 1-2 óra és itthon lesz.

Sms... nem tudom, szerintem személyesen jelentkezem holnap, ha ülő és egyéb képes leszek, de legfeljebb a párom ír Nektek.

Kata
Vendég

Katica, én mióta hazajöttünk a kórházból így szoptatok, ahogy írod, azaz Andris feje meg van emelve egy puha kispárna segítségével. Nem is fáj a hasa és egészséges nagyokat böfizik kaja után. Szóval valami lehet ebben az emelésben.

Rita, köszi a telószámot. Nem értem, hogy a védőnő nekem ezt miért nem mondta el. Persze az unokatesóm, aki szintén védőnő, ő elmondta, meg mondta, hogy Keszthelyre bármikor intéz nekem időpontot, de emiatt nem szeretnék odautazni. Mondjuk a hivatalos védőnőtől nem tudom mit várok, amikor a K és a D vitamint is elfelejtette elmondani. :(

Kata nagyon drukkolunk.

szuszu

Kép

Hello

Kép

Bevackoltam...

Kép

fürdés után

Kép

megijesztem a malackát
bende

Julcsi,
sejtettem, hogy Komárominál szültél, mert mindenki aki nála szül így meg van elégedve. :) Én is nála szültem és szerintem nagyon nagy fej, mi is nagyon meg voltunk vele elégedve. Ahhoz képest, hogy milyen fiatal, nagyon nagy tudása van és nem úgy tűnik, hogy a pénzre hajt, nagyon lelkiismeretes. Hozzám is szintén bejött, volt mikor civilben volt bent és még akkor is kijött a vizsgálóból, illetve nővérszobából, vagy "nem tudom hogy hívják"-ból ( :) ) megállított a folyosón, hogy minden rendben van-e, ez nagyon jól esett. Bár minden orvos ilyen lenne.

Neked mit mondott, a 6 hetes vizsgálatra hozzá kell vissza menned? Vagy csak a szülészetre, bárkihez, vagy Pakson az sztk-ba?? Nekem mondta, hogy vissza kell mennem kontrollra, de azt nem figyeltem, hogy hová...elég figyelmetlen voltam... :?

k.a.t.i.c.a

Bende, nagyon formás a babátok, Ti is szépen megnőttetek. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok lányok!

Nektek hogy van időtök itt lenni :?: :?: Nekem valahogy nincs energiám feljönni se. Most estére vagyok úgy hogy van kicsit kedvem is.
Áron kezdi leszívni az energiám egyre többet sír, néha nem tudom miért. Szoktunk együtt aludni is, de mégse tudom kipihenni magam. Ez egy horror :wink: Barom hasfájós, bár úgy néz ki beválik az infacol de hát cicizés után mindig van egy jó fél órás nyafika.
Anyósék végre elmentek sokkal nagyobb nyugalom van. Nekem egy kész idegbaj volt ez az egy hét mig itt volt. Bár nagyon szeretem anyósom és rengeteget segített de azt nem tolerálom mikor kikapkodják a gyereket a kezemből.

Beleki atya ég te nem akarsz már megszülni. Nagyon jól érzi magát odabent valaki, de tuti hogy már csak apájára vár. Látod nekem is apát várta hősiesen. Hajrá hajrá!!!!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ági elmúlt már Lilike popiján a piros pöttyök?? Lehet a popsitörlő nem jó neki. pár napig csak langyos vizes vattával töröld neki a popsiját. Én is befogtam egy müa edénykét és néha csak sima vizzel mosom a popsit.

Látoma vita sikeresen lezárult , de lányok gyertek vissza közénk!!
Mondom én aki szintén el van tűnve aztán győzök vissza olvasgatni :oops:

yuyu mire irtál kamillás tippet :?: :?: sorry nem találom a sorok között.

Ma minket is felhivott a védőnéni hogy bejelent minket hasi és koponya UHra de a 8dik kerületi intézménybe kell menni ami annyira sőt baromira nem szimpatikus. legszivesebben el se mennék oda inkább mennék bárhova máshova és fizetnék csak ide neeeeee.....

