Jaj és a beszámoló!
1. Főnökkel kb 2 szót tudtam váltani, remélem most már feltűnik neki, hogy eddig sem voltam dolgozni és holnaptól sem megyek!
Az új csajért pedig sűrűn imádkozom, mert aranyos és kedves és menne neki, csak nem 5 nap alatt!
Remélem belejön, telefonon tartjuk majd a kapcsolatot, hogy segítsek neki, de ma elszomorodott, hogy amivel 1-jéig kész kell lenni, hogy indulhasson a tanév, abból semmi nincs kész, mert én csak előkészíteni tudtam neki, de augusztusban senki sem folytatta és ő sem volt a főnök meg azt mutatta meg neki, hogy hogyan kell a postát kezelni! ÁÁÁÁÁ! Szerintem is ez a legfontosabb tudnivaló!
2. UH beszámoló! Hát szuper volt! Apjuk is nagyon élvezte! Kaptunk 2 képet és 30 perces DVD-t! Most azzal küzd, hogy átforgassa a gépre, meg majd a képeket feltegye és akkor majd fel tudom rakni ide én is!
1000000% hogy fiú! Természetesen a fütyköst mutogatta, nem is kicsit, meg a fenekét, meg a lábát! Az arcát alig bírtuk elkapni, 1-2 részen látszik igazán, mert vagy 2 kézzel takarta, vagy az egyik kezével csuklóig a szájában volt, vagy keze mögé rejtette az arcát! De nem hagyta az UH-s nő és azért is addig piszkálta! Amire kaptunk is jó kis grimaszokat! Meg sikerült felvenni, ahogy pisil!
Súlya jelenleg 2039 g a combcsontja szép hosszú 6 cm! És az orra, álla tiszta apja a szája meg az enyém!
De annyira tipikusan felismerhető vonások, hogy hihetetlen, nem is gondoltam!
Na engedem apjukat a géphez bütykölni, majd még jövök a képekkel és ami még eszembe jut!