Új privát üzeneted érkezett!

Rájli,
jó tudni, h nem csak én üvöltöm rekedtre magam a tv előtt. :D HAJRÁ MAGYAROK!!! :D :D :D

Curse,
én is adnék rucit, de tudod, én már régesrég mindent elajándékoztam. A cumin kívül semmi babás cucc nincs a házban. 8)

Cumit többen kérdeztétek, említettétek: igen, elsősorban elalváshoz kell, aztán ha kiesik, nem problem. Ill kell még ha fáradt, vagy ha utazunk, vagy ha szomorú, vagy ha fáj valahol... de alapvetően nem kell, csak alvás és speckó esetek. Akkor viszont nagyon kell.

Szerdai beszólás: "-Annyi szúnyog megcsípett, hogy bájcsak meg se szüjettem volna! "

Ja, és felváltva kesereg azon, h múlik a nyár (ezt vajh kitől hallja?? :roll: 8) :lol: és hogy még nem lehet hóembejt építeni. Na, ezt nem tőlem hallja! )

Pisimintákhoz +++.

Ma megjártuk a MÁKkot, mákunk volt, addig zaklattam előtte őket telefonon, h mire odaértünk, már tudták, kik vagyunk, mit akarunk, ki a bérszámfejtőm, stb, papírok összeállítva, stb. Eszter meg a várakozásban kitalálta, h kakilni kell... próbáltam elterelni a figyelmét, h elmúlik majd, de csak nem múlt. De hősiesen kitartott. És a végén kiderült, h van wc a MÁKban!!! Plusz 8 pont a MÁKnak!!! Egy phiszcho megmondhatná, mennyire kiegyensúlyozott a ded, ha egy idegen, nyilvános helyen, remegő izmokkal fölétartva is simán kakil egy perc alatt. :lol: 8)

Jut eszembe, ciki kisgyereket utcán pisiltetni? Bokor mögé, fűbe bújva? Sorry, de amíg nincs nyilvános wc a városban és nincs mindenhol McDonalds'... ez még odafele volt... irul-pirul, de a gyerek az első!
neet
neet
 
 


Ma a MÁK-ban meg: a bizt. őr, vagy eligazító srác (?) egy széken ült, hintázott rajta. Eszter már oda-odaszólogatott neki, h nem kéne, de persze befogtam a száját, ne égessen a gyerek.
Kifelé nem voltam ilyen rutinos, az udvarias VISZLÁT után visszafordult és a srácra nézett: "-.. Nem kéne hintázni a széken!" A srác és én lefordultunk a röhögéstől. :mrgreen:
neet
neet
 
 


Drágáim, köszi a köszöntéseket, de Istókot tényleg karácsonykor ünnepeljük :) István dédpapái is mind akkor tartották, így mi is ehhez igazodunk :wink:

Rylie, Lorándot 2 hét után engedték haza a Lászlóból, gyógyultan és jól lesoványítva (előtte sem volt díjbirkózó) :)/:?
anyudnak sok++++++
és igen, végre egy jóóó nap az olimpián, nagyon ránk fért!! :wink:

Mamacsibe, akkor üdv itt :D Mona Lisára nézz be, én igazából csak az utolsó hónapban mentem el 2-3x, de az rengeteget adott. Bálint Sándort megismerni is jól esett, és minden aranyat ért, amit ott mondott, sokszor felidéztem még a szülés alatt is :)

Szellőke, szegény gyerekeim biztos nem így látják, de sebaj, nem is ez a dolguk :P
most pihenő üzemmódban vagyunk, így könnyű nyugisnak lenni :P szeptembertől jön a fekete leves, Istóknak fejlesztő ("csak" kézművelés meg logopédia), délutáni játszóóvi, lovaglás, és vszínű Lilirózát is vihetem tornázni, mert még mindig nem tud elindulni szegényke... :?

Neet, Eszci édes kis zsivány :mrgreen: ugye szept-ől már óvis lesz? várja?

Deni, nem lesz semmi baj!!! ++++++++++

Mása, jó volt, hogy benéztél! :D :D

megyek dolgozni, puszi mindenkinek!

PS, bár már rég nem írt errefelé, de talán nem haragszik meg akkor se, ha megtudja, hogy elmondtam, hogy még egy pocakosa van a topiknak, Recca picikéje 14 hetes :D ezúton is gratulálok, és jó egészséget kívánok! :)

votiv 8)
votiv
 
 

 
 

Votiv,
igen, Eszter szerdán kezd, mint katica. :) És őszintén szólva eddig nagyon a bölcsit emlegette, mert "-Az a legjobb a vijágon!", de igyekszem lebeszélni erről, no meg az összes barátja, férj-jelöltje óvis már, hiába is menne vissza oda. 8) De most már pár napja azt mondogatja, h "-Én máj óvis nagyjány vagyok!"
Ha meg rászólok valamiért (gyere gyorsabban, stb), akkor bezzeg: "-De én még csak egy 3 és féj éves kislány vagyok!"

Reccáéknak hajrá! :D Azt tudod, Recca hol és hogyan tervezi a szülést? A múltkori néni most csinálhatja még a dolgokat, vagy örökre nem? Nem emlékszem, mi volt a végkifejlet.

neet
neet
 
 


Még tegnapra :
Vica Mátéjának nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Reccának padig nagy gratula a pocakhoz!!

Kép
Kép
denizsa
 
 


Rylie :) Köszi a tippeket, sztem is érdekes mutatvány lesz... :lol: Mindenesetre pisizacsit már vettem (és már értem, miért nem egyszerű lányoktól venni bele...) Bori nyakincájának sok +++++++, Kamillának meg hajrá bugyizás!!

Neet :) Eszti gyerekszájai :lol: :lol: :lol: És sztem nem ciki gyereket utcán pisiltetni, én legalábbis bhol megejtem a dolgot, ha úgy hozza az élet. :wink:

Votiv :) Köszi! Lilinek meg sok +++++++ hihetetlen, hogy ez a hülye W-ülés ilyen bajt is okozhat... Milyen ez a játszóovi? Ott van Bián?