Nekem amúgy tök furcsa hogy semmi olyat nem kérdez se a doki se védőnéni hogy hány kakis pelusunk van, hányszor eszünk. Hizzunk egy héten 100-150got és kész, ha baj van hivjuk nyugodtan.

Lányok ti mikor sétáltattok, szopi után vagy előtte délelőtt vagy délután?

nyugodalmas jó éjt mindenkinek! majd próbálok jönni többször.

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

jó reggelt Lányok.

Ma éjjel aludt Művésznő a kiságyban,igy az angelcare-t is tegnap szereltük össze.kb 5 perc után meg volt az első csippanás :evil: Aztán éjjel még vagy 3!!!!!!

de nem értem,hallottam h nagy levegőt vett a gyerek utánna 5 mp múlva becsippant.szóval tuti h nem volt az h nm vett levegőt 15 mp-ig.
akiknél eddig riasztott,Rita.Szuszu,csak csippant eggyett,vagy a rendes folyamatos sípolás volt?

nicike

A másik, 27 fokot mutatott az egység, a babán éjjel egy rugi volt,a takarót meg lerugta magáról.
Szerintetek rugiban nem fázott?vagy Ti miben altatjátok?

nicike

Jó reggelt!

Én is itt csak nem akartam az utolsó és az első lenni. Nálunk is nyugi volt 1től 6.30ig aludtunk kisebb nyöszörgések megébredések voltak de nyugi volt.
Nálunk is volt jópárszor hogy éjszaka beriasztott a figyelő de hosszan mert Áron annyira mélyen alszik hogy néha elfelejt levegőt venni. de aztán minden oké. Én örülök hogy megvettük! Persze azért van ugrálás ha riasztás van. Viszont egy kérdés nekünk 301es van. Nem lehet beállitani úgy hogy csak a szülőegységen lehessen hallani a levegővétel hangját és a gyereknél meg ne. Annyira idegesitő hogy a gyereknél is lehet hallani a hangot. ezért mindig csak a mozgás és hang van csak bekapcsolva.

nicike hogy van a sebed? Olvastam hogy volt valami baj. minden rendben?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Áron nagyon szereti a meleget még 27fokba is hosszu újju bodyba hálózsákba alszik + takaró vagy egy kezes lábas rugi. Fázós mint az anyja.
Ja és bejött a pólyában altatás! Úgyhogy mégis csak hasznát veszem. Ha nagyon nyügi beledugom és egyből csönd van és már alszik is. Bár Andi is igy altatta Zsófikát de a dokinőnk azt mondta neki nem tesz jót a babának mert nem tud mozogni. De ha éjjel alszik és alig mocorog akkor nem mindegy kérdem én ??????

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, én rövid ujjú bodyban, zoknival, takaróval altatom Barnust a mi ágyunkban

sniky

mindig gondolkozok rajta, hogy elég-e, de mi lesz ősszel, télen, ha most beöltöztetem?

Mecsi, ismerős a szitu, nálunk is itt járt az egész rokonság egymás után... remélem lesz időd egy kicsit pihenni, próbálj meg alundi nappal is egy pár órát Áronkával, az tuti segít, hogy az éjszakát jobban viseld;)

Mi fél 6 körül szoktunk lemenni sétálni, kaja után, kb. 7-ig, aztán fürcsi, kaja és alvás követi egymást (jó esetben;))

sniky

Mecsi, jól van a sebem köszi.Vagyis inkább jobban mint volt.
A bőr alatt már csak estére fáj,de kezd felszívódni.
Nekünk is a 301-es van.Még nem kisérleteztem ki,mert a szülői egység még nem töltött 15 órát.de holnap kisérletezek Én is .Ha rájövök megírom Mecsi.

nicike

Sziasztok lányok!

Légzésfigyu: nekünk is csak csippant többszőr, de azóta nem hála az égnek! Az érzékenységén lehet változtatni, ha fleslegesen csippan, elvileg a 3-az amit a cég beállított, mi 4-re raktuk a, mert ez érzékenyebb és nálunk ugye a vizsgálat miatt kell, mert azt mondják a gyerek hajlamos, de azóta nem csippant és minden rendben is van. Nekünk este is a mozgás és hangon van a figyelő, még akkor is, ha nincs bekapcsolva a bébiőr, mert velünk alszik egy szobában.

