Új privát üzeneted érkezett!

Dorka! Az előző oldalon szerkesztgettem (a hsz-om) míg te írtál... Ott írtam róla is. :)
szilbee

Fanna!

++++++++++++++++++ holnapra!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna, nem baj az, ha nem izgulod túl magad...sőt :) Nimi sem lesz nyugtalan a te "parád" miatt. Puccka holnapra!

Kutyafüle, gratulálok! :lol: Izé...rossz a memóriám...de nem kellett sokat várni a pirinyóra, ugye? :)
Én is az 5. héten voltam dokinál, megerősítésen :D

Dorka, a szüleimnél :) Rakok pár képet... Sajna az egyik legjobb Apa telefonján van (még), úgyhogy aztat (még) nemtom feltenni. Hjaigen, hát a csókot nem sikerült lekapni :lol: Se fotó, se film...

Kép Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee, Levente várja már az ovit?

Etykis OFF:

Khm, valamikó, úgy ezer éve, ígértem kípeket a tanulmányrajzaimról...most a hétvégén lekaptam 3-at... ihunvannake :oops:

Kép Kép Kép

Jóccak

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
Te nagyon ügyes vagy! nagyon jók a rajzok, nekem mindig hihetetlen, hogy valaki így tudjon rajzolni a saját kezével (pálcikaember szindróma) bár a nyaralásról élménynaplót festettünk Grétivel, minden napról 1-2-3 kép, akik látták azt mondták nem rossz, de hol áll az a Te rajzaidhoz!

Fanna!
mennek a +++++++++++++++++++++++++

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Fanna: Nagyon szurkolok Nektek mára.

Balwin Judit: Azta, de jó rajzok. Ezek szerint Te nagyon tudsz rajzolni. Tanultál is valami ilyesmit? Én még egy embert sem tudok lerajzolni, de tényleg.

Szilbee: Milyen cipőt vettetek Levinek? Mamuszt hol láttál? És a vastag zoknit mikorra gondolod az oviban? Nektek kell pizsi? Én is beszereztem már mindent, kivéve a zsebi, wc papír, szalvétát. Ja meg fogmosó pohár kell még.

Niki

Kép
Kép
csni

Balwin Judit! Nagyon jók a rajzaid!!! Nekem az első a legtutibb! :D

Judit! Igazán tehetnél képet a naplóról!!! :D Naggyon jó ötlet!!

Niki! Nem, a mamusz féle vastag zokni (teszek majd róla képet) itthonra kell, mert sok a kő és lusta a fiatal úr papucsot venni. Az oviba 1500-ért (db-ja) vettünk 2 színben u.olyan akciós szandit (26-os és 27-es méretben). Pizsi nekünk is kell... :shock: Furcsállottam is! (Bölcsibe miért nem kellett?)
Ja igen! ezek a fogkefe, pohár, fésű, kis törölköző még nekünk is hátra van. No meg a gumírozott lepedő is. :roll:
szilbee

Sziasztok!

Fanna, megy a pozitív energia!!!!!!!!

Hihi, Csongi a tanmedencébe ugrálta a fejeseket, ott meg leér a lába :lol: :lol: :lol:

Ja, ja, az oviba kell pizsama. Meg ágynemű. Nekünk nem kellett gumis lepedő. Először nekem is furcsa volt a bölcsi után, de majd meglátjátok, mi koszt összeszednek az udvaron, szóval, jobb az a pizsama! Első tanulni való, az öltözködés :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Ilyen a lábon. Harisnyára vagy egy másik zoknira is simán rá lehet húzni. (Bár egyébként is nagyon jó vastag!!)
Kép

Itt a másik két színben:
Kép

A Falcon cipő:
Kép
Egyébként ha két Falcont visz el az ember, akkor nem 6 hanem 5 ezerért lehet elhozni darabját. Érdemes esetleg összedumálni másokkal. Ha tudtam volna, akkor Dorka, vehettünk volna együtt is. :(

És az ovis (benti) szandi:
Kép
szilbee

Sziasztok!

Még vagyok! :D A tegnapi NST-n is rendben volt minden. Most már doktor bácsi is megérkezett, úgyhogy innentől jöhet bármi. :lol:
Szilbee tudja a számomat, úgyhogy ő tud majd nektek infokkal szolgálni.

