Új privát üzeneted érkezett!

Mara,
a helyszínelőket mi is szeretjük, vagyis csak a Las Vegasit és a Miamit. Csak a Viasaton gyakran ismétik őket. Viszont megint lesz a Dr.House, azt is nagyon szeretjük. :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Monic: Azért alakul a védőnénivel a kapcsolatod :wink:

Kata: Drukk a holnapi naphoz! Ez a tűsztori nem semmi :shock:

Dita: Én is majd be alszom, szerintem le is dőlök a TV elé mindjárt. Ma alig csináltam valamit, de úgy elment a nap, meg el is fáradtam. Körbevezettem egy új kollegát a sulin, megmutogattam neki mindent, kértünk neki kulcsokat. Ügyeltem osztályozó vizsgán egy órát. Utánajártam, hogy kitegyék a tablónkat újra, mert nem sokára 10 éves érettségi találkozónk lesz. Aztán mentem a kórházba.

Még jó, hogy bementem az inszemes papírért, mert rajta volt a kiadott lapon a 3. napi vérvétel eredménye is. Leírom, hátha valaki megszakérti nekem, bár én úgy láttam nagyjából jók az eredmények.

DHES: 6,4 umol/l
LH: 8,46 U/l
FSH 9,36 U/l
PROG: 2,14 nmol/l
ESTR: 123,8 pmol/l
TEST: 1,63 nmol//l
17OP: 0,77 ng/ml
PROL: 424,6 mlU/l
SHBG: 40,4 noml/l

Előre is köszi! :)

hofeherke
 
 


Kata: Te megérezdted, hogy itt vagyok! :lol: Én is várom már a Dr House-t, most a Grace klinikát nézem még, meg az m1-en megy egy apácás film Te szent ég címmel. Azt is szeretem :) Kellően ironikus, ahhoz, hogy tetszen :)

hofeherke
 
 

 
 

Mara,
jajj, a Grace klinikát én is nagyon szeretemés nézem az ismétléseket is, ha itthon vagyok. Remélem abból is jönnek hamarosan az új epizódok :lol:
Én nem tudok az eredményekhez hozzászólni, de ha Évi erre tévedne véletlenül, akkor ő biztos tudja minek mennyinek kell lennie :wink:

i.kata
 
 


Mara: sajna én nem értek igazán a laborhoz. :roll:

jó pihit aki pihizni tud!
most én is tudnék aludni. éjszaka nem aludtam vmi jól. pedig még tornáztam is este kicsit. :roll:
ráadásul ebédre chilis babot ettem rizzsel, de olyan sós volt, h már 1 l vizet megittam az elmúlt 2 órában ebéd óta. és még mindig szomjas vagyok. :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kata: Azt hiszem ezzel be is bizonyítottuk, hogy hasonló az ízlésünk a filmek terén :) Ha esetleg néhány év múlva nyitsz egy saját lakberendező irodát alkalmazhatsz aszisztensnek, hátha másban is hasonlítunk ;)

hofeherke
 
 


amikor egyszer pár napot otthon voltam, én is néztem a grace klinikát. de abban a 2 részben, amit láttam, mind2-ben kismamákkal volt bibi, az egyik autóbalesetet szenvedett, a másik egy lövöldözésben sérült meg. mondtam , h többet nem is fogom nézni. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke: Most olvastam az indexen, hogy Karácsonyra már lehet nagyon olcsó laptopit venni :http://index.hu/tech/hardver/olcsl080826/ Hátha érdekel. :lol:

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök :oops: Próbálok sokat feküdni, de ezt csak akkor tehetem meg, ha alszik a Dóri. Aztán ha már fekszem, általában el is alszom, mire felkelek, már épp csak végigolvasni van időm a fórumjaimat, és már kel is a pipi. Az ébren töltött idejében pedig szeretném kihasználni ezt a rövid időt, hogy csak vele legyek. Két hét múlva kezdi a bölcsit, a beszoktatás alatt még ennyi időm se lesz jönni, de utána ígérem rendesebb leszek!

Veramo!

Üdv itt, sok sikert az inszemhez!

Dita!

Klassz lett a kerítés, érdemes volt ennyit bíbelődni vele! Ügyik vagytok!
Kjaja a debreceni kaális topikba írt, de ennek már több hete, ott utána a tudsz olvasni.

