Új privát üzeneted érkezett!

Csige-bige: tényleg durva péd volt! :shock: Én sosem érzem meg mikor van se nincsenek görcseim se barnázás semmi! Kb:15.napon szokott lenni mindig,ehhez igazítunk...Aranyesőnek igaza van,nyugodtan próbálkozzatok,mert ha még nem teljesen ok,úgysem marad meg a babóca,viszont érhetnek kellemes meglepetések is! :wink:
Gabi1:sajnálom a barinédet :cry: ,tudni lehet már,hogy mi volt a probléma? Kapott progit? December óta most jött össze nekik a baba? Kapott valami tabikat vagy spontán terhesség volt? Pedig tényleg mindenhol azt olvasni,hogy vetélés után könnyebb teherbe esni és megmaradnak a babypalánták!
misszike
 
 


Gabi!

Nem teszteltél azóta???Kíváncsi vagyok sikerült e,drukkolok folyamatosan :wink:
Én most closty szünetet tartok,szóval nem tom mikor lesz/volt pém.De most nem érzek szurkálást....se semmit.

annus11
 
 


misszike december óta most jött össze nekik, nem kapott semmi gyógyszert vetélés után, rendes szabályos 28-31 napos ciklusai voltak. Sajnos nem kapott progi pótlást. Pedig én mondtam neki hogy szóljon a dokijának, de az azt mondta hogy nem kell.

Most a lelkére kötöttem hogy ha jobban van akkor menjen el kivizsgáltatni magát. Az ő példájábol okulva fogok elmenni én is hormon vizsgálatra, bár nekem a dokim mondta már a vetélés után csak én mondtam neki hogy várjuk meg hátha összejön clostyval, most meg spontán. De azt hiszem nem húzom tovább következő ciklusban elmegyek vérvételre. Nekem pl mondta a dokim hogy ha terhes leszek rögtön szednem kell az utrot.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

 
 

annus folyamatosan tesztelek, de sehol semmi. ÚGy néz ki a dolog hogy szerintem nem akkor volt peteérés amikor én gondoltam. Legalább is a hőből ítélve, mert érezni nem éreztem semmit.
http://ciklus.hu/images/diagramok/4eacb ... 58400_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!

Hmmmm,lehet h most elnyúlik a ciklusod kicsit....Mondjuk én 4.re tenném a pét,hiszen utána felment a hőd,az h egyszer leugrott az nem jelenti azt h akkor van a pé....legalábbis szerintem. :wink:

annus11
 
 


Ja és igen,érdemes a hormonokat megnézetni!Én is voltam már,szerencsére rendben voltak!!

annus11
 
 


Annus igen én is negyedikére tippeltem, de akkor azt már ki kellett volna mutatnia a tesztnek, és akkor kedden kellene megjönnie. Hát majd meglátjuk. Ja és a clostyval is a 19. napon szokott peteérésem lenni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi... petereres elott nekem is szokott fajni a hasam! De csak igy a Closty mellett! Nekunk (mindkettonknek volt) a hormonvizsgalattal minden rendben volt, szinte biztosak hogy elobb v. utobb ossze jon a baba. DE! A doki (iszonyat szokimondo) azt is mondta miutan megvizsgalta a mehem, hogy az "atlaghoz kepest kicsi", igy az elso ketto utan a harmadik megmarad! Ki kell annyira taguljon... uhogy teljesen azon vagyok hogy csak legyen mar valami jele... hiszek a csodakban es igenis ki fog tagulni! :?
Vendég
 


Sziasztok

Ma fájdogál a hasam, reggel barnás folyásom volt, azóta semmi. Lehet ebből menszi lesz. Tegnap este mint akit fejbe vertek fél10-kor elaludtam, és reggel 8-ig egyfolytában aludtam, de már megint tudnék aludni olyan álmos vagyok.