Olga!
Nem nagyon szeretek fényképezkedni, meg elég lusták is vagyunk, a gépre felpakolni ami van :oops: , de majd azért próbálkozom a képpel.
Nagyjából megvan minden már csak a kanapét várjuk, ami egy ideig az én alkalmi "törzshelyem" lesz. Attól eltekintve késznek tűnik minden, bár majd menetközben kiderül.

Niki!
Nagyon szépek a lányok!!!

Fanna!
Sok sikert mára, szorítok nagyon!

Balwin!
Azta micsoda rajzok! Nagyon ügyi vagy, jó kis művészi hajlamaid vannak. :D
Nagyon cukik a képek a gyerkőcökről, kár hogy a romantikus pillanatot :D nem sikerült lekapni!

Szilbee!
Izgalmas lehet ez a készülődés az oviba. Levente is készül már? Várja?

Kutyafüle!
Gratulálok neked, szinte újra átéltem a jó pár hónappal ezelőtti saját első uh-mat. Nekem ugyanígy kezdődött. Az első uh-on azt mondta a doki, hogy még nem "tisztán" látja, de két hét múlva menjek vissza. :wink:
(Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy természetesen hüvelyi uh-on látta nekem is a 6. hetes terhességet, mármint a petezsákot)
Vigyázz magadra nagyon, nem lesz semmi baj!

Ditke!
Utólag is boldog szülinapot neked!

KépKép
kitten13

Sziasztok! Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!
Hát remélem rendben lesz. Csak hát nehéz kivárni a jövő pénteket. :) De csak eljön az hamar.
Annyira mérges vagyok.Egyik barátnőm múlt hét hétfőnbekerült a kórházba erős jobb oldali görccsel és hüvelyi vérzéssel.És vizsgálták a nőgyógyászaton(viszonylag felületesen),a sebészeten(vakbélgyanu) az urológián(vesekőgyanu),volt rengeteg uh-ja,vérvétel,minden. Hazaengedték többször is. És nem vették észre!!!!!Ennyi idő alatt képtelenek voltak megállapítani a bajt. Amit tegnap a saját nőgyógyásza(aki aznap ment vissza szabiról) állapított meg az utolsó utáni pillanatban. Méhen kívüli terhessége volt. És olyan előrehaladott állapotban, hogy tegnap este életmentő műtétet hajtottak rajta végre, mert szivárgott a vér a hasába. Kivették a jobb petevezetőjét.Hihetetlen ez a szakmai barbárság és hozzá nem értés és hanyagság. És még tegnap délben haza akarták engedni. Ez annyira borzalmas.Ez megtörténhet egy megyei,kiemelt kórházban! Hihetetlen. És persze legyek én is teljesen nyugodt jövő péntekig. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Szió!

Anna, nagyon drukk!!!! Rendben lesz minden kishapsival!!! +++

Szilbee, mi kettő cipőt vittünk, Ditke is vett Zsófinak,de nem volt még iylen akció! Nah, majd a következőnl szemfülesebbek leszünk!

Kutyafüle, nagyon sajnálom, ami a barátnőddel történt, tényleg kinyílik a bicska az ember zsebében... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy utcó pillanatban észrevette a dokija! (az meg, hogy hüvelyi vérzéssel vesekőre gyanakodnak... még nem hallottam...)
Te pedig tényleg légy nyugodt, talán ez lehet most a legfontosabb, és gondolj arra, Kismanccsal rendben lesz minden!!!!

Judit, nekem is az első képed tetszik alegjobban!! Autodidakta módon megy ez nálad??
:wink:
Annalucusékról is rég láttunk kéepeket, aranyosak nagyon!!!

Ma busszal mentem ki a mh-re (ótó karosszéria-lakatosnál) Szabival, és a leghátsó ajtón lehet babakocsival felszállni. De akkor hogy lyukaszt az ember lánya jegyet??????? Mert csak legelöl van lyukasztó. Én ott nem hagytam a gyereket! Erre ezek még nem gondoltak??
Arról nem is beszélve, hogy 2-2 fel-leszállásnál senki oda nem jött volna segíteni!!!! Na jó, szerencsére megy egyedül is a babakocsiemelgetés, de jól esett volna a kis szívemnek, nna....

Kép
Kép
dorkáék

még egy: nem tudjátok, az angol számozású cipőknek melyik magyar méret felel meg? evcarucin van 4 gumicsizma is, 7, 9, 10, 11-es, de nem tom, melyik mekkora is lehet....

Kép
Kép
dorkáék

Anna: Drukk mára nektek!