Majd rakok fel képet, de apát várom, mert nem találom az átjátszó kábelt.

Séta: mi ma délelőtt sétálunk és délután meg megyünk mamához, ahol egész délután kinnt vagyunk a teraszon, ott alszik akkorákat. Nálunk már volt olyan, hogy egész nap kinnt voltunk, a teraszon a mamánál és egész délután akkorákat aludt. CSak arra kell figyelni, ha sétáltok, hogy ne érje nap, mert könnyen és csúnyán leégnek. De kirakni teraszra árnyékba, vagy a fa alá lehet.

Ritus

Kép
rituspoc

halihó! mi is itt, csak kicsit zűrös minden :(

nálunk a délutánok katasztrofálisak, de ma délelőtt sem akar aludni :(

egyedül vagyunk itthon és csak majszolja az öklét, pedig cici után kapott 50ml tápit is :(

én nem tudom, de ti mit csináltok, ha csak sír, és elvileg éhes már nem ehet, van valami trükk, amivel meg tudjátok nyugtatni?

tegnapmegint nagyon fájt a pocink is, már megint kibuktam, hogy egyszerűen nem tudok segíteni neki, és ilyenkor nálam is eltörik a mécses... :(

tegnap amúgy a gyerekklinikán tök rendes dokikat fogtunk ki! szóval szupi volt, ráadásul a gyerkőc makk egészséges, és ez a legnagyobb lényeg!!! ;)

kakival még mindig "szarul" állunk, szóval nincs, csak 2-3-4 naponta! :(

na megyek, mert nagyon sír, tisztába teszem, aztán még jövök mesélni!

sophie27

írtam Kittinek, hogy hová tűnt már!? :evil:

jaaa, és Lei üzent tegnap, hogy Csabika besárgult, így még maradnak a kórházban 2 napot, mert kezelést kell kapniuk, de minden okés, és tök jó kedve volt, már, amit egy sms-ből le tudtam szűrni! ;)

sophie27

UTÁLOM A LÉGZÉSFIGYELŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
folyamatosan riaszt,már idegösszeroppanást
kaptam,sírtam,minden.
Nem hiszem h ennyiszer nem venne levegőt hogy 10 perc alatt 5 ször csippant!
Ritus ti hogy intéztétek a vizsgálatot?
Háziorvos,beutaló?melyik kórház??HELP :cry:

nicike

Nici ne idegeskedj bisztos jól dugtatok össze mindent? és tegyétek a táblát legalább az egyiket pont a gyerek alá!!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

megvolt az első sétánk! olyan jó volt végre levegőzni rendesen. Bár én már voltam el itthonról de igy hármasban olyan szupi volt még ha kicsit is. :D

Lei várunk haza aztán képeket tessék felrakni!!
Beleki se jelentkezett ma még tuti elment szülni remélem!! :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi jól van össze dugva.az eggyik tábla pont a háta alatt.
De amin a táblák vannak nekünk az rács.Nektek teli az ágy alja vagy nektek is rácson van?

nicike

na, én még össze sem szereltem a légzésfigyut, de lehet, hogy ezek után ki is hagyom! :(

tök gáz, hogy itt paráztatja a népet, pedig biztosan minden rendben! kikészül a friss anyuka még jobban, mint amúgy! ott ülni a gyerek ágya fölött, hogy biztosan vesz-e levegőt, mert én kb. ezt csinálnám! :( Nicike, ne idegeskedj, lehet, hogy az érzékenységen kellene állítani, amit Ritus is mondott!

én pl. megfigyeltem, hogy van úgy, hogy Beni nem vesz olyan ütemesen levegőt, aztán utána hirtelen 3x is lélegzik, de tegnap erre rákérdeztem a klinikán, és a dokinéni azt mondta, hogy ez normális! meg persze nem is tart ez a nem lélegzős állapot 15 mp-ig, szóval arra meg alapból nem riasztana a kütyü, nem!?

Beleki otthonszülést tervezett, hát kíváncsi vagyok, remélem, hogy megadatott neki, amire vágyott!