aranyeső az unokatesómnak is azt mondták hogy kicsi a méhe és most 1 éves a kislánya.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Nekem egyszer azt mondták h szép nagy a méhem...na ettől még mindig nem vagyok babás :wink:
Nekem még nem volt meg a pé...reggel megmértem a hőmet és csak 36.5 volt,valószínű h később lesz mint szokott lenni....

annus11
 
 


Sziasztok

Nekem lányok megjött. Egy jó dolog van benne, hogy closty nélkül volt rendesen peteérésem, úgy hogy még előbb is volt mint clostyval. Már ez is valami.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok

Nem tudom lányok hogy honnan számoljam a ciklust, mert tegnap este ugyan már nem csak barna folyás volt hanem normális de a betéten még nem látszott semmi. Ma már igen. akkor a mainapot vegyem első napnak? Viszont érdekes dolog történt mert nem lement a hőm hanem az eddigi 36,7-ről felment 36,9-re fogalmam sincs miért, ilyen eddig még nem volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi:Szerintem mától számold!Amúgy rendesen megjött?
A hőd érdekes! :roll:

Kép

Kép
syl100
 
 


Sajnálom Gabi, nagyon drukkoltam neked. Szerintem a hormonvizsgálatot érdemes megcsináltatni. Fel a fejjel, a lényeg hogy volt péd.
csige-bige
 
 


Sziasztok Lányok!!

Kicsit előbb jelentkezek az ígért időpontnál....
Ezt azért van, mert a páromat felhívták pénteken, hogy azonnali hatállyal vissza kell jönnie szabadságról és határozatlan ideig nem is mehet el. Persze nem csak ő, hanem senki. Állítólag akkora gáz van a cégnél! :shock: :roll:
Így ma hajnalban útra keltünk és hazajöttünk. Csak ketten, Dani maradt a mamiéknál. Én is maradhattam volna, de gondoltam így legalább nyugodtan el tudok menni a dokimhoz, hiszen ugye az utolsó találkozásunkkor az mondta 3 hét múlva találkozunk, erre ő szabira ment mi meg utána indultunk nyaralni. Így kicsit megkésve (5 hét múlva) megyek el hozzá. Hogy most mit fog látni, nem tudom....
Elvileg a 11. napon vagyok és fogalmam sincs mikor van Pé-m, mert ugye legutóbb 28 napra jött meg az előző 35-52 napos ciklushoz képest, és eldöntöttem, hogy nem fogok hőmérőzni sem már. Szóval nem figyelgetem annyira magam, csak élünk és szeretjük egymást apával, aztán majd lehet így fog összejönni tesóka. Ki tudja. Már nem sürgetem annyira, kicsit mintha le is mondtam volna róla....
Dani viszont nagyon ügyes! Már nappalra egyáltalán nem kell neki pelenka, még a délutáni alváshoz sem, és a kis és nagy dolog is simán megy a bilibe. Nagyon örülök neki, olyan kis ügyi!!! :D

És akkor gyorsan teszek pár képet a nyaralásról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Majd még jövök!

Kép
oriandy
 
 


Andy nagyon aranyosak a képek, nagyon édes a kisfiad. Igazad van, ha most nem fogsz görcsölni a kistesón, lehet hogy most fog beköltözni. Nagyon drukkolok nektek.
csige-bige
 
 


Sziasztok

Köszi lányok arik vagytok. Ha én vissza számolok akkor a 17. napon lehetett a peteérés. Az jó így két nappal rövidebb lett a ciklusom.
Elmegyek a hormon vizsgálatra, már csak az a kérdés hogy a 3. napi vérvételt csak a negyedik nap tudnám megcsinálni, az nagyon gáz?