Balwin: :shock: Aszta, de gyönyörűek!! Eladásra nem dolgozol? vennék néhányat a képeidből. AnnaLucus nagyon aranyos!

Szilvi: Kiscipő tipptopp, mamuszok is klasszak! Jó ötlet!

Niki: Nagyon szépek a képek! Majd egyszer megyünk a tortaformáért. :oops: :oops: :oops:

Dorka: Ilyet találtam neked!

Hüvelyk (zoll)
USA / Kanada európai japán angol
5.38 6.5 23 - 5.5
5.56 7 23.5 14 6
5.75 7.5 24 - 6.5
5.88 8 24.5 15 7
6.06 8.5 25 - 7.5
6.25 9 25.5 16 8
6.38 9.5 26 - 8.5
6.47 10 26.5 16.5 9
6.67 10.5 27 - 9.5
6.83 11 27.5 17.5 10
6.98 11.5 28 - 10.5
7.14 12 28.5 18.5 11
7.30 12.5 29 - 11.5
7.46 13 30 19 12
7.77 1 31 20 13
7.93 1.5 31.5 20.5 13
8.09 2 32.5 21 1
8.25 2.5 33 21.5 1.5
8.40 3 33.5 22 2

Dorka: Ahogy látom, elől likasztani kell, aztán szólsz a sofőrnek, hogy ugyan nyissa már ki, hagyja nyitva a hátsó ajtót. Nem egyszerű téma. Tényleg figyelhetnének a babakocsisokra. :roll: :roll:

Anikó: Ti hogy vagytok? Dorcus?

Szami: Mi újság felétek? Gyere, mesélj!
jaimee1

Dorka: Inkább átküldöm a táblit priviben, összement. :oops:
jaimee1

Dorka! Igen, mert csak úgy adnak rá kedvezményt, ha 1 ember vesz 2 cipét. Ezért is írtam, hogy össze kell beszélni vkivel.

Én se vok képben az angol cipe számozás terén...
szilbee

Dorka: chello-ra privi ment!

Én készülök venni őszi cipellőt, ha valaki szintén venne.....
jaimee1

Dorka!
de az a biztosabb, ha belső hosszat kérsz, mert az angolnál egy számon belül 4 betű is van.
Leti lába 20-21-es de a centije 12cm, így a 12,5 cm-es 3,5-es cipőt nézek/veszek/ttem neki, de találtam már 5F-es cipőt is 12,5-es belső hosszal.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee: Köszi a képeket. Ilyen vastag zoknink nekünk is van, csak azt hittem az oviba vetted. Egyébként nekünk nem kell pizsi, csodálkoztam is.

Dorka: Volt már, hogy volt ellenőr, mondtam, hogy sajnos nem tudtam lyukasztani, mert nem fogom a gyereket egyedül hagyni. Nem büntetett meg, még csak nem is szólt semmit.

Jaimee: Csodálkoztam, hogy miért nem értem a táblázatot. Tortaforma elfér, ha Nektek nem hiányzik.

Annalucus és Nimi nagyon édesek.

Niki

Kép
Kép
csni

Erika! Csak Falconokra vonatkozik az akció! De nagyon aranyosakat láttam csajosba belőlük! :)
szilbee

Jaimee, köszi az e-mailt, már engem is tréfált meg a babanet, hogy a táblit össze-vissza nyomorította, de a chellora tök jól megérkezett! El is mentettem, biztos kell majd még!
Nekünk most őszre már nem kell cipi,de ha lesz még a csizmáknál is esetleg valami ilyen akció, akkor én társulok szívesen!

Judit, na várj, át kell megint olvasnom ezeket a centiket-méreteket, 5F-eket! :D :D Nem megy ám olyan könnyen ezek felfogása!!!! 8)
Már válaszolt Evcaruci tulaja is, adott egy jó tippet: adjunk hozzá 17-et, és így nagyjából kijön a magyar méret! (Pl. az 5-ös cipő felel meg 22-esnek)

Megjöttek az evcán rndelt cuccok, pl. ez:
Kép MC Szabi

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

De várom már, hogy Anna jelentkezzen! Persze nem ma, épp elég dolga van szegénynek. Remélem Nimi viszonylag jól türte. Szegénykém! :cry:
Nimi milyen nagyfiúsan üll a kis hintaszéken!

Kutyafüle! Örülök, hogy megkedvelted Zoboki dokit. Olyan emberséges, nem dob ki 2 perc után a rendelőből. Mi sokszor már így háromnegyed óra múlva vártuk, hogy felállhassunk a székről... :roll:
Szorítok a legközelebbi vizsgálatra!