Kitti válaszát pedig epekedve várom... amint van valami, írok nektek is!

na szóval, és akkor a tegnapi napunk! gyerek nagyon tündér volt! kocsikázást jól tűrte, akkor végig alukált! klinikán az ügyeletes dokinéni megvizsgálta, mindent rendben talált, de felküldött az uh-ra, csak megnyugtatás képpen! szerencsére ott is minden negatív. aztán a hazabocsátást egy gasztroentorológus adta ki, vagy hogy hívják, aki közölte, hogy sokszor eszik a gyerek, mert le kell csökkenteni napi 5-7x étkezésre a szopizások számát, na meg lehet, hogy a tápszer sem jó neki. illetve egy 4 kilós gyerek már át kellene, hogy aludja az éjszakát!? :shock: szóval ilyen okosságokat hallottunk, persze amíg nincs elegendő tejem, addig mondja már meg a gyereknek, aki 4 kilós, hogy a 40-nel érd be kisfiam, jó az neked, és ne is kelj fel éjjel! :D na meg persze, hogy sárga, és azért is keltegetni kell... mindegy. a lényeg, hogy nincs semmi szervi gond! ;) juhéjj!

apa még mindig nincs itthon... pedig már úgy várom!

de ahhoz képest meg büszke vagyok magamra, hogy így elvagyok! ;)

na, megyek, azt hiszem egy gyors tusolás belefér! :)

sophie27

Nici nekünk is rácsos az alja. Akkor lehet tényleg állits az érzékenységen.
Én azért örülök hogy van mert áron elszokott felejteni levegőt venni ha nagyon mélyen alszik. nem sűrűn csak néha amikor az evést 2órás hiszti követi.
Most pl 10kor ettünk utoljára voltunk sétálni is és még mindig alszik. nem tudom hogy csinája de én fel nem ébresztem, pedig a cicim már szétdurran.
jaj úgy hallom mocorog végre ! :D leleszek szívva!! juhééé!!!

Zsófi hát nem könnyű helyzet de ne add fel egyél amit tudsz és kivánsz hogy legyen tejcsi és akkor is igyál ha nem vagy szomjas. Nehéz ügy ez a szopiztatás én csak kívánok mindenkinek annyit amennyi nekem jutott. :wink: :lol:
léptem etetés lesz ebből :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kitti írta:

Szia. Mondtam a férjemnek, hogy írjon Nektek. 26-án 14:57-kor 15 óra vajúdás után normál úton megszületett Levink 54 centivel és 3341 grammal. Holnap mehetünk haza! puszi

sophie27

Kitti,
nagy nagy gratula nektek!!!!!

Beleki?????

Nicike,
Nálunk is sokat csipogott először, és akkor az egyik érzékelőt kiiktattuk, a másik pedig a háta alatt van. Nekünk is rácson van rajta. Azóta csak egyszer-kétszer szólalt meg, de nekünk sajnos nemcsak az első csipogás hallatszott. A mi dokinénink is azt mondta, hogy az első 3-4 hétben normális, hogy szakaszosan vesznek levegőt, és felületesebben is, amit esetleg nem érzékel a légzésfigyelő. Úgyhogy szerintem nyugi!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Zsófi, Én is azt csináltam,ültem az ágya felett. Most meg kivettem,itt piheg az ágyon.

Haza jön apa teljesen síkká teszi a kiságy alját.
Hrk,akkor mi is kiveszünk 1 érzékelőt.
Ezt neked is tanácsolták egyébként?
Kiváncsi leszek az éjszakára.

Köszi a tippeket!!!!!!!

nicike

Kitti, nagyon örülök, hogy végre megszületett Levi baba:) nagyon sok örömötök legyen benne, jó egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek!!! És persze nagyon várjuk a képeket a kissrácról;)

légzésfigyelő:
senkit nem szeretnék megbántani, de én pont emiatt nem vettem, ne hozza rám a frászt egy ilyen érzékeny kütyü, nem mondom hogy indokolt esetben nem hasznos, de így is bőven marad min izgulni, és a mi időnkben sem volt, mégis felnőttünk nélküle.
Egyébként rengeteg olyan történetet hallottam, hogy mennyire nem megbízhatóak és feleslegesen hozzák rá a frászt az emberre...