Andi nagyon jók a képek. Aranyos a kisfiad, és én is pont így érzek ahogy te.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi nekem most a 23. napon volt pém, ami szerintem elég későn van. Bár szerintem a műtét miatt, mert mondta a doki, hogy most a ciklusom is hosszabb lesz.
Én nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy mikor kell vérvételre menni hormonvizsgálat céljából, de nem pé után?! Legalább is azt olvastam. Majd én is meg akarom kérdezni a dokit, mert én is akarok menni majd most.
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Na, megjöttem a dokitól. Elég jókat mondott....
Azt mondta, hogy az már nagyon jó jel, hogy a mensim megjött 28 napra (hiszen nekem nagyon, de nagyon hosszú ciklusaim voltak), vagyis tutira volt peteérésem is. Most is minden rendben van és van egy 7,5 mm-s petécske a bal petefészkemben. Azt mondta jó lenne nyomon követni, hogy hogy nő, de sajnos csütörtökön el kell utaznia, így most a "szerencsére" vagyok bízva. De azt mondja jól alakul a dolog és kb a 14-16. ciklusnapra szépen megnő a töszőcském 18 mm körülire. Úgyhogy most bele kell húznunk apával. Elmondta, hogy azért ne legyünk együtt minden nap, mert az ronthat a minőségen, inkább maradjon a 2-3 naponta szex.
Majd meglátjuk, mi lesz. Most azon kívül, hogy azért odafigyelek/lünk, hogy időben legyünk együtt apával, semmi egyébbre nem vagyok hajlandó. Lesz, ami lesz!!!

Kép
oriandy
 
 


Csige én úgy tudom hogy szoktak a ciklus elejéna 3. napon és utána peteérés után 1 héttel, a 21. napon, na hát nekem viszont sosem a 14 napon van peteérés tehát nekem a 21-en hiába vesznek, nekem szerintem a 24. nap környékén kellene ahhoz hogy értékelhető legyen az eredmény.
Nem tudom hogy ebben a ciklusban hogy lesz mert ha a 19. napon lesz a peteérés akkor sajna apa nem lesz itthon 3 napig. Ha 17.-en lesz akkor ponz jó még. Így tisztára kivagyok ettől az utazástól. 10 éve vagyunk együtt de még egy napot sem voltunk egymástól távol, kivéve mikor szültem. De hát akkor is találkoztunk. És most 3 napra kéne Szarvasra utazni céges bulira. Én annyira utálom az ilyet, főleg hogy feleség család sosem mehet. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel.

Andi örülök hogy minden ok veled, és drukkolok továbbra is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Andy ez tök jó. Mikor én voltam dokinál, akkor nekem is ugyan ezeket a jó dolgokat mondta és baba lett a vége. Nagyon drukkkolok nektek. Igazad van, semmi görcsösség, hidd el menni fog.
Hát majd kíváncsi vagyok hogy nekem mit mond a doki Gabi. Egyébként nekem is később van peteérésem 5-6 nappal, így szeirntem ezt majd figyelembe kell venni.
csige-bige
 
 


Én úgy tudom a vérvétel a ciklus 3 ill. 23. napján van. Független attól, hogy mikor van a peteérés. Nekem eddig nagyon hosszú ciklusaim voltak, és vele ugye késői Pé, mégis a vérvétel a megadott időpontban történt, és így is látták, mi a bibi. Tehát nyugi, bármikor is lesz a vérvétel, ha valami gond van, azt akkor is kimutatja, és már gyorsan el is lehet kezdeni a kezelést!
Nekem a Closti a 3. hónapra állította be a ciklusomat, és ez már nagy lépés.

Kép
oriandy
 
 


sziasztok.

Bocs a belekottyert de latom a vervetel a tema.
a ciklus eleji vervetelt 3-5 nap kozott szoktak elvegezni a ciklus masodik felet fepdig 21 nap kornyeken.ha valakinek hosszabb a ciklusa akkor a masodik vervetelt el szoktak tolni.
Fontos hogy mikor van peteeres mert a rakovetkezo 7 napra szoktak csinalni a progivervetelt.ebbol latszik hogy hogyan termeli a szervezeted a progeszteront es igy lehet kiszamolni hogy peteeres utan kell e progipotlas.akinek pl 18 napon van pe,annak semmit sem er a 21 napi progivervetel(ilyenkor szoktak par napra ra megismetelni a vervetelt)mivel akkor meg a szervezett nem termel annyi progit igy tutira alacsony lesz es jol megijesztik a leendo anyukat hogy keves a progi holott csak koran volt a vervetel.
egy 18 napi pe-nel a 25 nap utan aktualis a proginezes.

megegyszer bocs csak segiteni akarok,rengeteget olvastam ebben a temaban.Na meg ugy globalisan a meddoseggel kapcsolatban.