Öhm-öhm... :oops: Jól beégtem ezzel a hüvely Uh-val. De mentségemre szolgáljon írtam is, hogy nem saját élmény, csak hallottam.

Niki! Dorka a 3. képen olyan csodás. Esküszöm, olyan művészire sikeredett az a kép! Szépek a lányok!

balwin Judit! Azta! Én sem értem, hogy lehet valaki ennyire tehetséges! Nagyon szépen rajzolsz! Portrét nem próbáltál még Annalucáról? Persze csak fényképről, mert nemhiszem, hogy egyenlőre modellt üllne neked a kishölgy! :D

Dorka, Niki! Miért nem csináltatjátok meg a kismama bérletet? Ha gondoljátok a nyomtatványt el tudom küldeni e-mailben. A volt Néplap székházban egy negyed óra alatt végzetem, mikor csináltattam. Így mikor gurul be a busz, feltartom a bérletet, a söför meg nyitja nekem a megfelelő ajtót. Bár aki nem buszozik sokat, annak nincs értelme, hogy bérletet csináltasson.

Holnap jönne valaki a Tiszaligeti strandra? Sógornőmmel tuti megyünk délelőtt 10 körül. Remélem a szúnyogok mostmár elkerülnek minket. Meg hát a félárnyákos helyeket keressük majd.

Köszönöm a szűrővel kapcsolatos hozzászolásokat. Sikerült venni!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! És mennyibe van a bérlet kiváltása? Engem érdekel a dolog... Leventért biztos lesz, hogy nekem kell mennem busszal. A nyomtatvány nekem elküldenéd?! :D Előre is köszi!

Én is nagyon várom már, hogy Anna jelentkezzen! :( :( :(
szilbee

Sziasztok!

Egy kicsit visszaolvasgattam vagy inkább képeket nézegettem. Hihetetlen a változás! Bár Szonja is szinte napról-napra változik de így, hogy a többi ,,babót" már olyan régen láttam nagyon meglepődtem. Szépek vagytok!

Az ,,újakat" üdvözlöm!
Bár már lehet, hogy inkább én számítok újnak! :?

Egy kicsit magunkról:
Szonjácskám nagy dumás, néha befigyel egy-egy nem éppen szalonképes kifejezés is :? Már van saját szobája. MAjd rakok fel képet. Hamarosan (ősszel) bölcsi. :cry: Már most elpityeredek ha arra gondolok, hogy nem töltjük majd együtt a napjainkat.

Beatrix pedig szíve szerint meghosszabbítaná a szünetet kb. 1 évvel. :D Kezd tini lenni. Jaj nekem! :?

Tényleg! Mindjárt rakok egy pár képet rólunk. Voltunk esküvőn és a csajok voltak a koszorúslányok.

Na egyenlőre ennyi, majd még jövök!

phpBB: Kép
kati74

Kép
Kép

Apával Kőteleken

Kép

kati74

Kép
Kép

kati74

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok. Nagy ünneplés nem volt, mi már nem kerítünk nagy feneket a saját szülinapunknak, pesrze kaptam ajit (egy bőr pénztárca volt a szívem vágya) meg egy rózsa csokrot,ami azért nagy szó, mert a férjem abszolút nem az a romantikus-virágvásárlós fajta, szóval ez igazi meglepi volt. Meg sokan felköszöntöttek rég nem látott, barátok, ismerősök (mire nem jó az iwiw) amire szintén nem számítottam és nagyon jól esett. Szóval röviden ennyi.

Kutyafüle, örülök, hogy tegnap sikerült elmenned a rendelésre. Nyugi, nem lesz semmi baj jövő hétig, csak nehéz kivárni. Tök jó, hogy szimpi volt a doki! Sajnálom szegény barátnődet.
Na és valamit akartál írni a munkehelyeddel kapcsolatban.
:?:

Niki, Judit, jók nagyon a képek a gyerekekről! Judit, tényleg nagyon jól rajzolsz!

Anna, majd jelentkezz, gondoltunk Rátok ma.

Kati, de jó, hogy írtál, szépek a lányok, jelentkezz sűrűbben, ha időd engedi. Te mész vissza dolgozni, hogy Szonja bölcsis lesz?