egyébként Ritus, nálatok mi a helyzet ezen a téren?

sniky

remélem Kata is hamarosan jelentkezik !!!

sniky

hát nagyon nem akarunk aludni itt van a karomba és nézi ahogy irok.
rakok két képet tegnapról.
ettem és hisztis vagyok és még a fejemre került a pelus is :cry: Kép
elbújtam Kép

ja és létezik hog y14naposan olyan ügyes a kisfiam hogy hasról átfordul oldalra vagy hátra , meg egyik oldaláról a másikra :?: :?: :!: :!: :shock: :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kitti, gratulálok Levihez! Jó egészséget, sok tejecskét kívánok nektek!

Ági, jövő héten már beszélhetünk a sétáról :) Most egy kicsit nekem kell még összeszednem magamat, Zsombi jól van és nagyon jó kisfiú. Tegnap már autókáztunk és levegőztünk egy kicsit.

Mecsi, ezt a felháborodott arckifejezést :D

Légzésfigyelő: tényleg több bosszúságot, idegességet okozhat, ha tévesen riaszt, mint amennyi haszna van. Szerintem, azokban az esetekben amiket írtok erről van szó, téves riasztásról. Szerintem lehet a gond az is, hogy rácson van, fontos az is, hogy milyen a matrac (anyaga, vastagsága) és ezektől függően kell beállítani az érzékenységet. Én azt tanácsolom azoknak, akiknek többször riasztott már, hogy hívjátok fel a forgalmazót, gyártót és kérdezzetek rá ezekre, meg kérjetek tanácsot a beállítást illetően.
Nekünk Maxi Cosi légzésfigyelőnk van, Zétivel kb. egy évig használtuk, most is bekapcsolom, ha Zsombi a kiságyban alszik. Annak ellenére, hogy egy lap van a 70 x 140 ágyban nekünk még csak akkor riasztott be ha kivettük a gyereket az ágyból és elfelejtettük kikapcsolni.

Fürdetőkrém: most már eszembe jutott miért kínlódtunk vele elég sokáig Zétinél. Egyszerűbb lett volna valami folyékony tusfürdőt használni, viszont nagyon jót tesz a picik kiszáradt bőrének. És van még egy trükk: fürdés után a fürdetőkenőcsöt testápolóként lehet használni a baba bőrére, néhány nap alatt gyönyörűen rendbehozza a száraz, repedezett bőrt. És nincs benne színező, meg egyéb adalékanyag.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem semmi éjszakám volt. Reggelre azt vettem észre, hogy a bal cicim nem feszül a tejtől mint szokott, hanem üresen tátong, pedig tegnap napközben már 120-at 130-at isz szopizott Andris. A jobb cicim sem volt mondjuk a helyzet magaslatán. Nagyon megijedtem, borzasztó volt a hajnalom. Ráadásul az éjszakai szopikat nem is szoktuk mérni, így azt sem tudtam mennyit evett a gyerek. Aztán ma már volt két szopi a bal cicimből, mert ugye felváltva szoptatom a fiam és egyszer csak 40 jött ki belőle, aztán 60, de be kellett vetni a másikat is. Persze tudom, hogy amiatt nincs tejem, mert nem ettem rendesen, meg nem is pihenek. Most totál bűntudatom van, hogy hogy lehettem ilyen hülye. Na és persze én folyamatosan szedem az urtica urens-t, szóval ismét bebzinyosodott, hogy nekem sz*rt sem érnek a homeos bogyók. Mindjárt bontom az alkoholmentes söröm.

Nicike, nálunk is volt ez a becsipogás, többször is, de nem riasztott, hanem sokszor becsipogott. Az érzékenységet levettük 4-esre és azóta minden okés. Nekünk mind a két érzékelő bent van, és nekünk is a rácson. Azon van a matrac. A szobában napközben 27 fok van és akkor Andris egy rövidujjú body-ban alszik egy pelussal betakarva. Éjjel egy vékony tipegő van rajta és kispléd, de akkor 25-26 fok van a szobában. A légzésjelző hangot pedig én levettem a figyelőről, mert nem bírom a folyamatos csipogást.

Kitti, hatalmas gratuláció Nektek :!: :!: :!: Várunk a képekkel és a beszámolóval.