Bumi!

Örülök, hogy jól sikerült az alkesz hétvége. Nekem mindkét terhességem egy ilyen ereszdelahajamat buli után fogant meg :wink: Dóri a barátnőm lánybúcsúja (húúúúúúúúúúúúúúúúúúú, az állat buli volt, a Mórics Zs. körtér környékén azóta emlegetnek minket) után, az ikrek pedig egy balatoni hosszú hétvége után...

Némóci!

Nagyon csini a pocid! Grta a szuper eredményekhez!

Zsuzska!

Drukk a kombinált teszthez! Pocifotó hamarosan készül :)

Viki!

Ez a mosolygós kép Lackóról tündéri :) Méééééééééééééééééég :)

Timejka!

Ezen a nemjövökegydarabig-megoldáson szerintem mindannyian átestünk... Nekem nem jött be :wink: Tökéletesen megértelek...

Mara!

Én nem tornáznék vagy futnék a héten, szerintem egy kis séta szuperül megfelel a célnak!

Kata!

Jó ez a tűs sztori :) Fülészethez drukk! Nem fáj?

Velem semmi különös szerencsére, jól vagyok, picik aktívak. Még két hetet kell várnom, hogy lássam őket, de majd csak eltelik :) Remélem akkor már a nemük is kiderül, mert nagyon szeretnénk tudni. Dóri szerint két kislány, apa szerint is :) Meglátjuk :) Hétfőn levették a vért az AFP-hez, remélem jó lesz az eredmény. A lakást még mindig csak áruljuk, tegnap is megnézték ketten, mindenkinek tetszik, az árral sincs bajuk, reméljük most már valaki tényleg meg is veszi.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Mara,
ha jólmenő vállalkozásom lesz, akkor szólok :wink: Biztos előnyömre válna egy építész szakértelme :lol:

Évi,
örülök, hogy hallunk felőled is! Már nagyon várom, hogy kapj új képeket a Tojáskáidról :wink:
A fülem nem fáj, csak a jobb be van dugulva és súg is. De állítólag sokkal csúnyább a bal, amivel most nincs is semmi bajom.
Végülis örülök, hogy csak holnap du. megyek a fülészetre, mert ha most gógyszeres gézt dugtak volna bele, akkor holnap semmit nem hallottam volna abból, amit a doki mond a lombikos megbeszélésen :wink:

i.kata
 
 


Ciasztok csajok


Már melóból jelentkezem. Minden rendben volt a dokinál röpke 5 órát vártam de megérte. Nyaki redő 2,1 mm és Oroszlánunk ülőmagassága 7,5 mm. Legközelebb szeretett doktorbácsink néz meg két hét múlva. Hasi uh csináltak és sajnos én nem láthattam Oroszlánt de a férjem nézte a monitoron. Először aludt, pihent aztán a néni megböködte felébredt és elkezdett kapállózni kézzel lábbal, aztán meg elfordult nekünk háttal volt. Igy a kép elég hülyén sikerült mert Oroszlán háttal fekszik nekünk. Lányeg hogy rendben van vele minden és szépen növekszik.


Nemone gondotam rád sokat, hát nem egyszerű menet ez a sotén. Hasonló dolgokkal küzdöttem én is.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Az elmúlt pár napban nem igazán volt módom netezni, de most pótolom. Írok kicsit, aztán megpróbálok képbe kerülni.

A lényeg: Kata, bevésnél nekem egy 1.cn-ot? Ma voltam a doktorbácsinál, és indul a 2. inszem. Jövő szerda-csütörtök körül kell mennem UH-ra, és olyan 8-9-e körül inszem. Olyan jó lenne, ha most sikerülne, a férjem szülinapjára lennék kiírva a babá(k)val.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Az elmúlt pár napban nem igazán volt módom netezni, de most pótolom. Írok kicsit, aztán megpróbálok képbe kerülni.