Na felteszem én is Zsófi cipőjét. Szerintem uaz a modell, mint Leventéjé, csak "női"
Kép

Kép

Kép
ditke2007

Kati!
üdv újra! remélem most már olvasol rendszeresen! katonaság, visszavár, és hova? még anno nem volt biztos, vagy igen?

a képeket az iwiwen már régebben lecsekkoltam, és nagyon szépek, csinosak voltak a lányok!

Ditke!
nektek is joy szőnyegetek van? még milyen szép tiszta! a mienkre már ráférne egy suvickolás!

szupi cipő!

Dorka! csak azt akartam írni, hoyg a centire kérdezz rá. röviden.

16,5 a kettő közti különbség, tényleg, hoyg ez le sem esett! de legalább így könnyebb lesz számolni is!, köszi!

nagyon vagány felső!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve!

Anikó, hogy van Dorka? Te túltetted már magad a megpróbáltatásokon?...

Annával beszéltem, már otthon vannak, csak nagyon elfáradt mára... bővebben majd ő beszámol.

Kati, ha mán így benéztél, akkor Boldog Születésnapot kívánunk neked! - így utólag :D Legalábbis ha a wiw nem csal, akkor tennap volt...
Óóóóóóó, de szépek voltak a lányok! De te is nagyon csini vagy! Fogytál? Illetve: fogytál! Növeszted a hajad? :)

Ditke, fajin a cipi! Igazi nőcis :D

Én most Superfit-re hajtok :oops: Annyira megtetszett a márka a szandál kapcsán, hogy maradnánk ennél...

Dorka, egyébként a Brendon honlapján láttam gumicsimmát, az átlag 20-as mérettől van, de van egy fajta, ami 19-től. Bár gondolom Szabinak bőven kell a 20 :D Télleg, mekkora a cipőtök?
Ditke, és a Zsófié?
Jah! Mindketten Falcon-t vettetek, nem? Nem szólt a csajszi, hogy lehet ezt akciósan is, ha egy kicsit megvariáljátok a dolgot?! Főleg, hogy nem is először vásároltatok ott... Vagy a tulaj volt ott? :) :?

Szabi nagyon vagány az új pulcsiban :D A nadrág is új szerzemény?

Kutyafüle, sajnálom, ami a barátnőddel történt :(

Oh, hát köszi a rajzos dícséreteket, de ezek a jobbak közül valók, és hát én a fasorban sem vagyok soooooksok grafikustól :( Egyébként már nem rajzolok, kb. 8 éve. Úgyhogy, Olga, meg sem próbálom a jányomat megörökíteni ilyen formán :D Az első kép már nem annyira tanulmány jellegű, nameg színes is (diópáccal készült), gondolom ezért szebb a szemnek :wink:
Dorka, nem, én eztet tanultam, tanártól :) Felvételiztem is a fősulira (ma már egyetem), 2x is, csak nem kellettem nekik :mrgreen: Meg is értem.

Judit
Kép

Kép
balwin

Olyan aranyosak vagytok!!Én úgy elbizonytalanodtam.Tényleg van baba vagy nincs.Vettem ma is tesztet.Az is pozitív lett.Ma már nem fájt a hasam,csak húzódott néha itt ott,tegnap óta nincs hányingerem és pisilnem sem kell annyit. És még csak egy petezsákot sem látott.
Szerintetek ez tényleg normális.De kérlek ne nyudtassatok,hanem őszintén!!!! El fogok menni csütörtökön Erdődihez is,mert én ezt a bizonytalanságo nem bírom.Főleg meg nem tíz napig.Neki van hűvelyi uh-ja,ő biztos tisztább képet lát.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Balwin, tényleg fantasztikusak a rajzaid!!! Hú, én is a pálcika emberig jutottam :wink: Nem is értem, hogy tud valaki íííígy rajzolni?! És ne légy már ilyen kishitű! Fő az önbizalom!

Kutyafüle, nyugi, biztos van ott babó, de hát nagyon-nagyon pinduri!
Nekem is Erdődi állapította meg hüvelyi UH-val a terhességet! Nyugi!!!!