Kép
monyo83
 
 


monyo köszi szépen én is pont így tudom ahogy mondod

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Köszi Monyo, szerintem minden infó segítség nekünk. Azért kíváncsi vagyok, hogy az én dokim mit fog javasolni, de ha mást mond, akkor majd rákérdezek, hogy én mást hallottam :D Most már igen is kérdezni fogok és megpróbálok mindenben tájékozott lenni.
csige-bige
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy csak így ismeretlenül. Olvasgatlak titeket, mert ma mondta a doki, hogy menszi után clostyt kell majd szednem, úgyhogy jöttem okulni!!!
Rólam: 1 éve próbálok bebabásodni :D , de mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, azóta nincs ciklusom (2007. augusztustól).
Majd kivizsgálások sora következett a körzeti nőgyogyinál, onnan küldtek a miskolci Kaáliba, ahol egy hete kiderült: PCO + IR. Most metet szedek és várom a menszit. Ennyi!

Gabi
A hormonvizsgálatot nekem is a 4. napon csinálták. A doki azt mondta, hogy 3-5 nap között kell megcsináltatni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha
 
 


lanyok igazan nincs mit koszonni,sajnos hogy tudom ezeket :roll: jobb lenne mit sem tudni az egeszrol.ha barmi kerdesetek van nyugodtan kerdezetek.

aneetha.Milyen fogit szedtel es meddig?nekem most fel evig kell fogit szednem a magas tesztom miatt,en is PCOS vagyok.

Kép
monyo83
 
 


Monyo
Kb. 5 és fél évig szedtem / használtam fogamzásgátlót.
3 és fél évig szedtem a Novynette-t, majd 2 évig használtam a Nouvaring hüvelygyűrűt. Aztán abbahagytam és akkor derült ki, hogy nincs ciklusom. Én többet nem fogok fogigátlót szedni. A hormonháztartásom K.O. !!
Te szedtél előtte fogamzásgátlót? Mióta próbálkoztok babóval és mennyi idő után derült ki a PCO? IR-ed nincs?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha
 
 


Azelott soha nem szedtem fogigatlot.Most kezdtem a diene35 ot,fel ev utan abbahagyom es rogton kell probalkoznunk.
PCOS vagyok ami magaba fogalja azt is hogy IR es vagyok.
kb 1,5eve tudom hogy ez a bajom es szedem is a metet.A babaval 2005 majusa ota probalkozunk tehat mar tobb mint 3 ev.
neked melyik hormonod nem jo?nekem a teszto brutalis.

Kép
monyo83
 
 


Monyo
Nekem a teszto nem vészes, csak egy icipicit magas, viszont a 60' terh. inzulinom 181,82 asszem bár a tizedeseket most nem tudom pontosan. Egyébként én úgy tudom, hogy a PCO-sok nem feltétlenül IR-esek, szóval lehet valaki PCO-s IR nélkül is és fordítva, de lehet nem jól tudom. :oops:
Hát nem irigyellek a fél év miatt. A tudat, hogy addig még csak próbálkozni se lehet... De kitartás!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha
 
 


anetha hu az eleg magas inzulin,az enyem nem anyira veszes.
A PCOS az egy szindroma ami magaba foglalja azt is hogy van IR ed.Ha PCO-s vagy akkor lehet hogy nincs IRed viszont van cisztad.Ez a ketto kozt a kulombseg.

Kép
monyo83
 
 


Monyo
Köszi! Most már leesett!! :D
Szóval nem mindegy, hogy PCOS-m van, vagy PCO-s vagyok.
Akkor nekem PCOS-m van. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha
 
 


Sziasztok!!!!

