Sziasztok,
Nagyon jól éreztük magunkat és köszönjük a vendéglátást. Kicsit szégyenlem, hogy nem segítettem összepakolni, ezért ezer bocs!!!!
Örülök, hogy megismertelek Titeket személyesen is!
Alíz,
gratulálunk az egész családom nevében Csabikához(hát löttek a közös szobának), de majd legközelebb!
Ani,
Ott volt a konyhában tepsiben a kalács!!! Majd felteszem a receptet valamelyik nap, mert kérték a csajok! De ha szeretnéd, van itthon belőle egy kicsi, felajánlom! Vagy esetleg, ha legközelebb sütünk, viszek Nektek!
Gabi,
Tényleg nagyon jó helyen laktok, csak az a sziklafal.....Még mindig kiráz a hideg, ha eszembe jut az a vásott Gaskó kölyök!
Ha esetleg lesz idő holnap megyek a kórházba nst-re, lehet meglátogatom Alízt(megírná valaki a teljes nevét!!!)
Kérek én is képeket! Meg szeretném mutatni apának!
Főleg a kalácsosat, ahogy Tand eszeget!
Tand,
Kérem a gesztenyés kifli receptet! Nagyon fini volt, pedig én nem is szeretem a gesztenyét!
Ildi,
Hát nagyon örülök, hogy meggondolta magát a kis bestia. Remélem a szülésig már így is marad!
Aranyos a tejcis pofis kép!
Bessy,
Még egyszer köszönöm, hogy elvittél minket!
Orsi,
[b]Hogy vagy????????????????????????[/b]
Alexa,
Látod jó, szófogadó pocaklakóm van, csak maradjon mostmár így!!!
Judy,
A fiúk megbeszéltek valami találkozót szombatra! Arra kért Gaskó, hogy adj a fiaidhoz elérhetőséget, hogy pontosítsanak. Még szerencse, hogy itt Fehérváron nincs mire felmászni!!!
Remélem nem hagytam ki senkit, de a kellemes jó éjt szól mindenkinek, babának, mamának, papának!
Anna