Mi meg ma Csongival a fülészeten voltunk. Az orrvérzés miatt vittem, végül elégettek neki egy eret. Tök nyugis volt, meg is dicsértem :lol: Remélem mostanában el felejtjük végre az orrvérzést. Hát a fociedzés így ma kimaradt, de lesz még belőle egy pár :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi, olvastam a másikban a részleteket; hááááát, még jó, hogy nem hagytad magad lebeszélni :? Nodeakkor így már biztos megoldódott Csongi orrvérzése :)

Kutyafül, ne butáskodj, ott van az a babó! :) Én anno (mint írtam volt) csak "manuális" vizsgálaton voltam a pozitív tesztek után, mégsem fordult meg a fejemben, hogy nem vagyok állapotos 8) De az uh-ig az a másfél hét nagyon nehéz volt, mert nagyon látni akartam a picurkát :lol: (aki most itt üvölt mellettem, úgyhogy majd máskor folytatom...)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Évi!
De ügyes volt Csongi, hogy ilyen jól tűrte. Gondolom nem valami kellemes érzés lehet, de ahogy én tudom tényleg hatásos.
Ügyes, hogy megtanult fejest ugrani. :D A nagy fejes ugrálások közepette nem kapott kedvet, hogy megtanuljon úszni?

Anikó!
Merre vagytok? Mi újság veletek?

Kutyafüle!
Azt hittem hüvelyi uh-val néztek. :oops:
Akkor még tényleg nem láthatta tutira, de ne izgulj a jelek szerint tuti hogy minden okés. És most az a legfontosabb, hogy ne idegeskedj, mert azzal tudod a legtöbbet ártani.
Ha az megnyugtat menj el csütörtökön!

Húúú, közben már én is tiszta para vagyok. Néha rámtör a félelem, hogy most már tényleg mindjárt itt az idő....
Tegnap megmutatta a szülésznő a szülőszobát, elég ijesztő volt számomra. :shock: De gondolom, ha élesben megy majd a dolog nem nagyon fog érdekelni semmi....

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Köszönöm szépen hogy gondoltatok ránk!!!!!!!!

Judit!
Neked a tudósítást......vhogy éreztem hogy írsz...pedig nem is beszéltük :lol:

Igen nagyon elfáradtam....majd jövök kicsit bővebb beszámolóval....amúgy minden rendben...egyelőre a pisilés nagyon fájdalmas...remélem azért éjjel tud/unk aludni is.

fanna3

hali,

Anna, örülök, hogy már otthon vagytok! (gondolom nálad jobban senki más....!) Túl vagytok rajta, végre!!!!

Judit, igen, én is a cm-es mérésnél maradok... Ma küldi tán Évca a centis méréseket...

Judit, most 22-esnél tartunk, köszi a brendonos tippet, ott még nem is néztem!!
A kantáros farmer is új, meg rendeltem még overallt, bélelt nacit, meg egy NEXT vagány dzsekit!

Kati, végre ismét itt!!! A lányok és Ti is nagyon csinosak, szépek vagytok, Szonja nagyon sokat nőtt!!! Ahogy te is meglepődtél a "nagy babákon", úgy mi is a -nemsokára- bölcsis SZonján és kistini Trixin!!!

Kutyafüle: ha megnyugtat, menj el másik dokihoz is. Előszedtem a leleteimet is, számoltam: kereken 6 hetesen csak "terhességre gyanús képlet" volt a "diagnózis", rá egy hétre látszott a kb. másfél centis petezsák. Szóval NYUGI, minden arra utal, hogy Kismancs ott van, és szépen növekszik!!!

OLga, a bérletet nem használnám ki, kocsi mindig itthon van, apa mh-e 5 percre van gyalog, így nem azzal jár.

Kitten, sztem már nagyon jó lesz a szülőszobában lenned, mert olyan "elérhető" közleségben lesz, hgy Babótokat magadhoz öleld édesanyaként....

Évi, de ügyes nagyfiad van!!! ílyen jól tűrte a bevatkozást!

Kép
Kép
dorkáék

Az elébb kihagytam Levente cipőjét :oops: , pedig az is teccik ám :lol: Itthon mi is zoknizunk (szilikontalpú), csak a nagymelegben volt mezítláb Hunci.

Judit, jaja, az élménynapló télleg fajin ötlet! Ha tudsz, tegyél már képeket róla lécci! Gyerekrajznál nincs értékesebb :D

Dorka, 22?! Azigen :D

Anna...hát nem bírtam ki, szorított itt értetek a nép :oops: :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Kép ezt a gyönyörűséget találtam ma, használt... látszik rajta? valakinek? nekünk még nagy(sajnos) bh 13,3 3800.-

kutyafüle!
ne izgulj már! két teszt nem hazudik, csak még micurka! biztos ott csücsül!