Megjöttem!!!

Most már leszek megint.3 hét meló után újra itthon!Majd dobok képeket és beszámolót!!

Vérvételről:nekem 3szor is vettek vért a pé után.Pont azért mert nem tudtam h mikor is van a pé.Na meg ugye a hosszabb ciklus miatt.Így a 3 vérvételből látszik h hogyan változik a progi!Szerencsére jó értékeim voltak!

annus11
 
 


Na képek a köv helyen.Nem akarok ide feltenni.Akit érdekel lesse meg :wink: :lol:

www.szuletesnap.annus.fotoalbum.hu

www.felujitas.annus.fotoalbum.hu

annus11
 
 


Jók a képek Annus, hát nem semmi munkát vállaltatok be. De tök jó lett. Tudom hogy nagy meló lehetett, mivel mi is most fejeztük be nyár elején az építkezést és ugye az is ilyen csináld magad volt.
Ma beszéltem a doki asszisztensnőjével és jövő hét csütörtökön megyek a hat hetes kontrolra. Remélem minden rendben lesz, hisz miért ne lenne, tök jól vagyok testileg, hát a lelki sebek azért megmaradnak, de szerintem ez normális. Megbeszélem majd vele a hormonvizsgálatot is. Sajnos a menzim még nem jött meg. Azt mondta a doki, hogy műtéttől számítva 4-5 hét. Hát vasárnap volt 5 hete hogy műtöttek, de még semmi. Jó lenne ha megjönne, mert a második menzi után ismét szeretnénk próbálkozni, persze csak akkor ha megjön a hormonvizsgálat eredménye. Szeretném tudni, hogy minden rendben van e, vagy ismét gyógyszert kell szednem.
csige-bige
 
 


Csige-bige!
Nekem a műtét után 93 napra jött meg,és az akkori hülye dokim nem indította meg.....remélem neked szupi dokid van!Ha enm jönne meg majd ad rá gyógyszert!!
Amúgy helyes h megvárod a hormoneredményt!Aztán mindent bele!!!!!

Többiek?????

annus11
 
 


Sziasztok!
Annus:Jók a képek!Hát a sátorban alvásért nem irigyellek,egyszer sátoroztam kb.5 napot,de elég volt!Amúgy is én félek a bogaraktól meg az egerektől is,meghát nem volt valami kényelmes se!
A házzal biztos sokat dolgoztatok,ahogy a képeken látom nem voltatok valami sokan rá!
A tortátok nagyon guszta volt!
Amúgy Boldog Szülinapot így utólag!!!
Én is most töltöttem nemrég a 25.!Nem tudom te,hogy vagy vele,de nekem olyan szar érzés,hogy már ennyi vagyok,úgy rohan az idő!Úgy lennék még csak 16-17 éves! :)

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok

Itt vagyok én is, nem vagyok elveszve. Tesómék költözködtek a héten én meg csináltam nekik a helyet. Hétvégén házavató lesz, kb 50 fővel, arra is készülni kell. Kerti parti szerű lesz, zenével tüzijátékkal. Aztán meg hétfőn már suli meg ovi van. Annyira hamar eltelt ez a nyár hogy el sem hiszem.

Már tök jó lett a kertünk is, nagy részt be van füvezve, meg virágok és fa is van már, így már nincs annyi sár, meg por. Az utóbbi hetekben már annyira kavarta a szél a földet hogy tisztára bevolt dagadva a szemem az allergiától, amiót a fű van azóta már sokkal jobb.

Syl ne mondj ilyet hogy öreg vagy. Én novemberben leszek 30 hát az sem egyszerű. A másik meg amin megdöbbenek hogy a gyerekek hogy nőlnek. Már Betti is 10 éves lesz, Norbi 7, Réka meg 4,5 éves. és még csak most születtek, itt van előttem minden perc. Hát ez van, öregszünk.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Syl!