Látom neked sem volt egy fáklyásmenet a szülésed. Majd ha Kata is megszült, akkor bemásolom ide a szüléstörténetem, mert már megírtam.

szuszu

És akkor a friss tábla (a fiúk belehúznak a végére):

Kép

szuszu

Sziasztok!

Gratulalok az uj babakhoz - sok boldogsagot! :)

Nalunk viszonylag bekesen telnek a napok - ejszaka csak egyszer kel Laura, igy ket menetbentudunk aludni 4-4 orat. Delelott eleg sokat fent van, de delutan alszik szepen rendesen.

A kocsizast es a setakat nagyon szereti, akkor mindig szepen bealszik. :) Mi is sokat vagyunk kint az erkelyen, vagy anyunal a kertben.

Az evessel meg mindig hadilabon allunk, bar lassan mintha kezdene beindulni a tejem - iszom a Laktoherbet, alkoholmentes sort es ugy tunik ez a More Milk Plus kapszula is jo. Remelem szep lassan be fog allni. Laura viszont sokszor 4 orankent kel csak fel es va amikor a cicin is bealszik, ugy kell ebresztgetni. Hatha ha kevesbbe lesz meleg az o etvagya is megjon. Ti hanyszor szoptattok egy nap?

Szuszu - a verzes nalamis hasonlo, szoptatas utan mindig egy kicsit erosebb es tobb jon. Remelem hamarosan elmulik, a hasam viszont mostmar nem faj es kezdi visszanyerni regi formajat.

Nicike - nalunk is beriasztott a legzesfigyelo az elso ejszaka, allitottunk az erzekenysegen es mostmar ok. Csak akkor szokott szolni, amikor kivesszuk Laurat az agybol es elfelejtjuk lekapcsolni.

Csandi - a hinta nagyon szuper lett, azt hiszem egy ilyet en is csinalok.

Jo babazast!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

mtücsök!!
nemtudok privit küldeni mert szarakodik ez a ... :evil: :twisted:
így beírom ide amit neked szántam:

szia,ha tudsz e-mail címet adni akkor küldhetek egy skiccet róla, de én egy az egyben szabtam minta nélkül...az eredeti gyártó honlapján pedig találsz méreteket és érdemes tartani ,mert az enyém kicsi lett a babám meg nagy úgyhogy hamar láblógatós rész is kifog vágódni :D

A hinta méretei :
A: 45 cm
B: 70 cm
C: 24 cm

www.adamo.hu
Vendég

makadu!
gratulálok a kisbabádhoz!!

talán már beleki is babázik végre?!?!

akkor kezdhetjük szervezni a baba-mama talit :D
Vendég

Én is gratulálok Kittiéknek, és remélem, Katáéknál is minden rendben ment...

Mecsi, milyen kamilla? Én írtam ilyet? Bocs, nem emlékszem :roll:

Katica, a doki nekem is annyit mondott, hogy menjek vissza 6 hét múlva kontrollra, de én valószínű elintézem itt Pakson az Sztk-ban, nem akarok ezért utazgatni...

yuyu79

Amúgy tegnap fárasztó éjszakánk volt, Enikő másfél-2 óránként ébredt, keservesen sírva, a szopitól megnyugodott, de aztán 2 órán belül mindig újra ébredt... Remélem nem csinál ebből rendszert.. Most édesen alszik, de nem tudom mi lesz éjjel :roll:

yuyu79

Fürdetőkrém:

nedves fürdetőkesztyűre téve, a vízben összedörzsölve szépen felhabzik és nem lesz darabos;)

Mazska,

Én nappal 3 óránként ébresztgetem és etetem - a gyerekorvos tanácsára - éjjel pedig nem keltegetem, így 6-7 etetés általában van egy nap. A dokinő még annyit mondott, hogy nappal 4 óránál semmiképpen sem hagyjam többet aludni, mert felborul a gyerek bioritmusa.

Andi, meg sem dícsértem még a hintát, nagyon ügyes vagy!!!

sniky

Julcsi, nem semmi lehetett az éjszakátok, mi csak 2-szer keltünk éjjel, de az is bőven elég volt, mert már lassan kezdtem megszokni, hogy legtöbbször elég volt egyszer kelni.