No mennem köll, be kéne fejeznem a sütit, du. jönnek a rokonyok...

Kép
Kép
denizsa
 
 


A freemail szerint Bence nap van. Az van?
Akkor éljenek soká a Bencék! :D

Den,
te ejted meg a dolgod, vagy az épp nem névnapos fiad? :mrgreen:

És éljen-éljen Máté soká! :D
neet
neet
 
 


CUrse,
ha még nem kaptál kismama ruha ajánlatot, és ráér jövő hét vége felé, akkor beszéljünk majd. Én kb veled egy idős voltam 4 éve... :lol: vagy mi. Szal, én feb végén szültem, te mikor fogsz?

Máténak boldog születésnapot!

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Mátét Isten éltesse sokáig!

Deni!
Pda-ról netezek,így nem tudok képet feltenni.most nagygépes netezéshez pár hete nincs kedvem...

ancsipancsi
 
 


Máténak BÓDÓGAT!!
RECCÁNAK GRATULA

PÓLÓS FIÚKNAK MEG YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

R
rylie
 
 


Neet :) :mrgreen: :mrgreen: Nálad a pont! :wink: :lol: (a pisilést sokáig közös erővel ejtettük meg, így egy kicsit az enyimnek is érzem :lol: )
És igen, most tartjuk, szóval köszi Bencus nevében is :D :D

Rylie :) Akartam már kérdezni, hogy végül milyen megoldást választottál Borka-cipelésre? írtad, h mindig kézben akar lenni (még szép, hisz gyerökből van :wink: :lol: ), kendőbe kötöd vagy csak kézben van? hátad hogy bírja?

Curse :) Vérszívást hogy vészelted át? ügyesek voltak a laborban?

Olyan furi, már elkezdtünk az ovira készülni, ma megvettük B. benti cipőjét, a tisztasági csomagba való cuccokat, meg az ovis jelet... nemsokára tényleg kezdődik...
denizsa
 
 


Rájli,
a rádióból hallottam, mert úton voltunk még: (nem bizti, h az idei, mert bejátszották az elmúlt 2 oluimpiát is) szal aszongya: Sose hittem volna, hogy 13 úszógatyás férfi fog egyszer megríkatni, vagy valami ilyesmi. :mrgreen:

neet
neet
 
 


Sziasztok,
anyukáméknál voltunk a hétvégén, most visszaolvasni nem tudtam-bocsi, csak gyors kérdés:

tud vki gyerekbőrdokit, ahová mihamarabb eljuttathatnám Esztert??

Elég hektikusan változik a pöttyössége, mikor azt hiszem,h végre javul,akkor előjön új helyen (tenyerén is!!!), s tökre viszket is :(
Szereztem kalcium-port, amit ő is kaphat, az talán kicsit javított, histaminumot pár adag után nem adtam tovább,mert nem tapasztltam semmilyen változást...

Kép
Kép
szelloke
 
 


Ezt még:

Boldog Bencéket és sok boldogságot Máténak!

Kép
Kép
szelloke
 
 


Sziasztok!

Először is had gratuláljak az új pocakosoknak!!!!!!!!!!!!!!
Aztán a szüli és névnaposoknak is!!!!!!!!!!!!!!!

Megvagyunk, de annyira zajlik az élet itt minálunk, hogy csak peregnek a napok... :D

Pár szóban:
Csinálgatjuk a kertet, a hát külső részét, úyhogy a ritka fél órákban, amikor Réka alszik, keritést feste, meg sódert söprögetek.
Zoli már nem IKEAs, tőlünk 2 km-re talált egy állást, reggel 7-től fél 4-ig kell melózni és csak hétköznap. Igaz, hogy 20ezerrel kevesebbet kap, fizetik a kaját, nem kell bérlet, úgyhogy majdnem ott vagyunk anyagilag. Családilag meg ezerszer jobb így!!!!!! A "válás" kicsit csúnyán sikerült, még nincs is vége, de erről majd akkor, ha vége lesz!

Réka szépen fejlődik, állandóan feláll és lépeget a bútorok mentén. Sajnos a "rossz" reflexei és az eldeformálódott lábfeje miatt nem tud segítség nélkül megállni, de dolgozunk rajta. Megkaptuk a gyépés cipőt, de természetesen 6 hét várakozás után kiderült, hogy nem jó...
Tegnap stílusosan kinövesztette az első vámpírfogát: reggelre összevérezte a lapadőjét :cry: De továbbra is jól viseli a fogzást!
Rengeteget beszél, ragoz (babát, vavát, kocsiba, kóóónélhoz :lol: ) és 2-3 szavas mondatokat mond, ezt persze ritkán.

Én megvagyok, küzdök a démonjaimmal továbbra is... :roll: Elkezdtem szedni a gyógyszert a PCO-ra, eddig úgy néz ki, hogy jó, mert a szédülés abba maradt. Meg a pránanadi tanfolyam óta (május) van "rendszeres" :lol: mensim, ez azt jelenti, hogy 5-7 hetente jön meg. De ez is valami!

Elsején megyünk egy hétre Törökországba. Anyu, apu, az unokahugom, a férje (aki majd csak szombaton lesz a férje 8) ), meg mi.

Megpróbálok majd gyakrabban jönni, de addig is puszi mindenkinek!

nukada
 
 


Nuk: hú micsoda változások nálatok. Rékának gratula a sok ügyességhez, annyira ügyes, hogy minden sikerülni fog neki. Zoli új melója is jól hangzik, legalábbis, hogy emberi időben végez. No és a mensi... az is szuper. Figyi: nekem még rosszabb volt a mensi ciklusom, mint amit irtál, szóval remény van babára. Nekem pl. úgy jött össze, hogy egy mensi kimaradt, úgyhogy mindenki csak néz, hogy ez hogyan lehetséges. Persze vannak még ötleteim, hogy miket szedjél. pl. továbbra is ajánlom a Gynexet és a málnarügy kivonatot. :-) Gyere gyakrabban ha tudsz.