A lényeg: Kata, bevésnél nekem egy 1.cn-ot? Ma voltam a doktorbácsinál, és indul a 2. inszem. Jövő szerda-csütörtök körül kell mennem UH-ra, és olyan 8-9-e körül inszem. Olyan jó lenne, ha most sikerülne, a férjem szülinapjára lennék kiírva a babá(k)val.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
sajnálom az 1.cn-t! :cry:
Beírom a táblába, amint tudom. Most akartam, de valamiért semmi funkciót nem tudok használni az excellben :roll: Ilyet még sosem csinált. Minden parancs halvány, így nem csinálhatok semmit :evil:

i.kata
 
 


Kata, ezen jót nevettem :) Mármint a gyógyszeres gézen :lol:

Zsuzska, oroszlán már jó nagy baba :) A képet felteszed? Nekünk szerintem nem baj az se, ha háttal van a drága :)

Lina, 1. cn-t sajnálom, na de hajrá újabb inszem!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi: jó, h jöttél!! de a legjobb, h jól vagytok mindannyian!!
pihizzél, de gyere néha, adj magatokról híreket!!

Linácska: 1 cn :cry: , hajrá inszem, hajrá párod szülinapján szülés!!! szép szülinapi ajándék lenne!!

Zsuzska: gratula a jó eredményekhez!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Előző oldal már teljesen kiesett, ez már az öregség jele, vagy a terhességé???

ÉVI
Jó hallani felőled!
Várjuk az újabb pocifotót!

ZSUZSKA
Szuper hírek (kivéve az 5 órás várakozást :twisted: ) Gondolom a férjed elérzékenyült Oroszlán láttán. Nunust megmutatta már?

LINACSKA
Nem arról volt szó, hogy beelőzöl? :roll: Őszintén sajnálom az 1 cn-t, de most már szuperül átjárható vagy, így sikerülni fog az inszem!

KATA
A fülemmel nekem is van vmi. De lustitörp vagyok elmenni a dokihoz vele, de a tüneteim másak mint a tiéd, kivi leszek mit mondanak a fülészeten.

MARA
Mikor viszed az eredményt kiértékeltetni? Sajnos én sem vagyok jó az elemezésben! Vannak határértékek?

Voltam kicsit butikozni, és mit vettem magamnak? Egy kismami felsőt! Nagyon tutti! Majd ha aktuális lesz kaptok rólam egy képet benne. Nem igazán az a titulusa, de én a nagy pocimmal már annak nézek ki benne!
Mindenesetre a hasam kezdem egyre jobban érezni, nem tudom betájolni az érzést honnan jön úgy mindenhonnan. Arról az oldalról bele is nyillalt ahol a tüszők voltak, pont akkor amikor szálltam fel a buszra és meg kellett állnom a lépcsőn mert képtelen voltam még egy fokot fellépni. :shock:
A bugyingóm letekeredett valahogy az alhasamra és az is annyira bántott. Mintha az ikreknek odabent nem tetszene hogy nyomja őket valami!
Feljebb meg a köldököm körül az a randa pattanás! Na az mindennél jobban fáj!
:wink: :D :shock:

dita75
 
 


Dita,
én sem szeretek orvoshoz járni, elég időt töltök a nőgyógyásznál így is :? Nem aggódtam a fülem miatt, mert nem fáj egy cseppet sem, persze volt néha, hogy nagyon fájt, de most nem. Úgyhogy én is kíváncsi vagyok, mit mond holnap a doki :roll:
Várom a kismami felsős képet :wink:

i.kata
 
 


Megőrülök ezektől a légi balesetektől!!!!! Most meg Münchenben gyulladt ki egy gép :evil: Nehezen fogom viselni mostanában, ha a párom utazik, és sajnos pénteken pont Münchenbe megy :roll:

i.kata
 
 


már megint?? párom is már 2* volt Madridban...
rossz belegondolni is ... :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


mentem, sziasztok!!

jó pihit mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kata,

igazad van, anyukám már most nagyon készül a babázásra. Ezt is mutatja, hogy kismama rucikból is jól bevásárolt nekem. :wink:
Elhoztuk a kiságyat, nagyon szép és jó masszív. Egy árnyalattal sötétebb mint a bútorunk mert be lett pácolva, de nem igazán zavar az eltérés. A pelenkázó rész is tökéletesen illik a komódunkra, úgyhogy rá is tettük, de így az előtérben maradt a szekrény része, az megy majd anyuékhoz és arra veszük új pelenkázót.

Sajnálom a füledet :cry:

Évi,

jó hallani rólatok, örülök, hogy jól vagytok, pihenj sokat! :wink:

Dita,

biztos csodaszép felsőt találtál, teljes szívemből kívánom, hogy nemsokára használd is pocakosan :wink:
Nagyon izgulok a holnapi teszted miatt. Holnap hanyadik dpo-n is leszel?