Na megyek, bealszok, amíg lehet:)

Jó éjt és csendes éjszakát nektek;)

sniky

Sniky,

Koszi - 3-4 orankent mindig felebred, ugyhogy akkor az ok. A kakis pelenkakra mit mondott a dokid, meddig normalis, hogy nincs?Nalunk vasarnap volt utoljara, egy kicsit kezdek aggodni...Pisis az viszont allandoan van...

Csandi, Ti hova szereltetek fel a hintat?

Rita, ez a babamasszas nagyon jo - nalunk is bevalt! :)

Kellemes es nyugodalmas jo ejszakat! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok :)

Elado egy egy-gyereket-kiszolgat remek kis babaules , 0 - 13 kg ig
( hasonlo : http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25)
hasznalt , de jo allapotu, Quinny babakocsi vazra pattinthato.
Ara : 19 990 ft Budapesten atveheto.
Akit erdekel, kerem, hogy NE IDE - hanem a bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon es fotokat is kuldok. Amugy a szine zoldes es fekete.

Tovabbi szep babavarast kivanok !
bogyogyorgyi

Mecsi!

Végre sikerült válaszolnom! Ne haragudj, hogy ilyen sokára!

Az éjjel kelős babák anyukáinak bíztatásul! Az éjszakai tejci kicsit más, nagyon értékes és jó esélyetek van, a gyakoribb szopi miatt, hogy marad a tej, nem fog apadni!

Az időre etetésel picit vigyázzatok. Főleg a kórházi szövegre, hogy 4 óránként 4 kilótól és éjjel aludjon. Én egyszer megfogadtam ezt a tanácsot és majdnem elment a tejem. Aztán a dokinéni mondta, hogy igyak Laktoherbet ( bár ez lehet, hogy placebo) és szoptassak igény szerint. Ez bejött.

Nálunk is gond, hogy sokszor unalomból is kéri a cicit, és így túleszi magát, csavarja a poci. Remélem megoldódik, ahogy nő és többmindennel le tudom kötni.

VAlaki tudna nekem segíteni, képet feltenni?

(A tejjel küzdőknek! Tudom nem nagy mennyiség, de van 6-7 liter fagyasztott tejem. Fel tudom ajánlani, ha kell valakinek.)

Szép napot mindenkinek!

Bözsi

eviragos

Sziasztok!

Lányok! A kakis pelus,az nálatok is fosis? Mert nálunk igen,és tegnap pont a pelenkázóra csinált és ilyen vizes fosi volt.
Ez mennyire normális? mindenkinek ilyen?

Légzés figyelő:

Tegnap mi is átálítottuk az érzékenységet 4-esre.naná h csippant.
akkor már totál ki voltam.Apa felhívta a forgalmazót ahol beszélgetés után megállapították h elvileg minden ok.
Csávó utolsó kérdése: Milyen súlyú a baba??????
Mondja apa 2900 gramm.
Jaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!Hát akkor a matrac fölé kéne tenni a sensor padot,mert 3 kiló alatti babáknál álltalában ezt csinálja a készülék!!!!HÁT KÖSZI :evil: Ezt közölhették,vagy feltűntethetnék valahol!
Persze este átrendeztük a kiságyat,és tegnap óta egy csippanás sem volt.De ez olyan dühítő.
Megőszültem tegnap :evil:

nicike

Szépséges jóreggelt!

Új babáknak üdv evilágon! Beleki, makadu????

Képek nagyon édesek, annyira szépek az augusztsi (júliusi) babák, lehetett valami a levegőben.... :)

Ma leszünk 1 hónaposak, ennek örömére felteszek pár képet is.
Bende, sztem ne sztrájkolj tovább, annál is inkább, mert nagyon kíváncsi vagyok Nikire!!!Sztem a többiek is. Gyere büszkélkedni!