Köszi!
Hát igen,nagy meló volt.A 3 hétből 2őn csak mi voltunk ketten :lol: 1 hétig volt anyósom,és egy hétvégén még plusz 2 fő...A sátorral nem volt gond.Se bogár se semmi.Csak a föld kicsit göröngyös volt :wink:
Nekem nincs bajom a korommal.Hiszen mindenki annyi amennyinek érzi magát :lol: Inkább nem árulom el h én mennyinek érzem magamat :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Jó nagy party lesz akkor!!!!Majd dobj képeket!!!Bizti szép lett a kert nálatok is!!!Az olyan látványos ha megszépül az udvar :wink:
Na a kor miatt te se panaszkodhatsz!!!!3 gyerek,3X :lol: Én már ezt nem tudom teljesíteni...kivéve ha 3as ikrek jönnek :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Sokáig nem voltam, kicsit kibuktam azon, hogy nem jött össze baba, plusz a mensim is egyik hónapban barnázással együtt 18(!!!) naposra sikeredett! Felhívtam a dokimat, azt javasolta szedjem be a megmaradt norcolutot, hiába mondtam neki, hogy az eddig se oldotta meg a problémámat. Erre azt a választ kaptam, akkor következő ciklusban ha ilyen lesz, küretet csinál. Ezen végképp kibuktam, és elkezdtem a neten kutakodni, hátha van olyan szer, ami helyre tenné a ciklusomat. Megijedtem a kürettől, nem tartom veszélytelen műtétnek, hiába mondják róla, hogy rutin... Szedtem FLP-s multi macát, karácsony óta, nem hozott helyre, plusz vitaminként az elevitet. Most második hónapja szedem a Vitex Agnus Castus (barátcserje kivonat) D6 homeopátiás gyógyszert, és rögtön lett egy szép piros vérzésem, 5 napos, barnázás nélkül. Ez a második ciklus, hogy szedem. Előző ciklusban csináltam LH tesztet, azon szépen látszódott, hogy mikor van a csúcs. Viszont a mostani LH tesztet nem tudom megfejteni... Kérlek segítsetek légyszi benne! Leginkább a 12. napot nem értem, ami már 2 csíkos, és erősebb a 13. - 14. napoknál. Mivel elhalványult teljesen, azt hittem túl vagyok rajta, tegnap nem is csináltam tesztet. Volt a napokban "tojásfehérje is", meg ma is, így gondoltam ma tesztelek. Egyértelmű a mai nap, ma lehet a csúcs. Szerintetek mikor csináljak ma még tesztet? Mennyi idő elteltével?

Kép LH teszt

Válaszaitokat köszönöm!
Vendég
 


Szia Luna!!!
Szerintem csinálhatsz még estefelé,vagy késő délután is egyet.De ez már szépen +.Azért holnap is csinálj még hogy halványul e vagy megint + lesz!Ja és a lényeg,apára fel!!!! :wink: :lol:

annus11
 
 


Szia Annus!

Kösziiii!!

Csináltam egyet 20:05-kor, még az is erős, de nem ennyire. Egy árnyalattal világosabb... Lehet nem kellett volna a tegnapot kihagynom, de annyira elhalványult...
Vendég
 


Luna!

A tegnapi az + volt!!!!Tök erős a másodk csík!Ma is bizti csinálsz,kíváncsi vagyok tényleg halványul e.Azért elég érzékeny ez az lh!Pl ugyanabban az időben kéne minden nap,na meg nem mindegy h mennyit iszol elötte stb!Én egyszer kipróbáltam az lht,de úgy jártam mint te.Olyan halvány volt,meg méghalványabb,na mondom kihagyom a köv napot,erre ott votl a csúcs :roll: Na többet nem is csináltam :wink: :lol: Fránya murphy :lol:

annus11
 
 


Szia Annus!