Zsuzska,

röülök a jó eredményekhez, sajnálom az 5 órai várakozást. Az rengeteg... :cry:

Linácska,

sajnálom az első ciklusnapot, a második inszem biztos sikerül, mert semmi nem indokolja az ellenkezőjét :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
MAjd fotózd le ha kész a szoba!

holnap a 10-en leszek még csak, de tudod a múltkor megjött a 12-en! Remélem ez most nem így fog történni! :roll:

dita75
 
 


Dita,

én is nagyon remélem, hogy nem fog megjönni! :wink:

HOLNAP HOZZA A FUTÁR A LAPTOPOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIP-HIP HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itthon fogok ülni egész nap az eblak előtt és lesem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata: Szilvi tesztjére vártam, meg esetleg Ditára vagy Linácskára, de az övé már nem aktuális. :) Én is NCIS rajongó vagyok.

Dita: Teljesen egyetértek veled a gyerekkel kapcsolatban. Nem lehet mindig másikat előtérbe helyezni. Én már azt sem csinálnám, amit most te.

Czinkeb.: Az én laptopom 35.000 ft-ba került! 10 éves, de nagyon jó. Apple. Nem Windows-os de pont ezért vettem, hogy kipróbáljam a MAC rendszerét. Szóval lehet olcsón netezni laptopon. (Ingyen "lopom" valaki netjét, aki nem titkosította le. Ő baja, nekem meg jó.) Ja és ha már a laptopoknál tartunk és a sorozatoknál…ugyanolyan laptopom van, mint Carry-nek a Szex és New York-ban!! :)

Linácska: Sajnálom a mensit, de hajrá 2. Inszem.

Monic: Hajrá a laptophoz. Megkérdezhetem hogy milyen? Szakmai szemmel.

Szóval akkor drukk a holnapi tesztekhez. Most már tényleg :)



vicky79
 
 


Vicky,

Asusom van, full-extrás, jó drága is volt 200 ezer felett :evil:
A hibáját a férjem okozta, nem a márka hibája. Az én férjem bármit képes elrontani.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,

nekem már másfél éve megvan a laptop, csak 2 hete elromlott és holnap hozzák vissza a szervizből.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Kép
Ezt fogod látni! :lol: :lol: :lol:

VICKY
Sajnos mindig ilyen élethelyzetekbe kerülök, úgy látszik vonzom a zűröket! :(

SZILVI
Hol vagy? Én már annyira izgulok!
Sztem ha ez is nega lesz már nehezebben fogom viselni mint az eddigi kudarcokat! :roll: :? (hiszen most minden annyira adott volt! :roll: )

dita75
 
 


Szia Évi!

A babanettől, illetve tőletek jön vissza kicsi depi után az életkedvem. Persze marhán bosszant, ami körülettem zajlik, mindenki tehres, szül, bezzeg én nem. Na mindegy. Pénteken megyek uh-ra, remélem lesz tüsző és inszem és utána terhes is leszek.

Dita lehet, hogy a terhességtől is és az öregségtől is. Szegény öreg Dita néni!!

Zsuzska örülök, hogy minden rendben. Miért is ne lenne?

Kata voltam ma a Timiéknél. Máté nagyon nyügi. Egyszer jókedvű, egyszer meg sírdogál és állandóan az anyját akarja.

Kismamik jól vannak?
timejka
 
 


Na hali csajok,

Itt van a képe Oroszlánnak, úgy néz ki mint egy kutyus szájkosárral. Elvileg elfordulva fekszik. Sajnos ez a kép elég szarul sikerült, pedig az elején voltak jó képei! Majd két hét múlva! Jó éjt mindenkinek



Zsuzska Kép

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Nekem teccik! :wink: :lol:
Jó hát lehet tényleg fiú! A fiúk nem nagyon szeretnek fényképezkedni! :lol: :lol: :lol:

Jelzem mostanában kezd alábbhagyni a bosziságom! :shock: :?

dita75
 
 


Timejka,

drukkolok, hogy szép tüszők legyenek az inszemhez :wink:

Zsuzska,

nagyon aranyos Oroszlán, rmeélem 2 hét múlva nem fordul el :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

az nem baj, hogy alább hagy a bosziságod mert most kismami leszel, és nem boszi :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


