sziasztok!
sajnos Kitti még nem üzent, így nem tudom, hogy mi lehet velük, persze simán lehet, hogy szülnek, de eddig még nincs babus, mert azt írta a minap, hogy üzen sms-t!
nagyon szépek a bébik! tök durva, hogy Dönci is, Lili is, na meg Pistike is milyen kis pufók már! annyira imádnivalóak! gratula anyucik!
holnap megyünk a gyerekklinikára!
sajnos nálunk még mindig kaki gondok vannak, gyerek nem kakil, pedig elő lett irányozva a napi hőmérőzgetés is, amitől lever a víz, de így sincs eredmény! a szentem nyom, nyom, de semmi nem jön! na jó, néha pukizik, ami irtózatosan büdi, de kaki nem jön vele, pedig mennyire örülnék már!
jaaa, persze az autónak meg most merült le az aksija!
pedig milyen jó lett volna pikk-pakk megjárni a dokinénit a beutaló miatt, erre tessék, ilyen murphy! én meg hazagyalogoltam inkább, csak, hogy minél előbb itthon legyek! pedig apa nagyon ügyi volt! indulás előtt fejtem tejet, kemény 20 sikerült is, aztán kapott tápszert, és aludt 1 órát! :S hát, nem vagyunk eleresztve eszik-alszik-kakil baba terén, de ez van! édes teher, szokták mondani!
aztán a másik vicces, kértem időpontot a heim pálba csípő uh-ra, nálunk ráírták a kórházi zárójelentésre, hogy korai ortopédiai vizsgálat, na ennek ellenére október 13-ra kaptam időpontot! vicces...
nagyon kíváncsi vagyok a most született manókra, így lányok, tegyetek képeket, amint csak tudtok!
én is igyekszem majd feltenni, bár nálunk ez a nagy gyarapodás még nem indult be!
mindegy, majd csak lesz valami!
Ági, popsipirosságra sajnos nem tudok semmi okosat. én is vettem sudo-t, védőnéni azt mondta, hogy nem kell azt használni minden alkalommal, így én még ki sem próbáltam, pedig Beni popsija is piri, most azon gondolkoztam, amit marcy írt, hogy a popsitörlő lehet a lúdas, hiszen nálunk nincs is kaki, ami kicsípné, max, hogy befülled a kis popója a pelusba.
egyébként éjjel mi is együtt alszunk. nálunk nem igazán szokott bukni, büfizni sem nagyon! szóval para a köbön, hogy mikor jön vissza egy kis tejci, vagy akármi.
Aproo, Bende, gyertek ám vissza!
nagyon hiányoztok! és a törpökről sem láttunk már ezer éve képet!