Igen, annyira meglepődtem, az előző ciklusban nem volt ennyire durván erős :D Este összebújtunk, szerintem ma is ez lesz, és az elmúlt napokban 2naponta megvolt a dolog... Annyira jó lenne, és most eléggé boldognak érzem magam ahhoz, kiegyensúlyozottnak, hogy jönnön a baba :)

10 körülk csinálok megint tesztet, kiváncsi vagyok mit mutat majd :)

Olvastam a használati útmutatón, hogy előtte 2 órával ne fogyasszon az ember folyadékot. Ezt betartva végeztem a tesztet, a délelőttinél akkor még a homeopátiás cuccot se vettem be, csak késő este direkt a második teszt után. 10 körül lejár a két óra, illetve az már majdnem 1/2 11, akkor megcsinálom és megírom mi lett.

Na igen, én se csináltam a két halvány után, de olyan furán éreztem magam, gondoltam ha negatív, akkor biztos az... de nem :D
Vendég
 


:lol:
Akkor várom a tesztet!!!

Mondjuk nekem a closty mellett olyan jól lehetett érezni a pét...hogy csak na!Most h nem szedem,nem volt olyan erőteljes jelzés,de azért éreztem.Viszont azóta megint előjött h émelygek...pl tegnap is déltől egész délután,általában esténként jön elő,majd minden nap.

Lehet elmegyek a háziorvoshoz h nézzen már meg,mert nagyon sokszor jön elő a hányinger,de csak a vetélés óta.Elötte sose volt ilyen problémám...viszont hányni nem hányok soha :oops: Ja és pékor van meg pé után :roll:

annus11
 
 


Szia!

Azt hiszem ma is csinálok még egyet este... Szerinted?

Kép
Vendég
 


Én most semmit se szedek, csak azt a homeopátiás cuccot, amit írtam. Az volt minden reménységem hogy rendezze a ciklusomat. Nekem is a vetélés után borult fel a ciklusom már több mint egy éve, és eddig senki és semmi sem tudta beállítani.
Vendég
 


Csige-bige: szerintem ne aggódj,biztosan meg fog jönni a vérzésed. Nekem 4 hétre jött meg,de a barátnémnak az 5,hét is elmúlott és tegnap jött meg! Nekem már a második vérzésem kell,hogy megjöjjön a héten,aztán megyek a dokihoz! A 6 hetes co-ra nem tudtam elmenni,mert dolgoztam! Különben nem szaporodnak ám az írások,mindenki elfoglalt?!
misszike
 
 


Köszi Misszike a biztatást, annyira nem aggódom, csak azért lenne jó, ha mihamarabb megjönne, mert akkor már én is várnám a másodikot és utána már ismét próbálkozhatunk. Egyébként arra is gondoltam, hogy lehet hogy az az erős barnázás élénkpiros vérrel volt a menzi, amit én pé-nek hittem. Azóta mintha elvágták volna. Semmi barnázás, mintha elfelejtette volna a testem a történteket.
Én jövő csüt. megyek kontrolra. Már várom, mert van egy-két kérdésem amit fel akarok tenni a dokinak. Meg igazából az is hiányzik, hogy pár biztató szót mondjon, mert mindig szokott.
Ti már élesben próbálkoztok? Az az igazság, hogy amikor megláttam a neved, hogy a Tiéd volt az utolsó hozzászólás, egyből az jutott az eszembe, hogy csak nem??!! Remélem mihamarabb jó hírekkel jelentekezel majd. Minden egyes babás, örömmel tölt el, mert látom, hogy valakinek sikerült és nekünk is fog. Szóval nagyon drukkolok.
csige-bige
 
 


Misszike,Csige-Bige!

Örülök h jöttök ti is!!!!Hamarosan újra próbálkozhattok!!!!
Szedtek most vmit?Vagy egyenlőre nem írt fel semmit a doki?

Luna!
Aha,csinálj ma is estére.Amúgy ugye lehetséges h 1-2 napig is lh csúcs van!!!!Hát nekem rendre megjön mostmár(le is kopogom).Azt az egy alkalmat kivéve megjött 35 napra.Remélem most is így lesz!Én leálltam mindennel.Még folsavat se szedek :lol:

annus11
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?