Anna!
nyugodalmas jó éjszakát Nektek, hátha holnap már a pisi is könnyebb lesz!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszönöm szépen lányok.Már jobban vagyok.Olyan furcsa érzés ez.Hogy lehet ennyire szeretni valakit,akit nem is ismer és nem is látott még az ember???
Tartozom még egy vallomással. Én a Néplapnál dolgozom.:) A legemberbarátabb munkahely,amiről eddig hallottam. És én a lehető legjobb főnökök közvetlen irányítása alá tartozom.A kiadóvezető(a nagyfőnök) és a főkönyvelő alá.Nagyon szeretem őket. Most is van a barátnőm,és azt mondták neki,hogy vegyen ki táppénzt ameddig csak kell,gyógyuljon nyugodtan. Nincs még a háta mögött sem stresszeltetés,hogy keresnek a helyére valakit,mert sokat betegeskedik,stb.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

akkor közkívánatra majd holnap lefotózom az oldalakat nagy vázlatfüzetbe rajzoltam, Gréti meg festette, majd beviszi az oviba, élménybeszámolni. na messze nem olyan jó rajzok, mint a Judité, nem kell nagy dolgot várni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kitten, tyűh! Lassan én is beizgulósodok, hogy hogysmint lesz véletek :D Illetve leginkább, hogy MIKOR? :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Anna! Dejómár!! :D Örülök, hogy azlért minden ok! Szegény legényke... :( Meddig fog neki fájni a pisilés? Ülni tud? (Egyik ismimnek a kisfia nehezen tudott ülni utána... azért kérdem.)

Ditke! Hehe.. tényleg a női párja!! :D

Kitten! Érzed már hogy közeledik a nap? :D

Kutyafüle! NYUGIIIII! :)
szilbee

Sziasztok!

Anna! Úgy szorítottunk nektek! Éjszaka milyen volt? És tényleg, mit mondtak, meddig lesznek fájdalmai Niminek? (Vagy ez egy hülye kérdés?) De tényleg a lényeg, hogy túl vagytok rajta, és nemsokára minden rendben lesz a nagyfiúval!

Kutyafüle! Ejnye-bejnye, de kis türelmetlen vagy! :wink: Hát menj másik dokihoz is, ha az megnyugtat! Nekem annyira egyértelműek voltak a tüneteim (erős mellfeszülés, nagyobbodás), hogy 8-9 hetesen mentem csak dokihoz. De teljesen megértelek, hogy már biztosat szeretnél tudni!

Kitten! Hát nagyon közeleg a ti nagy napotok is! Egyébként úgy van, ahogy írtad..., mikor már ott vagy nem fog érdekelni, hogy hogy néz ki az osztály. Teljesen mással leszel elfoglalva. :wink:

Szilbee! 2000.- a bérlet kiváltása. Nekem egy évre adták meg. Lehet ez a szokás, nem tudom. Bár nem értem miért nem lehet automatikusan a baba 3 éves koráig. De gondolom éves díjnak számít ez a 2000 ft., és azért. Nyomtatványt küldöm.

Olga

Kép
juhaszolga

Jövök...

Ditke! Nagyon ég az arcom, nagyon utólag, de nagyon boldog szülinapot Neked! :oops: Zsófi cipijébe beleszerettem!

Bence! Utólag ezt is, de Neked boldog névnapot! :oops:

Képek nagyon jók, avatarok, vonalzók szintén! Látom, mindenki cipővásárlásba fogott ( nekünk is kell majd pár kocsicipő ).

Kutyafüle! Grat!

Balwin! Mi bajod ezekkel a rajzokkal? Én nagy bajban leszek, ha eljön nálunk a rajzolós korszak, elég béna vok e téren. Mást szívesen kreatívkodom, de a rajzaim... :oops:

Fanna! Annyit gondoltam Rátok! Hogy aludtatok?

Évi! Csongi is ügyes volt! Mindjárt suli!

Kitten! Úgy izgulok! Amikor odakerülsz a szülőszobára, hidd el, nagyon jó lesz, tudom, ez furán hangzik, de tényleg így van! Mi nem voltunk előtte, mivel nem volt már időpont, ( nekem meg nem volt szülésznőm), így mikor odakerültem, azt se tudtam, hol vagyok. :D De mi amúgy is hoztuk a formánkat, mikor felvettek este, Apa simán besétált velem az öltözőbe :D , -hozta a cuccost-, úgy szólt az egyik édibédi nővérke, hogy ezt nem szabad...Totál nem így képzeltem az egész szülőszobát, de az az igazság, h. nem is érdekelt már akkor, csak az, h. mindjárt megláthatom a kislányunkat!
És KÉPET KÉRÜNK Rólad, a pocakról, a Bababirodalomról!

Virág! Ti merre vagytok?

Rólunk: köszönjük, megvagyunk, próbáljuk az önálló elalvást, eddig vagy kézben, vagy újabban már babakocsiban tolingázva aludt el a kisasszony. Ez utóbbi Apa ötlete volt, én már bánom, hogy hajlottam rá. Úgy érzem, most még meg lehetne fordítani a dolgot, -ez olyan megérzés-féle-, aztán majd meglátjuk. Suttogó- módszer nem szimpi. Úgyh. fel van adva a lecke, de ma reggel elaludt egyedül az ágyában! Porszívó hangjára...

Kép Mozgásban

donkoaniko

Anikó! Tündéri Doroti!!! Gyönyörű és hatalmas szemei vannak!!!! :D
Olgi! Ezek a tünetek nekem is vannak,meg a méhem állapota az uh-n is mutatja, de látnom kell a petezsákot, hogy megnyugodjak. Bár,amiket írtatok attól már sokkal nyugisabb vagyok!!!! Én az esküvő 12 hónapját alig győztem kivárni és úgy éreztem csak cammog az idő. Hát még most!!!!!!Még az órák is keservesek. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Van valakinek tuti receptje máglyarakásra? miből szoktátok csinálni? kifli/zsömle, vagy fonott kalács? péntekre kellene a recept!!

Anikó!
Doroti éppen forgásban? édes!

Próbáljatok meg következetesek lenni! én már olyat is hallottam, hoyg feltétlenül kell neki valami "anya", vagy egy hálóing, vagy trikó berakása a kiságyba, amit szorongathat, és a gyerek édesdeden be is alszik, azt gondolván, hyog anya ott fekszik mellette.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kutyafüle, mi az az esküvő 12 hónapja? nem értem! addig szerveztétek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bizony!!!! Augusztus 20-én kérte meg a kezem és aug. 19-én volt az esküvő. Nem a tennivaló volt sok,mert azzal durván 3 hónap alatt végezni lehetett,de a lagzi helyszinét ennyivel előre le kellett foglalni. Mer nem volt szabad hely akkorra,mikor eredetileg szerettük volna,és ez volt a következő. És így 12 hónap várakozás következett.Jajj,teljesen kész voltam az izgalomtól!!! :lol: Én ilyen kis buta fajta vagyok! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kép

Kép

Kép

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Anna!
Örülök, hogy szerencsésen túl vagytok ezen is! Milyen volt az éjszaka? Hogy megy a pisilés?

Anikó!
Naggyon-naggyon szép Dorka. Tényleg hatalmas szemei vannak! :lol:
Sajna alvásügyileg én még nem tudok okosat mondani... :lol:
Amúgy nekem sem részletesen mutatta be a szülésznő a szülőszobát, csak bekukkantottunk, mert éppen üres volt, de egyébként elég is volt annyi. :lol: Hamarosan úgy is közelebbről is megismerhetem.

BBJ!
Neten nem néztél vmi jó kis receptet? Én nem vagyok egy konyhatündér, bár sütni és édességet csinálniszeretek, de speciel a máglyarakás kimaradt eddig a listámról. :roll:

Semmi fizikai előjele, hogy lassan indulni kellene. Mint már többször írtam is, mi mindent utolsó pillanatra hagyósok vagyunk, és ez lehet hogy öröklődött. :lol: Vagyis Laura érzi, hogy van még egy pár napja... :D

Néhány kép. (rólam nincs most aktuális szalonképes,de a szobáról és a gagyi kis rajzocskáimról :lol: teszek egy párat)

Kicsit felcserélődött a sorrend, vmit elbénáztam. Szóval a szöveg után akartam a képeket felrakni.

Kép

Kép

Kép

KépKép
kitten13

Na ezek után én nagyon meggondolom azt az élménynaplót! itt mindenkiben Picasso veszett el? atya ég!

Kitten, nagyon szép, barátságos szobát sikerült kialakítanotok! és hát a rajzok is mesések! nem tudom Te is mit szerénykedsz! ezeket másoltad, vagy kútfő?

nem akartam mindmegettén megnézni, hátha itt van valakinek valmilyen kipróbált receptje, nem akarok kedves házigazdáinkon gyakorolni...még sosem csináltam, enni is csak talán kétszer, de eddig mindkétszer isteni volt, amit elémtettek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2008.08.27 11:15-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?