Szellőke: Eszternek bulást, sajnos nem tudok semmi okosat, a leirtaokon kivül.

Neet: én is hallottam valami hasonló, mármint a gatyásokkal kapcsolatosan.

Jaj megjött a főnököm... mennem kő...

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Szellőke,

küldtem privit bőrgyógyi-ügyben...

Szilva
szilva001
 
 


Megvolt az első nap az (új) iskolában. Írtó vicces volt a régi tanáraimmal összetegeződni és -puszizódni. :mrgreen:
Most még elég nyugis a hely; a diákok majd csak jövő hétfőn jönnek. ;)

Szellőke,
jobbulást a szépnevű lánynak!!!

Nuk,
szia! :) Démon az mi az? Párod új melója jól hangzik!! Réka meg ügyes, de ezt tudtuk eddig is. :D

Másnak is ilyen tetű lassú a babanet?
neet
neet
 
 


Sziasztok lányok!

Macs! Én is gondoltam rátok a tüzijáték közben, és közben ez a dal volt a fülemben:
http://uk.youtube.com/watch?v=xMmyUFTKlR8

Pocakod hogy van? Jó nagy lehet már :)

Deni! Bencének boldog névnapot utólag is! Pisibegyüjtés megvolt? Én tanusíthatom, hogy a fiúknak sokkal könnyebb :wink: Ha még előtte vagy, én anno Grétinek mindig előző este gyüjtöttem be, mert Peti mindig korán reggel vitte (egy időben minden nap kellett) és éjszakára betettem a hűtőbe.

Rylie! Most csütörtök?

Szellőke! Esztidnek +++++++

Nuk! Megnéztem a videókat, Réka nagyon ügyesen lovagol :) Mondjuk a főzős videót nem is nagyon mertem nézni, én nagyon félek a tűzhelytől, úgyhogy gyerekeket a közelébe sem engedem, és mióta Fanni leszédült a konyhapultról, nem teszem fel a gyerekeket.
A játszóteres videó ott készült Törökbálinton?
Valamelyik nap ott voltunk egy klassz kis játszótéren és összefutottunk Kisünékkel is, szépmasnis Dócival és a nagylegény Marcival. Egyszer lehetne ott egy babatalit csinálni, nagyon szupi biztonságos játékok vannak és teljesen zárt a játszó, nem túl nagy. úgyhogy be lehet látni az egészet, hm?

Neet! Jó munkát! Eszci dumája :lol:

Tapasztalt ovis anyukák!
Tudnátok írni eg ylistát, hogy mi kell az oviba? Valahogy erről nem beszéltek a szülőin :?

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Neet: ebből látszik, hogy bennem most több még a kismamás hormon, mint benned, mert én mindenen elbőgtem magam: azon is, hogy nyertek a lányok kajak kettőbe, de azon is amikor vmi kenyai nyert a 3000 m-es futáson :lol:
De a legjobb érzés valóban a gatyásokhoz köthető! Nagyon jó meccs volt, Borit végig kézben ráztam, mert szegény meg éhes volt de én meg nem tudtam szopiztatni ilyen izgalamak között :mrgreen:

Kedves Fiús Anyákok! Tessék fiaitokból vizilabdást nevelni, mert
1. vizipólós fiúk nagyon szexik :oops:
2. szimpák, okosak, jófejek, tisztességesek stb stb
Ha már nekem nem jutott vizipólós legalább a vejem legyen má az ;)


Nuk: szuper, hogy ügyesedik Réka!!! Zoli új melója is jól hangzik, az már nem, hogy nem tudtak szépen "elválni".

Neet: új melóhelyed melyik suli is pontosan??? Vagy az titkos?

Szellő: +++++ E bőrére sajna bőrgyogyót nem tudok :(

Deni: először is Bencének BOLDOG Nevenapját!!!
Játszóra most úgy megyünk le, hogy hordozóba leviszem Borit, aztán az autóba tárolom a babakocsit, tehát ott átrakom a babakocsiba vagy ha alszik akkor hordozóstul rácuppantom a babakocsira és úgy megyünk játszóra. Szerencsére vagy alszik vagy egy icipicit kell kivenni, megringatni és alszik tovább. Szóval mostanában nemigen kendőzünk. Kezdi megszokni a babakocsit. Itthon amikor ébren van akkor vagy kézben szeret lenni, vagy ha beszélgetek vele akkor jól elvan vizszintesben is, ámde amint félrenézek akkor reklamál :P Összeségében javult a helyzet, mostmár jól elvagyunk. Azt észrevettem, hogy amikor az a nagy meleg volt akkor volt ő is extra nyűgi és szinte egész nap rajtam lógott. És persze most is nyíg :)

Úgyhogy el
Rylie
rylie
 
 


Deni,
Dr-unk azt mondta, hogy reggel kell mintát levenni és még kora de. elvinni a laborba!

Rylie,
Én NEM akartam és soha nem gondoltam volna, hogy Peti olyan hamar szobatiszta lesz és annyira kevés melóval és feszkóval. És az anyagi oldalán kívül semmiben sem jobb mióta P. szobatiszta. Sőt!!!! Rohantunk már haza játszótérről és este én is húztam át az ágyat min. 4x eddig mert a beste kölke nem akart pelenkát. És én iiimádom a pelenkákat. A kacsásat, a medvéset, a tépőzárakat, az illatosítottat (bár nagy baromság, de hát nekem bejön).
Nekem is mondta nagymama, hogy vegyem le az alig 1.5 éves M-ról a pelenkát, hadd és itt vmi típus szöveg jött. Vmi olyan, hogy hadd érezze a különbséget. M. nem hülye (többször voltunk neurológusnál a mozgásfejlődése miatt, tehát erről papírunk is van - és persze költségelszámolásunk is) de Marcikát egyáltalán nem érdekelte hogy van rajta pelenka vagy nincs....
Viszont a bilis könyv a kedvence és imád a bilin ülni!!! (Alona Fran akárkinek van egy klassz könyve és mindkét gyerekem imádja!!! Azt esetleg kipróbálhatjátok. És Peti azt is szereti, ahol le van rajzolva az étel és ital útja az emberi testben. Csak hát ő 3.5 éves már, elég nagy ehhez.)

Neet,
Cumi ügyben lenyűgöz a hozzáállásod!!! Tényleg tetszik!!!
A nyilvános pisiltetés kérdése engem is érdekel, mert ugye P. sokszor pisil fákra, bokrokra, közlekedési táblákra...

Curse,
Nekem lehet hogy van terhesnaci és hosszú, de elég vékony farmerszoknya. kb. 175 magas vagyok. Megnézzem? Talán képet is tudok róla küldeni, ha megtalálom a fotóapparátomat...

Nuk,
Réka ügyes!!
Új mh jól hangzik!

Votiv,
Hát, nekem is nagy dolog volt, mikor M. 1.5 évesen végre elindult!!!

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Rylie,
És P. tuti vizilabdás lesz. Annak szántuk. (Pár hetes korától hideg vízben fürdik és kútvizes slaggal lehet fröcskölni! Már csak úszni és labdát dobni kell megtanulnia.)

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


elaludt 8)

Lindi: igen, most csütörtökön megyünk 15.30-ra kb 16.00-ra végzünk szal utána tudnék átgurulni hozzátok, ha az jó nektek. Hm?
Jövőhéten nem tudom mikor kell mennünk, ha kell még egyáltalán...

Oviba pl: váltócipő, kiszsák, alvós-szmöty (paplanhuzat, kispárnahuzat stb) ööö esetleg benti fogkefe
más nem jut eszembe, de Deni most nagyon felkészült ebből, úgyhogy biztos mondja a többit

R
rylie
 
 


Móni: bugyi ügyben sehogyse állunk...vettem ócsó ámde halacskás mintás tescós pelenkát. Tegnap bugyit kért reggel, majd miután vagy 10x megkérdeztük, hogy kell-e kakilni és az volt a válasz, hogy nem, s majdan elbújt a fürdőbe és a sarokba pisilt és bekakilt visszakapta a pelut. Ma reggel már meg se kérdeztem..automatice kapta a pelut :roll:
És nekem sokkal jobban tetszik bugyingóba mert olyan szép kis foghagyma popija van ami egyáltalán nem tetszik abba a nagy pelenkába :( Pelenka a kisbabákon helyes, de rajta már nem tetszik :?

Akkor 1 pólósunk már van a jövendő aranycsapatából ;)

R
rylie
 
 


Sziasztok!

Nuk

Réka milyen ügyes! :) Már lassan többet beszél, mint a Bendi! :)

Most már ő is azért ügyesedik beszéd terén is, sőt a múltkor megtörtént a csoda, azt mondták a bölcsiben, hogy jó volt! Pedig ugye mindig csak panaszkodni szoktak rá...lehet, hogy amióta tud beszélni (bár sokszor nehéz megérteni mit mond) kezelhetőbb lett.

És annyira találó ez a mondatod, hogy küzdesz a démonjaiddal, hát én is ezt érzem kb. Ma is egész nap megy a szédülés én meg próbálom valahogy tartani magam és nem tudom, hogy mi lesz így velem... :cry:

Ez jól hangzik, hogy új munkahely és jó közel. :)

Húha Recca is pocakos, rég láttam a kis Benkét, már biztos nagyon vagány kiskrapek lehet.

Neet

Új munkahely jó lehet, gondolom ilyenkor még buli az élet, nincsenek diákok. :D

Lindi

Hát az ovis dolgoknál azt javaslom, hogy hívd fel őket és kérdezd meg, mert mindenhol más lehet amit vinni kell.

De kb. ilyenek jöhetnek szóba: tisztasági csomag, külön benti, külön kinti ruha, benti cipő, fénykép a gyerkőcról, családról, üzenő füzet, ágynemű, kispárna, nyáron naptej. Van olyan hely, ahol még wc papírt is vinni kell.

Általában mindenkinek van egy szekrénye és szerintem érdemes többféle pót ruhaneműt tárolni ott. Pl. mi viszünk be legalább 2 db. alsónadrágot, benti nadrágot és pólót, mert ha valami miatt leönti, összekoszolja vagy esetleg bepisil akkor legyen váltás. A bölcsiben pl. volt egy kislány, aki felfázott és 3x pisilt be egy nap, bár már rég szobatiszta volt, és mire jöttek érte már nem tudtak mit ráadni és valami ezeréves bölcsis ruhát adtak rá, amit még találtak a raktárban...szóval ezek bármikor jól jöhetnek, meg mi beszoktunk vinni vízhatlan overált, meg gumicsizmát, mert mi kocsival hozzuk-visszük és a kocsiban nem adjuk rá, de ősszel a rossz időben jó ha az udvaron az van rajta.

ruz
ruzicsky
 
 


Rylie

Bendit mi is pólósnak szánjuk!! :lol: Elég nagydarab és imádja a vizet meg a labdákat és olyan sportot szánunk neki, ami nem a másodpercek leküzdéséből áll, hanem szórakoztató játék is egyben. Meg is kérdeztük tőle a döntő után, hogy akar-e vizilabdázni és azt mondta, hogy igen. :lol: :lol:

ruz
ruzicsky
 
 


Bencusnak drukk hogy ne legyen semmi komoly
(sok sikert a pisivételhez! nekünk egyszer kellett, de kb 10 zacskót dobtam ki, de neked biztos jobban fog menni. sztem kislányoknál nehezebb - mármint ha fizikailag belegondolok...)