Nálunk a helyzet változatlan, már kezdjük megszokni. :wink:
Nagyon szeretne kommunikálni, egyre többet tart szemkontaktust, de a játékok még nem nagyon kötik le, max 5-10 percig. Viszont egyre többet van fenn, így a fennmaradó időben marad a jól bevált hiszti anyájáék nagy örömére. Bezzeg éjjel amikor kel, annyira nyugis, néha 10-20 percig is elvan, amíg fel nem veszem etetni. Azért nálunk az egyben 4-5 óra alvás még messze van, óramű pontosággal ébred éjjel is 3 óránként, irigykedhetnek a svájci óramesterek, mert minden szerkentyűnél pontosabban riaszt!
Napközben meg 3 óra után ordít, ordítva ébred, annyira éhes a kis beles. Folyamatosan cicizne. A szopik végén meg rángatja a cicit, mert nem dől úgy a tej, mint az elején. Szóval türelmetlen kisbéka.
Nekem szerencsére nem feszül a cicim és a tejfolyás is ritka, ami eléggé megijeszt néha, mert nem tudom van -e elég tejem, de aztán mindig leszív min. 90et, de van hogy 120-130-at is. Tegnap óta hatalmasakat bukunk, volt, hogy 20-30 ml-t :shock:
A büfi nem mindig megy még...

2970 gr-ra fogyott a kórházban (3200-ról) és tegnap átléptük a bűvös 4000 gr-ot, szóval nagyon örülök.

Igazából ez a hasfájósság olyan misztikus nálunk, mert lehetne arra kenni a nyűgit, de védőnéni, dokinéni azt mondta, hogy akkor az mindig lenne, éjjel is...hát, nem tudom.

Most lépünk az 1 hónapos kontrollra, nem tudom kapunk-e beutalót, elvileg ezek az uh-k kötelezőek?

Íme a képek:

Fürcsi, néha boldogan, néha nem:
[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/S7300595.jpg[/img][/img]

Fürcsi után megnyugtat a hajszárító hangja, de csak rövid időre, mert....CICIT AKAROOOOKKKKK:
[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/S7300598.jpg[/img][/img]

komolykodom:
[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/S7300608.jpg[/img][/img]

mit kapok egy mosolyért.....tejcit??? :wink: :
[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/S7300609.jpg[/img][/img]

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szia Aprooka!!! :D
Levente nagyon jóképű kissrác és ezekszerit szépen gyarapodik. Végülis ez a lényeg. Én is nagyon várom már, hogy a fiam elkezdjen úgy nézelődni, hogy lássam rajta, hogy már konkrétan valamit figyel. Bár már vannak ráutaló jelek, de még nem konkrétak. Egyébként most a babák még a fekete és fehér foltokat látják jól, nekem van egy kis könyvem, amit a rácsra is fel lehet kötni és direkt alapszínekkel van megrajzolva, na azt szereti nézegetni. Itt egy kép róla:
Kép

eviragos, küldd el nekem a képeket és lekicsinyítem feltölthetőre! szuszununu@gmail.com

Niki, most már te is úgy szoptatsz mint én. Nekem ugyanez a rendszerem és nekem is a doki javasolta. Ma éjjel nagyon rendes volt a fiam, mert fél kettőkor letettem és reggel fél 8-kor úgy kellett keltegetni, hogy megegye a reggelit. 6 óra alvás egyben, mámorító volt. A fürdetőkrémet én úgy teszem a kiskádba, hogy egy kis tálkában egy pici vízzel felforrósítom a mikroban és akkor teljesen folyékony lesz és belekeverhető a vízbe.

Nicike, látod erre nem is gondoltunk, hogy túl kicsi Zoé súlya. Remélem most már megnyugszol. Anno a riasztások után én is napokig teljesen ki voltam készülve és a legrosszabbakat vizionáltam, de azt mondtam, inkább riasszon tévesen százszor, mintsem ne vegyen észre valamit.

szuszu

Valaki segítsen!

Hogy kell képet rakni?
rákattintok a elléklet feltöltésére, tallózásban ideraknám a Képekből, de mindig azt írja, hogy hiba történt és nem tölti föl :( [/img]
eviragos

makadu!
gratulálok a kisbabádhoz!!

talán már beleki is babázik végre?!?!

akkor kezdhetjük szervezni a baba-mama talit :D
Vendég

mazska:nekünk egyenlőre a galéria korlátjára van kötözve de vettünk kampókat amire fölklamnizható csak föl kéne szerelni...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?