TIMEJKA
Kemény dió volt a férjed meggyőzése az inszemmel kapcs. sikerült végül, úgyhogy ha meglesz az inszem sikerülni fog az is, vagy ha nem belemegy majd a következőbe meglátod! :wink: :lol: De az első sikerülni fog! :wink: :D

ÉVI
Nagy nehezen megtaláltam kjaja írományát a másik topicban.
Tudod mit nem értek? Az egyiket elveszik ahogy Szilvánál is, de ezzel a harmadik hónapig kell várni??? (mondjuk humánusabb .........hátha tényleg az egyik magától felszívódik, de ha nem? sztem minél később történik a beavatkozás annál rosszabb lehet?) Hát nem irigylem szegényt! Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz velük!

kjaja
ha olvasol +++++++++++++++++++++++++++++ drukk neked, és a babáknak!

Kép

dita75
 
 


Kép pápá !!!! én mentem pancsizni aztán csucsuzni!
A teszteket beletettem a zoknicska egyik felébe hátha átszáll rá a zebraminta! :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Benéztem még egy kicsit, amíg a férjem fürdik.

Dita: Majd a 22. napi vérévtel eredményével kell visszavinni. Az csütörtökön lesz. Ha megmondják mikor lessz kész akkor kérek időpontot az enokrinológushoz.

Timejka: Én ma ránézésre kiszúrtam, hogy kik vártak a meddőségi szakrendelésre. Szegények olyan szomorú képpel nézték a kismamákat, meg babákat. Talán még egy kis haragszom is volt az arckifejezésükben. Érdekes, én ezen a perióduson már túl vagyok. Szerintem olyan édesek a kicsit, és a hatalmas pocakok is. :)

Zsuzska: Nagyon szépen látcik már a macsekod ;)

Visszatérve a laptopikhoz. Csak Fujitsu-Siemens laptopot ne vegyen senki. Én 4 éve vettem egyet 300 000-ért. 2 hónap után szervízben kötött ki, mert folyton fagyott. Ugy dobták vissza, hogy jó, de hazaérve már a bootolásba belefagyott, ezt eljátszottuk még háromszor, és már ők kértek pénzt a garanciás laptopom bevizsgálásáért. Elvittem Pestre a szervízközpontba, ott ue. Közben már az egész belsejét kicserélték szinte. Végül szervízt váltottam, és ott megcsinálták. A vinyót kellett csak cserélni. A pénzem visszaköveteltem a másik szervíztől. Persze nem ment könnyen, a fogyasztóvédelemmel kellett fenyegetőzni. A poén, hogy a hercehurca után kb. 1 évvel leégett, mert bennehagytak egy csavart, ami épp akkor esett rossz helyre, és csinált egy jó nagy zárlatot. Persze a garanciája addigra lejárt. Vagyis volt egy laptopom három évig, amit az idő 50%-ában sem tudtam használni baromi sok pénzért, és a végén mehetett a szeméttelepre.

hofeherke
 
 


:( hát sajna negativ a teszt :(
Vendég
 


Szilvi,

nehogy feladd, a 10. dpo-n a terhes tesztek 99%-a nega, úgyhogy nyugodj meg és próbáld meg 2 nap múlva! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara,

mesétem a férjemnek a laptopos sztroridat, nagyon kiakadt rajta, főleg a benne felejtett csavaron...
Tényleg felháborító!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Másfél órája kutatok az egerembe elemet, ezért nem tudtam megírni, hogy a tesztem valszeg hibás, mert egy árva vékonyka haloványka csíkocska sem volt rajta! :cry:

dita75
 
 


Jó reggelt!

Szilvi, Dita,
semmi gond, ha ez most nega. Elég, ha holnapután pozitívat mutatnak a teszteitek.
Dita, még jó, hogy több teszted is van. Remélem a többi nem hibás!

i.kata
 
 


Dita,

2 nap múlva biztos + lesz a teszt :wink:
A mai biztos hibás volt, ne vedd figyelembe!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: nekem ez már sajna a 13. dpo volt :(

a doki azt mondta hogy 2,5 hét múlva teszteljek, az szombaton van. akkor tesztelek még egyet, addig nem.
Vendég
 


dita: neked még tényleg korán van. nyugi, lesz ott második csík is :)
Vendég
 


Szilvi,
ha neked pl. később volt a beágyazódás, akkor később is mutatja ki a teszt a babát. Némókának is csont nega volt a tesztje és a vv-en kiderült, hogy babás. Még Vicuska is írta, hogy 100 valamennyi hcg szintnél neki a teszt még csak halvány volt, ha jól emlékszem. Szóval fel a fejjel!

i.kata
 
 


Jó regeglt!