Mamacsibe! gratula a dokiválasztáshoz!
én amennyit tudtam MonaLisáztam. FANTASZTIKUS!!! :lol: (nekem mellesleg BS a dokim 8) )

Rylie! Borkának ++++ és akkor halkan hajrá és éljen Kamillának (bár igaz, hogy ez nem friss reag, de akkorisjusztis :wink: )
S örülök, hogy ilyen jól alakulnak a napjaitok :lol:
vízilabda utánpótlási projected :lol:

Neet! nyilvános pisi = simán
Persze próbáljunk kultúrált kereteket találni, de ha nem megy akkor sztem nem ciki.
Valamelyik nap nekünk a Népművészetiben sikerült pisilni. Angi odavolt - no nem a wc-ért :wink: :lol:

Reccáéknak nagy gratula :lol: :lol: :lol: ! jó lenne ha jönne néha...

BOLDOG BENCENAPOT!!!

Nuk! szia :lol: hajrá ügyi kicsiRéka!
azért jól hangzik ez a melóváltás
s nagyon ügyi vagy!!!

Szelloke! csak drukkokat tudok küldeni bőrgyogyis ügyben

Mi épp Barcikán lógatjuk a lábunkat, s kényeztetetettetetetetetjük magunkat a rokonokkal. :lol:
Ma délután MOZIBA FOGOK MENNI (3 éve nem voltam), s nekem mint nagy mozimánnak ez éljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Mersének is boldog (utólagos) nevenapját!!! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi
 
 


Éljenek a kispólósok! :D :D :lol:

Kérdés: Holba, Parragh, Tasi, ezeket a neveket találtam a XX. ker. sztk-ban. (Káldor u.) Tasi kilőve, mert ő csak 1x van du, egyébként délelőttös. A másik kettő közül kihez érdemes menni? Tudom, h hülyén hangzik, h ezt épp én kérdezem, meg az, h ki írja fel a gyógyszert, meg évente egyszer megszűr, oly mindegy, de lehet, h leváltanám a belvárosi dokit, mert messze van, és maholnap nyugdíjba is megy. (azaz már nyugdíjas, de még valameddig praktizál, sztem már nem soká) Ő kényelmes volt, mert a régi sulimtól 5 percre volt, de most már messze van.

Óvis cuccok: sztem ha valaki az első nap (beszokás) minden nélkül megy, semmi baja nem lesz, max másnapra visz mindent. Nálunk még fogorvosi szűrésről is kell papír, meg háziorvostól, h egészséges, közösségbe mehet, meg még kispárna is, meg egy rakat dolog, amit többen már felsoroltak. De tényleg helyenként változik. Ja, és védőnénitől a törzslap!

Az új suli a régi középiskolám: Neumann. Számtekes. Jó.


Barbi,
mozi? :)
neet
neet
 
 


XX az XXII akart lenni.
Jön a BK! :D
neet
neet
 
 


Lindi:
én is hülyét kapok magamtól, de ritka alkalmakkor, amikor főzni kényszerülök 8) , máshogy nem tudom megoldani... Tudom, gyenge anyuka vagyok, de nem bírom, ha cibálja a ruhám és közben meg panaszosan annnnyáááááá-zik :roll: :roll: :roll: :roll:

Igen, a játszó Tbálinton van, az a neve, hogy Kalóztanya. Valszeg ott voltatok, mert ez az egyetlen játszó nálunk :? :? :? :roll: :roll: :roll:

Zoli új helyén rendelik a kaját és kijelentette, hogy neki napi 1 melegkaja elég, úgyhogy úy döntöttem, hogy nyaralás után magunknak is rendelek, hétvégén úgyis tudok főzni.

Köszönjük a dícséreteket, átadom az illetékesnek :wink:

Én Rékát szinkronúszónak adnám, ott legalább nem baj, ha lefeszíti a lábfejét :lol:

nukada
 
 


Lányok, mindenkinek köszönöm a segítséget, ötleteket, pluszokat..Privikre válaszolok majd!!
Reggel már annyira ideges voltam (lévén,h Eszter alig aludt este, úgy viszketett), hogy fogtam magunkat és elBKV-ztunk a Zuglói EgészségHázba, ahova most tértek vissza szabikról és telefonban nem javasolták,h menjünk, lévén, h sokan lesznek. Hát összesen 5-en voltak előttünk, alig kellett várni..!Vírusos eredetűek a pöttyök, 4-6hét a lefolyás, mi most a harmadik hetet tapossuk. És ráadásul a múltkori Ati pöttyök is valszínűleg ettől a vírustól voltak, főként, h neki magas láza és hasmenése is volt előtte. Basszus és én mit össze nem idegeskedtem, h a mosószer, vagy valami kajaallergia stb lehet. A háziorvost mától elfelejtem. Keresek egy újat...
Másra egyelőre nem fussa, mert holnap lesz a nagypapám temetése, és anyósék jönnek a gyerekekre vigyázni..Drukkoljatok,h Ati ellegyen velük, vagy sikerüljön elaltani, mikor elmegyek, mert nagyon nem csipázza őket (sem ;-) ), csak az anyukám / nővérem jók neki max, egyébként ordít, szóval eléggé izgulok...
Lehet,h bírok még jönni.

jah, és Nuk,
örülök ,h újra többsször vagy, pár napja olvastam a blogod. Na, majd kommentelek is ,ha bírok, most télleg L.

Kép
Kép
szelloke
 
 


Sziasztok,

Ezer éve nem jártam Felétek. Mostanában kicsit olvasgattam és meglepetéssel és jólesőn láttam, gondoltatok ránk Máté születésnapján :)

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, átadom az ünnepeltnek :)

Ezzel hadd ragadjam meg a lehetőséget, hogy minden ezidő tájt ünneplőnek én is minden jót kívánjak.

És gratulálok minden pocakosnak, örülök, hogy megint lesz kiért izgulni :) :wink: :) :wink: :)

Puszi mindenkinek

Vica

Kép
Kép
vica94
 
 


Vica: jó, hogy jöttél... jöhetnél sűrűbben is. :-) Köszi a gratulációt, talán most már a rosszullétek is múlnak.

Szellőke: ó de jó, hogy nem valami fránya allergia. Ez a vírus sem hangzik túl fényesen, de még mindig jobb. Holnapra mennek a drukkok, hogy Ati jól viselje a felvigyázást. :lol: Neked meg, hogy ne készülj ki nagyon. :cry:

Neet: mi is szoktunk utcán pisikélni, sajnos tényleg nagyon bénák a lehetőségek és inkább egy fa töve, mint egy mocskos retyó.

Nuk: megnéztem a videókat a blogban, tündéri Réka. A kép Zoliról a két kiscsajjal nagyon helyes.

Deni: pisimintával mi újság? Drukk, hogy ne legyen semmi komoly. Ti mikor kezditek az ovit, jövő hét hétfő? Együtt kezdenek a gyerkőink? Te már mindent beszereztél?

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Névnapi köszöntéseket mindenkinek köszi Bencus nevében is! :D :D
Mersének is hasonlóan boldog névnapot kívánunk!! :D :D

Nuk :) Éljenek a szuper hírek!! :D Gratula Zolinak az új melóhoz és Rékának a sok fejlődéshez!! Fogzáshoz ++++++ Hú, Töröko. jóóól hangzik! :D

Rylie :) Vizipólós nevelésben benne vagyok, hátha az egyik fiam is benne lesz :wink: Úgy nézem, lassan összeáll egy csapat :lol:
Szuper, hogy alakul a dolog Nálatok és tök ügyi vagy, hogy kitaláltad ezt a babakocsit-a-kocsiban-tároljukot!! nagyon klassz ötlet! Borka meg alukáljon csak szépen és sokat! Kamillának meg drukkok, menni fog az a bugyizás! de tény, hogy pici baba mellett elég fárasztó feszt felmosni a cuccot :roll:

Neet :) Régi tanárok mint kollégák :mrgreen: Dokik sajna passz, egyiket sem ismerem :roll:

Lindi :) A mi ovis listánk: váltócipő, udvari ruha, oviszsák és benne mindenféle váltóruha, párna, tisztasági csomag (wc-papír, zsepi, fogpohár, foly. szappan), és persze minden jellel ellátva. És mehet 1 kedvenc állatka is!

Lindi, Barbi, Móni :) Pisis hsz-eket köszi! :D Pisigyűjtés még nem volt meg, csüt. lesz a nagy nap, akkor tud anyám korán jönni és vigyázni Bálintra, amíg mi vérszívásra visszük Bencust, másrészt akkor jár le a 10 nap az oltás után (enniyt ajánlottak várni). A védőnőnket is megkérdeztem, ő is hasonlót ajánlott, hogy vegyük le este a pisit, tegyük a hűtőbe, aztán próbáljuk meg reggel is, ha sikerül, akkor vigyük a frisset, ha nem, akkor pedig az estit. Szóval vmi ilyesmi lesz. Egyébként beszereztem a gyűjtőzacsikat is és mivel többször hangsúlyoztam a gyogyótáros néninek, hogy fiúsat kérek, felvilágosított, hogy ez uniszex :lol: Hát megszemlélve már értem, hogy miért gáz ezzel lányoktól mintát venni... minden tiszteletem, akinek sikerült!

Barbi :) Hajrá pihenés és mozi!! de jól hagnzik!! :D :D

Ruz :) Sok ++++++++++

Szellő :) Remélem a mai nap simán megy és nincs gond Atival és anyósékkal! Szuper, hogy kiderült mi Eszti pöttyeinek oka (no látod, ezért kell a bőrdoki! de azért ne dobd ki egyből a gy.dokit, legalábbis ne ezért), remélem gyorsan javulni fog! Kapott rá vmit?

Vica :) Szia!! :D

Musz mennem...

Kép
Kép
denizsa
 
 


Johi :) Igen, én jó kislány voltam :mrgreen: és már mindent beszereztem, de még a jellel ellátás tortúrája hátra van (egyébként a Savoyás Kenguruban lehet egy csomó matricás és vasalható jelet kapni :wink: ). És hétfőn kezdünk mi is, lehet hogy talizunk! :wink: Ti hogy álltok a készüléssel?
Drukkot köszi, a pisit írtam az előbb :) És hurrá, hogy múlnak a rosszullétek!! most jön a legjobb rész :wink: :D Neveken gondolkodtok már?
denizsa
 
 


Valaki avasson már be, h az óvis jelek ruhára vasalása divat csak, vagy kötelező? Mert a cipőre rárajzoljuk, a zsákjára bárhogyan, de csak van egy szekrény vagy valami, ami a mi esetünkben katicás, és ide cuccolhatunk??? Vagy van olyan szitu, h minden gyerek egyszerre dobálja le a cuccait, és áll ott egy szál semmiben, és a kupacból szét kell válogatni, h melyik póló, nadrág, pulcsi, kié? És ha a nyakában levő címkére rárajzolok egy katicát (alkoholos filcet az életben ki nem mosom, vagy max néha újrarajzolom, mint a cipőre), akko mi van? Most az édibédi csáó kiti szája helyére nyomjak egy katit vasalóval? Vagy fiúk esetében Thomas pedofil vigyorát eltakarjuk egy labdával? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Nagyon hülye vagyok-e?

És és és, ha van a dednek mondjuk 27 pólója, rövid, hosszú, közepes meg pulcsi meg naci, erre mind jel kell? Vagy járjon ugyanabban a 3-ban, amit esténként kimosok? Értetlen-neet.
neet
neet
 
 


Sziasztok,
gyorsan bekukkantok, hogy el ne felejtsetek :)
mi is lázas izgalomban vagyunk, hogy jövö héten kezdödik az ovi :D
Ti uzsis táskát vettek a gyerköcnek? én asszem fogok vmit. és tisztasági csomag? vagy azt úgyis mondják?
mi ma is megyünk még pakolászni az oviba, viszünk amit tudunk, szép lassan be lesz rendezve :) csüt-ön meg a szokásos kézmüves délelött lesz, B annyira szeret odajárni, hogy már kora reggel menni akar, és tegnap azt mondta a hugomnak, hogy "Ezentul jitkábban fogunk találkozni, mert én késöig leszek az oviban" :lol: hiába magyaráztuk neki, hogy a hugom is dolgozik, stb. De teljesen felfogja, mert mondta, hogy "anya nem dolgozik még, de ö nem marad ott az oviban."
különben is olyan szövegei vannak, hogy pl. "épitek ma piramisut", meg "én jobban szeretem Ábelt, mint magamat", meg ilyesmi :D

még majd benézek, mindenkinek puszi

KépKép
fibi
 
 


SZiasztok!

Újra itthon, és újra h&f-től súlytva...
Még nem olvastam vissza, csak ezt az egyetlen oldalt. Rem.mindenki jól van!!

Neet, a mi ovinkban ált.emlékeznek az ónénik/dadusnéni arra,h melyik ruha kié, de sztem legtöbbször a gyerekek is. Ruhára/cipőre nem rakunk jelet. Máshol szokak? (20 gyerek van a csop.ban)
rídonli#
 
 


Neet: szerintem Eszter homlokára is rajzolj egy katicát! Biztos ami ziher 8) :mrgreen:

És egyébiránt hót irigy vagyok az ovis izgalmaitokért :( mi is még a szomszéd kisfiúval nyomjuk a játszón, de jövő héttől ő is megy oviba és maradunk magnak egyedül :cry: szegény Kamillát úgy sajnálom, mert olyan jól elvannak... és magamat is sajnálom, mert amig ők jól elvannak addig én ücsöröghetek az árnyékban 8)

Szellő: az már fél siker, hogy kiderült mitől pöttyi E. Gyors javulást ;)

Vica: kicsit többet is írhattál volna!! :roll: Mi van veletek??

Fibi: Bálint szövege csúcs :P

Ríd: jobbulást!!! most valóban h&f van :( mi szerencsére csak kétszer h és magas láz, de hamar túl voltunk rajta. Remélem ti is! +++

Barbi: mit néztetek a moziban?

Deni: azé van ilyen nagy autónk, mert ebbe minden elfér: 2 babakocsi+bicikli+homozószett :P ha már tárolónk nincs :?
Vérszívásra hová mentek Bvel? HP-be? Ott gyorsak és ügyesek a nénik, hamar túl lesztek rajta és reméljük nincs semmi gond Bencével! ;)

Borka ma megkapta a 2 hós oltást. Kicsit pityergett de utána már nem volt gond. 5 kg és 59 cm :)
A doki nagyon ajánlotta a két kókuszos oltást. Most leginkább a meningót (vagyhogyírják), mert lehet, hogy a másik államilag támogatott lesz.
Kérdés: ki adatott be ilyet a dednek?? Mi Kamillának nem adtunk, vele is addig hezitáltam mig nem lett belőle semmi. És most megint nem tudom, hogy beadassuk-é vagy se.
Szerintetek??

Rylie
rylie
 
 


Sziasztok!

Bulást a betegeskedőknek!

És utólag is nagyon boldog név- és szülinapokat! :D

Rylie,
meningo a kerületben ingyen volt, így Ábel kapott, pneumót még nem tudom, mert még nem tárgyaltuk meg apjával. Én nem oltatnám, azt hiszem.
Ovi meg szobatisztaság meg midnen miatt én is tökre izgulok, mindenféle elvárásaim vannak Ábel felé, de közben meg magammal is tökre elégedetlen vagyok :(
De dokinéni mondta, hogy no para, az ő lánya aug 20-án töltötte a 3-at, akkor még nem volt szobatiszta, szept1- jén meg már igen :mrgreen: szóval tényleg ez az ő fejlődésük, nem pedig erőltetés kérdése

ja belelolvastam egy angol kismamás fróumba, durva, hogy milyen ötletek voltak a szobatsitaság elősegítésére :shock:

Neet,
aakor javallt, ha nem ismeri meg a gyerek a cuccait
de tök trendi, nem? ;) :D

én az oviszsáktól halok be, szerintem tök totál fölösleges, remélem, nekünk majd nem kell; tesóm gyerekénél tavaly nem kellett, idén a másik csoportba igen, de még nem jöttem rá, mi az értelme, azon kívül, hogy a varrni nem tudó anyákat stresszeli de spec ebbe berakni a ruhákat kevésbé tűnik praktikusnak , mint a polc

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Sziasztok!

Én is minden szülinaposnak névnaposnak Sok Boldogságot Kívánok!!

Én holnap fogom megtudni, hogy mi kell az oviba, holnap lesz a szülői értekezlet. Már találkoztunk az ovónénikkel, eddig elég szimpik. Bár a bölcsis nénik is szimpik voltak, de később meg mindig fikázták a Bendit sose dícsérték, ezért annyira nem szeretem őket, remélem az ovónénikkel jobb viszonyban leszünk. Erre amúgy nem is gondoltam, hogy a jelét ide-oda fel kell varrni vagy rajzolni, a bölcsiben nem kellett sehova, a bölcsibe még tisztasági csomag se kellett, adtak nekik poharat, törölközőt és fogkefét is meg mindent, csak pelenkát meg törlőkendőt kellett vinni, amíg nem volt szobatiszta. Na kíváncsi leszek holnap, hogy mit mondanak. Bendi már nagyon várja az ovit :)

Neet

Arra viszont emlékszem kiskoromból, hogy a ruháimon nem volt rajta a jelem, csak a tornazsákon, törölközőn, ilyesmin.

Rylie

És biztos, hogy nem vennék fel sehova Kamillát? Szerintem érdeklődd meg hátha valahol valaki visszamondta és beírathatod vagy csak egy ovi jöhet szóba, ahova nem vették fel?

Betegeknek jobbulást!!

Szrek

Ne aggodalmaskodj és ne legyél magaddal elégedetlen, látod én is hova jutottam a sok stressztől és aggodalmaskodástól már tiszta zombi vagyok.. :evil:

ruz
ruzicsky
 
 


http://www.tekerekvilag.hu/moov.htm

Erről hallottatok már? Láttatok már ilyet? Nekem nagyon tetszik, de élőben még nem láttam, kéne egy ilyen Bendinek, kár, hogy pedálok nincsenek, csak lábbal lehet hajtani vagy tologatni, meg az ára is elég húzós...

ruz
ruzicsky
 
 


Rylie,
egyébként az évköziseket mind bölibe adták, azok is, akik otthon vannak várandósan vagy kicsivel. nektek ez nem jön szóba?

Ruz,
köszi, igyekszem :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Szrek,
óvizsák miatt végképp ne stresszelj: tescoban 900 HUFot adtunk érte, van 2 pici zsebe (kb zsepi vagy cumi fér el benne, vagy egy kis bugyi), és egy nagy zsebe, de ebbe a ruhák ugye nem glédában állnak, hanem összeborulva. Sztem is ökörség, a böliben volt egy pici szekrény meg egy pici fogas mindenkinek, meg egy-egy nagy közös doboz a kinti és a benti cipőknek. De ha ez a szabály, hát ez a szabály, megvettük, bevisszük, örül mindenki és világbéke.

Egyébként viccen kívül, megnyugtattatok, h ez a bevasalós dolog nem ilyen muszájlik kérdés. Másfelé is érdeklődtem, hasonló választ kaptam, és amikor megtudtam, mennyibe kerül minimális db vasalós izé, egyből leesett, h megint csak a biznisz...

Rájli,
sztem Eszter van akkora egyéniség, h a homlok-tetkó nélkül is felismerik majd. :lol:

Rídonli,
a bölcsiben is mindig mindenki tudta, h mi kié, ill mi az ami a Mikié ;) (hülye poén, de kihagyhatatlan), és csak 8-cal voltak kevesebben, mint itt lesznek.

Na, asszem, túllihegtük az óvikezdést, holnap élesben. :D
neet
neet
 
 


Ja, és védőnéni azt mondta, h elég durva lefolyású barihimlők vannak mai napság, úh mi is beadatjuk az ellenit. Még ha ki is jön, elvileg csak nagyon enyhén, pár pöttyel.

neet
neet
 
 


Neet,
de jó neked, hogy ettől világbékéd van ;) sajnos nekem nagyon nem jön be az oviszsák se formára, se semmire, az előre gyártottak meg khm khm szóval részemről kösz nem és tényleg nem értem, miért kell kötelezővé tenni, de lehet, hogy feleslegesen háborgok, mert majd nem is kell, de bevallom, elméleti síkon is zavar :lol:

és akkor ovikezdésre mindenkinek fel! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Nem tudom, mennyire igaz, most kaptam emilben:
http://www.youtube.com/watch?v=NnSYV486lGY

előre is elnézést, nem túl vidám

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


nálunk azért van ovis zsák, mert nincs polc, szekrény, stb
de nem kellett venni, mindenkinek van egy lenzsák, amire az óvónéni ráhímezte a jelét.
Én pont elhagytam Igijét, és ma vettem egy biolen zacsit a c&a-ban 400 Ftért, most ez lesz az ovis zsákja. Kár, h hatalmas betűkkel van rajta, h c&a, meg hogy bio, de sebaj. Innen majd felismeri, h az övé.

Én nem izgulok, csak nagyon várom már a jövő hetet, a franc tudja, hogy bírtam ki ezt a nyamvadt nyarat!
ÉLJEN AZ OVI, és aki feltalálta!!!!!!!!!!!!
Imádom a gyerekeimet, és imádom a somlói galuskát, sok tejszínhabbal, de az utóbbit sem lehet állandóan enni. A gyerekekkel sem lehet ÁLLANDÓAN együtt lenni.
Bár utálni fogom a sok autózást-


SZellőke,
ha még nem ajánlották, Hídvégi Zsófia, homeós bőrgyogyó, ha kell adok telószámot.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Fibi :) Hú, ezek szerint összejött az ovi! de szuper :D

Ríd :) Bulást Nektek!! ++++++++++

Rylie :) Hős Borkának gratula a szép mértekhez!! Mi a majd (elvileg) támogatott pneomococcust tervezzük Bencusnak, a dokink is ajánlja, mivel a tesó közösségbe fog járni. Tudom, megoszlanak a vélemények szuri ügyben, nem szívesen szánom rá magam, de ha már Bálint is kapott, akkor neki is jár...

Ruz :) Tök király ez a cucc, bár ha tényleg nincs hozzá szerszám, akkor nálunk a srácok kitérnének a hitükből :lol: :lol:

Ovis cuccok: Bevallom, úgy örültem, hogy felvettek minket az oviba, hogy amikor felsorolták a szülőin, én nem rágódtam ennyit, hogy mi miért kell, ha köll hát köll. Gondolom ahány ház, annyi szokás, itt kérnek még wc-papírt is, valszeg nem azért mert hegyekbe áll nekik az udvaron és így akarnak szivatni minket. Sztem is elég béna az oviszsák, hisz lesz szekrény is meg minden, de nem volt olyan nagy összeg (pláne mert a börzén vettem jó áron), és a rávasalást se gondoltam minden cuccra (max. az állandókra), a többire marad az alkoholos filc, mégha nem is olyan dekoratív. Szóval ezek a dolgok engem nem tudnak kibillenteni a lelki nyugalmamból :lol:
az bezzeg igen, hogy Bencuska kezd elkanászodni és olyanokat művel, hogy néha azt hiszem, hogy megharapom...
denizsa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?