Szilvi sajnálom, de azért még te sem add fel!

Dita neked meg még 1-2 nap türelmet javaslok drága és arra azebrácskus zokkerból átvándorolnak a csíkocskák! +++++++++++++++++

Viki Lackó nagyon édesen vigyorog

Kcisi oroszlán is gyönyörűűűűűűűűűűű

Nálunk már a bölcsőben sincs el a fiam .. így szét kell szedjük..szűk neki a tér....pedig más kisbaba 3 hónapig elvan benne...de annyira áldott jó gyerek! alig hallani a hangját, csak ha jelezni akar valamit!

lol:

HOlnap párom magunkra hagy minket 3 napra, mert szombaton elhunyt a nagypapája :cry: vidékre kell utaznia

VAsárnap betöltöttem a 30.at, ma meg a 3.Boldog házassági évfordulónk van...az ajándékom a szobájában szuszog

:lol:

na megyek takarítani!
Vendég
 


BONI
Az iwiw-n láttam hétvégén, hogy szülinapod van, és akartam feltenni egy képeslapot, de nem tom sikerült-e. Valszeg nem, mert mondta valaki, hogy oda nem lehet képet tenni! :(

Ide viszont lehet, úgyhogy utólag is:
Kép
Kép

Nagyon rendes Zsigike, hogy ilyen csendeske és hagyja anyuját pihenni! :wink: :D

Ja kibírom még a két napot, csak félek, hogy megint pirianyó jön el a 12. dpo-n a második csík helyett! :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Boni,

nagyon szép ajándék Zsigi a szülinapodra is és a házassági évfordulóra is.
Nekem a 3. házassági évfordulón (október 1.) már biztos jól látszik majd a pocakom, nekem az lesz az ajándékom. Szuszogni még nem fog, de így is megteszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És kiírás szerint pont a29. szülinapom előtt 1 héttel fog megszületni Pindurka.

Szilvi,

Nemone-nak is nega tesztje volt, vv-en derült ki, hogy babás.
Sőt Kjaja inszemmel is negát tesztel a vv reggelén és ott kiderült, hogy mégis babás, hármasikrei lesznek :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy nyugodj meg!

Dita,

a lényeg, hogy nem jött meg, és nem is fog, mert babás vagy, csak a fránya teszt hibás :evil:

A futár meghozta a gépem, alaplapot kellett cserélni. A szoftverhez nem nyúltak mert ráragasztottuk a gépre az eredetiséget igazoló licenc matricákat. Írták, hogyha nem lett volna rajta akkor mindent letöröltek volna róla a szoftvervédelem miatt.
Nagyon nagy mázlink volt, nem tudom, mihez keztem volna ha leszedik a könyvelésemet és a számlázást :roll: Még szerencse, hogy annak idején rábeszéltem apát, hogyha ennyi pénzt áldoz a gépre akkor csak eredeti szoftverek legyenek rajta (mint a másik 2 gépen is).

Ééééééééééééééééééés, 2 napi hasfájogatás után úgy látom, hogy nőtt a pocakom, vasárnapig még növesztek rajta és akkor csinálok nektek pocakfotót. Az alja nő nagy ütemben, úgyhogy lehet, hogy kukis lesz a kis drága :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni,
nagyon sajnálom párod nagypapáját! :cry:
Viszont SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK a szülinapodra, és a házassági évfordulótokra is!

Zsuzska,
nagyon szép a nagymacskátok! Én sajnos nem tudok kiigazodni a képen :oops:

Annak idején tesómék uh képein sem tudtam kiigazodni, pedig minden hónapban hoztak videót is Lili babyről.

i.kata
 
 


köszi csajok! hát majd meglátjuk. mindenesetre már a hsam sem görcsöl annyira mint 1-2 napja. akkor még éjszaka is felébredtem rá sokszor.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: